Selam kızlarr bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim gayet iyiydi..kıpır kıpır..
Birde haberimiz var..Bizim kız pipili çıktı..:)) yani kızım değil oğlum oluyormuş..şaşırdım yok canım benim kzıım olacak dedim..güldü..al sana pipinin resmi diyorinanın o kadar alıştırmışım ki kendimi bu kezde oğlum olacağını duyunca buruldum sanki.. inşallah bi dahakine yine değişmez ama resmini verdi bu kez
Candaş nuray ceza tahmininiz doğru çıktı kızlar
nillde abla nasılsın nerelerdesiiiinn?
napıyorsun oğluşunlaa?_ iyisiniz keyfiniz yerinde umarımm..
varmı oğlunda hareketler, başladımı annesiii?
aynı anda yazıyormuşuz abla foruma.. bende sayfa aktivitesini kaybetmesin diye gönderdim hemen..
sende az önce vardın.. nillde abla neden gitmiş dedim bi an:)
nillde abla, hayırlısıyla güzel çıkar testlerinn.. amniyo yaptırmakta riskli oluyor zaten..
yaptırmaman daha iyi olmuş, ölçümlerin güzel çıkıyormuş zaten abla..
ense ve burun ölçümü fikir veriyor zaten doktorlara..çok şükür güzel seninde
benim 4lü sonucuda güzel çıktı çok şükür..
bende ayrıntılıya 22.haftada gireceğim..o zamana randevu verdiler.. hastanede baktım ,randevuları hep 22.haftalık olunan zamana veriyorlar gebelere.. bi nedeni varmı bilemiyorum:44:
demek 3boyutlu usg ye girdin, çok keyifli olmuştur bebeğini öyle görmek.. bende çok merak ediyorummee kime benziyor yavruu
Allahım esirgesinnn
rollecim, canım benim. inşallah yeni yıl sana da bebek getirir. ama sakın umudunu yitirme canım. herkes gibi sen de burdan güzel haberlerini paylaşacaksın inşallah.
chnbcim, gözünaydın evine kavuşmuşsun. özlemişsindir.
candaş ben 22- ya da 23.i haftada çektirdim canım ayrıntılı. herşey normalse niye amniyosentez istedi doktorun onu anlamadım.
ase, benim de içimde aynı his var nedense. sanki tekrar oğlum olacak gibi geliyor. dediğin gibi kız-erkek öenmli değil. oğlumun yalnız büyümesini istemem. Allah nasip ederse 2.yi istiyorum. ama oğlum biraz daha büyüsün. emdiği kadar emsin. ben 10 aylıkken annem kardeşime hamile kalmış. emzirmeyi bırakmış ve o zamandan beri beni doğru dürüst kucağına alamamış. hala üzülür.
nazlımcım sen nasılsın canım?
nildecim, sağol canım. senin oğluşta karında büyüyor maşallah.
kittyi ben de özledim.
yoğun herhalde.
sezencim senin de 2 kızdı dimi?
sağlıklı olsunlar da cinsiyetin önemi yok.
miniklercim, 2 ay dolsun biraz daha rahatlayacaksın canım inşallah. sabır.
Lone Allah razi olsun cnaim benim. Ben gecen sene bugun dusuk nedeniyle kurtaj olmustum biliyormsun( Bugun kendimi gercekten cok kotu hissediyorum.
Aklima turlu turlu kotu senaryolar geliyor.Iki gundur hic uyku tutmadi kendimi yalniz hissediyorum.Film sonucunda yapisiklik cikarsa ne olacak basima
neler gelecek gercekten cok korkuyorum( Hamile kalamadigima gore yapisiklik var doktorda suphelendi. Cok mutsuzum ..
Catik valla evliler zar zor hamile kaliyor sana ne diyecegimi bilemiyorum. Hemen evlenin bari bebisini asla birakma..
dande kalp atisi dinlemekle dusuk olmaz. Doktorlar ozellikle belirli haftalarda kontrol amacli cagiriyorlar diye biliyorum. Kendini suclama hersey nasip kismet.
kızlar merhaba...neti aldık artık rahat gürebilirim diyordum nerdeee....kendimi unuttum:))
cezam, facede yazmıştım ama tekrar yazıcam allahım hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah...sana ve eşine bağışlasın nazarlardan korusun rabbim...maşallah çokda güzel...sanada çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize...
hiç bakamadım geçmişe üzülüyorum ne var ne yok bilmiyorum...hilalim faceden görmiştim çok çok geçmiş olsun allah şifa versin...eşinin eridiğini görmek çok kötü ben de bu duyguyu 2 defa gencecik kardeşlerini kaybedince eşimle yaşadım anlatılamaz gerçekten çok çok üzücü allah yardımcınız olsun...
