hmm anladım canım haklısın ama tabi, sağlık sigortam olsaydı bende güven derdim.Hastane bilgilerinide aldım senden teşekkür ederim :) Medicana nedense hiç ısınamadığım bi hastane Tolga hoca Akayı tercih etme derse artık seçeneklerimiz değişir bizimde..bide önceden gidip görmüşsün beğenmişsin duanda şükür olsun yerine geliyo inş :)) çokta kilo almamışsın hakikaten , şey içn sordum göbeğim 7 aylıkken bile 9 aylık gibiiydi demiştin bi ara çok mu aldın ki dedim.ama normalmiş, maşallah paşa iyi beslemiş kendini :)) Allah nazarlardan saklasın sağlıcakla doğsun.seninde doğum haberini bekliyoruz inş ...Ben Akay'ı düşünüyordum en baştan beri, geçen kontrolde sordum nerede doğum yapacağım diye o zaman netleşti. Benim özel sağlık sigortam var öyle olunca çok fazla farketmiyor bizim için. Toplamda 5000 TL tutacak, Akay için kötü birşey söylemiyor ama hem özel sağlık sigortasındaki limit yanacaktı hem de yeni doğan yoğun bakımı daha iyidir dedi biz de o yüzden Güven de karar kıldık. Sonuçta erken gelme olasılığı var, her geçen gün risk azalıyor ama yine de bir risk. Anladığım kadarıyla Güven ve Medicana yoğun bakım ünitesi açısından daha iyiler. Tobb da iyidir dedi bu arada. Benim birçok arkadaşım Akay da yaptı doğumu, şimdiye kadar şikayet eden olmadı. Ama Güven işimize geldi biraz da, hem eve daha yakın, hem de bundan 6 sene önce bir ameliyat geçirmiştim beni doğum odalarından birinde yatırmışlardı, inşallah birgün bebeğimle yatarım demiştim o yüzden hoşumuza gitti orada olması.
13-14 kilo aldım toplamda çok almadım yani, hatta biliyorsun Tolga Hocanın diyetini de yaptım baştan beri ama tosun kendini iyi besliyor.
Ablam yaa yemin ederim kaçtır aklımdasın hello yazdığından beri arıcam arıcam dün iş çıkışı aldım teli elime tam arıcam dedim şimdi yemek vaktidir oyalamayım kızı gündüz arayım unutmazsam.inş arıcam.ayyy yerim ben o gülen suratı :)) allah hiç soldurmasında hep gülsün inş. ablasıda macera dolu bi seneye başlamış alıyoruz haberleri ara ara :)) bizimde cinsiyetimiz değişti evet ama valla ne yalan söyleyim kızada iyi alışmıştım sevinmiştim de ama olsunda sağlıklı olsun ...herkezlere merhaba......
sizleri çok özledim kızlar... ne var ne yok herkezler anlatsın bakalım arada hellodan alyordum haberinizi...doğum yapanlar olmuş gözümüz aydın minikler ve chnb çok sevindim sağlıkla aldınız kucağınıza yavrularınızı...hamileler nasılsınız neler yapıyorsunuz? candaş canım cinsiyetimiz değişmiş sanırım sağlıkla gelsin bebeğimiz...herkezler nasıl yaaa...
bizde bir koşturmaca sormayın gitsin akşamları kendimi heryerde sızmış buluyorum...kızlarım çok şükür iyiler küçük cadımı görmeniz lazım gülen yüz diyoruz ona kısaca maşallah kızıma bir gülücükler saçıyor ay parçam yaa ablamızda okula devam komik şeyler oluyor bazen bazende sıkıcı ve üzücü şeyler yuvarlanıp gidiyoruz artık buradayım nete bu defa görümcemler abone oldu bizde onlardan alıyoruz anlayacağınız sahalara geri döndüm...öpüyorum hepinizi görüşürüz artık kaçışınız yok:))
hmm anladım canım haklısın ama tabi, sağlık sigortam olsaydı bende güven derdim.Hastane bilgilerinide aldım senden teşekkür ederim :) Medicana nedense hiç ısınamadığım bi hastane Tolga hoca Akayı tercih etme derse artık seçeneklerimiz değişir bizimde..bide önceden gidip görmüşsün beğenmişsin duanda şükür olsun yerine geliyo inş :)) çokta kilo almamışsın hakikaten , şey içn sordum göbeğim 7 aylıkken bile 9 aylık gibiiydi demiştin bi ara çok mu aldın ki dedim.ama normalmiş, maşallah paşa iyi beslemiş kendini :)) Allah nazarlardan saklasın sağlıcakla doğsun.seninde doğum haberini bekliyoruz inş ...
