Ase / Sezen kızlar bence 15-16 ya dek net olarak hissedersiniz hareketlerini, bizim grubun 2. anneleri 13.te bile hissetmişti.
Minikler, canım tulumlar için çok sevindim :)) yelekleri kesin alıyorum.battaniyelerde artıyo.süper olmuş Kerem in mamayı bırakması.Kötü bi tecrübe yaşamaışsınız korkmamak mümkün.allah zor anlardan korusun inş .. kendimi düşündüm bi an.en zayıf yanım boğulma ihtimalidir çıldırırm allah güç kuvvet verir inş o zmana.evdekiler bile tıkansa ölüyolar sanar kontrolümü kaybederim.verilen örnekte çocuğun olunca napcandır.napcam görcez artık ...
nillde ablacım şükür iyisiniz..bak yavrucuğun baş parmağınıda hareket ettiriyormuş artık,oyy
test sonuçlarınızda güzel çıkmış,gözünaydınn
darısı bizlere olsun..
oo randevunda gelmiş çatmış.. insan sabırsızlıkla bekliyor o günü yaaa
güzel haberlerini bekliyoruz ablacımm..
Bizlerde iyiyiz, yavru daha iyi çok şükür.. çocuk işte, okul olunca hastalıkların bulaşması kaçınılmaz oluyor bazen..
Bu hafta sırayla hepimizin randevusu var sanırım benimde haftaya salı günü randevum:)
Nilde benimde karnım çıkmaya başladı ama kimse anlamıyor.İşyerinde herkes yeni yeni öğreniyor.Cinsiyeti bile belli diyince şaşırıyorlar,nerene saklıyorsun diyorlar :)İnşallah güzel haberler alırsın doktorundan.Cinsiyetle ilgili bir tahmindede bulunabilir belki doktorun.Bende kız çocukları çok severim.Erkek diyince ister istemez bir şaşırdım ama insan adapte oluyor hemen.Birde yeğenimden ötürü kız kıyafetlerine doydum kısmen.O yüzden artık erkek cicilerine bakma vakti :)Kilo konusundada içimi rahatlattın Nildecim.
Ase içimden kız alışverişide yaparsın İnşallah dileği geçiyor ama hayırlısı olsun.İnşallah hakkında hayırlısı olur.Yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun.
Minicik, canım olsun be bebişine feda olsun senin tğm kilolar :) zaten çokta değl canım.yaa ye ye yarasın paşaya , doymuştur c vitaminine ama olsun tam gaz devam :)) bende çok sever çok yerdim, halada yiyorum ama aslında eskiden günde birkaç limon yerdim o yok oldu. demekki benimki senin kadar çok değil :)) kıskandım seni :)) şaka tabi, şifa olsun Gökdenizime ...
Nildem, canım nasılın ? allah bozmasın ilişkinizi inş.ne güzel abla kardeş olmuşsunuz.tamamdır unutmam vakti geldikçe ben sana hatırlatırım, kaç gündür çok yazdım kızlar kızmaz diye düşünerek, abla ben hata ettim tulumları filanda başka yerden aldım.sen hepsini mothercareden al çok tatlılar, ve aslında çokta pahalı değiller.
Asem, canım haklısın erkek olsa çok mu farklı olcak dimi ? oğlun olmuş aslan parçası şimdi abisininkiler mi kalır ? :) ama kız eminim çok farklı olur.allah sağlıkla göstersinde o günleri insan sabırsızlanıyor.evet kontrollerimi hep yakınmış ne güzel, ama benimki dediğin gibi seyrek aslında.sanırım muayene ücretini çok yüklemek istemiyor dr herşey yolunda oluncada fazla çağırmıyo gibi aslında buna seviniyorum yani herşey yolundaki çağırmıyo diye, ama bu seferde çok uzun oldu.sanırım bundan sonra en fazla 2 kere daha 4 hafta aralıkla sonrada 2 hafta aralıkla çağırır.kız ben seni yine gaza getirim mi :)) park yatak alayım diyodum ama şu bamuyu gördüm bayıldım.size sorayım dedim.ama biz 40 ından sonra eşimin yanına gitcez ya arabaya sığarmı ki ?
