Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar doktordan geldim. kesem gözüktü çok şükür. 20 gün sonra çağırdı kalp atışları için. sütten kesiyorum. az önce son defa emzirdim. bakalım nasıl becerebilcem. tek üzgün olduğum konu bu şimdilik. Allah hayırlısıyla bunu da doğurmayı, büyütmeyi nasip etsin. ALLAH isteyen herkese nasip etsin.

4 seneden sonra saçıma röfle yaptırdım kızlar. Kadınlar saçlarıyla oynaması depresyon belirtisiymiş. Depresyonda mıyım neyim?

hehehe lohusalık psikoljisinden çıkma diyelim abla buna ama ben hala çıkamadım kestirdim ama boyatmayacam beyaz yok saçlarımda bi süre kendi rengini kullancam kilolar gitmeden benim psikoloji asla dzelmez göbek olduğu gibi duruyo düğn var ve ne giyeceğimi bilemiyorum

hello cnm aradaşınıza çok üzüldüm ne olursa olsun rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın gnaharımızın bedelini evlatlarımızdan çıkarmasın..
evdeki olaya gelince her gün sinirlenmek için yeni bişey çıkıo mesela dün misafirliğe gitcez ben kendimi hazırladım oğlanı hazırladım evi toparladım benimkiyle mıymıy kuzeni yenice hazırlanıyorlar bide baktım hanım aykkabılarını giymiş içerde halının üzerinde bkliyo te allam evlerinde de halıya ayakkabıyla mı basıyorlar bunlar Avrupalı da ben mi bilmiyorum sinirden hala deli gibiyim ağzımı açıp bişey de diyemedim bi örnek daha yemekten kalkıyoz oğlan mızır mızı zaten onu alıp çıkıyom mutfaktan arkamdan onlarda kalkıo ya o masa kaldırılacak işte bekçi mi gelecek toplamaya tabağınızı alın bari (eşim böyle değildi o da iki bayan var die güveniyo) valla bende surat oluyo beş karış.. eşime oğlanı veriyorum bak die beş dakka sonra bakıyom kuzeni almış ya bendeyken abla yoruldun az da ben bakıyım demiyo anladım ben anladım sadece abisine yardım etmeye gelmiş bana da işkence etmeye bi gideydik ya hayırlısyla gerçi memlekette de beni neler bekliyor hiç bilmiyorum ki rahat edecemi bilsem bugünden çıkacam bayram sonu düğün var düğünü mecbur bekleyecez o yüzden gitmeyi erteleyebildiğimiz kadar erteleyelim istiyoruz. valla bundan sonra bana ders oldu kimseden medet ummuycam

dişelrimize gelince 10 gün içinde 4 dişi çıktı şimdi 5. geliyor sanırım oğlan bi atak yaptı durmak bilmiyor :) çınar paşayı resimlerden takip ediyorum maşallah bebekliğinden eser yok gittikçe değişiyo tabi büyüyor kocaman abi oldu demi bu ay bende regl olsam yolunu gözlüyorum henz gelmedi bi haber de ben verirsem şaşırmayın :) tabi allah isteyenlere versin şuan ben hazır değilim

vay arkadaş ne insanlar var ama artık ben de bizimkilerden gördkçe daha az şaşırıyorum bize denk gelmişler işte ama şükür ki eşlerimiz için bu kadar sıkıntıyı da görmezden gelecez allah büyük kimsenin ahı kimsede kalmaz.. o kuşları pisileri bende çağırıyom ama yok yok bana garezi var babaya ya da başkalarına yapmıyor beni görünce sırf bana özel yapıo işin garibi şimdiden kıskanmayı da biliyo kucağıma başkasını alsam başkasına laf atsam hareketleri tavırları görmen lazım ikinci de çok çekeceğim belli tabi şikayet etmiyorum bu hale getiren de benim aman ağlamasın üzülmesin die resmen tüm hayatı erteledim sağlıkla mutlulukla büyüsün de napalım bizimde bi düzenimiz olur inşallah önerilerinizi deneyecem pes etmek de yok tabi :)

ceza cnm sarışınlık da aman aman bi sarışınlık esata diyordum kuzey die ikinci kuzey de deniz oldu valla maşallah paşa denizi felan da görmüş darısı ize diyelim.. sünnete gelince canım eğer dşünyosanız çok hareketli döenem bırakmayın bence şuan tam zamanı biz 6. ayın sonuna doğru yaptıracaktık ama hastaneden ancak bir ay sonrasına randevu alabildik pipiyi keşfetme döneminde olduğu için biraz sıkıntı oldu yani altını açınca yada suya oturtunca eli pipiye gidiyor oyalamak zor oluyor gerçi bi zararı yok sanırım ama insan korkuyo yinede :)

