- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #22.261
Herkese merhaba kızlar
Geçen gün topiğe girip oğlumun resmini paylaşayım dedim.Ama Nazlımın kötü haberini okuyunca vazgeçtim,canım sıkıldı yazmadan çıktım.
Nazlım senin sınavında bitecek tatlım.Rabbim İnşallah en kısa zamanda evladını sana bağışlayacak.Arkadaşlarında dediği gibi kontrollerini yaptır ve kafanı rahat tut.Çünkü senin son iki gebeliğinde kafanın rahat olduğu dönemlerde oldu.Rabbim sana sabır ve kolaylık versin.Öpüyorum seni.
Bundan sonra Hellonunda dediği gibi topiğimizi eski günlerdeki gibi canlı tutalım,fikir alışverişinde bulunalım.Benim sizlerden öğreneceğim çok şey var çünkü.
Beni sorcak olursanız oğlumla vakit su gibi geçiyor.Bugün 54 günlük olduk.Rabbim annelik denen mucizevi duyguyu isteyen herkese yaşatsın İnşallah.Nazlım affına sığınarak oğlumun fotoğrafını paylaşayım istiyorum.Sizlerin benim ve bebeğimin üstünüzde hakkınız çok.İşte karşınızda EYMEN :)
selam kızlar...aynen hellommmm katılıtyorum...tekrar kenetlenelim..çok özledim sizleri...bebekler büyüyor artık...benden sonrakiler 1 yaşına geldimi bebişler biraz daha rahat olacaksınız...ben de eöndüm burdayım artık canlarımbenim..
gelelim şimdi...
nazlım, güzel yüzlüm gülecek yüzün daima yakındır bende inanıyorum her zaman hep ileri canım allahım hayırlısını vereceği zamanı iyi biliyor...hayırlısı diyelim...eşinin içide hayırlı olsun bebeğiniz bu uğurda gelsin inşallah...öpüyorum...
minicikumut... amanın paşamız doğmuş ve 2 aylık olacak nerdeyse maşallah allah analı babalı büyütsün canım nasılsınız neler yapıyorsunuz çalışmaya başladınmı?eymeni öpüyorum...
candaş kocaman oldu minik erkek nerdesin canım işe başladınmı?ayy yazacak soracak öyle çok şey varki kafam bir anda duruyor:))yavaş yavaş başa dönelim çok özledim hepinizi...
ceza...seninkinee sarııı demek istedim maşallah denize ne kadar tatlı yaa...sen neler yapıyorsun?
lone,nasılsın canım salih nasıl yaşgününüze az kaldı hadi bakalım..neler yapıyorsun nasıl geçiyor?
nuray, sen nasılsın esat nasıl çok yoruyormu?
minikler, canım nasılsınız?ali kerem sünnetmi oluyor neden? ooo memleketede gidiyorsunuz...hadi gezin bakalım...
chnb, canım sen nasılsın? 2 çocuk ve hayat ne durumda:)) ahmet arda ne kadarlık oldu...cihan buğra nasıl?okuldan almışsınız hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olur canım...
ase, sen nasılsın allah analaı babalı büyütsün ayyyy öyle uzak kaldımki ne kadarlık oldu? seninde erkekdi dimi büyüğüyle nasıl gidiyor...boş kaldıkça yazın kızlar...
sezen, sen nasılsın seninkide erkekdi yanılmıyorsam...bu arada isimlerinide yazın kızlar....ablasıyla arası nasıl?
rolle, canım sen nasılsın? neler yapıyorsun?
nildee,, senin paşada çok tatlı maşallah sağlıkla huzurla büyüt canım...nasıl gidiyor?
hellom, ciğerim naber? yaa o dediğin testi biz hiç yaptırmadık bilgim olsaydı keşke ama inşallah sonuç kadar olumsuz değildir...allah o yokluğu göstermesin kaynına..bu arada hayırlıda olsun bu defa sorunsuz olsun allah mutluluk versin...çınarımı öpüyorum...
kızlar unuttuğum arsa affola devamı gelsin dostlukların hepinizi öpüyorum canlarım...
