Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ah Nazlım canım benim. .
Oyle deme ,cok şükür temiz çıkmış tahlillerin
Bu bekleme sürecinde stress oluyoruz, belkide şuan sebebin budur
Bak şimdi eylüle şartlanmıssın ya, yazın gelir bebisin ummadığın zamanda
Hep dualarımdasın.. Allahım tez zamanda muradına erdirsin. .
Birgün o güzel haberle geleceksin burayaa

Asem aferin olgun abiye...
Kolik de geçer inşallah zordur. Ben de unutmuşum sanki yeni anneyim.
Bugün Ahmet Ardanın ilk kez saçını kestirdik...

Sezen maşallah Ahmet Saite... İlk zamanlar zordur tabi...

Gecer inş 3 aya kadar. .aglamaktan sesi cekilecek ya

Oy oy Ahmet Arda tras olmuss, yüzü ortaya çıkmıştır yakışıklının.. darısı damatlik traşına olsun
Kendinize iyi bakın ablacım:79:

sizi zaman zaman takip ediyorum görüyorum diyim daha doğrusu
yumurtlama gününüzü biliyormusunuz hiç yumurtlama testi kullandınızmı ?

herkese slmmmmm

topiğin minikleri gelmişşşş...sefalar getirmiş...Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin arkadaşlar...nilay,sezen,asem,mnicikumut..hepinizin kuzularını öpüyorum..uzun süredir giremedim memlekete gittim orda intarnet ytok geldim evde de internet yok:) internet tamir edi,lince okudum ama yazamadım malesef..denizzden fırsat yok malesef..

minikler nasılsın canım..ohhhhh ali kerem hamak keyfi yapmış maşallah size...
chnb abla maşallah arda beye saçlar çok yakışmış..bizimki döküldü hep..
nazlımmmm...öptümmmmmmmmm..inşallah eylüle kalmaz...inan hep dualarımdasın..gelsin artık maviş kızınn diyorum..
candasım nasıl inanç..gaz problemi nasıl...öptüm kuzuyu

biz 5 buçuk aylık olduk..dönmeyi öğrendik..ek gıdaya başladık..sütüm yok denecek kadar az..ayın 15 in de göreve başlayacağım..koşturmaca içinde geçiyor günlerimloneliness seni çok iyi anlıyorum:)

Herkese merhaba kızlar

Oğlum uyuyorken bir bakayım dedim.Yazılanları okuyorum hep.Oğlum 24 günlük oldu teyzeleri.Büyüyecem diye uğraşıyor Eymen'im.

Anneliğe alışmaya çalışıyorum.Ama ne muhteşem bir duyguymuş bu.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Hepinizi sevgiyle öpüyorum

