Kürtaj

Ama siz RABBİNİZİN istediklerini aksatır erteler yapmazsanız. dua etmemizin manası kalmaz..

Öncelikler yer değiştirirse bizde ALLAH katında öncelik olamayız..

Biz RABBİMİZle diyaloğu koparırsak. hayatımız zindan olur...

cnm kararına çok sevindim.. sen böyle aldırsam mı falan diye düşünüyodun ama yapamazdın ki..
yani kolay değil bu kararı verebilmek...
çok ciddi söylüyorum gözünü kırpmadan hast ye gidip bebeğini aldıran kadınların vicdan yoksunu olduğunu düşünüyorum...
Allah yardımcın olsun.. bu kararı vermekle ömür boyu taşıyacağın pişmanlığın kurtuldun
düşünsene aklında bi sürü soru dolaşacaktı
kız mıydı erkek miydi, acaba kime benzerdi, şimdi okula başlıcaktı gibi şeyler döner dururdu kafanda bi ömür boyu..

yasadiklarin duzelmicek gibiyse bir evladin daha gunahina girmeyin.

sağolun,pişmanlık ve vicdan azbıyla o günaha girmek istemiyorum,bu adama rağmen doğurmak en vicdanlıcası...

yasadiklarin duzelmicek gibiyse bir evladin daha gunahina girmeyin.

tek çocukla da 2 çocukla düzeleceğinden umutlu değilim.belki boşanacağız ama bu cinayeti işlemekten daha kötü olduğunu sanmıyorum doğurmanın...

Ne söyleyeceğimi bilemedim ama kendi açımdan baktım olaya. Ben de sürekli kavga çıkaran biriyle evliydim, psikolojik şiddet de dahil her şey vardı.. Şu an boşanma aşamasındayız. Eşim evi terk etti. Oğlumla beni bırakıp arkasına bile bakmadan gitti. 9 ay oldu ve sonunda boşanmak istediğini söyledi.
Bu olaylar olmadan önce oğlum bir kardeşi olsun istiyordu, hem de çok. Ben de çocukları çok severim. Şimdi düşünüyorum da ben de hamile kalsaydım, bu olaylardan sonra aldırır mıydım? Hayır. Çünkü oğlum benim en büyük desteğim oldu, ayakta kalmamın tek sebebi oldu. Eminim hamile olsaydım ikinci çocuğumu da çok sever, pişman olmazdım ama tabi zorlukları da var, biliyorum.Hele ki babasız tek başına çocuk büyütmek çok zor. Ben şimdi bunları yaşıyorum. Bir de hiç arayıp sormayan bir babanın neden gittiğini küçücük bir çocuğa açıklamak maalesef bana düştü.
Zor bir dönem seni bekliyor. Karar senin. Allah yardımcın olsun. Aldır ya da aldırma diyemem. Herşeyi iyice düşünüp buna sen karar vermelisin. Sevgilerimle...

tek çocukla da 2 çocukla düzeleceğinden umutlu değilim.belki boşanacağız ama bu cinayeti işlemekten daha kötü olduğunu sanmıyorum doğurmanın...

herkesin sartlari farkli arkadasim bi cana kiymanin zorlugunu ve yasadigin cikmazi anlayabiliyorum.sen senin icin en dogrusunu yap umarim kararin ne olursa olsun hersey guzel olur.

Bir de sana bir tavsiyem var, henüz hiç bir şey bitmemişken bir aile danışmanına gidin bence. En azından bir gün bu evliliği bitirseniz de herşeyi denedik olmadı diyebilirsiniz. Daha henüz hiç bir şey için geç değil. Artık bıçak kemiğe dayandıysa orasını bilemem ama henüz bir kurtarılma umudu varsa bence profesyonel birinden yardım alın.

sağolun,çok düşündüm kararımı boşansak da değişmeyecek gerekirse bütün ömrü önce Allah yoluna sonra çocuklarım için sermeye hazırım...hakkımızda hayırlısı ve bence iyi ki oğlunuz var onun varlığı yaşam enerjiniz olsun daima...

Bir şey sorabilir miyim? Haziran ayında açtığın bir konu var: Danimarka'da yaşamak başlıklı ve orda da ikinci bebeğe hamile olduğunu yazmışsın. Bu o bebek mi?

tavsiyeniz için sağolun.eşime bunu önerdim,kabul etmiyor.biraz da cimri olduğu için.ücretler hakkında bilginiz var mı? Ya da önerebileceğiniz bir yer var mı?

Ben ücretlerini bilmiyorum ama sanırım devlet hastanelerinde aile danışmanları varmış. bir de eşiniz gitmese de siz tek başınıza kendiniz için gitmelisiniz. Ya da bir psikoloğa. O gitmek istemiyorsa zorlamayın ama en azından sizin için daha iyi olacağını düşünüyorum.

aldırmama kararınıza sevinenlerdenim
hakkınızda hayırlısı olsun
inş.en kısa zamanda evliliginizde düzelir

herkesin sartlari farkli arkadasim bi cana kiymanin zorlugunu ve yasadigin cikmazi anlayabiliyorum.sen senin icin en dogrusunu yap umarim kararin ne olursa olsun hersey guzel olur.

Bir şey sorabilir miyim? Haziran ayında açtığın bir konu var: Danimarka'da yaşamak başlıklı ve orda da ikinci bebeğe hamile olduğunu yazmışsın. Bu o bebek mi?

o yaşadığım dış gebelikti.bu bebek 6 haftalık.

güzel dilekleriniz için sağolun...

kesinlikle aldırmalısın o çocuğunun hayatını mahvedersin.

benim arkadaşım böyle bir ortamda doğdu büyüdü. 5 yaşındayken ailesi boşandı babası da geçen gün öldü ve arkadaşım gerçekten çok buruk babam var mıydı yok muydu anlayamadan öldü keşke ben hiç doğmasaydım keşke o hiç böyle biri olmasaydı diye düşünüyor

Aldırmama kararınıza sevindim..böyle bir evliliği sürdürmeyin ama bebeğinizi de doğurun..ilk çocuğunuzu öldürmeyi düşünmekten ne farkı var..o da sizin canınız değil mi sonuçta..çok sevindim..merak etmeyin ben de boşanmış anne baba çocuğuyum..annelik insanı olduğundan daha güçlü hale getiriyor..annemden biliyorum..biz iki kız kardeştik bize babamın yokluğunu hiç hissettirmedi..babamı ise sadece bayramlarda yaz tatillerinde bir kaç gün görüyorduk...sadece ihtiyaçlarımızı karşılar giderdi o kadar..ama annem öyle miydi canım annem nasıl büyüttü bizi..annelik başlı başına bir güç bence..yapabileceğinize inanıyorum..

zor kararın altından alnının akıyla cıktın tebrık ederım sizi.inanıyorumki allahımda bu guzel kararından dolayı sana yardımcı olacaktır.inşallah bu bebek eşinizin kafasına balyoz düşmüş etkisi yapar,şöyle silkinir kendıne gelir sızı ve cocuklarınızı mutlu etmek için ugraşır.bu bebek sız e ugur getirsin,şans getirsin ve iyki dogurmuşum dersınız.allah yardımcın olsun.sana bol şans diliyorum.

Iykı aldırmama kararı verdın ınsallah hayırlı bı evlat olur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…