kızlarımdan kısa bahsedeyim uzun uzun anlatırım yine...küçük 13 haziran itibari ile 1 yaşına girdi...yürüyor...çok fena bişey taklit yapmaya başladı ablasıyla iyi anlaşıyor ablamız kıskandığı kadarda çok seviyor...ite kaka gidiyoruz...
maşallah, minicik, çok güzel bi tablo. mevlüt sanırım. maşallah büyümüş paşa.
baharcım, benim oğluşta tombişti 8 aya kadar. hareketi artınca hem zayıfladı, hem yemesi azaldı. bir de sıcaklar eklenince iştah hiç yok. memeyle yaşıyor çoğu zaman. sabah kahvaltısı 2-3 aydır yapmıyor. lokma koymuyor ağzına. öğle ve akşam yemklerden biraz yiyor o kadar. sabah uyanınca emzirmeyeyim diyorum ama illa istiyor. kaynın meselesine gelince canım, maalesef 0 hiç spermi yok demek. çok az da olsa şöyle bir umut var. tese denen bir ameliyat yapılıyor, testislerde canlı sperm hücresi aranıyor, bulunursa döllenme yapılıyor. tabi önce bir takım ilaçlar içiyor ki az da olsa bişey varsa canlansın diye spermler. azospermi deniyor bu rahatsızlığa, nette aratırsan daha fazla bilgi bulabilirsin. çok az da olsa umut var.
günlükçüm, evet büyüdüler çok şükür. hafta sonu doğum günümüz. ama istanbulda olacaz, görümcem evleniyor. evdeyim, tatilin tadını çıkartıyorum.
nazlim cok gecmis olsun nediyecegimi benede bilemiyorum eminim kizlarin dedigi gibi bir yerde bir sorun var ve bulunmali artik..
bu arada kizlar biz yuruyoruz artik..dogumgununu yaptiktan 3 gun sonra yurumeye basladi kuzum zaten iyice siraliyordu..zaten resimlerimizi gormussunuzdur.. sizleri ozledim cok vaktim olmuyor benimde yazda geldi hergun parktayiz :)))
simdi girdim ya bi daha duramam ben bakarim bana sorulariniz olursa seve seve cevaplarim kizlar
hepinizi cok opuyorum
canım ne diyeceğimi bilemedim keşke acını paylaşmaktan daha öteye gidebilsek üç gündür yatılı misafirlerim var netten de uzağım senden güzel haber gelecek die bekliyordum ama ben umudumu yitimedim yaz sonuna kalmadan o güzel haberi alacaz nazlımım yıkılma ve artık kesinlikle hiç bişeyi ertelemeden adam akıllı bu konuya el at canım gerekirse izin felan kullan test tahlil ne varsa bırak süre alsın ama fakültede sağlam bi şekilde yaptır gerçekten bi sorun varsa çıksın eğer yoksa kaderden öte gidilmez alllah şükür inançlıyız kısmeti ne zamansa o zaman açacak gözünü dünyaya.. bak chnb ablaya yazdım bi arkadaşımın ablası iki defa tüp bebek denemiş olumsuz sonuçlanmış kadında hiç yumurtlama olmuyomuş dr. artık uğraşmayın demiş ki doğal yoldan mucizesi gelmiş 6 aylık hamileymiş ve suyu gelmiş Dr.a gidiyor rahim ağzı kısalığı çıkıo dr. bu duruma müdahae etsekde %90 düşük olacak demiş chnb abla saolsun arda beyin tel ve hastane bilgilerini aktardı ben de söyledim çok yoğun olduğum için arayıp soramadım ne oldu die ama bence bu bebek de arda bebek gibi mucize bi bebek ve yaşayacak.. önceden bu benzeri olaylar hiç ilgimi çekmezken şimdilerde ne çok mucizeler oluyor diyorum senin mucizende gelecek bu işler kötülüğe baksaydı dünya da çok insanın bebeksiz olması gerekirdi yurtlarda sahipsiz bebelerin olmaması gerekirdi vs vs seni seviyoruz canım benim güçlü ol o bebek gelecek O BEBEK GELECEK
selam kızlar
