Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlar....

minicikumut, canım olsun kilosu az olsun ama sağlıklı olsun çok şükür atlatmışsınızya....evet canım büyük kızımın adını doğru hatırlıyorsun:)) çok güzel bir duygu gerçekten onlar olmasa canım çok sıkılırdı eminim...allah size kolaylık versin çalışırken zor gerçekten özlem olmasa iyiyydi ama...

lone canım ohhh tatil ne güzel gerçi bize hergün tatil şu erken kalkmalarda olmasa bizim ufaklık çalar saat gibi altı buçukta ayaktayız...bizdede yememe olayı var ama yemesede vazgeçmeyin çünkü o zaman iştahları dahada kapanıyor...ilk kızımda bir sorun yaşamamıştım ama bu küçük fena çıktı:)) çok uğraştırıyor yemek yedirirken...düğününüzde hayırlı olsun canım...allah mutlu etsin...

kızlarrr nasılsınız??

hilal nasılsın:))? canım senin nikini unuttum(

yerim ben onu :d maşallah maşallah

tatlım insanın kızkardeşi olması bence çok güzel bir duygudur. kardeş güzel düşünsene birde aynı cins :) senin arkadandan işler bitirecekler daha durrrr...
maşallah zaman su gibi akıp gitmiş nasıl vakit buluyorsun yaşamaya.
görümcen nasıl

aynen canım bizimkide öyle, canı sağolsunda diyorum başka bir şey demiyorum. ama insan ister istemez takıyor.
senin aileler nasıl,
bugünlere geldik ya çok şükür, rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat. olanlarada sağlıklı analı babalı uzun ömürlü inşallah.
tatile gittin geçen gün sanırım nasıl geçti.

citaknurayımm napıyon kıss
minikler pipi iyileşti mi
minicikumut ilk başta alışamıyorsun diyecektim ama 7 ay olmuş ben hala oğlumu çok ama çok özlüyorum.

lone bilgiler için teşekkür ediyorum. İnşallah olur.

bir şey soramıyorum çocuk utanıyor. zor durum .

ama olacak gibi hissediyorum.

öptüm.

kızlar sizleri burda görmek yeniden yazışmak çok güzel

oğlum sünnet oldu korktuğum kadar olmadı çok şükür pazartesi saat 4 buçuk gibi sünnete girdik 20 dk felan sürdü lokal anestezi oldu sünnet sonrası ağrı kesici iğnenin etkisiyle 4-5 saat uyudu sonrası iki üç saat zorladı bizi ağrı kesici şurupların etkisiyle o günü atlattık dün gülerek uyandı hareketiydi ama gece yine huzursuzlandı iki saat uğraştık ama sadece sünnet değil sorunumuz iki günde iki diş çıkardı ve üst dişlerden de iki tane birden geliyor çok zorlanıyor dişlerden dolayı işte ikisi birden aradan çıkacak artık sünnet zorunluluğumuz yoktu keyfi diyelim küçükten olsun hatırlamasın istedik bi 10 -15 güne memlekete geçecez bayram sonrası döneceğiz net olmayacaktı ama eşim akıllı tel. sipariş etti sizlere her an ulaşabileceğim yaşasınnnn

tek tek yazamıyorum ali kerem şimdi uyudu ve çok yorgunum biraz iyileşip kendimizi toplayalım sık sık geleceğim aranıza sizleri çok özlemişim gerçekten kopmayalım kızlarrrr
facede olanları takip etmek kolay paşalar çok yakışıklı prenseslerimizi anneleri bizden saklıyor ama :) bu kadar erkek anası olunca kız anaları önlem alıyor sanırım demi gnlüükkk hilalll

merhaba kizlar araniza yeni katildm. SAT 2nisandi we bu mayis 29da malesef bende bebeqimi kaybettim. Dr.m kese 8 haftalik bebek 4 haftalik kalmis gelisimini tamamlayamamis dedi. Bende sizler qibi cok uzuldm. Simdi 28 haziranda ilk adetimi oldm doktor 3 ay beklememi soyledi fakat yazdiklarinizi okuyunca cok kararsz kaldm sizce ne yapmaliym??

