Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız. pek gelen giden yok yine. herkesin keyfi yerinde umarım.geçmişe bi göz attım hatırladığım kadarıyla yazıcam. candaşım insanlar çok duyarsız özellikle büyük şehirlerde. çok şükür burası o konuda çok duyarlı. erkekler normal bi bayana bile yer verirler hep. hamilelikten beri de hiç ayakta kalmadım. bırak erkekleri kadınlar bile yer veriyor sağolsunlar. buraları bazı konularda eleştiriyoruz ama içinde yaşayınca insan güzelliklerini de görebiliyor.rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın canım inşallah bir daha böyle bi olay yaşamazsın. ha bir de otobüslerin ilk koltukları engelli ve hamileler için ayrılmamışmıydı orda. vermdikleri zaman sen yer iste tatlım. yaşama bir daha böyle sıkıntı. muhabbet ve son hazırlıklar için arıycam seni bi ara. bu hafta okulda son haftam çok şükür izne ayrılıyorum. o zaman bolca vaktim olacak. çok öpüyorum...:)))

nazlım tatlım bu ay güzel haberlerini bekliyorum senden inşallah. her an dualarımdasın.

kızlar beni soracak olursanız. çok şükür iyiyim. arada mide yanmaları ve çok yorulunca sırt ağrısı oluyor ama buna da şükür. günler geçtikçe heyecanım artıyor, sabırsızlanıyorum.gelişimi iyi olsunda bikaç hafta önden gelebilir diye bile düşünmeye başladım. allahım hayırlısını versin tabi. herkesi öpüyorum. kendinize iyi bakın.

kızlar günaydın nasılsınız ?

Lone, şükür çoğu gitti azı kaldı.iyi kötü sıkarım dişimi artık, gerçi ciddi ağırlaştığımı hissediyorum, her gün durağa gelmek için 10 dk yürüyodum tık demiyodum 1 haftadır nefes nefese kalıyorum durakta hemen banka oturuyorum, otobüstede ayakta kalırsam ciddi tansiyonum düşüyor, artık olmadı babamdan rica etcem sabahları beni bırakması için.sen nasılsın ?

Nazlım, inş geciktirmeden vereceksin haberlerini, o arkadaşının uğruda değecek inş sana.sabretmek en zoru, mart a az kaldı inş totem tutacak.

Rollem, allah sendende razı olsun ne yapıyoruz ki keşke daha fazlasına gücümüz yetse.

Minicik, canım taşınma işi bitti mi şimdi ? evet ne yazıkki saygı 0 artık.

[chnb, calacım sanırım annen gitmiştir şimdi ? bende işte işe gidiş geliş dışiında iyiyim, son zmanlarda bide ateş basmasa daha iyi ama :)) gün sayıyorum artık çok azladı :)
sizde iyisiniz dimi oğulların sen =

asem, canım anlamıyorum ben bu insanalrı hadi diyelim beni yine anlamıyolardır senin elindeki kocaman çocuğuda mı göremiyolar, böyle ailelerden gelmediğimiz için belkide 2 kez daha fazla yadırgıyoruz allah muhtaç etmesin kimseye.cidden çok benciller adamlar koltuk değeneğiyle biniyor körler biniyorda kimse anamısın demiyor, insanlığımdan utanıyorum ama ne çare.bizde iyiyz çok şükür teyzesi, büyüdükçe yoruluyoruz artık oturmak bile zor oluyomuş son günlerde.yine şükür halimize.sanırım benimde ayağımda mantar çıkmış dr a gidince sorcam sıkıntı olabiliyomuş bebek içinde.senin enfeksiyon ne durumda, hala aynı mı ? sanırım doğuma dek yüreğimiz ağzımızda gezcez senin için inş sonu iyi olsunda yine razıyız dimi ?