Kızlar selamlar nasılsınız ? çok oldu giremedim, eşimin yanına gittikt döndük bile.haftasonu sınav vardı onun için geldim ama kargaşadan sınava gidemedim fos oldu.3 hafta burdayım kardeşimin tayini çıkacak onu bekliyorum eşim orda . hala aynıı muhabbet düzensiziz bi orda bi burda.k.validemle ipleri kopardık mevlüte geldi, herkese dedikodu yapmış ben ve ailem evimizde koymuş meriç inancı göstermemişiz kızının gözlerinde yaşları kurumuş yeğenim diye.bunu üsttelik teyzeme diyo onunda ağzı var dili yok geçmişte çok çekmiş davamızı bildiği halde savunmamıış kötü olmayalım diye.kaç kişi telefon açtı sonradan derdiniz ne kadıına neden göstermiyosun diye, anlattık anladılar zaten çok açık veriyodu son zamanlarda millete.bide orda biri k.validemden ilahi okumasıını istemiş azarlamış bi güzel.eşime anlattım tellerim susmadı bigün babamların yanında yine biri aradıi birbirimize girdik eşim konuşcam diye erteledi durdu sonra kızgınlıkla gitti, annesi yemin etmiş 3 çocuğum ölsnki demedim diye tabiki eşim ona inandı teyzemede sormuş yine kötü olmayalım diye dediklerini söylememiş bişey konuşmadık demiş, annemede demiş kötü olmasınlar diye demedim dedik deseydin daha iyi olcaktı şimdi yalancı durumuna düştük.şimdi görüşmüyoruz çok uzun zamanlarda görüşceğimizi sanmıyorum bu kaçıncı iftira.eşimde saolsun oraya gidincede burnumuzdan getirdi bi şekilde.bu kavga kardeşimi istemeye geldikleri gün oldu üstelik, annemle babamla feci kavga etti, o gece restini çekti gitti kalmadı bizle.ertesi gün geldi birilerini araya soktu.yinede büyüklük etti babam tamam ama son şans dedi eşim hep böyley aptı bize, ilkkez korkusuzdum boşanma konusunda.kendi gelip ısrar etmeseydi biterdi önce bi yem attı senin ailenlede görüşmeyelim diye dedim senin ailen her gelinini kötü etti benimkilerin büyüklüğümü görüşmeme sebebimiz olcak.neyse gittik oraya anneme, eşim nne bana ne anneme gülmüyo meriçi sevmiyo nasıl bi dolduruşa gelmiş anlamadım.köpeğe çarpmıştık arabanın masrafı çoktu ondan dedi ama yemedim hiç bizaman öyle bişeyden huzursuz etmemişti bizi.meriçi sevmemesine çok bozuldum başkalarının çocuklarını bile çok sevdi meriçten meriçleyken düşünün.en son ciddi uyardım kendine gelmezsen bitiecek ben senden çok soğudum bizi istiyosan annenin lafıyla huzurunu kaçırma yok anneni dinleyecekse söyle ilerlemeden bitirelim.topladı sonra yok sen yanlış anladın oldu,şimdi idare ediyoruz.ama bitiririm korkusuyla susuyor yoksa haklılığımı kabul etmedi.işte böyle.seneler sonra onu tanıdımm tanımadığımı anladım hep beni pohpohlamış kandırmış bi haberde bile çok ayrılıyoruz sukunetle tartışamıyoruz hep bana inadına konuşuyo annem yaptıklarını hep gördü ben böyle bilmiyodum hayatın cidden zorluymuş dedi annemin babamın zerre güveni kalmadı ona haliylede evliliğimize.

neyse sizler nasılsınız dertlerimden giremedim topiğe bi, meriç iyi şükürler olsun.sizin bebekleriniz nasıl ? gaz problemimiz bitti.büyüyor hareketleniyorz.

nildde aradıı dün size çok mahcubum ama çok zordayım diyor demirde reflü ve kolik varmış çok huzursuzmuş kendiside eşiyle tartışmalıymış k.validesinden kaynaklı sorunları var sanırım ve huzurum bitti diyor tam konuşamadık hepinize selamları var.ben yine yazcam şimdi meriçe bakayım.

Candaş kac zamandır yoktun cnm..
Olan durumlara çok üzüldüm
Esin annesini biliyor,taniyor; nasıl dolduruslarina gelir cnm yaa:26:
Hep yaninda dururdu senin. . Bi is var orda ama ne yapmis olabilirlerki:44:
Canim yapıcı olun.. önemli olan sizin kurduğunuz aile..
Herşey yoluna girer ins tez zamanda..

herkesin miraç kandili mübarek olsun benim 5 yaşında bir oğlum var 2. bebeği istedik denediğimiz ay hamile kaldım çok mutlu olduk maalesef 9+5 te kalbi durdu ve 29.05.2013 kürtaj oldum. atlatmaya çalışıyorum burada kürtaj sonrası bebek sahibi olan arkadaşlar var sanırım bütün sayfaları okuyamadım ama desteğinize çokkkkk ihtiyacım var lütfen yardım edin bana tecrübelerinizi paylaşın kimseyle uzun uzun konuşamıyorum güçlü durmaya çalışıyorum.. düşük sonrası düşük nedenlerini öğrenebildiniz mi en çokta bunu merak ediyorum

08/05/2013 saat:06:00

yine her zamanki gibi kaşıntılarla kalktım artık alışmıştım 4 de yatıp 6 da kalkmaya ama gündüz uyuyordum gerçi hep aklımda olan bundan sonra bu uykuları çok ararıyacak olmamdı ya neyse boşver çok gergindim doğum yapıyordum ve neyle karşılaşacağımı bilmiyordum eninde sonunda ameliyatttı.beni rahatlatan şey ise bebeğimi kucağıma alacak olmamdı.

