Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba...neti aldık artık rahat gürebilirim diyordum nerdeee....kendimi unuttum:))

cezam, facede yazmıştım ama tekrar yazıcam allahım hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah...sana ve eşine bağışlasın nazarlardan korusun rabbim...maşallah çokda güzel...sanada çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize...

hiç bakamadım geçmişe üzülüyorum ne var ne yok bilmiyorum...hilalim faceden görmiştim çok çok geçmiş olsun allah şifa versin...eşinin eridiğini görmek çok kötü ben de bu duyguyu 2 defa gencecik kardeşlerini kaybedince eşimle yaşadım anlatılamaz gerçekten çok çok üzücü allah yardımcınız olsun...

minikler, chnb taze anneler nasıl gidiyor?

nuray ve lone siz neler yapıyorsunuz? biz ek gıdaya başladık çokdan sabah kahvaltı sonra çorba yoğurda yeni başladım meyve püresi veriyorum..ama çok fena biz sofradaysak eğer ağzına bişey verene kadar hiç susmuyor ıııııııı ııııııııı ıııııııı sürekli ıııı sesi çıkarıyor ağzına bişey verince gülüyor ağzındaki bitince tekrar ıııı ıııı :))...

nazlım canım nasılsın?

minicikumut, candaş, nilde sizler nasılsınız?

ase ve sezen neler yapıyorsunuz cinsiyetler belli oldumu ayyy nasıl sohbet etmek istiyorum anlatamam size çok doldum ama pc başına geçmek imkansız...sizin bebişlerde gelsin anlayacaksınız beni...

chnb canım gittinmi hataya?

hellom ahhh hellom vah helllommm telefonda görüşmek bile yalan oldu:)) çok özledim..

rolle canım sen neler yaptın? nasılsın?

inşallah kimseyi unutmadım...sabah büyüğü okula götürüyorum gelip küçükle ilgileniyorum büyüğü alma saati geliyor gidip alıyorum...sonra küçüğü yedir uyut büyüğüne alıştırma yaptır küçüğü uyanıyor onunla ilgileniyorum eşim işten geliyor...yemek faslı çayı demliyoruz ama hiçbir zaman taze taze içemedik:)) yine çok şükür tabiiki şikayet değil benimki zaman yetmiyor:)) sonra küçüğünü uyut büyüğünü uyut saat oluyor 9 daha sonrası eşimle çay faslı yada neşeli dakikalar:)) anladınız siz onu eee bu arada aşide ihmal etmeyelim dimi ama :)) günün sonundaki resmimi görmek istemezsiniz sanırım yastığa başını kayar koymaz uyuyan eşimdi şimdi ise ben:))

cinsiyet konusunda ase ve sezen sizinkileri henüz bilmiyorum yada chnb hani ilk öğrendiğimizde biraz buruk olmuştukya nede olsa kızım var ikinciside kız chnb erkekti ikinciside erkek ama alara cinsiyetten öte bişey nasıl anlatsam harika yaaa çok fena gülücük saçmaktan ağzı kapanmıyor eşimin ilk zamanlardaki burukluğunu yazmıştım size ama eşimi görseniz işten gelir gelmez ilk işi onu kucağına almak...bu arada dişlerimiz çıktı diş buğdayımızıda yaptık teyzeleri...ablanın durumuna gelince kıskançlıkları artmaya başladı biraz zarar verme eğilimi var ama kardeşine biz yanlışlıkla bişey yapsak ağladığında ilk kızanda o oluyor değişik duygular...allah isteyen dileyen herkeze nasip etsin herkezin evini çocuk sesleriyle doldursun...yine girmeye çalışırım...öpüyorum hepinizi görüşmek üzere...

