Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin günlükçüm. maşallah kızların büyümüş. öptüm ikisini de. evet bu dönem evdeyim canım. ücretsiz izin aldım. inşallah ikinci dönem başlayacağım, annem gelip bakacak bi sorun olmazsa. 1 yaşına kadar getirelim diyoruz. sonra hep gelemez. apartmandna bakıcı ayarlamaya çalışcağım.
nildecim evet bebek bakımıyla ilgili bu kitap. ama hamilellğin son dönemlerind eokuyabilirsin.

rolle canım ben evdeyim evet doğru biliyorsun topiğimizde öğretmen çok ilk kızımdan önce çalışıyordum ama artık kızlarım için çalışıyorum evde onların bakımı büyümesi falan:)) canım sen kaç yaşındasınki bence hiçbir kriteri hamileliğe engel olarak görme sadece bebğim olacak allahın izniyle sen buna odaklan...hayırlısı olsun hakkında...

ceza teşekkür ederim canım benim....kızlarımda büyüdüler teyzesi... sıra san gelmiş ne güzel allahım sağlıkla getirsin kucağına denizimizi.. chnbye katılıyorum normal yapabilen bu frısatı hiç kaçırmasın...inşallah normal doğum pozisyonundadır bebeğin...

chnb, allah yardımcın olsun canım ilk günler zor oluyor ama 1 hafta en fazla sonra çok çabuk toparlanıyorsun ben o günleri unuttum bile:)) maşallah çokda şirin ahmet arda...

lone, canım salihta maşallah ne kadar tatlı olmuşyaa...anladım canım iyi olmuş izin olayın bayağı büyüyecek sen okula başladığında...

normal pozisyonda canım..salı günü randevu var bakalım ne diyecek doktor..ben sanki beceremem gibi geliyor..ayrıca sıra bende ya bu da beni korkutuyooben sıramı hilale versem olmaz mı:)
herkese iyi bir hafta diliyorummmmmmmmmmm

Günaydın herkese..

Chnb;ablacım hayırlı olsun tekrardan.Doğum hikayen unutulmayacak türden olmuşAllah evladınızı sağlıkla büyütmek nasip etsin İnşallah.

Günlük hoşgeldinSen giderken hamile değildim sanırım.Şimdi 15 haftalık hamileyim:)Eşinede geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda iyileşir.Alara ve Destinayı öpüyorum.

Herkes iyidir umarım.

günaydınlar....

minicikumut ben yine birini unuttum ama kimi derken sana yazmayı unutmuşum dimi:)) canım benim en son zamanda varmı yokmu çelişkisindeydik sonrada giremedim zaten hepinize ne kadar sevindim anlatamam...cinsiyet yeni belli olacak sanırım...hayırlısı olsun canım allah gönlünüze göre versin sağlıkla versin bir şikayetin varmı? nasıl gidiyor? eşin işe başlamıştı iyidir inşallah...eşim içinde sağol canım çok şükür daha iyi insanın başına bişey gelince ilk zamanlar hep böyle kalacakmış hiç düzelmeyecekmiş gibi geliyor eşimin ayağını görnce hep üzülüyordum ama söylemedim hiç çok şükür biraz biraz basıyor canım...

ceza korkma gülüm yaa becerirsin becerir ben normal doğum yapanları görünce onlar için sevinir kendim için üzülürüm...bayanın biri ertesi gün banyo yaptı hemde hastanede hem rahatlıyorsun hemde süt için iyi bense 1 hafta bekledim nerdeyse kararlı ol normalse normal yap canının acısı her şekilde olacak sakın bunları düşünme...hadi bakalım yarın neler olacak...

Cinsiyetimiz büyük ihtimal belli oldu Günlük Teyzesi.Bizede paşa geliyor :)Topikte erkek patlaması yaşıyoruz :)Haftaya salı randevumuz var o zamana kesin netleşir sanırım.

