Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kac zamandır gelmiyordun ..demek sifreni unuttun..bende merak etmistim
Şükür iyisiniz..babanizla berabermissimiz, ne güzel. .ailece bi aradasiniz..
Canim esmer, küçük bi oglusumm varsarilik oldu ama gececek ins
Dogum iyiydi, spinaldi..ama cok fena baş boyun ağrısı yaşadım. .2gundur iyiyim.
Oncesinde yataktan cikamadim, basimi tutamiyordum
Ismimiz Melih oldu teyzesii..fotoyuda albume ekliyeyim dedim ama basaramadim:44:
Tekrar denerim, oraya koyarim cnm..
Sizler nasılsıniz, nasil geciyor gunleriniz ..
Arayi açmayın

Gunluk nerelerdesinizz cnm yaa...
Cok sagol. .teşekkür ederim. .şükür bugünlerimize
Sen nasilsin? Fıstık lar nasıl? Iyisiniz, keyifler yerinde ins..
Arada bir ses verin amaa

Aseeeee canım çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün...

Teşekkür ederm ablacım..
Nasılsıniz? Yavrular nasıl?
Okul nasıl gidiyor? Ahmet Ardanin keyfi nasil..geceleri rahatladımı brz
Kendinize iyi bakin ablacimm..arayı acmayalim ama..:79:

Minicik. .canım Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu..
Cok şükür sağlıkla kavustun evladınaa..
Allahım tum bekleyenlere, dileyenlere nasip etsin ins

Sağlık la, huzurla geçecek nice guzel yıllarınız olsun hep birlikte..
Kendinize iyi bakın annesii..
mis kokulu avuçlarından öp benim için Eymen beyi

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayılı saatler kaldı sezenimmm..büyük gün yakın
Cok heyecanlı yaa...
sende nasıl heyecan var kimbilir
korku deme heyecan o heyecann
bende doguma alindigimda; ameliyathanede bi yarım saat bekletildim dr gelsin diye
Beklerken heyecan tavan yapti:) anestezici ilaci hazirlamisti..ama heyecanli oldugumu, ekstra birde sakinlestirici verirse rahat edecegimi soyledim
Cok az uyutalim istersen dedi.
'Hayir..uyanik olmak ama sakin olmak istiyorumm, kafam biraz rahat olsun ' dedim:)
Sanki önceden doğum yapan biz değilizheyecan olursa, ihtiyac duyarsan hatırlat dr' a canim

Allahım saglıkla tamamına erdirsin. .
dualarım hep sizinle..
oglusunla haberlerinizi bekliyoruz Hayırlısıyla canım

asem çok geçmiş olsun kara oğluşuna..bol bol emzir annesi bişeyciği kalmaz inş..
Bizim son 1 günümüz canım ama inan bugün nasıl geçti anlamadım..bi yandan çat kapı gelen misafirlerimlemi uğraşsam..diğer yandan ateşler içinde yanan kızımamı koşsam bilemedim..halada hafif ateşi var yavrumun uyudu ama aklım hep onda..
annelik çok zahmetli ama bir o kadarda güzel..bakalım 2. kez anne olmak nasıl bi duygu olacak:)inşallah oğlumda sağlık sıhhatle gelir dünyaya..dua edin canım..sen loğusasın duan kabul olur inş.

Sağol canım. . Sık emzirmeye çalışıyorum. .ama uyukluyor hep

Cok gecmis olsun kızına. .aklın nasıl kalmasin ki..bizimkide yeni iyilesti daha
Dogum oncesinde hastaydi.. doguma giderken çıkarken tembihledim anneleri ve eşimi..
yuksek atesten cok korkarim..o agrida sancıda aklımda o vardı yani
Evet, annelik zahmetli ama guzel canim
Gece bi bebege bakıyorum bi ogluma bakıyorum (gece cok terliyor yada ustunu açar)
Mesai artıyor mus ama canlari sagolsun..
2.kez de guzelmis annelik..hatta 3.kez de guzel olur ws ws
Vallahi sen dogursan ben rahatlayacagim sezenn ..
hersey cok guzel olur, rahat ol cnm..
Yarin eve donersen haberini aliriz sanirim..yada cepten girersen

Allahım saglıkla mis kokulu oğluna kavustursunn
Dualarim seninle canim ..
mazeretim olmasaydi, duanin fazlasini yapmak isterdim senin için..