hepinize tek tek teşekkür ederim gönül isterdiki sizleri mutlu edeyim burayı güzel haberlerle inleteyim ama malesef olmadı hayırlısı buymuş cumartesi değerim 25 e düşmüş hala kanamam yok kasıklarımda hafif ağrım var şaşkınım içimden akıp gidişini bekliyorum ne yaşayacağımı bilmediğim için biraz da korkuyorum
insanın başına neler geliyoda hepsine sabrediyo saçma bi şekilde deli gücü geldi yine bana içime atmıyorumdur umarım kendimi kocama adadım dün bütün gün evdeydik heryere arkamdan dolandı durdu bi ağlatmadı beni yanlız bırakmadı
riskli gebelik uzmanı 2 prof var uludağ üniversitesinde hoıcalar ikiside ve muayneleri var birinin ücreti 600 diğerinin 400 eşim işten çıktı dükkan açtı şimdilik işler durgun benim maaşla evi çeviriyoruz kenarda olan paramızı dükkana yatırım yaptık biraz biriktirmem lazım anca ramazandan sonra gidebilirim ikisinden birine gidicem yalçın kimya ve gürkan uncu
eşim dün koruncam artık çocuk falan istemiyorum sana bişey olsa ben ne yaparım diye söylendi durdu hiç bişey olmamış gibi davrandığımdan ötürü sanrım korkuyo adet gecikmesi gibi kabul ediyorum ve gerçekten yeniden haftada bir ilişkiyle düğün dernek pek kaynaşamadık ::)yatmayarak kendimi zorlamadan hamile kalmış olmama seviniyorum cumartesi mucize bekledim hep değerim yükselir diye nedense umudum vardı içimde ama olmadı 4.de tutturmak dileğiyle durmak yok yola devam diyorum
hepinizden allah razı olsun tek tek öpüyorum
kızlar offf :) geldim herhalde en sonunda.
bir kaç zamandır uzağım.
yeni iş yeni ev, yeni hayat, kaynım boşandı bildiğiniz gibi yeniden evlenmek üzere. ama gizli tutuluyor haberiniz ola.
bu cmt nişan vardı.
ve yaklaşık 2 ay önce bişi öğrendim nasıl desem bilemiyorum.
burada yazdıklarınımın paylaştıklarımın hiçbiri hiçbir zaman karşıma gelmedi fakat ben yine de uyarmak istiyorum. face de falan dikkat edelim.
eski eltimle kaynımın çocukları olmamıştı hatta bildiğiniz gibi ben 1.düşüğümü yaparken eltim saçma sapan laflar etmişti. kayınvalidemde hoşaf iç çocuk canlanır gibi o kadar okuduğu okula ihanet eden ifadelerde bulunmuştu.
yeniden evlenme süreci olunca ben kaynıma git baktır kendine de demiştim. aralık gibi falan. 2 ay önce bir şey öğrendim ne olur bildiklerinizi paylaşın benimle... kaynımın sperm sayısı 0 sıfır çıkmış detaylı test daha yapılmış yine sıfırmış. bu ne demek çocuğu olmaz mı demek.
ben işe alıştım en sonunda, çok yoğun ama inanılmaz, çınar yengemle iyi çok şükür ama aklım fikrim yüreğim onda, birazda cılız yemek yememe konusunda inanılmaz ısrarlı, :) çok yorucu değil ama okula başladığında chnb'nin kulaklarını çok çınlatacağız gibi. hissediyorum zor bir çocuk olacak.
başka ne desem kilo olayına gelince verdiğim kiloları geri aldım stres sıkıntıdan yedim tekrar vermeye çalışıyorum.
topikte kim kaldı bebeği inatçı olan ve tedaviler ne durumda, doğum yapan bebekler ve isimleri neler.
tekrar kenetlenelim, elimden geleni yaparım.
öpüyorum sizleri.
Herkese merhaba kızlar
Geçen gün topiğe girip oğlumun resmini paylaşayım dedim.Ama Nazlımın kötü haberini okuyunca vazgeçtim,canım sıkıldı yazmadan çıktım.
Nazlım senin sınavında bitecek tatlım.Rabbim İnşallah en kısa zamanda evladını sana bağışlayacak.Arkadaşlarında dediği gibi kontrollerini yaptır ve kafanı rahat tut.Çünkü senin son iki gebeliğinde kafanın rahat olduğu dönemlerde oldu.Rabbim sana sabır ve kolaylık versin.Öpüyorum seni.