AHŞAP SALLANIR SEPET BEŞİK WHİTE GittiGidiyor'da 68110508 beşik bu ...
candaşım tatlım benim son 2 haftadır karnım uçmuş durumda top gibi çıktı önden. karın içi genişliği diyorlar ya sanırım benim kuzu içeride yer bulamıyor darlıktan dışa vuruyor:)))önce dağınıktı ancak birazcık sivrildi şimdi. montlarımı hala giyebiliyorum ancak ömürleri az kaldı bikaç haftaya kadar kapanmayacak:))))canım benim iznin 2 haftası ne yazık ki yarıyıl tatiline denk geliyor o yüzden sadece 3ünü atabileceğim anlayacağın 36. haftada falan ayrılmış olacağım sanırım dayanabilirsem tabi.
nazlım canım benim bunları hissetmen öyle doğal ki. yine de adet olana kadar ümit kesmek yok. güzel haberini alacağız inşallah en kısa zamanda.miniciğe bende katılıyorum yapılması gereken ne varsa yapmalısın beklememk için.rabbim en kısa zamanda mucizeni göndersin inşallah.
minicikumut canım benim kilo konusu beni de korkutuyor.ilk zamanlar hiç kilo almamıştım ben ancak son 2 aydır alıyorum, son 10 günde 1,5 kilo almışım. çok aşırı da yemiyorum ama((bir de bu aldığım 8 kilo nerde onu da anlamıyorum kızlar şaşırıyor karın hariç çok bişey yok yani. vücut su tutabiliyormuş ya da ödem olabilir diye düşünüyorum. bir de kötüsü var. şekerden de korkmuyor değilim. cumartesi şeker testi yapılacak bakalaım sebep o da olabilir tabi. bebişler için herşeye değer de zararlı olmasından korkuyorum ((
asem canım iyiyiz çok şükür. sıpa hissettiriyor kendini artık, yoruyor da fazlaca. ama çok şükür iyi sanırım. insan hareketlerini hissedince daha da rahatlıyor. rabbim size de bugünleri göstersin inşallah:)))siz nasılsınız randevu var sanırım. hadi bakalım cinsiyet belli olur herhalde. içimden kız geçti:))))kızıma arkadaşa bulmalıyım:)))
minikler, chnb ablacım taze annler nasılsınız. kuzucuklar nasıl. fırsat verirlerse yazın arada:))))
günlükcüm hoşgeldin canım çok özledik seni. kuzucuklarına da maşallah nasıl güzeller cimcimeler. evet bi cimcime de benim olacak allahın izniyle.isim netleşmedi henüz. azra ve miray var aklımda ama bakalım.
sezencim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
nildem kontroller yakın yine. güzel haberlerle dön inşallah.
ne nazlım kırmızılara merhaba der işte hemde deli gbi ağrım var ayaklarım buzlu suyunn içinde sanki evime gidip kocamın kollarına sığınmak istiyorum hayırlısı çokkkkk duaya ihtiyacım var
Kızlarrr :)) bilin bakalım ben kiminle konuştum ?? datlum aradı, ya kızı tanıyamadım bi an.forumdan ben datlum (gerçek adıyla) dedi, bende anlıyorum tarımdan bilmem ne.karşımızda tarım kredi kooperatifleri var ne alakaysa devlet dairesi geldi aklıma.sesi biraz yorgundu ama iyilermiş, oğluda akıllı bi bebkmiş, çok zorlamıyo ebni diyo allah nazarlardan saklasın.çok fazlada gaz sancım olmadı hemen kaldırmadılar8-9 sat yattım ondan mı bilmiyorum ama anlattıkları kadar korkunç değildir diyor.maşallah ya çok güzel geçmiş doğumu bence.darısı hepimize olsun.hepinize selamları var ayrıca :))
asem tam sana mesaj atcaktım tel girince araya kaynadı, yarın yazcam :)
Minikler canım ne güzel yazmışsın hikayeni öyle. Allahım uzun ömür versin sizlere...
