aaa şok oldum ya açılmamı olmuş nasıl olmuş canım..sen teldemi konuştun burcu?
Anemmm
habere bak
paşa sabredemedi demek ayrıntı istiyoruz burcuuuuuu:)şükürler olsun bi melek daha sağ slaim geldi dünyaya allahım hamile kedi görsem seviniorum şükür hamile kalabilmiş diye
ablacım evladın rabbime meleklere emanet şükürler olsun güzel ömrü olsun inşallahhhh
kızlar haberi görünce dayanamadım candaş diziyi izleyemedim mahsun kırmızıgüle sevgilerimi iletiyorum sosyal mesaj vermese olmaz biraz eğlence olaydı iyiydi dayanamadım kapadım
kızlar ben iyiyiim şükürler olsun sizlerden de güzel haberler alıyorum ama inanın her gün okuyorum da yazacak bişi yok malesef bata 1 hafta var hayırlısı bakalım
güzel anneleri öptüm bebekleri kokladım eyvallahhh
Herkes gibi bende şoktayım 24 kasımmı 21 kasımmı derken çıktı geldi , cevabımızı aldık siz değil tarihe ben karar verdim dedi minik adam :)) teşekkürler burcu.Vatana millete hayırlı evlat olsun inş sağlıcakla.senin doğum tarihin ne zman peki canım ?
En son 26 kasim diye konustuk doktorla, guvende olacak dogum. Bakalim bizim pasa da erken gelmeye kalkisirsa o baska tabi, benimkide tosun cunku. Dunku olcumde 3700 gram cikti.
Bu arada simdi okudum Ahmet Arda 3700 gram 53 cm dogmus.
Maşallah Ajmet Arda ya.oo seninde çok az kalmış Allah sağlıcakla kurtarsın inş canım, maşallah Mert te kocaman doğacak sağlıkla inş :)) ben seni akayda doğum yapacaksın biliyodum , neden değitirdin canım ? ya özür dilerim ama çok merak ettim, güven bildiğim kadarıyla bizim dr un tercih ettiği en pahalı hastaneymiş, ne kadara mal olcak size ? bende güven isterdim ama sanırım çok sarsar bizi, akay diyoruz şimdilik ama eğer duyduğun aksi bişey varsa bizde bebeğimiz için değiştirirz onun sağlığı söz konusu sonuçta.çok kilo aldın mı canım sen peki ? bebişine iyi bakmışsın maşallah ya :) darısı bize...En son 26 kasim diye konustuk doktorla, guvende olacak dogum. Bakalim bizim pasa da erken gelmeye kalkisirsa o baska tabi, benimkide tosun cunku. Dunku olcumde 3700 gram cikti.
Bu arada simdi okudum Ahmet Arda 3700 gram 53 cm dogmus.
allahım her doğum ayrı bi heyecan.....herkes sırayla doğum yaptıkça ve çok şükür hiçbir sorun olmayınca ben de bebeğime daha fazla yaklaştığımı hissediyorum. onu biran önce kucağıma almak istiyorum allahın izniyle. acaba gün gelir de benim de doğum yaptığım yazılır mı burada.rabbm inşallah nasip eder bunu. her doğumda bu duyguları yoğun yaşıyorum kızlar. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, evlatlarımızı bize bağışlasın.
Maşallah Ajmet Arda ya.oo seninde çok az kalmış Allah sağlıcakla kurtarsın inş canım, maşallah Mert te kocaman doğacak sağlıkla inş :)) ben seni akayda doğum yapacaksın biliyodum , neden değitirdin canım ? ya özür dilerim ama çok merak ettim, güven bildiğim kadarıyla bizim dr un tercih ettiği en pahalı hastaneymiş, ne kadara mal olcak size ? bende güven isterdim ama sanırım çok sarsar bizi, akay diyoruz şimdilik ama eğer duyduğun aksi bişey varsa bizde bebeğimiz için değiştirirz onun sağlığı söz konusu sonuçta.çok kilo aldın mı canım sen peki ? bebişine iyi bakmışsın maşallah ya :) darısı bize...
amin inş Allah hepimize nasip etsin.Nazlım en başta ve ardından rolle.ya bende az evvel arkadaşıma dedim son birkaç gündür bebeğim doğsa diyorum sabırsızlanıyorum filan, inş seninde doğum yaptığın yazılacak burda.inanması güç ama hepsi gerçek olacak çok yakında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?