Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
candaşım pzt.si günü muayenem.. seninde cmt.siydi değilmi?
herkesin kontrol günleri arası kısa olunca, topikce hep kontroldeymişiz gibiama seninde seyrek sanki, çok sık değil:44:
benimde 2 kontrolden sonra ayda bire düşer muayene
bende oğluma bebek hazırlığında dediğin gibi pek mavi almadım..
ağırlıklı beyaz almıştım..sonra açık yeşil,turuncu,turkuaz ws. almıştım unisex olmuş olsun diye..
zaten bi süre sonra küçük bey gibi giyinmeye başlıyorlar,hep erkek kıyafeti doluyor her yer:)
bebiş erkek olsa yine alışveriş yolu gözüküyor, ama kızımız olursa çok yoğun bi alışveriş bizi bekliyorr
vallahi sen aldığını söyleyince heyecanlanıyorum benn kolay gelsinn canım..arkandan yetişeceğimm merak etmee

minicikumut ne güzel meyveleri yoğun tüketiyormuşsun canım
kışın korur annesini işte, Oğluşun ses etmezz:))

nillde ablam nereye gittin yaa:44:

nillde ablacım şükür iyisiniz..bak yavrucuğun baş parmağınıda hareket ettiriyormuş artık,oyy
test sonuçlarınızda güzel çıkmış,gözünaydınn
darısı bizlere olsun..
oo randevunda gelmiş çatmış.. insan sabırsızlıkla bekliyor o günü yaaa
güzel haberlerini bekliyoruz ablacımm..
Bizlerde iyiyiz, yavru daha iyi çok şükür.. çocuk işte, okul olunca hastalıkların bulaşması kaçınılmaz oluyor bazen..

Bu hafta sırayla hepimizin randevusu var sanırım benimde haftaya salı günü randevum:)

Nilde benimde karnım çıkmaya başladı ama kimse anlamıyor.İşyerinde herkes yeni yeni öğreniyor.Cinsiyeti bile belli diyince şaşırıyorlar,nerene saklıyorsun diyorlar :)İnşallah güzel haberler alırsın doktorundan.Cinsiyetle ilgili bir tahmindede bulunabilir belki doktorun.Bende kız çocukları çok severim.Erkek diyince ister istemez bir şaşırdım ama insan adapte oluyor hemen.Birde yeğenimden ötürü kız kıyafetlerine doydum kısmen.O yüzden artık erkek cicilerine bakma vakti :)Kilo konusundada içimi rahatlattın Nildecim.

Ase içimden kız alışverişide yaparsın İnşallah dileği geçiyor ama hayırlısı olsun.İnşallah hakkında hayırlısı olur.Yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun.

belim ağrıyor sancılarım oluyor.acaba düşük sonrası ilşkiden de olabilir mi...eğer gebeysem düşük olmaması için neler yapmalıyım sizce .öneriniz var mdırı?

şimdi de başım çatalayacak gibi..gözlerim yorgun uyumak isityorum..karnım şiş...adet belirtilerine de benziyor ama düşük kanamsı biteli 12 gün oluyor.normal adetim olsaydı 18.gün adet olurdum ama..yorum bekliyorum kızlar...

Minicik, canım olsun be bebişine feda olsun senin tğm kilolar :) zaten çokta değl canım.yaa ye ye yarasın paşaya , doymuştur c vitaminine ama olsun tam gaz devam :)) bende çok sever çok yerdim, halada yiyorum ama aslında eskiden günde birkaç limon yerdim o yok oldu. demekki benimki senin kadar çok değil :)) kıskandım seni :)) şaka tabi, şifa olsun Gökdenizime ...

Nildem, canım nasılın ? allah bozmasın ilişkinizi inş.ne güzel abla kardeş olmuşsunuz.tamamdır unutmam vakti geldikçe ben sana hatırlatırım, kaç gündür çok yazdım kızlar kızmaz diye düşünerek, abla ben hata ettim tulumları filanda başka yerden aldım.sen hepsini mothercareden al çok tatlılar, ve aslında çokta pahalı değiller.