Ablam yaa yemin ederim kaçtır aklımdasın hello yazdığından beri arıcam arıcam dün iş çıkışı aldım teli elime tam arıcam dedim şimdi yemek vaktidir oyalamayım kızı gündüz arayım unutmazsam.inş arıcam.ayyy yerim ben o gülen suratı :)) allah hiç soldurmasında hep gülsün inş. ablasıda macera dolu bi seneye başlamış alıyoruz haberleri ara ara :)) bizimde cinsiyetimiz değişti evet ama valla ne yalan söyleyim kızada iyi alışmıştım sevinmiştim de ama olsunda sağlıklı olsun ...
Chnb, ablacım inş oğlun ve sen çok iyisinizdir, annem seni çok iyi tanıyo derim hep ufkumu açtı.adın yok tanıtımım edebiyat öğretmeni :)) hayırlı olsun diyo tabiki, ama kendime kızdım dün sanki birden doğum olunca ağrısız sızısız oluyo, geceni bi yarısı aklıma geldin sonra varsa ağrılarını önce allah sonra dr ların dindirsin inş dedim ve inş hemende sütün gelirde paşa doya doya emer seni.Asemin dediği gibi planlı olsa hop oturur hop kalkardık bu mucize bebek şaşırtmayı çok seviyo bizi ya :)) gelişide şaşkınlıkta göbeğine, şimdi dünyaya gelişide süprizi şaşkınlık dolu oldu ....
Kızlar herkese selamlar, hayırlı günler olsun.
Bugünde datlum doğum yapacaktı belkide doğmuştur yavru kuzu.inş sağlıcakla gelsin annesine ...
Evet ya bi türlü karşılaşamadık :) burdan takip ediyorum ben yinede seni, inş salı güzel haberlerle gel, anladım canım bende medicana için şikayetler okumuştum ama tabi dr da öneriyor o ayrı.Eşim şimdiden çoşmuş bu randebuda hastane işini konuşcam diyo doğuma 4 ay var halbuki.Maşallah kilona canım darısı bana olsun, korkutuyor 6. aydan sonrası kilo açısından riskli diye.ama baskılar beni yıldıramaz sloganım :)) alsamda olur almasamda....Ben de Medicana'ya alışamadım, birkaç da şikayet okudum ama doktor iyi dedi. Doğum yaklaşınca doktorla bir konuşmak lazım özel olarak seni biryere yönlendirecek olursa özel bir durumun olursa ona göre düşünürsünüz. Zannetmiyorum ama Akay'ı tercih etme diyeceğini.
Benim göbeğim hep önde gidiyordu, başka yerimde pek kilo yok zaten. Arkadan hamile oldugum anlaşılmıyor, öne doğru sipsivri bir karın var :)
Haberleşiriz yine. Haftaya salı son muayenem olacak bir türlü karşılaşamadık muayenehanede :)
KIZLAR CHNBYLE konuştum kısa da olsa. iyimiş ikisi de. aradığımda yürüyüş yapacaktı. dün olmuş bebek.
evet sırada datlum ve ceza var.
maşallah candaşım 22 haftalık olmuşsunuz. salihin doğduğu günlerde öğrendin değil mi hamile olduğunu. dünyaya gelen büyüyor işte. hazırlıklar tam gaz devam. tulum aldım yazmışsın. tabi al özeniyor insan. ama tulum çok çabuk küçülüyor haberin olsun.
hermeriç paşa da uzun olur, resimlerde gördüğüm kadarıyla uzunsunuz ikiniz de.
nazlımcım inşallah sendne gelecek hayırlı haber canım. az kaldı. sen de haber vereceksin.