Eşim işe girdi çok şükür 3,5 ay oldu.Şimdilik bir sorun yok.Allah kimseyi işsiz bırakmasın İnşallah.

Bazen iştahsızlığım ve halsizliğim oluyor ama oda normal diye umursamıyorum pek.Bundan sonra dahada azalacaktır diye düşünüyorum.

Allah şifası olmayan dert vermesin İnşallah.Yeter ki derdimizin dermanı olsun.Eşin çabucak toparlar İnşallah.

aa canım sen sayfanın baslarındakı kız mısın sımdı basları okuyodum avatarını gördüm sen tekrar hemen hamıle kadın mı ben cumartesı gunu 8+3 günlük bebeğimin kalbi durması nedeniyle kürtaj oldum doktor bidakı kontrlü ayın 3ünde gel dedi ve ozaman patalojı sonucların cıkar dedi.ozaman hemen gelsin istiyrum annemdeyım artık evıme hakkrıye gtmek ıstyrm esımın yanına .ınsallah korunma süresi vermez bebeğime hayırlı bı sekılde kavusmak ıstyrum allah hepmıze alı ayagı düzgün saglıklı bebekler nasıp etsın bıze ve aılemıze de saglıklı uzun ömürler nasip etsin.

Lone, canım tebrik ederim azmin elinden bişey kurtulamaz değil mi :)) o kitap benimde çok ilgimi çekiyodu sizdende onay gelince bende geçen sipariş verdim ama sanırım biraz büyümesini bekliycez onu uygulamak için.Maşallah Salihe demek kendine kendine uymayı öğrendi, işe başladığında geceleride kendi uyumaya alışacak eminim.Bende şimdiden oğlumu tembihliyorum, geceleri güzel uyui sütünü em, gazını çıkar tamam mı üzme bizi diyorum :)) çokta dinler ya :))

kıtty,süpersin ne güzel Ardayı gördün maşallah sana :)) Çınarda kardeşini göördü süper yaa :))

[Minicik, canım gribin ne durumda ? geçmiş olsun dikkat et canım, benimde boğzım ağrıyo hastalancam kesin.

Ceza :))) sıra sende kaçış yok, ben elimden gelse senin sıranı alırdım ama mümkün değil :))

Nazlım, şimdi ne durumdasın ? adet oldun mu ? inş olmamışsındır ? Darısı sana olacak normal osun diye biraz bekletiyo belki ama olacak eninde sonunda.

nilde, gelininiz çok şanslı yaa :)) bizimkilerde benden ötürü nefret ediyolardır diycem ama yok ya seviyolar görünce oraları mest oluyolar bide karakterlerimizi çözmüş olabilirler :)) korktular benden kesin :)) aa geçen gelinimizin kardeşi diyo ki abla sana kız bebek gitmezdi zaten sert mizaçlısın ya naz çekemezdin sen. galiba evet dedim ama olsun bide kızımız yaaa :))
günlük:)) yaa beğendin mi isimimizi :)) çok sevindim ya güzel çağrışımlar yapmasına :)) kızlarına bayıldım maşallah ablanın kopyası alara, tulumlarıda süper cidden :)) acayip imrendim sana :)) Allah bozmasın mutluluğnuzu inş eşinde biran önce iyileşir aksilikler seni buldu hep yaa

rolle, kokrma hsg o kadar korkunç değil, en acılısı tüpleri tıkalı olanlarda oluyomuş ama herşeye değer, ne acılar çekmiyoruz ki en büyük acım yumurta toplanma sonrasındaydı öldüm sancıdan, kıyaslamam hsg yle.

Candaşım ben atlattım hastalığı çok şükür.Doktoruma kalsa antibiyotik kullanacaktım ama doğal meyve sularıyla hallettim çok şükür.

