Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnş cnm .

Son bir şeyi sormayı unuttum kürtaj olanlara soruyorum
Genelde.

Sorun bebekmiymiş sizmiymişsiniz.

ÖNEMLİ DEĞİL CANIM ABAN DOKTORUMUN DEDİĞİ EĞER BEBEK SAĞLIKLI DEĞİLSE KENDİNİ Bİ ŞEKİLDE ATARMIŞ VUCUTTAN O YÜZDEN YA GELİŞMEZMİŞ YA KALBI DURURMUŞ BANA ÖYLE DEDİ TEST FALAN YAPTIRMADIK BİZ GEREK YOK DEDİ

Eşime arı sütünü söyledim daha öncede önermiştiniz siz. Ama eşim orjinalini bulmak çok zor diyor. Senin kullandığının adı neydi acaba bi mahsuru yoksa söylersen sevinirim

Eşime arı sütünü söyledim daha öncede önermiştiniz siz. Ama eşim orjinalini bulmak çok zor diyor. Senin kullandığının adı neydi acaba bi mahsuru yoksa söylersen sevinirim

BEN Bİ İNTERNET SİTESİNDEN ALDIM CANIM aribilimi diye bir site SİTENİN YORUMLARINI FALAN OKUT İSTERSEN HABERLERE KANALLARA FALANDA ÇIKMIŞ VE KULLANICI YORUMLARIDA VAR SAHİBİNİN CEBİDE VAR EŞİN İSTERSE ARASIN BENDE İKNA OLMAK İÇİN ARADIM KONUSTUM ÇÜNKÜ..

Evet cnm aynı oyleymış sağlıksız bebeği kendi atıyormuş vücut

Tamam teşekkür ederim arıycam

Senin doğruların sana doğru.Soruma cevap verebilecek insanlar yazarsa burasi daha verimli bir yere dönüşür

saka misin sen?
okuman yazman azcik dogum kontrol yontemlerinden haberin yok mu senin?
bi kere bi cana kiymissiniz ne demeye tam yumurtlama gunlerine yakin iliskiye girersin? hadi girdin ne demeye icine bosalir nisanlin?bu kadar mi nefsinize yenik insanlarsiniz hayret bisey!
insallah hamile degilsindir,bi cana daha kiymazsiniz insallah.
bu arada yargilanmak istemiyorsan anne adaylarinin bebeklerini kaybettikleri platforma boyle abes sorularla gelme kardesim gelme!
git kim hangi vicdansiz seni keyfi kurtaja aldiysa ona sor sorunu.
burda insanlar yeterince acili.

Son düzenleme:

Ben kalbi durmuş melegimi aldırmaya kıyamazken
Nekadar kötü oldum ağladım kendime gelemedim
Çok zordu benim için

Nasıl kıyabiliyorlar canlı meleklerine onlar sizden bir parça

Allahım merhamet versin

Ben kalbi durmuş melegimi aldırmaya kıyamazken
Nekadar kötü oldum ağladım kendime gelemedim
Çok zordu benim için

Nasıl kıyabiliyorlar canlı meleklerine onlar sizden bir parça

Allahım merhamet versin

basin sagolsun canim..
bende bebegimi kaybettim ocak ayi basinda,8 haftalik bebegim bi gun icinde sancilar icinde dustu..
halbuki bigun once duymustum kalp atisini filan
Allah kimseyi boyle sinavdan gecirmesin cok zor.
Allah su keyfi kurtaj olanlari da bildigi gibi yapsin ne diyim..
madem aldiracaksin ne diye korunmuyorsun dimi..
bide gelmis bi suru acili annenin yazdigi yere saka gibi soru soruyor.
bunlar mi vicdansiz biz mi kendimizle sorunluyuz bebeklerimizin ardindan hala gozyasi dokuyoruz ben anlamiyorum..