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı nazlım ve rolleye olsun inşallah bu açılışın arkasından her zamanki gibi peş peşe gelir haberler ama isteyenlerden gelsin haber

selam kızlarr herkese hayırlı ramazanlar
okuyorum hep yazılanları ama yazcak bişeyim yok malesef aranıza katılamıyorum
loneyi görünce dayanamadım maşallah canım yaa mucize gelmiş kafadan atınca geliyo sözünü bi kez daha doğrulamış olduk :)allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almanı nasin etsin
darısı bana rolleye ve tüm dileyenlere
kızlar bebekler misafirler zor malum ben kendime tefriciye başlıcam okumak isteyen olursa rakam verirsininiz 10-20 -3-5 farketmez ramazan sonuna kadar bititrsem yeter okuyamazsanız da canınız saolsun
ben iyiyim arada bi geliyolar dualar okuyup iyi hissediyorum oruç tutuyorum allah kabul ederse bol bol dua ediyorum huzur içindeyim şükür herkesi çok öptüm
allaha emanet olun

nazlım canım benim seninde birgün yazacak çoookkk şeyin olacak hayırlısıyla...ümidini hiçç yitirme öpüyorum seni...

ceza, ne güzel olmuş tatildede onunlasın...sonra kim bakacak...emmiyormuş mama veriyormusun 1 yaşına kadar kullansaydın keşke sonrada süte başlardın...çok yaramaz gibi görünmüyor bizim sarı:) bari yemesi nasıl?

lone, canım çok sevindim hayırlısı olsun vay bee bende ceza gibi diyorum bir kız gelse fena olmazdı hani:) kuzenimin oğlu var oda ikinciye hamile hep bekledik kız olsun erkekmiş tabiiki sağlıklı olsunda ama insan yinede farklı olsun istiyor:) eşimde buruk olmuştu öğrenince ama şimdi görmeniz lazım küçük ona felaket düşkün oda tabiiki...hadi bakalım zor olacak memeden kesmen arkadaşlardan duymuştum salça süren vardı bantlayan vardı:) sende araştır denemeler yap bari...üzücüdür ama mecbur napıcan...20 gün sonra hee hadi hayırlısı olsun dikkat et kendine canım...yeniden heyecan değilmi nasıl hissediyorsun?

chnb, evet canım yaşananlar hiç hoş olmadı...bakalım bu yıl inşallah iyi olurr...cihanda pek faalmiş ne güzel bizimkinide yüzmeye düşünüyoruz ama alarada var daha araştırmada yapmadık öyle işte...bu sene sizlerdende öğreneceğim çok şey olacak inşallah yardımlarınızı esirgemezseniz tabii:)) bana en yakında sensin oğlun ikiye geçtiya..okumayı biliyor değilmi bu senede inşallah onun için hayırlısı olur...

hello, naber nasılsın canım çınar düzeldimi? yaşasın bugün sana tatil seninle beraber ben sayıyorum günleri...ayrı kalmak gerçekten zor...kaynın nasıl tekrar gittimi?

minikler canım ali kerem seni fena çözmüş:)) düzelir canım şu anda yürüryemiyorya çok zor oluyor...bizimki yürüdükten sonra üzerimden indi biraz:) amanınn hiçmi adet olmadın yoksa oldunda bu aymı olmadın...olursada hayırlısı artık....sen emziriyorsun dimi ek gıdayada geçmişsindir ne kadarlık oldu şimdi....ahh ahh bencede umma kimseden medet boşver dağınık olsun ama ekstradan kimse olmasın...banada yardıma gelirlerdi kimseye bişey diyemediğim için herşeyi ben yapardım daha çok yorulurdum...

eeee kızlar nerelerdesiniz yaaa ase, candaş,minicikumut,sezen,hilal kayıplarda,rolle, nasılsınız?

şoktayım :)) lone bu ne güzel haber :)) allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bence o kadarda üzülme süt olayına düşünsene 1 sene emzirmişsin süper bence.vay bee gözlerimden aktı yaşananlar.biri zorlukların bebeği biri tesadüfün.darısı hepimizin başına olsun.bende geçen anneme dedim, adteim çok az geliydu koyu renk ve 3 gün filan 15 gün aralıklarla hani menapozun var ya dedim giriyorum herhalde dr muayene etti çok acil bir menapoz değil seneye tedavi ceavap verir deyince sevindim kürtadan sonra adetim azalmıştı ilkkez kürtajj öncesine döndü acaba tüplerimmi açıldıki dedim belki normal hamile kalırım filan inş dedik ama zor ya mucize yani keşke bir mucizeyide ben yaşasam.maşallah valla