Boğazların acıyorsa sıcak suya bal ve limon koyup iç.Boğazları çok güzel yumuşatıyor.Birde ben greyfurt,mandalina,portakal ve limonu sıkıp içtim toparlandım.Sende dene canım.Geçmiş olsun

günlüğüm yeniden hoşgeldinnnn..
çok sağol canım iyi dileğin için.. Allahım cümlesinin sağlıkla tamamına erdirsin inş..
sen bıraktığında nerdeydik, şimdi nerdeyiz:).. zaman geçiyor,neler değişiyor dimi..
eşinin işide hayırlı olsun.. demek şimdi evde raporlu, çok geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun..
sende kızlarla iyisin inş..ablamızınn okulu nasıl gidiyor?bebiş nasıl?
artık habersiz bırakma, sık sık beklerizz:34kendinize iyi bakın annesii

candaşım ben netten aradımda 2 kitap vardı ..bebek sorunlarına mucize çözümler.. bu mu kitap?
nasılsınız oğluşunuzla annesi?

lone anlatmışsın çok ilgimi çekti, mucize gibi yaa.. maşaallah oğluşunaa..kendisi uyuyor hı
bu hiç kolay olan birşey değil.ama olmaz diye birşey yokmuş demek ki canım
iyi sabır göstermişsindir bunun için tabiki..
1 yaşına kadari beraber olmanızda çok iyi, ayrıca yakından apt.dan biriyle de sonrası için anlaşmak çok yerinde oluyor..
kendinize iyi bakın canım

minicikumut çok şükür atlatmışsınn..aman dikkat..
herkes hasta inan.. oğlum bile bayağı hasta,ondan bile bulaşabilir diye..bende şimdiden senin gibi karışımlardan takviye yapıyorum..
kendinize iyi bakın annesii

Son düzenleyen: Moderatör:
minicik, canım çok geçmiş olsun.dediklerini deniycem benimde aklıma bal ve ılık su geldi inş ilerlemeden çözeriz.GÖkdeniz nasıl annesi ?

Asem, canım evet bebek bakımına mucize çözümler.haftaya dek elime geçer sanırım inş bende uygulayabilrim.Sen nasılsın ? Abisinin kardeşi nasıl ? :) Benim oğluşumda iyi teyzesi, dolanıp duruyo :)

Son düzenleme:
Asecim oğluşuna geçmiş olsun.Sende dikkat et koru kendini.Hasta olmadan önlemini alalım buna rağmen hasta olursakta yapacak bişey yok :)

Gerçi ben sinüzit oldum kendi hatam yüzünden.Duş aldım,saçlarımı kuruttuğumu sandım dışarı çıktım birde güzel rüzgar yedim.Gecesine burnum tıkalı bir şekilde uyandım :)Şimdi çantamda bere gezdiriyorum.Soğuğu görünce takıyorum hemen:)

Sizde kendinize iyi bakın canımYakında kızımız mı oğlumuzmu geliyor belli olur sanırım :)

Candaşım dediğim gibi balın içine limonda sık sıcak sıcak iç ondan.Boğazının yumuşadığını hissedersin.

Gökdeniz iyidir sanırım:)Allah'a emanet işte Candaşım.Tekmelerini hissedince insan dahada rahatlıyordur diye düşünüyorum.Şimdilik karnım kapalı bir kutu.Haftaya yine randevumuz var.O güne kadar merak sürecek.Meriçciğimde iyidir umarım.Öperim ikinizide

Minicik, Allaha emanet yavrular, inş hepsi iyidir.evet sanırım hareketler hissedilince daha rahatlıyosun ama atmayıncada aksine iyice telaşlanıyosun.bizimki iyi bu aralar gün içerisinde horon tepebiliyo :))haftasonu bi gelseydi de görüşseydik Meriç le diyoruz :) geçmedi gitti en son 6 hafta evvel gitmiştim, inş bundan sonra bu kadar uzamaz.akşama içcem onuda.yağmur ve rüzagar sonrası şükür çok uzamadan atlatmışsın :) bizde sizi çok öpüyrouz teyzesi ...

