Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kuzum benim ya..emme konusu geçince içim cız ediyo..çok farklı duyguymuş gerçekten..az kaldı ama 8 ay sonra tekrar emzirirsin:)senin kuzucukta 1 yaşına kadar emmiş oldu..şimdi uykuları daha da düzene girer bildiğim kadarı ile geceleri uyanıyordu..ben bile yeni doğan gördüğümde deniz büyümüş geliyor.bende istiyorum ikinci ile aralarını açmamak ama nasip işte...kalp atışlarını duyuınca haber ver cnm ayrıca çizelge yapmışsın ya çok hoş olmuş..kendimi bi garip hissettim..eskiye döndüm..mutlu oldum..darısı nazlım ve rolleye..

hellom yazdıklarını okudum..üzüldüm.geçtiğimiz aylarda bizde öyleydik yatağa yattığımda aklıma boşanma konusu geliyordu..senaryolar kuruyordum..birbirimizi kırmaya başlamıştık..herşeyden nem kapar olmuştuk..a demeden kavga ediyorduk..ben denizle beraber 15 günlüğüne denizliye gittim..o süre zarfında çok fazla aramadım biraz kafamı dinledim denizi anneme bırakıp dışarı çıktım..gündüz çıkmak değilde gece çıkmak beni rahatlattı canlı müziğe falan gittim arkadaşlarımla, ondan sonra biraz daha iyi olduk..sende çınarı alıp babanla falan tatile gitsen eşinle 20 gün falan ayrı kalsanız belki kafanı toplarsın daha sağlıklı düşünürsün cnm..
dnz ağlıyo cnm sonra devam ederiz öptüm

Günaydın kızlar
allah razı olsun dualar için oruçlu ağzımla kırık kalbimle yaralı yüreğimle sizlere en içten dualarımı yolluyorum
bazen iyi oluyorum dünyanın enn hzuurlu insanı bazende en mutusuzu bugün biraz hüzünlü kalbim buda geçer iyiki bu olay tam ramazan öncesi oldu bu mubarek ayda allah kalbimi ferahlatıyo çok şükür daha kolay atlatıyorum hikayelerinizi okuyorum mutlu oluyorum hepsi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı maşallah günlük ablamın dediği gibi yanımda olsalarda tek tek ısırsam
herkesi kucaklıorum

canımmmm nazlım yaa, işte budur her zaman huzur ve ferah ol allahım dualarımızı kabul etsin hayırlı zamanda sen rolle ve daha isteyen tanıdık tanımadık herkezin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun yüce rabbim...keşke birbirimize yakın olsaydık dahada rahtlardık sabah bir araya gelir akşam yatana kadar ye iç eğlen yapardık unuturduk dertleri tasaları inşallah birgün böyle birgünde birleşiriz...öpüyorum seni...

cezam, hiiiççç üzülme ben iki kızımıda mamayla büyüttüm şimdi düşünüyorumda boşuna kendimi üzmüşüm allahım sağlık versin onlara ne kadar ağladım bilemezsin evet gerçekten değişik bir duygu ama yinede üzülme şükredelim yine bu kadar emzirdinyaa ben 3 ay oda mamayla karışık...kusma neden kaynaklanıyormuş canım? ayy üzüldüm eşinle olanlara neyse düzelmesinede çok sevindim hepimiz yaşıyoruz bu tür şeyler allah ayrılık vermesin canım...bizde bu sene biriz dediğin gibi heyecanlıyımda sanki okula yeniden başlıyorum hayırlısı bakalım...

ase canım yardım eden varmı sana nasıl gidiyor?çalışacakmısın gerçi yanlış hatırlamıyorsam iş yeriniz vardı sizin...oğulların nasıl?

chnb, canım istanbul senin için yorucu olmuş inşallah kolaylamışsındır...kalabalık ardayı etkiledimi büyük paşa nasıl?

kızlar nasılsınız?ses verin nerelerdesiniz?öpüyorum hepinizi...

Herkese günaydıııııınn :)

Bizde erken uyananlardanız.Eymen sabah 6 gibi uyanıyor ve gün benim için başlamış oluyor.Günler su gibi akıp gidiyor ve zamanın nasıl geçtiğini ben anlamıyorum.

Eymen 2,5 aylık oldu.Bu sıralar çok aç olmadıkça memeyi almak istemiyor.Ne yapcağımı şaşırdım.Ve emme süresi oldukça kısaldı.Doktor emme refleksi kuvvetlendikçe sürenin kısalması normal diyor.Ama içim rahat etmiyor.Neden olur ve bana verebileceğiniz bir tavsiye var mı?

