Siz ailenizin yanına taşının.
Bakın iki küçük çocuğuyla çok da ciddi sıkıntılar içinde boşanmış biri olarak konuşuyorum.
Gerçekten kararınızı vermiş olsaydınız gözünüz birşey görmezdi.
Ben size boşanın demiyorum.
Ama şiddet bitmiyor hayatınızda anladığım.
Tekçocuk iki çocuk meselesi de değil sizin şu andaki sorununuz bence.
Onun için bile net konuşmuyorsunuz.
Evet hamileyim diyemiyorsunuz..
Gerçekten siz ne istiyorsunuz?
Neyi soruyorsunuz??
Kızlar ben yazdıklarınızı okudukça ağlıyorum ve şimdi de kendime hakim olamıyorum.kendimi çok aciz hissediyorum.ailem başka bir şehir ve yakınlarım yok burda.tek yakınım bana kızımın yanında şiddet gösteren eşim.bu eşimle hiçbir şey yapılmaz,geçen yıl çalıştım bir kaç ay,kızımı kreşe verdim,ben asgari ücretin yarısını kreşe ödedim.kızım ateşler içinde hastalanınca işi bırakmak zorunda kaldım.ailem burada olsa 2 çocukla da çalışırım sorun olmaz.ailemin herşeyden haberi var.onlar benim yaşadığım şehire taşınmak istiyorlar ama maddi olanaksızlıklar yüzünden gelemiyorlar.bilmiyorum, bu adam, adam olmaz.
Sürekli mi şiddet görüyorsunuz eşinizden,yoka arada mı oluyor .
Kızlar şu an ağlayarak yazıyorum sizlere.çok yalnızım,çok kötü bir evliliğim var. 5 yıllık ve 3 yaşında kızım var.ve galiba hamileyim.ben bu evliliği şiddet yüzünden sonlandırmayı düşünürken.şimdi öyle bir çıkmazdayım ki 2 çocukla boşanmak zorlaşacak,aldırsam günahı vicdanımı paralar.ne yapacağımı bilmiyorum bu arada benim çabalarımla evlilik son 6 aydır iyi gidiyordu ama son tartışmamız yine şiddetle noktalandı.ben çalışmayı düşünürken bu hamilelik herşeyi daha da zorlaştırdı.eşim olacak kişi bu bebeği istiyor.kızlar ne yapsam aldırsam mı?
eğer bir rakam vermem gerekirse, her sene 3 defa gibi yaşanır ne yazık ki...
ailem herşeyi biliyor ama çık gel boşan demiyor.bu desteği alamadığım için adım atamıyorum.ben eşimi çocuğu aldırma konusunda ikna etmeye çalışıyorum,ama o istemiyor.hem boşanmak isteyip de boşanamamak hem de hamileyim.sorunların çözümü yalnızca benden geçmiyor o yüzden bu kadar sıkıntılıyım.bu arada sizi tebrik ederim yürümeyen bir evliliği çocuklarınıza rağmen bitirme kararı almışsınız.
Sizede yazık değilmi,evladınız bu olayların içinde büyüyor.
Hiç terk etmeyi düşünmediniz mi peki.
Sizin şu anda sorununuz boşanmak boşanmamak değil.
Çocuğu doğurup doğurmama kararınızı veremiyorsunuz.
Çünkü siz bir annesiniz.
Yani hamileliğinizi sonlandırırsanız ne olacak.
Bir evladınız daha var Allah bağışlasın.
O evladınızı düşünmüyor musunuz boşanma kararında.
Ailenizin desteğini bekliyorsunuz adım atmak için.
Bir çocukla da boşanılır iki çocukla da.
Aileniz buraya maddi olarak gelemiyor diyorsunuz. Bana bakar diyorsunuz.
Sonra desteklerini sorguluyorsunuz.
Sizin kafanız çok karışık.
Tekrar soracağım.
Hamile olduğunuz kesin mi??
ne yazık ki kesin
terkettim 1,5 ay ayrı yaşadık ama sözler ve sonuç hiç değişmiyor.
O zaman benden size tavsiye..
Kararınızda acele edin.
Ne yapmak istiyorsanız yapın.
Kimseden korkmayın.
Allaha güvenin ve kararınızı uygulayın.
Her neyse kararınız.
Önünüzü görmeye çalışın.
3 sene sonra 5 sene sonra ne halde olursunuz düşünün.
Evli kalırsanız nasıl boşanırsanız nasıl olur.
Ama mutlaka içinizden geçeni yapın.
Şu ne der bu neder diye düşünmeden.
Ailenizden korkmadan.
Bana da dünyanın lafı söylendi. Küçücük çocuklar babasız kaldı diye.
Ama şimdi hepsi sustu.
Allaha şükür mutlu huzurlu çocuklarım var.
O konuşanların da hepsinin çenesi kapandı.
evli kalırsam bu adama içimden gelmese de hep sırıtıcam onu hayatımın sonuna kadar görmek istemiyorum çünkü bu evlilik için çok çabalasam da karşılığı yok,artık bundan eminim.çocuklarla çalışamayacağım daha da güçsüzleşeceğim.eşimin ikinci evliliği bu arada,benim ilk.eşim eski karısına da şiddet gösterdği için boşanmışlar 6 aylık evlilerken.bu adam daha çok boşanır.boşanırsam 2 çocukla babaevi zor.ben çalışıp zemin hazırladıktan sonra boşanmak istiyorum kimseye ihtiyaç duymadan.
Kızlar ben yazdıklarınızı okudukça ağlıyorum ve şimdi de kendime hakim olamıyorum.kendimi çok aciz hissediyorum.ailem başka bir şehir ve yakınlarım yok burda.tek yakınım bana kızımın yanında şiddet gösteren eşim.bu eşimle hiçbir şey yapılmaz,geçen yıl çalıştım bir kaç ay,kızımı kreşe verdim,ben asgari ücretin yarısını kreşe ödedim.kızım ateşler içinde hastalanınca işi bırakmak zorunda kaldım.ailem burada olsa 2 çocukla da çalışırım sorun olmaz.ailemin herşeyden haberi var.onlar benim yaşadığım şehire taşınmak istiyorlar ama maddi olanaksızlıklar yüzünden gelemiyorlar.bilmiyorum, bu adam, adam olmaz.
evli kalırsam bu adama içimden gelmese de hep sırıtıcam onu hayatımın sonuna kadar görmek istemiyorum çünkü bu evlilik için çok çabalasam da karşılığı yok,artık bundan eminim.çocuklarla çalışamayacağım daha da güçsüzleşeceğim.eşimin ikinci evliliği bu arada,benim ilk.eşim eski karısına da şiddet gösterdği için boşanmışlar 6 aylık evlilerken.bu adam daha çok boşanır.boşanırsam 2 çocukla babaevi zor.ben çalışıp zemin hazırladıktan sonra boşanmak istiyorum kimseye ihtiyaç duymadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?