okuyorum canlarım ama yazamadımmm sıkıntımız çokkkk.
gazı var ama bqaşa çıkılabilir
reflüsü vardı çok çektim ama şimdi biraz daha iyi
canlarım şimdiki sorunumuz emmiyor cok cok emen çocuk gitti.ağzına alıyor mesela 5 dk emiyor uykuya dalıyor uyandırmamın imkanı yok dr gittik kilosu iyi ama 3 haftadır gitmiyorduk yeni başladı yani bundan sonraki kontrol önemli ben buna üzülürken göğüslerde problem var meme başının hemen üstü kıpkırmızı sağıyorum ama geçmiyor kızlar fikri olan varmı bu çocok memeyimi bırakıyor memeyi bıraksa 5 dl olsa dahi almaz dimi?bide aç olsa bas bas bağırı dimi onuda yapmıyo ne yapacağımı şaşırdım bi el atın bana nolurrrrrrr
herkese merhaba..geçen gün ki yazım yarım kalmıştı....devam edeyim:)
lonecim kese için çok sevindim..darısı kalp atışları için..ilk denemede mi geldi minik kuş:)şeytan bana da diyor arada bırak korunmayı ne zaman gelirse gelsin..sonra diyorum ki gene zor bir hamilelik olursa kucağıma alamam denizi ev işi yapamam..sonra bunları düşününce vazgeçiyorum..rabbim önce isteyenlere nasip etsin..nasıl duygu ikinci kez hamilelik..ilki gibi heyecan olmuştur muhakkak..emzirme işini ne yaptın?zorlanmışsındır.benim kuzu sadece geceleri 1 kez emiyor gün içinde hiç emmiyor.bıraktı gibi bişey..
günlükcüm denize bakıcı bulduk eylülde başlayacak yan komşunu arkadaşı..hemen karşı sitede oturuyor..yakın olmasına dikkat ettik.ev hanımı olmak güzel bu konuda..ama bir taraftanda çalışmak nefes almak evden uzaklaşmakta güzel..ahh bu eşler hep aynı gerçekleri göremezler görselerde iki çift karşılık veremezler...bi tane de bende var..
minikler okula başlayınca kim bakacsk ali kereme..ne yaptın kuzeni:)postalasaydın:)benim eşimde annesi babası gelince yan gelip yatar..bütüniş bana kalır..gelmeseler daha iyi..
candasım tedavi zmanına kadar korunacak mısın..eşinle aran nasıl oldu canım...
hellom koyduğun fotoya çok güldüm:)gözde karizmatik bir deniz gözlüğü altta bez:)
kızlar bu arada deniz çok kusuyor koca insan gibi ne yapacağımı şaşırdım
nazlım sayı vermeyeyim okuduğum kadar canım bu ayın sonuna kadar mıydı?
kızlar çıkmak zorundayım öptüm hepiniziiiiiiiii
ne güzel oldu eskiye dönmek....hava sıcak kafa 24 saat çocuk:) bunalımıma iyi geldi vallahi...
chnb, canım nerdeyse 1 senedir doğru düzgün yazmamışım, bana bak taaaa nerdekalmışım hay allah cihanımız 3e geçmş maşallah...ne güzel olsun canım yaa okudukça düzelir sıkıntı etme...mavişimizle arası nasıl? hastaneden çağırmışlardı ne oldu...
nildeeee, canım herşey geçecek hepizin yaşadığı sıkıntılar...emzirme konusunda sonuna kadar diren canım vicdanın rahat olsun...ne kadarlıktı ilk zamanlar bçyle oluyor zaten gazdan dolayıda emmiyorlar bazen...hellonun dediği kremi dene...kolay gelsin canım biliyorum kolay değl ama rahat olunca daha iyi üstesinden geliniyor sorunların...bende öpüyorum seni ve demir paşayı...