hilalim, canım sorma ya buralar biraz daha sıkıntılı çok doğru demişsin kızsakta o küçük yerlerinde avantajları çok farklı insanlık hala ölmemiş dedirtiyor.saolsun allah razı olsun hepsinden.neyse birkaç. hafta daha idare etcem olmadı napalım mecburi raporu keserim.tamam canım görüşelim, çok az kaldı yaa :) heyecan doruktadır sende artık iyice, son paslaşmamızı yapalım.bizimde bebek için bi döşek yatak diyim artık onlar eksik adam akıllı bişey bulamadık.son çare annem yünden yatak yapcak.kaçkez netten istedim ama 5 para etmez bebek yatırılmaz onlarda.

günlük, nilde, kıtty, ceza, minikler, senem, taf, nasılsınız kızlar ?

bende cxuma günü çalışabilir raporumu alcam inş, 5 hafta daha devam etcem işe.ama tabi tansiyon olayı zorlarsa keserim arada napim, 2 dirde saolsun bi adam yer veriyo, bizim dairedenmiş, bi kere ben rica ettim hamileyim diye 2 lemedi.siz bana deyin ben hep kalkarım dedi, bugün gördü tekrar kalktı valla ne dualar ettim ama, ayakta gitmem imkansızlaşıyo artık oturunca bile daralıyorum zaten dr demişti fazla kalabalığa girmicen ayakta kalmıcan diye.öncedende kalabalıkta fenalaşırdım da şimdi iyice arttı.neyse şükürler olsun yinede iyyiim.başkada pek sıkıntım yok, hastaydım iyileştim, işte biraz sabit kalmak zorluyo oturmak filan, ama olsun hepsine binlerce kez şükür olsun ömür boyu rahatlıktansa çocuksuz, çocuklu olup rahatsızlık çekmeyi tercih ederim.inş aynı şeyleri rolleyle nazlımdanda duycaz yaşıycaz.benden böyle işte kızlar, aa bu arada biz geçen hafta araba aldık.çok ani çıktı biriyle anlaşmışıtk tamam dedi, tam arabaya bakcaz vazgeçtim satmıyorum demezmi ? cinlendik tabi, akşam gedik baktık arabalara yine, allahtan denkte geldi eşimde 1 gün izinliydi, espri yaparken ciddi oldu.plakası isimlerimizn baş harflerinden ve doğum tarihlerimizden oluşuyodu, baktık arabada temiz hem istediğimiz model hem rengi tercih ettiğimiz renk, hemde piyasadan 2-3 bin lira ucuz olunca tamam deik, öğlene dek krediyi çektik öğleden sonra babamla eşim çoruma gitti(araba ordaydı ama plaka 06) aldı geldiler, kıtıkıtına yetişmişler. arabayı bakıma sokup, noteri bekletmişler saat 5,30 da işlemler bitmiş filan.şükür onun telaşeside kalktı meriç inanç ın ilk uğru inş :) darısı olmayanlara olsun.öptüm hepinizi kızlar.haftaya randevu var birde.bakalım ne kadar büyümüş sıpa.

Son düzenleme:
Chnb abla,Ase,Candaşım teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Taşınma işi bitti çok şükür,iyice yerşeltik.Ağırlaşmadan bu işi halletmek çok iyi oldu.Yoruldum fazlasıyla ama bitti :)

Benimde çarşamba günü doktora gitmem gerekti.Salı gününden başlayan bir karın ağrısı çarşambada devam etti.Bende doktoruma görüneyim dedim.Oğlum sağlıklı çok şükür.Yormuşsun kendini ondan ağrıyordur karnın dedi.Şeker yüklememide yaptırdım.Tokluk sınırın biraz üstündeydi.Birde fazla kilo aldığım için diyetisyene gönderdi doktorumAsıl kiloları bundan sonra alacaksın,nasıl doğum yapmayı planlıyorsun diye fırça bile yedim:)

İşin komik tarafı ben hamilelik çabuk geçiyor diye üzülmeye başladım.Sanırım sevdim bu süreci :)Rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almak nasip etsin İnşallah.Evlatları kucağında olanlarada Rabbim kolaylık versin.İsteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin İnşallah.

