Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarın kontrol var canım..muhakkak doğum konusu geçecektir..ben biraz doktora bırakacağım galiba...hayırlısı bakalımmmmm

canım evet uzun süredir bu topikteyim..ben kürtajadan sonra 1,5 yıl bekledim..ama beklemeyrenler var...herkes ben gibi olacak değil..geçmiş olsun bu arada..umarım stez zamanda tekrar hamile kalırsın..ben kürtajdan sonra korunmamıştım ama benim 60 gün kanamam olmuştu..doktorun ne derse onu uygularsın canıım...
olmaz sıradaki hilal anca ona veriri sıramı:)ne kaldı ki sana..hilalden sonra sen varsın...3. sıradasın...
bebek arabasına daha biz bile karar veremedik..doğumdan sonra bakacağız ama hala araştırma halindeyim..sen aklına yatan bişey olursa muhakkak yaz bana...

canım bizim hastanede doğum fotoğrafçısı yok malesef..ama bizim profesyonel makinamız bide radyo televizyon mezunu amcamız var:)bakalım tarih belli olursa amcamız çekecek..olmazsa eşim çeker..nasip bakalım...
abla aynı hastalıkları paylaşıyoruz..hem gribim hem de idraar yolu enfeksiyınum var..cuma sağlık ocağına ebe ile görüşmeye gittim test yaptı sonra bana da monurol verdi..ama hala akıntım var...

canım heyecan azda olsa var..şuanda okula devam ettiğim için olayın pek farkında değilim..günlük hayatıma devam ediyorum çünkü..izne ayrılınca heyecan o zaman olacak asıl..siz nasılsınız?nasıl gidiyor hamilelik??

canım bende sımdı hatırladım seni.sende mi benim gibi kayıp yaşadın allah kimseye yasatmasın cok zor bı durum.ben suan izmirdeyım patolojı sonucları ayın 3ünde cıkcak.beklemeli miyim sence ozamana kadar cünkü ayın 5 i gibi evime dönmem gerekiyor siz ne gibi testler yaptırdınız gitmeden ne tür testler yaptırmalıyım bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.bende bi adet beklemeyi düşünüyorum tabiki herseyden önce hayırlısı.bi gün önce hersey iyiyken bigün sonra kötü oldu hala inanması zor ve önemli olan bundan snrakının saglıklı bı sekılde dogması.

kızlar ben kürtajdan önce ve sonra cok agladım ama bu topiği takip ettiğimden beri içime bi huzur geldi benimle aynı derdi paylasan insanları gördüm çoook şükür arkadasların minik mucizeleri tekrardan gelmiş.maşallah hepinize.darısı saglıklı bi şekilde bizim başımıza.

Burdaki herkesin derdi ortak.Hepimiz bebeğini kaybetmek zorunda kalmış insanlarız.Ve birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.Damdan düşenin halini damdan düşen anlar hesabı..

Bu süreçte üzüldük,ağladık hepimiz.Niye ben diye sorduk belki.Ama her acı hafifliyor bizim acılarımızda hafifledi.Rabbim vakti geldiğinde evlatlar nasip ederek geçmişi unutturuyor.

İnşallah ikinci gebeliğiniz sağlıkla,mutlulukla devam eder.

amin cnm bana ve isteyen bütün arkadaslarıma inşallah

amin cnm bana ve isteyen bütün arkadaslarıma inşallah
canım ben şimdi ben cumartesi kürtaj oldum kalbi durdu diye sonuc patolojıye gönderildi benim kontrollerıme baslamm icin o tarihi beklemem mi gerekiyo acaba.ben normalde hakkride oturuom eşim subay oldugu için.ama şimdi izmirdeyım zaten carsamba gunu izine gelmstık.biran önce baslasam mı ki ????

