Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bende 2 gündür bişeyler hissediyorum..
ama ben kendimi dinlemeye çalışırken, geçiyor zaten.. :)bende ikinci gebelikte.14.hafta bittiğinde çok net hissetmiştim
bakalım.. heyecanla bekliyorummm:))

Son düzenleyen: Moderatör:

:))) kuzum senin senin ikili test belli olmadımı

aynen kuzum bende kız çocuğu severim yiğenim kız o yüzden deli gibi aldım dediğin gibi kız kıyafetlerini.canım benim dediğin gibi sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

canım bende mother care düşünüyorum bir kısmını diğer markalardada güzel şeyler var inceliycem kuzum

kuzum çok yoruluyosun ağırlaştın iyice dikkat et kendine

ne nazlım kırmızılara merhaba der işte hemde deli gbi ağrım var ayaklarım buzlu suyunn içinde sanki evime gidip kocamın kollarına sığınmak istiyorum hayırlısı çokkkkk duaya ihtiyacım var

canım benimmmm minicik kuzummmm daha iyisin şimdi dimi

DATLUMMMMM kuzummmm geçmiş olsun allahım sağülıklarla büytmeyi nasip etsin ikinizide çokkk öpüyorum

canım benimmm çok sağol sen nasılsın kuzummm oğluşlar nasılsütün rahat rahat geliyormuuuu

kuzummm maşalalh hissediyormuşsunuz asemle herhalde 2.hamilelik olunca erken hissediliyormuş bende daha tık yok.sonuçlarda güzel çıkmış gözümüz aydın kuzum

kuzummm benimmm güzel çıkmış tahlil inşallah geçer birdahada olmazo enfeksiyon

oyyy kuzumm geçmiş olsun allahım korumuş siziii nasılsın oğluş nasıl uyku nasıl

cezaaa canımmm hazırlıklar ne aşamada

lone kuzum sizden ne haber

nuray tatlımmm nasılsınızzz

hello bağlanmadı galiba internet canımmmm

günlüğümm kuzummm siz nasılsınız

rolle tatlımmm sen nasılsın

unuttuklarım varmı kızlarrr özür diliyorum varsa

kızlar bugün kontrol vardıbiliyosunuz herşeyi sağlıklı dedi artık baş ölçüsü alıyor ordan haftayı takip ediyor bir gün geride çıktı baş popyla kafa ölçüsü aynı olmaz diye biliyorum yanlış bilmiyorum dimi gerçi doktor kafa ölçüsünde haftayla uyumlu olması önemli dedi ben yumurtadan itibaren biliyorum ne zaman çatladı falan her şey yolunda dedi veee cinsiyete baktı baktı baktı bayağı çabaladı ve sonunda gördüüü tıkladı ve burda bir çıkıntı var dediiii kızlarrr topiğin geleneğini bozmadımmm erkekkkk iyiki alıştırmışım kendimiiii kimseye söylemeyin dedi ama ben dayanamadım annemlere falan söyledim sizler zaten ben gibisiniz size söylemesm olmaz bizikiler dört ayda tam belli olur diyorlar bakalım hayrlısı hepinizi çokk öpüyorummmm

ÖĞRETMENİM CANIM BENİM CANIM BENİM SENİ BEN PEK ÇOK PEK ÇOK SEVERİM

canlarım canım öğretmenlerim öğremenler gününüz kutlu olsun sizi çokkk seviyorum kucak dolusu öpücüklerrrr

öğretmenler gününüz kutlu olsun dünyanın en iyi öğretmenleri:)

sevgili öğretmenlerimiz...
öğretmenler gününüz kutlu olsunn ..

iyiki varsınızz

Nillde ablacımm..oğluşun olacakmışş hıı...maşaallah yavruyaa
Allahım sağlıkla kavuştursun yavrularımızaa
çok şükür iyisiniz ve herşey yolunda..
benim muayenem pzt.si günü ablacım.. ikili testin sonucunuda o zaman öğrenirim
kendinize iyi bakın annesi, sık sık beklerizzz:79:

Asem, canım bana tedavi zmanı hemşire klozeti önermemişti sebebi klozette büyük abdestte zorladığıydı.annemlerde tek klozet var afedersin açık yazcam gerçekten çok zorluyodu kendi evimize geçtiğimde alışkanlıkla klozet kullandım ağlamaktan ölcem diğerine geçeyim bi dedi, onda o kadar sıkıntım olmadan yapabilmiştim çok özür dilerim.çok şükür ya geçmiş enfeksiyon. birkaç gün içinde hissetceksin o zman :) ki bence şuanda da hissediyosun :)

