- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #22.281
4 seneden sonra saçıma röfle yaptırdım kızlar. Kadınlar saçlarıyla oynaması depresyon belirtisiymiş. Depresyonda mıyım neyim?
Canım geçmiş olsun tekrar, öpüyorum erkeğini, hayat nasıl gidiyor
tatlım rahatsızlık etmek ne kelime eğer teleofnumun sesi açıksa alo diyorum aksi halde sabah görüyorum aramaları,
çok zor ya 2 çocuk ama bir o kadar keyiflidir.
yeni komşun hayırlı olsun umarım çok güzel geçer zamanlarınız.
destina ne kadar süslü ya :)))) kızları öp
eniştem nasıl.
kilolar nasıl gidiyor
canım ev psikolojisi artık canın azalmıştır bu sebeple en ufak şey dediğimiz ki kesinlikle ufak değiller sana büyük yük gelir. aynı dert bende vardı hatılıryormusun babam geliyordu çınara bakmaya yemeği çayı ölüyordum yorgunluktan, hepsi geçiyor.
keşke evde olsam oğlanın yanında.
kızım hep aynı ya bizimkde kayınvalidemler gelse aynı dert kurulu düzen gibiler yemek saati kahve saati vs... sen sorumluluk aldıkça sorumluluk üzerine kalıyor, ben bir iki gün yattım yemek yapmadım tost ekmek arası yemişti ertesi zamanda babam gelim ben çınara bakim yemek yaparken demeye başlamaıştı.
herşeye yetişince eksiklik nerede bilmiyorlar.
dikkatini başka bir şeye vermeye çalış derim bende inatlaşmak yerine, ağlıyorsa başka bir şekilde susmasını öğrenmesi gerekiyor ama daha küçük annesi, dişleri ne alemde.?
güle güle kullan cicim, depresyonda mısın peki. yoruluyorsun sanıyorum.
canım baş çevresi ile dediğini anlamadım. büyük mü yani.
kızlar cmt pazar eğitimdeydim ölüyorum yorgunluktan ve regl oldum karnım ağrıyor.
size bir üzücü haberim var.
eşimin arkadaşının bebekleri çok geç oldu benim bildiğim kız miyomlarını aldırdı etti kürtaj gibi bişi oldu sonra bebekleri oldu hani çok eskilerden ben hamile kaldım tekne turuna gidemedim diye beni dışlayıp diğer iki kişiyle iletişime geçenler. 6 kişiydik bizi ayırdılar 4 kişi takıldılar ya o işte. neyse hamile kalmış çoook sonra öğrendim hayırlı olsun diye aradım ağzının ucuyla konuştu sonra bir daha aramadım. cuma günü alper aradı dedi sezeryanla erken doğum olmuş 7 aylık preeklampsi sonucu erken doğmuş. ve pazar günü vefat etmiş...bugün taziyeye gitcez ama neyle karşılaşacağıımı bilemiyorum.
çok üzgünüm kolum kanadım kırıldı resmen.
selam kızlar...çocuklar uyudu eşim uyumaya gitti ben uyukluyorum:))
hellom, destina hemde ne süslü halaları arasında en çok topuklu ayakkabısı çok olanı seviyor sen anla gerisini...enişte fena halde yorgun yeni komşumuzun evini boyadı gece 3e kadar sabahta kalkıp işe gitti...ve kıymet bilen varmı yokkk kendisi kardeşleri iyi olsun diye kıçını yırtıyor afedersiniz ama karşı taraf çok da şeyimde der gibi işte...amannnn vallahi hepimiz yine dolmuşuz sanırım...arkadaşına bende üzüldüm canım allah sabır versin hatırladım bu arada arkadaşınıda...kilolar benle beraber yaşantılarına devam ediyorlar ellerinden öperler teyzesi vallahi şaka bir yana aynaya baktıkça bakmayasım geliyor desem yeridir bu arada hamur işi falan olmadığı sürece ekmek yemiyorum kahvaltıda bile...ama bilmiyorum işte su desen benim kadar kimse içmiyordur terlemek desen kezaa...öyle işte sen daha nasılsın?
