- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #21.361
yarın kontrol var canım..muhakkak doğum konusu geçecektir..ben biraz doktora bırakacağım galiba...hayırlısı bakalımmmmmgünaydınlar....
minicikumut ben yine birini unuttum ama kimi derken sana yazmayı unutmuşum dimi:)) canım benim en son zamanda varmı yokmu çelişkisindeydik sonrada giremedim zaten hepinize ne kadar sevindim anlatamam...cinsiyet yeni belli olacak sanırım...hayırlısı olsun canım allah gönlünüze göre versin sağlıkla versin bir şikayetin varmı? nasıl gidiyor? eşin işe başlamıştı iyidir inşallah...eşim içinde sağol canım çok şükür daha iyi insanın başına bişey gelince ilk zamanlar hep böyle kalacakmış hiç düzelmeyecekmiş gibi geliyor eşimin ayağını görnce hep üzülüyordum ama söylemedim hiç çok şükür biraz biraz basıyor canım...
ceza korkma gülüm yaa becerirsin becerir ben normal doğum yapanları görünce onlar için sevinir kendim için üzülürüm...bayanın biri ertesi gün banyo yaptı hemde hastanede hem rahatlıyorsun hemde süt için iyi bense 1 hafta bekledim nerdeysekararlı ol normalse normal yap canının acısı her şekilde olacak sakın bunları düşünme...hadi bakalım yarın neler olacak...
canım evet uzun süredir bu topikteyim..ben kürtajadan sonra 1,5 yıl bekledim..ama beklemeyrenler var...herkes ben gibi olacak değil..geçmiş olsun bu arada..umarım stez zamanda tekrar hamile kalırsın..ben kürtajdan sonra korunmamıştım ama benim 60 gün kanamam olmuştu..doktorun ne derse onu uygularsın canıım...aa canım sen sayfanın baslarındakı kız mısın sımdı basları okuyodum avatarını gördüm sen tekrar hemen hamıle kadın mı ben cumartesı gunu 8+3 günlük bebeğimin kalbi durması nedeniyle kürtaj oldum doktor bidakı kontrlü ayın 3ünde gel dedi ve ozaman patalojı sonucların cıkar dedi.ozaman hemen gelsin istiyrum annemdeyım artık evıme hakkrıye gtmek ıstyrm esımın yanına .ınsallah korunma süresi vermez bebeğime hayırlı bı sekılde kavusmak ıstyrum allah hepmıze alı ayagı düzgün saglıklı bebekler nasıp etsın bıze ve aılemıze de saglıklı uzun ömürler nasip etsin.
olmaz sıradaki hilal anca ona veriri sıramı:)ne kaldı ki sana..hilalden sonra sen varsın...3. sıradasın...Lone, canım tebrik ederim azmin elinden bişey kurtulamaz değil mi :)) o kitap benimde çok ilgimi çekiyodu sizdende onay gelince bende geçen sipariş verdim ama sanırım biraz büyümesini bekliycez onu uygulamak için.Maşallah Salihe demek kendine kendine uymayı öğrendi, işe başladığında geceleride kendi uyumaya alışacak eminim.Bende şimdiden oğlumu tembihliyorum, geceleri güzel uyui sütünü em, gazını çıkar tamam mı üzme bizi diyorum :)) çokta dinler ya :))
kıtty,süpersin ne güzel Ardayı gördün maşallah sana :)) Çınarda kardeşini göördü süper yaa :))
[Minicik, canım gribin ne durumda ? geçmiş olsun dikkat et canım, benimde boğzım ağrıyo hastalancam kesin.
Ceza :))) sıra sende kaçış yok, ben elimden gelse senin sıranı alırdım ama mümkün değil :))
Nazlım, şimdi ne durumdasın ? adet oldun mu ? inş olmamışsındır ? Darısı sana olacak normal osun diye biraz bekletiyo belki ama olacak eninde sonunda.
nilde, gelininiz çok şanslı yaa :)) bizimkilerde benden ötürü nefret ediyolardır diycem ama yok ya seviyolar görünce oraları mest oluyolar bide karakterlerimizi çözmüş olabilirler :)) korktular benden kesin :)) aa geçen gelinimizin kardeşi diyo ki abla sana kız bebek gitmezdi zaten sert mizaçlısın ya naz çekemezdin sen. galiba evet dedim ama olsun bide kızımız yaaa :))
günlük:)) yaa beğendin mi isimimizi :)) çok sevindim ya güzel çağrışımlar yapmasına :)) kızlarına bayıldım maşallah ablanın kopyası alara, tulumlarıda süper cidden :)) acayip imrendim sana :)) Allah bozmasın mutluluğnuzu inş eşinde biran önce iyileşir aksilikler seni buldu hep yaa
rolle, kokrma hsg o kadar korkunç değil, en acılısı tüpleri tıkalı olanlarda oluyomuş ama herşeye değer, ne acılar çekmiyoruz ki en büyük acım yumurta toplanma sonrasındaydı öldüm sancıdan, kıyaslamam hsg yle.
bebek arabasına daha biz bile karar veremedik..doğumdan sonra bakacağız ama hala araştırma halindeyim..sen aklına yatan bişey olursa muhakkak yaz bana...
