Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar kürtajdan sonraki ilk adetimi oldum. ama 2 gün sürdü. 2 gün hiç durmadan kan geldi ama bugün 3. gün kesildi. bu normal mi acaba?

yok öyle hissedilen bi şey değil rutin kontrolümde görmüştü doktor alınması gerekiyor dedi. onu aldırdım kürtajla işte yarın iki hafta oluyor. biz de bebek istiyoruz ama bilmiyorum nasıl olcak doktor regl ol bitsin öyle gel dedi. yaklaşık bir ay sonra dedi. kaldı iki hafta gidicem bakalım kontrole ne dicek.

sana da çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsın.

doğum tarihimiz belli oldu 08/05/2013 37+2 oluyoruz kaşıntılarım çok arttı doktorumda haftaya alalım dediiiiii dualarınız bekliyorummmmmm.çok heyecanlıyımmmmmm
Nilde ablaa.. dogum gununuz belli olmuss.cok sukur bugunlere..
Haftana bakınca;benim buyuk oglumda ayni gunlu dogmustu..neyseki kritik haftalari atladik, buyuduler yavrular
Dualarim her zaman sizlerle..Allahım saglıkla tamamına erdirsin..
Haberlerini bekliyoruzzzz

Candaş dert etmee ya, ne halleri varsa görsunler..eksik kalsınlar..
Cok sukur sen iyisin, eşin iyi, yavrunuz iyiuzme tatlı canını sennasilsiniz, nasil geciyor gunleriniz canim?

Chnb abla işe de baslamissin..hadi kolay gelsin. .
Arda neden geceleri huzursuzki? Ben evdeyim, pek görüsemez olduk
Kendinize iyi bakin

Minicik normal dogumu bekliyormussun cnm..hadi hakkimizda hayırlısı..
Masaallah haftan ileri, Bisey kalmamıs..haberdar et durumdan biziii

Minikler canım.. Ahmet ,sezenimin oglusunun adı
Oglumu sormussun yaa..
Cok heyecanlı..nasıl olacak bakalım..bende merak içindeyim..sizlerde iyisiniz umarım oglusunla..

Sezenn nerelerdesin, nasilsin canimmmm?

Hilal nasil geciyor minik kizinla gunlerin..hala yalnızmısın

Nazlım, rolle ..kizlar nasilsinizz?sizlerde iyisiniz umarımm

Cezaa, lonee, gunluk nasılsiniz kizlar..yavrularda, sizlerde iyisiniz ins

Hello sende yogun calisiyorsun sanirim..kolay gelsin..oglun alisti sanirim iyice bu durumaa

Benimde haftaya belli olacak gunum..ama buyuk ihtimal 20/05
Hayırlısı bakalım..cok heyecanlıyım..

Allah'a emanet olun cumleten..her zaman dualarımdasınız...

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlarım bugün 38+5 teyiz.Kontrolümüz sonucunda normal doğumu beklemeye devam ediyoruz.Ayın 11ine kadar bekleyelim dedi doktorumuz.Korkuyormuyum evet ama neler yaşayacağımı bilmedğim için bazen bir rahatlıkta var.Dualarınızda beni unutmayın İnşallah.

Asecim hergün yürüyüş yapmaya çalışıyorum.Kasık ağrılarım var.Birde uçan balonlarla yarışn ayaklarım :)Ama şükür çok üzmedi oğlum.Seninde şafak azalmış.Sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım İnşallah.

Nildecim Demir Bey haftaya çarşamba günü kucağında demek :))Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin.Öpüyorum çok.

1 hafta bekleyeceksin demek..oglun bu zaman içinde gelmek ister ins
Çok heyecanlı gerçektennn:)
Hic sorma, benimde ayaklarim şiş..su an farketmesemde yüzümdede vardir kesin
Neyse ki dogumun hemen ertesinde gidiyor ödemler
Allahım cumlesinin saglikla tamamina erdirsin..dileyenlerede nasip etsin ins

selam kızlar benim bugün 6 ayım doldu ve artık bebeişe hazırlık başlsın diyorum.fakat şöyle birşey var ramazan yaklaşıyor bu risk olur mu bizim için?

