Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Minikler canım ne güzel yazmışsın hikayeni öyle. Allahım uzun ömür versin sizlere...

Minicikumut kilo vitaminlerden olabilir sağlıklı olsun da gökdeniz önemli değil veririz. ben de 82 ile gittim takmıyorum valla...

Hilalim göbek önde gidiyormuş. Kabanlar olmuyormuş bak neler konuşmaya başladık:)

Ceza rapor aldım 36 artı 4 te doğdu diye. daha okula vermedim...

candaş canım bayağı yapmıişsın alışveriş. canım göğüs kalkanı başka bir şey. emzirirken diğer göğüs akıyor ona takıyorsun o sıra. o sütleri biriktiriyor. makina da süt üretimini artırıyor al canım eşim almaya gitti. hem sütüm olacak de...bebeğe de emzik nuk damaklı aldım bugün verdim tuttu.

nilde kuzum cuma yarın kontrol varmış güzel haberlerle gel emi...

Asem canım senin de mi oğluş geliyormuş?

sezen sen nasılsın canım?

nazlım kızlar da yazmış. önce senin ruh sağlığın hemen aşılama yaptır. ne bekliyorsunuz. kızayım sana da abla olarak...

Haticei ttmm geçmiş olsun. pıhtılaşma testleri önemli...

ben çatlak için kakao yağı, buğday yağı, tatlı badem yağı, saf zeytinyağı, ozon yağı, jojoba yağı karışımı kullandım.

Chnb, ablacım çok saol.tamam şimdi anladım. alayım madem ...

Chnb abla;sen calsiyumu ne zaman kullanmaya başladın?benim midemi kötü yapıyor biraz,o yüzden içmiyorum.Omega 3'üde hergün almamaya karar verdim.(Doktordan çok biliyorum ya)

Doktora salı gün danışacağım bu konuyu.

Candaşım patikler benimde hoşuma gitti,edinelim birer tane:)

cezacım sorma canım şimdiden yorucu dediğin gibi olacak sanırım böyle giderse çok zorlanırsam erken ayrılırım.

chnb ablacım evet ya hayal gibi. nerden nereye. inşallah rabbim bize de doğum hikayemizi anlatmayı nasip eder:))))siz nasılsınız. ahmet arda bey nasıl keyfi yerinde mi:))

chnb ablacım seni böyle eski formunda sitede görmek çok güzel..Ahmet ardamız nasıl..uslu bi bebektir inşallah..
Bende iyiyim ablacım şükür..2 haftadır bulantılarla uğraşıyorum..benimki durdu durdu sonradan başladı:)) ikili test sonucu için hastaneyi aradım az önce herşey güzel dedi doktor..herhangi bi risk yokmuş şükür.. Bu arada daha 13 haftanın içindeyim ama 2. bebek olduğundanmı kıpırtılar hissediyorum az az sendede oldumu merak ettim.kızımda 19. haftada ancak az az hissediyordum..

merhaba iyi akşamlar kızlar. ben mart ayında kürtaj oldum doktor 3 aylık bir korunma süresi verdi temmuzdan beri deniyoruz ama olmuyor ne yapmalıyım eski doktoruma mı gitsem yoksa daha erken mi. kendimde sorunun olduğunu düşünücem yakında psikolajim bozuldu

chnb ablacım, dr öyle görünüyor dedi ama bu hafta muayene var netleşir sanırım
hayırlısıyla, Allahım sağlıkla tamamına erdirsinde .. başka ne isteriz
akşam sonuç almaya gideceğim,tahlil verdim. sanırım enfeksiyon depreşti..yanlarım ağrıyor yine:S
sizlerde iyisiniz oğluşunla inş.. öp annesi bizim içinn...

nazlımm ne diyeceğimi bilemedim canım sanaa..
Allahım sabrının sonunu mükafatlandıracak tez vakit inş..
aşılama yaptırmayı düşünüyordun bu ay,vazgeçme.. bebişin öyle gelecektir belki annesi..

sezenim gözünaydın..testler güzel çıkmışş..
darısı bizlerede olsun.. benimde pzt.si muayene..
bende akşama doğru idrar tahlili vermiştim, birazdan sonucunu alırım
enfeksiyon noldu bakalım.. içim bi tuhaf ya:S kabusum oldu gece bile rüyamda
canım bebiş hareketlerine gelince,bende 2 gündür acaba mı dedim ama,zaman çok erken
ben oğlumda 21.de hissettim ama 2. gebelikte 15.haftanın içindeydim..
yani eli kulağındadır canım kıpraşımların