iyi günler kızlar...

hellom, canım bencede hemcinsle kardeş olmak daha iyi benimde kız kardeşim olmadığı için iyi bilirim zaten destinada hiç erkek istememişti...ama şimdi birde erkek kardeş olsa diyor..amanıııınnnnn yok annem siz bize yetersiniz diyorum...yaşamaya zaman bulamıyorum dediğin gibi 24 saat yetmiyor varmı böyle bişey:))) cumartesi doğum günü yaptık düğün gibi oldu:))çınarım nasıl oldu?faceden yazmıştım ama sanırım görmedin? arayıp rahatsız etmekde istemedim...neyse yarından sonra tatilsin ararım o zaman...yeni eltin nasıl benim görümcem daha iyi canım ilaçları kullanıyor geçen sene hastalık atağa geçtiğinde kayınvalidemin köye gitmeside rol oynamıştı bu sene kaynanam yine gitti...şimdilik iyi görümcem bakalım hayırlısı...bu arada görümcem taşındı...kaynanamla beraberdiya ayrı eve çıktı ...bize 10 dakikalık yerde oturuyor...daha fiyasko bişey var en küçük görümcem buda evli bizim ev 3 katlı ben en üstteyim kaynanam 2. de 1. katta kaynım vardı memlekete ev yaptı 2 senedir gidiyor...zaten karısından ayrılmıştı buradaki evi kiraya veriyor..kısacası görümcem pazar günü itibariyle taşınıyor...buraya taşınmasınında bir sebebi var uzun ama :)) bir ara onuda anlatırım başımda anne anne diye dolanan ufaklık vurmaya başladı artık:)) kolay gelsin sana...

minikler, canım tekrar sizinle olmak bencede çok güzel...bu arada tekrar geçmiş olsun...bence çok iyi yapmışsınız küçükken olması heryönden iyi...memlekete gitmende ne güzel havası güzel suyu güzel memleketim annemde orada...kızlarımızı saklamıyoruz canım:)) bu hafta aloia doğum günü yaptık yakında fotoları atarım face de görürüsünüz...iyi tatiller şimdiden...

bu arada bu yazıyı yazmaya sabah başladım:))ve saat akşamın 7 si...dakkada bir başında kalktığım için hemde dışarı bile çıkıp geldik o kadar yani:)) destinaya çok güldüm yan komşumun oğluyla bu yıl aynı sınıftaydı dışarı çıktık çocuk sünnet kıyafeti giymiş aaa erkin sünnet oluyor falan dedi maşallah çocuğa kıyafet çok yakışmış annee erkin sünnet olmasın dedi neden dedim ben onu çok kıskandım dedi koptum yaa kıyafeti çok güzel bende istiyorum diyor...neyse ben kaçtım hiççç rahat vermediler:))

günlük gözün aydın yeni komşun hayırlı uğurlu olsun bazen bende yarım kalıyor yazdıklarım ama açık bırakamıyorum hem evde misafir var yatılı hem de eşim boş olunca benim pcye oturuyor e açık görünce haliyle okur o yüzden yarım kalıp kapattığım çok oldu resimleri henüz paylaşamdın bekliyorum prensesleri çok güzeller maşallah birbirlerine de çok benzyiyorlardı alara değişmediyse en geç on güne gideriz memlekte yolun düşerse beklerim cnm

