Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa şok oldum ya açılmamı olmuş nasıl olmuş canım..sen teldemi konuştun burcu?

Sabah kontrolu vardi 3 cm acilma gorunce hemen alalim demisler.
Bizim aralik anneleri forumuna rahim agzi yetmezligi forumundan bir arkadasi yazdi da oyle ogrendim ben de.

ayyyyy ben de şoktayım. ahmet arda hoşgeldin sefalar getirdin bebeğim:))))))) ablacım gözümüz aydın, çok çok geçmiş olsun. allahıma şükürler olsun ki bi meleğimiz daha dünyaya geldi darısı sıradakilerin başına:))))

burcucum güzel haber için teşekkür ederiz bu arada:)))

Son düzenleme:
Anemmm
habere bak
paşa sabredemedi demek ayrıntı istiyoruz burcuuuuuu:)şükürler olsun bi melek daha sağ slaim geldi dünyaya allahım hamile kedi görsem seviniorum şükür hamile kalabilmiş diye
ablacım evladın rabbime meleklere emanet şükürler olsun güzel ömrü olsun inşallahhhh

kızlar haberi görünce dayanamadım candaş diziyi izleyemedim mahsun kırmızıgüle sevgilerimi iletiyorum sosyal mesaj vermese olmaz biraz eğlence olaydı iyiydi dayanamadım kapadım

kızlar ben iyiyiim şükürler olsun sizlerden de güzel haberler alıyorum ama inanın her gün okuyorum da yazacak bişi yok malesef bata 1 hafta var hayırlısı bakalım
güzel anneleri öptüm bebekleri kokladım eyvallahhh

Evet sabredememis pasa. Haftamiz ayniydi bakalim benimki bekleyecek mi?
Henuz baska bir haber yok, gelir gelmez paylasirim.
Insallah sen de 1 hafta sonra guzel bir haber alirsin.

Herkes gibi bende şoktayım 24 kasımmı 21 kasımmı derken çıktı geldi , cevabımızı aldık siz değil tarihe ben karar verdim dedi minik adam :)) teşekkürler burcu.Vatana millete hayırlı evlat olsun inş sağlıcakla.senin doğum tarihin ne zman peki canım ?

NAzlım :)) canım haklısın sosyal mesajsız yapamıyo adam ama her mesajda hüzün dolu olmaz ki arakadaşım :)) iyi yapmışsın yoksa kesinn ağlardın dedim izlemesemde :))

En son 26 kasim diye konustuk doktorla, guvende olacak dogum. Bakalim bizim pasa da erken gelmeye kalkisirsa o baska tabi, benimkide tosun cunku. Dunku olcumde 3700 gram cikti.

Bu arada simdi okudum Ahmet Arda 3700 gram 53 cm dogmus.

maşallah tosuncuğa kuzum benim. burcu canım sana da hayırlı doğumlar olsun inşallah.

nazlım canım benim güzel haberini sabırsızlıkla bekliyoruz.çok öpüyorum.

anammmmmmm şok şok şok hiç beklemiyodum.hoş geldin ahmet ardaaaaaa ayyyy kuzummmmm ağlıyorum şu anda CHNBBBBBBBBBB kuzummmmm geçmiş olsun allahım analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsun sizlerde torunlarınızı büyütün tatlımmmm ahmet ardaaaaa sana sesleniyorum annen çok çektiiiiiii seni kucağına almak için çok çaba sarfetti bin şükür ki geldin sağlıklarla anneciğini hiç üzmeden büyü çok sevindimmmm çok mutlu oldummmmm

DATLUMMMMM kuzummmmm hayırlı doğumların olsun allahım sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin dualarımız seninle canooo selam söyle bizden

CEZAAAAAA kuzum sıra sendeeeeeeeee

BURCUUUUU canımmmmm çok teşekkürler seninde az kaldı kuzummmm allahım sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin sonraki ilk sıra hilalim ve candaşım sonra bizim grup kızlar ilk fırsatta girip hepinize ayrı ayrı yazcam

allahım her doğum ayrı bi heyecan.....herkes sırayla doğum yaptıkça ve çok şükür hiçbir sorun olmayınca ben de bebeğime daha fazla yaklaştığımı hissediyorum. onu biran önce kucağıma almak istiyorum allahın izniyle. acaba gün gelir de benim de doğum yaptığım yazılır mı burada.rabbm inşallah nasip eder bunu. her doğumda bu duyguları yoğun yaşıyorum kızlar. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, evlatlarımızı bize bağışlasın.

En son 26 kasim diye konustuk doktorla, guvende olacak dogum. Bakalim bizim pasa da erken gelmeye kalkisirsa o baska tabi, benimkide tosun cunku. Dunku olcumde 3700 gram cikti.

maşallah canım seninde az kalmış..hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde alırsın inşallah kucağına tosuncuğunu.
ya nasıl sevindim anlatamam..chnb abla gerçekten sürpriz yaptı..sanki ailemden biri doğum yapmış gibi hissediyorum..Allahım analı babalı büyütsün..çok merak ediyorum minik Ahmet ardayı...ne güzel yaa sonunda mutlu son oldu:))