Nildem, ablammmm :)) geleneği bozmadım eşim diyo ben biliyodum erkek olcağını e beraber alışveriş yapcaktınız ya kız olsa zor olurdu diye :)) Neyseki sen kendini hazırlamıştın erkeğe, benim tahmin yine yalan oldu kız demiştim :) sağlıkla gelsin de inş hepsine razıyız yerim ben o paşayı ya :))) artık isimlere bakarız :)

Tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum iyi ki varsınız ve inş hep varolacaksınız :)

Kızlar bizde dr dan geldik öğlen.oğlumuz kocaman olmuş.Giderken çok gergindim annemle tartıştım cd sini aldık evde bakarken annemle eşim farketti bebekte gergindi.resmen kızmış kaşlarını çatmış pozu vardı.bundan sonra sinir yok ben oğlumu üzdüm çokta üzüldüm ( neyse artık.boyu 30 cm olmuş, 637 gr. da kilosu.yine 5 gün öndeyiz.diğer randevu 29 aralık.tetanoz aşısını vurulma dr um alerjim var de dedi.bu hafta içi hastaneye gidip şeker yüklemesi yaptırcam irtibata geçelim yüksek çıkarsa yenileriz dedi. sanırım salı günü giderim sabahta.bu arada dr da şakacı ya.eşim cinsiyet soruyo değişmedi dimi diye yok canım işte kızınız geliyo dedi şokla baktım dr a.göz kırptı bana oh dedim ya :) bi kere daha kaldıramazdım.al sana pipi babası diye yakından gösterdi. yüzü bayağı şekillenmiş, kalpte delik yok yarık dama dudak yok.kulaklar 2 tane, parmaklar tam.yarık damak dudaktan çekiniyodum kan pıhtılaşmasının riski ya, bundan sonrada olmzmış olsaydı olurdu dedi.şükürlerle çıktık.kocaman olmuş ayakları ya, dudaklar babası ... bizden böyle teyzeleri darısı inş hepinize. nazlım ve rolleye en büyük temennimiz..

Candaşım maşaallah oğluşunaadelikanlı olmuş bak artık, serpilmiş
maşallah herşeyde güzelmiş bak,riskte ortadan kalkmış..çok şükür.. nasıl rahatlamışsındır..Allahım esirgesin
bende ayrıntılı zamanını merak ediyorum evet stress yok relax; bol bol muz, çikolata ye canım(kendimi öyle kandırıyorum, kaloriler yazıyor ama)..anneye takılma

bahsettiğin durumuda şimdi hatırladım canım..bende duymuştum, tavsiye edilmediğini ..ama sonradan idrak ettim
klozet yerine diğerini tercih etme konusunda ,mesaneninde tam boşaltımını sağlıyormuş.. demekki her durumda o sağlıklıymış,alaturka kullanılacak
teşekkür ederim cnm.. pztsi de benim muayenem var, bi gelseydi o gün..yavru nasıl acaba..
kendinize iyi bakın annesiii:79:

Öncelikle topikteki tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorumm
Ve aşure gününüz kutlu olsun kızlar..ilk kez aşure yaptım çok sevmememe rağmen eşim istedi diye..napalım adam aşermiş yapalım dedik yakın olsanız hepinize birer kase ikramım olurdu kızlar..
asem çok sevindim enfeksiyonun azalmasına canım..çok şükür yinede dikkat et canım sirkeli suya başladınmı?
bakalım pazartesi doktor ne diycek ..tam belli olur cinsiyeti sanırsam tabi benbişin izin verirse

Nilde ablaa maşallah güzel geçmiş kontrol..bir erkek daha geliyor topiğimize haa ..yerim onun çıkıntısını benadeti bozmadın bakalım bizimki ne olacak..
Candaşım maşallah bebeğimiz sapasağlam e daha ne olsun dimi..annside onu üzmesin artık rahat olsun biraz..relax lütfen
Doktora da çok güldüm eşinin ödü kopmuştur heralde yinemi değişti diye:))
Canım kıpırtıları resmen hissediyorum göbeğimin sağ tarafında bişeyler yapıyordu akşam çok güldüm..ne güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese bir an önce bu mübarek gün hürmetine göndersin mucizesini..

öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarım...

nilde, bir oğlumuz daha oluyor demek allah korusun hepsini allahım size bağışlasın sağlıkla canım...

benim kızıma arkadaş yokmu bacılar o kadar çok prens olduki hani nerde prensesler:))

candaş, canım maşallah allah nazarlardan korusun hep böyle devam etsin kontroller inşallah eee bide üzme anneciği oğlunu...benim kızım 4. aydan beri yabancıları tanıyor birtek bende kalmak istiyor gözleri hep bende seninkide şimdiden annecimi ne annesi gibi gerginmi bak sen paşaya ama nasıl güzel bişey biliyormusun düşkün olması kaynana çatlatır yani:))

sezen ve ase sizlerde inşallah iyisiniz kızlar sizin cinsiyetleride çok merak ediyorum ikinciler olunca insan ister istemez farklı olsun istiyor hayırlısı ve sağlıklı olsun tabide...ama ikinciyi büyütmek çok daha kolay korkularınız olmasın yalnız birincinin kıskançlığıyla ilk zamanlar bayağı bir uğraştık şimdide zaman zaman oluyor olacak o kadarda diyoruz ama zorrr bir konu büyüğüne ayakkabı aldık küçüğünede 3 lü ıslak mendil aldık büyüğünden gelen cümle ama ona 3 tane bişey aldınız bana 1 tane:)) gülermisin ağlarmısın en basit kıskançlıklarından biri...hadi bakalım sizde hayırlısıyla yazacaksınız inşallah bu hikayelerden...

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız. kızlar teşekkür ederiz sizlerde iyiki varsınız. bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum. bütün zorluklara rağmen en kutsal mesleğe sahibiz. iyi ki varız, öğrencilerimiz de iyi ki var:)))

candaşım güzel haberlerle dönmüşsün yine ne güzel:))) bizim de bugün kontrolümüz vardı. rabbime şükürler olsun ki kızımız yine büyümüş yaklaşık 770 gr olmuş teyzeleri. ellerini ağzına götürüyordu sürekli doktor amcamız parmağını emmeye çalışıyor ancak tutturamadı dedi. çok güzel yüz pozisyonlarını yakaladı. öyle güzel gülüyor ki ağzını açıyor sürekli sıpa. şeker testimizi verdik bu arada pazartesiye kaldı sonuç. inşallah bunu da sağlıcakla atlatırız. rabbime şükürler olsun ki bugünlere de geldik. rabbim nazlım ve rolle de nasip edecek inşallah en kısa zamanda. hepinizi çok öpüyorum.

günlüğüm yerim ben senin o güzel kızlarını.maşşalh büyüğümz çok akıllı kıskanması bile normal düzeyde. çok öp benim yerime ikisini de.

iyi geceler kızlarrrr...
nesrin abla fotolara bayıldım..çok güzeller...kırmızı kıyafetini çok sevdim..Allahım uzun ömürler versinnn..

nilde bozmamışsın kuralı canım.. bu topikte bi halı saha maçı yapacak kadar erkek oldu galiba:)canım hazırlıklar tamam sadece çantaya girecek birkaç şeyi koymadım o kadar...

benim son 6 iş günü kızlarrr..artık yoruldum..eşim destek olmasa yemek falan yapmasa mümkün değil gidemem..4 araalıkta herşey belli olacak normal , sezaryan ?

minikler nasılsın canım....
candasım ahhh bu doktorlar bi kız bi erkek:)kilonuz gayet güzel maşallah size..
nazlım nasılsın?doğum günü nasıldı?

hilalcim kızın kocaman olmuş maşallah
yarın pazarrrr ohhh tadını çıkarınnn.pazartesi görüşürüz tekrar...öpüldünüz şekerlerrrrr

günlüğüm iyisiniz çok şükür kızlarla.. söylediğinde içime su serpti inan..
böyle bi tedirginliğim var çünkü..iki yavruya yetişmek nasıl olur ve ev-iş tüm düzen nasıl kurulur acaba diye:44:
Allahım sağlık versin,bi düzen tutturacağız hayırlısıyla diye kendimi tesellide ediyorum :)
kızının tavrı beni gülümsetti , bizimkide böyle bi tutum içine girebilir dedim.. çünkü yapılan herşeyde adil paylaşım bekliyor.. sayı, miktar ws
Allah kolaylık versin, kıskançlıklar bu kadar olsunn canım..olacak o kadarı dimi..kendinize iyi bakın annesiii..öp fıstıklarıı bizim için

sezenim seninde muayenen var demek bugün.. benimde var..
heyecanlıyım canım dediğinide yapıyorum.. yani yapmadığım bişey kalmadı canım..
elimden geleni ardıma koymuyorum..çok şükür 2 gündür hiçbişey hissetmiyorum,ağrı ws..geçti sanırım:44:
bebişlerde belli olur canım bugün inş, içime birşey doğmaz cinsiyet konularında; ama senin için bebişinin erkek olma ihtimali yüksek..
hayırlısıyla herşey güzel olurda, SAĞLIKLA kavuşuruz yavrularımızagüzel haberlerle gel canımm..