Ramazan konusunda eskiden olsa ben tutardım ama artık sıcak ve su içilmezse özellikle hamilelikte idrar yolu enf. olabiliyor. O da erken doğuma neden olabiliyor hamilelikte bence tutulmamalı. Allah da izin vermiş riske atmayın bence...

arkadaşlar kürtajdan sonraki ilk adetimi oldum. ama 2 gün sürdü. 2 gün hiç durmadan kan geldi ama bugün 3. gün kesildi. bu normal mi acaba?

Başlarda olabilir ama yine de dr ne sor ...için rahat eder...

oy oy senin de azalmış. Ahmet mi olacak. Şimdi Ahmetler çoğaldı. Benim Ahmet, Sezenin Ahmet senin Ahmet:)) Biz abi Ahmet:))
Canım bilmiyorum huzursuz bazen. Kabız oluyor ara ara...

Canım bekliyorsun demek günlerini. Hurma içinde doğumu kolaylaştıran bir madde varmış. Meryem suresinde de geçiyor...

gENELDE BİR ADET sonra diyor dr ler. Eskiden 3- 6 ay diyorlardı... Ama annenizin yakın akrabalarınızın düşükleri varsa bence pıhtılaşma testlerini yaptırın...

sağol tatlım.o zaman 35.haftadaydık ya ciğerleri tam gelişsin diye yapacaktı ama yapmadı artık 36 dayız şükür kuzum.canım sen kaç haftalıkken doğum yaptın

36 artı 4 te doğum yaptım canım...

doğum tarihimiz belli oldu 08/05/2013 37+2 oluyoruz kaşıntılarım çok arttı doktorumda haftaya alalım dediiiiii dualarınız bekliyorummmmmm.çok heyecanlıyımmmmmm

Hay maşallah ne olacak ismi bebişin?

Geçmiş olsun. Benim polibimi histeroskopide almış dr.
Ara kanamalar olabiliyor...

Doğumu yaklaşan kızlarrrrrrrrrrrrr

Bebeğin ağzına (aslında damağınaymış) hurma sürmek sünnetmiş. Hatta peygamberimiz Hz. Hasan ya da Hüseyin unuttum şimdi. Demişki beni bekleyin süt vermeyin hemen gelip hurma sürmüş. Hurma sürülün çocuklar zeki ve iştahlı olurmuş. zekiyi yeni öğrendim zeki mi bilmem ama iştahlı Ahmet Arda...

Candaş üzülme boş ver onları...

Nazlım ne yaptın canımmmmmmmmm...

Chnb ablacım yok ben degil, sezenimin oglusunun adı diye yazmistim..minikler yanlis anlamis diye
Melih isminde kararlıyım..yanına bi isim dahamı olsa diye dusunuyorum..Mehmet, Kağan, Furkan isimlerinden biri olabilir:44:

Arda ek gıdalardan dolayı sıkıntı cekiyordur belki
Caresine baktınızmı abla , çok huzursuz eder yavruyuu ya..
Kendinize iyi bakınn..

canım benimmm çok teşekkür ederim arka arkaya geliyoruzz inşallah allahım sağlıklarla hepimize sağlıklarla kucağımıza almayı nasip etsin.

canım benimmmm benim yürüyüş yapmam yasak oturuyorum bizim buralar hep yokuş o yüzden dr yasakladı benimde ayaklar davul.sağol kuzum evet geliyo inşallah oğluşum eymen paşamızla arka arkaya gelcek gibi canım benim allah kurtarsın hepimizi çok öpüyorum

tatlım ismi inşallah demir olacak.hurma işini yapcam inşallah birde zemzem suyu sürcem oda varmış.onları hazırladım.

bu arada acıbademin sitesinde oğluşumun resmi yayınlanacak bakmak isteyen teyzelerine duyrulur doğum yapacak arkadaşlarım dualarımda olacaksınız sizinde dualarınzda olmak dileğiyle....

eğer doğuma kadar giremezsem hakkınızı helal edin canlarımmmmmmm

Arkadaşlar ben 1 nisanda düşük yaptim ve kurtaj oldum .17 nisanda korunmasız birlikte olduk.4 gundur adet olacak hissim var.ancak bir türlü olamadım. Hamile yim galiba
Ama doktor lar 3 ay bekleyin diyo. Ya bebeğim gelisemezse korkuyorum. Neden 3ay bekleniyor.