minikler, chnb taze anneler nasıl gidiyor?
nuray ve lone siz neler yapıyorsunuz? biz ek gıdaya başladık çokdan sabah kahvaltı sonra çorba yoğurda yeni başladım meyve püresi veriyorum..ama çok fena biz sofradaysak eğer ağzına bişey verene kadar hiç susmuyor ıııııııı ııııııııı ıııııııı sürekli ıııı sesi çıkarıyor ağzına bişey verince gülüyor ağzındaki bitince tekrar ıııı ıııı :))...
nazlım canım nasılsın?
minicikumut, candaş, nilde sizler nasılsınız?
ase ve sezen neler yapıyorsunuz cinsiyetler belli oldumu ayyy nasıl sohbet etmek istiyorum anlatamam size çok doldum ama pc başına geçmek imkansız...sizin bebişlerde gelsin anlayacaksınız beni...
chnb canım gittinmi hataya?
hellom ahhh hellom vah helllommm telefonda görüşmek bile yalan oldu:)) çok özledim..
rolle canım sen neler yaptın? nasılsın?
inşallah kimseyi unutmadım...sabah büyüğü okula götürüyorum gelip küçükle ilgileniyorum büyüğü alma saati geliyor gidip alıyorum...sonra küçüğü yedir uyut büyüğüne alıştırma yaptır küçüğü uyanıyor onunla ilgileniyorum eşim işten geliyor...yemek faslı çayı demliyoruz ama hiçbir zaman taze taze içemedik:)) yine çok şükür tabiiki şikayet değil benimki zaman yetmiyor:)) sonra küçüğünü uyut büyüğünü uyut saat oluyor 9 daha sonrası eşimle çay faslı yada neşeli dakikalar:)) anladınız siz onu eee bu arada aşide ihmal etmeyelim dimi ama :)) günün sonundaki resmimi görmek istemezsiniz sanırım yastığa başını kayar koymaz uyuyan eşimdi şimdi ise ben:))
cinsiyet konusunda ase ve sezen sizinkileri henüz bilmiyorum yada chnb hani ilk öğrendiğimizde biraz buruk olmuştukya nede olsa kızım var ikinciside kız chnb erkekti ikinciside erkek ama alara cinsiyetten öte bişey nasıl anlatsam harika yaaa çok fena gülücük saçmaktan ağzı kapanmıyor eşimin ilk zamanlardaki burukluğunu yazmıştım size ama eşimi görseniz işten gelir gelmez ilk işi onu kucağına almak...bu arada dişlerimiz çıktı diş buğdayımızıda yaptık teyzeleri...ablanın durumuna gelince kıskançlıkları artmaya başladı biraz zarar verme eğilimi var ama kardeşine biz yanlışlıkla bişey yapsak ağladığında ilk kızanda o oluyor değişik duygular...allah isteyen dileyen herkeze nasip etsin herkezin evini çocuk sesleriyle doldursun...yine girmeye çalışırım...öpüyorum hepinizi görüşmek üzere...
sağolun kızlar valla babaya sormak lazım..kızlarını kimseciklere vermiyor..ben ayrılamam diyo..büyüyünce görürsün dedim..sen vermezsinde onlar gitmek isterse..kızıyo:))
Ablacım hataya gitmişsin oh rahat rahat evinde istediğin gibi hareket edersin artık..evin gibisi yok değilmi..Ahmet ardamız nasıl..cihan paşada ilk zaman kıskançlık olmuş sanırım..artık olacak o kadar..senelerce tek çocuktu malum
ya aslında ilk başta hafif bi burukluk olmadı değil..hani değişiklik olsunda istiyorsun ama onca yaşadıklarımdan sonra..böyle hissettiğim için bile kendime kızdım..aslında ikisinede hazırlıklıydım..çünkü ablamla paylaştıklarımın hiçbirini abilerimle paylaşamam..bizim gibi olur dedim kız olursa..Böylesi hayırlıymış demek..görümceme söyledim hamileliğimi..o durmamıştır,yetiştirmiştir zaten..:))annemde yeni öğrendi..ablam söylemiş..kızmış çok..doğruncamı söyleyecekti demişdüşün 5. ayım bitecek millet yeni öğreniyo..aman böylesi daha iyi oldu..kafam rahattı..
senin oğluş nasıl canım yaaa..demek rakkas oynuyo haagıcık müdürünüde dövücem bi gün gerçekten..maili neydi bi mail atim tehditli şuna..bir dost imzalı
iyi yapmışsın ablacım amniyosentez yaptırmamakta..oh üçlü testinde güzel çıkmış ne güzel..ben 3 l
test istemedim..4 lüye girerim direkt diye..çünkü çoğu doktorda öyle yapıyor..
canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyisinya..ah şu enfeksiyon bi bırakmadı peşini canım yaa..ayaklarını çok sıcak tut..üşüyorsun demekki..zaten bi başladımıda inat eder geçmezki geçsin...bu arada yaranı deşmek istemem ama canım o kaybında enfeksiyon değerin kaçlardaydı?benim ikizlerde aşırı vardıda merak ettim seninkini..