kızlar yardımmm benim oğlan ağlayarak her dediğini yaptırıyor bize vazgeçirmemiz lazım ama nasıl olacak bu iş artık dayanacak gücüm de kalmadı belim iki büklüm sürekli ellerinden tutup yürütmemizi istiyor oyuncaklarıyla elleri ile değilde ayakları ile oynamak istiyor yardıma eşimin kuzenini çağırdım ama çok pişman oldum bi de yemek derdimiz çıktı en azından ne bulursak yiyorduk düzensiz yiyorduk ben kendi kuzenlerim gibi olur sandım ama söylemeden kendiliğinden bi iş yapmıyor insanda bi söylüyor iki söylüyor valla acayip gerildim yani (örneğin ne pişirelim diyorum ben dolapta şu vardı yedim diyor ya çocuğu tut ben herkese yetecek yemek yapayım ya da yemek yap biz de yiyelim değil mi ) bi de gezmelere giderken kendiliğinden demiyo ki abla öne geç ben arkada otururum demiyor benim koca evlatlık mı acaba hiç ailesinden birilerine benzemiyor hepsi pek rahatlar neyse çok doldum belki incir çekirdeğini doldurmayan konular ama bana deve görünüyorlar denize gitmeye karar vermiştik güya kuzen yardım eder eğleniriz diyordum ama acilen vazgeçtim millet eğlenecek ben helak olcam kıymet bilinse bari yeri geldi mi misafir felan olmuyo pat konduruyor lafı kayganam kılıklı

Oy oy oy maşallah Esat bebeğe. Artık bebek değil çocuk olmuş:)) Benim Ardam hımbıl sanırım 1.5 yaşında yürür ancak:))
Parkta nelere biniyor salıncağa mı? Dikkat edin salıncak kazalarından korkarım ben...

Bir gelişme var mı canım aklıma takıldı inşallah 3-4 hafta dayansa yaşar Allahın izniyle...

Canım eşinin işi hayırlı olsun... Canım fakülteye randevu al en azından testlerini ücretsiz yaparlar...

Canım azosperm bildiğim kadarıyla klinifelter yani 47 xxy. Bunun için genetik test yapıldı mı preferik kanda kromozom analizi yani. Lone de yazmış ameliyatla canlı sperm aranıyor. İyi bir tüp bebek merkezi ile görüşsünler geciktirmesin utanmasın sonra pişman olmasın...

Maşallah Eymen'e. Kilo da alır dert etme emsin bol bol... Ablan da Yalovaya taşınmış bana göre sürgün yeri bura kurtulmuş ne güzel ben de kurtulsam eşim dili verse de...

Canım maşallah kızına 1 yaşına girmiş. Ablasıyla olur ufak tefek krizler ama atlatacaklar çok iyi olacak beraber oynayacaklar. Destine bu sene 1 e başlayacak di mi? Okul öğretmen araştırdınız mı? Benim eşim aldı özelden bir öğretmen buldu hayırlısı inşallah o parayla ekstra şeyler yaptırırız dedi etüde yazdıracak. Çeşitli fafaliyetler. Hızlı okuma kursuna gitti tatil dönüşü devam edecek karateye gidiyor.

Ardaya gelince boyu 74.5 kilo 9.300 gram baş çevresi unuttum ama 1.5 yaş civarında. Allahtan hareketleri baştan korkuttu şimdi daha iyi ama henüz desteksiz oturamıyor madem istanbula gidiyorsunuz çocuk nörolojisine götürün içimiz rahat etsin dedi dr miz. Eşim yine umursamıyor sorun olsa ne yapacaksın diyor. Doğdu doğalı hep bir tedirginlik var. Ama bir tatlı ki sorma gözler Arda bey gibi hala maviş. Artık babba, edde gibi şeyler diyor. Arkamdan ağlıyor, takip ediyor ağbiye çok gülüyor...

Epey bilgi vermişsin lone ben de ekledim:))Havalar da sıcak iştah azalmıştır. Yoğurtlu şeyleri serin serin yer belki.

Hayırlı olsun sünnetiniz ben de istiyorum bu yaz. Belki hatırlarsın büyük oğlum tek testisli doğuştan. Diğeri de utangaç testis kaçıyor yukarı arada. Bakalım gösterceğiz. Ardanın da arada kaçıyor onun 2 tane...

Dişler bizi de zorluyor. 2 tane çıktı. Memleket de iyi gelecektir...

Geçmiş olsun genelde ilk adet sonrası denediler arkadaşlar...

Aynı bina iyi olmamış sınırlı tutarsın artık diyalogları...Zaman sıkıntı gerçekten...

