Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar ben minicikumutn ablasıyım
Eymenimiz bugün 17:15 de normal doğumla dünyaya geldi.
Mis kokulumuz çok tatlı maşallah

aa çok sevindim gerçekten..bende bugün kaç kez aklıma geldi..oh şükür doğmuş sonunda? şu an durumları nasıl acaba? yesin onu teyzesii ne mis kokuyodur şimdi...miniciğe selamlarımızı ilet..

aman da aman ne güzel haber bu eymenimizde gelmiş hoşgelmiş allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyümeyi nasip etsin minicike çok geçmiş olsun

sezenim sana da çok geçmiş olsun yazamadan çıktım dikkat ed,n artıkın sıra sizde ve sayılı günleriniz var demek senin paşanın adı ahmet di :) ben çorba yapmışım bilgileri sağlıkla kavuşun artıkın kulağımız sizde haberdar edin bizi

asemmm affett dikkatsiz davrandım senin paşanın ismi ne söylendi de yine mi kaçırdım acaba ayy sezen ve sen haydin güzel haberleri verin

kızlar buarada candaş yazmış NİLDE abla bugn sabah spinal ve epidural anesteziyle demiri dünyaya getirmiş hilal de ziyaretine gitmiş nilde ablanın biraz ağrısı olduğu için ayrıntılı görüşememişler bilginizee

ve tekrardan yazalım hoşgeldin demir paşaaaaaaaaaa allah sana da analı babalı sağlıklı sıhatli büyümeyi nasip etsin

merhaba kızlar.yoğunluktan ve peşimi bırakmayan rahatsızlıklrdan dolayı hiç giremiyorum. ankaradayım göğsümde oluşan abse nedeniyle ameliyat oldum sütü kesmek zorunda kaldık. mamaya geçince bebekte kabızlığa bağlı popoda çatlak ve yoğun sancılar yaşıyoruz. anlayacağınız zor günlere devam. ama inşallah atlatacağız kuzumla bu günleri. teyzeleri 2 aylık olduk artık gülmelere başladık.
sesli sesli. etraftaki nesnelere tepki veriyor konuşuyor onlrla. her geçen gün geliştiğini yeni birşey keşfettiğini görmek öyle güzel ki.rabbim herkese yaşatsın inşallah.

yaaa ben aslında nilde abladan haber vermek için yazdım kendime daldım yine.kızlarrr miniklerim yazmış gerçi ama bende yazayım demir bey aramıza katıldı. ziyaretlerine de gittim. bebek gayet sağlıklı nilde ablanın bayağı ağrıları var ama tabi çok mutlu.

minicikumut canım benim gözümüz aydın eymen bebğiimiz de gelmiş hoşgelmiş. sağlıkla büyüsünler inşallah. kızlar herkese yazamıyorum azra hanım huysuz. hepinizi öpüyorum. doğum haberlerinizi bekliyoruz.

günaydın bacılarrrrrrrrr

sabah sabah içim açıldı beee güne böyle güzel haberlerle başlamak süpermiş
nilay ablam canım ablam şükürler olsun sağ salim gelmiş meleğin güzel ömrü olsun inşallahh melekler hepppppp yanında olsun
minicikim en miniğimiz seninde meleğin gelmiş normal normal:)mis de kokuyomuş yesin onu teyzesi canım benim senin paşanında melekler hep yanında olsun rabbim güzel ömür versin
bebekleri kokladım annelere kocamann sarıldım
hilalim geçmiş olsun ardarda geldi herşey ama meleğin yanında ana kız herşeye göğüs gerersiniz siz herşey geçicek her gecenin bi sabahı var ...

kızlar herkes iyi şükürler olsun ben gizli takpçinizim :)hayatımda değişiklik olmadıından ve burayı inletecek güzel habererim olmadıından yazmıorum ama iyiyim kardeşimin düğünü var bu ara koşturmaca halindeyim aradada kürler yapıp çalışmalara devam ediyorum hamarat karıyım vesselam:)kocama keçi boynuzu kendime soğan akşam ev aktar gibi kokuyo ikimiz de dikiyos kafaya çok komik hallerimiz var bu koşturrmacada benim velette koşturup beni bulur inşallah olmazsa ramazandan sonra aşılama hayırlısı diyelim

sezen ase sizinde az kaldı allah yardımcınız olsun kızlar
candaşım öptüm kuzum :)
minikler yaz gelsin gelicem oraya sende gel parklar bahçeler ali keremi bekler:)
herkesi kocamannnnnnnnnnnn öptüm allaha emanet 15 gün sonra güzel haberlerle gelmek dileğiyle

