- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #21.341
iyi akşamlar...
chnb, keike bende yakın olsaydım helloyla gelirdim....canım dikkat et kendine ve ahmet ardaya ne güzel şey bu bebişler allahım bizlere bağışlasın...
candaş, demek kızımız erkek olmuş:) olsun sağlıklı olsun adı belirlenmiş meriç bey ne güzel bir isim asil ve kaliteli allah ismiyle bir ömür sağlıkla versin size canım...
cezaaaa, geçmiş olsun demek sıra sende vayy be ben gittim geldim bebeklerde geliyor sırayla hadi hayırlısı...
ase, sezen sizide hellodan duydum ne kadar sevindim anlatamam...allah tamamına erdirsin...
nildem, canım hele senide duydumki içim bir hoş oldu mutluluktan nasılsın eşinde ne sevinmiştir...geldim canım inşallah vakit buldukça uzun uzun yazıcam...
helloommm naber çınarım nasıl? pazartesi sizin için herşeyin hayırlısı olsun canım...
nazlım, gülüm benim bu defa gülsün yüzün yazdıkların çok hoş eşinle kararların yani hayırlısıyla gelsin gül kokulunuz inşallah...
rolle, canım sen nerde çalışıyorsun? nasılsın?
nuray ve loneliness nasıl paşalar? lone sen okula başlamadın sanırım başlayınca salihe kim bakacak? nuray sen nasılsın nasıl gidiyor benim kızımın saçları bir döküldü kel kız oldu ama yeni yeni çıkmaya başlıyor birazdan faceye koyacağım...
minikler, canım 2 defa aradım seni müsait değildin sanırım nasılsınız?
hilalim nasılsın senin kızın olacaktı dimi yoksa yanlışmı biliyorum adını belirledinizmi?
yazmadığım kalmamıştır umarım...
iyi geceler herkeze öpüyorum kızlar anca uyudular...hee bu arada eşim işsizdi net kapanmadan önce yazmıştım çok şükür işe girdi ama 2 hafta sonra ayağı burkulurken kırıldı 1 aydır evde yatıyor bu ay sonuna kadar raporlu buna şükür diyorum hep daha kötüsüde olabilirdi çok şükür böyle kızlar...
rolle canım ben evdeyim evet doğru biliyorsun topiğimizde öğretmen çok ilk kızımdan önce çalışıyordum ama artık kızlarım için çalışıyorum evde onların bakımı büyümesi falan:)) canım sen kaç yaşındasınki bence hiçbir kriteri hamileliğe engel olarak görme sadece bebğim olacak allahın izniyle sen buna odaklan...hayırlısı olsun hakkında...
ceza teşekkür ederim canım benim....kızlarımda büyüdüler teyzesi... sıra san gelmiş ne güzel allahım sağlıkla getirsin kucağına denizimizi.. chnbye katılıyorum normal yapabilen bu frısatı hiç kaçırmasın...inşallah normal doğum pozisyonundadır bebeğin...
chnb, allah yardımcın olsun canım ilk günler zor oluyor ama 1 hafta en fazla sonra çok çabuk toparlanıyorsun ben o günleri unuttum bile:)) maşallah çokda şirin ahmet arda...
lone, canım salihta maşallah ne kadar tatlı olmuşyaa...anladım canım iyi olmuş izin olayın bayağı büyüyecek sen okula başladığında...
aa canım sen sayfanın baslarındakı kız mısın sımdı basları okuyodum avatarını gördüm sen tekrar hemen hamıle kadın mı ben cumartesı gunu 8+3 günlük bebeğimin kalbi durması nedeniyle kürtaj oldum doktor bidakı kontrlü ayın 3ünde gel dedi ve ozaman patalojı sonucların cıkar dedi.ozaman hemen gelsin istiyrum annemdeyım artık evıme hakkrıye gtmek ıstyrm esımın yanına .ınsallah korunma süresi vermez bebeğime hayırlı bı sekılde kavusmak ıstyrum allah hepmıze alı ayagı düzgün saglıklı bebekler nasıp etsın bıze ve aılemıze de saglıklı uzun ömürler nasip etsin.günaydın herkeseeee...
hoşgeldin günlükcümmm özleedik valla seniiiiii..eşine geçmiş olsun canım..umarım tez zamanda iyileşir..kızların çok şeker olmuş..tulumlarına bayıldım maşallah gözlerde harika
chnb abla geçmiş olsun bende grip oldum..eve çıktınız mı?nasıl gidiyor emme işi falan....bende dün çantamı hazırladım hem uzun kollu pijama hemde kısa kollu pijama aldım belki sıcak olur diye..doğum fotolarını görebilecek miyiz abla..
nildecim dinleniyorum ama yatamıyorum da..yattıkça daha kötü oluyorum sanki..sen nasılsın..az kaldı cinsiyetinizi öğrenmeye..kız erkek gerçekten farketmiyor..önceden bi bebek mağazasına girdiğimizde hep kız kıyafetleri dikkatimi çekiyordu şimdi ise erkek kıyafetlerinden başaka bişey dikkatimi çekmiyor..
nazlım hayırlısı olsun canım..üzme kendini..mayısta denersiniz aşılamayı..o zmna kadar rahat bırak kendini..mecburi ilişki gerçekten zor oluyo çok iyi bilirim..en azından benim ve eşim için öyleydi..
Asecim oğluşuna geçmiş olsun.Sende dikkat et koru kendini.Hasta olmadan önlemini alalım buna rağmen hasta olursakta yapacak bişey yok :)
Gerçi ben sinüzit oldum kendi hatam yüzünden.Duş aldım,saçlarımı kuruttuğumu sandım dışarı çıktım birde güzel rüzgar yedim.Gecesine burnum tıkalı bir şekilde uyandım :)Şimdi çantamda bere gezdiriyorum.Soğuğu görünce takıyorum hemen:)
Sizde kendinize iyi bakın canımYakında kızımız mı oğlumuzmu geliyor belli olur sanırım :)
Candaşım dediğim gibi balın içine limonda sık sıcak sıcak iç ondan.Boğazının yumuşadığını hissedersin.
Gökdeniz iyidir sanırım:)Allah'a emanet işte Candaşım.Tekmelerini hissedince insan dahada rahatlıyordur diye düşünüyorum.Şimdilik karnım kapalı bir kutu.Haftaya yine randevumuz var.O güne kadar merak sürecek.Meriçciğimde iyidir umarım.Öperim ikinizide
kızlarrrr öncelikle hamilelik haberlerini yazan arkadaslara cok sevindim.şimdi önceki sayfalara bakıodum sımdı de son sayfalara cok mutlu oldum bastaki arkadasların şimd, bebek bekledıgını gördüm masallah hepinize saglıklı bi şekilde bebeğinizi kucagınıza alırsınız inşallah.darısı bana ve benim gibi isteyen bütün arkaadaslarıma.yalnız benim bi sorum olcak ben bu cumartesi bebeğimin kalbi durdu diye kürtaj oldum yanı ayın 17sınde.bugun pazartesi benm kanamam bitti ve hıc bısey gelmıo bu normal mi..inşallah ıkıncısıne hemen ve saglıklı bı sekılde kavusurum kazaylA olmustu ama cok güzel duyguymus 8 haftadan öteye gecemese de ayın 3ünde patoloji sonucları cıkcak ınsallah hersey yolundadr ve ve korunma süresi vermez dktor meleğime hemen kavusmak istiyrum ve bu sefer saglıklı bı sekılde dogsun kalp denınce sımdı tuaf oldum yınee buna da şükür diyelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?