sezen cnm geleneği bozmuşsun ama topiğin kıza da ihtyacı vardı yoksa kime dünür olacaz bu kadar erkek annesi değil mi

canım gözün aydın. tabi en öenmli sağlıklı olmaları. kızlar çaoğalsınoğlanlara kız bulamayacağız. maşallah 4 aylık olmuşsunuz siz de.
sağolun kızlar valla babaya sormak lazım..kızlarını kimseciklere vermiyor..ben ayrılamam diyo..büyüyünce görürsün dedim..sen vermezsinde onlar gitmek isterse..kızıyo:))
Sezenim kız geliyor ha. benim eşimde tutturmuş bir kız yapalım diye:)) inan bunca sıkıntı olmasa neden olmasın derdim. bir de ben hiç kızım olmazmış gibi hissediyorum 3 oğlan olunca...
Ablacım hataya gitmişsin oh rahat rahat evinde istediğin gibi hareket edersin artık..evin gibisi yok değilmi..Ahmet ardamız nasıl..cihan paşada ilk zaman kıskançlık olmuş sanırım..artık olacak o kadar..senelerce tek çocuktu malum
ya aslında ilk başta hafif bi burukluk olmadı değil..hani değişiklik olsunda istiyorsun ama onca yaşadıklarımdan sonra..böyle hissettiğim için bile kendime kızdım..aslında ikisinede hazırlıklıydım..çünkü ablamla paylaştıklarımın hiçbirini abilerimle paylaşamam..bizim gibi olur dedim kız olursa..Böylesi hayırlıymış demek..görümceme söyledim hamileliğimi..o durmamıştır,yetiştirmiştir zaten..:))annemde yeni öğrendi..ablam söylemiş..kızmış çok..doğruncamı söyleyecekti demiş düşün 5. ayım bitecek millet yeni öğreniyo..aman böylesi daha iyi oldu..kafam rahattı..
senin oğluş nasıl canım yaaa..demek rakkas oynuyo haagıcık müdürünüde dövücem bi gün gerçekten..maili neydi bi mail atim tehditli şuna..bir dost imzalı

iyi yapmışsın ablacım amniyosentez yaptırmamakta..oh üçlü testinde güzel çıkmış ne güzel..ben 3 l
test istemedim..4 lüye girerim direkt diye..çünkü çoğu doktorda öyle yapıyor..

canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyisinya..ah şu enfeksiyon bi bırakmadı peşini canım yaa..ayaklarını çok sıcak tut..üşüyorsun demekki..zaten bi başladımıda inat eder geçmezki geçsin...bu arada yaranı deşmek istemem ama canım o kaybında enfeksiyon değerin kaçlardaydı?benim ikizlerde aşırı vardıda merak ettim seninkini..

Canım çok geçmiş olsun..Rabbim en kısa zamanda tekrar verir inşallah yavrunu..Canım olacakla öleceğe çare yok malesef..millet hep okuyorum burada her kontrolde dinliyor sesini nerdeyse..genetik testi bekle neyse çıkar zaten..Allahım bi daha yaşatmaz inşallah...

sezencim senin de 2 kızdı dimi?
sağlıklı olsunlar da cinsiyetin önemi yok.
Canım evet kız dedi doktor..ama eşim hala inanmıyor..erkek beklentisi içinde:)) Birde dikkate ttim bu topiktekilerin 2. çocuğu olanlar ilki kızsa kız erkekse erkek oluyor
oğluşun nasıl canım faceden görüyoruım maşallah ne kadar yakışıklı olmuş..Allahım annesine babasına bağışlasın..size hayırlı bi evlat olur inşallah..
oy günlüğümmm seni görmek ne güzel..gelmiyosun buralara artık..malum çok yoğunmuşsun anladığım kadarıyla olsun canım..arada gelmende yeter bize..üsttede yazdım ya canım 2. yede %80 kız dediğinde doktor ilk duyduğumda bendede bi burukluk oldu..sonra kendi kendime kızdım ..sen neler yaptın neler yaşadın,böyle hissetmen bile hata diye...ama alıştım bile..eşim hala fazla ümitlenme bence erkek diyor hala:)))
amin canım Allahım isteyen herkese bu güzel duyguları tatttırsın başta nazlıma ve rolleye..rollecim bu arada korktuğunu yazmışsın yapışıklık vardır diye..neysede çıksın canım..en azından ne olduğunu bilirsin ona göre umutlanırsın..yapışıklık varsada hem çözümü var en azından..dua et bol bol..rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda..

