Merhaba kızlar ben minicikumutn ablasıyım
Eymenimiz bugün 17:15 de normal doğumla dünyaya geldi.
Mis kokulumuz çok tatlı maşallah
günaydın bacılarrrrrrrrr
sabah sabah içim açıldı beee güne böyle güzel haberlerle başlamak süpermiş
nilay ablam canım ablam şükürler olsun sağ salim gelmiş meleğin güzel ömrü olsun inşallahh melekler hepppppp yanında olsun
minicikim en miniğimiz seninde meleğin gelmiş normal normal:)mis de kokuyomuş yesin onu teyzesi canım benim senin paşanında melekler hep yanında olsun rabbim güzel ömür versin
bebekleri kokladım annelere kocamann sarıldım
hilalim geçmiş olsun ardarda geldi herşey ama meleğin yanında ana kız herşeye göğüs gerersiniz siz herşey geçicek her gecenin bi sabahı var ...
kızlar herkes iyi şükürler olsun ben gizli takpçinizim :)hayatımda değişiklik olmadıından ve burayı inletecek güzel habererim olmadıından yazmıorum ama iyiyim kardeşimin düğünü var bu ara koşturmaca halindeyim aradada kürler yapıp çalışmalara devam ediyorum hamarat karıyım vesselam:)kocama keçi boynuzu kendime soğan akşam ev aktar gibi kokuyo ikimiz de dikiyos kafaya çok komik hallerimiz var bu koşturrmacada benim velette koşturup beni bulur inşallah olmazsa ramazandan sonra aşılama hayırlısı diyelim
sezen ase sizinde az kaldı allah yardımcınız olsun kızlar
candaşım öptüm kuzum :)
minikler yaz gelsin gelicem oraya sende gel parklar bahçeler ali keremi bekler:)
herkesi kocamannnnnnnnnnnn öptüm allaha emanet 15 gün sonra güzel haberlerle gelmek dileğiyle
Kızlarrr asem doğum yapmışş..sancıyla gidince sezeryana almışlar..oğluşuda kendiside şu an iyiymiş..şükür yaa 37 haftası dolmuştu zaten
Kızlarrr asem doğum yapmışş..sancıyla gidince sezeryana almışlar..oğluşuda kendiside şu an iyiymiş..şükür yaa 37 haftası dolmuştu zaten
hoşgelmiş paşamız sabırsız erkeğimiz allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin asem gözünüz aydın olsun ve çok geçmiş olsun cnm koklaşıyosunuzdursiz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?