Evet ya bi türlü karşılaşamadık :) burdan takip ediyorum ben yinede seni, inş salı güzel haberlerle gel, anladım canım bende medicana için şikayetler okumuştum ama tabi dr da öneriyor o ayrı.Eşim şimdiden çoşmuş bu randebuda hastane işini konuşcam diyo doğuma 4 ay var halbuki.Maşallah kilona canım darısı bana olsun, korkutuyor 6. aydan sonrası kilo açısından riskli diye.ama baskılar beni yıldıramaz sloganım :)) alsamda olur almasamda....
maşallah chnb ye, datlumda doğum yapmıştır muhtemelen.sırada ceza var sonra hilal anammm sonrada bennn :)) şaka gibi ama gerçek. evet canım Salihin doğduğu günlerdeydi 14 temmuzda öğrenmiştim, 22 hafta olmuş ya valla şükür olsun.ya evet aslında tulumlarımızda hep ayaklı oldu herkeste uyardı çabuk uzar alma diye ama genlde onlar var ya mecbur kaldım gibi bi yerde.çokç okta yok ama 5 tane ayaklı var, artık pijama tarzı alayım diyorum bulabilrsem.boylarımız biraz uzun evet, bize çekerse sığmaz garanti. ama benim çocukluğum ufak tefek bişeydi öyle olursa sorun yok :)) inş nazlımında haberini hevesle bekliyoruz, siz nasılsınız canım ? Salih oğluşumuz nasıl ? çok öptüm ikinizide.
Merhaba arkadaşlar , geçmişi çok okuyamadım en kısa zamanda okuyup cevap yazacağım inşallah. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. doğum hikayemi paylaşmak istiyorum 14.11.2012 Çarşamba
Gece uyku uyamadım belimde hafif ağrı vardı ama aralık annelerinin de benzer şikayetleri olduğu için pek de aklıma bir şey gelmedi nitekim kasılmam yoktu, suyum gelmedi, kanama olmadı. Sabah 8.30 da kalktık oyalandık biraz 10.30 da nst ye gidecektik. Bir bardak süt içtim, bir de küçük bir salatalık yedim. Taksiyle gittik .
11.15 te randevu vardı nst de doludu 11.05 te nst boşaldı girdim 11.20 gibi hemşire aldı kağıdı kasılmanız var dedi ben önemsemedim çünkü olur bu haftalarda diye düşündüm. Arda bey geldi odaya sabah ne yedin dedi gülümseyerek. Ben de sanıyorum aç karna geldiğimi anladı kızacak bana. Genelde nst ye gidenler bir şeyler yiyormuş. Ben de doğruyu dedim. Kaçta yedin dedi 10 gibi. Neyse muayeneye aldı. Bana önce bebeğe baktı kilosu 4.100 gram ölçtü. R. ağzında 3 cm e yakın açılman var dedi. Bugün doğum olabilir. Gülümseyerek dediği için ben şaka yapıyor sanıyorum işin ciddiyetinde değilim. Dedim ki olmaz 24 kasımda istiyorum öğretmenler gününde, hem yay olacak burcu o zaman, akrep olmasın, hem 38 haftalık olsun. O hala gülüyor. diyorum hem eşim yok, hem daha bebek şekeri sepetim gelmedi. Yine gülüyor. Tekrar nst ye gönderiyor ama ben hala şüphelenmiyorum. nst de düzenli sancı çıkıyor. Dr Arda Bey diyor ki,cleksan ne zaman oldun. gece 1 diyorum. Diyor ki hemen doğumhaneye gidiyorsun genel anestezi olacaksın cleksandan dolayı. Ağlamaya başlıyorum eve gideyim işlerim var diyorum olmaz diyor sezaryen dikişine rahime bir şey olur kasılmaların var. Ağlamaya devam ediyorum eşim de yok. Alelacele