Minicikumut kilo vitaminlerden olabilir sağlıklı olsun da gökdeniz önemli değil veririz. ben de 82 ile gittim takmıyorum valla...
Hilalim göbek önde gidiyormuş. Kabanlar olmuyormuş bak neler konuşmaya başladık:)
Ceza rapor aldım 36 artı 4 te doğdu diye. daha okula vermedim...
candaş canım bayağı yapmıişsın alışveriş. canım göğüs kalkanı başka bir şey. emzirirken diğer göğüs akıyor ona takıyorsun o sıra. o sütleri biriktiriyor. makina da süt üretimini artırıyor al canım eşim almaya gitti. hem sütüm olacak de...bebeğe de emzik nuk damaklı aldım bugün verdim tuttu.
nilde kuzum cuma yarın kontrol varmış güzel haberlerle gel emi...
Asem canım senin de mi oğluş geliyormuş?
sezen sen nasılsın canım?
nazlım kızlar da yazmış. önce senin ruh sağlığın hemen aşılama yaptır. ne bekliyorsunuz. kızayım sana da abla olarak...
Haticei ttmm geçmiş olsun. pıhtılaşma testleri önemli...
chnb ablacım seni böyle eski formunda sitede görmek çok güzel..Ahmet ardamız nasıl..uslu bi bebektir inşallah..
Bende iyiyim ablacım şükür..2 haftadır bulantılarla uğraşıyorum..benimki durdu durdu sonradan başladı:)) ikili test sonucu için hastaneyi aradım az önce herşey güzel dedi doktor..herhangi bi risk yokmuş şükür.. Bu arada daha 13 haftanın içindeyim ama 2. bebek olduğundanmı kıpırtılar hissediyorum az az sendede oldumu merak ettim.kızımda 19. haftada ancak az az hissediyordum..
chnb ablacım, dr öyle görünüyor dedi ama bu hafta muayene var netleşir sanırım
hayırlısıyla, Allahım sağlıkla tamamına erdirsinde .. başka ne isteriz
akşam sonuç almaya gideceğim,tahlil verdim. sanırım enfeksiyon depreşti..yanlarım ağrıyor yine:S
sizlerde iyisiniz oğluşunla inş..öp annesi bizim içinn...
nazlımm ne diyeceğimi bilemedim canım sanaa..
Allahım sabrının sonunu mükafatlandıracak tez vakit inş..
aşılama yaptırmayı düşünüyordun bu ay,vazgeçme.. bebişin öyle gelecektir belki annesi..
sezenim gözünaydın..testler güzel çıkmışş..
darısı bizlerede olsun.. benimde pzt.si muayene..
bende akşama doğru idrar tahlili vermiştim, birazdan sonucunu alırım
enfeksiyon noldu bakalım.. içim bi tuhaf ya:S kabusum oldu gece bile rüyamda
canım bebiş hareketlerine gelince,bende 2 gündür acaba mı dedim ama,zaman çok erken
ben oğlumda 21.de hissettim ama 2. gebelikte 15.haftanın içindeydim..