Son düzenleme:
çok teşekkürler, siz de sağlıkla kavuşursunuz kızınıza inşallah..

Herkese merhaba..

Topiğimiz iyice sessizliğe gömüldü,eski sohbetlerimizi özlüyorum

Beni soracak olursanız karnımda oğlumu,kalbimde sevgisini büyütüyorum.Gün geçtikce varlığına daha çok alışıyorum.Gün içinde minik minik tekmelerini hissettiğimdede benden mutlusu olmuyor.Rabbime şükürler olsun.Mucizem büyüyor günden güne.Cumartesi günü kontrolüm vardı.Uslu uslu uyuyordu kuzum.Herşey yolunda çok şükür.Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın İnşallah.

Ev,iş derken bir koşturmacayla geçiyor hayatımız.İşyerinde ısı sorunu halloldu derken bu sefer evde problem var.Serin oluyor 10 gündür.Kazanda sorunmu varmış neymiş.Bu sene şansıma ısınamadım bir türlü.Kilo almaya son gaz devam ediyorum.Bu duruma yorum yapamıyorum artık.Yediklerimde aşırı bişey yok sanırım benim hamileliğimde böyle geçecek.

Birde taşınma işi var tabi.En geç 2-3 aya kadar taşınacağız.Beni bekleyen bir sürü iş var daha sırada.Bebeğime kıyafetler alıyorum ama neyden ne kadar alayım konusunda takılıyorum hep.Çok abartmak istemiyorum haliyle.Daha alınacak bir sürü şey var.Yavaş yavaş halledeceğiz artık.

Benden haberler böyle.Birde insan bu dönemde bir kase sıcak çorba ikram edene minnettar kalıyormuş onu anladım.Birde bu şehirde çokta fazla kimsem olmadığını gördüm.Amaaan anlarsınız sizler sizler beni hamilelik psikolojisi işte.Hepinize sevgiyle kucaklıyorum ablalarım,arkadaşlarım,kardeşlerim.

ya kızlar ben de hamiş olmk istiyorum yaa ama daha 1 ayım var 2 kasımda kürtaj oldum.dr.3 ay verdi bekliyorum işte... bir de adet döneminde bel ağrım oluyor korkuyorum düzelmedim mi daha diye ( ferçi benim kızken de az olurdu )

HErkese selamlar ya da iyi akşamlar :))

Nasılsınız ? ya yazamıyorum işlerde acayip çok müdür yok şef başımda, yazamıyorumda.Sezen sana bağlayacam şefi :)) ama neyse allahtan bi iyi damarı tutuyor, bana dün diyo 1 sene gelmezsin artık işe doğumdan sonra sonuna dek kullanırsın haklarını, yıllık iznin varsa bekleyen almada o zman işini daha çok görsün filan.canım benim geliyo gidiyo aklı :))

Bende iyiym kızlar tek tek yazamıyroum vakit bulmuşken selam vereyim deidm.hep okuyorum ama yazamdım bi türlü. Bizimde haftasonnu randevumz var oğlumuz büyümüş mü görcez teyzeleri.ama bizim sıpa çok tembel, hareket etmekten aciz ya.bide inat.hep aynılarını diyorum çünkü Meriç beyle çokta bi hareketten iletişimizi yok.Geçen haftada 0 araba alıyoduk direkten döndük, ya maaş gitcek araab patlıyo 50 bine.kaldıramayabilrdik.yine alcaz da idareten bişey.dünde bipolo gördüm süperdi yeşil sunroof lu filan, 11500 dü eskiydi ama temizdi, satılmış moralim bozuldu.tam kadın arabasıydıda kısmet değilmş.

sizlerden ne var ne yok ?