Asem, canım haklısın erkek olsa çok mu farklı olcak dimi ? oğlun olmuş aslan parçası şimdi abisininkiler mi kalır ? :) ama kız eminim çok farklı olur.allah sağlıkla göstersinde o günleri insan sabırsızlanıyor.evet kontrollerimi hep yakınmış ne güzel, ama benimki dediğin gibi seyrek aslında.sanırım muayene ücretini çok yüklemek istemiyor dr herşey yolunda oluncada fazla çağırmıyo gibi aslında buna seviniyorum yani herşey yolundaki çağırmıyo diye, ama bu seferde çok uzun oldu.sanırım bundan sonra en fazla 2 kere daha 4 hafta aralıkla sonrada 2 hafta aralıkla çağırır.kız ben seni yine gaza getirim mi :)) park yatak alayım diyodum ama şu bamuyu gördüm bayıldım.size sorayım dedim.ama biz 40 ından sonra eşimin yanına gitcez ya arabaya sığarmı ki ?

AHŞAP SALLANIR SEPET BEŞİK WHİTE GittiGidiyor'da 68110508 beşik bu ...

Candaşım meyvenin fazlasıda gebelik şekerine neden oluyormuş :)Anlayacağın herşeyin fazlası zarar.

Herkes hasta Candaşım işyerinde,birazda onun için abartıyorum meyve işini:)

Sende ye annesi Meriçciğimde C vitamini deposu olsun :)

Candaşım ablamda bana yollayacak ya beşiği,oda otobüsle yollayacak.Katlanabilir sanırım bu beşikler.

Beyaz olması ayrıca güzel

candaşım tatlım benim son 2 haftadır karnım uçmuş durumda top gibi çıktı önden. karın içi genişliği diyorlar ya sanırım benim kuzu içeride yer bulamıyor darlıktan dışa vuruyor:)))önce dağınıktı ancak birazcık sivrildi şimdi. montlarımı hala giyebiliyorum ancak ömürleri az kaldı bikaç haftaya kadar kapanmayacak:))))canım benim iznin 2 haftası ne yazık ki yarıyıl tatiline denk geliyor o yüzden sadece 3ünü atabileceğim anlayacağın 36. haftada falan ayrılmış olacağım sanırım dayanabilirsem tabi.

nazlım canım benim bunları hissetmen öyle doğal ki. yine de adet olana kadar ümit kesmek yok. güzel haberini alacağız inşallah en kısa zamanda.miniciğe bende katılıyorum yapılması gereken ne varsa yapmalısın beklememk için.rabbim en kısa zamanda mucizeni göndersin inşallah.

minicikumut canım benim kilo konusu beni de korkutuyor.ilk zamanlar hiç kilo almamıştım ben ancak son 2 aydır alıyorum, son 10 günde 1,5 kilo almışım. çok aşırı da yemiyorum ama((bir de bu aldığım 8 kilo nerde onu da anlamıyorum kızlar şaşırıyor karın hariç çok bişey yok yani. vücut su tutabiliyormuş ya da ödem olabilir diye düşünüyorum. bir de kötüsü var. şekerden de korkmuyor değilim. cumartesi şeker testi yapılacak bakalaım sebep o da olabilir tabi. bebişler için herşeye değer de zararlı olmasından korkuyorum((

asem canım iyiyiz çok şükür. sıpa hissettiriyor kendini artık, yoruyor da fazlaca. ama çok şükür iyi sanırım. insan hareketlerini hissedince daha da rahatlıyor. rabbim size de bugünleri göstersin inşallah:)))siz nasılsınız randevu var sanırım. hadi bakalım cinsiyet belli olur herhalde. içimden kız geçti:))))kızıma arkadaşa bulmalıyım:)))

minikler, chnb ablacım taze annler nasılsınız. kuzucuklar nasıl. fırsat verirlerse yazın arada:))))

günlükcüm hoşgeldin canım çok özledik seni. kuzucuklarına da maşallah nasıl güzeller cimcimeler. evet bi cimcime de benim olacak allahın izniyle.isim netleşmedi henüz. azra ve miray var aklımda ama bakalım.

sezencim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

nildem kontroller yakın yine. güzel haberlerle dön inşallah.

