- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
amin cnm cümlemizden razı olsun inşallah. kürtaj olanların hamile kalmalarının eli kulağındadır bu konu heran hamileyim haberleriyle bambaşka bir boyut kazanıcak hazırlıklı olun yani:))))ay ne güzell allah yavrularınızı size bağışlasın, bizlerede nasip etsin.
allah razı olsun süper moral oldu :) teşekkürler
Canım epeydir girememişitim, naptın.Adet oldun mu? Eğer olmadıysan biraz daha bekle ve dr.a git bence.Çünkü 40 ında hamile kalanlarda çok çünkü.Güzel haberlerle bekliyorum inş...Kızlar ben hala adet olmadım. Bugün tam 30 gün oldu düşük yapalı. Açıkçası korunmadık eşimle.Ama yumurtlama dönemini geçirip geçirmediğimi bilmiyorum. Göğüslerde acı ve kasıklarda rahatsızlık hissi pek olmadı. Başlar gibi oldu ama eskisi gibi belirgin değildi. Ama göğüslerim aşırı derecede büyüdü bu birkaç gündür. Kafam karmakarışık. Düşükten önce adetim 32 günde bir oluyordu. Gecikmiş sayılmaz henüz ama korunmadık ya, soru işaretleri var kafamda kocaman kocaman :) Offfff
Canım nasılsın? Bende sana yazacaktım bugünlerde:) Meleğin nasıl ? İnş bu güzel müjdenin darısı hepimizie olsun ... Senin de meleğine uzun ömürler olsun inş...Canım öncelikle geçmiş olsun. Bende senin gibi boş gebelik nedeiyle kürtaj oldum. Ve şuan yeniden hamileyim. Allah'a şükürler olsun ki bebeğim çok sağlıklı
Sakın kendinizi strese sokmayın. Bende en başlarda çok stres yapıyordum. Eşimle bebek yapmaya karar verdiğimiz ay hemen hamile kaldım. Dilerim sizlerde en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz.
Bu arada ben kürtajdan tam 40 gün sonra regl olmuştum.
Darısı hepimize o zaman :))bende ilk bebeğimi 5 buçuk haftalıkken düşürmüştüm. ve aynı duygular olmuştu bir daha bebeğim olcakmı diye ama şimdi gülüyorum o günlere çünkü kürtajın yeri hemen dolar derler yani hamile kalabilirmiyimin yerine aksine kürtajdan sonra rahim temizlendiği içinmidir neden bilmiyorum hemen hamile kalınıyor bendede öyle oldu. kürtajdan hemen 1 buçuk ay sonra hamile kaldım bu süre içinde korunmalı zamanda vardı düşünün artık.hatta kürtajdan önce 4 ay hamile kalamıyordum hatta doktora gitmiştik 7 aylık evliydik doktor bize gülmüştü ne aceleniz var diye:))))) kızım 5 buçuk aylıkkende oğluşuma hamile kaldım şimdi 14 ay arayla iki bebeğim var:))) yani kürtajın bereketi baya oldu ablamdada aynı şekilde oldu kürtaj ardından hemen hamilelik oğlu 8 aylıkken hemen 2. bebişide olmuştu...
merak etmeyin kızlar moralinizi yüksek tutun sonra gülceksiniz bu endişeli günlerinize:)))
İnş , birileri başlasın artık bu haberi vermeye di mi :)) Ben bu ay ben veririm sanmıştım ama olmadı :) Hadi bakalım kızlar güel haberlerle gelin artık :)amin cnm cümlemizden razı olsun inşallah. kürtaj olanların hamile kalmalarının eli kulağındadır bu konu heran hamileyim haberleriyle bambaşka bir boyut kazanıcak hazırlıklı olun yani:))))
amin cnm cümlemizden razı olsun inşallah. Kürtaj olanların hamile kalmalarının eli kulağındadır bu konu heran hamileyim haberleriyle bambaşka bir boyut kazanıcak hazırlıklı olun yani:))))
Canım nasılsın? Bende sana yazacaktım bugünlerde:) Meleğin nasıl ? İnş bu güzel müjdenin darısı hepimizie olsun ... Senin de meleğine uzun ömürler olsun inş...
İyiyim hayatım sen nasılsın?
O da iyi canımEn son 29 Aralık'ta gittik, 2'li testimizi yaptırttık. Çok şükür herşey yolunda 2 hafta sonra tekrar randevumuz var, inşallah herşey yolundadır yine. Amin canım benim çok sağolasın.