Candaşım arabanız hayırlı olsun.Meriç paşanın uğuru evinize gelmeye başladı artık:)Darısı tüm dileklerinizin başına.

günaydınn

ooo ne kadar az kalmış hamilelere :) 40 günler 60 günler,

otobüste yer vermeyen hıyarlar var malesef, banada hamileyken yer vermiyorlardı

hillalin kayınvalidesi nasıl oldu

chnb bende özledmi vallahi.

günlük iyi sanırım geçen netleştim.

faceden bana mobil nolarınızı gönderebilir misiniz? rumuzlarla arıyayaım. hattımı yeni aldım yarın gelecek elime.

öpüyorum hepinizi en çok bebelerimi

slm kızlar....ay ne kadar uzun süre oldu yazmayalı...giriyoruyoum topiğe ancak okuyabiliyorum..yazmaya pek fırsatım olmuyor...genellikle misafirlerim oluyor kızlar..bugün 41 günlük olduk..vayyy be diyesim geliyor ben bile inanamıyorum hala..bizim değilmiş gibi geliyo:)haftaya mevlüd okutacağız...20 günllük oluncada okutmuştuk..öylee işte..şimdi uyuyo fırsat bu fırsat...

öncelikle geçmiş doğum gününüz kutlu olsun cinoo ve chnb abla...biraz geçoldu ama kusura bakmayın...
chnb abla ahmet arda kocaman olmuş maşallahsaçlar süperrrrr..biz hala küçücüğüz 4100 olduk anca...mama takviyesi veriyorum..nedense hızlı kilo alamıyoruz..bugün doktora gittim cerazette diye doğum kontrol hapı verdi..duydun mu hiç..kistlerim oluşmuş malesef...adetin geldi mi abla...ayyyy aklımda daha ne çoksoru var:)

candasım çok güzel görünüyosun..hiç de kilo almamışsın..yeni nesil böyle canm..kimseye saygı kalmamış..araba çarpıyoda dönüp kimse yardım etmiyooo..çalışman iyi olur..ben iyikide çalışmışım yoksa 3 hafta sonra başlayacağım..düşünmesi bile kötü..doğumdan sonra zaman hızla geçiyo..

minikler uzun süredir girmemişsin canım..gazla aranız nasıl?ali kerem nasıl?alışabildin mi evde yalnız kalmaya..gerçekten zor oluyormuş..yemek falan yapamıyorum:)

hilalcim maşallah az kalmış...kocaman olmuşsunuz..annen nasıl oldu canım...

hello nasılsın?cinoya kim bakıyo..memnunmusun çalışmaktan?kardeşin geldi galiba canım..

lonecim nasılsın sende uzun süredir girmemişsin canım...nasılsın az kaldı okula:)ben özledim çalışmayı...hala emiyormu oğlun?

nuraycım,günlük nasılsınız?

sezencim bir erkek daha geliyo ha...

nazlıcım güzel haberlerini bekliyoruz canım...

asecim nasılsın caım?

minicikumut gökdeniz bey nasıllar?sen nasılsın?
unuttuğum varsa affola..deniz bey uyumuşken mutfağı toğlayayım...hergün yazamasamda hep aklımdasınız kızlar..öpüldünüz

Cezammm seni buralarda görmek ne güzel ya :)) çok saol canım.Deniz sizin oğlunuz hala inanması güçte olsa gerçek bu.rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inş.nasıl peki ? üzüyomu seni annesi ? 40 mevlütüde olcakmış oyyy yerim ben onu.fotolarını bekliyoruz bak haa.valla haklısın arabayla çarpıyolarda kaçıyorlar ben ne bekliyorum ki.

kıtty m canım sen nasılsın ? alıştınmı işine ? Çınarımda abi olmuş.yerim ben onu...abi footlarını istiyoruz amaaa.no.lar için tamam :)

minicik teşekkür ederim.meriç uğrunu gösteriyo teyzesi, evet aslında uzun gibi ama hamilelik kısacıkmış.iyi değerlendirmeli :)

nildem, sen napıyosun canım ?

sezen, oğluşun nasıl ??

dün kırkımız çıkınca banyo yaptırdık denize..o halini face koydum teyzesi...canım belli olmuyo bazen çok ağlıyo bazen bütün gün uyuyo..anlamadım gitti..gaz sancısı geldimi ıkınmaktan kıpkırmızı oluyo..o zman çok üzülüyorum..