yani eli kulağındadır canım kıpraşımların
canım ilk fırsatta arayacam seni aklım sende dualrımda da sen varsın allahım bu uykusuz gecelerden sana da nasip etsin gör o zaman devamını anladın sen :)
kızlar telefonla ilgilenemiyorum hello günlük candaş nazlım dönecem size ne olur kusura bakmayın.. daha 17. günümüzdeyiz ama gelen giden oluyo bebek görmeleri daha ilk haftadan başladı buranın bu adetini hiç sevmiyorum bugün de kalabalık bi grup gelecek yorgunummmm evdeklere sarıyorum yarın annem gidiyor artık hedefim eşim inşallah fazlasına da katlanır buarada hamileyken ilgisiz davrandığı oluyodu kızıyodum eşime ama şuan mükemmel bir baba oldu gerçekten kucağa aldıktan sonra başlıyomuş babalık.. geçen gece başımıza geleni de anlatayım bizimki gece huysuzlanıyo bi süre ne memede susuyo ne kucakta ne yerde işin garibi ben de daha sakin kimseyi de istemiyo tabi bi iki saat kadar felan kucağımda belim artık kopacak gibi oluyo sinirlendiğim oluyo.. yine böyle huysuzlanmıştı babasına verdim doymadı mama ver uyut ben yatıyorum dedim eşim mama hazırladı içirirken genzine kaçtı babasının kucağında yığıldı kaldı oğlum eşim nefes alamıyo deyince kalktım kucağıma aldım ters çevirdim bi süre sırtına vura vura en son aldı nefes ama ömrümüz gitti sonra hiç ağlamadan sakince kucağımda gözlerime baka baka uyudu.. o uyudu ama biz her kıpırdanışında hatta kıpırdamıyo die kalkıp kalkıp nefesini kontrol ettik.. hep bi kucağımda olsa derdim ama en güvenli yer karnımmış şmdi daha iyi anladım.. buarada bu olyadan sonra mamaya son verdik :) dünden beri sadece anne sütü ile besleniyor çok şükür başardık..
elimden geldiğince okumaya çalışıyorum cvp ver yapıyorum bizimki ıngaaaaaa :) herkesin keyfi yerinde enfeksiyon olyalrı var ama endişe etmeye gerek yok bende ilaç kullandım kızlar hello da diyordu ben de faydasını gördüm günlük bir soda ve yarım limon tüketin.. bunun dışında ikili testler yapılıyo sonuçlar çok güzel bende okuyup mutlu oluyorum kıyafet alımı da başlamış candaş cnm ilk hafta biz hastane çıkış setlerini kullandık(ben igilenemiyodum gerçi sefil sefil giydirdiler oğlumu bi takımın altı diğerinin üstü birinin şapkası :) ) sonrasında ayaklı tulumlardan çok memnunum çünkü emzirirken beli açılmıyo alttan çıtçıtlı badi giydirip üzerine de tulum takıyorum rahat ediyor.. battaniyede en az iki penye battaniye olsun gerçekten bunun dışında bizim bi pazen bi de poalr battaniyemiz var bi tane dışarı battaniyesi (kalın) almıştık bi tanede hediye geldi.. örgü yelekler çok die penye almamıştım ama pişman oldum çünkü örgüler ilk dönem giydirilmiyo rahatsız ediyor penye yelek mutlaka alın.. pc başında fazla kaldım bizim patron kızıyor :) hepinizi öpüyorum görşmek üzere..
chnb ablacım buarada ahmet arda nasıl uslu bir bebek mi sanırım anne karnında yaramazlık yapan doğunca sakin oluyo bizimki numaraların hepsini bu günlere saklamış :) bende sizin hikayenizden çok etkilendim rabbim en güzelinden kızlara da yaşatsın amin..
evte asem ya çok şükür riskler ortadan kalktı yüreğim ferahladı inanki :) inş darısı sana ayrıntılı için, kendimi çok şanslı hissettim bu hafta.Candaşım maşaallah oğluşunaadelikanlı olmuş bak artık, serpilmiş
maşallah herşeyde güzelmiş bak,riskte ortadan kalkmış..çok şükür.. nasıl rahatlamışsındır..Allahım esirgesin
bende ayrıntılı zamanını merak ediyorumevet stress yok relax; bol bol muz, çikolata ye canım(kendimi öyle kandırıyorum, kaloriler yazıyor ama )..anneye takılma
bahsettiğin durumuda şimdi hatırladım canım..bende duymuştum, tavsiye edilmediğini ..ama sonradan idrak ettim
klozet yerine diğerini tercih etme konusunda ,mesaneninde tam boşaltımını sağlıyormuş.. demekki her durumda o sağlıklıymış,alaturka kullanılacak
teşekkür ederim cnm.. pztsi de benim muayenem var, bi gelseydi o gün..yavru nasıl acaba..