Bundan sonra Hellonunda dediği gibi topiğimizi eski günlerdeki gibi canlı tutalım,fikir alışverişinde bulunalım.Benim sizlerden öğreneceğim çok şey var çünkü.
Beni sorcak olursanız oğlumla vakit su gibi geçiyor.Bugün 54 günlük olduk.Rabbim annelik denen mucizevi duyguyu isteyen herkese yaşatsın İnşallah.Nazlım affına sığınarak oğlumun fotoğrafını paylaşayım istiyorum.Sizlerin benim ve bebeğimin üstünüzde hakkınız çok.İşte karşınızda EYMEN :)
selam kızlar...aynen hellommmm katılıtyorum...tekrar kenetlenelim..çok özledim sizleri...bebekler büyüyor artık...benden sonrakiler 1 yaşına geldimi bebişler biraz daha rahat olacaksınız...ben de eöndüm burdayım artık canlarımbenim..
gelelim şimdi...
chnb, canım sen nasılsın? 2 çocuk ve hayat ne durumda:)) ahmet arda ne kadarlık oldu...cihan buğra nasıl?okuldan almışsınız hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olur canım...
kızlarımdan kısa bahsedeyim uzun uzun anlatırım yine...küçük 13 haziran itibari ile 1 yaşına girdi...yürüyor...çok fena bişey taklit yapmaya başladı ablasıyla iyi anlaşıyor ablamız kıskandığı kadarda çok seviyor...ite kaka gidiyoruz...
maşallah, minicik, çok güzel bi tablo. mevlüt sanırım. maşallah büyümüş paşa.
baharcım, benim oğluşta tombişti 8 aya kadar. hareketi artınca hem zayıfladı, hem yemesi azaldı. bir de sıcaklar eklenince iştah hiç yok. memeyle yaşıyor çoğu zaman. sabah kahvaltısı 2-3 aydır yapmıyor. lokma koymuyor ağzına. öğle ve akşam yemklerden biraz yiyor o kadar. sabah uyanınca emzirmeyeyim diyorum ama illa istiyor. kaynın meselesine gelince canım, maalesef 0 hiç spermi yok demek. çok az da olsa şöyle bir umut var. tese denen bir ameliyat yapılıyor, testislerde canlı sperm hücresi aranıyor, bulunursa döllenme yapılıyor. tabi önce bir takım ilaçlar içiyor ki az da olsa bişey varsa canlansın diye spermler. azospermi deniyor bu rahatsızlığa, nette aratırsan daha fazla bilgi bulabilirsin. çok az da olsa umut var.
günlükçüm, evet büyüdüler çok şükür. hafta sonu doğum günümüz. ama istanbulda olacaz, görümcem evleniyor. evdeyim, tatilin tadını çıkartıyorum.
kızlar sizleri burda görmek yeniden yazışmak çok güzel
oğlum sünnet oldu korktuğum kadar olmadı çok şükür pazartesi saat 4 buçuk gibi sünnete girdik 20 dk felan sürdü lokal anestezi oldu sünnet sonrası ağrı kesici iğnenin etkisiyle 4-5 saat uyudu sonrası iki üç saat zorladı bizi ağrı kesici şurupların etkisiyle o günü atlattık dün gülerek uyandı hareketiydi ama gece yine huzursuzlandı iki saat uğraştık ama sadece sünnet değil sorunumuz iki günde iki diş çıkardı ve üst dişlerden de iki tane birden geliyor çok zorlanıyor dişlerden dolayı işte ikisi birden aradan çıkacak artık sünnet zorunluluğumuz yoktu keyfi diyelim küçükten olsun hatırlamasın istedik bi 10 -15 güne memlekete geçecez bayram sonrası döneceğiz net olmayacaktı ama eşim akıllı tel. sipariş etti sizlere her an ulaşabileceğim yaşasınnnn
tek tek yazamıyorum ali kerem şimdi uyudu ve çok yorgunum biraz iyileşip kendimizi toplayalım sık sık geleceğim aranıza sizleri çok özlemişim gerçekten kopmayalım kızlarrrr
facede olanları takip etmek kolay paşalar çok yakışıklı prenseslerimizi anneleri bizden saklıyor ama :) bu kadar erkek anası olunca kız anaları önlem alıyor sanırım demi gnlüükkk hilalll
merhaba kizlar araniza yeni katildm. SAT 2nisandi we bu mayis 29da malesef bende bebeqimi kaybettim. Dr.m kese 8 haftalik bebek 4 haftalik kalmis gelisimini tamamlayamamis dedi. Bende sizler qibi cok uzuldm. Simdi 28 haziranda ilk adetimi oldm doktor 3 ay beklememi soyledi fakat yazdiklarinizi okuyunca cok kararsz kaldm sizce ne yapmaliym??