Canım mümkün olduğunca dikkatini dağıtmaya çalış. Bir de ağlasın her dediğini yapma. Sonra her ortamda zorlanırsın ama önce dikkatini dağıt çünkü küçük belki anlamayabilir şu an...

Biz de İstanbula gidiyoruz bu çarşamba. görümcem vardı ya hani 150 kilo domatesi alıp bize yıkıp tatile giden. Meme kanseri oldu memesini aldılar 2 ayı geçti evde hala gerginlik varmış. kemoterapi alıyor. Geçen pazartesi salı antep urfa gezisi yaptık 2. gün tel geldi kv hastalanmış eşim uçakla acil istanbula gitti. iyiymiş dün geldi. o dedi evde herkes gergin bakalım biz gidince ne olacak...
Aslında en iyisi tek kalmak ama bazen sanıyorsun ki biri gelse yardım eder. Olmuyor. Benim oğluma annem geldi bakmaya o bile işleri benden bekledi sanma ki kendi kanından kişi yardım eder. En iyisi tek olmak. Ben bakıcı istiyorum eşim annenler gelsin diyor ama o zaman kalabalıkta benim işim de zorlaşıyor...

4 seneden sonra saçıma röfle yaptırdım kızlar. Kadınlar saçlarıyla oynaması depresyon belirtisiymiş. Depresyonda mıyım neyim?

Canım geçmiş olsun tekrar, öpüyorum erkeğini, hayat nasıl gidiyor

tatlım rahatsızlık etmek ne kelime eğer teleofnumun sesi açıksa alo diyorum aksi halde sabah görüyorum aramaları,
çok zor ya 2 çocuk ama bir o kadar keyiflidir.
yeni komşun hayırlı olsun umarım çok güzel geçer zamanlarınız.
destina ne kadar süslü ya :)))) kızları öp
eniştem nasıl.
kilolar nasıl gidiyor

canım ev psikolojisi artık canın azalmıştır bu sebeple en ufak şey dediğimiz ki kesinlikle ufak değiller sana büyük yük gelir. aynı dert bende vardı hatılıryormusun babam geliyordu çınara bakmaya yemeği çayı ölüyordum yorgunluktan, hepsi geçiyor.
keşke evde olsam oğlanın yanında.
kızım hep aynı ya bizimkde kayınvalidemler gelse aynı dert kurulu düzen gibiler yemek saati kahve saati vs... sen sorumluluk aldıkça sorumluluk üzerine kalıyor, ben bir iki gün yattım yemek yapmadım tost ekmek arası yemişti ertesi zamanda babam gelim ben çınara bakim yemek yaparken demeye başlamaıştı.
herşeye yetişince eksiklik nerede bilmiyorlar.

dikkatini başka bir şeye vermeye çalış derim bende inatlaşmak yerine, ağlıyorsa başka bir şekilde susmasını öğrenmesi gerekiyor ama daha küçük annesi, dişleri ne alemde.?

4 seneden sonra saçıma röfle yaptırdım kızlar. Kadınlar saçlarıyla oynaması depresyon belirtisiymiş. Depresyonda mıyım neyim?

güle güle kullan cicim, depresyonda mısın peki. yoruluyorsun sanıyorum.
canım baş çevresi ile dediğini anlamadım. büyük mü yani.

kızlar cmt pazar eğitimdeydim ölüyorum yorgunluktan ve regl oldum karnım ağrıyor.
size bir üzücü haberim var.

eşimin arkadaşının bebekleri çok geç oldu benim bildiğim kız miyomlarını aldırdı etti kürtaj gibi bişi oldu sonra bebekleri oldu hani çok eskilerden ben hamile kaldım tekne turuna gidemedim diye beni dışlayıp diğer iki kişiyle iletişime geçenler. 6 kişiydik bizi ayırdılar 4 kişi takıldılar ya o işte. neyse hamile kalmış çoook sonra öğrendim hayırlı olsun diye aradım ağzının ucuyla konuştu sonra bir daha aramadım. cuma günü alper aradı dedi sezeryanla erken doğum olmuş 7 aylık preeklampsi sonucu erken doğmuş. ve pazar günü vefat etmiş...bugün taziyeye gitcez ama neyle karşılaşacağıımı bilemiyorum.
çok üzgünüm kolum kanadım kırıldı resmen.