Canım biz iyiyiz şükür. Arda iştahlı bir bebek maşallah. süt bırakmıyor sürekli sıvı elimde ama hep boş. 2 ayı geçtik biz. Hızlı kilo aldı başta sonra azaldı eskiye göre. henüz mama vermedim ama bazen acaba doymuyor mu diyorum hep emmek istiyor....

Kanama için dr m arda beyle görüştü ilaç vermiş içtim lekeye döndü. kesilecek belli. cerezettayı benim dr m de verdi. iyi bir hap iyiliği şu : birçok doğum kontrol hapı döllenmeyi engellemiyor rahim duvarının kalınlaşmasını engelleyerek bebeğin tutunmasını engelliyor. bu hap döllenmeyi de engelliyor bu kısmı güzel. 25 tl dediler. eşim istemedi kullanmamı çok ilaç kullandın gebelikte ben korurum dedi.:))

Herkes iyi gördüğüm kadarıyla...

Annemler bu gece gitti...

büyük oğlumda bizle yatmak istiyor dün gece benle yattı...

Günaydın kızlar... Bugün kandil. Allahım bu günün yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versin....

günaydın kızlarr herkesein kandilini kutluyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
ben dün adet oldum hayırlısı bakalım

şükür herkes iyi bende iyiyimmiiöiölkşskfşsdjsahaKJHAKJAHKWAHLSAZSJNJKLKkklxjlxjfsdljldsjlf

candaşım dün cvp yazamadım bugün kontur yüklücem sürem dolmuş haberleşiriz eve kuşumda öldü kocamla ikimiz kaldık bi

ben de herkesin kandilini kutluyorum. Allah herkesin gönlünün muradını versin. evlaıd olmayanlara hayırlı evlat, olanlara da sağlıklı,
hayırlı büyütmek nasip etsin.
Allaha şükür bi yaramazlık yok. evet çalışmaya başlayacağım kısmetse. eş durumu tayinlerinden net bi haber yok, olur da bi sürpriz olup il içine açarlarsa olduğum yere atanırsam çalışmama işhtimalim var. tüm bunlar %1 ihtimal. ben kendimi çalışmaya hazırladım, alıştırdım. inşallah alışırım. oğlum büyüdü çok şükür, 0 zamana 7 aylık olcak kısmetse. ceza sormuş, hala emiyor çok şükür. biberon da alıyor, gözüm arkada kalmaz annem bakacak inşallah. bir de dersim az olursa çok sevinirim. 21 saat üzeri istemiyorum diye dilekçe vericem bakalım. mümkünse sabah gideyim öğlen geleyim istiyorum bakalım nasıl olacak. gece uyanmalarımız hala devam ediyor. uyanıdğında emzirmemeyi deniyorum ama henüz başaramadım. ama minimuma indirebildim çok şükür. 11de uyandırmadan biberon veriyorum devam sütü, biraz da emziriyorum. 3e kadar idare ediyor. 3te uyanıyor emiyor. sonra tekrar 5 ya da 6 gibi emiyor, 7de de uyanıyıor. buna şükür neyapalım.

