Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım canm zaten bizde 2/3 ay bekleyelim diyoruz ilk gebeliğimdi 2.5 sene oldu evleneli istedikten 9 ay sonra hamile kalmıştım bu sefer inşallah bu kadar beklemeyiz dualarında bizi eksik etme canm

ETMEM CANIM HERKESE EDİYORUM İNŞALLAH KABUL OLUR ARI SÜTÜNÜ TAVSİYE EDERİM RAHİM KOLAY TOPARLANMASINI SAĞLIYOR VE GEBE KALMA İHTİMALİNİ 3 KAT ARTIRIYOR FOLİK ASİTE DEVAM ET İNOFOLİ ÖNERİRİM BEN ONU KULLANIM HEP

ÖNEMLİ OLAN SÜREÇ O CANIM İSYAN ETMEZSEK ZATEN BİZİ YENİDEN ÖDÜLLENDİRİYOR EMİN OL
isyan etmiyorum canm rabbimin vardır mutlaka bi bildiği ama aklıma geldikçe de ağlamıyo değilim ne kadar da olsa insanız annelik cok farklı benimsemeye başladıktan sonra kaybedince zor oluyo tabi herşey insanlar için benim yeni olduğu için etkisini üstümden pek atamadm

ben folik asit için folbiol kullanmıştım dr. vermişti şuan kullanmıyrm çünkü kurtaj sonrası doktor ilaç verdi onları kullanıyrm folik asiti bırak dedi

ben folik asit için folbiol kullanmıştım dr. vermişti şuan kullanmıyrm çünkü kurtaj sonrası doktor ilaç verdi onları kullanıyrm folik asiti bırak dedi

BANA DA DEVAM ET DEMİŞTİ CANIM AMA ARI SÜTÜNÜ KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM BEN KULLANDIM VE HALA DEVAM EDİYORUM...İNOFOLİC TE HAMİLELİK ŞANSINI ARTIRIYOR GENELDE ONU KULLANANLAR ERKENDEN KALIYOR CANIM

BANA DA DEVAM ET DEMİŞTİ CANIM AMA ARI SÜTÜNÜ KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM BEN KULLANDIM VE HALA DEVAM EDİYORUM...İNOFOLİC TE HAMİLELİK ŞANSINI ARTIRIYOR GENELDE ONU KULLANANLAR ERKENDEN KALIYOR CANIM
tamam canm salı günü kontrolum var dr.ne diycek bakalım duruma göre kullanırım bende sağol canm kafam dağılsın diye girmiştim konuşmak iyi geliyo cok teşekkür ederim :)

EVET CANIM BENDE 18 EYLÜLDE KÜRTAJ OLMNUŞTUM ŞİMDİ ALLAH TEKRAR NASİP ETTİ İNŞALLAH BU DEFA SAĞLIKLA DEVAM EDER İNŞALLAH SANA DA RABBİM TEKRAR VERİR UMUDUNU KAYBETME YETER Kİ
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle. Sizin de ilk gebeliğinizmiydi kürtaj olduğunuz. Benim iki hafta önce bebeklerimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum şimdi de korkuyorum bidaha gebe kalamazsam diye takıntı oldu bu bende resmen. Sizin hamile olmanıza sevindim. İnşallah benim de olur en kısa zamanda ama üç ay beklemem gerekmiş. Birde siz beklediniz mi üç ay. Kürtajdan nekadar süre sonra hamile kaldınız

Ben korunmadim ama 4. Ayda hamile kaldım rahim kendini toparladiginda tekrar kalıyorsunuz yeter ki dua edin ve stres yapmayın biz bu ay da olmaz dedik ama rabbim çok büyük oldu inşallah herkese nasip eder ve herkes sağlıkla kucağına alir

tamam canm salı günü kontrolum var dr.ne diycek bakalım duruma göre kullanırım bende sağol canm kafam dağılsın diye girmiştim konuşmak iyi geliyo cok teşekkür ederim :)

RİCA EDERİM CANIM AMA İNAN VE UMUDUNU KAYBETME SABIRLI DAVRAN STRES ÇOK ETKİLİYOR RABBİM DOĞRU ZAMANDA VERİYOR İNŞALLAHHH

Bende 14 ocakda kürtaj oldum 7+2 gunluk melegimin kalbi durdu.

Çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın
Ama hayırlısı buymuş isyan etmiyorum
İlk hafta kendinmde değildim ara ara aglıyordum.

İlk gebeligimdi ilk heyecanım ilk mutluluğum o benim hep ilkim olacak.

