inşalllah tatlım ne bilim bu ay sizlerden umutluyum :)
bu arada ben iyiyim sanki gribim geçti ama tetikteyim, sende iyisin son 5 gün,
ya olmazsada üzülmek umutsuzluk yok, devam :)
öpüyorum.
inş canım ya bu ay güzel bi haber çıksın artık topiğimizden :) umut olsun birileri bizlere :)
evet ya son 4 kaldı :) ama nasıl adet ağrılarım var anlatamam ilkindede adet ağrısıyla gelmişti, belimin ağrısı fenaydı şimdide böyle.Dilerim inş yine bebektendir tüm bunlar.
yarın test yapcam galiba dayanamıyorum bu ay, nedense çok merak ettim.içimdeki histenmi bilmiyorum artık.tabi bugün olmazsam yarın yaparım.Varsa inş hemen çıkarda iki arada bırakmaz beni.
Yoksa da artık napalım üzülmek yok, durmak yok çalışmaya devam sloganıyla devam etcez yolmuza :) ama ilkkez bu ay biraz üzülürüm gibi geliyo ama neyse hayır ararım altında.Ya artık bilmiyorum gerçekten var olduğundan mı yoksa olsun istediğimden mi, bebek var gibi bi his var.Neyse yarın benim için büyük gün :) sonuç ne olursa olsun yazcam :)
Sen nasılsın canım? ne var ne yok?
Canım bak gribe doğal ilaç tarifi vereyim sana. Eşim bununla ayağa kalktı. 5 limonun kabuklarını sebze soyucu ile soyuyorsun, 1 çay bardağı bal, 2 fındık büyüklüğünde taze zencefil, 5-6 yaprak nane ile rondodan geçiriyorsun. Sonra o 5 limonun suyu ve 5 su bardağı ılık su ile karıştırıyorsun bal iyice eriyene kadar ve tülbentle süzüyorsun. 1 Litreden fazla çıkıyor bu limonata ve ılık ılık içiyorsun canın istedikçe. Hm lezzetli, hem de doğal grip ilacı. Ben hiç sevmem midemi ilaçlarla doldurmayı. Bu tarz şeyler yapar içerim, bu kış hiç hastalanmadımŞiddetle tavsiye
canım çok lezzetli bişi oldu valla, tekrar teşekkürler.
bu arada ne var ne yok senden.
inş canım ya bu ay güzel bi haber çıksın artık topiğimizden :) umut olsun birileri bizlere :)
evet ya son 4 kaldı :) ama nasıl adet ağrılarım var anlatamam ilkindede adet ağrısıyla gelmişti, belimin ağrısı fenaydı şimdide böyle.Dilerim inş yine bebektendir tüm bunlar.
yarın test yapcam galiba dayanamıyorum bu ay, nedense çok merak ettim.içimdeki histenmi bilmiyorum artık.tabi bugün olmazsam yarın yaparım.Varsa inş hemen çıkarda iki arada bırakmaz beni.
Yoksa da artık napalım üzülmek yok, durmak yok çalışmaya devam sloganıyla devam etcez yolmuza :) ama ilkkez bu ay biraz üzülürüm gibi geliyo ama neyse hayır ararım altında.Ya artık bilmiyorum gerçekten var olduğundan mı yoksa olsun istediğimden mi, bebek var gibi bi his var.Neyse yarın benim için büyük gün :) sonuç ne olursa olsun yazcam :)
Ohh çok sevindim beğendiğine :) Ben de ovülasyon testleriyle boğuşuyorum bu aralar. 28 Şubatta ikinci çizgi silik de olsa vardı, kullanma kılavuzuna göre negatif diyor ama biz yine de çalıştık. Hem de preseedlerimizle. Bir gün ara verdik. Dün yine çizgi net değildi, yine çalıştık. Sanırım yanlış alarm oldu, ben yine hamile kaldığım ay olduğu gibi 20. gün yumurtlayacağım. Yine de çalışmaya devam, hazır bulunsun :) Bu arada preseedi tavsiye ederim. Normalde bende zaten vajinal kuruluk vardı. Bir de görev gibi yapınca daha zor oluyordu, çok rahat ettim. Bazı forumlarda uyguladıktan sonra akıp gittiğini söylüyorlar, öyle bir şey de olmadı hiç. Bu ay olmazsa tavsiye ederim. İnşallah gerek kalmaz ama :)
merhaba bende 1 ay önce kürtaj oldum ve yinede öyle çok istiyorumki bebeğim olsun.benimle aynı şeyleri yaşayan sizleri görünce daha buruk oldum.allah tez zamanda bebeklerimize kavuştursun bizi 2 gün sonra kontrole gidicem onu bile beklemeye sabrım yok bugün olsa başlıcam çalışmalara ama doktor ters giden bişey olduğunu söylerse diye beklemem gerektiğini biliyorum tekrardan kaybetmeyi göze alamam allah sağlık ve sabır versin hepimize..
