- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #21.461
sağol canım..valla doğum şekli yüksek ihtimal sezeryan gibi görünüyor..tabii tam bellideğil..hafttaya ugün gidip çalışamaz raporu alacağım bakalım o gün ne diyecek..ben hiç doğmayacak gibi hissediyorum:)günlüğüm iyisiniz çok şükür kızlarla.. söylediğinde içime su serpti inan..
böyle bi tedirginliğim var çünkü..iki yavruya yetişmek nasıl olur ve ev-iş tüm düzen nasıl kurulur acaba diye:44:
Allahım sağlık versin,bi düzen tutturacağız hayırlısıyla diye kendimi tesellide ediyorum :)
kızının tavrı beni gülümsetti , bizimkide böyle bi tutum içine girebilir dedim.. çünkü yapılan herşeyde adil paylaşım bekliyor.. sayı, miktar ws
Allah kolaylık versin, kıskançlıklar bu kadar olsunn canım..olacak o kadarı dimi..kendinize iyi bakın annesiii..öp fıstıklarıı bizim için
sezenim seninde muayenen var demek bugün.. benimde var..
heyecanlıyımcanım dediğinide yapıyorum.. yani yapmadığım bişey kalmadı canım..
elimden geleni ardıma koymuyorum..çok şükür 2 gündür hiçbişey hissetmiyorum,ağrı ws..geçti sanırım:44:
bebişlerde belli olur canım bugün inş, içime birşey doğmaz cinsiyet konularında; ama senin için bebişinin erkek olma ihtimali yüksek..
hayırlısıyla herşey güzel olurda, SAĞLIKLA kavuşuruz yavrularımızagüzel haberlerle gel canımm..
ceza, doğum şekli için hayırlısı nasılsa öyle olsun cnm..
Allahım sağlıkla oğluşunu kucağına aldırsın .. doğumunda planı programı olmuyor..haberlerini bekliyoruz..
hakikaten dediğin gibi erkek patlaması oldu.. vallahi bu gidişle, asilleri tamamlanıp, yedek oyuncular bile tamamlanır takım için
Kendinize iyi bakın annesiii
hilal maşaallah kızınaa.. serpilmiş, ooo
demek gülüşünü bile gördün hııı..ne tatlı bi duygudur yaa..
Allahım esirgesinn..kendinize iyi bakın canımm
candaşım nasılsın canım oğluşunlaa:79:
az önce gördüm seni ama çıkmam gerekti, bi slmlaşamadık dedim..
iyisiniz inş..oğluşunda sabah antrenmanındadır heralde, iyidir iyidirr
canım geçen hafta bende monurol kullandım geçmediMerhabalar güzel anneler,anne adayları..
Ben cumartesi sabahı karnımda bi sancıyla uyandım,riske etmemek için doktorumu aradım gel dedi oda.
Sonuç:İdrar yolu enfeksiyonu.Monurol içtim 1 tane umarım rahatlarım.
Ve oğlum olacağı kesinleşti:)Minik bir erkek geliyor ailemize.
Darısı isteyen herkesin başına İnşallah.En başta Nazlım ve Rolleye
Bu arada bebeğimin Fl uzunluğu 6 gün gerideydi,doktor bir sorun olmaz dedi ama içim rahat etmedi bir türlü.
Benden haberler böyle.Hepinize mutlu haftalar..
evet geçen sen senem 11.11.2011 de doğmuştu nar tanesi galiba..bende 12.12.2012 benim olsun demiştim:))yanlış hatırlamıyorsam..evet son 5 iş günü..okuldakiler dalga geçmeye başladı git artık diye:)37+4 te bırakıyorum işi:)kilo benim başıma dert oldu şimdiye kadar 16 kilo aldım bakalım bundan sonra ne olacak:)biz hala bebek arabası bulamadık:)araştırma içindeyiz..şef kızmış..boşver sen..yaz bize kısa kısa..sen nasılsın?meriç beey nasıl?keyifler yerindedir umarım...evte asem ya çok şükür riskler ortadan kalktı yüreğim ferahladı inanki :) inş darısı sana ayrıntılı için, kendimi çok şanslı hissettim bu hafta.
biz sürekli ayrıntılıya giriyoruz ya, eşimin birkaç akrabası vardı haftasonu bebeğin fotosuna bakalım dediler gösterdik.