ceza, doğum şekli için hayırlısı nasılsa öyle olsun cnm..
Allahım sağlıkla oğluşunu kucağına aldırsın .. doğumunda planı programı olmuyor..haberlerini bekliyoruz..
hakikaten dediğin gibi erkek patlaması oldu.. vallahi bu gidişle, asilleri tamamlanıp, yedek oyuncular bile tamamlanır takım için
Kendinize iyi bakın annesiii

hilal maşaallah kızınaa.. serpilmiş, ooo
demek gülüşünü bile gördün hııı..ne tatlı bi duygudur yaa..
Allahım esirgesinn..kendinize iyi bakın canımm

candaşım nasılsın canım oğluşunlaa:79:
az önce gördüm seni ama çıkmam gerekti, bi slmlaşamadık dedim..
iyisiniz inş.. oğluşunda sabah antrenmanındadır heralde, iyidir iyidirr

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar güzel anneler,anne adayları..

Ben cumartesi sabahı karnımda bi sancıyla uyandım,riske etmemek için doktorumu aradım gel dedi oda.

Sonuç:İdrar yolu enfeksiyonu.Monurol içtim 1 tane umarım rahatlarım.

Ve oğlum olacağı kesinleşti:)Minik bir erkek geliyor ailemize.

Darısı isteyen herkesin başına İnşallah.En başta Nazlım ve Rolleye

Bu arada bebeğimin Fl uzunluğu 6 gün gerideydi,doktor bir sorun olmaz dedi ama içim rahat etmedi bir türlü.

Benden haberler böyle.Hepinize mutlu haftalar..

evte asem ya çok şükür riskler ortadan kalktı yüreğim ferahladı inanki :) inş darısı sana ayrıntılı için, kendimi çok şanslı hissettim bu hafta.
biz sürekli ayrıntılıya giriyoruz ya, eşimin birkaç akrabası vardı haftasonu bebeğin fotosuna bakalım dediler gösterdik.
daha yeni doğum yapmışlarda var ama diyolarki ilk kez bu kadar detaylısını gördük çok net bizimkiler seçilmiyodu filan diye.
düşündüm doğru, diğer verdiklerini seçemiyoruz zaten saolsun onlardan çok vermiyo.
yee :)) yaramasın kilona yarasın bebeğinin kilosuna :)) benim kiloya biraz fazla dedi ama neyse çokta çok değil dedi 1 kilo fazlaya geliyo hesappta.
demekki en iyisi alaturka.sen ne zman gidiyosun randevuya heyecanla bekliyoruz:))
sorma canım ya ödümz patladı eşimden çok benim, evet artık anneside üzmesin onu dimi, aslında bu hafta ciddi 2 patlamam oldu önceden sakindim kavga etmiyodum en azından.buda son olmalı.maşallah demek başladı kıpırtılar yerim ben onu ya :)) allah kabul etsin aşurenizide.
üzmicem ablam ya çok üzüldüm vicdan yaptım resmen.hayır kesmedi sanki ertesi gün daha büyük kavga ettim.o aklımı başıma getirdi. valla düşkün mü dersin ? keşke öyle olsa ya.çatlar kaynana :)) yerim ben o fıstıkları ya. ablasıda napsın ya :) kendimi hatırladım aslında kardeşlerimi hiç kıskanmadığımı düşünsemde bunu bende yapardım.ama annemde diyo candaş hiç kıskanmadı küçük anneleri gibiydi, şimdi de alakası yok diycem ama yok ya ben onlara kıyamaıyorum beni istedikleri kadar sinir etselerde lanet olsun içimdeki kardeş sevgisine :) destina süper bi abla olacak.çok güzeller ikiside maşallah abla ya doyamayıyorum bakmaya ondan nazarım değmesin diyede bakmıyorum allah var