ben 3 te anlamıştım hemen olacak diyor. Ekip burada bir aksilik olursa hemen müdahale ederiz. Eşimi arıyorum kızlardan o an bir iki kişiyi çeviriyorum. O telaş içinde ne yaptığımı ne dediğimi bile hatırlamıyorum. doğum katında Odamı seçiyorum.Damar yolu açıyorlar. 12 numara hemşire bu odanın manzarası güzel diyor. önlük giydiriyorlar.Ben doğum fotoğrafçısı istiyorum. Geliyor. Doğru doğumhaneye hemen anestezi dr si geliyor Arda Bey geliyor anestezi veriyorlar. Sonrasını hatırlamıyorum. Kata çıkmadan ayılıyorum Sonra doğru kata bebeğim beni bekliyor. Bakıyorum anestezi etkisiyle yarım yamalak bir şeyler diyorum. Görümcemin diğeri gelip eşyaları getirmiş Allahtan çantam hazırdı. Bebeğime bakıp seni bana veren Allaha kurban olayım diyorum. (hayal meyal hatırlıyorum görümcem diyor.) Kendime gelince bu sefer tekrar tekrar bakıyorum malum down sendromu şüphesi burnuna, ensesine, el içine bakıyorum normal görünüyor. Ama dr den henüz duymadan rahatlamayacağımı biliyorum. (ertesi gün çocuk dr si gayet sağlıklı bebeğiniz diyor:)))Hemşire gelip bebeği emzirmeye çalışıyor pek almıyor memeyi oğlum. Sonra biraz alıyor.Rahim ağzı topiğinden Regrete geliyor. Ama şu an onunla konuştuklarımı hayal meyal hatırlıyorum. Canım arkadaşım seklajda da hep yanmdaydı. Topikten çok arkadaşımın mesajını, telefonunu alıyorum. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum.
Akşama pgt topiğinden Hazade geliyor rEGRETE gidiyor üzülüyorum. Akşam emzirme, ilk yürüme çalışması gaz sıkıntısıyla geçiyor...Çoğunu hayal gibi hatırlıyorum. Allahıma şükrediyorum...
İlk güne ait teferruatlar: Bebişin kilosu 3. 700 gram, boyu 53 cm.
Akşam üzeri Arda bey geliyor serklaj ipim nerede diyorum saklayacağım. O da serklajını almaya kalktım kanama başladı bütünleşmiş diyor o kalacak diyor. Enfeksiyon yapmaz mı diyorum yok diyor. Akşam 11 de de eşim geliyor. Bizim ilk gün hikayemiz böyle...
2. günde Hello teyzesi geliyor hem de oğluşuma ilk altın hediyesiyle:))
TOPİĞMDEN ARKADAŞLARIM ARADI MESAJ ÇEKTİ HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM CANLARIM...
Merhaba arkadaşlar , geçmişi çok okuyamadım en kısa zamanda okuyup cevap yazacağım inşallah. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. doğum hikayemi paylaşmak istiyorum 14.11.2012 Çarşamba
Gece uyku uyamadım belimde hafif ağrı vardı ama aralık annelerinin de benzer şikayetleri olduğu için pek de aklıma bir şey gelmedi nitekim kasılmam yoktu, suyum gelmedi, kanama olmadı. Sabah 8.30 da kalktık oyalandık biraz 10.30 da nst ye gidecektik. Bir bardak süt içtim, bir de küçük bir salatalık yedim. Taksiyle gittik .
