Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ne güzell allah yavrularınızı size bağışlasın, bizlerede nasip etsin.
allah razı olsun süper moral oldu :) teşekkürler
amin cnm cümlemizden razı olsun inşallah. kürtaj olanların hamile kalmalarının eli kulağındadır bu konu heran hamileyim haberleriyle bambaşka bir boyut kazanıcak hazırlıklı olun yani:))))

Canım epeydir girememişitim, naptın.Adet oldun mu? Eğer olmadıysan biraz daha bekle ve dr.a git bence.Çünkü 40 ında hamile kalanlarda çok çünkü.Güzel haberlerle bekliyorum inş...
Canım nasılsın? Bende sana yazacaktım bugünlerde:) Meleğin nasıl ? İnş bu güzel müjdenin darısı hepimizie olsun ... Senin de meleğine uzun ömürler olsun inş...
Darısı hepimize o zaman :))
amin cnm cümlemizden razı olsun inşallah. kürtaj olanların hamile kalmalarının eli kulağındadır bu konu heran hamileyim haberleriyle bambaşka bir boyut kazanıcak hazırlıklı olun yani:))))
İnş , birileri başlasın artık bu haberi vermeye di mi :)) Ben bu ay ben veririm sanmıştım ama olmadı :) Hadi bakalım kızlar güel haberlerle gelin artık :)

Ceza83; Canım sen nasılsın? Sen de var mı bi gelişme? Kanaman bitti mi artık?

amin cnm cümlemizden razı olsun inşallah. Kürtaj olanların hamile kalmalarının eli kulağındadır bu konu heran hamileyim haberleriyle bambaşka bir boyut kazanıcak hazırlıklı olun yani:))))

amiiiiiiinnnnnnnnn inşallah...........

Canım nasılsın? Bende sana yazacaktım bugünlerde:) Meleğin nasıl ? İnş bu güzel müjdenin darısı hepimizie olsun ... Senin de meleğine uzun ömürler olsun inş...

İyiyim hayatım sen nasılsın?

O da iyi canım En son 29 Aralık'ta gittik, 2'li testimizi yaptırttık. Çok şükür herşey yolunda 2 hafta sonra tekrar randevumuz var, inşallah herşey yolundadır yine. Amin canım benim çok sağolasın.

İnşallah canım ben hamileyim haberini en kısa sürede duyarım sizlerden. Dualarım sizinle

allah sağlıcakla kucağına almak nasip eylesin,

aynen aynen, ben bu ay regl olmayı beklicem eğer sorun yoksa şubatta deneyebileceğiz benim daha çoooooooooook beklemem gerekli, her gün girip bakıyorum:) iyi haberler bekliyorum.

Canım epeydir girememişitim, naptın.Adet oldun mu? Eğer olmadıysan biraz daha bekle ve dr.a git bence.Çünkü 40 ında hamile kalanlarda çok çünkü.Güzel haberlerle bekliyorum inş...

Yok tatlım daha olmadım. Göğüs büyütoyorum göbek büyüteceğime ben de :92: Bu düşüğün bir fena tarafı da 7 haftada iştahım çoktu, yedim yedim kilo aldım, tam bulantıların başlayacağı, kilo verilecek zaman düşük oldu, hepsi bana kaldı. Ah ama gelsin o sıpa, tombul tosun yapmazsam onu ben de :) Yahu 5 kilo aldım, 52 kilo hamile kaldım, 57 kiloyum şimdi. Sağlıklı olayım, çabuk toparlıyayım diye diyet falan da yapamıyorum. Umarım sağlıklı sıhhatli hamişşler oluruz bu sefer :) Sende durumlar nedir?