ay yerim ben o parmakalrı :)) kocaman olmuş nazlı kızımızda :)) bizimki uyuyodu ya hiç doyamadım bakmaya görmedim gibi sanki, şeker sonucunu almışsındır bugün nasıldı canım ? zor oldu mu ? sonuçlar nasıl ? bende yarın gitcem.mucize gibi bugünleri görebilmek.aferim akıllı kız anneye pozları vermiş :) öptüm bende çok. aa bu arada sanırım bizde eksik çok az kaldı.biberon süt pombası bez hastane çıkışı.hepsi bu.arabayı aldık 2 -3 hafta sonrada park yatağı alcaz. ananesi alcakmış yani.babaneside ilkkez sevdi bu hafta içi gitti.şükr dedim bugünüde gördüm.eşim eşofman altı aldı seve seve b hal oldu yani 6 ay mı beklemek lazımdı bunu görmek için diye düşndüm.ama lşükür.hastane çıkışınıda babnesi alcakmış.ee alsınlar yani ikiside hatırları olsun dim i :)
sorma canım korktum vala yne değişti diye :) kilom içn aslında çok almışsın dedi önce sonra 6 ahfta gştmediğim için hesaba vurdum 1 kilo fazla olduğunda neyse güzle güzel çok değil toplamda 6 ymış filan dedi.sen nasılsın canım bu hafta son çalışma haftan dimi ? doğuma çok az kaldı ya.inş seninkide 12.12.12 osun hatırlıyorum bende çok istemiştin :)) denizcim nasıl İ?
asem yazamadım ya gir çık gir çık, işlerden.oğluş antremanda teyzesi, gerçi 2 gündür bana kızgın sanırım ki biraz daha az hareket ediyo yada sesten yoruldu yavrucak uyuyo.sen nasılsın ? miniğimiz nasıl ? bekliyorum randevu dönüşünü özlemle ...

Canım geçmiş olsun.senide buldu enfeksiyon he benimde 2 güne belli olur varsa idrar tstide vercem.
kesinleşmiş demek Gökdenizimiz.kızlar yalnız kaldı ya :) boy uzunluğumu canım geride olan ne ? terimleri bilmiyorum ben hala.
inş yeni hafta daha güzelliklerle gelsin üzülme diycem ama mümkünmü?

Candaşım idrar yolu enfeksiyonu sürekli yaşardım,hamileliktede buldu beni.İnşallah geçip gidecek..

Oğlumuzun geleceği kesinleşti,artık alışveriş vakti Candaşım:)Ankaraya gelebilirsem dediğin mağazaları ziyaret edeceğim hatta beraber ederiz İnşallah :)Buradada Aziz Bebe Ve İdil Baby'nin ürünlerini satan bir mağaza var.Onları incelemeyi düşünüyorum.Birde Bebepanın ürünlerini övüyorlar onlarada bakacağım.Yaşadığımız şehir küçük olunca imkanlarda dar malesef.Battaniyeleri alacağım,ilk aşamada giyeceği kıyafetleri,biberon takımını falan..Bir sürü işim var Candaşım.Sahi çok şükür Rabbime ne güzel şeylerden bahsediyoruz

randevum öğleden sonraydı, işim uzun sürmedi..ordan çıkınca sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim..
daha yeni yaptırıyorum:26: bayağı kalmışım orda demekki, ancak geldim ya:)
ikili testimiz güzel çıkmış..
bebişim büyümüş büyümüş serpilmiş görmeyelii
oo tam keyifçiydi, cinsiyetle ilgili bi konuşmamız olamadı
bağdaş kurmuş, eller başın yanlarında.. uzanmışım kumsala modundaydıı
dr.umuz rahatsız etti biraz ama kıpraşsada pozisyonu bozmadı.. bende rahatsız etmeyelim dedim i
Gördüm rahatladım ya.. iyi oldu..2 hafta sonra yine randevum var.. dr'uma ''siz beni sık sık görmek istemeyebilirsiniz, ben sizi sık sık görmek istiyorum'' dedim
gülüştük, görüşürüz --dedi:)
Allahım cümlemizin sağlıkla tamamına erdirsin inş..