iyi günler kızlar...
hellom, canım bencede hemcinsle kardeş olmak daha iyi benimde kız kardeşim olmadığı için iyi bilirim zaten destinada hiç erkek istememişti...ama şimdi birde erkek kardeş olsa diyor..amanıııınnnnn yok annem siz bize yetersiniz diyorum...yaşamaya zaman bulamıyorum dediğin gibi 24 saat yetmiyor varmı böyle bişey:))) cumartesi doğum günü yaptık düğün gibi oldu:))çınarım nasıl oldu?faceden yazmıştım ama sanırım görmedin? arayıp rahatsız etmekde istemedim...neyse yarından sonra tatilsin ararım o zaman...yeni eltin nasılbenim görümcem daha iyi canım ilaçları kullanıyor geçen sene hastalık atağa geçtiğinde kayınvalidemin köye gitmeside rol oynamıştı bu sene kaynanam yine gitti...şimdilik iyi görümcem bakalım hayırlısı...bu arada görümcem taşındı...kaynanamla beraberdiya ayrı eve çıktı ...bize 10 dakikalık yerde oturuyor...daha fiyasko bişey var en küçük görümcem buda evli bizim ev 3 katlı ben en üstteyim kaynanam 2. de 1. katta kaynım vardı memlekete ev yaptı 2 senedir gidiyor...zaten karısından ayrılmıştı buradaki evi kiraya veriyor..kısacası görümcem pazar günü itibariyle taşınıyor...buraya taşınmasınında bir sebebi var uzun ama :)) bir ara onuda anlatırım başımda anne anne diye dolanan ufaklık vurmaya başladı artık:)) kolay gelsin sana...
bu arada bu yazıyı yazmaya sabah başladım:))ve saat akşamın 7 si...dakkada bir başında kalktığım için hemde dışarı bile çıkıp geldik o kadar yani:)) destinaya çok güldüm yan komşumun oğluyla bu yıl aynı sınıftaydı dışarı çıktık çocuk sünnet kıyafeti giymiş aaa erkin sünnet oluyor falan dedi maşallah çocuğa kıyafet çok yakışmış annee erkin sünnet olmasın dedi neden dedim ben onu çok kıskandım dedi koptum yaa kıyafeti çok güzel bende istiyorum diyor...neyse ben kaçtım hiççç rahat vermediler:))
günlük gözün aydın yeni komşun hayırlı uğurlu olsunbazen bende yarım kalıyor yazdıklarım ama açık bırakamıyorum hem evde misafir var yatılı hem de eşim boş olunca benim pcye oturuyor e açık görünce haliyle okur o yüzden yarım kalıp kapattığım çok oldu resimleri henüz paylaşamdın bekliyorum prensesleri çok güzeller maşallah birbirlerine de çok benzyiyorlardı alara değişmediyse en geç on güne gideriz memlekte yolun düşerse beklerim cnm
kızlar yardımmm benim oğlan ağlayarak her dediğini yaptırıyor bize vazgeçirmemiz lazım ama nasıl olacak bu iş artık dayanacak gücüm de kalmadı belim iki büklüm sürekli ellerinden tutup yürütmemizi istiyor oyuncaklarıyla elleri ile değilde ayakları ile oynamak istiyor yardıma eşimin kuzenini çağırdım ama çok pişman oldum bi de yemek derdimiz çıktı en azından ne bulursak yiyorduk düzensiz yiyorduk ben kendi kuzenlerim gibi olur sandım ama söylemeden kendiliğinden bi iş yapmıyor insanda bi söylüyor iki söylüyor valla acayip gerildim yani (örneğin ne pişirelim diyorum ben dolapta şu vardı yedim diyor ya çocuğu tut ben herkese yetecek yemek yapayım ya da yemek yap biz de yiyelim değil mi) bi de gezmelere giderken kendiliğinden demiyo ki abla öne geç ben arkada otururum demiyor benim koca evlatlık mı acaba hiç ailesinden birilerine benzemiyor hepsi pek rahatlar neyse çok doldum belki incir çekirdeğini doldurmayan konular ama bana deve görünüyorlar denize gitmeye karar vermiştik güya kuzen yardım eder eğleniriz diyordum ama acilen vazgeçtim millet eğlenecek ben helak olcam kıymet bilinse bari yeri geldi mi misafir felan olmuyo pat konduruyor lafı kayganam kılıklı