Son düzenleme:
merhaba benimde bebegim 1.5 ay önce beni terketti çok üzüldüm ama elden bişi gemiyo şimdi yeniden denemek istiyorum ama korkuyorum

geçmiş olsun bende aynısını yaşadım anlıyorum

Kızlaaarr! Düşükten tam 34 gün sonra, yani bugün ilk adetimi oldum. Biz korunmamıştık, hamilelik durumu da olabilir diyorduk ama ben hep hayırlısıysa olsun dedim, en azından içim rahatladı, yumurtlama takibim kolay olacak diye sevindim bile regl olduğuma. Yani maraton yeniden başlıyor :)

hayırlısı böyleymiş bak..için rahat ne güzel..benim kürtajın üstünden 53 gün geçmesine rağmen halen devam ediyor kanamam..umarım önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız

Ceza83; Canım sen nasılsın? Sen de var mı bi gelişme? Kanaman bitti mi artık?

günaydın canım...benim durumum aynı devam ediyo durmak yok kanamaya devam..sen nasılsın?bu arada ev aldık..2 ay içinde hayatımda çok şey değişti..ev uğurlu gelir umarım..öptm kib

hayırlısı böyleymiş bak..için rahat ne güzel..benim kürtajın üstünden 53 gün geçmesine rağmen halen devam ediyor kanamam..umarım önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız
Sağol canım, inşallah hayırlısı olur. Doktorun ne ne dedi bu devam eden kanama durumuna? Yavaş yavaş atıyordur belki, sen kendini iyi hissediyorsan sorun yoktur bence. Hepimiz için hayırlısı...

Sağol canım, inşallah hayırlısı olur. Doktorun ne ne dedi bu devam eden kanama durumuna? Yavaş yavaş atıyordur belki, sen kendini iyi hissediyorsan sorun yoktur bence. Hepimiz için hayırlısı...

doktora gideli 10 gün oldu herhalde bir sorun yok olabilir dedi ultr. kontrol etti. o yüzden bir daha gitmedim devan ederse önümüzdek hafta bir daha gideceğim..biraz bu durumdan sıkılmaya başladım..her tuvalete gidilşimde kürtaj aklıma geliyor..

Kuzenimin de benzer bir durum olmuştu geçen yıl, kürtaj sırasında tahriş olmuş, kolay kapanmamış yara, o yüzden olabilir demiş doktor. Sanırım gebelik ürünüyle falan alakalı değil bu. Ciddi bir sorun olduğunu sanmam ama yine de görün doktora tabi. Moralini de bozma hiç. Biz de adet olmadan denemeler yapmıştık, ama iyi ki tutmamış. Şimdi kan pıhtıları geliyor. Ancak şimdi gerçek anlamda temizleniyor. Senin belki sürecin bir parçası olarak devam ediyordur kanaman. Offf ne zor işmiş ya

Son düzenleme:

evet öncesi sorun sonrası sorun...ay hamilemiyim yok kanamam bitmedi:) Allah daha büyük sıkıntılar,acılar vermesin..ben bunun için gittim olabilir, istiyorsan ilaçla keselim kanamayı dedi..ben istemedim,doğal sürecine bırakmak istedim..ama 2-3 gün daha devam ederse tekrar gideyim bari..

sevindim canım en azından ikilemden kurtulmuşsun, bir dahaki aya inşallah bebiş haberini alırız.

sevindim canım en azından ikilemden kurtulmuşsun, bir dahaki aya inşallah bebiş haberini alırız.

Sağol tatlım, inşallah. Bu arada çevremdeki herkes hamilelik haberi veriyor, oynatmama az kaldı :) Bir de düşüğü bilmeyenler "e hadi sıra sizde artık" demiyorlar mı... En kısa zamanda daha güzel şeyler paylaşma dileğiyle...

En kötüsü çevre baskısı..Hamileliğini paylaşırsın bir dert paylaşmazsın ayrı dert.Benim de 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum..40 gün sonra regl gördüm ve rutin kontrolüm için tekrar dr.a gideceğim.Herşeyin hayırlısı diyoruz elbette..Ama bana ders kalan 3 ay geçmeden çevre ile hamileliği paylaşmamak.Sonradan daha büyük hayal kırıklıkları olabiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…