chnb, canım destina bire başlayacak buradan kopunca anlatacak çok şey birikmiş...ana sınıfı ilk başta çok iyi gidiyordu...daha sonra öğretmen aşırı ilgisizleşti ama nasıl hiç bişey öğretmedi allahtan ben aldığım dergileri gösteriyorum destina harfleri sayıları biliyor...canım nasıl kötü şeyler oldu anlatmakla bitmez...öğretmenin destina yaşında kızı var karşı sınıftaydı...sürekli bize gelmek istiyor getiriyorum falan ilk başlarda öğretmen 1-2 saat sonra alıyor her defasında bankada işim var falan geciktim ayvallah diyorum...sonra işler iyice çığırından çıkmaya başladı öğretmen çocukları sınıfta yardımcı bayanlara bırakıp bırakıp gidiyormuş destina anlatırken öğrenmeye başladım zaten verdiğin ders saati 3 saat bu sürede sen nereye gidiyorsun? sınıftan 4 anne güzel bir arkadaşlık kurduk hatta bugün bizdeydik...neyse bunlarla rahatsızlık duyduğumuz konuları birbirimizle paylaşırken bir arkadaştan öğretmenin müdürle ilişkisi olduğunu öğrendik şok şok şok çok rahatsız oldum destinaya öğretmenin kızını bizim eve davet etmemesini söyledim tabi anlatamıyorum çocuk sonuçta zor bela bitirdik yılı ama hiççç memnun kalmadım.birinci sınıfta ne olacak nasıl olacak bilemiyorum...bizde öyle sınıf değiştirme yok kabul etmiyorlar...açıkçası bu durumu milli eğitime mktup yazarak dile getirmek istedim...çünkü okul burada çok iyi bir okul olarak gösteriliyordu bu sene okulla tanıştık şğrenç ötesi desem yeridir...kıyafetle okula gidebilirsiniz denildiya ertesi gün başladı bizim okul ben buna karşıyım...çevremizde çok dar gelirli insan var ve çocuklar çok dalga geçiyorlar..bizim sınıfta bile destinanın giydiği taytı çocuk dona benzetmiş nasıl yaptı anlamadım:)) destinaya don giymişsin dedi diye bir daha giymedi onu...anlatamıyorum kendi dediği olacak hep bunu giymicem bana gülerler okul boyunca böyleydik düşün artık büyüdükçe bu dahada zorlaşacak...böyle işte canım...zaten okulla kalmayacak ben hep arkasında olacağım benim gibi olsun istemiyorum...herşeyi bilerek öğrensin ezberci olmasın istiyorum...benim için zor olacak alarada var ama başarmalıyım başka çarem yok...dua ediyorum inşallah bu seneki talihsizliği yaşamayız...arda kaç aylık olduki hareketler normalse korkma canım...gözle ilgili bir problem falan yok dimi...maşallah aklıma geldikçe şaşkınlığım hala devam diyor gözlerinin dra benzemesi mucize bu işte ya...abi nasıl kıskançmı?bizimki ablayı şikayet bile ediyor bazen harika anlar oluyor ablayla arasında ve yabancı müzik delisi ablayla oturup müzik dinliyor oynayarak eşlik ediyor...
minikler ahhh minikler, nedir bu bizim başımızdaki eşler ve ailelerin durumu bilemedimki:)) aynen eşim ve ailesi zıt iki kutup...ayrıca teşekkürler dediğiniz gibi mesafeli durmak her zaman iyi zaten eşimi mahvettiler kız kardeşleri ama eşim hala onların peşini toplamaya çalışıyor...buraya taşınmasının sebebide yaşanan kötü bişey yüzünden...benim salak diyeyim artık görümcem, görümcesinin kaynıyla facede konuşmuş adam konuyu şöyle açmış kaynananlar senin hakkında konuşuyor...derken sohbet koyulaşıyor bana tam olarakda anlatmadılar üstü kapalı bir şekilde neyse adam buna eşin 1 liralık adam değil onu bırak bana gel şeklinde söylemde bulunuyor seni çok iyi yaşatırım çocuğunada bakarım falan benim safımda kocası eve geldiği halde konuşmaya devam ediyor ve yakalanıyor...sonra birsürü tantana kaynanası bırak bunu falan eşim bana ilk söylemedi artık adamda yüz kalmadı kızkardeşleri yüzünden ayyy kocasıda ben karımı seviyorum bırakmıcam dedi benimki ne düşündü bilmiyorum hiç konuşmadık vel hasıl kaynanasıgile karşılık buraya geldiler işte daha birsürü yalan rüzgarı gibi hayatlar görümcelerinin yaşantıları parlak değil bizimkide onlara koz verince olaylar kopmuş haklıyken haksız duruma düşmüş anlayacağınız işin kötüsü adamın 3 karısı varmış ve adam ... anlayın iyi ayak değilmiş işte...kardeş atsan atılmaz satsan satılmaz işte güyaa çok mahçuptu utanmıştı bizden hiçde öyle değil vallahi allah hayırlısını versin...sen gene evde iş yapıyon...eşim onlar için neler yapıyor bir bilsen dün saydım saydım ama sonra üzüldüm çünkü eşim bunların hiçbirini haketmiyor...salaklığınada doymuyor bende buna kızıyorum işte...ayyy neyse canım sen bence bir an önce memlekete git..kuzendende kurtulmuş olursun:) kötüyüz ama ne yapalım....canım bencede ali kerem daha küçük ama kızlara katılıyorum...dikkatini başka şeye çek böylece ağlayarak yaptırmama olayına şimdiden alışmış olur...ben alaraya diyorum ki aaa paşa gelmiş bak kuşlar gelmiş kedii pisi pisi alaraya gel...abla destina gel alaraya mama ver daha birsürü şey:)) alıp camdan baktırıyorum falan işe yarıyor...