Evet cnm çok sağol bende 8 haftalık meleğimi 14 ocakda kaybettım bır hafta önce kalp atışlarını duymuştuk
İnanamamıştık eşimle

Sanada geçmiş olsun cnm çok zooor

Dr um açık açık kürtaj sonrası daha kolay gebe kalmanın HURAFE olduğunu söyledi.yani bilimsel bir açıklaması yok dedi.ama değerlerin gayet normal.normal şartlarda 3 ay içinde hamile kalırsınn dedi.hayırlısı olsun.benim acım da çok taze.gerçi yıllar da geçse böyle taze kalacakmış gibi geliyor.12 haftalıktı oğlum.her şey de normaldi ama rabbim yazmadıktan sonra ne desek boş

Teşekkür ederim canım cevabın için test yapma imkanım yoktu yapamadım ama daha adette olmadım normal tarihten 10 gün oluyor bugün gecikeli yarın test yapıcam inş .hayırlısı olur.seni de t3brik ederim inş sagsalim kucağına almak nasip olur

İyi akşamlar arkadaşlar. Ben de Ağustosta evlendim Eylül'de hamile kaldım ama kalbi durduğu için Kasım'da aldırdım Bugün yine hasta oldum ve ister istemez üzüldüm. Benle aynı zamanda hamile kalan arkadaşlarım cinsiyetlerini öğrendi bile. Vardır elbet bunda da bir hayır. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin bize

Evet cnm çok sağol bende 8 haftalık meleğimi 14 ocakda kaybettım bır hafta önce kalp atışlarını duymuştuk
İnanamamıştık eşimle

Sanada geçmiş olsun cnm çok zooor
Aynı günlerde kaybetmişiz. Benimde 13 ocaktı. 16 haftalık İkiz kızlarım melek oldular. Bugün rüyamda gördüm esmer karagözlü kızlarımı. Çok tatlıydılar. Canım çok acıyo bir çaresi yokmu bunun dayanamıyorum ben.

Kimseye konuşmak istemiyorum çünkü anlamıyolar beni. Dün yakın bir arkadaşım bebekleri tıbbi atık diye çöpe atıyolarmış sana iyi yine vermişler dedi ve üstelik bu arkadaşım yeni doğum yaptı o da bir anne. Çok zoruma gitti bu sözü.

Evet cnm kimse yaşamadığı şeyi anlamıyor.
Yaşayan anlıyor.

Herkese çok geçmiş olsun ve hepimizin başı sağolsun. umarım çabuk toparlanırız ama yaşadığımız çok zor unutulmasa da zaman bir şekilde ilaç olacak inşallah.veren de alan da rabbim.
Dr um bana 2 adet bekle dedi ama ben düşünmüyorum çünkü hemen olacak diye bir şey yok.kaybettiğim meleğimi de 5 ay beklemiştim.
Dr um açık açık kürtaj sonrası hamile kalmanın daha kolay ve hızlı olduğunu yalanladı.bilimsel bir dayanağı yok dedi.

Aynen cnm bende ilk hamileligimi 6 ay beklemiştim

2 ay korun dedi ama bende korunmuyorum

Hamile kalacagımın garantisi yok

Kalırsam da hayırlısı olsun

Aynen cnm bende ilk hamileligimi 6 ay beklemiştim

2 ay korun dedi ama bende korunmuyorum

Hamile kalacagımın garantisi yok

Kalırsam da hayırlısı olsun
Haklsın canım.bakalım bekleyip göreceğiz.rabbim hayırlı zamanda versin diyorum ama içimdem bir ses de bir an önce sağlıklıca hamile kalayım da yaşadıklarımı bir nebze unutayım diyor.

Haklsın canım.bakalım bekleyip göreceğiz.rabbim hayırlı zamanda versin diyorum ama içimdem bir ses de bir an önce sağlıklıca hamile kalayım da yaşadıklarımı bir nebze unutayım diyor.

Evet cnm bende
İnş hayırlısıyla kalırız meleklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…