Eşiniz gerçekten çocuk istiyorsa neden adam gibi durmuyor.
Şiddet uyguluyor ya da bu evlililği bu hale getiriyor.
Yoksa evliliğin devamı garantisi mi olacak bu yeni bebek acaba??
Siz bu evliliğe devam da etseniz yine aynı senaryoları yaşayacaksınız.
Bence ailenizlede konuşun şiddet gördüğünüzü anlatın,onlarda herhalde evlatlarının şiddet görmesini onaylamayıp size kapılarını açarlar.
Siz bir an önce ailenizle konuşun gidin baba evine,daha önce bunu yapan adam sizede yapmış.
Eğer ayrılırsanız inanın birbaşkasıda olsa aynını yapar.
Adam meyilli çünkü.
caım benim sakin ol bak ben senınle hemen hemen aynı durumda cok yalnış evlilik yapmışım sonradan anladım şuan 2ci bebeğim 8 aylık olmuş benım kı sı de adam degıl.yalnız kaldım ve yaşlı bacaklardan yarı sakat annemi yanıma aldım cunku borçluyum ve çalışmak zorundayım annem cocuklarıma sadece göz kulak oluyor bakıyor dıyemıyorum bacaklarına zor basıyor bastonla geziyor.ben her sabah 5 de kalkarım ıkı bebegımın de yıyecegı vs.hazırlarım salona rrsmen restorant gibi dizerim ve gun boyu annem salondan 2 bebegımle hiç çıkmıyor saat 4 de bende işten gelıyorum yemek ev toplama cocuklarımı yıkama vs derken gece oldu.Adammı?hiç oralı olmuyor eski konularımı okurmusun anlarsın neden boşanmıyorum ama şuan en buyuk korkum tekrar hamile kalmam.Eşim korunmak istemıyor ben doğum kontrol hapı kullanamıyorum sağlık nedeniyle.başka yontem de denedim olmuyor .çoçuklarım buyusun diye gun sayıyorum.sen boşanıp de ne yapacaksın diyorsun ki yarı maaş kreşe verdım eee diğer yarısı ila kirayi nasıl ödersın?eşime kalsa benim çalışmam istemıyor sebebi ne biliyormusun annemı ıstemıyor de ondan.sen çalışma çoçuklarımıza bak diyor.yarı aç yarı tok yaşayalım ama ben evde durayım.aslında altında yatan şu sebeb ben ekonomik ozgur olmayayım diye.çalışmaya başlamadan önce elime bakardın dizini kırıp otururdun diyor yarı aç yaşadım onun ugrunda degıldı.kaza ile hamile kalırsam çalışamam bu adamın eline düşerim diye çok korkuyorum (o da bunu çok isitıyor) ama yınede aldırmam.dizimi kırıp bir ıkı sene onun suyuna gider susarım(ki ben ondan artık nefret edıyorum)ama sonra cocuklarım buyudukce bende ona karşı dağ gibi büyürüm.Şuan resmen maddı durumum el vermıyor diye adamı cekıyorum ama bir gun herşey değişir.sana da lütfen aldırma derim.biraz sabret ilerde çoçuklarınla mutlu olursun.ister evli kalırsın ister boşanırsın ama vicdanın cok rahat olur.
kızlar cevap yazabildiğim yazamadığım herkes sağolsun.ailem bile yok ama siz varsınız kızlar sağolun. Boşanmadan önce hayatımı düzene koymam lazım bunun içinde çalışmam şart.amaaa gelin görün ki; 2 çocukla çalışamayacağım çünkü bu şehirde kimsem yok.ailem yakın olabilseydi 2 çocukla çalışırdım ve boşanmak için maddi birikimi sağlardım.
Hayatimizda bazi donum noktalari olur, bir karar vermemiz gerekir ama hangisinin daha hayirli olacagini kestiremeyiz.Bu noktada sana soyleyeceklerim tabi ki bebegi aldirma.Omur boyu vicdan azabi cekersin.
Kadın doğum ve psikiyatri uzmanları kürtajın kadınlar, kendi isteğiyle yaptırmış olsa bile, beden ve ruh dengesini bozduğunu söylüyor.Cocuklarini cok kolay aldiran nice annenin, yasasaydi su yasta olacakti diye yakinmalarina cok sahit oldum.Sonradan bin pisman olunuyor, dunyada olmasa da ahirette de vebali agir.Ayet var bu konuda.Cocuklarinizi fakirlik korkusuyla canina kiymayin diye.
"Masrafların artacağı, yoksulluğa düşeceğiniz endişesiyle, yokluk korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin. Onların da, sizin de rızkınızı, ekmeğinizi, aşınızı biz veriyoruz. Onları öldürmek büyük bir suç, büyük bir cinayettir. "
Kurtaj derler de basit bir olay degildir bu.Tibben aciklamasi bebegin rahimden uzunca bir makasla, bacagini, kolunu basini neresine denk gelirse parca parca kesip, rahim yoluyla dusurulmesidir.Bu canice bisey, bunun deneysel ispatini yaptilar.
Bir Cinayet 3 katil! ... KURTAJ VİDEOYA ALINDI...