Doktorum bana folik asite devam iki ay korunma dedi

Ama bazı doktorlar hiç korunma vermiyormuş
Hurafeymiş bu.

Şuan kafama takılan kürtajdan sonra adet düzeni bozuluyormuki

Sizleri o kadar çok anlıyorum ki yaşadığım için

CANIM ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENDE 18 EYLÜLDE KÜRTAJ OLDUM 8 HAFTALIK BEBEĞİMİ KAYBETTİM GELİŞMEDİĞİ İÇİN KÜRTAJ OLDU..BANA DA DOKTOR KORUNMA VERMEDİ AMA BİZ İLK AY KORUNDUK HATTA İLİŞKİYE BİLE GİRMEDİK SONRA DEVAM ETTİK 3.AYDA DOKTORA GİTTİM RAHİM TOPARLANMIŞL DEDİ DENEYEBİLİRSİNİZ DEDİ 4.AYDA MUTLU HABERİ ALDIK AMA HENÜZ AİLELERE SÖYLEMEDİK KALP ATIŞINI BEKLİYORUZ KAN SONUCUM ÇIKTI AMA DOKTORA GİTMEDİM BU KEZ ACELE ETMEYECEĞİM ÇÜNKÜ DAHA ÇOK KÜÇÜK...KÜRTAJDAN SONRA İLK ADETİMİ 29 GÜN SONRA OLDUM SONRA Kİ ADETİM BİRİ İKİ GÜN BİRİ 5 GÜN GECİKTİ AMA BUNLAR NORMALMİŞ CANIM..RABBİM KİMSEYE BİR DAHA YAŞATMASIN BÖYLE ŞEYLER İNŞALLAH SENDE EN YAKIN ZAMANDA TEKRAR HAMİLE OLURSUN YETER Kİ İNAN

Teşekkürler cnm güzel dileklerin için
Banada iki ay korunma verdi ama ben sadece bir adet koruncam.

Evet cnm ilk biraz tecrübesizlik oluyor yada biraz heyecan hemen gidiyorsun kese bile gözükmüyor doktor net göremeyince alttan bakmak istiyor.
en az 6 hafta sonra gideceksin.

Ben söylemiştim kayınvalidemlere falan ama Rabbim bir daha nasip ederse söylemiycem erkenden.

Cnm birde kürtaj olduğun ilk gündenmi yoksa kanama bittikten sonramı hesaplanıyor.

Bu arada çok sevindim cnm Tebrikler

Bu defa sağlıklı bir şekilde melegine kavuşursun inş

Amin canım inşallah rabbim kimseye bir daha yaşatmasın yaşattığının da yüzünü güldürsün tekrardan..bende sadece anneme söyledim oda doktora gitme dedi eeşim ben annem biliyoruz bu kez. ilkinde o heyecana bende yenildim canım ama dediğim gibi bu kez öyle yapmayı düşünmüyorum kendime dikkat ediyorum.. kürtaj olduğun günü adetinin ilk günü say demişti doktor ona göre saydım bende tam 29.günde olsun sonra gecikmeler oldu tabi ama çok normal canım..daha 5. haftadayım.. 7. haftada falan gitmeyi düşünüyorum sende kendine dikkat et üşütme canım... arı sütü kullandım ben bu gebeliğim içinde 3,3 kat artırıyormuş ayrıca rahimin kolay toparlanmasını sağlıyormuş canım korunmayı bırakınca eşinede kullandır.

Çok iyi yapmışsın cnm .

Tmm cnm nerden bulabilirim arı sütünü ve ne kadar günde kaç kez

Çok iyi yapmışsın cnm .

Tmm cnm nerden bulabilirim arı sütünü ve ne kadar günde kaç kez

BEN İNTERNETTEN ARAŞTIRIP ALMIŞTIM CANIM EN SON 170 TL YE ALDIM BEN SABAH AKŞAM YEMEKTEN ÖNCE VEYE SONRA FARK ETMEZ AMA YARIM SAAT FARK OLACAK ARADA..MARKETTE SATILANLARIN İÇİNDEKİ ORAN ÇOK AZ GENELİ POLEN OLUYIR O YÜZDEN AKTARDA FALAN DA VARDIR

Tmm cnm çok teşekkürler

CANIM İNŞALLAH FAYDASINI GÖRÜRSÜNNN İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA İSTEYEN HERKESİ İÇİNDE DE BİZİM KUCAKLARIMIZ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DOLAR

İnş cnm .

Son bir şeyi sormayı unuttum kürtaj olanlara soruyorum
Genelde.

Sorun bebekmiymiş sizmiymişsiniz.

K.bakmayın çok soru sordum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…