Son düzenleyen: Moderatör:
canım malum havalar soğudu enfeksiyonların ardı arkası kesilmez..bende bi kaç gündür sirke kullanmıyordum..yine yanmalar başladı..antibiyotiğin faydası olmadımı canım sana? ben bugün kızımın ekmeğine sarelle sürerken hiç adetim değilken canım çekti kaşık kaşık çikolata yedim..sonra karnımın sağ tarafında bişeyler gidip geliyordu sanki..az durdum dikkat ettim bağırsak hareketi değil resmen bişey kıpraşıyor..dedim sanırım bu bebek..o kadar çikolatayı görünce sevindi bebişim..

fizy

bi çaresi bulunur elbetttttttt

evet hemen ayağa kalktım bunalımım bitti şükürler olsun yarın kardeşimin doğum günüsü ona bu akşam bende süpris yapcas kızlarla dansöz kıyafetleri mezdekeler havadauçuşcak bana daçok iyi gelcek inş
kızlar bana kalsa ben yarın giderim doktora tüp bebek bile yaptırabilirim ama eşim istemio onu ikna ederken kavga edicem iyice moka sarcak diye korkuyorum o yüzden marta kadar doğal denices
aktara gitmiş keçi boynuzu pekmezi arı sütü bal polen almış yemeye başladı hepsi doğal bende incir yiyorum bol bol minikler sölemişti sanki adetimde bitsin çalışmalara başlarız e ben tabi boş durmadım naptımm haftaya cumartesiye doktora randevu aldım:)herifin haberi yok yumoş varmı ne kadar karambole gitmesin dimi arada belki çatlatma iğnesi de yaptırıveririrm hayırlısı canlarım hayırlısı ne diyorum

bi çaresi bulunur elbettttt
hepinizi seviyorummm

canım ilk fırsatta arayacam seni aklım sende dualrımda da sen varsın allahım bu uykusuz gecelerden sana da nasip etsin gör o zaman devamını anladın sen :)

kızlar telefonla ilgilenemiyorum hello günlük candaş nazlım dönecem size ne olur kusura bakmayın.. daha 17. günümüzdeyiz ama gelen giden oluyo bebek görmeleri daha ilk haftadan başladı buranın bu adetini hiç sevmiyorum bugün de kalabalık bi grup gelecek yorgunummmm evdeklere sarıyorum yarın annem gidiyor artık hedefim eşim inşallah fazlasına da katlanır buarada hamileyken ilgisiz davrandığı oluyodu kızıyodum eşime ama şuan mükemmel bir baba oldu gerçekten kucağa aldıktan sonra başlıyomuş babalık.. geçen gece başımıza geleni de anlatayım bizimki gece huysuzlanıyo bi süre ne memede susuyo ne kucakta ne yerde işin garibi ben de daha sakin kimseyi de istemiyo tabi bi iki saat kadar felan kucağımda belim artık kopacak gibi oluyo sinirlendiğim oluyo.. yine böyle huysuzlanmıştı babasına verdim doymadı mama ver uyut ben yatıyorum dedim eşim mama hazırladı içirirken genzine kaçtı babasının kucağında yığıldı kaldı oğlum eşim nefes alamıyo deyince kalktım kucağıma aldım ters çevirdim bi süre sırtına vura vura en son aldı nefes ama ömrümüz gitti sonra hiç ağlamadan sakince kucağımda gözlerime baka baka uyudu.. o uyudu ama biz her kıpırdanışında hatta kıpırdamıyo die kalkıp kalkıp nefesini kontrol ettik.. hep bi kucağımda olsa derdim ama en güvenli yer karnımmış şmdi daha iyi anladım.. buarada bu olyadan sonra mamaya son verdik :) dünden beri sadece anne sütü ile besleniyor çok şükür başardık..

elimden geldiğince okumaya çalışıyorum cvp ver yapıyorum bizimki ıngaaaaaa :) herkesin keyfi yerinde enfeksiyon olyalrı var ama endişe etmeye gerek yok bende ilaç kullandım kızlar hello da diyordu ben de faydasını gördüm günlük bir soda ve yarım limon tüketin.. bunun dışında ikili testler yapılıyo sonuçlar çok güzel bende okuyup mutlu oluyorum kıyafet alımı da başlamış candaş cnm ilk hafta biz hastane çıkış setlerini kullandık(ben igilenemiyodum gerçi sefil sefil giydirdiler oğlumu bi takımın altı diğerinin üstü birinin şapkası :) ) sonrasında ayaklı tulumlardan çok memnunum çünkü emzirirken beli açılmıyo alttan çıtçıtlı badi giydirip üzerine de tulum takıyorum rahat ediyor.. battaniyede en az iki penye battaniye olsun gerçekten bunun dışında bizim bi pazen bi de poalr battaniyemiz var bi tane dışarı battaniyesi (kalın) almıştık bi tanede hediye geldi.. örgü yelekler çok die penye almamıştım ama pişman oldum çünkü örgüler ilk dönem giydirilmiyo rahatsız ediyor penye yelek mutlaka alın.. pc başında fazla kaldım bizim patron kızıyor :) hepinizi öpüyorum görşmek üzere..

