Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım..valla doğum şekli yüksek ihtimal sezeryan gibi görünüyor..tabii tam bellideğil..hafttaya ugün gidip çalışamaz raporu alacağım bakalım o gün ne diyecek..ben hiç doğmayacak gibi hissediyorum:)

canım geçen hafta bende monurol kullandım geçmedi umarım geçer..bence tekrar git..çünkü önemsenecek bir durum..geçen hafta ebe senin idrar yolu enfeksiyonun var bebek heran gelebilir dedi..bol su iç ayağınnı sıcak tut..ben yapıyorum bunları ama pek bi faydası olmuyor:)

evet geçen sen senem 11.11.2011 de doğmuştu nar tanesi galiba..bende 12.12.2012 benim olsun demiştim:))yanlış hatırlamıyorsam..evet son 5 iş günü..okuldakiler dalga geçmeye başladı git artık diye:)37+4 te bırakıyorum işi:)kilo benim başıma dert oldu şimdiye kadar 16 kilo aldım bakalım bundan sonra ne olacak:)biz hala bebek arabası bulamadık:)araştırma içindeyiz..şef kızmış..boşver sen..yaz bize kısa kısa..sen nasılsın?meriç beey nasıl?keyifler yerindedir umarım...

hilalcim fotolar güzelmiş..
uyku tutmadı 6 dan beri ayaktayım gidip biraz yatayım bari...öpüldünüzzzzzz

sezencim randevun varmış canım..güzel haberlerini bekliyoruz...

nildeeeeeeeeeee güzel anne..doğum günün kutlu olsun.... oğlunla beraber çok güzel seneler gör inşallahhhhhhhhhhhhhh

Hilal, fotolara bayıldım çok saol ya :) süpersiniz :)

Ceza, canım arabayı graco symbio aldık biz, beğendikte.onu tavsiye edebilrim sanırım en baştada aklımda o vardı o oldu.çok az kalmış ya, doğum kesin sezeryan mı peki ? bizde iyiz teyzesi.öpüyoruz sizi.

Sezen, canım saol evet bi kere batmaya gör.neyse sabahları yazarım, lütfetti hadi sabah öğle akşam yazarsında anlarım her dk yazıyosun diyo .. sank benle beraber işliyo parmakları neyse ya kimse üzemez bizi.alışveriş için bilgilendirim canım aklıma gelenleri, dün eşimde biberonlarını almış indirimdeymiş, o aklıma takıldı phılıos avent aldı mam cam değil kalmamış.kolik önleyicie ve 0 bpa yazıyodu.oda cam gibi dedik aldı.beşiğide almadımda karar verdim onu annem alcak.keşke saklasaymışsın hiç değilse hatıra için ama neyse olsun yeniden heyecanda güzel olur :) paslaşırız yine.

kızlar herkese güzel günler olsun öptüm hepinizi.ben yine hergün yazarım ya kaçak göçek :) yazamazsam zaten anlarsınız :)

nilde, ablam doğum günün kutlu olsun seneye oğlunla olcak ya bunu bilmek çok güzel :)))

Son düzenleme:
Candaşım o uyuz şefe ne demeli bilmiyorum.Sen işini yaptığın sürece müsait zamanlarında yaptığın aktiviteden sanane değil mi?İnsanlar bir tuhaf Candaşım.Takılmamaya çalış.

Ankara'ya geldiğimde göster bana iş çıkışı bir yolunu keseyim onun :)

Ase kontrolünün güzel geçmesine sevindim canım.Cinsiyet 2 hafta sonraya kaldı değil mi?Sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil.

Sezenciğim sende bugün İnşallah güzel haberler alırsın.İdrar yolu enfeksiyonu yaşamayan yok herhalde :)Güzel haberlerini bekliyorum canım.

Ceza;sanırım Monurol banada fayda etmedi.Şikayetlerimde azalma olmadı benimde.Benim idrar yolu enfeksiyonlarım inatçı oluyor ne yazık ki..11 Gün sonra kontrolüm var.Bu süreçte kendimi daha kötü hissdersem giderim doktora yine.Sen izine ayrılıyorsun artık ne güzel.Denizciğin gelmesine çok az kaldı.

Nilde;Doğum günün kutlu olsun canım.Oğluşunla nice mutlu yıllar görün İnşallah.Hazırlıklar başlıyor mu Nildecim?Ankaraya gelebilirsem alışveriş turuna senide bekliyoruz:)

Minicik umut, bende ona kızıyorum işi aksatmadığım sürece kime ne yani, neyse olmadı senle bi yolunu keseriz :)) şimdi izinli bari o fırsatı değerlendireyim dedim :)

Nillde ablacım.. Eşinle ve oğluşunla geçireceğin nice güzel yılların olsun...