mrb kızlar bnde bundan 3 yıl önce kurtaj olmustum 4 aydır denioruz olmuo dr.gittim kurtajla alakası yok dedi hatta ultrsnla gösterdi herşein tertemiz dedi.ocaga kadar beklememi söle ama şöle bi durumda var rahim agzında yara var ama ilk hamileliğim de vardı o zaman hamile kalmamn için bi sebebin yok dedi ocaga kadar olmazsa gidicem tedavimi yaptırcağım bakalım regl 5 gün var heyecanla bekliorum inş.kırmızı lekei görmem

Canım haziran topiğinde sana yazmıştım, çok üzüldüm hem senin için hem diğer kızlar için
neler hissettiğini biliyoruz, çok zor bi durum.. yaşayan biliyor.. Allahım kimseye yaşatmasın..
insan bu süreçte herşeyi sorguluyor ama Allah'ın takdiri.. hakkımızda neyin hayırlı olup olmadığını bilemiyoruz

dr'un korunma süreci verebilir 3 ay, yada bir adet beklemenide söyleyebilir
yaptırman gereken tetkikler olabilir, kanaman bitince onları yaptırabilirsin
sonrasında Allahım sağlıkla geçecek gebelik, sağlıkla kavuşulacak evlat nasip etsin..
Allahım yar ve yardımcın olsun.. güzel haberlerini paylaşman nasip olsun canım bizlerle

amin canım inşallah..seni tanıdım bende.dogru tabıkı allahın verdiğini allah alır.zaten ben cok şükür artık iiyiyim ve toplandım.biliorum ki allah bana engelli bi bebek gönderip hep üzülmektense erkenden alayım tugce bekle ve sabret sana daha iyi ve hayırlı bebek göndercem dedi ben buna inanyrum allahın takdiri buda belki beni bunla sınav etti.inşallah sizinkler saglıklı bı sekılde kucaklarınızda olur benim gibi arkadaslarada allah tez zamanda saglıklı bebek nasip etsin ve sonuna kadar erdirsin.benim kanamam durdu.artık gidip testlerimi yaptırcam.sebep ne merak ediyorum inşallah bişey yoktur.

amin canım.. iyi dileklerin için..
kanama bittiyse, testlerini yaptır..hemde şuan bulunduğun şehirde işin dahada kolaylaşır
sezenin dediği gibi bi durum olabilir, pıhtılaşma topiğini takip edersen sanada yardımcı olurlar.. hangi testler gerekiyorsa onlara yönelirsin cnm

candaşım maşaallah Hazırlıkta hızlısınn canımm,uwww
canım ilk zamanlar bebiş hızlı büyüyor ya, ayaklı tulumları 0-3 , 3-6 , 6-9A olarak yaysaydın
çünkü bazı tulumlar öyleki 1 kere giydirebiliyorsun..bi bakıyorsun bebişin ayağı gergide kalıyor,rahatsız oluyor..giyilmiyor(ayrıca tulumları bacak içinden çıt çıtlı al canım..önden çıt çıtlı olanlar alt değişme durumunda çok sıkıntılı.. bacak içi çıt çıtlar daha pratik..) o yüzden küçük alma canım.. ama penye-pazen battaniyede doğru demişler..bende sanırım 6 tane kadar almıştım, onlar çok kullanılıyor
güzel günlerde giysin Meriç bey... eksik bitmiyor..şimdiden başlaman iyi olmuş canımm..ayy alışveriş deyince bende heyecanlanıyorum bak şimdii

tamam canım sağol yardımların için.

yalnız ben pıhtılasma topiğini bulamadım nerden bulabıırım acabaaa

chnb ablacım, demek Ahmet Arda emme konusunda yormadı seni..maşaallah onaa
ohh sütünn bol olsun, yarasın yavruyaa demek yakışıklının ismi resmiyet kazandıı:)
deneyimlerini paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorummm...

sezeniim ben temkinliyim ,ama yavru değil.. öpüyor mıck mıck:)
narenciyelerden tüketiyorum bol bol.. ama zaten midem sıkıntılı, mahvediyor benii
canım sormuşsun ya işleri, 2 gündür bekliyor beni..
soracağım var:)

ceza dediğin gibi yoğun çalışınca, heyecan yapmaya zamanın kalmıyordur..
izne ayrıldığında son günlerde de bol bol dinlenip miskinlik yap canım
Allahım sağlıkla kavuştursun yakışıklına.. sizler tek tek bu sürece girince, ben bu kadar heyecanlanıyorum.. ee sizde nasıl olur kimbilir:)

candaşımm eklemeyi unuttumda, pijama almışsın zaten,aldıkların yeterli ama patikli altlarda çok kullanışlı oluyor canım