07:30 gibi eşimi kaldırdım 08:00 de evden çıktım kardeşimlerle yolda buluştuk 08:30 gibi hastahanedeydik.10-15 dk bekledikten sonra rana hanım beni muyeneye aldı herşey yolundaydı alttan muayene etmek istedi kesiyi nerden atacağıma bakayım dedi muayene sırasında bi bana baktı senin 3santim açılığın var yukarı çık hemen yatiş işlemlerin yapılsın dedi telaş ettim normal doğummu yapacaktım yok dedi karaciğer kolestazın var normal olmaz dedi yukarı çıktık rutinleri bilirsiniz önlük damar yolu kan alma bilgilendirme anestezi doktorıuyla konuşma derkennnnnn yeşil geömlekli amcalar geldi bebğiniz sizi bekliyor hadi dediler bi anda yüreğim hop etti el sallaya sallaya çıktık odadan babam o sırada yiğenime baktığı için gelmemişti el sallarken anneme ve kardeşime baktım gözlerinde korkuyla karışık mutluluğu gördüm eşim çok telaşlıydı çok korkuyordu ameliyat kapısına kadar beraber indik el salladım kapı kapandı.3 nolu dedi görevli bir girdik aman allahım nasıl bir yer burası SOĞUKKKKKKK ve korkutucu aletlerrrrrrrrrr onlar ne öyle ya bir terslik çıkarsa yok canım niye çıksın saçmalamaaaaaa bunlardı aklımdan geçen anestezi doktorum geldi hep yanımda oalacaktı söz vermişti zaten yanımızda oluyorlarmış:))))))uzun uzun anlttı epidral ve spinal yapacam dedi bazı durumlarda epidral yeterliolmuyo dedi ilk önce uyşturdu belimi sonra iğneyi verdi spinali verdi bunları yaparken bütün aşamaları anlttı çok korkuyordum bu 20 dk falan sürdü saat 10:20 olmuştu bile şrden segili doktorum geldi onu görünce bütün sinirlerim boşaldı elimi tuttu o sırada gözünğn önünde bütün yaşadıklarım geçti demir 2.aşılamamda gelmişti klomen alıyordum olmamıştı ilk aşılama iğneye geçecez dedi eyvah dedim bu son bu olmaazsa tüp bebek aşılamayı yaptığı sedyeyi hatırladım akşam 19:00 da olmuştı 20:00 kadar yatmıştım 1-2 gün sonra tatile gitmiştik dönüşüm ve evde yaptığım testte çift çigiyi görmem delirmem bin şükür demem eşimşn dur tealşyapma hemen kendini kaptırma demesi korkuyorduk çünkü test sonucu beklemem lcw de erkek bebk reyonına bakıyordum ilginç ama hilalle sürekli telefonlaşıyorduk son 10 dk son 5 dk ve sonra sonucu almam çok güzel bir değerdi hilal aradı sokak ortasında hçkırara ağlamamız muayenehaneye gidişim rana hanımla birbirimize sarılmamız karnıma dokunup ben senin yumuyrta halini bilirim demesi ve himelelişkte atlattığım korkular yok şeker yok kanama yok karraciğer....v.b. ve mutlu sondu gözlerine bakarken bunlar geçti aklımdan dilimden sadece rana hanım çıkıyordu rana hanım elini bırakamıyordum ağlıyordum korkuyordum seviçten uçuyordum anestezi doktorum bütün aşamaları anlatıyordu ve beni oyalamaya çalışıyordu bi ara sarp bey midene bastıracak bebeğin çıkması için dedi ama biraz ağrıyacak belden aşağı iğne yaptığım için bu basuyı hissedeceksin dedi umurumda değildi demöekki midem ağrıdığında bebeğim gelecekti o sırada sarp beyin hareketlendiğini farkettim ve midemde bi bası veeeeee doktorlarımdan gelen işte ordaaaaaa gel buraya çok tatlısın sen veeeeeeeeeeee demirim sesiiiiiiii anlatamam kızlarrrrrrrrrrrr demir bağırıyor ben ağlıyorum bin şükür diyorum bin şükür sonra dikerken yanıma getirdiler saat 10.38 di ilk temas o benimdi bekldiğim beni 38 yaşında anne yapan mucize ordaydi bana muhtaçtı kısa kesiyorum burayı çok duygulandım dilerim bütün isteyenlere özellikle nazlım ve rolleme biir mucizede sizinle olsun sevgilerrrrrrrr

niye geç geldiğimi ve sıkıntılarımı size uygun bir zamanda yazcam sözzzzz nolur kızmayın bana

bir nefeste okudum beeeeeeee:)tekrar hoşgeldin demir bey..40 ta da ikinci nildem:) darsı en kısan sürede nazlım ve rolleye inşallahhh..öpüyorum canım kendinize iyi bakın

nurcancım eşin ve ailesi biraz üzmüş seni..boşver ama takma kafana..eşinlede aranı bozma artık inanç bey var,onu düşün..