Canım çok geçmiş olsun..Rabbim en kısa zamanda tekrar verir inşallah yavrunu..Canım olacakla öleceğe çare yok malesef..millet hep okuyorum burada her kontrolde dinliyor sesini nerdeyse..genetik testi bekle neyse çıkar zaten..Allahım bi daha yaşatmaz inşallah...
Canım evet kız dedi doktor..ama eşim hala inanmıyor..erkek beklentisi içinde:)) Birde dikkate ttim bu topiktekilerin 2. çocuğu olanlar ilki kızsa kız erkekse erkek oluyor
oğluşun nasıl canım faceden görüyoruım maşallah ne kadar yakışıklı olmuş..Allahım annesine babasına bağışlasın..size hayırlı bi evlat olur inşallah..
oy günlüğümmm seni görmek ne güzel..gelmiyosun buralara artık..malum çok yoğunmuşsun anladığım kadarıyla olsun canım..arada gelmende yeter bize..üsttede yazdım ya canım 2. yede %80 kız dediğinde doktor ilk duyduğumda bendede bi burukluk oldu..sonra kendi kendime kızdım ..sen neler yaptın neler yaşadın,böyle hissetmen bile hata diye...ama alıştım bile..eşim hala fazla ümitlenme bence erkek diyor hala:)))
amin canım Allahım isteyen herkese bu güzel duyguları tatttırsın başta nazlıma ve rolleye..rollecim bu arada korktuğunu yazmışsın yapışıklık vardır diye..neysede çıksın canım..en azından ne olduğunu bilirsin ona göre umutlanırsın..yapışıklık varsada hem çözümü var en azından..dua et bol bol..rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda..
Herkese merhaba..
Topiğimiz iyice sessizliğe gömüldü,eski sohbetlerimizi özlüyorum
Beni soracak olursanız karnımda oğlumu,kalbimde sevgisini büyütüyorum.Gün geçtikce varlığına daha çok alışıyorum.Gün içinde minik minik tekmelerini hissettiğimdede benden mutlusu olmuyor.Rabbime şükürler olsun.Mucizem büyüyor günden güne.Cumartesi günü kontrolüm vardı.Uslu uslu uyuyordu kuzum.Herşey yolunda çok şükür.Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın İnşallah.
Ev,iş derken bir koşturmacayla geçiyor hayatımız.İşyerinde ısı sorunu halloldu derken bu sefer evde problem var.Serin oluyor 10 gündür.Kazanda sorunmu varmış neymiş.Bu sene şansıma ısınamadım bir türlü.Kilo almaya son gaz devam ediyorum.Bu duruma yorum yapamıyorum artık.Yediklerimde aşırı bişey yok sanırım benim hamileliğimde böyle geçecek.
Birde taşınma işi var tabi.En geç 2-3 aya kadar taşınacağız.Beni bekleyen bir sürü iş var daha sırada.Bebeğime kıyafetler alıyorum ama neyden ne kadar alayım konusunda takılıyorum hep.Çok abartmak istemiyorum haliyle.Daha alınacak bir sürü şey var.Yavaş yavaş halledeceğiz artık.
Benden haberler böyle.Birde insan bu dönemde bir kase sıcak çorba ikram edene minnettar kalıyormuş onu anladım.Birde bu şehirde çokta fazla kimsem olmadığını gördüm.Amaaan anlarsınız sizler sizler beni hamilelik psikolojisi işte.Hepinize sevgiyle kucaklıyorum ablalarım,arkadaşlarım,kardeşlerim.
günlükçüğüm döndüm kuzum...
sizin ateşli geceler başlamış.ben çok soğudum 40 çıktı ne yapacağım bilmem. eşim grip Allahtan. lekem var hala...
destinanın kıskançlığı normal canım benim oğlan da çaktırmıyor ama kıskaıyor...
sezenim canım benim... Aileler yeni öğrenmiş... olsun kafan rahattı. oğlan kıskanıyor dün bebişin tarağını almış saçını tarıyor. eşim de benim hastane için aldığım tarağı aldı. hürrem tarağı gibi şıkırdaklı verdi oğlana çok sevindi.
doğunca çok seviliyor erkek kız farketmiyor...