Hayırlı haberler Nazlım ve rolledende gelsin ins..
O gun dualarimdaydiniz..
Allahım tüm dileyenlerin, bekleyenlerin bu sebepten yüzünü güldürsün
Nazlim tekrardan ugramadinn:44:

Asemm Allah razi olsun dualarin icin, tekrar hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bebislerinizi.
Sezen dualarimdasin canm. Hayirli haberlerini bekliyoruz.

Sezen ogluna kavusmustur sanırım. .
Cok meraktayımm..hatun da ne zaman gelir kimbilir

günaydın kızlar

uzun zamandır yazmadım o kadar yoğun ki hayatım uykuya vakit bulduğuma şükrediyorum kardeşimin düğünü var 2.5 haftamız kaldı onun koşuşturması iş yerinde işler çok yoğun sınavlarım var arada çocuk yapmaya da uğraşıyoruz ama yine beceremedik :)
asem sağ salim geldi meleğin çok şükür güzel ömrü olsun rabbim meleklerini yanından hiç ayırmasın inşallahh
sezen de dün doğum yapacaktı şimdi kolarındadır meleği senin meleğininde güzel ömrü olsun melekler hep yanında olsun
çok şükür hepiniz sağ salim aldınız kucaklarınıza kapanışı sezen yaptı:)
abiler ablalar kıskanıomu bebekleri:)
kızlar bende durumlar aynı bi değişiklik yok ay sonuna randevu aldum adetin 3.günü yapılan hormon testlerini de yaptırayım diyorum bi onlar kaldı sanırım hayırlısı bakalım
rolle hep dualarımdasın ismini yazarsan isminle dua etmek isterim
herkesi öptüm allaha emanet olun

Nazlim Allah razi olsun bende hep dua ediyorum sana ve doguma giren tum arkadaslara. Tabii ki cok sevinirim ozelden yazarim adimi sen de bana yaz. Insallah dualarimiz kabul olur bir gun. Benm kaderimde yok mu acaba anneligi tatmak
Sezenn her dogumdan cikandan foto bekliyoruz ona gore. En kisa zamanda ugra buralara :)
Nazim sana ozel msj gonderebilmek icin arkadas listenize eklemeniz gerekiyor dedi.Talep gonderdim.

Son düzenleme:

Çok sağol Nazlım..darısı sizlere olsun
Kapanış falan yapılmadı henuzz..kapanış sizinle olacak
Bak bi yere gitmedik; daha sizin heyecanınızı paylaşacağız
Testlerde güzel cikar inş..Allahim emeklerinizi boşa çıkarmasın
Isleriniz rasgelsin her zaman..
Rollecim öyle deme canım ya..dile getirme..
Allahım Hayırlısıyla nasip edecek anneligide..
Hersey guzel olur Allah'in izniyle..Güzel düşün ama canim..

Hep aklımdasiniz..
Allah'a emanet olunn..

Sezeni çok merak ediyorum yaa..
Bugün eve cikar galiba

oy oy oy sezenimin de aslanı gelmiş maşallah inşallah hayırlısıyla resimlerini de görürüz asem sizin isim de güzelmiş melih paşamız uykucu prens mi deseydim yoksa nasıl oldunuz cnm geçtimi sarılık bizde de olmuştu dr. aç bırakma doyur atar sarılığı demişti işte mamayla doyurarak geçirdik çok şükr sonrasında emmeye başladı nazlım ve rolle kızlar beni ağlattınız bugn eşekliğim üzerindeydi ne zorlukla kavuştuğum oğlumu azarladım o da fena sıçradı ilk defa böyle sıçradı resmen aklı gitmiş gibi oldu nasıl katıla katıla ağladı eşime verdim biraz uzaklaştım ağladım tabi özür diledim güldürmeye çalıştım yorgunluktan o hale gelmiş ben yorgunluğu kenara atıp kalan günü onu eğlendirmek için çaba harcayarak geçirdim aşılardan sonra(cumadan beri) hiç kucağımdan inmiyo kızlar pilim bitti daha akşam yemeğini az önce yedik masayı da toplamadım gidip yatmak istiyorum gündüz uykusu hiç yok sabah bi kalkıyoz geceye kadar ama bu tempoya kilolar yapıştı kaldı pes yani :) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sizlerinde bebişlerinizin yaramazlıklarını dinleyecez daha.. buarada kızlar görümcemin bebeği yoktu koruyucu aile olmuşlar 2yaşında bi paşa getirmişler evlerine çok sevindm sizinlede paylaşmak istedim son olarak minicikumut ne gzel paylaşmışsın çok güzel doğum hikayen ona da ayrı duygulandım ne güzel normal yoldan ve anneyi pek üzmeden gelmiş eymenimiz allah birlikte güzel ömür versin cnm
herkesi öpyorum yorgunluktan olduğum yerde yığılıp uyuycam sanki :)