Dr. Bernard N. Natonson kürtaj filminin yapılma safhalarını hassas aletler ve ultrasonla çekti. Film çekildikten sonra, kürtajı yapan doktora ve kadına izlettirildi. Doktor filmi izledikten sonra bir daha kürtaj yap(a)madı. Feminist kadın ise bir daha kürtajı hiç savunmadı. Her iki oyuncuyu bu hale getiren ise filmdeki çıplak gerçeklikti. Filmde ilk önce bebeğin ana rahminde rahatça hareket edebildiği görülürken, kürtajı yapan doktorun rahme müdahale etmesi sırasında çocuğun bir an irkildiği ve korktuğu görülüyor. Anne karnındaki cenine müdahale devam ederken, çocuğun müdahalenin aksi istikametine, rahmin diğer tarafına doğru kaçmaya çalıştığı gözleniyor. Bebeğin kalp atışları 140’tan 200’e çıkıyor. Kürtaj yapan kişinin çocuğa müdahale ettiği sırada çocuğun dehşetle ağzını açtığını görüyor. Sonra kürtaj yapan el ona doğru uzanıyor, çocuğun ağzı öylesine açılıyor ki, çığlık atışını filmde görebiliyorsunuz. Cenine uzanan alet ilk önce çocuğun kafasını gövdesinden koparırken, bebekten geriye birkaç doku artığı kalıyor.
CENİN KOZMETİK SANAYİSİNDE
Anne karnındayken parçalara ayrılan bebekler daha sonra kozmetik sanayinde kullanılıyor. Kozmetik sektöründe kullanılan ham maddelerin birinci sırasında kürtaj bebeklerin yer alması insanlık vahşetinin diğer bir yanı gözler önüne seriyor. Birçok 3. dünya ülkesinden getirilen kürtajla alınmış bebekler başta Fransa olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerindeki kozmetik firmalarına satılıyor. ABD ve Avrupa’da kamyonlar dolusu ceninin ele geçirilmesi bu bilginin en büyük delilleri olarak gösteriliyor. Kozmetik ürünlerinin yapımında kullanılan Collagen adlı madde de ceninden elde ediliyor. Kozmetik sanayinin imparatoriçesi Yahudi asıllı Helena Rubinstein’in ürünlerinin reklâmlarında cildin ‘gen’ ve
‘yaşayan hücreler’ ile güzelleştiği belirtiliyor.
;;;;;;;;;;;
Zor bir karar ama cocuguna kiyma derim.Bizim ser bildiklerimizde hayir, hayir bildiklerimizde ser vardir.
Butun olumsuzluklara ragmen cocugundan vazgecme.Buyudugunde ona neden kiyamadigina dair, birsuru sebebin oldugunu goreceksin.O su anda bir cenin ve korumasiz.Bir annesinin sefkatine muhtac, butun herkes ona karsi aldir diyorlar belki, zamansiz geldi, et parcasi, cani yok vs, demeleri seni evladina karsi sogutmasin.Sartlar ne olursa olsun bebeklerin aldirilmasian karsiyim.Kim ne derse desin.Ha dogmadan canina kiydin, ha dokdukdan sonra bir cinayetle ortadan kaldirdin.Anne karnindaykende o bir candi, dogup hayata karistikdan sonrada bir can.Ben fark goremiyorum, ikiside ayni seyde algi farki var, kurtajda zanli sayilmiyorsun toplumca, ama dogduktan sonra kiyinca cani katil oluyorsun.Katil ayni katil, degisen algi farki sadece...
Bu senin sinavin, vicdaninin sesine kulak ver, o seni dogru yola iletecektir.Allah yar ve yardimcin olsun.
Kurtaj derler de basit bir olay degildir bu.Tibben aciklamasi bebegin rahimden uzunca bir makasla, bacagini, kolunu basini neresine denk gelirse parca parca kesip, rahim yoluyla dusurulmesidir.Bu canice bisey, bunun deneysel ispatini yaptilar.
Bir Cinayet 3 katil! ... KURTAJ VİDEOYA ALINDI...
Dr. Bernard N. Natonson kürtaj filminin yapılma safhalarını hassas aletler ve ultrasonla çekti. Film çekildikten sonra, kürtajı yapan doktora ve kadına izlettirildi. Doktor filmi izledikten sonra bir daha kürtaj yap(a)madı. Feminist kadın ise bir daha kürtajı hiç savunmadı. Her iki oyuncuyu bu hale getiren ise filmdeki çıplak gerçeklikti. Filmde ilk önce bebeğin ana rahminde rahatça hareket edebildiği görülürken, kürtajı yapan doktorun rahme müdahale etmesi sırasında çocuğun bir an irkildiği ve korktuğu görülüyor. Anne karnındaki cenine müdahale devam ederken, çocuğun müdahalenin aksi istikametine, rahmin diğer tarafına doğru kaçmaya çalıştığı gözleniyor. Bebeğin kalp atışları 140’tan 200’e çıkıyor. Kürtaj yapan kişinin çocuğa müdahale ettiği sırada çocuğun dehşetle ağzını açtığını görüyor. Sonra kürtaj yapan el ona doğru uzanıyor, çocuğun ağzı öylesine açılıyor ki, çığlık atışını filmde görebiliyorsunuz. Cenine uzanan alet ilk önce çocuğun kafasını gövdesinden koparırken, bebekten geriye birkaç doku artığı kalıyor.