Minicikumut karnımda oğlumu,kalbimde sevgisini büyütüyorum diye ne güzel demişsin... gurbetlik zor... senin ailen orada gelmiyorlar mı?
umarım hemen olur...
candaşım araba almak kısmet olmamış umarım alırsınız tez zamanda...
bizim de yok...
bebiş de iyi galiba. civilde indirim varmış malları güzel haberin olsun. tüm hamişlerin.
bazen sebepsiz olabilir. genetik ya da pıhtılaşma olabilir geçmiş olsun...
çok sevindim canım...
Ay kızlar ben geldim. Bugün oğlum da ben de kontrole gittik. Malum 40 çıktı. Korunma yöntemlerini konuştuk. Spiralin döllenmeyi engellemeyip embriyonun rahime ulaşmasını engellediğini okumuştum. öyleymiş( hapların da çoğu rahimin kalınlaşmasını engelliyormuş ( bana östrojen hormonu yükselten ve emzirmede kullanılan hap yazdı...bu yumurtlamayı engelliyor..
Bebiş de iyiymiş sarı hala. uzarmış bazen. Maşallah boyu kilosu da iyi. anne karnındaki gibi önden gidiyor... maşallah...
selam canlarrrrr
nasılsınız bakalım çok çok şükür kimsede yaramazlık yok
beni sorarsanız şükür bende iyiyim adet oldum bitti 9.günümegeldim bile bu ay sınavlar var bebek falan kafamda diil pek arada geliolar:)
inanıorum bi kızım olacak ben adını zeynep koyucam sonra onu kucağıma alıp gölzerinin içine bakarak zeynep bu güzellik varmı soyunda diye ona şarkı sölücem
rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum
kızlar 2011 2012 hepimiz için karmakarışık geçti sevinçler üzüntüler gülümsemeler gözyaşları birbirine karıştı 2013 ve diğer ömrünüz bıyunca hepinize hep huzur hep sağlık hep gülümseme diliyorum rabbim evlatlarınıza huzurlu sağlıklı ömürler versin doğurcak oanlara hayırlı doğumlar nasib etsin
rolle ikimiz kaldık kız bi tekbizede rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin inşallahhh
hepinizi öpüyorum kızlarrr kocamannn
bir yıl aradan sonra herkese merhaba :) yeni yıl hepimize güzellikler getirsin inşallah..
kızlar hala kendime gelemedim yardımcı kimse yok eşim de geçenlerde grip olmuştu tamamen yalnız kaldım kollarım felan kas yaptı iki gündür misaifirmiz vardı oğlum amcası yengesi ablaları babaane ve dedesiyle tanıştı yeni yıla onlarla girdi bugün yolcu ettik misaifrleri çoooookkkkkkk yoruldum eltim saolsun yardımcı olmaya çalıştı evimi felan temizledi ama o da fena hastaydı kızları da küçük ve anneciler öyle işte vırın kırın ses gürültü baya yormuş beni :) buarada biz hala gaz sıkıntıları çekiyoruz hatta cumartesi günü tavan yaptı artık susturamadık acile götürdük fitlle rahatladı yavrum.. bu cumartesi iki aylık olacaz sabırla 3. ayımızı bekliyorum nşallah üçüncü aymızda gaz problememiz bitmiş olur.. bir deyüzümüzde sivilceler çıkıyo hele son sivilcesi kocaman ve içi beyaz şeklinde çıktı kocaman kırmızılıklar oluşuyo daha önce dr. isilik şeklinde olanlara yediklerinden kaynaklı demişti artk o kadar az şey tüketiyorumki bakalım bu defa ne diyecek bu büyük şeylere.. (buarada görenler nazarlanmış diyor okuyorum sürekli çirkin ördek yavrusuna da nazar mı değermiş yahuu :) ) fazla kalamıyorum ayrıntılı yazamıyorum hepinizi çok özledim görüşmek üzre öptüm..
herkese slmmmmm
kızlar ev çok kalabalık misafirler var(yatılı)onların yanında giremiyorum.deniz uyurkende ev işi yapıyorum..misafirler varken iş yapmadanda olmuyor..nucancım aramışsın dün farkettim canım.eşim sağolsıun gelen mesajları okuyup siliyor ve bana söylemiyor..tele eşim bakıyor..bana nurcan aradı dedi bende komşunu kızı zannettim dün farkettim senmişsin.müsait olunca arayacağım canım.kocaman olmuşsunuz maşallahhhhhhhhhhh
hilalcim acil şifalar canım..umarım herşey düzelir...
biz bugün 21 günlükolduk şaka gibi...ilk hafta aşırı kilo kaybettik ve 1 gece yoğun bakımda kaldık..serum takviyesi yapıldı..o yüzden moralim bozuktu..sürekli emdirme ve sağma çalışmalrı yaptık..şükür şuanda kilo almaya başladık ama doğum kilomuza daha gelmedik..göbeğimiz 12. gün düştü..
candasım bu arada kilo konusunda takma ben ilk 2 haftada aldığım 18 kilonun 14 ünü verdim..boşver ye gitsin yarasın kuzucuğa.....
