KIZLAR RAHİM TOPARLANINCA ZATEN KALIYORSUNUZ BİZ SADECE İLK BİR AY KORUNDUK 3.AY DOKTORA KONTROLE GİTTİM RAHİM TOPARLANMIŞ DEDİ VE ERTESİ AY HAMİLE KALDIMEvet cnm bende
İnş hayırlısıyla kalırız meleklerimize
KIZLAR RAHİM TOPARLANINCA ZATEN KALIYORSUNUZ BİZ SADECE İLK BİR AY KORUNDUK 3.AY DOKTORA KONTROLE GİTTİM RAHİM TOPARLANMIŞ DEDİ VE ERTESİ AY HAMİLE KALDIM
EDERİM CANIM SİZ YETER Kİ STRES YAPMAYIN DUA EDELİM BOL BOLİnş cnm dua et
Hamilelerin duası kabul olur
AYNEN CANIMBen çok stres yapıyodum hâlâ çok istiyorum biran evvel hamile kalmayı. Ama çokta takmıyorum artık olacağı varsa olur. Başka uğraşlarla meşgul edicem kendimi
Mrb bende 18 kasımda bebeğimin kalp atımı durması sonucu kurtaj oldum 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmış.aynen sizin gibi çok üzgündür nefes alamıyorum kimseyle konuşmak dahi istemiyordum.zaman geçtikçe üzüntü hafifledi kendime uğraşı buldum.geçici işlerse çalıştım ve kurtaj sonrası hemen testlerini yaptırmaya başladım her hafta hastane peşinde doktorunun peşinde koştum tüm testleri tetkikleri yaptırdım ve bugün oldu.doktorun artık korun!a dedi su an adetinin 3. Günü bitsin korunmaya çağın artık ve pıhtılaşma çıktı gebelik olunca kan civitici iğne kulanicam.sözlerde hastane vs derken zaman geçer inşallah.sonra sağlıklı bir
Gebelik gecirirsiniz inşallah.
Mrb bende 18 kasımda bebeğimin kalp atımı durması sonucu kurtaj oldum 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmış.aynen sizin gibi çok üzgündür nefes alamıyorum kimseyle konuşmak dahi istemiyordum.zaman geçtikçe üzüntü hafifledi kendime uğraşı buldum.geçici işlerse çalıştım ve kurtaj sonrası hemen testlerini yaptırmaya başladım her hafta hastane peşinde doktorunun peşinde koştum tüm testleri tetkikleri yaptırdım ve bugün oldu.doktorun artık korun!a dedi su an adetinin 3. Günü bitsin korunmaya çağın artık ve pıhtılaşma çıktı gebelik olunca kan civitici iğne kulanicam.sözlerde hastane vs derken zaman geçer inşallah.sonra sağlıklı bir
Gebelik gecirirsiniz inşallah.
normal Canım. Bireysel farklılıklar oluyorrKürtaj olalı 33 gün oldu hala adet olmadım. Normal midir benim gibi olan var mı
Arkadaşlar ya ben bu ovulasyon testlerinden aldım. Sürekli tek çizgi var ve doğru yaptığım halde. Cuma günü doktora gittim yumurta 2-3 güne çatlar derdi. Testi yine yaptım negatif. Acaba yumurtam çatlamıyor myumurtlül'de hamile kaldım ama Aralıkta alındı. Vücut düzenim mi değişti ne oldu ki. Bu arada 28 günde bir adet oluyorum.
Bu ay tutmazsa eğer diğer ay adet olunca gidip doktor kontrolünde olayım dimi en iyisi o.Cnm bence doktor kontrolünde ol yumurtanın çatlatıp çatlamadını en iyi takiple doktorun anlayabilir
Bu ay tutmazsa eğer diğer ay adet olunca gidip doktor kontrolünde olayım dimi en iyisi o.
Allah bağışlasın inşallah şimdiden,darısı isteyen herkeseBence de cnm.
Benim ablmda adet olamıyordu yumurtası çatlamıyordu doktor kontrolünde oldu bir kaç ay klomen iğnesi vuruldu olmazsa artık aşılamaya geçilecekdiki hamile kaldı şükür.
İnş hepimiz hayırlısıyla kalırız cnm
Slm arkadaşlar 3 kayıp ta 2. Kurtajimi Kasım ayında olmuştum ve 10 gün sonra gittiğimde pihti var diyerek tekrar temizleme yapıldı ama sonrasında herhangi bir kontrole cagirmadi doktor ve ben o zaman dan bu yana 2 kez adet oldum ilki 43. Gün 2.si ise 44.gun ve suan 40. Gunumdeyim hala yok hamile olma ihtimalim de yok bu arada daha önce 32_33 günde adet olurdum böyle duzensizlik yaşayan var mı yardımcı olun lütfen
Slm arkadaşlar 3 kayıp ta 2. Kurtajimi Kasım ayında olmuştum ve 10 gün sonra gittiğimde pihti var diyerek tekrar temizleme yapıldı ama sonrasında herhangi bir kontrole cagirmadi doktor ve ben o zaman dan bu yana 2 kez adet oldum ilki 43. Gün 2.si ise 44.gun ve suan 40. Gunumdeyim hala yok hamile olma ihtimalim de yok bu arada daha önce 32_33 günde adet olurdum böyle duzensizlik yaşayan var mı yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?