Maşallah Ajmet Arda ya.oo seninde çok az kalmış Allah sağlıcakla kurtarsın inş canım, maşallah Mert te kocaman doğacak sağlıkla inş :)) ben seni akayda doğum yapacaksın biliyodum , neden değitirdin canım ? ya özür dilerim ama çok merak ettim, güven bildiğim kadarıyla bizim dr un tercih ettiği en pahalı hastaneymiş, ne kadara mal olcak size ? bende güven isterdim ama sanırım çok sarsar bizi, akay diyoruz şimdilik ama eğer duyduğun aksi bişey varsa bizde bebeğimiz için değiştirirz onun sağlığı söz konusu sonuçta.çok kilo aldın mı canım sen peki ? bebişine iyi bakmışsın maşallah ya :) darısı bize...

amin inş Allah hepimize nasip etsin.Nazlım en başta ve ardından rolle.ya bende az evvel arkadaşıma dedim son birkaç gündür bebeğim doğsa diyorum sabırsızlanıyorum filan, inş seninde doğum yaptığın yazılacak burda.inanması güç ama hepsi gerçek olacak çok yakında.

kızlar chnb nin hangi hastanede doğum yaptığını bilen var mı ? kıtty gideyim diyo, bu arada onlarda taşınmışlar evlerine iyiyz diyo ...

Candaşım İnternet'ten baktım arda bey Memorial'de görünüyor:)Ataşehirdekinde sanırım Arda Bey:)

Ben Akay'ı düşünüyordum en baştan beri, geçen kontrolde sordum nerede doğum yapacağım diye o zaman netleşti. Benim özel sağlık sigortam var öyle olunca çok fazla farketmiyor bizim için. Toplamda 5000 TL tutacak, Akay için kötü birşey söylemiyor ama hem özel sağlık sigortasındaki limit yanacaktı hem de yeni doğan yoğun bakımı daha iyidir dedi biz de o yüzden Güven de karar kıldık. Sonuçta erken gelme olasılığı var, her geçen gün risk azalıyor ama yine de bir risk. Anladığım kadarıyla Güven ve Medicana yoğun bakım ünitesi açısından daha iyiler. Tobb da iyidir dedi bu arada. Benim birçok arkadaşım Akay da yaptı doğumu, şimdiye kadar şikayet eden olmadı. Ama Güven işimize geldi biraz da, hem eve daha yakın, hem de bundan 6 sene önce bir ameliyat geçirmiştim beni doğum odalarından birinde yatırmışlardı, inşallah birgün bebeğimle yatarım demiştim o yüzden hoşumuza gitti orada olması.

13-14 kilo aldım toplamda çok almadım yani, hatta biliyorsun Tolga Hocanın diyetini de yaptım baştan beri ama tosun kendini iyi besliyor.

aaaaa şaşırdım kaldııımmmm..
CHNB abla oğluşuna kavuşmuşşşş
maşaallahh Ahmet Arda' ya ..Allahım esirgesinn...

chnb ablacımm gözünüzaydınn.. Allahım sağlıkla sıhhatle geçecek güzel ,uzun bi ömür nasip etsinn yavruyaa...
Allahım şanslarını kısmetlerini bol eylesin..

biz akrep mi olsa yoksa yay mı olsa diyorduk, Ahmet Arda çoktan kararını vermişşş
uzun ve farklı bi süreç geçirdi chnb ablacım ,ama sonu çok güzel oldu ,çok şükür.. annesinin mucizesiii..

çok heyecanlandırdı haber benii yaaa.. planlanmış olup,önceden haberimiz olsa; meraktan dokuz doğururmuşuz vallahii..

burcu çok teşekkürler canım, haberler getirmişsin bize...
maşaallah seninde yavruya annesii.. Allahım sağlıkla kavuştursun yavrunaa..çok az kalmış..güzel haberlerini alalım senindee..

ablacım geçmiş olsun gözün aydın olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin güzel ve uzun bir ömür versin ahmet ardaya.. öyle mutlu oldum ki okuyunca

bugün bursaa git gel yaptık ali kerem yol boyu uyudu şimdi de huysuzlanıyo ilk fırsatta yazacam

herkezlere merhaba......

sizleri çok özledim kızlar... ne var ne yok herkezler anlatsın bakalım arada hellodan alyordum haberinizi...doğum yapanlar olmuş gözümüz aydın minikler ve chnb çok sevindim sağlıkla aldınız kucağınıza yavrularınızı...hamileler nasılsınız neler yapıyorsunuz? candaş canım cinsiyetimiz değişmiş sanırım sağlıkla gelsin bebeğimiz...herkezler nasıl yaaa...

bizde bir koşturmaca sormayın gitsin akşamları kendimi heryerde sızmış buluyorum...kızlarım çok şükür iyiler küçük cadımı görmeniz lazım gülen yüz diyoruz ona kısaca maşallah kızıma bir gülücükler saçıyor ay parçam yaa ablamızda okula devam komik şeyler oluyor bazen bazende sıkıcı ve üzücü şeyler yuvarlanıp gidiyoruz artık buradayım nete bu defa görümcemler abone oldu bizde onlardan alıyoruz anlayacağınız sahalara geri döndüm...öpüyorum hepinizi görüşürüz artık kaçışınız yok:))

chnb yeni okudum canimmm.Gozunuz aydin Allah anali babali saglikla buyutsun. Bilmiyordum bebisin gelecegini.Supriz mi yapti yoksa :))
Insallah ikinizde cok iyisinizdir. En kisa zamanda haber ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…