öptm kızlar kendinize iyi bakın...
Selam kızlarr bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim gayet iyiydi..kıpır kıpır..
Birde haberimiz var..Bizim kız pipili çıktı..:)) yani kızım değil oğlum oluyormuş..şaşırdım yok canım benim kzıım olacak dedim..güldü..al sana pipinin resmi diyorinanın o kadar alıştırmışım ki kendimi bu kezde oğlum olacağını duyunca buruldum sanki.. inşallah bi dahakine yine değişmez ama resmini verdi bu kez
kuzummmmm allaha şükür hepsi iyi çıktı sen nasılsın enfeksiyon bittimi?yok tatlım ya ben daha hiç hissedemedim bir iki kere bağırsak hareeketleri gibi bişi hissettim oda gaz mı bebek mi bilemedim ultrasonda fırıl fırıl oynuyo ama:))))))
kuzummmm aminiyosentez istenen benim sadece yaş sorunundan istedi imza verdim zaten istemiyorum diye ayrıntılıyada girdik her şey güzel çıktı sorun yok yani 19+3 de girdim herşey yolundaydı siz nasılsınız tatlım salih paşa maşalalh çok güler yüzlü öpüyorum
sağol kuzummmm benim doktorumda en önemlisi 2 li ve 3 lü diyor 4 lüde bazen gereksiz sorunlar çıkabiliyo diyo hayırlısı kuzum
hoş heldin evine kuzum oğluşlar pek tatlı maşallah sen nasılsın bir sıkıntın varmı öpüyorum
kızlar geçen gün ayrıntılıya girdik her şey yolundaydı ölçümler çok güzel %100 erkek dedi kıpır kıpır ama yüzünü göstermedi ama her şeyiyşe tam bin şükür 23.haftada şeker yüklemesi ve rutin kan ve idrar tahlili istedi tetenoz aşısını benim doktorda yaptırma dedi soran olursa ben yaptırdım de dedi. iş yerinde koşturmam aynı yıl sonu bitti yıl başı başladı benim işler karışık anlıyacağınız sizleri çokkkkk öpüyorummmmmm
bir yıl aradan sonra herkese merhaba :) yeni yıl hepimize güzellikler getirsin inşallah..
kızlar hala kendime gelemedim yardımcı kimse yok eşim de geçenlerde grip olmuştu tamamen yalnız kaldım kollarım felan kas yaptı iki gündür misaifirmiz vardı oğlum amcası yengesi ablaları babaane ve dedesiyle tanıştı yeni yıla onlarla girdi bugün yolcu ettik misaifrleri çoooookkkkkkk yoruldum eltim saolsun yardımcı olmaya çalıştı evimi felan temizledi ama o da fena hastaydı kızları da küçük ve anneciler öyle işte vırın kırın ses gürültü baya yormuş beni :) buarada biz hala gaz sıkıntıları çekiyoruz hatta cumartesi günü tavan yaptı artık susturamadık acile götürdük fitlle rahatladı yavrum.. bu cumartesi iki aylık olacaz sabırla 3. ayımızı bekliyorum nşallah üçüncü aymızda gaz problememiz bitmiş olur.. bir deyüzümüzde sivilceler çıkıyo hele son sivilcesi kocaman ve içi beyaz şeklinde çıktı kocaman kırmızılıklar oluşuyo daha önce dr. isilik şeklinde olanlara yediklerinden kaynaklı demişti artk o kadar az şey tüketiyorumki bakalım bu defa ne diyecek bu büyük şeylere.. (buarada görenler nazarlanmış diyor okuyorum sürekli çirkin ördek yavrusuna da nazar mı değermiş yahuu :) ) fazla kalamıyorum ayrıntılı yazamıyorum hepinizi çok özledim görüşmek üzre öptüm..
Kızlar günaydın.Yeni sene hepimize uğurlar getirsin inş ... 2010-2011 çok kötü bi seneydi benim içinde.2012 ise hem hüznüm hem sevincim oldu.aslalarımız öğrendm, ama şükür Meriç inançıma zorluda olsa kavuşabildim, inş şimdilik karnımda 3 ay sonra kucağımda.Allahım kimselerden mahrum etmesin bu duyguyu.sağlıcakla herkese nasip etsin.