sanada geçmiş olsun güzelimmm, allah bir daha göstermesin sen bakma benim yazdıklarıma ben istisnayım :) normalde insanlar kürtajdan sonra çok az bir olasılıkla sıkıntı yaşıyorlar.
önemli olan regl ki sanırım o sende düzgün, :) benim onda problemim var ilaçsız olamıyorum.
19 unda dr var, düşün ben 26 ekimde kürtaj oldum ve hala çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım ki dr gideceğimi en az 20 kere söyledim tekrar ettim :)))) ve bende ciddi problemlerin olduğunu düşünüyor ama dile getirmiyorum :) bakalım göreceğim.
sana gelince dr herşey çok güzel tam gaz devam diyecek gör bak :) seninde hamileliğini buradan duyururuz inşallah.
sevgiler
sağol canım gerçekten bayağı olmuş sen kürtaj olalı,ben kürtajdan 24 gün sonra adet oldum.yani onu adet diye düşünüyorum umarım öyledir:))bitti adetim yarın doktora gidicem.senin adetin kürtajdan öncedemi böyleydi?kürtajı özeldemi oldun devlettemi?sende biraz evham da var sanırım bendede var ama benim kontrol tarihim yakınya o yüzden pek söz etmedim :)) senin tarihinde çabucak gelsin çünkü hergün aynı şeyleri düşünmek yoruyor insanı inşallah hep beraber sevinçli haberlerle sevindiririz birbirimizi yakın zamanda ve bu sevinçlerle azıcıkta olsa üzüntülerimiz diner inşallah..
canım ya tabi ki teyzesi olacaksın/ız :) bende aynı şekilde, mi,nikler gelsinde bize teyze olalım.Kardeş gibi olduk burda değil mi :)canım inşallah hayırlısıyla sağlıklıca kuzu vardır, bende teyze olurum kız kardeşim yok zaten :)
ya artık hissler özlemler korkular birbirine karıştı, ilk seferde de demek öyle olmuştu.
biz bebek yapmaya karar vermiştik, 1.2. ay düzenli beraber olduk baktım olmuyor amannn dedim 3.ay kendiliğinden oldu bende de karın ağrısı göğüste hassasiyet vardı, test yapmıştım oda teyzemin zoruyla baktım klasik tek çizgi elimi yıkadım çöpe atacaktım bir baktım 2.çizgi ahhh ahhh hey gidi günler hey :) neyse canım dediğin gibi üzülmek yok, durmak yok çalışmaya devam allah hiçbirimizin kucaklarıı boş bırakmasın. ya zaten biliyorsun bizim öyle bir kalkanımız var kendimizin ördüğü iplemiyorum üzülmüyorum diyor içten içe bekliyoruz. ya dur inşallah vardır, gel gel gel bebek gel :)
yarın 4'ü ama daha erken değil mi? gerçi bende sabredemem öyle bir durum olsa, idrar mı kan mı yapacaksın.
bende işler yoğun akşam evde de çalışıyorum, başka biliyorsun hiçbir iddam yok bebek konusunda, bir sıkıntım olduğunu düşünüyorum dr gideceğim ya hem heyecanla ne diyecek acaba diyorum hemde ya çok olumsuz olursa ya bir daha bebeğim olmazsa düşünceleriyle boğuşup gidiyorum. bakalım neler olacak.
canım ya :) inş senden güzel haberler alırız bu ay diliyorum :) benimki fos çıktı, negatif yani.Hislerim yanlış alarm vermiş :) Sanırm çok kaptırmışım kendimiTatlım sabırsızlıkla bekliyoruz :) Bende de adet ağrısı gibi bir ağrı olmuştu ve göğüslerim patlayacak gibi şişmişti, üstlerine yatamıyordum. Bir de içimdeki o his tabi :) Hadi inşallah !