kendinize iyi bakın annesiii:79:
sorma canım ya ödümz patladı eşimden çok benim, evet artık anneside üzmesin onu dimi, aslında bu hafta ciddi 2 patlamam oldu önceden sakindim kavga etmiyodum en azından.buda son olmalı.maşallah demek başladı kıpırtılar yerim ben onu ya :)) allah kabul etsin aşurenizide.Öncelikle topikteki tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorumm
Ve aşure gününüz kutlu olsun kızlar..ilk kez aşure yaptım çok sevmememe rağmen eşim istedi diye..napalım adam aşermiş yapalım dedikyakın olsanız hepinize birer kase ikramım olurdu kızlar..
asem çok sevindim enfeksiyonun azalmasına canım..çok şükür yinede dikkat et canım sirkeli suya başladınmı?
bakalım pazartesi doktor ne diycek ..tam belli olur cinsiyeti sanırsam tabi benbişin izin verirse
Nilde ablaa maşallah güzel geçmiş kontrol..bir erkek daha geliyor topiğimize haa ..yerim onun çıkıntısını benadeti bozmadın bakalım bizimki ne olacak..
Candaşım maşallah bebeğimiz sapasağlam e daha ne olsun dimi..annside onu üzmesin artık rahat olsun biraz..relax lütfen
Doktora da çok güldüm eşinin ödü kopmuştur heralde yinemi değişti diye:))
Canım kıpırtıları resmen hissediyorum göbeğimin sağ tarafında bişeyler yapıyordu akşam çok güldüm..ne güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese bir an önce bu mübarek gün hürmetine göndersin mucizesini..
üzmicem ablam ya çok üzüldüm vicdan yaptım resmen.hayır kesmedi sanki ertesi gün daha büyük kavga ettim.o aklımı başıma getirdi. valla düşkün mü dersin ? keşke öyle olsa ya.çatlar kaynana :)) yerim ben o fıstıkları ya. ablasıda napsın ya :) kendimi hatırladım aslında kardeşlerimi hiç kıskanmadığımı düşünsemde bunu bende yapardım.ama annemde diyo candaş hiç kıskanmadı küçük anneleri gibiydi, şimdi de alakası yok diycem ama yok ya ben onlara kıyamaıyorum beni istedikleri kadar sinir etselerde lanet olsun içimdeki kardeş sevgisine :) destina süper bi abla olacak.çok güzeller ikiside maşallah abla ya doyamayıyorum bakmaya ondan nazarım değmesin diyede bakmıyorum allah varöğretmenler gününüz kutlu olsun canlarım...
nilde, bir oğlumuz daha oluyor demek allah korusun hepsini allahım size bağışlasın sağlıkla canım...
benim kızıma arkadaş yokmu bacılar o kadar çok prens olduki hani nerde prensesler:))
candaş, canım maşallah allah nazarlardan korusun hep böyle devam etsin kontroller inşallah eee bide üzme anneciği oğlunu...benim kızım 4. aydan beri yabancıları tanıyor birtek bende kalmak istiyor gözleri hep bende seninkide şimdiden annecimi ne annesi gibi gerginmi bak sen paşaya ama nasıl güzel bişey biliyormusun düşkün olması kaynana çatlatır yani:))
sezen ve ase sizlerde inşallah iyisiniz kızlar sizin cinsiyetleride çok merak ediyorum ikinciler olunca insan ister istemez farklı olsun istiyor hayırlısı ve sağlıklı olsun tabide...ama ikinciyi büyütmek çok daha kolay korkularınız olmasın yalnız birincinin kıskançlığıyla ilk zamanlar bayağı bir uğraştık şimdide zaman zaman oluyor olacak o kadarda diyoruz ama zorrr bir konu büyüğüne ayakkabı aldık küçüğünede 3 lü ıslak mendil aldık büyüğünden gelen cümle ama ona 3 tane bişey aldınız bana 1 tane:)) gülermisin ağlarmısın en basit kıskançlıklarından biri...hadi bakalım sizde hayırlısıyla yazacaksınız inşallah bu hikayelerden...