öptüm herkesi, kendinize yavrulara gelecek yavrulara şş bakın (sperm yumurta hali bile değerli onların:)

günlükçüğüm döndüm kuzum...
sizin ateşli geceler başlamış. ben çok soğudum 40 çıktı ne yapacağım bilmem. eşim grip Allahtan. lekem var hala...
destinanın kıskançlığı normal canım benim oğlan da çaktırmıyor ama kıskaıyor...

sezenim canım benim... Aileler yeni öğrenmiş... olsun kafan rahattı. oğlan kıskanıyor dün bebişin tarağını almış saçını tarıyor. eşim de benim hastane için aldığım tarağı aldı. hürrem tarağı gibi şıkırdaklı verdi oğlana çok sevindi.

doğunca çok seviliyor erkek kız farketmiyor...

Minicikumut karnımda oğlumu,kalbimde sevgisini büyütüyorum diye ne güzel demişsin... gurbetlik zor... senin ailen orada gelmiyorlar mı?

umarım hemen olur...

candaşım araba almak kısmet olmamış umarım alırsınız tez zamanda...
bizim de yok...

bebiş de iyi galiba. civilde indirim varmış malları güzel haberin olsun. tüm hamişlerin.

bazen sebepsiz olabilir. genetik ya da pıhtılaşma olabilir geçmiş olsun...

kızlarrrrrrr

3 lü testin sonucu belli oldu temiz çıktı allaha şükür hepinizi öpüyorum

çok sevindim canım...

Ay kızlar ben geldim. Bugün oğlum da ben de kontrole gittik. Malum 40 çıktı. Korunma yöntemlerini konuştuk. Spiralin döllenmeyi engellemeyip embriyonun rahime ulaşmasını engellediğini okumuştum. öyleymiş( hapların da çoğu rahimin kalınlaşmasını engelliyormuş( bana östrojen hormonu yükselten ve emzirmede kullanılan hap yazdı...bu yumurtlamayı engelliyor..

Bebiş de iyiymiş sarı hala. uzarmış bazen. Maşallah boyu kilosu da iyi. anne karnındaki gibi önden gidiyor... maşallah...

Herkese merhaba;

Chnb abla;evine kavuşmuşsun ne güzel.Ahh hamile olmasam kesin Hatay'a gelirdim,kuzucuğumu çok özledim.

Benim ailem burada.Onlar var çok şükür.Ama ne olursa olsun kendi sorumluluklarım var.Annem ne kadar destek olsada kendi başıma halletmem gereken işler oluyor.Annemde pek burada duramadı bu sıra gerçi.Hataya'a geldi gitti,şimdi Samsun'da.Bir arada kardeşimin yanındaydı Çorlu'da.Onada diyorum aynı şehirdeyiz güya,ama görüşemiyoruz diye :)

Kayınvalidemide çağırdım kaç defa gel bu süreçte bizimle dur diye.Kötü bişey olmadıkca doğuma kadar gelmeyi düşünmüyorum dedi.Bende canın sağolsun dedim çekildim köşeme.Allah kimseye muhtaç etmesin.Eşime bile.Rabbim bana kuvvet ver diye dua ediyorum.Çünkü kimseden bişey isteyemem ben.

Ahmet Arda'ya MaşallahÖpüyorum kuzucuğu.

Candaşım ve Nildem size sormak istediğim bişey var.Ben detaylı ultrason için HRS Kadın Doğum Hastanesinde Prof Dr.Ufuk Kemal Gülsoy'a randevu almayı düşünüyorum.Bu doktorla ilgili herhangi bir bilginiz var mı?Bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz?

kuzummmmmm o ismi hiç bilmiyorum bildiğim ankarada 2 doktor var bu işi iyi yapan birisi eyüp bey diğeri hüseyin bey ben hüseyin beyden haftaya randevu aldım gelinimiz hüseyin beyde muayene oldu çok menun kaldı bende onu tercih ettim

canlarımmmmmmm şöyle bir bakmak için girdim hepinize ayrı ayrı yazcam ama şimdilik kaçıyoreeeeeeee sizleri seviyorummmmm

canım, ben dr un adını duymadım ama Hrs iyi bi hastane, birçok test ve tetkik incelemesi orda yapılıyor, mesela ank da çok hastane pıhtılaşma testi yapılsada incelemeye hrs ye gönderiliyor, yani bence güvenebilirsin ki zaten dr prof muş.ne kadar ücreti peki ?