Miniciğim, canım haklısın ya neyin fazlası yarar ki :) o zman dikkatli yemek lazım. hmm aslında evet olabilir ya, biz gideriz arkamızdan otobüsle gönderirler, firmadakilerde tanıdık zaten onlarda alırlar.beyaz olması güzel ya ne kadar masum duruyo ...

candaş sepete bayıldımmm..
arabaya yerleştirme durumu olacaktır muhakkak, bi şekilde kurulup bozuluyordur..
babası montajını yapar artık alırsan ne kadar süre kullanabilirsinki?
sepetleri kullananlar ilk 6 ay için uygun diyor..ama hacmi boyu önemli tabii
ama güzelliğe baksana yaa.. :13:

hilalim demek kızın uslu durmuyorr Hareketleri hissetmek içini rahatlatıyor insanın..az kaldı, heyecanla bekliyorumm bende
çok şükür iyisinizz.. dr, erkek olabilir dedi..ama kızım olsa arkadaş olurdu tabi kızınaa..
ip atlar, istop oynarlardı .. yakın olsaydık keşke

sezennnn hoşgeldinn:79:

Son düzenleyen: Moderatör:

hımm kaçırmışım tahminler başlamış bile:))))rabbim hayırlısını versin.ayyy ne güzel olurdu yakın olmak. öyle çok isterdim ki doğumdan sonra kendime geldiğimde sizlerden birini yanımda görmek ya da doğumunuzda sizlerden birinin yanında olmak:))) minikler ve chnbyi kıskanmadım değil yani:))))

hilalim, hmm anladım iyi iyi sivrilsin karnın kızın rahat yatsın yerinde :)) zaten tam anlamıyla 28. haftada filan belli oluyo hamilelik anladığım kadarıyla, yada bizim için öyle olcak.biz ne giycez ya montlar kapanmayınca, ankarada soğuk bitliste.yandık.senin okul yakındı gerçi ben hem yürüyorum hem otobüse biniyorum mesafe epey var.bebeği üşütmez sorun yok.bi ara face koysana fotonu.bakalım bi :) merak ettim.bende eşimi bekliyorum sanırım göbeğimi görünce şok olur tamam çok ççok çıkmadı ama net biçimde burda bebek var diyo montsuzken tabi..

yaa beğendin mi asem ? :) çk sevindim, bende çok beğendim ya hep niyetimdeydi yazmıştımda burdan ama eşim gelemeyince alamam diye düşündüm.dediğin gbi illaki tak çıkarı katla kaldırı vardır.ikeadakiler bu açıdan güzel ama bunun albenisi var.boyunu bende düşündüm 6 ay ancak kullanılıyomuş ama eğer doğruysa ölçüleri şöyle vermiş.Genişlik : 60 cm. Uzunluk: 101 cm. yerden yükseklik:82 ..

uzunluğu 80 cm bile olsa yaşını çıkarır.öyle değil mi ? sizler daha iyi bilirsiniz ?

ne nazlım kırmızılara merhaba der işte hemde deli gbi ağrım var ayaklarım buzlu suyunn içinde sanki evime gidip kocamın kollarına sığınmak istiyorum hayırlısı çokkkkk duaya ihtiyacım var