Chnb, normal doğum gibi maceranız olmuş sizinde, belki biraz yürek buruktu ama yinede güzel ya farklı.Allah sizlere bağışlasın bende arıcam seni.maşallah tosunumuz çokta tatlı ya bu yakışıklı :)))

Kızlar ben bugün bebek arabası almaya gitcem aslında modeli hiç beğenmedim ama çok memnun kalınan bi model dedi, buda önemli tabi.Maclaren.travel set değil işte, arkadaşta dedi bu araba değil puset olabilir pusetse ben napıyım dimi ? ama açıklamalarında 0 aydan 4 yaşa dek kullanılır diyo çok hafifmiş, geçen graco ya baktım ağırdı kaldıramadım ki o da 7,5 kg idi.bu araba5,2 imiş.Quinny zap mı alsam diyorum ama o da8,2 kg.off ya ne zormuş araba seçimi.yada ben mi abarttım bilemedim.

Bİrde ben şimdi şunları aldım baksanız bi fazlası varsa iade edeyim diyorum.yazacaklarımın hepsi 0-3 aylık.

7 tane ayaklı tulum
2 tane dışarlık eşöfman.
4 tane eşofman altı
2 tane uzun kol badi
5 tane pijama

bunları aldım.sanırım ayaklı tulumlar fazla oldu.

ektra olarakta 2-3 tane uzun kol badi + 5-7 tane çıtçıtlı atlet + 2 tane kruvaze şeklinde iç zıbını.birkaç eldiven ve çorap.buunları alcam.

giyim dışında 2 tane penye battaniye al en az dendi.2 tane alırım sanırım 1 tane normal battaniyesi var.1 nevresimi var.ama birer tane daha alcam.

geçen chnb nin yazdığuından sonra pompa, göğüs kalkanı filan gereksiz geldi ihtiyaç olursa pompayı araştırdım phılıps aventty mi ne onu alcam.banyo küveti+maşrapa+filesi.1 tane yenidoğan biberonu (kolik önleyici). 1 alt açma minderi + 1 hastane çıkışı + lohusa pijaması + bebek deterjanı + şampuan+ bebe yağı+ tırnak makası + burun aplikatörü. sanırım bunlar ilk 3 ay işimizi görür.fazla veya eksik varsa uyarırsanız sevinirim kızlar.birde bebek yatağı.hee günlerdir sorcam sanırım yenidoğanlarda yorgan kullaılmıyor kulanılacak zman için ne almalı ? yün ağır gelir diye düşündüm.ben elyafta istemiyorum kaz tüyü olabilir dedim sizce ?

sanki ben doğum yapcam.ya eşim sürekli burda olmadığı için ve önümüz kış olduğundan karlar yolları kapaıtr gelemeyebilir, hepsini bu haftasonu bitircem sanırım.ondan size danışayım dedim.nettede yazıyo ama tecrübelilerden fikir almak daha mantıklıdır dedim, tecrübeliden kastım yepenlerden baz alarakta olabilir, annelik şart değil.bizde ufaklık olmadığından eksiği fazlayı ayarlayamıyoruz.anneme kalsa bunlar çok diyo ama bilemiyorum tabi yabanada atmak istemiyroum lafını.şu da var ki onun büyüttüğü çocuklar yokluk zmanındaydı fazla gelebilri ama şimdiki zmana uyup ıçmakta istemem olmayanları düşünerek üzülürm.

Son düzenleme:

vallahi koruyorum kendimi.. ama oda sürekli öpüyor benii..kaçınılmaz olabilir benim için:)
önceden hasta bile olsa şap şap öpüyordum yavruyu,-amann ondan bana birşey gelmezz yaa- diyordum Ama ondan bana bulaştığında resmen iptal olmuştum
çocuk küçük olunca, onun mikrobu ne olur ki -diye düşünüyormuşum
Haftaya pzt.si kontrolüm var benimde, ama 8 gün oldu son muayenem geçeli, o zaman doktor -sanırım bu erkek bebek ,çıkıntısı var- dedi..
ama bu gittiğimde netleşir .. hayırlısı inş.. o zaman yazmıştım ama, arada kaldı sanırım..