nazlım rolle öncelikle bu haberi sizden duymak daha güzel olurdu sanırım ... ama herşey için bir zaman var demekki söylemek kolay yaşamak zor ama dilerim rabbim en tez amanda sizden duymayı nasip etsin.her daim duamdasızını geçen ayayorgi kilisesine gittik valla orda bile dua ettim inancın mekanı olmaz dimi :) inş tezden duyarız nazlım sen nasılsın canım moralin yerinde mi

rollem sende durumlar nasıl ? tedavi yokmu daha

minikler ali keremin dişi hayırlı olsun :)kuzene gıcık oldum

chnb oğluşa maşallah görümcene acil şifalar

günlük ohh kızlar kaynaşmış artık alaranın fotolarını istiyoruz ama :)) bizde büyüdük teyzesi şükürler olsun

minicik canım maşallah eymene milleti boşver onlar hep konuşur bizede çok söyleniyolar

hellom canım inş kaynında bi mucizeye şahit oluruz

meriç inacım kocaman oldu teyzeleri. hepinizi öper şimdi uyandı eski formuna kavuşmuş topik yarın yine yazcam öptük hepinzii

aa günlük bu arada işe başlamadım daha .aslında analık izni bittide sezeryan sonrası raporu aldım 1 aylık 2. yide vercek dr um.sonra bi yerden daha alabilcem sanırım izinlerle filan kasımı bulcak başlamam.en geçte aralıkta başlardım zaten çünkü mayıs haziranda yeniden tedavi olcakmışım.müdür filan gıcık olcak ama napim bi dahası olmayabilr madem 2 sene beni gözden çıkarsınlar

asem melihim nasıl ? o çok şanslı mükemmeli bi annesi ve abisi var :)

sezen, ahmetcim napıyo ablasıyla kanayştı mı ?

ceza, o sarıyı yerim ben çok tatlı ya maşallah...

Ne güzel bi haberrcok sevindimm canım
MasaallahAllah esirgesinn
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin. . Darısı bekleyenlere dileyenlere olsunn ins
Cok mutlu oldumm inan..haberlerini bekliyoruz

asem melihim nasıl ? o çok şanslı mükemmeli bi annesi ve abisi var :)

sezen, ahmetcim napıyo ablasıyla kanayştı mı ?

ceza, o sarıyı yerim ben çok tatlı ya maşallah...

Bebeğim iyi diyeyim de iyi olsun.
Aşırı gazlı bi bebek..gunler zor geciyor,Hayırlısıyla bi 3 aylık olsaydık; geçeceğini umut ediyorum
Ama cok tatlıı..2 aylık oldu bile, gozleride maviş.
Döner mi bilmemm rengi...Meric nasıl, sen nasılsıniyisiniz umarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel haberlerinizi alacağız canım hayırlısıyla.
Dualarimiz hep seninle..
Ben 300 tane okurum duadan.Mubarek ayda Allah kabul etsin inş
Kendine iyi bak cnm

Günlük canım maşallah kızlar kaynasmis bizdede abi kardesine bayılıyor. . Büyüyünce oda kendisini sevecekmi diye soruyor ve sabırsızlıkla bekliyor:)
Topige cok geldik gittik de bayagi durulmustu; ama simdi herkesi yeniden bi arada görmek cok güzel
Cok mutlu oldum.
Bizlerde uğraşıyoruz işte..bebiste kolik var
hep ağlıyor. .tek sustugu an uyudugu an..sesi bile kalmadı aglamaktan:S
ilac değiştirdik bugün, biraz da olsa iyi gelir umarım

Bu sene yavrular 1.sinif olacaklar.. kolay gelsin cümlemize
Paylaşımlarimiz olur seninle ins.
Ufaklıklarda var ama, eşler le paslasarak üstesinden geleceğiz Allah'ın izniyle
Kendinize iyi bakın, fıstıkları öp annesi

Minikler oglusun sunnet olmus..geçmiş olsun.iyilesmis bile maşallah
Iyi yapmışsıniz cnm erken dönemde yaptırmakla
.darısı bizlere olsun ins

Chnb ablacim.. maviş oglunla abisi nasıllar..iyisiniz umarım. Ist desiniz sanırım. .gecmis olsun gorumcenede ablacm

Hello ceza minicikumut hilal nasilsiniz kizlar iyisiniz umarim cumleten

Nillde abla Nerelerdesin. .yine görünmüyorsun

Sezen nasılsiniz..nasil geciyor günler yavrularlaaahic gorunmuyorsunuz cnm..ses ver arada ama

Rolle sen nasilsn cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar...