Allah sağlıcakla kavuştursun inş canım ya.bende şimdiye dek hiç idrar yolalrı enfeksiyonu olmadım.ama sanki bu sefer olmuşum gibi bi ses var içimde, belirtii yok ama.perşembeye netleşir artık.yarın gicektim şeker için şef izin alıyomuş çarşambaya kaldı.valla süper olur aslında tabi ben bebe mağazsı bulabilrsem :) yıllarıdrı ank da yaşıyorum ama bilmiyorum hiç bebek mağazalarını.kızılayda 1 tane biliyorum oraya girmemle çıkmam bir olmuştu fiyatlardan götüemem seni ama araştırmaya alcam.ulusta var orayada ikimiz gidemeyiz akşam olursa:) pek rahat edemeyiz orda.aziz bebe ve idil bebenin methini bende duydum aslında avm lerde vardır onlardan ki özelcan bebede varmış o da cepada var.amma uzattım ya yine :))bebepa banyo ürünlerimyid canım ? öyle hatırladım sanki, o zman senle avm lere gderiz.geçen lcw turkuaz bi battaniye gördüm aklıma sen geldin :)) ya evet şükür olsun bugünlere, konuşabilmek çok güzel rüya gibide olsa gerçek.inş o rüya herkese nasip olsun ...

vay keyifçi vay :)) bizimde 12. haftada aynen güneşlenme pozisyonunda yatıyodu :) keyifçi bunlar ya.
izlemek çok güzel.annesi kıyamamış demek yavrusuna :) 2 hafta sonra inş kesinleşir zaten.
2 li testin için gözümüz aydın canım darısı diğerlerine inş ...
iyi gördüm seni ya maşallah moral vermiş miniğimiz annesine :)
sağlık ocağına kaydında hayırlı olsun canım bende geçen hafta arayarak yaptırdım önce yaptırmaya gitmiştim kaydı unutmuşlar.
şimdide dr tetanoz aşısını vurulma dedi boşa gitti bilseydim kayıt olmazdım.

kızlar bundan sonra çok yazamıycam sanırım haberiniz olsun.şefle çok çatışıyoruz sırf buraya ilgilendiğimi sanıyo kendisi saolsun.lafta anlatamıyorum.ya gıcık oluyorum ya aynı oda da oturuyoruz herşeyim batıyo adama müzik dinlemem yazı yazmam ark lara gitmem vs.hayır yazı olsa tek neyse müzik dinliyorum diye bile kaç kere tartıştık yani tamam iyisin hoşsunda beni bu kadar germeyede hakkın yok.şimdi yazı yazmam müzik dinlerim ona sarar bu kezde.aynı oda da olmaktan nefret ediyorum millet film izliyo görmüyo benim yazılarım müziğim gezinmem resmen dert oluyo.sinir oldum akşam akşam.biraz önce lafını söyledi gitti, bide saolsun lütfediyo hamilesin diye ses etmiyorum diyo.allah razı olsun diyecektim.beyefendi bi daha uyarmayacakmışmış !! saolsun yani

çok şeker onların kıskançlıkları bile canım..ne güzel iki kız annesi olmakta güzel birbirlerine destek olurlar..benim için farketmiycek yani tabii oğlum olmasınıda isterim..biz ablamla iki kız kardeş çok iyi anlaşırdık..hala da öyle en büyük sırdaşımız birbirimiz kimseye ihtiyacımız yok yani içimden geçeni sorarsan erkek gibi geçiyor hep ama Rabbim hakkımızda hayırlısını versin tabiiki.

Canım ben o yazıyı senin için yazmıştım benim muayenem bugün değildi..yarın 14:00 te bakalım bize ne diycek doktorumuz..bebeğim sağlıklı olsunda..
çok şükür canım muayenen güzel geçmiş..demek bebiişimiz keyif yapıyormuş:)))inş. enfeksiyonda geçmiştir..canım benim içime doğanda erkek ama çok alıştırmakta istemiyorum kendimi..kız sa üzülmesin bebişim beni sitemiyolarmı diye

Miniciğim bol bol su içiyormusun..dikkat et kendine gerçi sen daha iyi bilirsin bu işleri sağlıkçı olarak oy prens kesinleşmiş...hayırlı olsun canım..darısı bize

Candaşş stres yapma canım yaa..uyuz şef..zaten bi kez göze batmaya gör..sıkıntı yapma kendine canım ya sonunda ölüm yokya..hiç bişey yapamaz..bi süre göze batmamaya çalış o zaman..o olmadığında girersin..haberlerinden bizi mahrum bırakma..
canım bu arada alışverişin büyük kısmını bitirdin sanırım..beşik ve arabayı almışmıydın kaçırdımmı?tecrübelerini yaz bizde zamanı gelince faydalanalım..baştan alışveriş yapmam gerekiyor çünkü kızımın çoğu şeyini dağıttım..her yıl yeni şeyler çıkıyor saklamak adetim değildir..bi kaç hatıra olabilecek şeyler dışında:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…