selam kızlar
herkesler iyi şükürler olsun hepinizi kucakladım
adetimin 3.günü doktora gittim
e2 fsh lh t3 t4 tsh hormonlarıma bakıldı hepsinin değerleri olması gerektiği gibi eşimin sperm testide iyi çıktı
allahım affetsin lütfen bişey çıksın da sebep olsun diye dua ettim resmen ama hepsi temiz çıktı doktor bi kaç ay daha denyin doğal sonra aşılama yaparız dedi bende eylül gibi düşünüodum zaten zaman hızla geçiyo bugünlerde geçicek inşallah
benden haberler böyle dualarınızı eksik etmeyin
Asem aferin olgun abiye...
Kolik de geçer inşallah zordur. Ben de unutmuşum sanki yeni anneyim.
Bugün Ahmet Ardanın ilk kez saçını kestirdik...
Sezen maşallah Ahmet Saite... İlk zamanlar zordur tabi...
selam kızlar
herkesler iyi şükürler olsun hepinizi kucakladım
adetimin 3.günü doktora gittim
e2 fsh lh t3 t4 tsh hormonlarıma bakıldı hepsinin değerleri olması gerektiği gibi eşimin sperm testide iyi çıktı
allahım affetsin lütfen bişey çıksın da sebep olsun diye dua ettim resmen ama hepsi temiz çıktı doktor bi kaç ay daha denyin doğal sonra aşılama yaparız dedi bende eylül gibi düşünüodum zaten zaman hızla geçiyo bugünlerde geçicek inşallah
benden haberler böyle dualarınızı eksik etmeyin
08/05/2013 saat:06:00
yine her zamanki gibi kaşıntılarla kalktım artık alışmıştım 4 de yatıp 6 da kalkmaya ama gündüz uyuyordum gerçi hep aklımda olan bundan sonra bu uykuları çok ararıyacak olmamdı ya neyse boşver çok gergindim doğum yapıyordum ve neyle karşılaşacağımı bilmiyordum eninde sonunda ameliyatttı.beni rahatlatan şey ise bebeğimi kucağıma alacak olmamdı.
07:30 gibi eşimi kaldırdım 08:00 de evden çıktım kardeşimlerle yolda buluştuk 08:30 gibi hastahanedeydik.10-15 dk bekledikten sonra rana hanım beni muyeneye aldı herşey yolundaydı alttan muayene etmek istedi kesiyi nerden atacağıma bakayım dedi muayene sırasında bi bana baktı senin 3santim açılığın var yukarı çık hemen yatiş işlemlerin yapılsın dedi telaş ettim normal doğummu yapacaktım yok dedi karaciğer kolestazın var normal olmaz dedi yukarı çıktık rutinleri bilirsiniz önlük damar yolu kan alma bilgilendirme anestezi doktorıuyla konuşma derkennnnnn yeşil geömlekli amcalar geldi bebğiniz sizi bekliyor hadi dediler bi anda yüreğim hop etti el sallaya sallaya çıktık odadan babam o sırada yiğenime baktığı için gelmemişti el sallarken anneme ve kardeşime baktım gözlerinde korkuyla karışık mutluluğu gördüm eşim çok telaşlıydı çok korkuyordu ameliyat kapısına kadar beraber indik el salladım kapı kapandı.3 nolu dedi görevli bir girdik aman allahım nasıl bir yer burası SOĞUKKKKKKK ve korkutucu aletlerrrrrrrrrr onlar ne öyle ya bir terslik çıkarsa yok canım niye çıksın saçmalamaaaaaa bunlardı aklımdan geçen anestezi doktorum geldi hep yanımda oalacaktı söz vermişti zaten yanımızda oluyorlarmış:))))))uzun uzun anlttı epidral ve spinal yapacam dedi bazı durumlarda epidral yeterliolmuyo dedi ilk önce uyşturdu belimi sonra iğneyi verdi spinali verdi bunları yaparken bütün aşamaları anlttı çok korkuyordum bu 20 dk falan sürdü saat 10:20 olmuştu bile şrden segili doktorum geldi onu görünce bütün sinirlerim boşaldı elimi tuttu o sırada gözünğn önünde bütün yaşadıklarım geçti demir 2.aşılamamda gelmişti klomen alıyordum olmamıştı ilk aşılama iğneye geçecez dedi eyvah dedim bu son bu olmaazsa tüp bebek aşılamayı yaptığı sedyeyi hatırladım akşam 19:00 da olmuştı 20:00 kadar yatmıştım 1-2 gün sonra tatile gitmiştik dönüşüm ve evde yaptığım testte çift çigiyi görmem delirmem bin şükür demem eşimşn dur tealşyapma hemen kendini kaptırma demesi korkuyorduk çünkü test sonucu beklemem lcw de erkek bebk reyonına bakıyordum ilginç ama hilalle sürekli telefonlaşıyorduk son 10 dk son 5 dk ve sonra sonucu almam çok güzel bir değerdi hilal aradı sokak ortasında hçkırara ağlamamız muayenehaneye gidişim rana hanımla birbirimize sarılmamız karnıma dokunup ben senin yumuyrta halini bilirim demesi ve himelelişkte atlattığım korkular yok şeker yok kanama yok karraciğer....v.b. ve mutlu sondu gözlerine bakarken bunlar geçti aklımdan dilimden sadece rana hanım çıkıyordu rana hanım elini bırakamıyordum ağlıyordum korkuyordum seviçten uçuyordum anestezi doktorum bütün aşamaları anlatıyordu ve beni oyalamaya çalışıyordu bi ara sarp bey midene bastıracak bebeğin çıkması için dedi ama biraz ağrıyacak belden aşağı iğne yaptığım için bu basuyı hissedeceksin dedi umurumda değildi demöekki midem ağrıdığında bebeğim gelecekti o sırada sarp beyin hareketlendiğini farkettim ve midemde bi bası veeeeee doktorlarımdan gelen işte ordaaaaaa gel buraya çok tatlısın sen veeeeeeeeeeee demirim sesiiiiiiii anlatamam kızlarrrrrrrrrrrr demir bağırıyor ben ağlıyorum bin şükür diyorum bin şükür sonra dikerken yanıma getirdiler saat 10.38 di ilk temas o benimdi bekldiğim beni 38 yaşında anne yapan mucize ordaydi bana muhtaçtı kısa kesiyorum burayı çok duygulandım dilerim bütün isteyenlere özellikle nazlım ve rolleme biir mucizede sizinle olsun sevgilerrrrrrrr
herkesin miraç kandili mübarek olsun benim 5 yaşında bir oğlum var 2. bebeği istedik denediğimiz ay hamile kaldım çok mutlu olduk maalesef 9+5 te kalbi durdu ve 29.05.2013 kürtaj oldum. atlatmaya çalışıyorum burada kürtaj sonrası bebek sahibi olan arkadaşlar var sanırım bütün sayfaları okuyamadım ama desteğinize çokkkkk ihtiyacım var lütfen yardım edin bana tecrübelerinizi paylaşın kimseyle uzun uzun konuşamıyorum güçlü durmaya çalışıyorum.. düşük sonrası düşük nedenlerini öğrenebildiniz mi en çokta bunu merak ediyorum
arkadaşlar başımdan bir buçuk ay önce kürtaj geçti kürtajdan sonra hamile kalmanın zor olacagını söylüyorllar ama ilk zamanlarda hamile kalma şansımız daha yüksekmiş falan işte her kafadan bir ses aklım karıştı bazen ister istemez karamsarlığa kapılıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim başından böyle bişey geçiripte tekara hamil kalanlar ne kadar süred kaldılar bekliyorum cevaplarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?