Candaşım Ve Nildem teşekkürler bilgi verdiğiniz için.

Nildem bizim kurumun anlaşmalı olduğu kurumlardan biri HRS.O yüzden orayı tercih edicem.Candaşım fark çıkmayacakmış bizim vakıf karşılıyormuş öyle dediler.HRS Hastanesinin iyi olduğunu duydum bende.İnşallah memnun kalırım

Minicik, canım memnun kalırsın diye düşünüyorum.Diğer hastanelerin isimleri aklında mı ? ne zman alcan randevuyu ?

minikler, ceza, chnb, taze anneler nasılsınz ?

hilal, iyisindir inş.

günülük, ablacım seni tekrardan aramızda görmek çok güzel :) neşeli saatlerde başlamış artık :) kızlarınıda senide çok öpüyroum.

nilde, ablacım sen napıyosun ?

asem, canım randevuyu yazmıştın ama unuttum, gittin mi ? görüştünmü dr unla oğlunla ? moralin nasıl ?

sezen, canım evet gönül her ikiside olsun isitiyo ama 2 kız kardeşin yada 2 erkek kardeşin paylaşımıda başka oluyo.annenede mi demdin kız alemsin sen ya :)

nazlım, canım benim yazmıosun özlüyoruz seni ama sen mutlu ol uzakta kal, vakityile burda olacaksın canı gönülden inanıyorum buna.

rollem, canım sen nasılsın ? hsg için diğer ay mı randevun ?

nuray, pc hala düzelmedi k.validenler hala gitmedi sanırım.öpüyroum sizide.

chnb ablacım arabayı alamadık kısmet değilmiş napalım inş sizede bizede hayırlısıyla nasip olur zmanı gelince.

kıtty m canım senide çok özledik ama çınarım da dillenmiş maşşallah ona :)

umarım kimseyi atlamamışımdır.öpüyorum hepinizi kızlar.bizde iyiyz şükürler olsun.

Akay Hastanesi,Başkent Üniversitesi Hastanesi,Fatih Üniversitesi,Güven Hastanesi,Medicana falan var Ankara'da anlaşmalı olan Candaşım.HRS'ye ayın 7'sine aldım.Çokta geciksin istemiyorum.20+4 üm bugün.

Kızlar diğer topikte bu arabayı alanlar varmış çok memnun kalmışlar..bunada bi bakın isterseniz...

en ucuz Trends For Kids Buggster S Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da
bende bu arabaya göz koymuştum bi ara, biraz kaba ama, dar alanlarda sıkıntı çıkarabilri sürümde.benim aldığım yerde vardı adam bunla ilgili bişey söyleyip hiç bakmayın demişti ama neydi hatırlamıyorum.tavsiye etmemişti.

Akay Hastanesi,Başkent Üniversitesi Hastanesi,Fatih Üniversitesi,Güven Hastanesi,Medicana falan var Ankara'da anlaşmalı olan Candaşım.HRS'ye ayın 7'sine aldım.Çokta geciksin istemiyorum.20+4 üm bugün.

Hastanelerin genel olarak hepsi iyi canım, Fatih onlara göre biraz sönük kalıyor, birde net bi çizgisi var hastanenin yanlı yani.hoş sen napcan yanlı olsa, 1 kere gircen çıkcan.Medicana da adını duyarana dek iyiymiş şimdi memnun değiller.özellikle hemşirelerinin çok asabi olduğunu duydum kuzenim orda doğum yaptı.Baştaki benim hastanem bu arada :)) Başkentte çok iyi hocalar var ama aşırı kalabalık, gündüz 2 ye aldığın randevu saati oluyo gece 10.düşün o kadar yoğunlar, ben tüp bebek için orda biriyle görüşmüştüm süperdi.Güven hast. Ankaranın en iyilerinden.en pahalılarından birde.hrs yi zaten demiştim gayet iyi bir hastane, kendiminkini övmiyim bide görgüsüzler gibi :)) isabetli olmuş hrs inş güzel sonuçlarla döneceksinde.maşallah kocaman olmuşsunuz ya, oğluşun nasıl ? iism konusunda belirsizliğe devam mı ?