Şimdi Eymen dönencesiyle oynuyor bende sizlere yazayım istedim.Hepimiz yorucu zamanlar geçiriyoruz.Ama en yorucusu senin hissettiklerin Nazlım.Bu mübarek günlerin yüzü hürmetine Rabbim yardım etsin sana.Ama ben inanıyorum bu sefer hemen gelecek kuzucuk.Dualarımdasın canım.

Ase,Sezen,Nilde benim devrelerim :))Nasıl gidiyor bebeklerle ?Gaz sıkıntılarınız ne alemde?Allah kolaylıklar versin hepimize.

Lone taze anne nasılsın?Umarım rahat bir hamilelik geçirirsin.Kalp atışlarını duyunca haber verirsin umarım.Rabbim tamamına erdirsin.

Ceza,Hello;Evlilik en zor meslek.24 saat mesai.Bu sıralar yorgunluktanmıdır nedir benimde herşey gözüme çok batıyor.Kafama olmadık şeyleri takıp büyütüyorum.Sürekli huzursuzum sürekli stresli.Ben böyle değildim diyorum geçici bir süreç olduğunu düşünerek teselli ediyorum kendimi.Umarım sorunlar çözülmez boyutlara gelmez hepimiz için.Mutsuzmuyum sorusu hep aklın bi köşesinde..Ama değişen psikolojimin eseri bunlar diyorum.Zira normalde yüksek tonda konuşamayan benden çıkan cırlak seslerin başka açıklaması olamaz :))

Günlük;rahmetli babaannem derdiki evde iki kızın olacağına iki domuzun olsun:)Biz çok kavga ederdik ablamla ondan diyordu sanırım:))2 çocukla hayatın zorluğunu tahmin edemiyorum.Ama şu bi gerçek iyiki kız kardeşim var.Benim hayattaki en yakın arkadaşım ablam çünkü.

Chnb abla;sen nasılsın.Umarım en kısa zamanda sende kurtulursun Hatay'dan:))İstanbula gitmek eziyet olmuş sana.Allah kolaylıklar versin.

Candaşım sen nerelerdesin?Vakit bulamıyorsun sanırım.Ankaradaysan fırsat bulursanız gelin Safranboluya.Gezeriz beraber.

Unuttuğum varsa affola.Öptüm çokça :))

Ve son geleneğe uyarak karşınızda Eymen Paşa

heyyy millet buradayım ben,

ayyy günler günler günler geçiyor... Ramazan beni bitirdi töwbe rabbime ya.

susuyorum en çok.

günlük tatlım evet uzak kaldık ama anlatacak yazacak vaktim olmuyordu. Bu arada senin aldığın cicileri giydirdim çınara ama hemen kirlettiği için takım halinde fotosunu hemen çekemedim çeker çekmez face'de yapacağım görgüsüzlüğümü
eşimle işim başımı aştı. bakalım oluruna bıraktım şu ağustos tatili benim için önemli eğer aynı hödüklükte gidersek gerekeni yapmak konusunda bir adım daha atacağım.

minicikumut eymeni öperim yerim :) çok tatlısın sen maşallah. tatlım burnu tıkalı olabilir mi? ben her emzirmeden önce burnunu temizlyordum ayrıca memeyi bırakmaz olumlu düşün inan şu anda kendini inek gibi hisset. hani diyorlar ya huzurlu taze ot yiyor geziyor sütü lezzetli oluyor aynen sende öylesin oğlunun seninle temas kurduğu nokta şu anda beslenmesi... onlar herşeyi hissediyor. bırakırsada dünyanın sonu değil sadece senin için çok zor. saatle mi veriyorsun bilmiyorum bana dr saatle ver demişti ben sürekli dayıyordum canım istedikçe...

nazlım 200 yaz benden... kib

chnb döndü mü acaba istanbuldan.

helloo mello öpüyorum sizi.

canım dün telden yazdım kaç kez ama silindi beceremedim..facedende yazmak istemedim...kim ağlattı seni hangi terbiyesiz..haddini bildirseydin..umarım şimdi daha iyisindir..öpüyorum..üzme kendiniiiiiii

kızlar eşimin tayini oldu az önce haber geldi eşimle görüşemedik nbile size haber vereyim dedim

kızlar eşimin tayini oldu az önce haber geldi eşimle görüşemedik nbile size haber vereyim dedim

çok sevindim cnm..bende kızlara haber vereyim diye girmiştim:)seneler sonra şükür aile oluyorsunuz...oğluşun uğurlu geldiiii

Canım çok sevindim.

