- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #21.741
Cezammm seni buralarda görmek ne güzel ya :)) çok saol canım.Deniz sizin oğlunuz hala inanması güçte olsa gerçek bu.rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inş.nasıl peki ? üzüyomu seni annesi ? 40 mevlütüde olcakmış oyyy yerim ben onu.fotolarını bekliyoruz bak haa.valla haklısın arabayla çarpıyolarda kaçıyorlar ben ne bekliyorum ki.
kıtty m canım sen nasılsın ? alıştınmı işine ? Çınarımda abi olmuş.yerim ben onu...abi footlarını istiyoruz amaaa.no.lar için tamam :)
minicik teşekkür ederim.meriç uğrunu gösteriyo teyzesi, evet aslında uzun gibi ama hamilelik kısacıkmış.iyi değerlendirmeli :)
nildem, sen napıyosun canım ?
sezen, oğluşun nasıl ??
slm kızlar....ay ne kadar uzun süre oldu yazmayalı...giriyoruyoum topiğe ancak okuyabiliyorum..yazmaya pek fırsatım olmuyor...genellikle misafirlerim oluyor kızlar..bugün 41 günlük olduk..vayyy be diyesim geliyor ben bile inanamıyorum hala..bizim değilmiş gibi geliyo:)haftaya mevlüd okutacağız...20 günllük oluncada okutmuştuk..öylee işte..şimdi uyuyo fırsat bu fırsat...
öncelikle geçmiş doğum gününüz kutlu olsun cinoo ve chnb abla...biraz geçoldu ama kusura bakmayın...
chnb abla ahmet arda kocaman olmuş maşallahsaçlar süperrrrr..biz hala küçücüğüz 4100 olduk anca...mama takviyesi veriyorum..nedense hızlı kilo alamıyoruz..bugün doktora gittim cerazette diye doğum kontrol hapı verdi..duydun mu hiç..kistlerim oluşmuş malesef...adetin geldi mi abla...ayyyy aklımda daha ne çoksoru var:)
candasım çok güzel görünüyosun..hiç de kilo almamışsın..yeni nesil böyle canm..kimseye saygı kalmamış..araba çarpıyoda dönüp kimse yardım etmiyooo..çalışman iyi olur..ben iyikide çalışmışım yoksa 3 hafta sonra başlayacağım..düşünmesi bile kötü..doğumdan sonra zaman hızla geçiyo..
minikler uzun süredir girmemişsin canım..gazla aranız nasıl?ali kerem nasıl?alışabildin mi evde yalnız kalmaya..gerçekten zor oluyormuş..yemek falan yapamıyorum:)
hilalcim maşallah az kalmış...kocaman olmuşsunuz..annen nasıl oldu canım...
hello nasılsın?cinoya kim bakıyo..memnunmusun çalışmaktan?kardeşin geldi galiba canım..
lonecim nasılsın sende uzun süredir girmemişsin canım...nasılsın az kaldı okula:)ben özledim çalışmayı...hala emiyormu oğlun?
nuraycım,günlük nasılsınız?
sezencim bir erkek daha geliyo ha...
nazlıcım güzel haberlerini bekliyoruz canım...
asecim nasılsın caım?
minicikumut gökdeniz bey nasıllar?sen nasılsın?
unuttuğum varsa affola..deniz bey uyumuşken mutfağı toğlayayım...hergün yazamasamda hep aklımdasınız kızlar..öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?