Son düzenleyen: Moderatör:
chnb, ablacm saol ya valla yazarken dedim chnb olsaydı sayardı ki yetiştin.yeleklerden alcam battaniyleride artırayım madem.kalkan yerine senin şırıngayı denerim diyodum ama yetmezmi dersin ? sağma makinesini kesin olarak şuanda almamaya karar verdim, belki hiç sütüm gelmez belki bebek emmez bi doğsun duruma göre hareket edeyim dedim.hastanelerde oluyomuş doğumdan sonra ordan alrım ilk emzirme için.ama markayı araştırıyorum ihtiyaç duyarsam eşime diycem amen alsın.senin ne marka ? medela iyi dediler, birde phılıps aventy di galiba.ende phılıps ı beğendim.

ttmm, canım inş seninde bebeğin olacak çoğunluktayız sessiziz ama varız burdayız.belki süreç zorlu belki kolay ama allahın izniyel hepimiz anne olcaz...

sezen, canım sorma ya çok oldu ayaklı tulumlar.birde genel yorum siz uzunsuznu bebekte uzun doğarsa taş çatlasın 1 ay giyer filan.haya olayıda doğru.olmadı bazılarını hiç açmam hediye götürürüm napim.başlarda göremedim ayaksızları, şimdi alsam tek alt ve üst alırdım diyorum.çok saol ya inş darısı size olcak, bende hayal bile edemezdim ama gerçek galiba...

ceza, canm sen vermezsen bende almam sıramı beklerim ohhh mis :)) ya araba süperdi ama aslında araba değil pusetmiş kısmen araba gibi, yatarı var tam olarak çok hafif ve sürümü aşırı güzel.bu maclarendi.bizim bebek yaz bebeği olacağından direk geziye çıkacağımızdan puseti isskelete otursun istiyroum sanırım haftasonu hallederiz bu iş, Quinny, Graco, Bebe comfort olabilir ama bebcomfort bunlara göre ağır gösteriyo da denemek gerek.yazarım ben sanada.bizim doğum fotoğrafçımız hazır :))) kuzenim fotoğrafçı benim, aslında o erkek ama eşiyle beraber çalışıyolar o da profesyonel oldu doğum anında eşi olur sonrasını kuzenim çeker, parada yabancıya gitmez.neyseki ilk denemsi ben olmıcam benden önce 2 kişi daha varmış ..

Asem, canım sorma mart anneleri çoşmuş odasını alan bile var hatta mart annesine gerek yok benim bizzat arkadaşımda almış aramız sadeec 1 gün, görünce hızlan candaş dedim.bitirdim gibi.ayaklı tulumlar hata oldu sanırım annem sordum boyutuna göre yaza çıkarır bacaklar çok kısa değil diyor ama inş öyledir, ama 1 tane çok darı vardı verdim geri.çıtçıtla bacaktan, ona dikkat etmiştim isabet olmuş.battaniyeleri kuzenimde demiştim8-10 tane var diye abarttıyosun demiştim ama demekki doğru dinliyorum sözünüzü.ya evet alışveriş çok zevkli ve heyecanlı.adım adım yaklaştığını hissediyosun.darısı sana olacak inş canım beniö :) dünde bissürü bişeyler aldım araba hariç, eve geldim hareketlendi epey.anneme dedim, diyo tabi sıpa sevindi alışveriş yaptık ya diyo.bide bana az al diyen anem gördüğüne sarılıyor bunuda alalım diye dedim çoştun yaa :)) ayaklı altların kullanışlı olmasına acayip sevindim o zman :))