ay yerim ben o parmakalrı :)) kocaman olmuş nazlı kızımızda :)) bizimki uyuyodu ya hiç doyamadım bakmaya görmedim gibi sanki, şeker sonucunu almışsındır bugün nasıldı canım ? zor oldu mu ? sonuçlar nasıl ? bende yarın gitcem.mucize gibi bugünleri görebilmek.aferim akıllı kız anneye pozları vermiş :) öptüm bende çok. aa bu arada sanırım bizde eksik çok az kaldı.biberon süt pombası bez hastane çıkışı.hepsi bu.arabayı aldık 2 -3 hafta sonrada park yatağı alcaz. ananesi alcakmış yani.babaneside ilkkez sevdi bu hafta içi gitti.şükr dedim bugünüde gördüm.eşim eşofman altı aldı seve seve b hal oldu yani 6 ay mı beklemek lazımdı bunu görmek için diye düşndüm.ama lşükür.hastane çıkışınıda babnesi alcakmış.ee alsınlar yani ikiside hatırları olsun dim i :)iyi akşamlar kızlar.nasılsınız. kızlar teşekkür ederiz sizlerde iyiki varsınız. bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum. bütün zorluklara rağmen en kutsal mesleğe sahibiz. iyi ki varız, öğrencilerimiz de iyi ki var:)))
candaşım güzel haberlerle dönmüşsün yine ne güzel:))) bizim de bugün kontrolümüz vardı. rabbime şükürler olsun ki kızımız yine büyümüş yaklaşık 770 gr olmuş teyzeleri. ellerini ağzına götürüyordu sürekli doktor amcamız parmağını emmeye çalışıyor ancak tutturamadı dedi. çok güzel yüz pozisyonlarını yakaladı. öyle güzel gülüyor ki ağzını açıyor sürekli sıpa. şeker testimizi verdik bu arada pazartesiye kaldı sonuç. inşallah bunu da sağlıcakla atlatırız. rabbime şükürler olsun ki bugünlere de geldik. rabbim nazlım ve rolle de nasip edecek inşallah en kısa zamanda. hepinizi çok öpüyorum.
günlüğüm yerim ben senin o güzel kızlarını.maşşalh büyüğümz çok akıllı kıskanması bile normal düzeyde. çok öp benim yerime ikisini de.
sorma canım korktum vala yne değişti diye :) kilom içn aslında çok almışsın dedi önce sonra 6 ahfta gştmediğim için hesaba vurdum 1 kilo fazla olduğunda neyse güzle güzel çok değil toplamda 6 ymış filan dedi.sen nasılsın canım bu hafta son çalışma haftan dimi ? doğuma çok az kaldı ya.inş seninkide 12.12.12 osun hatırlıyorum bende çok istemiştin :)) denizcim nasıl İ?iyi geceler kızlarrrr...
nesrin abla fotolara bayıldım..çok güzeller...kırmızı kıyafetini çok sevdim..Allahım uzun ömürler versinnn..
nilde bozmamışsın kuralı canım.. bu topikte bi halı saha maçı yapacak kadar erkek oldu galiba:)canım hazırlıklar tamam sadece çantaya girecek birkaç şeyi koymadım o kadar...
benim son 6 iş günü kızlarrr..artık yoruldum..eşim destek olmasa yemek falan yapmasa mümkün değil gidemem..4 araalıkta herşey belli olacak normal , sezaryan ?