ceza, canım iyi olmuş bakıcının yakın olması...niyeti bozuyorsun hee aslında peşpeşe olması daha iyidir diyorum şimdi ben :)) benim büyük fena kıskanç herşey küçük diye ona titremekte başlıyor ister istemez yapıyorsun bunu...ama ikiside küçük olursa eşitlk olacak diye düşünüyorum:)) neyse hayırlısı olsun tabii....kusuyor derken üşütmüş olabilir burda havalar çok değişikde ona istinaden söyledim....canım ne zamandan beri böyle ?
hellom canım cicim hellommm ne kadar isterdik gelmek bizz:)) biz istanbulu pek sevmiyoruz şöyleki beton yığını manasında burda heryer açık püfür püfür esen rüzgarımız ayağımızın altı yürüyüş alanı park ve ağaçlık buradan ayrılmak zor şaka tabiiki canım benim yaa eşim akşam 9 buçuk gibi evde ve haftasonlarıda pazar günleri tatil oda iki haftada bir( böyle birdurumda çalışıyor...ama biz sizi bekliyoruz canım her daim istediğiniz zaman çıkıp gelin çok memnun oluruz...
kızlar nerdesiniz bebişler nasıl nasılsınız hepiniz...
herkese tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. tek tek alıntı yapamadım.
nildecim, emerken yanaklarına dokun ya da ellerinle oyna ki uyumasın. ilk zamanlar bizim de problemimizdi. bu şekilde yapa yapa emzirdim hep.
cezacım, ilk deneme değil aslında. ben kritik ilk 6 ayı atlattıktan sonra hiç korunmadım. doktorum dikişler ancak tam olarak o zaman iyileşir demişti.ondan önce hamile kalanlara sağlık açısından kürtaj öneriyo çoğu doktor çünkü. bu riski göze almamadım. açıkçası hiç takviye kullanmadan olcağını ne eşim ne de ben düşünüyoduk. ama ikimiz de olursa olur diyoduk. avmlerde hala oğlumdan daha küçük yeni doğmuş bebelere falan bakıyoduk, eşimle. bizimki büyüdü artık falan diye küçüklere özeniyoduk. bir de okullar kapanınca tatile gitmiştik, tesadüf yumurtlama günlerime denk geldi. kafamız da rahattı tabi. olursa mart ayına denk gelir, iyi olur diyerek korunmamaya devam ettik. bir de ben emzirdiğim için her zaman hemen kalkar abdest alırdım. o şekilde emzirmek yasak değil ama çok uygun değil diye. benimki de geceleri muhakkak emerdi. ama aslında acil durum olursa sadece göğsünü yıkayıp da emzirebiliyormuşsun, bir arkadaş diyanete sormuştu. tatilde ilk defa olarak 2 gece bu şekilde yaptım, yorgunluktan. oğluş da yorulmuş olmalı ki hiç uyanmadan 6ya kadar uyudu. ben de hiç kalkmadan yatmış oldum, büyük ihtimal o zaman tuttu.
oğluş ilk gün ağladı çok. emerek uyuduğu için özellike gece yatarken isyan çıkardı. ağlamaktan ne yediyse kustu çok fena. o zaman içim parçalandı. emzirdim tabi. ertesi gün ise limona başladım. göğüs ucuma limon sürdüm, bana mısın demedi şapur şupur emmeye devam etti. sonra emerken ben de göğsüme limon damlatmaya devam ettim, tabi ağzına geldi. ağlayarak memeden çekildi. o gün 3 kez falan böyle yaptım, çok üzüldüm ama yapacak bişey yok. Allah böyle kısmet etmiş. bir daha aramadı. devam sütü veriyorum. yalnız süt hala geliyor. günde 1-2 kez çok az boşaltıyorum makineyle, azaldı ama daha geri gitmedi, inşallah o işi de hallederim sağlıkla.
evet 2 çocuk çok zor olacak biliyorum, ama benimd e kardeşmle o kadar var aramda. hep beraber oynadık, erkek olmasına rağmen. okula beraber gittik, beraber gezdik. yani yaş farkı az olunca iyi oluyor, ne kıskanmaktan anlıyor ne başka bişeyden. bir de şu an 29u bitirmek üzereyim ve oğluş beni çok yoruyor, sürekli peşindeyim. tek bırakmaya hiç niyetim yoktu, olcaksa madem arası fazla olmasın, fazla yaşlanmayayım yoksa arkasından hiç koşamam dedim.biliyorum zor olacak ama Allah yardım eder inşallah.