Ne guzel haberler boyle
Allah analı babalı buyutsunn..gozunuzaydin..
Darisi tum bekleyenlere ve dileyenlere olsun inss..
Taze anneye selamlarimizi ilet cnmkendisini bekliyoruzzz

Nillde ablacimm.. gozunuzaydinnn
Allah anali babali buyutsun bebisiniziii
Cok merak ettim sizi
Minicikle atlattiniz dogumu hayirlisiylaa cok sukur..
darisi bekleyenlere ins..
Ilk firsatta ugrayinn ama

Nazlım ama hic ses vermedem olmazki..cok sukur iyisinn
Ins yavruu kostura kostura gelirr..kis gelsin hemen ;
pek nazli bi yavru olacak seninki wallahii:)
Canim emekleriniz bosa cikmasinn..
Aklimda ve dualarimdasinn..
Hayirli haberlerle gelesin tez vakit

Sezenimmmm..kizlar sıralarını savdııı
Sıradakii... - gibi olduuu...
Sira bize geldi bak

Son düzenleyen: Moderatör:
Miniklerim sağolasın canım valla benide heyecan bastı şimdi..ciddi ciddi sıra bizde yani:)) evet bizim paşanın adı Ahmetti ama 2. isim alternatifleri hakkında müzakereler devam ediyor
sen nasılsın hemşom büyüttün paşayı erkek oldu valla..paşamız nasıl? bizde yeni başlayacak maraton..helede evde nazlı bi cimcimem varken artık nasıl olacak bilmiyorum:)

Hilalim çok geçmiş olsun üzüldüm canım yaa..neden yoğundunuz,kayınvalidenden dolayı filanmı..kendini ihmal etmemk gerekiyor..olsun canım sağlıklı olsunda tek mama yesin..nilde ablayıda ziyaret etmişsin canım ne güzel özendim size..görüşüp kaynaşmak ne güzel..burada gerçekten aile gibi olduk..darısı bize inşallah..

Nazlım seni görmek ne güzel kuzummm..gir arada konuş bak çok sessiz kaldık..illa haber vermeye değil..sohbete gel..inşallah çooook güzel haberlerini alıp bizimde içimiz açılacak,senin beklemediğin anda dur bakalım... bizi yalnız bırakma gel arada:)

asemmm sahi sıra bizde yaa..hala doğum yapacağıma inanamıyprum..benim için daha çok var gibi geliyor..
seninde bugün kontrol vardı dimiii?hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah..bakalım doktorunuz yine ayın 20 simi diycek..20 de doğarsa boğa burcumu oluyorki:26:
amcamın kızı aradı kankam aman canım sakın ikizler burcu olmasın..çenesiyle başedemezsin sen diyor:)) hayırlısı artık sağlıklı doğsunda sabrederiz..ya da kulaklık alırım kendime

Son düzenleme:
Sezenim bende inanamiyorum
Canim planda degisiklik olmadi..gunumuz ayni, spinal olacak
.randevulastik
Haftaici bi nst ye daha gidecegim sadece
Evet kismetse boga burcu olacak..son gunden kurtariyor:) bi gun sonrasi ikizler oluyor
Canim erkek cocuklar ne kadar cok konusabilirlerki..
Babalari kadar olurlar iste..erkekler bizi sollayamaz:)
Birde 3 kg dogar bebegimiz dedi doktorumuz..oglum gibi olacak yine.

Hayirlisi haberler boyle cnm
Yarinada saglikocagina gidecegim, aradilar israrla
Yarin haberlerini bekliyorumm.

Benim icin daha cok var gibi- demissin
Ney cok canim..ne kaldiki..
Ay btmedem neler degisecek hayirlisiyls hayatimizda
Kendinize iyi bakin annesii

Kızlarrr asem doğum yapmışş..sancıyla gidince sezeryana almışlar..oğluşuda kendiside şu an iyiymiş..şükür yaa 37 haftası dolmuştu zaten

Kızlarrr asem doğum yapmışş..sancıyla gidince sezeryana almışlar..oğluşuda kendiside şu an iyiymiş..şükür yaa 37 haftası dolmuştu zaten

hoşgelmiş paşamız sabırsız erkeğimiz allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin asem gözünüz aydın olsun ve çok geçmiş olsun cnm koklaşıyosunuzdursiz şimdi

hoşgelmiş paşamız sabırsız erkeğimiz allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin asem gözünüz aydın olsun ve çok geçmiş olsun cnm koklaşıyosunuzdursiz şimdi