minikler nasılsın canım....
candasım ahhh bu doktorlar bi kız bi erkek:)kilonuz gayet güzel maşallah size..
nazlım nasılsın?doğum günü nasıldı?
hilalcim kızın kocaman olmuş maşallah
yarın pazarrrr ohhh tadını çıkarınnn.pazartesi görüşürüz tekrar...öpüldünüz şekerlerrrrr
asem yazamadım ya gir çık gir çık, işlerden.oğluş antremanda teyzesi, gerçi 2 gündür bana kızgın sanırım ki biraz daha az hareket ediyo yada sesten yoruldu yavrucak uyuyo.sen nasılsın ? miniğimiz nasıl ? bekliyorum randevu dönüşünü özlemle ...günlüğüm iyisiniz çok şükür kızlarla.. söylediğinde içime su serpti inan..
böyle bi tedirginliğim var çünkü..iki yavruya yetişmek nasıl olur ve ev-iş tüm düzen nasıl kurulur acaba diye:44:
Allahım sağlık versin,bi düzen tutturacağız hayırlısıyla diye kendimi tesellide ediyorum :)
kızının tavrı beni gülümsetti , bizimkide böyle bi tutum içine girebilir dedim.. çünkü yapılan herşeyde adil paylaşım bekliyor.. sayı, miktar ws
Allah kolaylık versin, kıskançlıklar bu kadar olsunn canım..olacak o kadarı dimi..kendinize iyi bakın annesiii..öp fıstıklarıı bizim için
sezenim seninde muayenen var demek bugün.. benimde var..
heyecanlıyımcanım dediğinide yapıyorum.. yani yapmadığım bişey kalmadı canım..
elimden geleni ardıma koymuyorum..çok şükür 2 gündür hiçbişey hissetmiyorum,ağrı ws..geçti sanırım:44:
bebişlerde belli olur canım bugün inş, içime birşey doğmaz cinsiyet konularında; ama senin için bebişinin erkek olma ihtimali yüksek..
hayırlısıyla herşey güzel olurda, SAĞLIKLA kavuşuruz yavrularımızagüzel haberlerle gel canımm..
ceza, doğum şekli için hayırlısı nasılsa öyle olsun cnm..
Allahım sağlıkla oğluşunu kucağına aldırsın .. doğumunda planı programı olmuyor..haberlerini bekliyoruz..
hakikaten dediğin gibi erkek patlaması oldu.. vallahi bu gidişle, asilleri tamamlanıp, yedek oyuncular bile tamamlanır takım için
Kendinize iyi bakın annesiii
hilal maşaallah kızınaa.. serpilmiş, ooo
demek gülüşünü bile gördün hııı..ne tatlı bi duygudur yaa..
Allahım esirgesinn..kendinize iyi bakın canımm
candaşım nasılsın canım oğluşunlaa:79:
az önce gördüm seni ama çıkmam gerekti, bi slmlaşamadık dedim..
iyisiniz inş..oğluşunda sabah antrenmanındadır heralde, iyidir iyidirr
Merhabalar güzel anneler,anne adayları..
Ben cumartesi sabahı karnımda bi sancıyla uyandım,riske etmemek için doktorumu aradım gel dedi oda.
Sonuç:İdrar yolu enfeksiyonu.Monurol içtim 1 tane umarım rahatlarım.
Ve oğlum olacağı kesinleşti:)Minik bir erkek geliyor ailemize.
Darısı isteyen herkesin başına İnşallah.En başta Nazlım ve Rolleye
Bu arada bebeğimin Fl uzunluğu 6 gün gerideydi,doktor bir sorun olmaz dedi ama içim rahat etmedi bir türlü.
Benden haberler böyle.Hepinize mutlu haftalar..
Candaşım idrar yolu enfeksiyonu sürekli yaşardım,hamileliktede buldu beni.İnşallah geçip gidecek..
