Kac zamandır gelmiyordun ..demek sifreni unuttun..bende merak etmistimAsemmmmm bebeğini kucağına almışsın, şükürler olsun allah analı babalı büyütsün.günlerdir giremedim kk ya şifremi unuttum mailim değişti bi türlü çözemedim, 20 mayısa dek girmem lazım dedim.şimdi hallettim bide baktımki doğum yapmışsınn.ve tesadüf sende nettein :))) nasılsın ,* oğlun nasıl ? doğum iyimiydi ? sıkıntıların yoıktur inş ? oğlumuzun adı ne oldu ? yaaa foto istiyorum beeennnn :)) senide oğlunuda çok öpüyrum.darısı nazlıma ve rolleye olsun inş... şimdi çıkıyorum tekrar girerim meriç ağlıyo.bende yarın girip detaylı yazarım.eşimin yanına geldik haberiniz olsun
kızlarrr selam....
nasılsınız bir mucize daha gerçekleşmiş canım asemm gözün aydın geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün...
bende bir ara giremedim hata veriyordu hatta topiği kapattılarmı diye düşündüm:))
candaş nasıl gidiyor canım tekrar konuşamadık...babanızın yanınızdasınız harika...
sezen senin ne zaman canım?
bizde aynen devam alara çok yoruyor uyuyakalmışım yine eşim kaldırdı bir bakayım dedim hilalle konuştukta topik açık deyince kontrol ettim girebildim...öpüyorum herkezi...
rolle canım allah tez zamanda ne duan varsa kabul etsin canım bebeğine biran önce kavuşursun inşallah...
nazlım sen nasılsın canım?
Aseeeee canım çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün...
Sayılı saatler kaldı sezenimmm..büyük gün yakıngünlük canım hoşgeldin..kızlar epey boşladılar topiği..bebek olunca kimsenin vakti kalmıyor sanırım..ee pek giren olmayınca sohbette olamıyor..sen ansılsın nasıl gidiyor..kızçeler nasıl?
ben daha doğum yapmadım canım..pazartesi sabah 08:00 de sezeryana giriyorum inşallah..dua edin kızlar korkuyorum biraz genel anestezi istiyordum herşeye şahit olmamak için ama şimdi fikrimi değiştirdim..doktor belden uyuşturma istediğimi söyleyeceğim..inşallah bebeğim ve ben sağlıcakla çıkarız sezeryandan..hepinizi öpüyorum...
asem çok geçmiş olsun kara oğluşuna..bol bol emzir annesi bişeyciği kalmaz inş..
Bizim son 1 günümüz canım ama inan bugün nasıl geçti anlamadım..bi yandan çat kapı gelen misafirlerimlemi uğraşsam..diğer yandan ateşler içinde yanan kızımamı koşsam bilemedim..halada hafif ateşi var yavrumun uyudu ama aklım hep onda..
annelik çok zahmetli ama bir o kadarda güzel..bakalım 2. kez anne olmak nasıl bi duygu olacak:)inşallah oğlumda sağlık sıhhatle gelir dünyaya..dua edin canım..sen loğusasın duan kabul olur inş.
günaydın kızlar
uzun zamandır yazmadım o kadar yoğun ki hayatım uykuya vakit bulduğuma şükrediyorum kardeşimin düğünü var 2.5 haftamız kaldı onun koşuşturması iş yerinde işler çok yoğun sınavlarım var arada çocuk yapmaya da uğraşıyoruz ama yine beceremedik :)
asem sağ salim geldi meleğin çok şükür güzel ömrü olsun rabbim meleklerini yanından hiç ayırmasın inşallahh
sezen de dün doğum yapacaktı şimdi kolarındadır meleği senin meleğininde güzel ömrü olsun melekler hep yanında olsun
çok şükür hepiniz sağ salim aldınız kucaklarınıza kapanışı sezen yaptı:)
abiler ablalar kıskanıomu bebekleri:)
kızlar bende durumlar aynı bi değişiklik yok ay sonuna randevu aldum adetin 3.günü yapılan hormon testlerini de yaptırayım diyorum bi onlar kaldı sanırım hayırlısı bakalım
rolle hep dualarımdasın ismini yazarsan isminle dua etmek isterim
herkesi öptüm allaha emanet olun
4 Eylül 2012'de başladı bizim hikayemiz oğlumla.
Bilindik idrar testleriyle 2. bir çizgi olarak gösterdi ilk defa kendini.Kesesini gördük önce snra ya duyamazsam diye kendimi yiyip bitirdiğim kalp atışları.Hayatımda binlerce ses duymuşumdur belki ama o kalp atışı sesi duyduklarım arasında en güzeliydi.Mutluluktan ağlayarak çıkmıştım doktorumun odasından.12.haftada doktorum benim içime kız doğuyor demişti.14.haftadada oğlumuz olacağını öğrendik.Ve içimde günden güne büyüyen mucizemin ilk tekmelerini hissettiğim günler geldi.Her seferinde şükür ettim.Nasıl güzel bir duyguydu Rabbim bu...