ben dün küvetini, file yerine süngerini, bakım setini (tarak fırça makas tırnak makası burun aplikatörü) şampuanı yağı pamuğu uzun kollu tişörtlerini battaniyesini aldım.kendime alacaklarım + yelekler + bezi+ mama gereçleri + 1-2 battaniye daha var.sanırım pek eksik kalmadı.park yatağı ve arabayıda haftasonu aldık mı tamamdır.ya parça parça almak istemiyorum takside böldürüyorum o zmanda zor olcak şimdi hepsini alalım maaşta tek kalemde ödeyelim dedik, gerisi artık doğum parası olsun.bu arada graconun park yatağından memnunlarmış altında hava sistemimi ne varmış, çalıştırıyomuşsun bebeğin gazını alıyomuş sallanma ve müzik sistemide var.beğendim ben.

sizler nasılsınız kızlar ? aa tracy hook geldi, birde mahallenin en mutlu bebei diye bi kitap daha istemiştim inceleyemedim ama gözüme takıldığı kadarıyla güzel bilgiler var, mesela ağlayan bebeği susturmak için emzirme pozisyonun tersini yapmak yeterliymiş.

Son düzenleme:
pazartesi gecesi eşimi de beni de uyku tutmadı bir türlü çok heyecanlıydık sabah eşimin okulu vardı okula gitti biz de o gelene kadar kahvaltımızı yaptık son hazırıkları kontrol ettik eşim geldi ve çıktık yola.. dr.un muaynehabesine gittik ama dr. gelmemişti aradım bugün müydü doğum dedi şok oldum dr. unutmuş muydu gerçekten :) geliyorum birazdan dedi 15 dk kadar bekledik ama bana bir ömür gibi geliyodu bu süreç.. ağrım sızım herhangi doğum belirtim yoktu dr. sadece kalp atışına bakacaz dedi sonra çatı muaynesi teklif etti fakat biz suni sancı istemediğimiz için kabul etmedim. kağıt yazıp hastaneye yolladı bizi.. allahım kalbim çıkacak konuşamıyorumki boş oda yokmuş biraz bekleteceğiz birazdan boşalacak çağıracaz sizi dediler kafeteryaya çıktık zaman geçmiyor kaçmak için fırsat kollayan yaramaz çocuklar gibiyim eşime bakıyorum gözlerimden yaşlar süzülüyor hem korkuyorum hem de hazır değilim sanki karnımda kalsın istiyorum nedense dalıp dalıp gidiyorum her telefon çaldığında bize mi seslenecekler die bakıyoruz telefonum çalıyo o sıralarda kim arıyo ne konuşuyorum inanın bimiyorum narkoz yemeden kendimden geçmişim bile ben :) odaya çağırdılar bizi çantalar arabada eşim almaya gidiyor arkasından hemşire ameliyat kıyafetlerini getiriyor giyince seslen diyor ama eşim yok.. eşimin gelmesini bekliyorum sonra giyiniyorum ve sonda takımı yapılıyo ben tabi ufacık acılara tahammül edemeyen biri olarak başlıyorum sızlanmaya bana göre baya büyük bi acıydı :) acıyo die die çıkıyorum odadan eşime ve anneme odada bekleyin biz birazdan getircez diyorlar bundan sonrası tek başımayım ameliyathaneye giriyoruz küçük bir oda öyle anlatıldığı gibi soğuk da değil ya da ben heyecandan yanıyorum :) karnıma soğuk bişey süreceklerini bunun bebeğim için yapılması gerektiğini söylüyorlar buz gibi değiyor karnıma ama geçiyo hemen yine üşüme yok bende dr.a hazırladıktan sonra haber vermişler biraz beklemek zorunda kalıyorum bu süreçte bi hemşire sürekli başımda beni sakinleştirmek için durmadan soru soruyor bebeğin göbek adı ne diyor yok :) düşünmedik hiç hadi sen onu düşün diyor :) dr.um geliyor