Oğlumuzun geleceği kesinleşti,artık alışveriş vakti Candaşım:)Ankaraya gelebilirsem dediğin mağazaları ziyaret edeceğim hatta beraber ederiz İnşallah :)Buradada Aziz Bebe Ve İdil Baby'nin ürünlerini satan bir mağaza var.Onları incelemeyi düşünüyorum.Birde Bebepanın ürünlerini övüyorlar onlarada bakacağım.Yaşadığımız şehir küçük olunca imkanlarda dar malesef.Battaniyeleri alacağım,ilk aşamada giyeceği kıyafetleri,biberon takımını falan..Bir sürü işim var Candaşım.Sahi çok şükür Rabbime ne güzel şeylerden bahsediyoruz
vay keyifçi vay :)) bizimde 12. haftada aynen güneşlenme pozisyonunda yatıyodu :) keyifçi bunlar ya.randevum öğleden sonraydı, işim uzun sürmedi..ordan çıkınca sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim..
daha yeni yaptırıyorum:26: bayağı kalmışım orda demekki, ancak geldim ya:)
ikili testimiz güzel çıkmış..
bebişim büyümüş büyümüş serpilmiş görmeyelii
oo tam keyifçiydi, cinsiyetle ilgili bi konuşmamız olamadı
bağdaş kurmuş, eller başın yanlarında.. uzanmışım kumsala modundaydıı
dr.umuz rahatsız etti biraz ama kıpraşsada pozisyonu bozmadı.. bende rahatsız etmeyelim dedimi
Gördüm rahatladım ya.. iyi oldu..2 hafta sonra yine randevum var.. dr'uma ''siz beni sık sık görmek istemeyebilirsiniz, ben sizi sık sık görmek istiyorum'' dedim
gülüştük, görüşürüz --dedi:)
Allahım cümlemizin sağlıkla tamamına erdirsin inş..
çok şeker onların kıskançlıkları bile canım..ne güzel iki kız annesi olmakta güzel birbirlerine destek olurlar..benim için farketmiycek yani tabii oğlum olmasınıda isterim..biz ablamla iki kız kardeş çok iyi anlaşırdık..hala da öyle en büyük sırdaşımız birbirimiz kimseye ihtiyacımız yok yanisezen ve ase sizlerde inşallah iyisiniz kızlar sizin cinsiyetleride çok merak ediyorum ikinciler olunca insan ister istemez farklı olsun istiyor hayırlısı ve sağlıklı olsun tabide...ama ikinciyi büyütmek çok daha kolay korkularınız olmasın yalnız birincinin kıskançlığıyla ilk zamanlar bayağı bir uğraştık şimdide zaman zaman oluyor olacak o kadarda diyoruz ama zorrr bir konu büyüğüne ayakkabı aldık küçüğünede 3 lü ıslak mendil aldık büyüğünden gelen cümle ama ona 3 tane bişey aldınız bana 1 tane:)) gülermisin ağlarmısın en basit kıskançlıklarından biri...hadi bakalım sizde hayırlısıyla yazacaksınız inşallah bu hikayelerden...
Canım ben o yazıyı senin için yazmıştım benim muayenem bugün değildi..yarın 14:00 te bakalım bize ne diycek doktorumuz..bebeğim sağlıklı olsunda..
sezenim seninde muayenen var demek bugün.. benimde var..
heyecanlıyımcanım dediğinide yapıyorum.. yani yapmadığım bişey kalmadı canım..
elimden geleni ardıma koymuyorum..çok şükür 2 gündür hiçbişey hissetmiyorum,ağrı ws..geçti sanırım:44:
bebişlerde belli olur canım bugün inş, içime birşey doğmaz cinsiyet konularında; ama senin için bebişinin erkek olma ihtimali yüksek..
hayırlısıyla herşey güzel olurda, SAĞLIKLA kavuşuruz yavrularımızagüzel haberlerle gel canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?