Düzenli olarak kontrole gittim ve çok şükür oğlum hiç üzmedi beni.Tekmeleri bile sakin ve kibardı oğlumun :)
Hazırlıklar yapılmaya başlandı küçük prens için.Rengarenk kıyafetler,battaniyeler,küçücük çoraplarla doldu evimiz.Hayatında eline boya fırçası almamış olan eşim oğlumun odasını ben boyayacağım dedi.İşten geldikçe boyadı odasını oğlumun.Babasınında el emeği vardı odasında oğlumuzun.Hastane çantamı doğumdan 4 gün önce falan hazırladım.Ve doğumu beklemeye başladım.
8 Mayıs 2013 çarşamba..
Gece yatarken her gece gibiydi.Hafif sancılarım vardı ama uyuyabilmiştim.Sabah 6:30 gibi lavaboya kalkmak istedim ama kasığımda kuvvetli bir baskı hissettim.Oğlum geliyormusun yoksa dedim.Lavabodan kalkarken hafif kanlı akıntım olduğunu ve nişanımın geldiğini farkettim.Annemleri aradım nişanımın geldiğini söyledim.Acaba acele etmesekmi diye düşündüm.Ama eşimin ısrarıyla hastaneye doğru yola çıktık.
Girdik annemle doğumhaneye.Ebe geldi muayne etti 1 cm açıklığın var ama sancıların kuvvetli değil dedi.Doktorda baksın muhtemelen eve gönderir sizi dedi.Bende kaçablirim diye sevindim:)Sonra doktorum geldi.Bir kezde o muayne etti açıklığın 1 cm doğum başlamış diyemem dedi.Eve gönderebilirim diye konuşuyordu muayne esnasında.Muayne biterken eldiveninin kan içinde kaldığını gördü o esnada biraz kanamam oldu.Sen kıymetli hastamsın seni riske edemem burada kal en iyisi dedi.Tamam dedik başladık beklemeye.Rahim ağzından bir ilaç verdiler ve sancılarım başladı.Sancım geldikçe anneme tualete götür beni diyordum.Doğumumu hızlandıran belkide sık sık tualete gitmemdi.Sancılarım başladıktan sonra bir ara eşim geldi yanıma sohbet ettik.Ağrı eşiğimin yüksekliğinden midir nedir sadece çok kuvvetli 2 defa sancı hissettim.İlk bir saatte açılmam 2 cm oldu.Sonra 4 cm oldu.Epidural takılıdı o esnada.Sancılarım kısmen azaldı ama ıkınma hissim kuvvetlendi.Epidural takıldıktan sonra açılmam bir anda 7 cm oldu.Bir süre daha yatağımda yattım.Ebe geldi birdaha bakalım dedi ve açıklığın tam dedi,şaka yapıyorsun dedim.O sıra doktoruma haber vermişler suyumu patlattı ebe.Doktorum geldi ve doğuma hazırsın gidelimmi artık dedi.Olur diyebildim.Annemi öptüm çıktım çatala.Ebe nasıl ıkınacağımı anlattı.Doktorum başlayalım dedi.Ikındım bir sefer doktorum çok güzel devam et dedi.birdaha ıkındım o sıra doktorum epizyotomiye başlayacaktı,epiduralden hissetmeyeceğimi düşündü ama hissettim sanırım.Tekrar uyuşturdu ve kuvvetli bir ıkınmayla oğlum dünyaya geldi.Herşey o kadar çabuk olmuştuki şaşkınlıkla oğluma bakıyordum.Bu dünyalar tatlısı benim miydi?Sonrasında oğlumu giydirdi ebesi.Bende hayranlıkla onları izledim.Dikişlerimin atılmasıda uzun sürmedi.Bir ferahlıkla kalktım o masadan.Doğumhanenin içinde beni bekleyen annemi gördüm ilk.Oğlumda kucağımdaydı.Ve bizim Eymenle hayatımız böyle başladı.
Şimdi 10 günlük olduk teyzeleri.Biraz zayıf bir bebek oğlum ama çok şükür ki sağlıklı.Sarılıkla uğraşıyoruz ama oda geçecek İnşallah.
Yüzüne her baktığımda Rabbime şükrediyorum.Bana anne olmak duygusunu yaşatan Rabbime şükürler olsun.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Hepinizi öpüyorum..
Kac zamandır gelmiyordun ..demek sifreni unuttun..bende merak etmistim
Şükür iyisiniz..babanizla berabermissimiz, ne güzel. .ailece bi aradasiniz..