bayıltalım diyor gerisini hatırlamıyorum uyandığımda ameliyathanedeyim boğaızn nasıl diyorlar ben bebeğimmmm die sızlanıyorum bebeğin iyi birazdan yanına götürcez yutkun boğazın nasıl diyorlar iyi diyorum ama ara ara film kopuyo olmalıki her kendşme geldiğimde bebeğim diyorum aynı cvp geliyor bebeğin iyi dedikya şimdi gitcez yanına diyorlar :) odaya getiriliyorum yatağa yatırılma anı biraz zor oluyor bebeğime bakıyorum (ilk gördüğünüzde hayal kırıklığı yaşıyosunuz çirkin bişey oluyor demişlerdi) dünyanın en güzel bebeği var sanki karşımda bebeğimm den daha fazlası çıkmıyo ağzımdan oysa ona çok şey söyleyecektim karşılaştığımızda ama öyle olmuyo dilim tutuluyo sanki.. kucağıma alamamak çok kötü bi duygu.. eşime bakıyorum gözlerini oğlumuzdan alamıyor şükür yarabbim bu tablo için.. ağrılarım var ama o an heüz canımı çok acıtmıyor çünkü aklım başka yerde :) sonra eşimin yiğeni ve eşi ziyaretimize geldiler sürpriz oldu beklemiyordum tek beklediğim vardı o da hemen sonrasında geldi oğlumun nazlım teyzesi :) çok garip sanki yıllardır tanıdığım biri girdi odaya eşim arkadaşın geldi bak dedi :) oğlum nazlım teyzesinin ellerinden tuttu dua ediyorum içimden allahım nazlıma da yaşat bu duyguyu die.. hala ağrı ve narkozun etkisi altındayım aslında konuşmaların farkında değilim.. bi ara hemşire geldi emmeyi denedik ama hem göğsüm küçük hem ucu yok tutamadı yavrum ve mama ile beslenmeye başladı.. gece dr. geldi gitti ağrı kesici istemedim o zaman ama sonrasında çok ağrım oldu sabah sonda çıkarıldı yürüyorum ama arada ağrı fena saplanıyor o gün de eşim arkadaşı ve kuzenim gldi ziyaretimize.. yürü yürü gaz çıkmıyo akşamı bi ağrı kesici daha yapıldı dr. ağrı kesici ile kolay çıkar ama çıkmazsa gece ilaç yollayacam sana dedi geceye kadar çıkmayan gaz sonrasında lağman yapıldı bi 15- 20 dk. sonra rahatladım ertesi gün daha rahattım yürüyebiliyordum öğleye doğru çıkışımız yapıldı 3 kişiyle geldiğimiz hastaneden 4 kişi olarak ayrıldık.. buarada yan odada sürekli nst de bağlı bir hamile vardı acil doğuma aldılar bebek geldiğinde baya bi ağlaşma oldu canımdan can gitti bebeğe bişey oldu sandım sonradan öğrendik 7 aylık minnak bi bebek doğmuş ama çok şükür iyiymiş :) yine ikinci gecemiz de bir normal doğum yapacak hamile var sabaha kadar çığlıklarıyla acılarımı iki katına çıkardı insan ne kadar duygusal oluyor ama dikişler ne ağlamana ne de gülmene izin vermiyo ve ben o hamile sayesinde normal doğum yapamayacağımı sezaryenden sonra zor anlar yaşasamda doğru karar verdiğimi (dr.un doğru yönlendirdiğini) anlıyorum..

Candaşım;Mahallenin en mutlu bebeğini ablamda okumuş,yollayacağım sana dedi.Annem dün ablamın yanına gitti onunla yollayacak,bende okuyacağım.

Ben oğluma şimdilik sadece bir battaniye aldım.Lcw'de gördüm turkuaz mavisi ve aldım.Haftayaki kontrolden sonra bende alacağım yavaş yavaş.Herşeyi birden almaya bizimde bütçe el vermeyecek gibi.Yavaş yavaş alıp kenara koymak en doğrusu.Haftasonu beşik falan baktık bizde.Taşınma işinden var tabi birde.Annemde aldıklarını bizim eve koyarsın olmadı diyor.