canımm özelde oldum kürtajımı, kürtajdan önce çok normaldi adetlerim 28 de 28 saat bile bilirdim.
evham hamilelikten kaldı üzerimde ama son 1,5 aydır daha rahatım, aynı dediğin gibi aynı şeyleri düşünüp düşünüp duruyordum gerçi yine düşünüyorum ama eskisi gibi değil kesinlikle. ama şu var ilk adetimi kürtajdan sonra ilk adetimi 65.günde oldum oda ilaçla sonrası ise hep ilaçla :) neyse dediğim gibi baklaım.
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, inşallah ya şöyle hepimizin bebeği olur sevinçlerimizi paylaşırız.
test yaptım negatifkızlar kısadan yazıyorum birazdan alıntılıcam mesajlarınızı....
canım ya tabi ki teyzesi olacaksın/ız :) bende aynı şekilde, mi,nikler gelsinde bize teyze olalım.Kardeş gibi olduk burda değil mi :)
Ama benim bu ayki ümidim bitti açıkçası, sabah test yaptım negatifti.Reglime 2 gün var ama 31 günde olduğum için 4+1 olması gerek gebeliğim yani olsaydı eğer kesin çıkardıHislerim yanılttıbiraz moralim bozuldu, bende dedim ya hiç olmazsa Ne bileyim hayırlıs ya, bende ilkinde korunurken hamile kaldım , ardından deneyince hemen olur sandım ama yok ya bu iş şans işiymiş onu anladım, ne de-iyeym rabbim artmasın hiçbirimize.Hayır eşimle tayinimiz için tek çare bebek diyoduk, kesin olur diyoduk o da olmuyo.Allah nasip ederse elbet olur ama eğer 6 ay sonra hamile kalırsam o bebk bizi kavuşturmuş olmayacak ki.. Bende de ne şansd var ya elimi neye atsam kurutuyorum
canım ya :) inş senden güzel haberler alırız bu ay diliyorum :) benimki fos çıktı, negatif yani.Hislerim yanlış alarm vermiş :) Sanırm çok kaptırmışım kendimi
canım ya tabi ki teyzesi olacaksın/ız :) bende aynı şekilde, mi,nikler gelsinde bize teyze olalım.Kardeş gibi olduk burda değil mi :)
Ama benim bu ayki ümidim bitti açıkçası, sabah test yaptım negatifti.Reglime 2 gün var ama 31 günde olduğum için 4+1 olması gerek gebeliğim yani olsaydı eğer kesin çıkardıHislerim yanılttıbiraz moralim bozuldu, bende dedim ya hiç olmazsa Ne bileyim hayırlıs ya, bende ilkinde korunurken hamile kaldım , ardından deneyince hemen olur sandım ama yok ya bu iş şans işiymiş onu anladım, ne de-iyeym rabbim artmasın hiçbirimize.Hayır eşimle tayinimiz için tek çare bebek diyoduk, kesin olur diyoduk o da olmuyo.Allah nasip ederse elbet olur ama eğer 6 ay sonra hamile kalırsam o bebk bizi kavuşturmuş olmayacak ki.. Bende de ne şansd var ya elimi neye atsam kurutuyorum
canım ya :) inş senden güzel haberler alırız bu ay diliyorum :) benimki fos çıktı, negatif yani.Hislerim yanlış alarm vermiş :) Sanırm çok kaptırmışım kendimi
yaaa olsun kuzum allah sana eşine sağlık versin kesinlikle dediğine katılıyorum bu iş şans işi bende öle hemen bebeğim olur diyordum. ilk gebeliğimde bile 2 mi 3 mü aydan sonra hamile kalmıştım baktım olmuyordu amannn demiştim o ay hamileydim.
ya tabii gelse hemen bebeklerimiz ne güzel olur hep beraber büyütürdük çok severdik hepsini hergün hatırmızı sorar göbek yarıştırırdık ama demek ki daha var zamanımız.
ya sende dr sor eğer uygunsa sanada jelden alalım ne dersin?
test yaptım negatifkızlar kısadan yazıyorum birazdan alıntılıcam mesajlarınızı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?