senin hastalıkta fena olmuştur o zaman , öyle soğuğu almak kötü..boynunda tutulabilirdi Allah korusun..
bulunduğunuz yer soğuktur sizin tabiki.. hem tam kurut, hem bere tak.. ilaç içme fikrine sıcak olmadığımız için, elimizden geleni ardımıza koymamak gerekiyor..
kendinize iyi bakın annesiii.. :79: (oğluşunun adıda pek havalııı canıım.. maşaallah ya)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevsinler oğluşunu asem ya :)) Aklıma bi reklam geldi, hani annesi hasta çocuğa babası bakıyr ve sonunda diyor ya peki öptün mü ? aklıma geldi :)) şimdi için gidiyodur eminm ama birkaç gün sonra inş doya doya öpersin küçük adamını ...

geçmişi okudum tek tek yazamıyorum.

ceza canım fotolardan birkaç koyarım imkan varsa sen de ayarla canım...

candaş bol eşya iyi oluyor. ben battaniye kullanıyorum utku setim var kullanamadım bebişe.

kalkan al bence ben şu an kullanıyorum süt sağma aleti de al canım. pazen battaniye 4 tane diktir en iyisi o bence... body çok iyi oluyor ve penye yelek çok al 4-5 tane olsun...

minicikumut canım çok sağ ol atraksiyonlu bir doğum oldu:))

kızlar bizim de oğluşun ve benim kontrol vardı.

oğlumuz iyi. dr çok beğendi. emmeyi seviyor. ilk kontrol ücretsiz. Ama tahliller 250 tl. 2 si sağlık ocağında ücretsiz. yaptırmadık yarın yaptıracağız...

ben de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sanırım Arda bey monural verdi. Oğluşun ismi resmen nüfusa geçti bugün...

kızlarrrr öncelikle hamilelik haberlerini yazan arkadaslara cok sevindim.şimdi önceki sayfalara bakıodum sımdı de son sayfalara cok mutlu oldum bastaki arkadasların şimd, bebek bekledıgını gördüm masallah hepinize saglıklı bi şekilde bebeğinizi kucagınıza alırsınız inşallah.darısı bana ve benim gibi isteyen bütün arkaadaslarıma.yalnız benim bi sorum olcak ben bu cumartesi bebeğimin kalbi durdu diye kürtaj oldum yanı ayın 17sınde.bugun pazartesi benm kanamam bitti ve hıc bısey gelmıo bu normal mi..inşallah ıkıncısıne hemen ve saglıklı bı sekılde kavusurum kazaylA olmustu ama cok güzel duyguymus 8 haftadan öteye gecemese de ayın 3ünde patoloji sonucları cıkcak ınsallah hersey yolundadr ve ve korunma süresi vermez dktor meleğime hemen kavusmak istiyrum ve bu sefer saglıklı bı sekılde dogsun kalp denınce sımdı tuaf oldum yınee buna da şükür diyelimm

kızlarrrr öncelikle hamilelik haberlerini yazan arkadaslara cok sevindim.şimdi önceki sayfalara bakıodum sımdı de son sayfalara cok mutlu oldum bastaki arkadasların şimd, bebek bekledıgını gördüm masallah hepinize saglıklı bi şekilde bebeğinizi kucagınıza alırsınız inşallah.darısı bana ve benim gibi isteyen bütün arkaadaslarıma.yalnız benim bi sorum olcak ben bu cumartesi bebeğimin kalbi durdu diye kürtaj oldum yanı ayın 17sınde.bugun pazartesi benm kanamam bitti ve hıc bısey gelmıo bu normal mi..inşallah ıkıncısıne hemen ve saglıklı bı sekılde kavusurum kazaylA olmustu ama cok güzel duyguymus 8 haftadan öteye gecemese de ayın 3ünde patoloji sonucları cıkcak ınsallah hersey yolundadr ve ve korunma süresi vermez dktor meleğime hemen kavusmak istiyrum ve bu sefer saglıklı bı sekılde dogsun kalp denınce sımdı tuaf oldum yınee buna da şükür diyelimm