11.15 te randevu vardı nst de doludu 11.05 te nst boşaldı girdim 11.20 gibi hemşire aldı kağıdı kasılmanız var dedi ben önemsemedim çünkü olur bu haftalarda diye düşündüm. Arda bey geldi odaya sabah ne yedin dedi gülümseyerek. Ben de sanıyorum aç karna geldiğimi anladı kızacak bana. Genelde nst ye gidenler bir şeyler yiyormuş. Ben de doğruyu dedim. Kaçta yedin dedi 10 gibi. Neyse muayeneye aldı. Bana önce bebeğe baktı kilosu 4.100 gram ölçtü. R. ağzında 3 cm e yakın açılman var dedi. Bugün doğum olabilir. Gülümseyerek dediği için ben şaka yapıyor sanıyorum işin ciddiyetinde değilim. Dedim ki olmaz 24 kasımda istiyorum öğretmenler gününde, hem yay olacak burcu o zaman, akrep olmasın, hem 38 haftalık olsun. O hala gülüyor. diyorum hem eşim yok, hem daha bebek şekeri sepetim gelmedi. Yine gülüyor. Tekrar nst ye gönderiyor ama ben hala şüphelenmiyorum. nst de düzenli sancı çıkıyor. Dr Arda Bey diyor ki,cleksan ne zaman oldun. gece 1 diyorum. Diyor ki hemen doğumhaneye gidiyorsun genel anestezi olacaksın cleksandan dolayı. Ağlamaya başlıyorum eve gideyim işlerim var diyorum olmaz diyor sezaryen dikişine rahime bir şey olur kasılmaların var. Ağlamaya devam ediyorum eşim de yok. Alelacele
ben 3 te anlamıştım hemen olacak diyor. Ekip burada bir aksilik olursa hemen müdahale ederiz. Eşimi arıyorum kızlardan o an bir iki kişiyi çeviriyorum. O telaş içinde ne yaptığımı ne dediğimi bile hatırlamıyorum. doğum katında Odamı seçiyorum.Damar yolu açıyorlar. 12 numara hemşire bu odanın manzarası güzel diyor. önlük giydiriyorlar.Ben doğum fotoğrafçısı istiyorum. Geliyor. Doğru doğumhaneye hemen anestezi dr si geliyor Arda Bey geliyor anestezi veriyorlar. Sonrasını hatırlamıyorum. Kata çıkmadan ayılıyorum Sonra doğru kata bebeğim beni bekliyor. Bakıyorum anestezi etkisiyle yarım yamalak bir şeyler diyorum. Görümcemin diğeri gelip eşyaları getirmiş Allahtan çantam hazırdı. Bebeğime bakıp seni bana veren Allaha kurban olayım diyorum. (hayal meyal hatırlıyorum görümcem diyor.) Kendime gelince bu sefer tekrar tekrar bakıyorum malum down sendromu şüphesi burnuna, ensesine, el içine bakıyorum normal görünüyor. Ama dr den henüz duymadan rahatlamayacağımı biliyorum. (ertesi gün çocuk dr si gayet sağlıklı bebeğiniz diyor:)))Hemşire gelip bebeği emzirmeye çalışıyor pek almıyor memeyi oğlum. Sonra biraz alıyor.Rahim ağzı topiğinden Regrete geliyor. Ama şu an onunla konuştuklarımı hayal meyal hatırlıyorum. Canım arkadaşım seklajda da hep yanmdaydı. Topikten çok arkadaşımın mesajını, telefonunu alıyorum. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum.
Akşama pgt topiğinden Hazade geliyor rEGRETE gidiyor üzülüyorum. Akşam emzirme, ilk yürüme çalışması gaz sıkıntısıyla geçiyor...Çoğunu hayal gibi hatırlıyorum. Allahıma şükrediyorum...