Sagolun canimm..amin iyi dilekleriniz icin
Cok sukur iyiyiz..
Koklayamadim hep uyuyor ve minik yavrum ya..
sizlerde oglusla iyisiniz umarim miniklercim

Sezenim ayni gunde bulusacakmisizda, bizimki vazcaydi:)
Ama bi boga erkegi geliyorr desenee
Cok az kaldi..Allahim saglikla tamina erdirsin..
haberlerini heyecanla bekliyorum canim ya

asem canım gözümüz aydın.kuzucuk bekletmemiş annesini anneler günü hediyesi olayım dedi sanırım:)))çok geçmiş olsun.kuzumu bol bol kokla yerime...

Aseeeee canım çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün...

Kizlarr hepiniz cok sukur kurtulmussunuz, anneler gununde anne olmussunuz :) Caniniz yanmamistir umarim.. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin hepinize.
Ben cuma gunu doktora gittim. Doktor bekleyelim dedi. Ameliyatin ustunden zaman gecsin toparlaniyim istiyor Birde ameliyattan sonra reglilerim azaldi moralim cok bozuk.. Diyecegim o ki bir yuzum gulmedi su cocuk konusunda. Sizler dualarinizi eksik etmeyin benden.
Allah kimseleri annesiz, anneleri de evlatsiz birakmasin, anneler gununuz kutlu olsun.

Asemmmmm bebeğini kucağına almışsın, şükürler olsun allah analı babalı büyütsün.günlerdir giremedim kk ya şifremi unuttum mailim değişti bi türlü çözemedim, 20 mayısa dek girmem lazım dedim.şimdi hallettim bide baktımki doğum yapmışsınn.ve tesadüf sende nettein :))) nasılsın ,* oğlun nasıl ? doğum iyimiydi ? sıkıntıların yoıktur inş ? oğlumuzun adı ne oldu ? yaaa foto istiyorum beeennnn :)) senide oğlunuda çok öpüyrum.darısı nazlıma ve rolleye olsun inş... şimdi çıkıyorum tekrar girerim meriç ağlıyo.bende yarın girip detaylı yazarım.eşimin yanına geldik haberiniz olsun

kızlarrr selam....

nasılsınız bir mucize daha gerçekleşmiş canım asemm gözün aydın geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün...
bende bir ara giremedim hata veriyordu hatta topiği kapattılarmı diye düşündüm:))

candaş nasıl gidiyor canım tekrar konuşamadık...babanızın yanınızdasınız harika...

sezen senin ne zaman canım?

bizde aynen devam alara çok yoruyor uyuyakalmışım yine eşim kaldırdı bir bakayım dedim hilalle konuştukta topik açık deyince kontrol ettim girebildim...öpüyorum herkezi...

rolle canım allah tez zamanda ne duan varsa kabul etsin canım bebeğine biran önce kavuşursun inşallah...

nazlım sen nasılsın canım?

günlük canım hoşgeldin..kızlar epey boşladılar topiği..bebek olunca kimsenin vakti kalmıyor sanırım..ee pek giren olmayınca sohbette olamıyor..sen ansılsın nasıl gidiyor..kızçeler nasıl?

ben daha doğum yapmadım canım..pazartesi sabah 08:00 de sezeryana giriyorum inşallah..dua edin kızlar korkuyorum biraz genel anestezi istiyordum herşeye şahit olmamak için ama şimdi fikrimi değiştirdim..doktor belden uyuşturma istediğimi söyleyeceğim..inşallah bebeğim ve ben sağlıcakla çıkarız sezeryandan..hepinizi öpüyorum...

4 Eylül 2012'de başladı bizim hikayemiz oğlumla.

Bilindik idrar testleriyle 2. bir çizgi olarak gösterdi ilk defa kendini.Kesesini gördük önce snra ya duyamazsam diye kendimi yiyip bitirdiğim kalp atışları.Hayatımda binlerce ses duymuşumdur belki ama o kalp atışı sesi duyduklarım arasında en güzeliydi.Mutluluktan ağlayarak çıkmıştım doktorumun odasından.12.haftada doktorum benim içime kız doğuyor demişti.14.haftadada oğlumuz olacağını öğrendik.Ve içimde günden güne büyüyen mucizemin ilk tekmelerini hissettiğim günler geldi.Her seferinde şükür ettim.Nasıl güzel bir duyguydu Rabbim bu...