Kızlar bizde haftasonu oğlumuzu gördük geldik.kocaman olmuş sıpa.1150 gr, 38 cm.gelişimi çok iyi bebeğin kilosu filan süper dedi dr.hiç kafana takma gerçekten gayet iyi diye tekrarladı birkaç kez.şuan sanırım beyin ve akciğer gelişimi devam ediyomuş doğsa bile yaşama şansı yükse ama dedi.benim sorumdu tabi :) ki erken doğum riskimiz yok suyun yeterince dedi.25 ocakta çalışabilr raporu alcam, ücretli iznm bitince 45 gün heyet yazabilrmiş 1 defalk.sünnet konusunu sorduk asla 7 yaşından önce tavsiye tmiyoruzu.ürologlrda psikologlarda bu fikrde dedi, fazla kesebiliyolarmış ve ereksiyon problemi, infertilite sorunu olabiliyor dedi, az kesebiliyolar 2. kez sünnete gerek duyuluyor çünkü daha çok minikler o zman dedi.bizde vazgeçtik ( ilk 40 gün acı çekmiyomuş diye okudum aklımada yatmıştı ama sııntı yaşasın istemem acı unutulurda diğer konular sıkıntı yaratabilir ne gerek var dimi) kilom almış başını gidiyo( 10,5 kilo aldım aslında ama dr un tartısı cidden fazlaydı 12 ye yakın gösterdi, kızdı biraz.dikkat et dedi. bu gidişle 20 yi görmesem iyi, iştahımda acayip açık dikkat et dedikten sonra çoştum ekmek tatlı yemezdim yemeye başladım canım istiyo yaa (
sizler nasılsınızkızlar ? ne var ne yok ;?
1 yıl sonra sizleri görmek ne güzel diye çok bilindik bir geyik muhabbetine girmeyeceğim :)
Candaşım Ankaradaki kontrolüm 7 Ocak'ta.Annemle geleceğim muhtemelen.Görüşebilirsek görüşelim İnşallah.Haftasonu havalarda bozuyormuş.Kar bekleniyor.
Bizde dün eşimle çıktık ev baktık ve bulduk sanırım.Bugün ev sahibiyle tekrar görüşeceğiz.Anlaşabilirsek 10-15 gün içinde taşınırız en geç.Anlayacağınız yorucu günler beni bekliyor artık
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Allah'a emanet olun.
herkese slmmmmm
kızlar ev çok kalabalık misafirler var(yatılı)onların yanında giremiyorum.deniz uyurkende ev işi yapıyorum..misafirler varken iş yapmadanda olmuyor..nucancım aramışsın dün farkettim canım.eşim sağolsıun gelen mesajları okuyup siliyor ve bana söylemiyor..tele eşim bakıyor..bana nurcan aradı dedi bende komşunu kızı zannettim dün farkettim senmişsin.müsait olunca arayacağım canım.kocaman olmuşsunuz maşallahhhhhhhhhhh
hilalcim acil şifalar canım..umarım herşey düzelir...
biz bugün 21 günlükolduk şaka gibi...ilk hafta aşırı kilo kaybettik ve 1 gece yoğun bakımda kaldık..serum takviyesi yapıldı..o yüzden moralim bozuktu..sürekli emdirme ve sağma çalışmalrı yaptık..şükür şuanda kilo almaya başladık ama doğum kilomuza daha gelmedik..göbeğimiz 12. gün düştü..
candasım bu arada kilo konusunda takma ben ilk 2 haftada aldığım 18 kilonun 14 ünü verdim..boşver ye gitsin yarasın kuzucuğa.....
öptm kızlar kendinize iyi bakın...
sorma nilde ablacım takımı tamamladık sonundaooooooooo erkekler tamammmmmmm gözün aydın kuzum ne mutlu sana bir kız şimdide allahın izniyle pipili öpüyorum tatlımmmmm
kızlar geçen gün ayrıntılıya girdik her şey yolundaydı ölçümler çok güzel %100 erkek dedi kıpır kıpır ama yüzünü göstermedi ama her şeyiyşe tam bin şükür 23.haftada şeker yüklemesi ve rutin kan ve idrar tahlili istedi tetenoz aşısını benim doktorda yaptırma dedi soran olursa ben yaptırdım de dedi. iş yerinde koşturmam aynı yıl sonu bitti yıl başı başladı benim işler karışık anlıyacağınız sizleri çokkkkk öpüyorummmmmm
sorma ablacım bende şaşkındım ilk bi kaç gün şimdi artık oğlum diye sevmeye başladım:))değişiklik güzel tabii..ama eşlim yinede 3. yü istiyor eşin gibi..bu erkeklere herşey ne kadar kolay..sıkıntıyı çeken onlar değilya tabii..Aaaaa sezen şaşırdım ve sevindim. değişiklik güzel:)) sağlık tabi en önemli ama değişik olsun istiyor insan. eşim ciddi ciddi 3. kız istiyor...