selam kızlar...çocuklar uyudu eşim uyumaya gitti ben uyukluyorum:))

hellom, destina hemde ne süslü halaları arasında en çok topuklu ayakkabısı çok olanı seviyor sen anla gerisini...enişte fena halde yorgun yeni komşumuzun evini boyadı gece 3e kadar sabahta kalkıp işe gitti...ve kıymet bilen varmı yokkk kendisi kardeşleri iyi olsun diye kıçını yırtıyor afedersiniz ama karşı taraf çok da şeyimde der gibi işte...amannnn vallahi hepimiz yine dolmuşuz sanırım...arkadaşına bende üzüldüm canım allah sabır versin hatırladım bu arada arkadaşınıda...kilolar benle beraber yaşantılarına devam ediyorlar ellerinden öperler teyzesi vallahi şaka bir yana aynaya baktıkça bakmayasım geliyor desem yeridir bu arada hamur işi falan olmadığı sürece ekmek yemiyorum kahvaltıda bile...ama bilmiyorum işte su desen benim kadar kimse içmiyordur terlemek desen kezaa...öyle işte sen daha nasılsın?

chnb, canım destina bire başlayacak buradan kopunca anlatacak çok şey birikmiş...ana sınıfı ilk başta çok iyi gidiyordu...daha sonra öğretmen aşırı ilgisizleşti ama nasıl hiç bişey öğretmedi allahtan ben aldığım dergileri gösteriyorum destina harfleri sayıları biliyor...canım nasıl kötü şeyler oldu anlatmakla bitmez...öğretmenin destina yaşında kızı var karşı sınıftaydı...sürekli bize gelmek istiyor getiriyorum falan ilk başlarda öğretmen 1-2 saat sonra alıyor her defasında bankada işim var falan geciktim ayvallah diyorum...sonra işler iyice çığırından çıkmaya başladı öğretmen çocukları sınıfta yardımcı bayanlara bırakıp bırakıp gidiyormuş destina anlatırken öğrenmeye başladım zaten verdiğin ders saati 3 saat bu sürede sen nereye gidiyorsun? sınıftan 4 anne güzel bir arkadaşlık kurduk hatta bugün bizdeydik...neyse bunlarla rahatsızlık duyduğumuz konuları birbirimizle paylaşırken bir arkadaştan öğretmenin müdürle ilişkisi olduğunu öğrendik şok şok şok çok rahatsız oldum destinaya öğretmenin kızını bizim eve davet etmemesini söyledim tabi anlatamıyorum çocuk sonuçta zor bela bitirdik yılı ama hiççç memnun kalmadım.birinci sınıfta ne olacak nasıl olacak bilemiyorum...bizde öyle sınıf değiştirme yok kabul etmiyorlar...açıkçası bu durumu milli eğitime mktup yazarak dile getirmek istedim...çünkü okul burada çok iyi bir okul olarak gösteriliyordu bu sene okulla tanıştık şğrenç ötesi desem yeridir...kıyafetle okula gidebilirsiniz denildiya ertesi gün başladı bizim okul ben buna karşıyım...çevremizde çok dar gelirli insan var ve çocuklar çok dalga geçiyorlar..bizim sınıfta bile destinanın giydiği taytı çocuk dona benzetmiş nasıl yaptı anlamadım:)) destinaya don giymişsin dedi diye bir daha giymedi onu...anlatamıyorum kendi dediği olacak hep bunu giymicem bana gülerler okul boyunca böyleydik düşün artık büyüdükçe bu dahada zorlaşacak...böyle işte canım...zaten okulla kalmayacak ben hep arkasında olacağım benim gibi olsun istemiyorum...herşeyi bilerek öğrensin ezberci olmasın istiyorum...benim için zor olacak alarada var ama başarmalıyım başka çarem yok...dua ediyorum inşallah bu seneki talihsizliği yaşamayız...arda kaç aylık olduki hareketler normalse korkma canım...gözle ilgili bir problem falan yok dimi...maşallah aklıma geldikçe şaşkınlığım hala devam diyor gözlerinin dra benzemesi mucize bu işte ya...abi nasıl kıskançmı?bizimki ablayı şikayet bile ediyor bazen harika anlar oluyor ablayla arasında ve yabancı müzik delisi ablayla oturup müzik dinliyor oynayarak eşlik ediyor...

