herkese tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. tek tek alıntı yapamadım.
nildecim, emerken yanaklarına dokun ya da ellerinle oyna ki uyumasın. ilk zamanlar bizim de problemimizdi. bu şekilde yapa yapa emzirdim hep.
cezacım, ilk deneme değil aslında. ben kritik ilk 6 ayı atlattıktan sonra hiç korunmadım. doktorum dikişler ancak tam olarak o zaman iyileşir demişti.ondan önce hamile kalanlara sağlık açısından kürtaj öneriyo çoğu doktor çünkü. bu riski göze almamadım. açıkçası hiç takviye kullanmadan olcağını ne eşim ne de ben düşünüyoduk. ama ikimiz de olursa olur diyoduk. avmlerde hala oğlumdan daha küçük yeni doğmuş bebelere falan bakıyoduk, eşimle. bizimki büyüdü artık falan diye küçüklere özeniyoduk. bir de okullar kapanınca tatile gitmiştik, tesadüf yumurtlama günlerime denk geldi. kafamız da rahattı tabi. olursa mart ayına denk gelir, iyi olur diyerek korunmamaya devam ettik. bir de ben emzirdiğim için her zaman hemen kalkar abdest alırdım. o şekilde emzirmek yasak değil ama çok uygun değil diye. benimki de geceleri muhakkak emerdi. ama aslında acil durum olursa sadece göğsünü yıkayıp da emzirebiliyormuşsun, bir arkadaş diyanete sormuştu. tatilde ilk defa olarak 2 gece bu şekilde yaptım, yorgunluktan. oğluş da yorulmuş olmalı ki hiç uyanmadan 6ya kadar uyudu. ben de hiç kalkmadan yatmış oldum, büyük ihtimal o zaman tuttu.
oğluş ilk gün ağladı çok. emerek uyuduğu için özellike gece yatarken isyan çıkardı. ağlamaktan ne yediyse kustu çok fena. o zaman içim parçalandı. emzirdim tabi. ertesi gün ise limona başladım. göğüs ucuma limon sürdüm, bana mısın demedi şapur şupur emmeye devam etti. sonra emerken ben de göğsüme limon damlatmaya devam ettim, tabi ağzına geldi. ağlayarak memeden çekildi. o gün 3 kez falan böyle yaptım, çok üzüldüm ama yapacak bişey yok. Allah böyle kısmet etmiş. bir daha aramadı. devam sütü veriyorum. yalnız süt hala geliyor. günde 1-2 kez çok az boşaltıyorum makineyle, azaldı ama daha geri gitmedi, inşallah o işi de hallederim sağlıkla.
evet 2 çocuk çok zor olacak biliyorum, ama benimd e kardeşmle o kadar var aramda. hep beraber oynadık, erkek olmasına rağmen. okula beraber gittik, beraber gezdik. yani yaş farkı az olunca iyi oluyor, ne kıskanmaktan anlıyor ne başka bişeyden. bir de şu an 29u bitirmek üzereyim ve oğluş beni çok yoruyor, sürekli peşindeyim. tek bırakmaya hiç niyetim yoktu, olcaksa madem arası fazla olmasın, fazla yaşlanmayayım yoksa arkasından hiç koşamam dedim.biliyorum zor olacak ama Allah yardım eder inşallah.
bu arada doğum gününden 10 gün sonra yürümeye başladık. 5-6 adım atabiliyor ellerini bırakıp. birden yapmaya başladı. nazlımcım, her zaman dua ediyorum, rolleye de. her duamda neredeyse hep aklımdasın. 200 tane okuyayım canım ben de. bitirince yazarım. Allah niyetini kabul etsin inşallah.
kızlar eşimin tayini oldu az önce haber geldi eşimle görüşemedik nbile size haber vereyim dedim
kızlar eşimin tayini oldu az önce haber geldi eşimle görüşemedik nbile size haber vereyim dedim
Hello Eymen'de güzel yanaklarından öper teyzesi.Burnumuz doğduk doğalı tıkalı.Sürekli Tonimerle nemlendirip Otribebeyle çekiyorum,rahatlıyor.Çok şükür biraz düzeldi emmesi.O dönem benimde çok sıkıntılı bir dönemimdi.Eşimin işyerinde sağlık koşulları bozuldu eşim 1 hafta Ankara'da hastanede kaldı.Sonra 10 gün raporluydu.Pazar gün işe başladı yine.Durumlar karışık.Stres oldum ister istemez buda oğluma yansıdı.Evlilik yıldönümümüzdü hatta Nilde bana mesaj atmıştı bir konuyu sormak için dertleşmek için onu aradım o dertli ben dertli ağladık,ağladık..İçim ferahladı onunla konuşunca.Sütüm yetiyordur diye tahmin ediyorum.Senin inekler süt için taze ot yiyor Hellom ben tatlıya verdim kendimi kilo veremiyorumminicikumut eymeni öperim yerim :) çok tatlısın sen maşallah. tatlım burnu tıkalı olabilir mi? ben her emzirmeden önce burnunu temizlyordum ayrıca memeyi bırakmaz olumlu düşün inan şu anda kendini inek gibi hisset. hani diyorlar ya huzurlu taze ot yiyor geziyor sütü lezzetli oluyor aynen sende öylesin oğlunun seninle temas kurduğu nokta şu anda beslenmesi... onlar herşeyi hissediyor. bırakırsada dünyanın sonu değil sadece senin için çok zor. saatle mi veriyorsun bilmiyorum bana dr saatle ver demişti ben sürekli dayıyordumcanım istedikçe...
Minicik cnm be i.mi dogumdan beri iki uc dakika emiyo bes dakika emse bayram ediyorum o derece yani ama ek bisey kabul etmedi doyuyordur merak etme sen hep olumlu dusun masallah buyumus bile eymenimiz
Sezen masallah superler
Chnb abla sen nasilsin pasalar nasillar istanbuldasin saniri. Gorumcen nasil oldu
Becerebilirsem bende benim yaramazin resmi i atayim
beni isten cikardilar moralim bozuk kizlar yazamiyorum bilgi vereyim istedim hamileler yani?dogum yapanlar ikinci sinif insan muamelesi gorur derlerdide inanmazdim en kisa zamanda ayrintilari yazarim opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?