kızlar herkes iyi di mi?
ben de inanın çok yoruldum ev çok fenaydı tek tek her şeyi elden geçirdim. daha ufak tefekler duruyor...vitrin altı mesela. misafirler yeni başladı....
cihan buğram çaktırmıyor ama ciddi kıskanıyor ona da zaman ayırıyorum... ödevleriyle de ilgileniyorum bu sene daha iyi. ama cidden disleksi problemi var hala b-d ve birkaç harfte zorlanıyor...f-h
a-e bazen karıştırıyor(
Maşallah canım oğluşuna,bebişinigörmüşsün..ayrıntılıyamı girdin.?Karlı bir Karabük gününden hepinize merhaba :)
Biz Cuma günü detaylı ultrasona girip döndük Ankara'dan iyi ki bugüne bırakmamışım malum havalar iyice bozdu :)
Oğlum gayet sağlıklı çok şükürGelişimi iyi.Rabbime binlerce kez daha şükür ettim.Parmakları,elleri,ayakları,ağzı,burnu..Yarabbi ne büyük mucize içimizdeki:)Allah isteyen herkese yaşatsın İnşallah.
Sezen canım bende erkek demiştim diye hatırlıyorum.Değişiklik iyi olur İnşallah:)1 kızın bir oğlun olacakmış ne güzel.Alllah ömürlerini uzun etsin İnşallah.
.
evet yaa sen çok söylemiştin erkek hissewdiyorum diye..hislerin kuvvetliymiş canımsezeennnn :)) bu nasıl bi süpriz ya :))) ooo süper ya evet alışınca insan biraz buruluyo ama olsun.aynı bendeki hesap olmuş ki ben senin kadar geç öğrenmiş olsaydım alışveriştende zarara uğrardım allahtan sen yapmadın bişey :)) ee bu duygu nasıl ? tahminimi tutturdum bee :))
oy hilalim sorma senin kız karaborsada valla,bu sene erkek senesimidir nedir..herkes oğlan doğruyor..gerçi bizim ailede tek benim şu anda abimin dün kızı oldu...eltim yakında kızını doğurur..8 aylık oldu sanırımselam kızlar nasılsınız. topik boş kalmış bayağı. ama şöyle okuduğuma göre herkes iyi keyifler yerinde.
sezencim senin kuzucuk da şaka yapmış ha.ama güzel olmuş bi kızın vardı şimdi bir de oğluşun olacak allahın izniyle gözün aydın:))))bu arada sen de geleneği bozmadın:))))topikte erkek bolluğu:))))
kızlar biz de iyiyiz çok şükür kızımla. zamanın çabucak geçmesini istiyorum artık. heyecan bastı iyice. korku yok şimdilik ama sonra nolur bilemiycem.en fazla 8 haftamız kaldı. kız bebekler erken geliyor diyorlar bakalım içimden şubat sonu gibi gelecek bu kız fazla beklemeyecek diyor. kilosu sağlığı yerinde olsun da bikaç hafta erken gelmesine itirazım yok . bu arada cumartesi günü kontrole gittiğimizde 1800 gr olmuştu meleğim gayet iyi dedi doktor. normal doğum istiyorum çok aşırı kiloda da olmazsa kolay olur.burda çok fena kar var. 2 gündür tatil okullar yarın da tatilmiş bebeğimin şansına:)))))) sonra da iki hafta kalıyor izne ayrılmama. evde bekliycez hazırlıklarımızı yapıcaz inşallah.rabbim hepinize bugünlere gelmeyi nasip etsin kızlar. hepinizi öpüyorum.