Yeğenimin bambu beşiği vardı.Sağolsun ablam ben göndereyim diye teklif etti.Almama gerek kalmadı.Ana kucağınıda yollarım istersen dedi.Sağolsun teyzemiz herşeyi düşünüyor,bizim yerimize araştırıyor.Bebek arabalarınıda bir sorayım kim neden memnun kalmış diyor.Ablamdan bildiklerimi yazayım bende Candaşım.Ablam Aventin manuel süt sağma makinesini aldı,sürekli evde olmasına rağmen keşke elektriklisini alsaymışım dedi.Sütü fazla olduğunda sağıyor,atıyor dolaba.Gece biberonla veriyor böyle durumlarda.

Göğüs uçları için Lansinolü kullandı oda.Bebek bakım ürünlerindede Bübchen'i tercih etmişti.Aventin Yenidoğan biberon seti fazlasıyla yetmişti bize.Emziktede aventten şaşmamak gerek gözlemlediğim kadarıyla.Islak mendildede Uni Baby'i kullanıyor.Bezdede Primanın Primacare'ini kullanmıştık ilk aşamada.Aklıma gelenler bunlar.Bende ablamın tecrübelerinden faydalanıyorum.

Miniklercim;okurken dedim ben nasıl doğuracağım acaba :)

Ağrı eşiğim düşük olmamasına rağmen normal doğum düşündürüyor beni.İlk tercihim şartlar uygun olursa normal doğum olur ama ne bebeğimi nede kendi hayatımı tehlikeye atacak bir ısrar olmaz benimki.Daha çok var ama ister istemez düşünüyorum:)Sonrada hangi çocuk annesinin karnında kalmış öyle yada böyle çıkacak diyorum,kendimi teselli ediyorum :)

Sağlıkla oğluşuna kavuştun ya gerisi önemli değil.Maşallah 2 haftalık olmuş bile kuzuDarısı başımıza İnşallah.

Minicik, canım teşekkürler paylaşımların için ya iyi olur tecrübeleri paylaşmanız benim adıma en azından.bende biberon ve emzikte phılıps avent diyorum.kolik önleyici olanlardan.sağma makinesini olurda alırsam elektirikli ve çift kullanımlı tercih etcem.lieracı alayım diyordum taki düne kadar, geçenlerde sudocream aldım mother dan.onunmethini çok önceden duymuştum çinko oranı yüksek olduğunda ciltteki tüm tahrişleri iyi geliyomuş sivilceler için bi arkadaşıma araştırmıştım dün kızkardeşimin sevgilis orda çalışıyo demiştim ya o da yatak yaraları içinde alındığını herkesin çok memnun kaldığını söyledi, ki yatak yarasını geçiriyosa süperdir dedim.açıklamalarda göğüs yaraları içinde kullanılır diyor.almayacağım gibi.her türlü yarada etkiliymiş sonuçta.isteyen olursa eczanelerde de satışa başlanmış.bübcheni bilmiyorum araştırmadım ama duydum, aslında mustela alcaktım bende ama dün ordan kendi ürünlerini aldım.kardeşim yağını kullanmış güzel diğerlerinden deyince tamam dedim. ama bebeğe iyi gelmezse değiştirirm.bez için bende prima care alcam ilkinde iyi gelirse devamınıda ondan alcam stoklamıyorum onu.Bambu beşik cidden hayalimdi ama bizim eşiminyanına gitme olayımız herşeyi altüst etti, getir götür yapamayacağımdan almayacağım.araba için sevinirim canım haftasonuna dek yazarsan dahada sevinrim çünkü haftasonu alcaz dedim ya.ablan senin için iyi bi şans oldu ya süper.paylaşımlar çok olcak.gökdenizde şanslı :) ayyy sevsinler onun battaniyesini, turkuaz süper.bende mavi yerine turkuaz alıyorum.maviyi sevmiyorum ben ya helede bebek mavisini.bencede aldılarını annene koyman mantıklı, taşınırken yıpranmasın ama tabi aklına estiğinde bakıp sevememe durumun olcak katlanırsın artık ...bu arada ıslak mendil hiç araştırmadım yine aynı markanın pamuğu süpermiş dedi tamam güveniyorum dedim aldım 2 tane.evde paukla suya idare edilir tabide dışarda ıslak mendil gerekebilr aklımda olsun unibaby.