Kızlar bu vesileyle herkese merhaba diyeyim ben de, umarım hatırlarsınız :) oğluşumla öpüyoruzzz sizi

Loneliness canım tebrikler valla, umarım sağlıkla doğar. Ben de 1 yaşını doldurduktan sonra ikinciyi düşünüyorum ya hayırlısı. Zaman gösterecek.

Kizlar merhaba memlekete geleli on bes gun oldu netim yoktu yazamadim telefonanet aldim kardesim is kazasi gecirdi iki parmak makineyekaptirmis kalcadan et kondu parmaklar kudtuldu bayramdan sonrada vucuttan kemik alinip koncak dua edin kaynasin yoksa iki parmak iptal olacak ali kereme gelince kalabaliktan ve degisik ortamlarda n olsa gerek tam anneci oldu kuzeni ile birbirleri i acayip kiskaniyorlar az az emekle.eye calisiyo genellikle kalkip yurumek istiyorr

Hello cnm mesajini okuyunca cok uzulfum hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah hersey yoluna girer
Candas cnm super haber senden geldi gozunuz aydin
İki cocuklular allah yardi.ciniz olsun abimin kizi uc bucuk yasinda bir haftadir bir aradayiz kafayi siyircam acayip kiskanclik var benimki de acayip kiskanc oldu ikinciyi bi sure istemiyorum ama kismet tabi allah isteyenlere nasip etsin
Nazlim kuzum mujdeni duyalim insallah hep alkimda duamdasin
Ceza kuzum masallah deniz oglana isiririm ki onu

Minicik cnm be i.mi dogumdan beri iki uc dakika emiyo bes dakika emse bayram ediyorum o derece yani ama ek bisey kabul etmedi doyuyordur merak etme sen hep olumlu dusun masallah buyumus bile eymenimiz
Sezen masallah superler
Chnb abla sen nasilsin pasalar nasillar istanbuldasin saniri. Gorumcen nasil oldu
Becerebilirsem bende benim yaramazin resmi i atayim

Hello Eymen'de güzel yanaklarından öper teyzesi.Burnumuz doğduk doğalı tıkalı.Sürekli Tonimerle nemlendirip Otribebeyle çekiyorum,rahatlıyor.Çok şükür biraz düzeldi emmesi.O dönem benimde çok sıkıntılı bir dönemimdi.Eşimin işyerinde sağlık koşulları bozuldu eşim 1 hafta Ankara'da hastanede kaldı.Sonra 10 gün raporluydu.Pazar gün işe başladı yine.Durumlar karışık.Stres oldum ister istemez buda oğluma yansıdı.Evlilik yıldönümümüzdü hatta Nilde bana mesaj atmıştı bir konuyu sormak için dertleşmek için onu aradım o dertli ben dertli ağladık,ağladık..İçim ferahladı onunla konuşunca.Sütüm yetiyordur diye tahmin ediyorum.Senin inekler süt için taze ot yiyor Hellom ben tatlıya verdim kendimi kilo veremiyorum (Eymen istemediği sürece emmiyor ama artık bir düzene oturuyoruz.Öpüyorum Çınarpaşayı.

Cndaşım çoooook sevindim.Şükür artık sizde bir arada olacaksınız.Meriç İnanç'ın şansı bu.Tebrik ediyorum canım.Hayırlı olsun.

Miniklercim öncelikle çok geçmiş olsun.Umrım kardeşin bu olayı en az hasarla atlatır.Herşey İnşallah güzel olacak tatlım.Allah şifa versin canım.

Her çocuk farklı bir huy işte.Benim oğlumda böyle demekki :))Doktorda ek bişey önermedi.

Eymen 2670 gram doğdu.Sarılık oldu 2500'e düştü.

1. ay 3800 gramdı.

2.ay 4600 gramdı.Kilo alımı sizce nasıl?

Birde bayramdan sonra sünnet ettirsem diyorum ne dersiniz canım anneler :))

Hepinizi öpüyorum.Oruç tutanların oruçları kabul olsun.

merhaba bacılar....

candaş, burdanda yazayım hayatının en mutlu haberi olsa gerek inşallah bu mutluluk daima devam eder şimdilik 3 kişilik daha sonrasında gelecek bebelerle devam eden bir mutluluk:)) gözünüz aydın...