hamileyseniz idrar testinde çıkar. bir test yapın. bende 26 martta düşük yaptım. 25. günden başlayarak 32. güne kadar adet olacakmış gibiydim. 32. gün adet oldum. 2 gün sürüdü ama kokusuz adet kanına benzemeyen bir kan geldi. şimdide beyazımsı hafif kanlı bir akıntı geliyor. pazartesi doktora gideceğim bu normal mi bilmiyorum.

Nilde ablaaa..sonunda kavuşuyorsun bebeğine ne güzel..Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...bu kadar sıkıntıdan sonra en büyük ödülün 3 gün sonra kollarında..çok heyecanlııı bizi mutlaka haberdar et..öpüyoruz siziii..

miniciğim normal doğumu bekliyorsun sanırım..nasıl gidiyor canım..sancı filan varmı? nİlde abla sıranı kaptı bile...

herkese tek tek yazmak isterdim ama ayakta zor duruyorum kızlar..4 gündür grip dolayısıyla yatıyorum..kolumu bile kıpırdatamıyordum..bugün biraz kalkayım ortalığı toparlayayım dedim ama yok..gribim biraz hafiflesede yorgunluk devam ediyor..şimdi doğursam millet yüzüme tükürür bu evin hali ne diye..yaptığım temizlikte mahvoldu..4 gündür eşimin ellerinde ev düşünün yani..bana ne hazırlasa mutfağa istiflemiş tezgahın üstünde herşey..kızım yokluğumdan faydalanıp ne varsa dağıtmış..çıldırmak üzereyim..neyse çok şikayet ettim kızlar umarım herkes iyidir..dua edin bana..dualarım sizinle..hepinizi öpüyorum..

selam canım...kürtajdan sonra adet düzeni bozulabiliyormus bana doktorlar öyle demisdi...bende 13 subatta kürtaj olmusdum ilk adetim 29 sonra gelmisdi cok sevinmisdim düzenim bozulmadı diye ama 2 adetim 34 gün sonra gelmisdi belki seninde adetin gec gelecekdir ??? kürtajdan sonra normal gec gelmesi...ama korunmadan esinle birlikte oldunsa tabiki hamile olma ihtimali var....

Nilldeee ablaaa..
Geri sayım başladı..
Nasilsin? ne durumdasin..?yarin kacta doguma gireceksinnn
Ofhh cok heyecan yaptim bak..yarin oglusun kollarinda olacak Allah'in izniyle..

Haberlerini bekliyoruzzz

nilde abla aklım sende sabah oğlanı uyutuncaya kadarçatladım meraktan ama henüz haber düşmemiş duamdasın ablacım allah sağ salim kavuştursun cici cici fotolarınızı bekliyoruz

minicikumut canım senden de haber yok tatlım ne yaptın kavuştunmu oğluşuna yaaaa lütfen yazın meraktayız

he bizden de haber vereyim oğluşun maşallahı var çok akıllandı unuttum geçmişteki zor günlerimizi ama bu ara diş sıkıntısı var sanki gündz uykuları etkilendi ama allahtan geceye bulaşmadı :) ben biraz rahatsızdım kendime zor geldim ama geçti bebekli hasta olmak da daha fenaymış allahtan eşim çok ilgili ona yüz puan :)

Nildeeeeeeeeeee ablaaaaa...
Beklemedeyizz.
Hayirli haberlerini bekliyoruzz

Canim dis cikarmz surecide zorludur.
Ikinizede kolay gelsin annesiii...
Sanada cok gecmis olsun..iyilesmissin cok sukur
Eslerde eksik olmasinnn..vallahi benimde esim hep destek.
elim ayagim oldu bu konuda
Ayni performansi 2.bebisde de gormeyi temenni ediyorum:)

Merhaba kızlar ben minicikumutn ablasıyım
Eymenimiz bugün 17:15 de normal doğumla dünyaya geldi.
Mis kokulumuz çok tatlı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…