bu arada doğum gününden 10 gün sonra yürümeye başladık. 5-6 adım atabiliyor ellerini bırakıp. birden yapmaya başladı. nazlımcım, her zaman dua ediyorum, rolleye de. her duamda neredeyse hep aklımdasın. 200 tane okuyayım canım ben de. bitirince yazarım. Allah niyetini kabul etsin inşallah.
lone canım tebrik ederim..çok sevindim..Allahım tamamına erdirsin..
Kızlar girip girip çıkıyorum yazamadım bi türlü..herkes iyidir umarım..Nazlım 100 okumaya çalışacağım canım..Allah kabul etsin şimdiden..
Kızımın kıskançlıkları hala had safhada.ikisini yalnız bırakamıyorum..ev aldı başını gidiyoryemek yapıp bulaşıkları makinaya dizdiysem kendimi çok şanslı görüyorum..kız çocuklarında kıskançlık meselesi daha fazla olurmuş sanırım alışacak inş. o günü sabırsızlıkla bekliyorum..bu arada 2 aylık olduk bile şükür..ama gaz durumları devam ediyor..kızlar bu da benim bebişlerim..hadi bakalım sizlerde koyun görelim son hallerini:)
Eki Görüntüle 759057
123izmir, geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın..bendede olmuştu kist korkmana gerek yok büyük yada sakıncalı olsaydı drun söylerdi zaten...benimki 2 tane büyüktü...çok şükür kürtaj sonrası hamilede kaldım...bu arada kürtaj sonrası hiç korunmadım kanama bitttikten sonra başladım çalışmalara:)) şimdi bebeğim 1 yaşında...endişelenme canım allah yakın zamanda nasip eder inşallah...
sezen canım, o problem bendede var sanırım okuyamıyorsun bende yazıyorum...zaten ilk dönem zaman bulmak mümkün değil anlıyorum seni sabır canım ve malesef tezin çok doğru kız çocukları çok kıskanç.. küçükle hiç alakan olmamalı onun yanında ve hep büyüğü al kucağına küçüğe ne yapıyorsan onada yap bebekçe olsa bile...bir dönem böyle sonra biraz daha düzene giriyor canım kolay gelsin işimiz zor...maşallah çokda tatlılar...
ceza, bizim sarıda çok tatlı maşallah yaa hepsi yanımda olsada bir öpsem teker teker...bende facede ekledim canım foto ve video...bu arada nasıl oldu deniz..
123izmir, ne demek canım bizde yaşadık o acı günleri anlıyorum seni...canım ben hamileyim diye kendimi kandırdım bir süre:) çünkü kistten dolayı adet olamıyordum..4 ay kadar adet olamadım sonra gittim dra...dr 10 gün daha bekleyelim sonra olmazsan söktürücü kullanalım çünkü gelecek gibi dedi neyse ben söktürücü değilde ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü denemeyi tercih ettim ve 2 günde adet oldum ve bir daha adet olmadım çünkü hamile kalmıştım...bundaan öncede kürtaj sonrası yani 3 ay adet oldum kısacası kürtaj sonrası 7 ay sonra hamile kaldım...bu arada burada iğneyi kullanan çok arkadaşımız var eski yazılanları oku istersen arkadaşlar senin olayına daha iyi cevap verirlerdi ama şimdi herkez bebeğinden ve tatilden dolayı pek yazamıyor...ama arkadaşlar o dediğin iğneyi hamile kaldıktan sonra kullandılar aynı iğneden bahsediyorsak eğer ve hamilelik için hepimiz çok uğraştık canım çoğumuzda bilmediğimiz birsürü şey çıktı eğer yakınında üniversite varsa detaylı yapılan testler var...onları yaptır...ve eski yazdıklarımızdan chnb arkadaşımızın başka arkadaşlara olan önerileri falan var bu testler konusunda ben açıkçası çok bilgi sahibi değilim ama dediğim gibi eskiyi okursan sana yardımcı olacak bilgiler bulacaksın üzme kendini canım herşey zamanla düzeliyor günlerce gecelerce ağladımzindan olmuştu hayat allah hepimiz için herşeyin hayırlısını versin senin içinde...