minikler ahhh minikler, nedir bu bizim başımızdaki eşler ve ailelerin durumu bilemedimki:)) aynen eşim ve ailesi zıt iki kutup...ayrıca teşekkürler dediğiniz gibi mesafeli durmak her zaman iyi zaten eşimi mahvettiler kız kardeşleri ama eşim hala onların peşini toplamaya çalışıyor...buraya taşınmasının sebebide yaşanan kötü bişey yüzünden...benim salak diyeyim artık görümcem, görümcesinin kaynıyla facede konuşmuş adam konuyu şöyle açmış kaynananlar senin hakkında konuşuyor...derken sohbet koyulaşıyor bana tam olarakda anlatmadılar üstü kapalı bir şekilde neyse adam buna eşin 1 liralık adam değil onu bırak bana gel şeklinde söylemde bulunuyor seni çok iyi yaşatırım çocuğunada bakarım falan benim safımda kocası eve geldiği halde konuşmaya devam ediyor ve yakalanıyor...sonra birsürü tantana kaynanası bırak bunu falan eşim bana ilk söylemedi artık adamda yüz kalmadı kızkardeşleri yüzünden ayyy kocasıda ben karımı seviyorum bırakmıcam dedi benimki ne düşündü bilmiyorum hiç konuşmadık vel hasıl kaynanasıgile karşılık buraya geldiler işte daha birsürü yalan rüzgarı gibi hayatlar görümcelerinin yaşantıları parlak değil bizimkide onlara koz verince olaylar kopmuş haklıyken haksız duruma düşmüş anlayacağınız işin kötüsü adamın 3 karısı varmış ve adam ... anlayın iyi ayak değilmiş işte...kardeş atsan atılmaz satsan satılmaz işte güyaa çok mahçuptu utanmıştı bizden hiçde öyle değil vallahi allah hayırlısını versin...sen gene evde iş yapıyon...eşim onlar için neler yapıyor bir bilsen dün saydım saydım ama sonra üzüldüm çünkü eşim bunların hiçbirini haketmiyor...salaklığınada doymuyor bende buna kızıyorum işte...ayyy neyse canım sen bence bir an önce memlekete git..kuzendende kurtulmuş olursun:) kötüyüz ama ne yapalım....canım bencede ali kerem daha küçük ama kızlara katılıyorum...dikkatini başka şeye çek böylece ağlayarak yaptırmama olayına şimdiden alışmış olur...ben alaraya diyorum ki aaa paşa gelmiş bak kuşlar gelmiş kedii pisi pisi alaraya gel...abla destina gel alaraya mama ver daha birsürü şey:)) alıp camdan baktırıyorum falan işe yarıyor...

çok yorgunum misafirimde vardı...evi dün temizlemiştim...bugün destinanın arkadaşları vardı görmeyin evin halini neyse işimiz bu zaten canları sağolsun eğlensinlerde...iyi geceler kızlar...

Hello canım Allah kolaylık versin her şeyi üstlenmemek lazımmış demek...

Arkadaşına üzüldüm ayı iyiymiş ama sanırım gelişim geriliği nedeniyle fazla kilosu yoktu bebişin zor Allah yardım etsin aileye sabır versin...

Canım hani baş çevresini ölçüyorlar ya o en üst sınırdan da büyük çıkıyor şükür hareketler fena değil... Biraz ağırdan alıyor gerçi. Daha desteksiz oturmuyor 5 gün sonra 8 doluyor...