merhaba arkadaşlar;
3 ay önce 8+2 de bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim ne yazıkki.
doktor belirli bir korunma süresi vermedi.o kadar ilgisizlerki zaten,3 düşük olmadan araştırma yapılmıyormuş.benim bu 2.si oldu.bende arayı çok uzun tutmayıp tekrar denemek istiyorum.sizce 3 ay yeterlimidir?
yoksa biraz daha beklesem mi?
diğer arkadaşların yazılarını okuduğumda 1 yıl ara verip yinede düşük yapan arkadaşlarla tanıştım,bende zaman kaybetmek istemiyorum inşallah benimde bebeğim olur
bana akıl verin

Genelde okuduğum hepsininde iyi olduğu yönünde.Başkent yoğunsa orayı otamatik elemem lazım.O kadar saat nasıl bekleyim ben.Ama kalitesinden şüphe duymadığımıda söylemem gerek.Akay Hastanesi Dedeman Oteli'nin yanında değilmi?2 sene önce bir eğitime geldiğimizde görmüştüm.Otelin hemen yanındaydı diye hatırlıyorum.HRS anlık bir karar oldu benim için.Son geldiğim eğitimde arkadaşlar çok güzel hastane falan dedide öyle aklımda kaldı sanırım.Herşeyin güzel olacağına inanıyorum bende.Güzel sonuçlar alalım hepimiz İnşallah.Oğlum günden güne büyüyor teyzesi.21. haftaya yaklaştık şaka maka.Bazen zaman geçsin hemen oğluma kavuşayım istiyorum bazende bu süreci daha uzun zaman yaşamak :))Hamilelik çokta uzun bir zaman dilimi değilmiş sanki.Karnımda çıktı zaten iyice.Saklayamıyorum artık.Dolayısıyla herkes öğrendi işyerindede.

İsim konusunda hala Gökdeniz diye seviyoruz oğlumuzu.Şöyle duyduğumda beni çarpacak bir isim duyamadım henüz.Siz neye karar verdiniz asıl:)Bana öyle geliyorki doğduğunda koyacağız bu çocukların adını.

Evet candasim onumuzdeki aya insallah. Dua et bana
canım her daim dualarımdasın, inş mutlu sona çok az kalmıştır.Allah gönlüne göre versin inş çekinmene gerek kalmadan hamilelik haberini müjdelersin bize...

genelde iyi hastaneler canım, hars isabet olmuş.Akaydaki kadındoğumcunun biri fos, ona gitmiştim ben ve normal yollarla hamilelik şansımın 0 olmasına rağmen aşılama önermişti. diğeri başhekim o iyi.bide benimki var ama o tüp bebek kısmına bakıyor, evet Dedemanın karşısındaki hastane. Maşallah Gökdenizimize :) koca adam oldu yavrum .. allah sağlıcaklada doğmasını nasip etsin inş, evet son günlerde bende aynı fikirdeyim hamilelik aslında kısa bi süreç bil sayılırmış.insan hem biran önce dğsun istiyo hem yok içimde kalsın birazdaha tek bedende 2 can olalım diyo.maşallah karnında çıkmış :) ben çok kilo aldım aslında göstermiyo ama 10 kilo aldım doğuma 15 le girsem iyi.yinede 7 aylık dediğimde yok canım 5 falandır diyoduk diylar.biz kesin karar verdik teyzesi Meriç İnanç ta sabitledik.geçen künye aldı babanesi, m.İnanç yazdırdık...eşim diyor artık değiştiremeyiz iyi oldu :) İnanç derken içim titriyo benim yaşadıklarımız gözümden akıyo.MEriç zaten babasının isteğiydi ve en çok detsklenendi.söyleyemeyen varsın söylemeyesin zor isim oldu ama napim.Aslında bence soyadımızla karizma duruyo zamanla herkeste beğencek.çok öptüm gökdenizimide senide.ayarlayabilrisen inş görşürüz geldiğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…