daha yeni doğum yapmışlarda var ama diyolarki ilk kez bu kadar detaylısını gördük çok net bizimkiler seçilmiyodu filan diye.
düşündüm doğru, diğer verdiklerini seçemiyoruz zaten saolsun onlardan çok vermiyo.
yee :)) yaramasın kilona yarasın bebeğinin kilosuna :)) benim kiloya biraz fazla dedi ama neyse çokta çok değil dedi 1 kilo fazlaya geliyo hesappta.
demekki en iyisi alaturka.sen ne zman gidiyosun randevuya heyecanla bekliyoruz:))
sorma canım ya ödümz patladı eşimden çok benim, evet artık anneside üzmesin onu dimi, aslında bu hafta ciddi 2 patlamam oldu önceden sakindim kavga etmiyodum en azından.buda son olmalı.maşallah demek başladı kıpırtılar yerim ben onu ya :)) allah kabul etsin aşurenizide.
üzmicem ablam ya çok üzüldüm vicdan yaptım resmen.hayır kesmedi sanki ertesi gün daha büyük kavga ettim.o aklımı başıma getirdi. valla düşkün mü dersin ? keşke öyle olsa ya.çatlar kaynana :)) yerim ben o fıstıkları ya. ablasıda napsın ya :) kendimi hatırladım aslında kardeşlerimi hiç kıskanmadığımı düşünsemde bunu bende yapardım.ama annemde diyo candaş hiç kıskanmadı küçük anneleri gibiydi, şimdi de alakası yok diycem ama yok ya ben onlara kıyamaıyorum beni istedikleri kadar sinir etselerde lanet olsun içimdeki kardeş sevgisine :) destina süper bi abla olacak.çok güzeller ikiside maşallah abla ya doyamayıyorum bakmaya ondan nazarım değmesin diyede bakmıyorum allah var
ay yerim ben o parmakalrı :)) kocaman olmuş nazlı kızımızda :)) bizimki uyuyodu ya hiç doyamadım bakmaya görmedim gibi sanki, şeker sonucunu almışsındır bugün nasıldı canım ? zor oldu mu ? sonuçlar nasıl ? bende yarın gitcem.mucize gibi bugünleri görebilmek.aferim akıllı kız anneye pozları vermiş :) öptüm bende çok. aa bu arada sanırım bizde eksik çok az kaldı.biberon süt pombası bez hastane çıkışı.hepsi bu.arabayı aldık 2 -3 hafta sonrada park yatağı alcaz. ananesi alcakmış yani.babaneside ilkkez sevdi bu hafta içi gitti.şükr dedim bugünüde gördüm.eşim eşofman altı aldı seve seve b hal oldu yani 6 ay mı beklemek lazımdı bunu görmek için diye düşndüm.ama lşükür.hastane çıkışınıda babnesi alcakmış.ee alsınlar yani ikiside hatırları olsun dim i :)
sorma canım korktum vala yne değişti diye :) kilom içn aslında çok almışsın dedi önce sonra 6 ahfta gştmediğim için hesaba vurdum 1 kilo fazla olduğunda neyse güzle güzel çok değil toplamda 6 ymış filan dedi.sen nasılsın canım bu hafta son çalışma haftan dimi ? doğuma çok az kaldı ya.inş seninkide 12.12.12 osun hatırlıyorum bende çok istemiştin :)) denizcim nasıl İ?
asem yazamadım ya gir çık gir çık, işlerden.oğluş antremanda teyzesi, gerçi 2 gündür bana kızgın sanırım ki biraz daha az hareket ediyo yada sesten yoruldu yavrucak uyuyo.sen nasılsın ? miniğimiz nasıl ? bekliyorum randevu dönüşünü özlemle ...
Canım geçmiş olsun.senide buldu enfeksiyon he benimde 2 güne belli olur varsa idrar tstide vercem.
kesinleşmiş demek Gökdenizimiz.kızlar yalnız kaldı ya :) boy uzunluğumu canım geride olan ne ? terimleri bilmiyorum ben hala.
inş yeni hafta daha güzelliklerle gelsin üzülme diycem ama mümkünmü?
hilalcim fotolar güzelmiş..
uyku tutmadı 6 dan beri ayaktayım gidip biraz yatayım bari...öpüldünüzzzzzz