Canım çok geçmiş olsun..seni haziran topiğinden dolayı biliyorum buradaki tüm arkadaşların da aynı şekilde kayıplarımız oldu..ve seninde okuduğun gibi Rabbim bize mucizesini tekrar gösterdi..korunma olrak doktorlar genelde 3 ay diyor ama çoğu kişi 1 adet dönemi bekledikten sonra korunmayı bırakmış..kanama kişiden kişiye değişiyor canım benim 15 günden fazla sürmüştü ama doktor normal dedi..canım kalp durması genelde kan pıhtılaşmasıyla ilgili oluyor..yeniden hamile kalmadan tüm testlerini yaptır tedbirini ona göre alırsın..pıhtılaşma topiğindeki arkadaşlar sana gerekli bilgiyi verecektir..o toipiği bir incele dilersen....bir an önce kendini toparla ve hemen hangi testler gerekiyorsa hepsini yaptır..birde keşke patoloji değilde genetiğe gönderselermiş..patolojiden hiç bişey çıkmıyor ne yazıkki..İnşallah bi daha böyle şey yaşamazsın canım..çok zor biliyorum..Allah yardımcın olsun..

Mincik geçmiş olsun canım ..Allah şifa versin..benim baş ağrıları devam ediyor hala..topiğe giriyorum ama baygın gibiyim hala..

candaşım maşallah eksikleri nerdeyse tamamladın..ne güzel canım seni böyle mutlu görmek bizide mutlu ediyor..inşallah o keyifli günleri bizlerde yaşarız..Bu arada ayaklı tulum o kadar almasaydın keşke canım ayaksızlar daha kullanışlı oluyor..birde erkek bebeklere doktorlar pek tulum tavsiye etmiyor bebekler çabuk büyüyor ve hayalarını sıkıştırabiliyormuş..birde çok giydiremiyorsun zaten..canım keşke hepsini 0-3 ay almasaydın 3-6 ay almaya çalış çünkü bebeğin birazda iri doğarsa 1 ay sonra açıkta kalabilr kolları bacakları tecrübeyle sabit:))

chnb ablammm Ahmed ardaya kavuştun sonunda ne güzel ..hamilelik haberini vermen buradan daha dün gibi..tabii birde sana sormak lazım dimi nasıl yaramaz emmeyi sevmesi güzel..seni yormıcak paşa..içsin sütünü büyüsün bi an önce..cihan buğra ne yaptı ..çok sevinmiştir..hafif bi kıskançlık vardır artık senelerdir tek çocuktu

Günlük hoşgeldin canım..evet topiği bıraktığından beri bayağa şeyler değiştisen nasılsın prensesler nasıl? büyümüştür küçük fısıtık artık..eşin için geçmiş olsun bu arada..sık sık gel canım özletme ..

cezaaa sıra sende nelr hissediyorsun heyecan varmı heyecan

asemm sakın yaklaşma oğluşa bi süre idare et canım.napalım ilaç kullanamıyoruz bi şekilde kendimizi korumamız lazım..ne yaptın turşuyu anladın sen onu

datlumdan hala ses seda yok yokmu bi haber?

Nilde ablaa test sonuçların güzel çıkmış maşallah gittinmi yenilerde doktora cinsiyetle ilgili bişey söyledimi?

Minikler nerelerdesin canım Ali kerem izin vermiyor sanırım sana artık:)

Nuray lone sizler nasılsınız kızlar oğluşlar nasıl?
hello işe başladınmı canım..taşınmışsın hayırlı olsun..chnb ablayı ziyarete gitmişsin ne güzel canım..kaynaşmışsınızdır..artık akraba olduk kızlarla..bu arada canım kendim iyi olamdığım için duandan alamamıştım kalan varsa 300 alabilirim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…