minikler, çok geçmişş olsun canım korkma burada komşumuzun oğlunun başınada geldi aynı olay makinaya kaptırmıştı şükür kurtardılar biraz uzun sürdü ama başarılı oldu allah şifa versin tez zamanda...o dediğin kuzen kıskançlıklarını hergün yaşıyorum canım görümcelerimin kızları ve benimkiler başım şişiyor akşama kadar...bir tanesi benim küçüğü itip itip duruyor sinir oluyorum ama çocuk işte yapıcak bişey yok...kolay gelsin...dönüş ne zaman bunun dışında nasıl geçiyor?

minicikumut, maşallah bence kilo alımı süper hiçbişeyi takma kafana nasıl istiyorsa o şekilde devam et emzirmeye her çocuk ayrı oluyor...kimseye kulak asma canım...eşinede geçmiş olsun düzelmiş işede başlamış inşallah başka bir problem yoktur...kilolarıda boşver verirsin ayrıca hiçde kilolu gibi görünmüyorsun:)) gayet iyisin maşallah...

lone, naber nasılsın canım?

chnb, senden yprucu sanırım netede girememdiğine göre...

ceza, deniz paşa sakin bir bebişe benziyor...sendende alacakmıyız yoksa 2. haberii...

hellom, ahhh hellom ahhh gel burayada bırakalım çocukları eşlerimize çıkalım beraber dertleşelim ağlaşalım sarılalım dökelim içimizi şöyle uzun zaman bize yetecek enerjiyi takalım kolumuza dönelim canım benim...herşeyin hayırlısı olsun gerginlik hepimizde oluyor sakin kafayla tek tek düşün herşey daha güzel olacaktır canım...

hilal sesin çıkmıyor nerelerdesin...ase,sezen,nilde, nazlım,rolle kızlar nasılsınız??neler yapıyorsunuz allah hepimize kolaylıklar versin...

bizde geçen hafta büyüğünün isteği üzerine denize gittik ikisinide denizden çıkartamadık tabii bu küçüğü için iyi olmadı ertesi gün ateşlendi şükür geçti ama şimdide bişey yemiyor yemek konusunda mahvedyor beni büyüğünün maşallahı vardı ama buna zorla veriyorum...artık herşeyi anlatıyor hareketlerine gülmekten ölüyoruz...anne anne anne diye geliyor bir bakıyorum alma dediğim şeyi almış bide bana gösteriyor sonra da kaçmaya çalışıyor...uyutmakta zorlanıyorum...büyüğüde hep canı sıkılıyor keşke okul olsaydı diyor ama bilmiyorki okul olunca dersler ödevler:)) ozamanda keşke okul olmasaydı diyecek...

işte böyle canlar, öpüyorum hepinizi...

beni isten cikardilar moralim bozuk kizlar yazamiyorum bilgi vereyim istedim hamileler yani?dogum yapanlar ikinci sinif insan muamelesi gorur derlerdide inanmazdim en kisa zamanda ayrintilari yazarim opuyorum

Canım çoook sevindim
Çok şükür ailece bi arada olacaksınız artık
Kac zaman beklediniz..şükür bugünlere. .
Hic görünmüyorsun ama..iyisiniz umarım

beni isten cikardilar moralim bozuk kizlar yazamiyorum bilgi vereyim istedim hamileler yani?dogum yapanlar ikinci sinif insan muamelesi gorur derlerdide inanmazdim en kisa zamanda ayrintilari yazarim opuyorum

Geçmiş olsun nillde abla..
Neden oldu boyle, ne diyorlar?
cok üzüldümm..
işe dönme vaktin gelmiştir normalde..Neden şimdi?

Günlük. .canım 10.gunden sonra yalnızdim hep yavrularla..
Buralar cok sıcak diye ; sehir disinda annem ve kv ile toplam 2 hafta kadar ayri ayri bi tatil yaptık
Simdi yine evimizdeyiz.bebegim biraz rahatladi sanki..abimizde yardımcı oluyor sağolsun
Bebis bıraktığım yerde cok az da olsa aglamadan duruyor (sürekli ağlıyordu önceden, bu bile iyi yani)
Zamanla yarışıyorun tahmin edersin..işe hemen dönmem. .
Ben olmasamda işler dönüyor. .cok elzem değilim.ama işyerine ara ara aksamlari geçip bi kolaçan ediyorum ortamı:)
Okul icin de; 1 hafta geçince nakil yapılabiliyomus..oyle dendi
Amann hem heyecan var..hemde simdiden stres var
Demek fıstıklar deniz Kızı oldular hii.op yavruları annesi..kendinize iyi bakın:79:

Minikler masaallah oglusunaa
Büyümüş bilee oglusun.birde 2.bebisten kaçıyorsun:)
Hayırlısıyla zamani gelince o da olur Allah'ın izniyle. .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…