merhaba kızlar,
çok uzun süre yazamadım, suçluyum biliyorum. ama çok yoğun günler geçirdim. okulda bir proje belasına bulaştım sormayın, geçen hafta bitti de rahata kavuştum çok şükür. evde de oğluşun kucağımdan bilgisayarı alma çabalarını da eklemem gerek sanırım.
minicikumut, ase ve sezen gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. sayılı zaman gelip geçiyor.

nazlım ve rolle, inşallah sıra size de geleeck arkadaşlar. geçmişi okuyamıdm. son sayfaya bakıp bunları öğrendim sadece.
herkesi öpüyorum.şurda kaldı 3 hafta inşallah, okullar kapanınca daha çok yazacağım.

maşallah canım çok güzel bir hikaye olmuş... Çok duygulandım. normal olması da çok iyi olmuş...

canım sen nasılsın asıl? abi kıskandı mı? biz de yoğunluk dışında iyiyiz...

sezen doğmuştur paşa. maşalah..

Asemm Allah razi olsun dualarin icin, tekrar hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bebislerinizi.
Sezen dualarimdasin canm. Hayirli haberlerini bekliyoruz.

canım ümitsizlik yok. bizler güçlü kadınlarız...

Canım hayırlı olsun düğününüz. Bbeişte gelsin artık haberlerinizi bekliyoruz...

Kızlar selamm..oğlum dünyaya geldi şükür adı Ahmet said oldu..3000 gr 50 cm minicik bişey..çok şükür onca şeye rağmen kavuştukya...ama kızımla sıkıntılıyız biraz şimdi ev kalabalık hafta sonu gidecekler...ne yapacağım bilmiyorum..odadan çıktığım anda başına dikiliyor..dün gittiğinde eliyle yüzünü kapatmıştı..aklım başımdan gitti..nefes alıyormu diye hemen baktım..elimde olmadanda kızıma kızdım tabii nasıl alıştırırım bilmiyorum..onun içinde çok zor biliyorum ama sezeryanlı halimle onunla uğraşmak ayrı zor..neyse kızlar yine yazarım herkes iyidir umarım..hepinizi öpüyorummm

Başlığımız nedense aboneliğimde görünmüyor:44:
Bende kimse yazmıyor sanıyordum
kızlar hep uğramışsınız

sezenimm canım maşallah oglunaa..gozunaydin tekrardan
Adıyla yaşasın yavrunnn
Yavrular zamanla alışacak kardese. .bebegi ablasından pek uzak tutma..ama baş başa da kalmasın. .
Nihayetinde çocuklar onlarda bebefon almışmıydin?
Benim bozulmuş eskisi..yenisini edinmek cok iyi olur bu durumda
Sen nasılsın? Rahatın nasıl? Ağrıların geçmiştir dimi

minikler canım sarılığmiz gecmek uzere..
Dedigin gibi sık sık emziriyorum..
Sende çok yoruluyormussun; eşinle iş paylaşımınız olsun cnm; herseye yetismek ne mumkun
Kendinize iyi bakın annesii:79:

chnb ablacım iyiyiz çok şükür. .
Uykusuz gecelerdeyim..kolik başladı, gozumaydın:)
Ilk gunler sarılıktan dolayı uyku hali vardı hep bebekte.. simdi saatlerce uyanık duruyor gece gündüz
Oğlumda da kıskançlık olmadı su ana kadar..çok ilgili ve bana yardımcı..sevmek için cok yanasiyor yavrum ya..
Bebek ağladığında bi avutmaları var görmeye değer
Zamanla tutum değişir mi bilmem..
Sizlerde iyisiniz çok şükür. .
2 evlat annesisin, tecrubelerinden faydalanmak isterrizz, henuz yolun başındayız ablacım biz

lonee cok Sağol canım
Sizlerde cok yogunsunuz malum
Ee tatil olunca beklerizz..arayı açmayın kızlar
Bu arada masaallah oğlunun yaşına az kalmış, zaman ne çabuk geciyor ya
Gorusmek uzere cnm:79:

Candaş, nilde abla, gunluk, hello, hilal,minicik, ceza, Nazlım, rolle..iyisiniz umarım kızlar
Kızlar ara ara yazın, haberlerinizi bekliyoruzz:79:

Nilde abla doğumdan sonra hiç gelmedinn ama. .arada haber Uçursan ya

herkese selam kızlar... 7 haftalık hamileydim ama bebek görünmedi,kalp atışı alınmadı vs derken boş gebelik dendi... progestan kullanımım kesildi, ilacı bıraktıktan sonra son 1 hafta bekleyip duruma göre karar verilecekti... ilacı bıraktığımın 3.günü kanamam başladı 5.günüde ağrılar... dün kontrolüm oldu,kese rahim ağzına gelmiş düşme yolunda ve bozulmuş dedi doktorum ve cytotec verdi bana hap olarak ama sadece 1 tane ve yetecek dedi... bu benim 2.düşüğüm oluyo, geçen senede bir düşük yaptım ve o kendiliğinden oldu... üstelik yine cytotec kullanmıştım,rahim temizlenmişti kürtaja gerek kalmamıştı... ama şimdi bi türlü düşmüyor kese,kaldı rahimde... sürekli ağrı yapıyo ama düşmüyor,dün doktorumun verdiği tek kullanımlık ilaçta etki etmedi... önceden gittiğim başka bir doktoru aradım,onada sordum... cytotec'ten 3-4 tane alsam daha etkili olacağını söyledi,hatta uygunsan gel vajinadan verelim daha etkili dedi... ben vajinadan verilmesinden de,kürtajdan da çok korkuyorum... canım normalden çok tatlıdır ve acı seviyem çok düşüktür benim... bunlarla uğraşmaktan,karar vermeye çalışmaktan düşüğüme bile üzülemedim akıl verin,yardımcı olun... okuduğum kadarıyla bu konuda tecrübe yaşamış arkadaşlar var... üstelik bu sene ilaç sağlık bakanlığı tarafından yasaklanmış,satılmıyor eczanelerde... doktor vermezse alma imkanımda yok

Geçmiş olsun düşükten ben yerinizde olsaydım kürtaj olup kürtaj malzemesini genetiğe gönderirdim. Şu an yapmanız gereken bence en kısa zamanda eşinizle birlikte preferik kanda kromozom analizi yaptırmak(genetik sorun var mı diye), trombofoli paneli denen pıhtılaşma testlerini yaptırmak, bağışıklık testlerini yaptırmak acaba bebeği yabancı madde mi görüyor vücut. Evlat acısı, tüm acıların üstündedir(

Asem aferin olgun abiye...
Kolik de geçer inşallah zordur. Ben de unutmuşum sanki yeni anneyim.
Bugün Ahmet Ardanın ilk kez saçını kestirdik...

Sezen maşallah Ahmet Saite... İlk zamanlar zordur tabi...

selam kızlar
herkesler iyi şükürler olsun hepinizi kucakladım
adetimin 3.günü doktora gittim
e2 fsh lh t3 t4 tsh hormonlarıma bakıldı hepsinin değerleri olması gerektiği gibi eşimin sperm testide iyi çıktı
allahım affetsin lütfen bişey çıksın da sebep olsun diye dua ettim resmen ama hepsi temiz çıktı doktor bi kaç ay daha denyin doğal sonra aşılama yaparız dedi bende eylül gibi düşünüodum zaten zaman hızla geçiyo bugünlerde geçicek inşallah
benden haberler böyle dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…