kızlar sizleri burda görmek yeniden yazışmak çok güzel
oğlum sünnet oldu korktuğum kadar olmadı çok şükür pazartesi saat 4 buçuk gibi sünnete girdik 20 dk felan sürdü lokal anestezi oldu sünnet sonrası ağrı kesici iğnenin etkisiyle 4-5 saat uyudu sonrası iki üç saat zorladı bizi ağrı kesici şurupların etkisiyle o günü atlattık dün gülerek uyandı hareketiydi ama gece yine huzursuzlandı iki saat uğraştık ama sadece sünnet değil sorunumuz iki günde iki diş çıkardı ve üst dişlerden de iki tane birden geliyor çok zorlanıyor dişlerden dolayı işte ikisi birden aradan çıkacak artık sünnet zorunluluğumuz yoktu keyfi diyelim küçükten olsun hatırlamasın istedik bi 10 -15 güne memlekete geçecez bayram sonrası döneceğiz net olmayacaktı ama eşim akıllı tel. sipariş etti sizlere her an ulaşabileceğim yaşasınnnn
tek tek yazamıyorum ali kerem şimdi uyudu ve çok yorgunum biraz iyileşip kendimizi toplayalım sık sık geleceğim aranıza sizleri çok özlemişim gerçekten kopmayalım kızlarrrr
facede olanları takip etmek kolay paşalar çok yakışıklı prenseslerimizi anneleri bizden saklıyor ama :) bu kadar erkek anası olunca kız anaları önlem alıyor sanırım demi gnlüükkk hilalll
iyi günler kızlar...
hellom, canım bencede hemcinsle kardeş olmak daha iyi benimde kız kardeşim olmadığı için iyi bilirim zaten destinada hiç erkek istememişti...ama şimdi birde erkek kardeş olsa diyor..amanıııınnnnn yok annem siz bize yetersiniz diyorum...yaşamaya zaman bulamıyorum dediğin gibi 24 saat yetmiyor varmı böyle bişey:))) cumartesi doğum günü yaptık düğün gibi oldu:))çınarım nasıl oldu?faceden yazmıştım ama sanırım görmedin? arayıp rahatsız etmekde istemedim...neyse yarından sonra tatilsin ararım o zaman...yeni eltin nasılbenim görümcem daha iyi canım ilaçları kullanıyor geçen sene hastalık atağa geçtiğinde kayınvalidemin köye gitmeside rol oynamıştı bu sene kaynanam yine gitti...şimdilik iyi görümcem bakalım hayırlısı...bu arada görümcem taşındı...kaynanamla beraberdiya ayrı eve çıktı ...bize 10 dakikalık yerde oturuyor...daha fiyasko bişey var en küçük görümcem buda evli bizim ev 3 katlı ben en üstteyim kaynanam 2. de 1. katta kaynım vardı memlekete ev yaptı 2 senedir gidiyor...zaten karısından ayrılmıştı buradaki evi kiraya veriyor..kısacası görümcem pazar günü itibariyle taşınıyor...buraya taşınmasınında bir sebebi var uzun ama :)) bir ara onuda anlatırım başımda anne anne diye dolanan ufaklık vurmaya başladı artık:)) kolay gelsin sana...
minikler, canım tekrar sizinle olmak bencede çok güzel...bu arada tekrar geçmiş olsun...bence çok iyi yapmışsınız küçükken olması heryönden iyi...memlekete gitmende ne güzel havası güzel suyu güzel memleketim annemde orada...kızlarımızı saklamıyoruz canım:)) bu hafta aloia doğum günü yaptık yakında fotoları atarım face de görürüsünüz...iyi tatiller şimdiden...