Akşam üzeri Arda bey geliyor serklaj ipim nerede diyorum saklayacağım. O da serklajını almaya kalktım kanama başladı bütünleşmiş diyor o kalacak diyor. Enfeksiyon yapmaz mı diyorum yok diyor. Akşam 11 de de eşim geliyor. Bizim ilk gün hikayemiz böyle...
ablacım alelacele bi doğum olmuş ancak şükür ki ikiniz de iyisiniz.kocaman bi maşallah size. belki böylesi daha güzel oldu ha:)))günü beklemek, heyecanlanmak, kalp çarpıntıları bi gün yüreğimize inecek:)))) bizde şok etkisi yarattı arda bey:))))çok çok sevindik.haberini aldığımızda hep dualarımızdaydın.aramak istemedim biraz toparlan diye. kuzuyu bol bol kokla benim yerime. çok öpüyorum ikinizi de. ağrıların dikişlerin de tez zmanada iyileşsin inşallah.
oğlun oğulların ne şanslı abla ....
ağlattın ne güzel akıtmışsın yüreğini seni bana veren allaha kurban olayım....
güzel ömrü olsun evladının inşallahhh rabbim sana abisine kocana bağışlasın bizlere de dua etmişsiniz allah razı olsun
kızlar selam herkes iyi şükürler olsun ben yine adet olucam sanırım bu ayda olmadı hiç bişey hissetmiorum hamile kaldığım ay hissetmiştim adetime bi kaç gün var bugün test alıcam varsa çıkar ytoksa da umutlanmıyayım hemen kocama keçi boynuzu kürüne başlıcas ısrarla doğal olsun diye tutturdu aşılama istemio mayısa kadar doğal deneriz olmazsa ne istiyosan yapalım dedi ben ne verirsen yicem ne zaman ilişki dersen yapcam sabah akşam öğle :)bende tamam dedim ona zorla bişey yaptırmak istemiorum 2 kez doğal oldu yine olur inş ben süreci hızlandırmak istedim sadece ama sabırlı olmam lazım sanırım hayırlısı hakkımızda benim bebeğimin bi sürü abisi ablası olcak:)
herkesi öptümmm
Minicikumut oyy sevsinler delikanlıyıı.. ALLAHım sağlıkla tamamına erdirsin canım..
insan haliyle merak ediyor,rahatlamışsındır bugün biraz.. ee alışveriş ne zamannn
yaaa nillde abla ne güzel yazmışsın bi önceki yazdıklarındada..
testin sonuçları 2 hafta sonra çıkacak..ee bebişin bu kadar içine doğmuş ,öyle olabilir annesii...
sağlıkla olsunda hiç farketmez..
hilalcim çok sağol canım..
test sonucu 2 hafta sonra çıkacakmış
kendinize iyi bakın annesiiii
candaşım bayağı güzel almışsın kiloyu.. maşaallah iyi gidiyorsun..
fazla değil yani.. canım ağırlaştığını son zamanlar daha çok hissediyorsun.. o süreç çok hızlı oluyor..
bende şu ilaçları bitireyim..4 gün sonra bi tahlil yaptıracağım yine.. -bol lökosit-tabiri beni korkuttu..
bu arada dr'um birde oğlumu,2.gebelikte ki cinsiyeti sordu..
2 hafta sonra tekrar kontrol var tabiki bakarız ama sanırım bu erkek bebek, bi çıkıntısı var-- dedi..
2 hafta sonra netleşir durum..
hayırlısıyla gebeliklerimizi sağlıkla tamamına erdirsinde gerisi hiç önemli değil..
kendimi huzursuz hissediyorum.. herşey güzel olacak diyede kendimi teselli ediyorum..
uzun uzun da kızlar tek tek yazamamıştım.. Allah'a emanet olun yavrucuklarınızla..
Cezam, canım biz iyiyiz çok şükür, sen nasılsın ? Denizcim nasıl ? çok az kaldı ya sanada , şaka gibi.
Minicik, canım benim hiç aklıma gelmedi ya üstelik evde bi asker varken :) benim aklıma gelen kaynana olcam davasıydı.gözüm ne kadar korktuysa. bizim topikteki kızlarda çoşmuş ya odasını bile alan var, onları görünce abartmadığımı hatta geri kaldığmı düşündüm.bizim şimdilik 3 tulum 1 eşofman 1 battaniye 1 de nevresimimiz var.bencede diğer kontrolü bekle kesinleşsin iyice.sonra alışveriş boşa gder filan allah muhafaza...