Canim esmer, küçük bi oglusumm varsarilik oldu ama gececek ins
Dogum iyiydi, spinaldi..ama cok fena baş boyun ağrısı yaşadım. .2gundur iyiyim.
Oncesinde yataktan cikamadim, basimi tutamiyordum
Ismimiz Melih oldu teyzesii..fotoyuda albume ekliyeyim dedim ama basaramadim:44:
Tekrar denerim, oraya koyarim cnm..
Sizler nasılsıniz, nasil geciyor gunleriniz ..
Arayi açmayın
Gunluk nerelerdesinizz cnm yaa...
Cok sagol. .teşekkür ederim. .şükür bugünlerimize
Sen nasilsin? Fıstık lar nasıl? Iyisiniz, keyifler yerinde ins..
Arada bir ses verin amaa
Teşekkür ederm ablacım..
Nasılsıniz? Yavrular nasıl?
Okul nasıl gidiyor? Ahmet Ardanin keyfi nasil..geceleri rahatladımı brz
Kendinize iyi bakin ablacimm..arayı acmayalim ama..:79:
asem çok geçmiş olsun kara oğluşuna..bol bol emzir annesi bişeyciği kalmaz inş..
Bizim son 1 günümüz canım ama inan bugün nasıl geçti anlamadım..bi yandan çat kapı gelen misafirlerimlemi uğraşsam..diğer yandan ateşler içinde yanan kızımamı koşsam bilemedim..halada hafif ateşi var yavrumun uyudu ama aklım hep onda..
annelik çok zahmetli ama bir o kadarda güzel..bakalım 2. kez anne olmak nasıl bi duygu olacak:)inşallah oğlumda sağlık sıhhatle gelir dünyaya..dua edin canım..sen loğusasın duan kabul olur inş.
Asemm Allah razi olsun dualarin icin, tekrar hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bebislerinizi.
Sezen dualarimdasin canm. Hayirli haberlerini bekliyoruz.
günaydın kızlar
uzun zamandır yazmadım o kadar yoğun ki hayatım uykuya vakit bulduğuma şükrediyorum kardeşimin düğünü var 2.5 haftamız kaldı onun koşuşturması iş yerinde işler çok yoğun sınavlarım var arada çocuk yapmaya da uğraşıyoruz ama yine beceremedik :)
asem sağ salim geldi meleğin çok şükür güzel ömrü olsun rabbim meleklerini yanından hiç ayırmasın inşallahh
sezen de dün doğum yapacaktı şimdi kolarındadır meleği senin meleğininde güzel ömrü olsun melekler hep yanında olsun
çok şükür hepiniz sağ salim aldınız kucaklarınıza kapanışı sezen yaptı:)
abiler ablalar kıskanıomu bebekleri:)
kızlar bende durumlar aynı bi değişiklik yok ay sonuna randevu aldum adetin 3.günü yapılan hormon testlerini de yaptırayım diyorum bi onlar kaldı sanırım hayırlısı bakalım
rolle hep dualarımdasın ismini yazarsan isminle dua etmek isterim
herkesi öptüm allaha emanet olun
herkese selam kızlar... 7 haftalık hamileydim ama bebek görünmedi,kalp atışı alınmadı vs derken boş gebelik dendi... progestan kullanımım kesildi, ilacı bıraktıktan sonra son 1 hafta bekleyip duruma göre karar verilecekti... ilacı bıraktığımın 3.günü kanamam başladı 5.günüde ağrılar... dün kontrolüm oldu,kese rahim ağzına gelmiş düşme yolunda ve bozulmuş dedi doktorum ve cytotec verdi bana hap olarak ama sadece 1 tane ve yetecek dedi... bu benim 2.düşüğüm oluyo, geçen senede bir düşük yaptım ve o kendiliğinden oldu... üstelik yine cytotec kullanmıştım,rahim temizlenmişti kürtaja gerek kalmamıştı... ama şimdi bi türlü düşmüyor kese,kaldı rahimde... sürekli ağrı yapıyo ama düşmüyor,dün doktorumun verdiği tek kullanımlık ilaçta etki etmedi... önceden gittiğim başka bir doktoru aradım,onada sordum... cytotec'ten 3-4 tane alsam daha etkili olacağını söyledi,hatta uygunsan gel vajinadan verelim daha etkili dedi... ben vajinadan verilmesinden de,kürtajdan da çok korkuyorum... canım normalden çok tatlıdır ve acı seviyem çok düşüktür benim... bunlarla uğraşmaktan,karar vermeye çalışmaktan düşüğüme bile üzülemedimakıl verin,yardımcı olun... okuduğum kadarıyla bu konuda tecrübe yaşamış arkadaşlar var... üstelik bu sene ilaç sağlık bakanlığı tarafından yasaklanmış,satılmıyor eczanelerde... doktor vermezse alma imkanımda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?