Hilalim canım nasılsın ? süper ya seninde çok şikayetlerin yokmuş ama mide yanmasıda kötü ben sadece 2 gün yaşadım.şükür başkada olmadı.benimde özellikle sol bacak ağrıyo ama şükür olsun.zorlu bi hamileiğim yok aksine maşallah rahatım şişliğim bile olmadı dilerimde olmaz.çok az kaldı.hazırlıklar tamammı şimdi ? malum ilk doğum sende :)) şaka maka 2 aydan az kaldı canım ya.inş sağlıcakla kavuşacaksın kızına.İsim hala muamma galiba, bilmiyorum ama ben ona Azra Duru yu çok yakıştırıyorum sana benzerse Duru yuda tam manasıyla taşır.bi dşün ark da olsada vazgeçme derim.
asem, canım cidden o nazlı hamilelerin farkı ne diye düşünüyor insan.bendede değişiklik 0.eşim candaş süper dedikçe anneside başlıyor bende öyleydim yok ordan kızı yeğeni derken.yalan halbuki kızında şahidim nazın alası vardı.çekemiyolar kahretsin diyomuşum :))) ya evet o yatış olayı olay resmen.demek ciddi etkiliyodu seni sırtüstü yatış.ben sırt üstü pek yatmazdım onda sorun yokta sürekli dönen biriydim sabitleyemedim.bende sağa yatınca eriç tekmeliyo rahatsız mı oluyo diyorum sanırım karaciğer olayından rahatsızlık duyuyo.benim dr asla dedi ama olmuyo işte geceleri kendimi sağda buluyorum en sevdiğimse yüzüstü yatıştı arada bi karnıma baskı yapıyorum sanırım yatıyorumo vaziyette yine bi tekme yiyorum kıyamıyorumda bazen vicdan yapsamda yatıyorum falan filan.şükür yinede en zoru bu olsun napalım.off canım yaa bi rahatlasaydın tam oh diyoruz yine yeniden durumu oluyor.bi hayırlısıyla bebeğini kucaklasaydın chnb den sonra seninde ciddi zorlu oldu.inş 3. de olacak hiç öyle deme.geçen bende diyroum allah kısmet ederde olur inş.olmuş ya diyolar.ama onlar için öyle işte bize değil, onun kanlı canlı halini görmeden sağlıkla doğurmadan rahat edemeyeceğiz, o zman ancak oldu diyebileceğiz galiba.
sezen, canım valla burda tahminleri pek tutturamıyodum sanırım ama normalde kuvvetliyd topik ters tepti bende.neyse sende tutturdum tahminimi :)) demek sil baştan alışveriş sizi bekliyo insan ne tutcak be diyo ama ciddi paralar tutuyomuş.biz btirdik sanırım bu ayda son ödemelerim var sonra rahatım oh.bizde babalık bişey yok valla çoğu benden oldu eşim değil ben zorlanıyorum ödemede.onada kıyamıyorum ayrı evi var diye.gerçi arabasını o aldı ama o kadar.benimkiler bayağı külfetliydi.neyse inş darısı size borçlarını bitirme babında :)) bambulara bende bayılıyorum ama 6 ay filan kullanılıyomuş ya aldırmadılar bana o yüzden.bebek arabasını araştırmaya başla derim.ancak karar verrisin :) kanz da % 50 indirim varmış ama düşündüğün model varsa eşine ucuza patlar diyorum bi bakın. demek sende yatmada problem yaşıyosunben 7. ayda başladım şükür geç oldu.sizin işiniz daha zor desene.
chnb, ablacım mevlüt fotolarını bekliyoruz.sanırım yalnızsın annenler filanda yok dimi ?
cezam,,, denizi şimdi gördüm oyyy maşallah ona ya ne tatlı öyle.sarışın delikanlım benimmm :))
nazlım, canım nasılsın ? topiğimizin en önemli simasısın sen ve rolle.başrollerdesiniz yazmasanzda biliyroum bizlesiniz.marta yaklaştıkça kendimden çok senin için seviniyroum sanki o zamn müjdeleyeceksin bize diyedilerim allah utandırmasın bu düşüncemizden.iyisin dimi ?
rollem, canım sen naptın hsg yi ?
minikler, canım Keremin gaz sancıları ne durumda = öptüm ikinizide.
Lone, canım sen nasılsın ? işe 2. dönem başlıyomuydun sen ?
Minicik, canım senden ne var ne yok ? oğluşun nasıl ?
Candas merhaba canim ben kotuyum sen nasilsin? Cektirdim valla hic iyi bir sonuc alamadim.Zaten filmi zar zor cektirdim benden onceki kiz bayildi. O kotu psikolojiyle onun yerine beni aldilar apar topar. Zangir zangir titredim.Yapisiklik mi yamukluk mu binbir tane sey soylediler.Zaten ic kanama gecirdim ben kurtaj sonrasi hic yuzum gulmuyor( Son gittigim doktor histeroskopi yapacam dedi cok korkuyorum. Esime de soyledim istersen bosanalim diye.. heralde olmayacak benm cocugum bilmiyorum biryandan ameliyat olmaya calisiyorum biryandan bosanmaya :)) Cok uzgunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?