Nazlım, dün diziyi izlemediğini ummak istiyorum.ben uyuyakaldım çok içli müzikler ve evden yorumlar geliyodu bi uyandım babamın gözler dolu, annem ağlamaklı, sinir oluyorum bu M.Kırmızıgül e milletin derdi yetmiyo bide dizilerle dert çektiriyo hep bunalımlı.bende sevinmiştim karadenizi bol görcez müziğini duycaz eğlencez özlem gidercez.sanırım hiç alakası yok.dediğin gibi yapamadılar gitti bi gülbeyaz gibi dizi.. nerden esti dersen marsis diye bi grup var konserinede gitmiştim sanırım onun şarkısını dizide kullanmışlar biri paylaşmış ben dinlerken kötü oldum izleyenler ne oldu dedim ki sennnn ...
Nasıl oluyormuş Candaş Hanım Galatasaraylı havası :)))
Evin şimdide bir çok yerinde Trabzonu hatırlatan şeyler var.Eşim özlüyor sanırım o yüzden sesimi çıkartmıyorum :)
Alışveriş için acele yok ki Candaşım.Allah sağlık versin daha vaktimiz var.Alırız yavaş yavaş :)
Belki sen iyi bir gelin oldun ama karşındakiler seni anlayamamıştır,öyle düşün Candaşım.İnşallah Allah bize iyi olarak anılmayı nasip eder.Yeter ki gönüllerdeki niyetler temiz olsun.
Ankara'ya gelirken Meriç'e içinde Karadeniz müzikleri olan bir Cd getireyim bari:)Bizim oğlanlar içeride coşarlar artık :)
herkezlere merhaba......
sizleri çok özledim kızlar... ne var ne yok herkezler anlatsın bakalım arada hellodan alyordum haberinizi...doğum yapanlar olmuş gözümüz aydın minikler ve chnb çok sevindim sağlıkla aldınız kucağınıza yavrularınızı...hamileler nasılsınız neler yapıyorsunuz? candaş canım cinsiyetimiz değişmiş sanırım sağlıkla gelsin bebeğimiz...herkezler nasıl yaaa...
bizde bir koşturmaca sormayın gitsin akşamları kendimi heryerde sızmış buluyorum...kızlarım çok şükür iyiler küçük cadımı görmeniz lazım gülen yüz diyoruz ona kısaca maşallah kızıma bir gülücükler saçıyor ay parçam yaa ablamızda okula devam komik şeyler oluyor bazen bazende sıkıcı ve üzücü şeyler yuvarlanıp gidiyoruz artık buradayım nete bu defa görümcemler abone oldu bizde onlardan alıyoruz anlayacağınız sahalara geri döndüm...öpüyorum hepinizi görüşürüz artık kaçışınız yok:))
chnb yeni okudum canimmm.Gozunuz aydin Allah anali babali saglikla buyutsun. Bilmiyordum bebisin gelecegini.Supriz mi yapti yoksa :))
Insallah ikinizde cok iyisinizdir. En kisa zamanda haber ver.
iyiyiz canım Allaha şükür. evdeki günlerimizi değerlendiriyoruz. tüm günüm onunla geçiyor tv bile açmıyorum o izlemesin diye. çok zararlıymış. oyun halısı var, bayılıyor, tiny love tekmele oyna. gün içinde uyanık olduğu zamanlar onda oynuyor. o zaman bilgisayarımı açabiliyorum. bir de daha önce yazmıştım, tracy hogg uyku denemelerimiz maşallah iyi gidiyor. kendi kendine uyumaya epey alıştı. yalnız gece için söylediklerini yapamıorum malesef. gece uyanınca yine meme vermeden uyutun diyor. böyle iki gece uyursa bir daha emmek için uyanmazmış. ama dayanamıyorum acıkmıştır diye veriyorum. en az 3 defa uyanıyoruz gece hala. çoğunda da emiyor.aslıdna deliksiz bir gece uykusu gelişimi açısından da çok önemliymiş. kitabını tavsiye derim tüm hamile arkadaşlara. bebek kendi kendine nasıl uyur ya diyodum, gerçketen uyuyor arkadaşlar. böyle yatağına kouyuyorum. ninni falan dinletiyorum. çok az elimle pış pış yapıyorum, 2-3 kez yapıp bırakıyorum sonra. gözleri yavaş yavaş kaptıyor, büyük insan gibi. ama tabi ilk gün ağlattım biraz yavrumu. ilk denemde tam 45 dakika ağladı öyle uyudu. ama 2.5 yaşında ve 1.5 yaşında hala ayakta sallayan arkadaşları görünce uyku eğitimi vermeye kendimi mecbur hissettim. 4 ay uygunmuş bu eğitim için. aklınızın bi kenarına yazın şimdiden. hatta doğuştan alıştırırsanız süper olur.