Arkadaslar mrb.ben yeni katıldım buraya.bende 25 gün önce kürtaj oldum bebegim 7+4 benı bırakmış.patoloji soonucumu aldım hiç bi sorun olmadıgını söyledi doktorum.2ay sonra hamile kalabilirsin dedi.şimdi ise baska bi doktora muayeneye gittimde kist olustugunu ve korkulcak bşy olmadıgını sıkıntıdan üzüntüden olustugunu söyledi.böyle bi durum yasayanlar var mı?
Geçmiş olsun arkadaşım. Öncelikle pıhtılaşma ilacından bahsetmiş dr n. Senin şu an ilk kaybın olduğu için dr ler tahlil istemez en az 2 düşükte isteniyor. genelde 2. lerde sorun olmuyor ama bazen burada bazı arkadaşlarda olduğu gibi farklı sebepler olabiliyor. Tesadüf de olabilir, o döllenmeye mahsus bebekte ağır genetik bozukluk olabilir(yaptırdığın patoloji bunun sonucunu vermez bebeğin sağlıklı olduğunu göstermez) pıhtılaşma olabilir. Bunun testleri var trombofoli paneli diye geçiyor. Bazı dr ler ilk düşükte bu ihtiali düşünerek test yaptırmadan hastaya coraspin gibi kan sulandırıcı hap ya da cleksan türünden günlük iğne verebiliyor tedbiren. Ayrıca bağışıklık sebep olabili.Allah korusun senin ya da eşinin doğuştan olan genetik bozukluğu olabiliyor bu düşük yaptırabilir, ya da anomalili çocuk dünyya getirtebilir. Bu varsa da pgt ile tüp bebek öneriyorlar. Umarım coraspinle rahatça geçrirsin yeni gebeliğini....
Canım geçen hafta çarşamba gecesi geldim. O kadar dolu ki ev hiç bakamadım bile. Ben de isterim görüşmek. Ramazan olması biraz yoruyor beni. Tüm gün mutfaktayım neredeyse her gün çatkapı kaynımlar geldi.(Bu satırlar arası salona yatak taşıdık( )azıcık bilgisayara baksam bir iş çıkıyor zaten... Nasıl yapalım sen müsait olunca çaldır beni ben yoğunluktan arayamıyorum aklıma gelince de geç oluyor bir plan yapalım...
Eşinle umarım ciddi sorunlar değildir...
Nazlım okudum 200 tane Allah kabul etsin...
Kızlar geçen 17 sinde röportaja gittik takvimde çıkacakmış haber veririrm.
ceza canım hiç emmiyor mu? Benim 3-4 kere emiyor. Aralık annelerine yazıyor musun ben ayrıldım zaten yazamıyordum gönderi de çok yığılıyordu sildim...
kızlar tek tek yazamıyorum...(
Kızlar fotolar harikaa ..maşallahAllah esirgesinn cümlenizi..
ceza cok iyisin cnm sende maşallah
Albüme bi kac foto koyabildimm bende
Sezen hic görünmüyorsun , kızın da epey yoruyor sanırım seni. .
Allah kolaylik versin hepimize, bende zor yetişiyorum herseye..pilim zayıflıyor, ama geçecek bu gunler ins
Arada yaz amaa..
Günlük canım devlet okulu olacak
okul konusunda cok kararsız kalmıştık ama; aslında iyi bi öğretmenle başlasın çabasındayiz..
Hala sorusturuyorum, ona göre baska yere nakil alırız baslamadan
Bende cook heyecanlıyımsanki unv.ye yerlesiyorlar oy oy o gunleride görürüz inş
Allah kolaylık versin cümlemize cnm..görüşürüz sık sık
Candaş nerelerdesinn canım
Nazlım, ben 300 okumuştum canım. .Allah kabul etsin..tez zamanda hayırlı haberlerini alalım ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?