Candaşım çok şükür canım oğlum ve biz çok iyiyiz..nettte sorun olduğu için bi siredir giremedim..sizlerde iyisinizdir umarım..dün okudum cevap yazdım o kadar ama gitmeyince bi daha yazmaya üşendim..senin oğluş nasıl zaman git gide yaklaşıyor sizin..ne güzel..Allahım bizede yaşatsın o günleri inşallah..Bua raba araba alınmış hayırlı olsun
Cezacım maşallah bebişine çok tatlı olmuş büyümüş artık annesi..Allahım sağlıklı sıhhtali büyütmeyi nasip etsin..
Chnb ablacım kanama benimde 52 gün sürmüştü inan bir türlü temizlenememiştim..tabii leke şeklinde devam ediyordu 1 aydan sonra.eşinin seni düşünüyor olması ayrı güzellik helal olsun ona.Ahmet ardamızda tam paşa maşallah ona..ama cihana pek benzetemedim ben..eşine mi benziyor?
asem nerelerdesin sende girmemişsin ne zamandır oğluşlar nasıl;?başladınmı alışverişe?
miniciğim sen nasılsın canım demek hamileiği sevdin:) rahatsızlıkları olmasa gerçekten keyifli bir süreç..ama artık son aylarda sıkılmaya başlıyorsun..bir doğsa diye..sanki doğduğumdan beri hamileymişim gibi gelmeye başlamıştı kızımdayken:))tabi 41 hafta bekleyince
Nazlım inşallah mart senin ayın diyorum sana Allahım bugünün hürmetine seninde kucağını en kısa zamanda doldursun canım inşallah..aminnnnnnnnnnnnnn....
minikler,nuray,lone,hello,datlum,günlük,rolle,hilal kızlar sizede tek tek yazmak isterdim ama eşim niyetli yemek işleriyle uğraşıyorum.inşallah iyisinizdir..
Herkesin mevlid kandilini tek tek kutluyorum..gönlünüzden geçen sizin için hayırlı olan duaları Kabul etsin Rabbim..bebeklerinize ve sizlere sağlık sıhhat versin...Dualarınızda unutmayın...

kandilimiz mübarek olsun bu mübarek günde hepimizin duaları kabul olsun

cezam, oğlun çok tatlı :)) yerim ben onun gülüşünü.

Asem nerelerdesin ?

nazlım, görüşürüz yine.Rabbim bu gecenin hürmetine o heyecanla hevesle arzuyla beklediğin haberini sana nasip etsin ve rolleye.dualarımızın sizinle olacak bu gece.inş sona yaklaşıyoruz seninde rolleninde haberini alacağız.çok üzdüler sizi evet ama gelişleri aynı şeklde heyecanla sevinçle olacak.allahım duysun sesimizi.

sezen, canım sona yaklaştık şükürler olsun.inş bizden sonra darısı size.allahım cümle olmayanlara nasip etsin.siz naptınız başladınızmı alışverişe ?

Kızlar, hepinizin kandili mübarek olsun.Rabbim gönlünüzden geçen tüm dilekleri kabul etsin.Başta nazlım ve rolleye en teinden sağlıkla hayırlı evlatlar versin.Dertlilere deva, hastalara şifa, işsizlere iş, evlenmek isteyenlere eş, çocuksuzlara hayırlı evlat, borçlulara bol rızık versin rabbim.Dilerim kimin ne derdi varsa bu gece dermanı gelsin.Hepinizi dualarımdasınız inş.öpüyrum herkesi...

Kizlar kandiliniz kutlu olsun. Hamilelere Allah hayirlisiyla evlatlarini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin. Isteyenlere Allah hayirli, saglikli evlatlar versin. Dualarimiz kabul olsun insallah.

Candaşım henüz başlamadık ama içim gidiyor..eşim marta kadar ödemelerimiz olduğu için şimdi alışveriş yapma diyor..ama ben geçen gün market alışverişi yaparken bimde bir bebek takımı gördüm ve dayanamayıp kaçamak yapıp aldım 9 aylığını çünkü oldukça kalın bir kadife takımdı kışa ancak giyebilir..işte bu:
sizin alışveriş bitti sanırım oh kafan rahatlamıştır şimdi..