ase canım iyi olmanıza sevindim ohhh abide kardeşinide seviyor...benimkide bazen kıskançlık tavaan yapınca alara beni sevmiyorki diye ağlıyor:) bizde kıskançlık çok var çekiyoruz resmen bildiğin gibi değil...bu sene okulda başlıyor tabiiki birbirimizle paşlaşırız canım çok güzel olur...heyecan şimdiden heyecan sarıyor beni:) anaokulunda bişey öğrenemedi ama ben anaokulu dergisi seti almıştım onları yaptırmaya devam ediyorum sesleri öğrendi sayılarıda biliyor bakalım...hayırlısı olsun bütün hepsi için...sen devlet okulunamı vereceksin?

candaş, maşallah büyüdü vallahi paşamız...kasımda başlayacaksın demek olsun kendini birazda olsa kurtarmış oluyor tabii...kim bakacak?nerdesin şimdi?eşinin tayini ne oldu?tedavi görecekmişsin adet içinmi?dediğin gibi keşke tüplerin açılmış olsa korunmuyorsun sanırım...daha neler yapıyorsun kardeşin evlendimi?annenler nasıl? adaşıma selam söyle ellerinden öperim:)

minikler, canım sinirlendikçe yiyorum:)) kiloları gördükçe moralim bozuluyor:) geçen akrabamız kız yinemi hamilesin dedi gıcık oldum offf ben evlendiğim zamanki kiloma dönmek istiyorum( ali kerem iyileştimi tamamen bir sorun yok dimi...

chnb, canım istanbula gelmişsin hoşgeldin...nasıl görümcen allah şifasını versin...

kızlar sizler nasılsınız? ben kısa kısa yazmak zorunda kalıyorum malum cadılar...öpüldünüz...

canım telefondada konuştuk çok sevindim:))

minikler işi zor bacım eşin demiyor mu yapalım beraber diye. bu arada ben 67 ile hamile kaldım 83 le doğurdum şu an 58.5 a indim. 3 ay diyet spor. dukan ve hızlı incelme diyeti artı yürüyüş...

hello canım istanbuldayım görüşelim.

ase canım kolik çok zor geçer inşallah.

günlük 3 e geçti oğlum ama hala okumada sıkıntı var eskiye göre iyi ama hala takılıyor(

Nazlım 200 de ben alayım canım eklerim okursam cüz de okuyorum...

candaş senin rezerv az diye mi menopoz deniyor amh değerin mi düşük...

ben görümcelerdeyim ...

bu arada çarşamba hamileliğimle ilgili memoriale çağırdılar röportaja...

anaammmmmmmmm çok sevindim kuzummmmm yazmadan geçemedim allahım hayırlarla kucağına almayı nasip etsin

okuyorum canlarım ama yazamadımmm sıkıntımız çokkkk.

gazı var ama bqaşa çıkılabilir

reflüsü vardı çok çektim ama şimdi biraz daha iyi

canlarım şimdiki sorunumuz emmiyor cok cok emen çocuk gitti.ağzına alıyor mesela 5 dk emiyor uykuya dalıyor uyandırmamın imkanı yok dr gittik kilosu iyi ama 3 haftadır gitmiyorduk yeni başladı yani bundan sonraki kontrol önemli ben buna üzülürken göğüslerde problem var meme başının hemen üstü kıpkırmızı sağıyorum ama geçmiyor kızlar fikri olan varmı bu çocok memeyimi bırakıyor memeyi bıraksa 5 dl olsa dahi almaz dimi?bide aç olsa bas bas bağırı dimi onuda yapmıyo ne yapacağımı şaşırdım bi el atın bana nolurrrrrrr

ayrıca hepinizi ayrı ayrı öpüyorum bi derdim bitmediki yazayımmm ha birde işe başlıycam ama başlamak istemiyorum başka bir rapoır alabilimiyim psikolojısı işe başlamaya uygun değil raporu varmış 1 aylık haberi olan varmı

günaydın kıslarrr,

aaaa lone çok süfer sevindim mevlam tamamına erdirsin muhteşem bir şey. nasılsın iyi misin?

günlük istanbula gelmeye niyetin yok mudur acaba.

chnb ne zaman geldin heyyooo görüşelim ayarlayalım inşallah.

nilde, hamedan diye bir ilaç al sür ama yıkamadan verme muhteşem bir şey.... meme ağzında uyusun ne sakıncası varki, ayrıca sütüne kendine güven... iyice acıkınca verirsin... uyuması neden kaç günlük oldu

öpüyorum.

Lonecim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirrsin İnşallah.çok sevindim senin adına.

Kızlar uzun uzun yazacağım okuyup çıkıyorum bu sıra.

Öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…