Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sence bunun için yargilanmali miyim soruma cevap mi almaliyim.Sebebini ise bilmeden yargılama
Nişanlınla ne yaşadığın kimseyi ilgilendirmez. Ama düşük yada başka bir sağlık sorunun olmadığı halde kontrasepsiyon amaçlı kürtajı tabiki yargılarım. Çocuk istemiyosan korunma yöntemleri var. Bence korunma yöntemlerini öğrenmen daha doğru olur.

Senin yargilamalarin sana gore

Senin doğruların sana doğru.Soruma cevap verebilecek insanlar yazarsa burasi daha verimli bir yere dönüşür

Senin yargilamalarin sana gore
rumeysa3 seni yargılamamış S sevgiperisi . Mecburen yapılan kürtaj bile rahme ne kadar zarar veriyor. Ki sen kürtajı doğum kontrol yöntemi olarak kullanıyor gibisin. Nişanlınla neler yaşadığına kimse birşey demiyor. İlerleyen yıllarda "keşke kürtaj olmasaydım" dememeni dilerim. Doğuramayacağı iki bebeğe hamile kalmış ve şimdi yumurtlama günlerini iple çeken biri olarak tavsiye ediyorum sana.

Eczaneden alacağın bir gebelik testi ve pazartesi vereceğin bir tüp kan hamile misin sorusunu cevaplar. İnşallah değilsindir. Hap kullan. Oldukça güvenli.

Slm arkadaşlar kurtaj(10 kasim)sonrasi ilk adetimi 42. Günde 22 aralık ta oldum 2.adetimi ise hala olmadım gebelik olabilir mi yoksa böyle duz3nsizlikler olabilir mi b3nim gibi yaşayan var mı? Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler

mrb arkadaşlar bnde bebeğimi kaybettim 11 haftalık diye gitmiştik malesef 8+5 günlükken kalbi durmuş ben anlamadm hastaneye gidince öğrendim rabbim ikincisinde böyle bişey yaşatmasın zor kurtaj dan sonra kanama devam etmesi normal mi

EVET NORMAL CANIM KAÇ GÜNDÜR DEVAM EDİYOR BENİM 5 GÜN DEVAM ETTİ AZALARAK

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BU ARADA RABBİM BİRDAHA YAŞATMASIN

EVET NORMAL CANIM KAÇ GÜNDÜR DEVAM EDİYOR BENİM 5 GÜN DEVAM ETTİ AZALARAK
cvp verdiğin için sağol canm ben salı günü kurtaj oldum hala kanamam var ama yoğun değil karnımda hala ağrılar oluyo normaldir dimi

cvp verdiğin için sağol canm ben salı günü kurtaj oldum hala kanamam var ama yoğun değil karnımda hala ağrılar oluyo normaldir dimi

NORMAL CANIM BENİM 5 GÜN DEVAM ETTİ AZALARAK AĞRI OLMASI DA NORMAL MERAK ETME

sağol canm allah razı olsun sen hamilesin sanırım
EVET CANIM BENDE 18 EYLÜLDE KÜRTAJ OLMNUŞTUM ŞİMDİ ALLAH TEKRAR NASİP ETTİ İNŞALLAH BU DEFA SAĞLIKLA DEVAM EDER İNŞALLAH SANA DA RABBİM TEKRAR VERİR UMUDUNU KAYBETME YETER Kİ

NORMAL CANIM BENİM 5 GÜN DEVAM ETTİ AZALARAK AĞRI OLMASI DA NORMAL MERAK ETME
anladım canm sen bebeğini kaç haftalıkken kaybetmiştin inşallah ikicisini sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız

anladım canm sen bebeğini kaç haftalıkken kaybetmiştin inşallah ikicisini sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
AMİN CANIM İNŞALLAH 8 HAFTALIKKEN GELİŞMEDİĞİ İÇİN KÜRTAJ OLDUM

EVET CANIM BENDE 18 EYLÜLDE KÜRTAJ OLMNUŞTUM ŞİMDİ ALLAH TEKRAR NASİP ETTİ İNŞALLAH BU DEFA SAĞLIKLA DEVAM EDER İNŞALLAH SANA DA RABBİM TEKRAR VERİR UMUDUNU KAYBETME YETER Kİ
rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah zor gercekten inşallah bizde istiyoruz hemen olsun ama rabbim ne zaman nasip ederse artk sen hemen hamile kalmışsın ne güzel salı günü kontrolum var bakalm dr.ne diycek inşallah beklemeyiz uzun süre

CANIM 3 AY BEKLE DİYORLAR GENELDE DOKTORLAR SAĞLIKLI GEBELİK İÇİN YADA EN AZINDAN 2 ADET GEÇSİ,N DİYORLAR ÜZERİNDEN SEN YETER Kİ ÜMİDİNİ KAYBETME VE KENDİNE DİKKAT ET SABIRLI OL ÇOK ÜZTÜNE DÜŞERSEN OLMUYOR STRES ETKİLİYOR BİZ MESELA BU AY BIRAKTIK ÖBÜR AYA DENERİZ DEDİK RABBİM MUCİZE VERDİ

AMİN CANIM İNŞALLAH 8 HAFTALIKKEN GELİŞMEDİĞİ İÇİN KÜRTAJ OLDUM
rabbimin gücüne gitmesin ama hep 8 haftalıkken kalbi duruyo genelde bebeklerin benim karnımda 1.5 hafta ölü durmuş şükür bana bişey olmadı elhamdullah nasip ya

rabbimin gücüne gitmesin ama hep 8 haftalıkken kalbi duruyo genelde bebeklerin benim karnımda 1.5 hafta ölü durmuş şükür bana bişey olmadı elhamdullah nasip ya
ÖNEMLİ OLAN SÜREÇ O CANIM İSYAN ETMEZSEK ZATEN BİZİ YENİDEN ÖDÜLLENDİRİYOR EMİN OL

anladım canm zaten bizde 2/3 ay bekleyelim diyoruz ilk gebeliğimdi 2.5 sene oldu evleneli istedikten 9 ay sonra hamile kalmıştım bu sefer inşallah bu kadar beklemeyiz dualarında bizi eksik etme canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…