Kizlar doktor histeroskopi laparoskopiyi lokal anestezi yaparim dedi. Sizce dayanabilirmiyim? Forumlarda gezdigim kadariyla cogu kisi genel anesteziyle olmus. Gribal enfeksiyonumda var cok endiseliyim.Icinizde olanlar genel mi olmustu yoksa lokal mi?

iyi akşamlar kızlar herkes iyi inşallah.

asem büyüdük allaha şükür bakalım ama daha büyümemiz lazım.izne de ayrılıyorum yarından itibaren bol bol besleyip büyütcez artık.enfeksiyondan da biran önce kurtulursun inşallah.öpüyorum...

chnb ablacım umarım dikişler yeni bi müdaheleyi gerek kılmaz.

candaşım arabanız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. meriçim gelmeden bereketi geldi hadi bakalım:))))

minicikumut canım hadi geçmiş olsun bitmiş taşınma işi. yeni eve gelecek kuzucuk ha. sağlıcakla gelsin inşallah:)))

hellom işe başlanmış canım hatta alışılmış bile ne güzel. kayınvalidem evde hastanede yapacak bişey yok demişler.biraz daha iyi şuan. allahın izniyle torununu görecek:)))

cezam kocaman olmuşsunuz maşallah. kuzucuğa bayıldım tatlım benim. bizim de az kaldı teyzesi hayırlısıyla bizler de alalım kucağımıza heyecan had safhada:)))

rolle canım ben genel anesteziyle oldum bi sıkıntı yaşamadım.lokal olduğunu duymamıştım hiç düşününce genel mantıklı ama araştır iyice istersen.

herkesi bol bol öpüyorum. kendinize iyi bakın. geçmiş kandilinizi kutluyorum. rabbim dualarımızı kabul etsin.

Rolle, emeliyat ne zman olcak peki, lokalede dayanırsın tecrübem yok ama zaten uyuşturuyolar ya.sezeryanvari bişey oluyodur zaten, Allahım şifanı tez vakitte göndersin, dualarımız seninle inş.

Hilalim, saol canım Meriçim uğrunu gösteriyo teyzesi, inş bahtı açık olsun tüm yavruların.Allahın izniyle babanesi azra yı görecek. izne ayırlıdn sanırım arrtık okul hayatın bi sürelik askıda :) benimde bugün çalışabilir raporum işlendi.

Sezen, güle güle giysin oğlumuz ,ni sağlıkla çok güzelmiş cicisi, marttan sonra ver elii alışveriş :))

Nazlım, canım nasılsın ?

Kızlar ben bugün çalışabilir raporumu aldım. iğnemi vurmaya wc ye girdim hastanede, gözümün önünden son 1 yılım geçti, imkansızımda ordaydı mucizemdi, dr un belki imkansızlarda olabilirsiniz sözü çınladı kulağımda, tedavi anı karmaşık duygularım heyecanım endişem, tedavi öncesi ya asla olursa' larım.kanamam, umudum umutsuzluğum herşey gözümün önünden aktııı geçtii, şükürümde orada oldu lanetimde. ama bin kere şükür allah nasip etti dilerim sağlıkla doğup büyümesinide nasip etsin, tahmin edersiniz ki hepimiz gibi aklımda 2 isim vardı, onlarada nasip edecek inş. en zoru beklemek ama inş değecek.karmaşık duygular yaşasamda sonucu umuda gidiyor.inş hepimzin kötü anıları güzelliklere mucizelere dönüşsün. hepinizi çok öpüyorum. bebeklerinizide ...

iyi tatiller.iyi akşamlar...

Aynen candaşım martı sabırsızlıkla bekliyorum...birde herşeyi baştan alıcağımız için..ama kızımı nasıl başedicem bilmiyorum..bana bebek arabası alın..ben beşikte yatıcam deyip duruyor şimdiden...eşimde bebek arabsını doğumdan sonra alalım diyor...zaten ilk zamnlar çok dışarı çıkamazsın diyor bilmiyorum..
Bizim 30 unda ayrıntılı ultrasonumuz ve şeker yüklememiz var ..bakalım bebişim ne alemde..

oh sonunda sona yaklaşıyorsunuz siz canım..şurda ne kaldı..sezeryan olursan 2 ay filan dimi..Allahım sağlıcakla kavuştursun inşallah canım meriçimize..
kızlar sizlerden ne haber niye girmiyosunuz foruma artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…