chnb ablacım buarada ahmet arda nasıl uslu bir bebek mi sanırım anne karnında yaramazlık yapan doğunca sakin oluyo bizimki numaraların hepsini bu günlere saklamış :) bende sizin hikayenizden çok etkilendim rabbim en güzelinden kızlara da yaşatsın amin..

canım ben 26-27. haftada osteocare kullandım. kalsiyum,magnezyum, d vitamini var. daha erken. omega 3 kullanmadım. mesela balık yağında var omega. Ama pıhtılaşma iğnesi olana vurulmuyor...

Amin canım ya... şöyle güzel hikayeler dinlemeye ihtiyacımız var:)) Oğlan iyi inşallah böyle devam eder. Erken oldu ya biraz umarım vakti dolunca başlamaz yaramazlığa...

şükür canım şimdilik iyi inşallah böyle olur hep... yok canım bende olmadı olduysa barsak hareketi demişimdir zaten o hafta serklaj, sonda derken aklıma gelmemiştir...

ovulasyon testi kullanabilirsiniz. bir de ilginizin yönünü de değiştirmeye çalışın...

canım inşallah çıkmaz enfeksiyon ben bir de gece yatmadan sebamed intim ile yıkıyorum o bölgeyi hastane verdi iyi geldi. bol sıvı bir de....

nazlım kuzum iyi olmuş kafan dağılır... Eşin eskiden hemen ne istersen yaparız diyordu, üzmesin seni...

Minikler mama vermemenesevindim. gelecek süt inşallah. misafirlere de hazır şeyler ver boş ver...

paşa nasıl canım?sen nasıloldun?emzik alması çok güzel ya. maşallah. ben de hastanede çekilen vidyolara bakıyorum. benimki cuk cuk emiyomuş. ama beni emmeye başlayınca bıraktı emziği. ne yapalım sağlık olsun.

miniklerim, bence de iyi yapmışsın mamayı bırakmakla.

biz de ilk ek gıda denemeleri yapıyoruz. doktorumuz kilo alımı iyi demişti, 6 aydan önce gerek yok demişti ama ben meraktan hafif hafif bişeyler vermeye başladım. her gün bişey veriyorum. öğün olacak kadar değil tabi. maksat tatlara alışsın. kaşığa alışsın.

nazlımcım, Allah sabır versin canım. olacak inşallah olacak. öyle ya da böyle gelecek senin sıpada.

Ase / Sezen kızlar bence 15-16 ya dek net olarak hissedersiniz hareketlerini, bizim grubun 2. anneleri 13.te bile hissetmişti.

Minikler, canım tulumlar için çok sevindim :)) yelekleri kesin alıyorum.battaniyelerde artıyo.süper olmuş Kerem in mamayı bırakması.Kötü bi tecrübe yaşamaışsınız korkmamak mümkün.allah zor anlardan korusun inş .. kendimi düşündüm bi an.en zayıf yanım boğulma ihtimalidir çıldırırm allah güç kuvvet verir inş o zmana.evdekiler bile tıkansa ölüyolar sanar kontrolümü kaybederim.verilen örnekte çocuğun olunca napcandır.napcam görcez artık ...

Haftasonu giremeyeceğimi göz önünde bulundurarak;

Topikteki bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.Meslek hayatlarınızda hepinize başarılar dilerim.

Haftasonu giremeyeceğimi göz önünde bulundurarak;

Topikteki bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.Meslek hayatlarınızda hepinize başarılar dilerim.

teşekkür ederiz canım......

öğretmenler gününüz ktlu olsun arkadaşlarrrrrrr

minikler Allah korumuş canım..ben çok korkarım bu tür olaylardan çok paniğimdir:18:

Çok sağol ablacım.. azcık çıkmış enfeksiyon
çok rahatladım yinede.. sınırın altında kaldığım için
sebamed intim jelleri yıllardır kullanıyorum..çokta özen gösteriyorum,daha ne yapayım inan
inş devam etmezde, artmaz da geçen bi yazıda rasgelmiştim, idrar kesesi gebelikte tam boşalamıyormuş, içeride kalandan dolayıda bakteri üretip enfeksiyona sebep oluyormuş
gebelikte klozet tercih etmeyin demelerinin sebebi bu mu acaba diye düşündüm:44:
candaşım bununla ilgili bişeyler yazmıştı bi ara..neye istinaden yazmıştı acaba o zaman:44:

Ahmet Arda'yı öp bizim için.. demek emzik tuttu bebiş..oyy oy
oğluşunun gül cemalinii bizde görürüz inş mümkün zamandaa
kendinize iyi bakın annesii:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…