kızlar selamın hello
ben geldim ama geçici netimiz yok hala alperin keyfi olacakda nete başvuacak daha doğrusu köpek gibi mesaie kalıyor mesailer bitsede eve baksa.
pazar günü şişlide elektrik yoktu çok geç geldi zor bela taşındık. çarşamba günü itibiariyle yerleştim eve ama tüldür perdedir yine eksik offfffff avizede bıktım evle uğraşmaktan.
günlük aradı konuştuk sonra bebek arabasının sepetinde teli unutmuşum o sırada nesrin aramış mesajlar gelmiş :) sonra komşu getirdi verdi telefnu arabadaydı diyebir baktım anaaaaaaaa bizim mucize bebeğimiz gelmişş...sağolsun candaş ve nazlım sayesinde hastaneyi hatıladım veee bugün şartların dibine vurarak gittim gördüm çoooooooooooook ama çoooooooooooooooooooooook tatlı bişi acaip yakışıklı, kafasında bir sürü saç var büyümüşte küçülmüş bir suratı var kime benziyor derseniz ben babaya benzettim. toplu taşıtla gitmek zorunda kalıdm çiçek götüremedim malesef nesrin çok tatlı eşide çok güler yüzlü çok güzellerdi yani teyzelei bir ağlıyor yaramas bir ağlıyor istiyor memeler şelale olsun aksın. Çok büyük mucize, hemen aklıma nazlım ve rolle geldi hemen çaktık duamızı. Sanki çok uzun zamandır tanışıyormuşuz gibiydi, çınarı eşi aldı kucağına sevdi oda yabancılamadı afedersiniz birde ananas yedirdiler tabbi çikolatamızıda yedik :) bebek şekerimde varrrrr çatlayın patlayın
fotoğraf yok mu diyeceksiniz yok kıyamadım çekmeye foto makinemide bulamadım zaten bu telaşta.
chnb nin gazı vardı birazda sezeryan sıkıntısı tabii, hiç gidesim yoktu zor bela kalktım dedim kadıncağızın gazı vardır vss. istanbula geldiklerinde yine gider görürüm ha bu arada abimiz yoktu okulu olduğu için :)
datlumm nerdeydi? acaba nasıl geçti.
kızlar hepinizi öpüyorum iyisiniz değil miu= duam var mı okunacak. hepinizi öptüm komacan komacan.
nilldecim beni sormussun iyiyim canim sen nasilsin? Hamilelik nasil iyi gidiyordur umarim:) Ben onumuzdeki ay farkli bir doktora daha danisicam.Farkli birsey soyliyecegini sanmiyorum benm doktorda fena degildir cunku ama belki yeni doktor yasimdan oturu farkli birsey onerir bilemiyorum.Ya su rahim filmi olayi cok urkutuyor beni.Herkes cok acili olduguna dair hikayeler anlatilmisti hic istemiyorum o yuzden. Keske hic gerek olmasa. Gunlukcum ben bir reklam ajansında calisiyorum.Sen ogretmensin sanirim degil mi? Yaniliyorda olabilirim. Forumda bildigim kadariyla cogu kisi ogretmenlik yapiyor diye biliyorum.Herkese selamlar sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?