iyiki doğdun!! :119:

candaşım öfkelenme canım..aman..
çok gereksiz olmuş adamın söylemi..işimizi mi aksatıyoruz sanki
müsait olunca zaman ayırıyoruz zaten buraya.. oralı olma

sezenim bende aynı günmüş muayenimiz diye düşünmüştüm..
demek bugün.. güzel haberlerle gel canım..
bebiş nasıl büyümüş bak

minicik, geçmiş olsun.. inatçı olsalarda,geçecektir inş enfeksiyon
eğer geçmediğini düşünürsen dr'una erken gidersin cnm
alışveriş için gün sayıyorsun sanırımm
ankara planlarınız var.. orda bi kontrolun olacaktı değilmi..
kendinize iyi bakın annesi

aa bu arada, diyordum ya bi kaç gündür hareket var ama ben anlamaya çalışana kadar geçiyor diye..
sabahtandır kımıl kımıl.. bayağıdır böyle sessiz sessiz oturup bebişi dinliyorum..
içim bi tuhaf oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Asecim bebeğime bir zararı olmasında ben razıyım sıkıntısını çekmeye.

Bir kaç gündür canım birşey çekiyordu akşam halam yemeğe çağırdı sağolsun,o istediğim yemekten yapıyormuş aklına ben gelmişim.Mutlu oldum yani :)

Tecrübeli anneler ne güzel erken hissediyor kıpırtıları,bizim oğlan ağır kanlı sanırsam :))Yada ben anlayamıyorum.Arada bir karnımın alt kısmında sanki gaz hareket ediyormuş gibi bişey hissediyorum.Ama anlık yani.O anlarda bile çok mutlu oluyorum.

Ankaraya Detaylı ultrason için gitmeyi düşünüyorum.Karabük'te yok ne yazık ki.Birde Ankara'yı özledim sanırım.Annemle gideriz büyük ihtimal.Eşimin izin alması pek mümkün olmuyor çünkü.

Sizde kendinize iyi bakın canım

nildeeeeeeeeeee güzel anne..doğum günün kutlu olsun.... oğlunla beraber çok güzel seneler gör inşallahhhhhhhhhhhhhh

canımmmmmm cezammmmm çokkk teşekkür ederim tatlım hep beraber inşallah

canımmmm candaşımmmm çok teşekkür ederim kuzummmm evet allahın izniyle beraber kutluycaz oğlumla aaaaaaa ilk defa oğlum dedim daha diyemiyorum annem diyorum genelde ilk öğrendiğinizde sizede oldumu?hep beraber inşallah tatlım

kuzummmm çok teşekkür ederim.inşallah hep beraber tatlım.henüz yapmıyorum tatlım doktor 17.haftada çağırdı o zaman netleşir dedi o zamanı bekliyorum.gel gel beraber yapalım oğluşlarımıza süper olur

Nillde ablacım.. Eşinle ve oğluşunla geçireceğin nice güzel yılların olsun...

iyiki doğdun!! :119:

kuzummmm çok teşekkür ederim tatlım hep beraber inşallah öpüyorum

selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl.

minicikumut cinsiyet belli olmuş tatlım geleneği bozmamışsın. oğluşun hoşgelsin inşallah:))))alışverişe başlarsın artık. bu enfeksiyon benim başa da bela napcaz bilmiyorum sanırım yine başladı(((

candaşım cezam sağolun canlarım resim yorumları için. çok öpüyorum.

nildem doğummmmm günün kutlu olsun mutlu ol senelerce inşallah. oğluşunla, eşinle hayırlı bir ömür yaşayın inşallah:)))

kızlar benim canım sıkkın biraz. dün şeker yüklemesi sonucunu aldım az bi farkla problem gözüküyor. doktor perşembe tekrar çağırdı,100lük yükleme yapılacakmış. inşallah normal çıkar dualarınızı esirgemeyin. hepinizi ve bebişlerinizi bol bol öpüyorum. kendinize iyi bakın.

selam arkadaşlar bende 17 haftalık bebeğimi suyum bittiği için kaybettim...
önce suni sancıyla doğurdum ardından da kürtajla temizlediler....
şuan tekrar bebek düşünüyoruz.
sizlerden umut bekliyorum...
tekrar hamile kalabilir miyim? ya da kalanlar sizler ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
neler yaptınız herhangi bir tedavi falan uyguladınız mı?

Hilalcim kızın zaten kıymetliydi bizim için ama topikteki erkek popülasyonuyla beraber iyice kıymete bindi :)Geçen bir tanıdığın bebeğini gördüm adı Azraydı aklıma sen geldin.Çok sevimli bir bebekti minik kuzuda.Azrayı hala düşünüyormusun bilmiyorum akrabanızda var diye ikinci plana gitmişti diye hatırlıyorum.Ama bu Azrayı gördükten sonra dedim İnşallah Hilalde Azra koyar.

Bu arada şeker yüklemesi için canını sıkma.Günlük yeme düzeninide bozma bir sonraki tahlile kadar(Doğru sonuç alabilmen açısından).Stres bu durumları daha fazla tetikler çünkü

Nilde, ablacım bende de olmuştu diyememiştim bi türlü kızım diye tabi geç söylememe iyi olmuş erkek adamada kızım denmez ki dimi ama :)) zamanla geçecek ama bol bol diyeceksin.bide kız istiyodun ya sen kız olsaydı kolayca derdin kızım diye, ben eşime öyle demiştim oğlum demek daha kolay geliyodu bana sevdiğimden sanırım diye.değişik gelmişti kızım demesi, bundanda olabilir bide biz temkinli hamileler olduğumuzun etksiide büyük.