bu arada bu yazıyı yazmaya sabah başladım:))ve saat akşamın 7 si...dakkada bir başında kalktığım için hemde dışarı bile çıkıp geldik o kadar yani:)) destinaya çok güldüm yan komşumun oğluyla bu yıl aynı sınıftaydı dışarı çıktık çocuk sünnet kıyafeti giymiş aaa erkin sünnet oluyor falan dedi maşallah çocuğa kıyafet çok yakışmış annee erkin sünnet olmasın dedi neden dedim ben onu çok kıskandım dedi koptum yaa kıyafeti çok güzel bende istiyorum diyor...neyse ben kaçtım hiççç rahat vermediler:))
günlük gözün aydın yeni komşun hayırlı uğurlu olsunbazen bende yarım kalıyor yazdıklarım ama açık bırakamıyorum hem evde misafir var yatılı hem de eşim boş olunca benim pcye oturuyor e açık görünce haliyle okur o yüzden yarım kalıp kapattığım çok oldu resimleri henüz paylaşamdın bekliyorum prensesleri çok güzeller maşallah birbirlerine de çok benzyiyorlardı alara değişmediyse en geç on güne gideriz memlekte yolun düşerse beklerim cnm
kızlar yardımmm benim oğlan ağlayarak her dediğini yaptırıyor bize vazgeçirmemiz lazım ama nasıl olacak bu iş artık dayanacak gücüm de kalmadı belim iki büklüm sürekli ellerinden tutup yürütmemizi istiyor oyuncaklarıyla elleri ile değilde ayakları ile oynamak istiyor yardıma eşimin kuzenini çağırdım ama çok pişman oldum bi de yemek derdimiz çıktı en azından ne bulursak yiyorduk düzensiz yiyorduk ben kendi kuzenlerim gibi olur sandım ama söylemeden kendiliğinden bi iş yapmıyor insanda bi söylüyor iki söylüyor valla acayip gerildim yani (örneğin ne pişirelim diyorum ben dolapta şu vardı yedim diyor ya çocuğu tut ben herkese yetecek yemek yapayım ya da yemek yap biz de yiyelim değil mi) bi de gezmelere giderken kendiliğinden demiyo ki abla öne geç ben arkada otururum demiyor benim koca evlatlık mı acaba hiç ailesinden birilerine benzemiyor hepsi pek rahatlar neyse çok doldum belki incir çekirdeğini doldurmayan konular ama bana deve görünüyorlar denize gitmeye karar vermiştik güya kuzen yardım eder eğleniriz diyordum ama acilen vazgeçtim millet eğlenecek ben helak olcam kıymet bilinse bari yeri geldi mi misafir felan olmuyo pat konduruyor lafı kayganam kılıklı
Canım mümkün olduğunca dikkatini dağıtmaya çalış. Bir de ağlasın her dediğini yapma. Sonra her ortamda zorlanırsın ama önce dikkatini dağıt çünkü küçük belki anlamayabilir şu an...
Biz de İstanbula gidiyoruz bu çarşamba. görümcem vardı ya hani 150 kilo domatesi alıp bize yıkıp tatile giden. Meme kanseri oldu memesini aldılar 2 ayı geçti evde hala gerginlik varmış. kemoterapi alıyor. Geçen pazartesi salı antep urfa gezisi yaptık 2. gün tel geldi kv hastalanmış eşim uçakla acil istanbula gitti. iyiymiş dün geldi. o dedi evde herkes gergin bakalım biz gidince ne olacak...
Aslında en iyisi tek kalmak ama bazen sanıyorsun ki biri gelse yardım eder. Olmuyor. Benim oğluma annem geldi bakmaya o bile işleri benden bekledi sanma ki kendi kanından kişi yardım eder. En iyisi tek olmak. Ben bakıcı istiyorum eşim annenler gelsin diyor ama o zaman kalabalıkta benim işim de zorlaşıyor...