miniklerim canım ne kadar güzel anlatmısın öyle.duygulanmamk mümkün değil.benim ameliyat vakalarım çok:) o an kolay geçer ama o zaman bi canlıya kavuşma heyecanım yoktu ne kadarda olsa farklı olacak kesin.benim ağrı eşiğim yüksektir değilsede sıkar dişimi dayanırım acımı kimseye belli etmemeye çalışırım.evdekilerde farkında sezeryanda akıllı ol kendine şimdiden dikkat et sonrasında dikişlerine zarar verme diye tembihliyolar ama karın ameliyatı olmadım ister istemez zor geçecek bebeğini kucağına alamamak sanırım en kötüsü bu.diyorum kendime candaş naz yok gözlerini açar açmaz önce allığını sür yüzüne sonra dudaklarına ruj.bebek gelsin al kucağına, tak tacını, çek fotonu.ver internete.bu kadar basit olması için direncem solgunda görünsem bitkinde olsam baskılar beni yıldıramaz :)))) şu açıdan takdir ettim seni, eğer ben oda beklesem çıldırmıştım sinirden krize bile girerdim dr la önceden konuşayım bari, yoksa bebekte o sinirle benle kalmak istemmz acele eder kesin. Allah oğlunuza sağlık sıhhat uzun ömürler versin.evinize nşe mutluluk getirsin hep inş ...

Hemşoo ağlamaktan perişan ettin beni yaaa..Allahım bir ömür sizleri ayırmasın...Ne güzel şey şu annelik..İsteyen herkese yaşatsın Rabbim.

minikler her yazı yazdığında ağlatcanmı kızım sen beni yaa işteyim bari akşamları yazda evden cepten okuyup rahat rahat böğüreyim nede güzel anlatmışsın kuzum yüreğine sağlık en yakın zamanda yeniden görüşmek dileğiyle kokladım keremi seni de öptüm

kızlar adet ağrısı çekiorum ateşimide ölçtüğümden solayı bugün iyice düştü yarın yada perşembe gelir adetim
neden neden nedennnnn
içim o kadar doluki buraya bile yazmak istemiorum sizleriüzmek istemiyorum ne olur yani beklemesem gelse şu inatçı velt de sağlıkla doğsa bi şeyi çok istememek lazımmış halamın kızıyla geçen gün bunun yüzünden tartıştık sen çok istiyosun çok dillendiriypsun dedi nasıl istenemz bee ne anlarsın sen diyemedim nazik bi dille haşladım sustum adamı doktora götüremiorum ne yicemi sapıttım eve stok yaptık kuru incir keçi boynuzu pekmezi bal kıl yün ne bulursam yicem sanırım bi adet olayımda yine amrtımı beklicem acaba
canım çok yanıyo bee içim şişti kendimden soğudum kaşlarım mc donlas amblemi gibi öküz gibi oldum 69 kiloya çıktım her akşam abur cubur yiyorum salak salak kitaplar okuyorum vakit geçsin diye oyunlar oynuyorum kendime faydalı olan hiç bişey yapmıorum derste çalışmak gelmio içimden ocak başında sınav var ve benim çalışmam gereken 9 ders var sınıftada kalcam bebeğimde olmucak en sonunda kafayı yicem kocamda boşucak benim anamın dizlerinin dibine kalcam sanırım
kızlarrrr saçmalıorum biliorum ama bu cümleleri başka bi yerde kuramammm
bi şeyim kolay olsa şaşarım bebeklik zor çocukluk zor ergenlik zor çalışma hayatı zor evlenmek zor çocuk işi zor ne çok sınav atlatıyorum allahım isyan ettirme noluuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr
herkesi öptüm sanki rahatladım
benim için üzülmeyin lütfen :)
ben üzgün diilde biraz sinirliyim hayata olanlara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…