Kızlar çok düşündüm ve kararımı verdim.Allah'ın yasakladığını yaparsam,vicdanım hiç susmayacak.son nefesime kadar bu pişmanlığ yaşayacağım.eşimden boşansam da bebeğimin katili olmayacağım.Allah eşime hidayet versin de yuvasını yıkmasın bu kötü davranışlarıyla.Allahım yavrumu kucağıma sağlıkla ve hayırlarla almayı nasip etsin.Allah'ım olmayanlara da nasip etsin. Kızlar hakkınızı helal edin...
çok doğru karar inşaAllah.. Siz Allah'ın dediklerini yapın Allah sizi yalnız bırakmaz..
Doğru kararı verdiğine inanıyorum canım, Allah senin de çocuklarının da bahtını açık etsin inşallah.
kendimi senin koyuyorum ve bu şartlar altında bi çocuğa daha cesaret edemezdim sanırım...
şiddet bi kere girdimi hayatına ne yazıkki çıkmıyo..
o adama bi çocuk daha vermeye deymez derim ben...
Çok sevindim doğru bir karar eşinden boşan ya da boşanma o bebek yaşamalı inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur yüzünü güldürür.
Canım kardeşim belli ki bir çıkmaza girmişsiniz ama sakın aldırmayın o cana kıymayın lütfen Rabbim gazap eder iflah olmazsınız lütfen bu günahı yüklenmeyin iyi düşünün lütfen Allah yardımcınız olsun amin
En doğrusunu yapmışsınız çok sevindim.sağolun,bu kürtaj hayatımı daha da kötüye götürür diye korktuğum için vazgeçtim.
Kızlar şu an ağlayarak yazıyorum sizlere.çok yalnızım,çok kötü bir evliliğim var. 5 yıllık ve 3 yaşında kızım var.ve galiba hamileyim.ben bu evliliği şiddet yüzünden sonlandırmayı düşünürken.şimdi öyle bir çıkmazdayım ki 2 çocukla boşanmak zorlaşacak,aldırsam günahı vicdanımı paralar.ne yapacağımı bilmiyorum bu arada benim çabalarımla evlilik son 6 aydır iyi gidiyordu ama son tartışmamız yine şiddetle noktalandı.ben çalışmayı düşünürken bu hamilelik herşeyi daha da zorlaştırdı.eşim olacak kişi bu bebeği istiyor.kızlar ne yapsam aldırsam mı?
Eşinizle sorununuzun çocuğun günahı nedir..
bakınız; canlının doğumuda ölümüde ALLAH'ın takdiridir. eğer siz kendi iradenizle adı cinayet olan kürtaja sebep olursanız. RABBİMİZİN takdiri olan ölüme müdahele etmiş olursunuz. bu şu demek kızmayın bana ALLAH'a karşı gelmek demek.
kürtajın tek caiz yanı annenin hayati tehlikesi olmasıdır.
hayat imtihandır, varlıkla yoklukla açlıkla dertle kederle hastalıkla denenmedir. sizde onlardan birini yaşıyorsunuz. bebekte size derman olacaktır buna inancınız tam olsun.
bebek evin altın topudur. nice evlilikler bebekle yeniden yeşermiştir.
ALLAH ı karşısına alan hiçbir kul ne dünyada nede ahirette kurtuluşu yoktur.
en büyük derdimiz sadece ALLAH olsun ki başka dertler başımıza geldiğinde senden büyük RABBİM var deyip teselli bulalım.
nolur bebeğin canına kıyıpta hem dünyanızı hemde ahiretinizi batırmayın.
dünya hayatı ort. 60 yıl ama ahiret sonsuz. bunu düşünün... sonsuz bi hayatta cennet var cehennem var... tercih sizin.
korkmayın ALLAH var...
aslında korkuyordum bu kararı alana kadar.ama bebeğime kıymaktan vazgeçince korkularım yerini yürek ferahlığına bıraktı.bu arada bugün ilk kez istifar ettim,bebeğim bedenime tutunmaya çalışıyor.inşallah hayırlı günler gelir.eşim bir mucizeyle düzelse de bu yuva yıkılmazsa...
Mucizelik bi durum yok. dua etmeyi unutmayın yeter.. farzlarınıza sıkı sıkı sarılın. daha bi ehemmiyet gösterin ibadetlerinize. bakın ozaman ALLAH nasılda varlığını göstericek.
çünkü siz ALLAH'ım derseniz O'da kulum der..
Ümitsiz olmayın.. çünkü ALLAH var...
sabır bazen 1 günlük gerekir bazen ölene kadar gerek. bazen bişiler hemen düzelir bazense ölmaye yakın düzelir.. ama unutmayın sabra en çok müptela olan mükafatı da ona göre olacaktır (İnşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?