Günlük pes doğrusu hem görümcene hem öğretmene. ( Bu kadınları anlamıyorum. Erkekleri zaten anlamak imkansız bu noktada bu kadınlar niye böyle akılsız davranıyorlar böyle. Okulu olmazsa değiştir.
Eşin temiz kalpli bunun cezasını çekiyor maalesef...

Destinaya maşallah. Büyük oğlan başında durmazsan hala bir sayfa tamamlamaz işimiz var anlayacağın(

Alara da ablayı şikayet ediyor demek Arda da ağbisini çok seviyor ağbi de iyi davranıyor güldürüyor onu...

Bu arada Arda BENİM ANNEM GÜZEL ANNEM şarkısını söyleyince içlenip dudağını büküp ağlıyor neden acaba? Tesadüf mü dedim hep öyle...

iyiyiz canım evdeyiz...seminer döneminde okula gittim 2 hafta o kadar..eylülde başlayacağım..yarın sarı 7 aylık oluyor:)çevremde çoğu kişi sarı diyor...kuzey güneyden kalma galiba..
destina 1 e başlıyormuş hayırlı olsun zor bir yıl seni bekliyor..öğretmenle yaşadıklarınız hoş olmamış inşallah bu yıl öğretmeni iyi olur..alaranın fotolarını ben mi kaçırdım..herkes süslü demiş..göremedim

chnb abla dişler çıkmış hayırlı olsun bizde daha bişey yok..bizim kilo alımı durdu..anne sütü hiç yok..emmekte istemedi hep ek gıda artık..bende boyattım saçlarımı:)

minicikumut maşallah oğluşuna annesi büyür kocaman olur o merak etmeherkesi utandırır sonra:)ne çektim o aşılardan hepsindede ateşimiz çıktı malesef..ateşi çıkkmadan birşey verme bence..

minikler adam olmuşsunuz darısı bize bizde olacağız

kızlar, bir haberim var. oğlum abi oluyor inşallah. adetim 4-5 gün geçmişti, ama gün falan hesaplamıyordum. korunmuyorduk, zaten bu zor oldu çok diye. olursa olsun diyorduk ama beklemiyorduk. ama özel hiç bişey de yapmadım. bugün 2 farklı marka test yaptım ve ikisinde de koyu çizgi hemen belirdi. yarın sabah kısmetse doktora gidiyorum ve inşallah güzel haberlerle gelirim.
hala emiyor, hem de çok düşkün. bıraktırması biraz zor olcak gibi. nette emzirmeye devam edilebilir diyor çoğu uzman. Kafam karışık çok, doktoruma soracağım.
şaşırmakla beraber çok sevindik, kardeş düşünüyorduk. küçük çocuklarla oynamayı seviyor bizimki çok. Allah sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğum nasip eder inşallah.
Allah bekleyen tüm arkadaşlarımın da yüzünü güldürSün bu mübarek günlerde inşallah.

loneliness,, canımmmmm ayyy nasıl mutlu oldum anlatamam yaa...hayırlısı inşallah...ayyy keşke salihtede bu kadar rahat olsaymışsın hemen gelseymiş:)) bir yönden çok güzel ikisi bir arada kıskançlık bilmez belki salih...ayyy vallahi içim içime dığmıyor hani tek tek öğrenmiştikyaa ilklerini öyle bir sevinç var içimde hayırlısı olsun sağlıklısı olsun canım...hadi bekliyoruz dr sonrası merakta bırakma bizi...

hayyyyyy maşallah...darısı bebek bekleyen tüm arkadaşlara..bakalım doktor ne diyecek..rabbim kız evlatda nasip eder inşallah...tabiikide sağlıklı olması en önemlisi ama bi kız bi erkek fena olmaz:)

hayyyyyy maşallah...darısı bebek bekleyen tüm arkadaşlara..bakalım doktor ne diyecek..rabbim kız evlatda nasip eder inşallah...tabiikide sağlıklı olması en önemlisi ama bi kız bi erkek fena olmaz:)
sağolun kızlar güzel dualarınız için. amin. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…