Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLAR RAHİM TOPARLANINCA ZATEN KALIYORSUNUZ BİZ SADECE İLK BİR AY KORUNDUK 3.AY DOKTORA KONTROLE GİTTİM RAHİM TOPARLANMIŞ DEDİ VE ERTESİ AY HAMİLE KALDIM

İnş cnm dua et

Hamilelerin duası kabul olur

Ben çok stres yapıyodum hâlâ çok istiyorum biran evvel hamile kalmayı. Ama çokta takmıyorum artık olacağı varsa olur. Başka uğraşlarla meşgul edicem kendimi

Mrb bende 18 kasımda bebeğimin kalp atımı durması sonucu kurtaj oldum 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmış.aynen sizin gibi çok üzgündür nefes alamıyorum kimseyle konuşmak dahi istemiyordum.zaman geçtikçe üzüntü hafifledi kendime uğraşı buldum.geçici işlerse çalıştım ve kurtaj sonrası hemen testlerini yaptırmaya başladım her hafta hastane peşinde doktorunun peşinde koştum tüm testleri tetkikleri yaptırdım ve bugün oldu.doktorun artık korun!a dedi su an adetinin 3. Günü bitsin korunmaya çağın artık ve pıhtılaşma çıktı gebelik olunca kan civitici iğne kulanicam.sözlerde hastane vs derken zaman geçer inşallah.sonra sağlıklı bir
Gebelik gecirirsiniz inşallah.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞLLAH EN YAKIN ZAMAN DA ALIRSIN MUTLU HABERİ

Geçmiş olsun cnm cnm inş en kısa zamanda sağlıklı gebelik geçiririz

1,5 sene oldu. 3 ay korunmanın ardından halada hamile kalamadım.
Doğrusu umudumda kalmadı

Kürtaj olalı 33 gün oldu hala adet olmadım. Normal midir benim gibi olan var mı

[QUOThzeynephilalelifmeryem, po
st: 45157296, member: 731586"]Kürtaj olalı 33 gün oldu hala adet olmadım. Normal midir benim gibi olan var mı[/QUOTE]

Cnm 40 güne kadar normalmiş olursun bir hafta sonra olmazsan gidersin

Ben 27.günümde oldum cnm

Arkadaşlar ya ben bu ovulasyon testlerinden aldım. Sürekli tek çizgi var ve doğru yaptığım halde. Cuma günü doktora gittim yumurta 2-3 güne çatlar derdi. Testi yine yaptım negatif. Acaba yumurtam çatlamıyor mu? Eylül'de hamile kaldım ama Aralıkta alındı. Vücut düzenim mi değişti ne oldu ki. Bu arada 28 günde bir adet oluyorum.

Cnm bence doktor kontrolünde ol yumurtanın çatlatıp çatlamadını en iyi takiple doktorun anlayabilir

Bu ay tutmazsa eğer diğer ay adet olunca gidip doktor kontrolünde olayım dimi en iyisi o.

Bence de cnm.

Benim ablmda adet olamıyordu yumurtası çatlamıyordu doktor kontrolünde oldu bir kaç ay klomen iğnesi vuruldu olmazsa artık aşılamaya geçilecekdiki hamile kaldı şükür.

İnş hepimiz hayırlısıyla kalırız cnm

Allah bağışlasın inşallah şimdiden,darısı isteyen herkese

Slm arkadaşlar 3 kayıp ta 2. Kurtajimi Kasım ayında olmuştum ve 10 gün sonra gittiğimde pihti var diyerek tekrar temizleme yapıldı ama sonrasında herhangi bir kontrole cagirmadi doktor ve ben o zaman dan bu yana 2 kez adet oldum ilki 43. Gün 2.si ise 44.gun ve suan 40. Gunumdeyim hala yok hamile olma ihtimalim de yok bu arada daha önce 32_33 günde adet olurdum böyle duzensizlik yaşayan var mı yardımcı olun lütfen

Cnm geçmiş olsun bende 26 günde bir oluyordum
Şuan 23 günde bir oluyorum
İnş eski düzemimiz gelir

Canim çok geçmiş olsun düşümlerinin sebebi nedir ?bende 3kayip yasadim niye temizleme işlemi yapilmis bendede pihti oldu ilaçla atmam saglandi adet düzensizliği normal canim düzene girer merak etme ama yinede kontrole git bence başka doktora git olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…