Hilal, canım inş şeker yüklemen bu kez iyi çıkar. çok duyuyorum 2. de normal çıkan.dualarımız sizinle olsun.ama yaaa netleştirin şu kızımızın ismini ya :)) adıyla sevelim. Nilde ablaaaa sende artık bak isimlere ... sanırım en hızlısı minicikle ben çıktık isim konusunda :)

Gülücük, canım Allah sabır versin acın daha taze Çok üzüldüm.tabiki yeniden hamile kalabilirsin hiç korkma üzülme.genelde ovulasyon testiyle takip ettik yumurtlama vakitlerini.bazen kür yaptık bazen akışına bıraktık.inş en yakın zamanda sende yeniden hamile kalır müjdeni verirsin.unutma yalnız değilsin.bizlerin haftası senden çok küçükte olsa anlıyoruz seni ...

iyi akşamlar kızlar herkese ....

Sezen nerdesiiiin ?

yettim garii
selam kızlar doktordan sonra alışverişe çıkınca biraz geciktim malum..gelincede kendimi çekyata attım tabii biraz..
Çok şükür muayenem güzel geçti..bebeğim ilk başlarda 3 gün geri görünüyordu..sonra haftasıyla uyumlu oldu şimdi öne geçmiş...13+5 görünüyor dedi. bu arada cinsiyetide sormayı ihmal etmedim..bayağa baktı ama göstermemekte ısrarlı dedi..sonra kemik yapısından anlaşılmıyormu dedim..Güldü..şimdi fal bakmayalım nasılsa 16. haftada öğrenirsin dedi böyle işte kızlar..bebeğimin kalbini dinletti yine..
Nilde ablaaa doğum günün kutlu olsuunnnn.nice senelere.seneye bebişinle kutlarsın inşallah

minicikumut canım doktor da zaten özellikle şekerli bişeyler ya 2.teste kadar dedi tam anlamak için sanırım. bakalım inşallah bu sefer temiz çıkar. bu arada azrayı koyacaz canım sanırım. insan bir isme karar verdi mi başkasını yakıştıramıyor kolay kolay.

candaşım sağol canım. isim konusuna gelince miniciğe de yazdım azra olacak gibi. yanına da miray düşünüyoruz bakalım. kızımın adı değişmezse sonradan:))) azra miray teyzeleri. valla dediğin gibi geç kaldık. eşimle artık birbirimizre takılmaya başladık isim konusunda, doğana kadar bulamayız herhalde, doğduğu gün getiren hemşirenin ismini koyarız, bize hediyemizi getirdiği için falan diye:)))) bebişlerimiz isimleriyle yaşasınlar. rabbim onların güzel günlerini görmeyi nasip etsin.

iyi akşamlar kızlar...

nildem canım nice mutlu yıllara eşin ve çocuğunla inşallah....

hilal, maşallah sana canım hiç bozulmamış vücudun çok tatlı ve şirinsin sonrasındada çok güzel bir anne olacaksın canım benim...şekeride takma kafaya bu 50 likte hep çıkıyor sorun benim ikisindede kızların yani 100 lüğe gitmiştik 100 lükte normal çıktı...ben senin haftandayken senin iki katındım düşün artık:))

sezen maşallah kuzucuğa sağlıkla gelsin canım...herşey böyle güzel devam etsin inşallah...

minicikumut, sendemi yaa sendemi erkek:)) ooo paşalar çoğaldı varmı bize yan bakan heyy diyecekler bizim kız sizin oğlanlardan büyük olacak siz hilalin güzel kızına talipsiniz:)) enfeksiyonla uğraşıyorsun sanırım allah şifa versin canım...

ase, candaş, chnb, hellom, nuray, lone rolle,nazlım ,ceza,pileo nasılsınız kızlar? unuttuğum varsa affedin ben yorgun ben bitkin bitmişim bennnn:)) çok yorgunum kaçıyorum iyi geceler...

canım benimde 50 lik yüksek 100lük gayet normaldi..takma sakın kafana..

sezencim cinsiyet belli olmamış ama ben söyleyeyim kesin erkek
iyi geceler kızlarrrrrrrr
hellom nerelerdesin

canım benim çok teşekkür ederim kuzummmmm.telefondada konuştuk biliyosun korkma 100 lük çok güzel çıkcak

kuzum bora ismi çok hoşuma giderdi ama kardeşimde çok beğenir eskiden beri söylerdi oğlum olursa bora koycam diye o yüzden vazgeçtim.şu andaki düşüncem demir soyadımızada uygun siz ne dersiniz????

kuzum gözün aydın bin şükür sonuçlar güzel çıkmış maşallah kuzuya gayet güzel yakalamış.canımsın çok teşekkür ederim.

canım benimmmmm çok teşekkür ederim

kızlar hepinize ayrı ayrı yazcam çokkk uykum geldi şimdi yatıyorum hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…