çok yorgunum misafirimde vardı...evi dün temizlemiştim...bugün destinanın arkadaşları vardı görmeyin evin halini neyse işimiz bu zaten canları sağolsun eğlensinlerde...iyi geceler kızlar...
iyiyiz canım evdeyiz...seminer döneminde okula gittim 2 hafta o kadar..eylülde başlayacağım..yarın sarı 7 aylık oluyor:)çevremde çoğu kişi sarı diyor...kuzey güneyden kalma galiba..
destina 1 e başlıyormuş hayırlı olsun zor bir yıl seni bekliyor..öğretmenle yaşadıklarınız hoş olmamışinşallah bu yıl öğretmeni iyi olur..alaranın fotolarını ben mi kaçırdım..herkes süslü demiş..göremedim
chnb abla dişler çıkmış hayırlı olsun bizde daha bişey yok..bizim kilo alımı durdu..anne sütü hiç yok..emmekte istemedi hep ek gıda artık..bende boyattım saçlarımı:)
minicikumut maşallah oğluşunaannesi büyür kocaman olur o merak etmeherkesi utandırır sonra:)ne çektim o aşılardan hepsindede ateşimiz çıktı malesef..ateşi çıkkmadan birşey verme bence..
minikler adam olmuşsunuz darısı bize bizde olacağız
arkadaşlar doktordan geldim. kesem gözüktü çok şükür. 20 gün sonra çağırdı kalp atışları için. sütten kesiyorum. az önce son defa emzirdim. bakalım nasıl becerebilcem. tek üzgün olduğum konu bu şimdilik. Allah hayırlısıyla bunu da doğurmayı, büyütmeyi nasip etsin. ALLAH isteyen herkese nasip etsin.
kızlar, bir haberim var. oğlum abi oluyor inşallah. adetim 4-5 gün geçmişti, ama gün falan hesaplamıyordum. korunmuyorduk, zaten bu zor oldu çok diye. olursa olsun diyorduk ama beklemiyorduk. ama özel hiç bişey de yapmadım. bugün 2 farklı marka test yaptım ve ikisinde de koyu çizgi hemen belirdi. yarın sabah kısmetse doktora gidiyorum ve inşallah güzel haberlerle gelirim.
hala emiyor, hem de çok düşkün. bıraktırması biraz zor olcak gibi. nette emzirmeye devam edilebilir diyor çoğu uzman. Kafam karışık çok, doktoruma soracağım.
şaşırmakla beraber çok sevindik, kardeş düşünüyorduk. küçük çocuklarla oynamayı seviyor bizimki çok. Allah sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğum nasip eder inşallah.
Allah bekleyen tüm arkadaşlarımın da yüzünü güldürSün bu mübarek günlerde inşallah.
asem melihim nasıl ? o çok şanslı mükemmeli bi annesi ve abisi var :)
sezen, ahmetcim napıyo ablasıyla kanayştı mı ?
ceza, o sarıyı yerim ben çok tatlı ya maşallah...
Güzel haberlerinizi alacağız canım hayırlısıyla.selam kızlarr herkese hayırlı ramazanlar
okuyorum hep yazılanları ama yazcak bişeyim yok malesef aranıza katılamıyorum
loneyi görünce dayanamadım maşallah canım yaa mucize gelmiş kafadan atınca geliyo sözünü bi kez daha doğrulamış olduk :)allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almanı nasin etsin
darısı bana rolleye ve tüm dileyenlere
kızlar bebekler misafirler zor malum ben kendime tefriciye başlıcam okumak isteyen olursa rakam verirsininiz 10-20 -3-5 farketmez ramazan sonuna kadar bititrsem yeter okuyamazsanız da canınız saolsun
ben iyiyim arada bi geliyolar dualar okuyup iyi hissediyorum oruç tutuyorum allah kabul ederse bol bol dua ediyorum huzur içindeyim şükür herkesi çok öptüm
allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?