4 seneden sonra saçıma röfle yaptırdım kızlar. Kadınlar saçlarıyla oynaması depresyon belirtisiymiş. Depresyonda mıyım neyim?
gelelim şimdi...
nazlım, güzel yüzlüm gülecek yüzün daima yakındır bende inanıyorum her zaman hep ileri canım allahım hayırlısını vereceği zamanı iyi biliyor...hayırlısı diyelim...eşinin içide hayırlı olsun bebeğiniz bu uğurda gelsin inşallah...öpüyorum...
minicikumut... amanın paşamız doğmuş ve 2 aylık olacak nerdeyse maşallah allah analı babalı büyütsün canım nasılsınız neler yapıyorsunuz çalışmaya başladınmı?eymeni öpüyorum...
candaş kocaman oldu minik erkek nerdesin canım işe başladınmı?ayy yazacak soracak öyle çok şey varki kafam bir anda duruyor:))yavaş yavaş başa dönelim çok özledim hepinizi...
ceza...seninkinee sarııı demek istedim maşallah denize ne kadar tatlı yaa...sen neler yapıyorsun?
lone,nasılsın canım salih nasıl yaşgününüze az kaldı hadi bakalım..neler yapıyorsun nasıl geçiyor?
nuray, sen nasılsın esat nasıl çok yoruyormu?
minikler, canım nasılsınız?ali kerem sünnetmi oluyor neden? ooo memleketede gidiyorsunuz...hadi gezin bakalım...
ase, sen nasılsın allah analaı babalı büyütsün ayyyy öyle uzak kaldımki ne kadarlık oldu? seninde erkekdi dimi büyüğüyle nasıl gidiyor...boş kaldıkça yazın kızlar...
sezen, sen nasılsın seninkide erkekdi yanılmıyorsam...bu arada isimlerinide yazın kızlar....ablasıyla arası nasıl?
rolle, canım sen nasılsın? neler yapıyorsun?
nildee,, senin paşada çok tatlı maşallah sağlıkla huzurla büyüt canım...nasıl gidiyor?
hellom, ciğerim naber? yaa o dediğin testi biz hiç yaptırmadık bilgim olsaydı keşke ama inşallah sonuç kadar olumsuz değildir...allah o yokluğu göstermesin kaynına..bu arada hayırlıda olsun bu defa sorunsuz olsun allah mutluluk versin...çınarımı öpüyorum...
kızlar unuttuğum arsa affola devamı gelsin dostlukların hepinizi öpüyorum canlarım...
kızlar, bir haberim var. oğlum abi oluyor inşallah. adetim 4-5 gün geçmişti, ama gün falan hesaplamıyordum. korunmuyorduk, zaten bu zor oldu çok diye. olursa olsun diyorduk ama beklemiyorduk. ama özel hiç bişey de yapmadım. bugün 2 farklı marka test yaptım ve ikisinde de koyu çizgi hemen belirdi. yarın sabah kısmetse doktora gidiyorum ve inşallah güzel haberlerle gelirim.
hala emiyor, hem de çok düşkün. bıraktırması biraz zor olcak gibi. nette emzirmeye devam edilebilir diyor çoğu uzman. Kafam karışık çok, doktoruma soracağım.
şaşırmakla beraber çok sevindik, kardeş düşünüyorduk. küçük çocuklarla oynamayı seviyor bizimki çok. Allah sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğum nasip eder inşallah.
Allah bekleyen tüm arkadaşlarımın da yüzünü güldürSün bu mübarek günlerde inşallah.
loneliness,, canımmmmm ayyy nasıl mutlu oldum anlatamam yaa...hayırlısı inşallah...ayyy keşke salihtede bu kadar rahat olsaymışsın hemen gelseymiş:)) bir yönden çok güzel ikisi bir arada kıskançlık bilmez belki salih...ayyy vallahi içim içime dığmıyor hani tek tek öğrenmiştikyaa ilklerini öyle bir sevinç var içimde hayırlısı olsun sağlıklısı olsun canım...hadi bekliyoruz dr sonrası merakta bırakma bizi...
sağolun kızlar güzel dualarınız için. amin. Allah isteyen herkese nasip etsin.hayyyyyy maşallah...darısı bebek bekleyen tüm arkadaşlara..bakalım doktor ne diyecek..rabbim kız evlatda nasip eder inşallah...tabiikide sağlıklı olması en önemlisi ama bi kız bi erkek fena olmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?