Kızlarrr :)) bilin bakalım ben kiminle konuştum ?? datlum aradı, ya kızı tanıyamadım bi an.forumdan ben datlum (gerçek adıyla) dedi, bende anlıyorum tarımdan bilmem ne.karşımızda tarım kredi kooperatifleri var ne alakaysa devlet dairesi geldi aklıma.sesi biraz yorgundu ama iyilermiş, oğluda akıllı bi bebkmiş, çok zorlamıyo ebni diyo allah nazarlardan saklasın.çok fazlada gaz sancım olmadı hemen kaldırmadılar8-9 sat yattım ondan mı bilmiyorum ama anlattıkları kadar korkunç değildir diyor.maşallah ya çok güzel geçmiş doğumu bence.darısı hepimize olsun.hepinize selamları var ayrıca :))

asem tam sana mesaj atcaktım tel girince araya kaynadı, yarın yazcam :)

ne nazlım kırmızılara merhaba der işte hemde deli gbi ağrım var ayaklarım buzlu suyunn içinde sanki evime gidip kocamın kollarına sığınmak istiyorum hayırlısı çokkkkk duaya ihtiyacım var

( canım arkadaşım ya (( her sabah her akşam dilimdesin kızlarında öyle, ama dahada fazlasını yaparız senin için.bugün bi yazı okudum dua etmek geçiyorsa içinizden edin çünkü duanın kabulune işarettir bu diyor, derken ilk aklıma sen geldin inan.senin ve rollenin ardından düşünüyorum başka ne istesem . aLLAHIM şu acını özlemini dindirecek bi melek göndersin sana (

Canım Nazlım söylediklerim içinin acısını azaltmıyor biliyorum ama sabır arkadaşım.

Sen hep dualarımdasın.Rabbim ne olur seni daha fazla bekletmesin artık.

Eşine kocaman sarıl ve ne olur oda ikna olsun ve beraber bu yola tekrardan çıkın.Öpüyorum seni..

üzme ne olur kendini nazlım..bunu bile yazması zor...seni çok iyi anlıyorum,anlıyoruz... elimizde bi sihirli değnek olsa keşke..inşallah en kısa sürede mutlu haberi alırsın canım..dua ederken kendimiz için seni de ekliyorum canım..sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olur inşallah tez zamanda..
kızlar ben hala gribim..okulada gidince dermanım kalmıyor yazmaya ama okuyorum...dün sabah doktordaydık..3000gr olmuşuz..ama doktor çok kilo aldığımı ve bu yüzden normal yapamayacağımı söyledi..4 aralıkta son kez görüşeceğiz..bakalım hayırlısı..bizden haberler böyle...

datlum doğum yapmış..Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin canım...

chnb abla,minikler nasıl bebeişlerle aranız:)var mı tavsiyeleriniz...minikler göğüs pompası götürdün mü canım hastaneye?

hilal sen de yoruluyorsun dimi canım..asıl yorgunluk 33 ten sonraymış..bence 32 de ayrıl:)

chnb abla 38 den sonraki 2 haftanı ekletebildin mi?

diğer kızlar nasılsınız?kusura bakmayın hepinize yazamadım...öpüyorum

hellom nasılsın?canım çok okuyamadım 150 tane okuyabildim..ama eksik varsa alabilirim canım...sen hafta sonu son deyince devam etmedim okumaya....

Son düzenleme:

kzlar dr. gitsem mi acaba? bir işe yarar mı

Ceza, canım çok az kaldı seninde maşallah Deniz akıllı akıllı büyümüş, bi tosuncuk daha geliyo desene nş :) normalden korkuyoduysan senin için iyi olmuş diyelin inş ağrılarında olmazda.dikkat et kendine son dinlence günlerin ...

minicik, o ayakkabılarını sevsinler yaa :) çok tatlı.

Bizim Meriç bey de şimdiden mi hazırlıyodur nedir, anlamadım geceleri uykum kaçıyo ağırlaşmadımda hani.1-2 haftadır uykusuzm.birde sıpa dün gece ve şuanda çoşmuş.bildiğin topa vurur gibi vuruyo karnıma.daha miniciksin nerden buluyosun bu kuvveti diyorum.annem elini koyuyo mesela yada başkası hiç kıpırdamıyo, onlara akıllı bebek imajı verip ellerini çektikleri anda yine atışlara başlıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…