öptüm kızlar hepiniziiii

Nliay ablacıım okurken o günleri hayal ettim ne zordu mucizeydi gerçek oldu.şükürler olsun veren Allaha diliyorumki aynı mucizeyi nazlıma ve rolleyede nasip etsin.demir çok tatlı .... gelemedim daha göremedim demir adammı eşimi bekliyrm inş gelcez ziyaretinize :)

ceza, canım çok üzdüler hemde.eşimede hala kırgınım aramızda insanların anlamayacağı bir soğukluk var benim açımdan.ama dilerim ki eşimde anlar çabalar ve herşey güzel olur ne zoruklarla sahip olduk meriç inanç a onun hakettiği şey mutlu bir aile.sen nasılsın ? deniz nası * çok tatlı olmuş ya ?

asem, canım çok mahcupum sana melihin doğumunu an be an takip etmekti hayalim ksmet olmadı.40 ınız çıktı mı şimdi ? saolasın canım ya inş eşimde uğraşır düzeltir herşeyi şimdi çabalıyor ama ailesi devreye girdiği an yine aynısı olur olmaması için kendini dizginlemesi şart onu hissettiğimiz an mutluluğumz doruklarda olacak onu biliyorum

minicik, canım eymencim nasıl ? fotolarını görebilsek keşke ?

minikler, ali kerem kocaman olmuş ya maşallah sen nasılsın ? yeni dönemde okula başlayacakmısıın ?

sezen, canım aynı mahcubiyet sanada var hep aklımdaydın yazılarınızı takipn ettim ama yazamadım bi türlü.oğluşun nasıl ? fotosunu koysana çok merak ediyorum :) nasıl 2 yavrunun anneliği ? kızın kıskanıyo mu ? oğluşn adı ne oldu canım okumuştum ama affet meriçin koşturmasıyla unutkanlık hat safhada

lone, sen nasılsın ?

kıtty, canım face den takip ediyorum genelde.çınar teyzesiyle iyi vakit geçiyor mu ? alıştın mı çınarlı iş hayatına ?

nazlım, canım her daim aklımdasın şu kıza bi mesaj atayım diyorum tel uzakta oluyo tam yakınımda oluyo elime alıyorum bide bakıyorum saat gece 12 yuh diyorum kızı yataktanmı kaldırayım.nasılsın ? kardeşinin düğünü oldu mu ? inş düğünün uğru gelir kucağına.. tek duamız bu.allahım diyorum meriçin yüzüne baktıkça rolleye ve nazlıya tattır nolursun.herkesin annelik hakkı ama onların çok daha fazla hakkı diyorum rabbim hepimizin dualarını duysun

rollem canım sen nasılsın ? tedaviye başlama durumu ne alemde ? en önemlisi moralin nasıl ? diyorum ya tek duam ikinizsiniz ..rabbim nasip etsin inş bizde bayram yaşayalım burda ...

hilal, canım sen nasılsın Azra nasıl ? ben rota aşısını yaptırmadım sen naptın ?

chnb, ablacım siz nasılsız ? oğluşlar nasıl ? arda yürüteçle alıştırmalara başamadı mı hala ?

günlük, ablacım kızlar nasıl ? alaranın 1. yaşı kutlu olsun hayırlı ömğrleri olsun inş.

nuray, canım esatta adam oldu yaşıan girdi ömrü güzel bahtı açık olsun inş.darısı bizimkilere