canım bizim hastanede doğum fotoğrafçısı yok malesef..ama bizim profesyonel makinamız bide radyo televizyon mezunu amcamız var:)bakalım tarih belli olursa amcamız çekecek..olmazsa eşim çeker..nasip bakalım...geçmişi okudum tek tek yazamıyorum.
ceza canım fotolardan birkaç koyarım imkan varsa sen de ayarla canım...
candaş bol eşya iyi oluyor. ben battaniye kullanıyorum utku setim var kullanamadım bebişe.
kalkan al bence ben şu an kullanıyorum süt sağma aleti de al canım. pazen battaniye 4 tane diktir en iyisi o bence... body çok iyi oluyor ve penye yelek çok al 4-5 tane olsun...
abla aynı hastalıkları paylaşıyoruz..hem gribim hem de idraar yolu enfeksiyınum var..cuma sağlık ocağına ebe ile görüşmeye gittim test yaptı sonra bana da monurol verdi..ama hala akıntım var...minicikumut canım çok sağ ol atraksiyonlu bir doğum oldu:))
kızlar bizim de oğluşun ve benim kontrol vardı.
oğlumuz iyi. dr çok beğendi. emmeyi seviyor. ilk kontrol ücretsiz. Ama tahliller 250 tl. 2 si sağlık ocağında ücretsiz. yaptırmadık yarın yaptıracağız...
ben de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sanırım Arda bey monural verdi. Oğluşun ismi resmen nüfusa geçti bugün...
Canım çok geçmiş olsun..seni haziran topiğinden dolayı biliyorum buradaki tüm arkadaşların da aynı şekilde kayıplarımız oldu..ve seninde okuduğun gibi Rabbim bize mucizesini tekrar gösterdi..korunma olrak doktorlar genelde 3 ay diyor ama çoğu kişi 1 adet dönemi bekledikten sonra korunmayı bırakmış..kanama kişiden kişiye değişiyor canım benim 15 günden fazla sürmüştü ama doktor normal dedi..canım kalp durması genelde kan pıhtılaşmasıyla ilgili oluyor..yeniden hamile kalmadan tüm testlerini yaptır tedbirini ona göre alırsın..pıhtılaşma topiğindeki arkadaşlar sana gerekli bilgiyi verecektir..o toipiği bir incele dilersen....bir an önce kendini toparla ve hemen hangi testler gerekiyorsa hepsini yaptır..birde keşke patoloji değilde genetiğe gönderselermiş..patolojiden hiç bişey çıkmıyor ne yazıkki..İnşallah bi daha böyle şey yaşamazsın canım..çok zor biliyorum..Allah yardımcın olsun..
Mincik geçmiş olsun canım ..Allah şifa versin..benim baş ağrıları devam ediyor hala..topiğe giriyorum ama baygın gibiyim hala..
candaşım maşallah eksikleri nerdeyse tamamladın..ne güzel canım seni böyle mutlu görmek bizide mutlu ediyor..inşallah o keyifli günleri bizlerde yaşarız..Bu arada ayaklı tulum o kadar almasaydın keşke canım ayaksızlar daha kullanışlı oluyor..birde erkek bebeklere doktorlar pek tulum tavsiye etmiyor bebekler çabuk büyüyor ve hayalarını sıkıştırabiliyormuş..birde çok giydiremiyorsun zaten..canım keşke hepsini 0-3 ay almasaydın 3-6 ay almaya çalış çünkü bebeğin birazda iri doğarsa 1 ay sonra açıkta kalabilr kolları bacaklarıtecrübeyle sabit:))
chnb ablammm Ahmed ardaya kavuştun sonunda ne güzel ..hamilelik haberini vermen buradan daha dün gibi..tabii birde sana sormak lazım diminasıl yaramaz emmeyi sevmesi güzel..seni yormıcak paşa..içsin sütünü büyüsün bi an önce..cihan buğra ne yaptı ..çok sevinmiştir..hafif bi kıskançlık vardır artık senelerdir tek çocuktu
Günlük hoşgeldin canım..evet topiği bıraktığından beri bayağa şeyler değiştisen nasılsın prensesler nasıl? büyümüştür küçük fısıtık artık..eşin için geçmiş olsun bu arada..sık sık gel canım özletme ..
cezaaa sıra sende nelr hissediyorsun heyecan varmı heyecan
asemm sakın yaklaşma oğluşa bi süre idare et canım.napalım ilaç kullanamıyoruz bi şekilde kendimizi korumamız lazım..ne yaptın turşuyu anladın sen onu
datlumdan hala ses seda yok yokmu bi haber?
Nilde ablaa test sonuçların güzel çıkmış maşallah gittinmi yenilerde doktora cinsiyetle ilgili bişey söyledimi?
Minikler nerelerdesin canım Ali kerem izin vermiyor sanırım sana artık:)
Nuray lone sizler nasılsınız kızlar oğluşlar nasıl?
hello işe başladınmı canım..taşınmışsın hayırlı olsun..chnb ablayı ziyarete gitmişsin ne güzel canım..kaynaşmışsınızdır..artık akraba olduk kızlarla..bu arada canım kendim iyi olamdığım için duandan alamamıştım kalan varsa 300 alabilirim..
canım heyecan azda olsa var..şuanda okula devam ettiğim için olayın pek farkında değilim..günlük hayatıma devam ediyorum çünkü..izne ayrılınca heyecan o zaman olacak asıl..siz nasılsınız?nasıl gidiyor hamilelik??