İnşallah canım ben hamileyim haberini en kısa sürede duyarım sizlerden. Dualarım sizinle
Canım epeydir girememişitim, naptın.Adet oldun mu? Eğer olmadıysan biraz daha bekle ve dr.a git bence.Çünkü 40 ında hamile kalanlarda çok çünkü.Güzel haberlerle bekliyorum inş...
Canım nasılsın? Bende sana yazacaktım bugünlerde:) Meleğin nasıl ? İnş bu güzel müjdenin darısı hepimizie olsun ... Senin de meleğine uzun ömürler olsun inş...
Darısı hepimize o zaman :))
İnş , birileri başlasın artık bu haberi vermeye di mi :)) Ben bu ay ben veririm sanmıştım ama olmadı :) Hadi bakalım kızlar güel haberlerle gelin artık :)
Ceza83; Canım sen nasılsın? Sen de var mı bi gelişme? Kanaman bitti mi artık?
allah sağlıcakla kucağına almak nasip eylesin,
Canım epeydir girememişitim, naptın.Adet oldun mu? Eğer olmadıysan biraz daha bekle ve dr.a git bence.Çünkü 40 ında hamile kalanlarda çok çünkü.Güzel haberlerle bekliyorum inş...
Bende 3 aylık hamileyken düşük yaptım ve kürtaj oldum.Üzerinden 1 sene 4 ay geçti ve hala hamile kalamadım.Ama düşük yapıp hemen hamile kalıp doğum yapan arkadaşımda var.Bu durum herkeste farklı oluyor ümidimizi kaybetmeyelim herşeyde bir hayır vardır mutlaka.
Herzaman hakkımıkzda hayırlıysa olsun diye dua ediyorum.
Kızlaaarr! Düşükten tam 34 gün sonra, yani bugün ilk adetimi oldum. Biz korunmamıştık, hamilelik durumu da olabilir diyorduk ama ben hep hayırlısıysa olsun dedim, en azından içim rahatladı, yumurtlama takibim kolay olacak diye sevindim bile regl olduğuma. Yani maraton yeniden başlıyor :)
Ceza83; Canım sen nasılsın? Sen de var mı bi gelişme? Kanaman bitti mi artık?
Sağol canım, inşallah hayırlısı olur. Doktorun ne ne dedi bu devam eden kanama durumuna? Yavaş yavaş atıyordur belki, sen kendini iyi hissediyorsan sorun yoktur bence. Hepimiz için hayırlısı...hayırlısı böyleymiş bak..için rahat ne güzel..benim kürtajın üstünden 53 gün geçmesine rağmen halen devam ediyor kanamam..umarım önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız
Sağol canım, inşallah hayırlısı olur. Doktorun ne ne dedi bu devam eden kanama durumuna? Yavaş yavaş atıyordur belki, sen kendini iyi hissediyorsan sorun yoktur bence. Hepimiz için hayırlısı...
doktora gideli 10 gün oldu herhalde bir sorun yok olabilir dedi ultr. kontrol etti. o yüzden bir daha gitmedim devan ederse önümüzdek hafta bir daha gideceğim..biraz bu durumdan sıkılmaya başladım..her tuvalete gidilşimde kürtaj aklıma geliyor..
Kuzenimin de benzer bir durum olmuştu geçen yıl, kürtaj sırasında tahriş olmuş, kolay kapanmamış yara, o yüzden olabilir demiş doktor. Sanırım gebelik ürünüyle falan alakalı değil bu. Ciddi bir sorun olduğunu sanmam ama yine de görün doktora tabi. Moralini de bozma hiç. Biz de adet olmadan denemeler yapmıştık, ama iyi ki tutmamış. Şimdi kan pıhtıları geliyor. Ancak şimdi gerçek anlamda temizleniyor. Senin belki sürecin bir parçası olarak devam ediyordur kanaman. Offf ne zor işmiş ya
Kızlaaarr! Düşükten tam 34 gün sonra, yani bugün ilk adetimi oldum. Biz korunmamıştık, hamilelik durumu da olabilir diyorduk ama ben hep hayırlısıysa olsun dedim, en azından içim rahatladı, yumurtlama takibim kolay olacak diye sevindim bile regl olduğuma. Yani maraton yeniden başlıyor :)
sevindim canım en azından ikilemden kurtulmuşsun, bir dahaki aya inşallah bebiş haberini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?