kızlar umarım unuttuklarım yoktur varsa affedin

biz iyiyz şükürler olsun.ankaradayız 3 haftadır filan kardeşimin tayini çıkcak ya onun için geldik meriçi sevsin dedik bide sınavım vardı.eşim haftaya gelcek tekrar oraya gitcez 2 ay ordayız tahmini.tayin için görüşecek açık varmış genel komutanlıkta memur almaktansa tayin yaptıralım bütçeyi açmayalım demişler başkanla görüşmüşler filan eşimde görüşcek bakalım inş olur k.valideyle görüşmüyoruz eşiminde sesi çıkmıyo kendilerininde vböyle bir talebi yok nasıl insanlar demekten kendimi alamamakla birlikte oh bee dünya ne güzelmiş böyle diyorum bakalım nereye kadar gidecek kinleri keşke ömürlük sürse öyle rahatımki.artık felsefem şu, bu konuda.zarar verdikleri için.ne senden selam ne benden kelam ! hepiniz allaha emanet olun yavruları öpüyorum .vee minik yavru süprizleri özlemle heyecanla bekliyorum.bu arada geçen sene tedaviye başlamıştık bu gün.şükürler olsun şuan meriçim benimle.inş aynı cümleyi yazmak rolleyede nazlımada kısmet olacak.cuma günü dr umuza gitcem doğum sonrası kontrolü için.oğluşum mucizemize hayatına sebep olan allahtan sonraki sebebimiz dr amcasıyla tanışcak :) fotoları koyarım çekmeyi unutmazsam.hoş muayenehanede tam olayların göbeğindeki yerlerden birinde keneddy cad.de aslında merakta ediyorum oralar ne alemde.kızılaydan geçtim geçen ölüyorum sandım biber gazının etkisi hala vardı.dilerim milletimize huzurlu günler yeniden gelsin vatanımızın hiç bir evladına zarar gelmeyen güzel günler nasip olsun..

selam kızlarrr
benden haberler vermeye geldim herkes iyidir umarım
kardeşimin düğünü oldu süperdi çok eğlencelydi bi o kadarda yorucu sağ salim atlattık şükürler olsun
sınıfımı geçtim artık 4.sınıfım arada o kargaşada şükürler olsun derslerimide verdim azmin zaferi :)
bu ay aşılama yaptırıyoruz eylülü beklememe kararı aldık yumurtalarım iğneyle büyütülck bi an önce adet olup başlamak istiyorum ki ramazana denk gelmesin orucumuz gitmesin dualarınızda oldupumu biliorum hissediyorum bu ay biraz daha fazla ederseniz bu kardeşinizi sevindirirsiniz
hepinizi kucakladım allaha emane olun bebekleri de kokladım

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
tatil geldi şükür. Allaha şükür zaman geçti, oğlumun yaşına gelmesine sayılı gün kaldı. bir hafta tatile gittik, geldik. denize giremesek de havuza girdik.
candaşım, senin de oğluşun büyümüş maşallah, kocaman olmuş.
nazlımcım, çok sevindim. inşallah sen de kavuşursun hayırlısıyla bebişine.
nildecim, sen de kavuşmuşsun meleğine, sağlıkla büyüsün.
miniklercim, ah tümbüldek yazdım. resimlere bayıldım. aslında gelmek istiyorum ama ailem kardeşimin yanında iznikte kalıyor. idareci olduğu için ona tatil yok. ama bayramda memlekete gidecekler inşallah biz de o zaman geleceğiz.
chnb, cim sen nasılsın?oğullarını öptüm çok.

bahar, rolle, günlük, sezen, ase herkesi ve bebişleri öpüyorum.fazla yazamıyorum. elime ne telefon aldırıyor ne de bilgisayar. pıtır pıtır geliyor, elimden almaya çalışıyor. yürüme daha yok. ama sıralıyoruz. bizden bu kadar.

Kızlar hepinize tek tek yazmak isterdim ama 2 küçük çocukla malum wc ye bile zor gidiyorum:))
Bizi soracak olursanız oğlum çok şükür 1 ayını bitirdi dün aşımızı olduk..hızla büyüyor şükür..ve annesini hiç üzmüyor oğluşum maşallah çok uslu..kızım hala alışamadı alışacak gibide değil..öpme bahanesine sıkıştırıyor..canını yakıyor..geçen bez almak için yatak odasına gittim döndüğümde yüzüne yastık kapatmıştı hiç boş bırakmaya gelmiyor..aslında çok uslu bi çocuktu ama huyu iyice değişti,hırçınlaştı bu arada hamilelikte aldığım kilonun neredeyse tamamını vermişim...ama azimliyim beslenmeme dikkat edip fıstık gibi olacağum
herkesi öpüyorum fırsat buldukça yine gelirim..sizde arada girip halinizi ahvalinizi yazın kızlar..irtibatı koparmayalım

bu arada nazlım dualarımdasın..doğuma giderken liste yapmıştım dua edileceklere seni ve rolleyide yazmıştım Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:

geçmiş olsun öncelikle...burada maalesef hepimiz bu acıyı yaşadık.
benim 2 düşüğüm, bir de 25 haftalık erken doğumum var. bir de 9 yaşında oğlum vardı. düşük nedenlerim bende pıhtılaşma eşimde genetik sorun çıktı. eşin ve sen preferik kanda kromozom analizi, sen pıhtılaşma ve bağışıklık testleri yaptırabilirsin gerçi ilk düşüklerde pek yaptırmıyor dr ler.
ben kan sulandırıcı iğne kullandım ayrıca ileri hafta kaybım var diye rahimağzına dikiş atıoldı yattım. erken olmasın düşmesin diye haftada yarım doz proluton depot iğne oldum...

kızlar forum aktif diye pek bakmıyorum.
okudum geçmişi...

Nilde.... maşallah demir ve sana. hikayen de çok güzel. dr nin desteğine bayıldım....

candaş aile huzursuzluğu zor. siz ne zorluklar aştınız umarım eşin tarafı anlar. Ama teyzen demeliydi seni zor durumda bırakmış...
kardeşinin de işi olur inşallah...

nazlımmmm dualarım seninle inmşallah hemen tutar sağlıkla gelir minnoş... rolleye de bu dilekler...

sezennnn kıskançlık oluyor demek. cihan buğramda benle uyumak istiyor. bebekle fazla ilşki kurmuyor ne olumlu ne olumsuz bazen oynuyor. senin kız küçük. dikkatli olmak lazım. oğluş usluymuş maşallah...

Aseeee kuzum nasılsın seninkiler nasıl? gaz filan var mı?

ceza canım bir iki koyduk yürüteçe çok koymadım. bizim oğlan sürüklenerek hareket ediyor dönüyor ama hala tek oturamıyor. tepkileri güzel...saçları yakıştı çok fenaydıo uzundu ama biçimsizdi ilk traşını oldu. hiç dökülmedi ağbimizin dökülmüştü... deniz de çok tatlı maşallah. süte gelince 200 cc ya çıkıyordur ya çıkmıyordur günde ben 4. aydan beri ek gıda ve mama veriyorum....
sen neler veriyorsun?

minicikumut sen nasılsın hataya gelmiyor musun?

mini,kler oğluşun büyümüş maşallah. seneye kim bakacak?

lone canım tatil iyi gelmiştir ne güzel.... salih nasıl? kayınvalide geliyor mu ?

hello canım faceden takip ediyorum çınoyu maşallah. gelince görüşelim bu kez... hastaneye gelmen çok hoştu:))

kızlar biz de iyiyiz. Annemler baktı 2.5 ay. kendi ailen de olsa zor ben bakıcı istiyorum eşim kimseye güvenmiyor.
cihan buğrayı özel okuldan aldı babası etüde yazdıracak ek olarak ders konusunda birbirimizi yıpratıyoruz çünkü. şimdi de haftada 3 gün hızlı okumaya gidiyor, yine 3 gün kareteye 5 günde yan blokta kuran öğretiyorlar. latin alfabesinde zorlandık pek ümidim yok etkinlik olsun maksat....

bebeğiniz oldumu bilmiyorum ama 3 kez kürtaj oldum hepsinin sonrasında hamile kaldım..

kızlar merhaba,
geçen hafta 8 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. İlk günler pek bişey anlamadım, sonra çok koymaya başladı. Sürekli ağlama krizleri falan...neyse Dr um korunmana gerek yok dedi. Tekrar hamile kalamama ihtimali çok korkutuyor beni, olur da önümüzdeki aylarda hamile kalırsam yine kötü sonuçlanma riski hep aklımda..kendime güvenim kalmadı.. çok mutsuzum

kızlar yaşadığıma inanamazsınız canım yanıyor yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye çığlık atmak istiyorum
adetim 2-3 gün gecikti sonra kahverengi lekelenmelerim oldu dedim gelcek bunun arkası bekledim kanama yok ateşim yüksek idrar testi yaptık pozitif dün kan testi yaptırdık 59 adetimin 35. günüydü dün o gün için çok düşük geldi neyse geç döllenmedir dedim bugün testi yeniledik kasık ağrılarım lekelenmelerim devam ediyodu 45 e düşmüş değer yine düşük yapıyorum nasıl bi sınav bu ne günahım var benim bu kadar kötümüyüm ben
nolcak başıma neler gelcek ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…