Düzenli olarak kontrole gittim ve çok şükür oğlum hiç üzmedi beni.Tekmeleri bile sakin ve kibardı oğlumun :)

Hazırlıklar yapılmaya başlandı küçük prens için.Rengarenk kıyafetler,battaniyeler,küçücük çoraplarla doldu evimiz.Hayatında eline boya fırçası almamış olan eşim oğlumun odasını ben boyayacağım dedi.İşten geldikçe boyadı odasını oğlumun.Babasınında el emeği vardı odasında oğlumuzun.Hastane çantamı doğumdan 4 gün önce falan hazırladım.Ve doğumu beklemeye başladım.

8 Mayıs 2013 çarşamba..

Gece yatarken her gece gibiydi.Hafif sancılarım vardı ama uyuyabilmiştim.Sabah 6:30 gibi lavaboya kalkmak istedim ama kasığımda kuvvetli bir baskı hissettim.Oğlum geliyormusun yoksa dedim.Lavabodan kalkarken hafif kanlı akıntım olduğunu ve nişanımın geldiğini farkettim.Annemleri aradım nişanımın geldiğini söyledim.Acaba acele etmesekmi diye düşündüm.Ama eşimin ısrarıyla hastaneye doğru yola çıktık.

Girdik annemle doğumhaneye.Ebe geldi muayne etti 1 cm açıklığın var ama sancıların kuvvetli değil dedi.Doktorda baksın muhtemelen eve gönderir sizi dedi.Bende kaçablirim diye sevindim:)Sonra doktorum geldi.Bir kezde o muayne etti açıklığın 1 cm doğum başlamış diyemem dedi.Eve gönderebilirim diye konuşuyordu muayne esnasında.Muayne biterken eldiveninin kan içinde kaldığını gördü o esnada biraz kanamam oldu.Sen kıymetli hastamsın seni riske edemem burada kal en iyisi dedi.Tamam dedik başladık beklemeye.Rahim ağzından bir ilaç verdiler ve sancılarım başladı.Sancım geldikçe anneme tualete götür beni diyordum.Doğumumu hızlandıran belkide sık sık tualete gitmemdi.Sancılarım başladıktan sonra bir ara eşim geldi yanıma sohbet ettik.Ağrı eşiğimin yüksekliğinden midir nedir sadece çok kuvvetli 2 defa sancı hissettim.İlk bir saatte açılmam 2 cm oldu.Sonra 4 cm oldu.Epidural takılıdı o esnada.Sancılarım kısmen azaldı ama ıkınma hissim kuvvetlendi.Epidural takıldıktan sonra açılmam bir anda 7 cm oldu.Bir süre daha yatağımda yattım.Ebe geldi birdaha bakalım dedi ve açıklığın tam dedi,şaka yapıyorsun dedim.O sıra doktoruma haber vermişler suyumu patlattı ebe.Doktorum geldi ve doğuma hazırsın gidelimmi artık dedi.Olur diyebildim.Annemi öptüm çıktım çatala.Ebe nasıl ıkınacağımı anlattı.Doktorum başlayalım dedi.Ikındım bir sefer doktorum çok güzel devam et dedi.birdaha ıkındım o sıra doktorum epizyotomiye başlayacaktı,epiduralden hissetmeyeceğimi düşündü ama hissettim sanırım.Tekrar uyuşturdu ve kuvvetli bir ıkınmayla oğlum dünyaya geldi.Herşey o kadar çabuk olmuştuki şaşkınlıkla oğluma bakıyordum.Bu dünyalar tatlısı benim miydi?Sonrasında oğlumu giydirdi ebesi.Bende hayranlıkla onları izledim.Dikişlerimin atılmasıda uzun sürmedi.Bir ferahlıkla kalktım o masadan.Doğumhanenin içinde beni bekleyen annemi gördüm ilk.Oğlumda kucağımdaydı.Ve bizim Eymenle hayatımız böyle başladı.

Şimdi 10 günlük olduk teyzeleri.Biraz zayıf bir bebek oğlum ama çok şükür ki sağlıklı.Sarılıkla uğraşıyoruz ama oda geçecek İnşallah.

Yüzüne her baktığımda Rabbime şükrediyorum.Bana anne olmak duygusunu yaşatan Rabbime şükürler olsun.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Hepinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…