Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla bu hamilelik o kadar mucizevi birşey ki olmaz desen oluyor olur desen kalıyor... 1 arkadaşta adet gecikmesinden tam 10 gün sonra kanda çıkmıştı... kimisinde 3 - 4 gün önceden belli oluyor ... inş minik melek gizleniyodr tek temennimiz bu olabilir sanırım ..... pileo ya katılmaman ve pileonunda en yakın zamanda kırmızılaara kavuşması dileğimle :)

canım benim anladım görmediğini önemli değil yaa, krımızılar hala gelmedi bu ayın regl tarihine kadar bekleyip gideceğim canım doktora seninde olduğunu söylüyorsun ama senin kırmızılar gelmiş benimki gelmedi hala benim 2 hamileliğimde adetime 1 hafta kala tutmuştu canım dr. sata göre ikisindede aynı şeyi söylemişti bende bu nedenle hala umudumu yitirmedim belki hüsrana uğrayacağım ama adet gelene kadar stres değil mutluluk yaşayayım barii... benim adet döngüm çık kısa 23-24 günde bir oluyor kendi kafama göre senaryolar yazıyorum canım adetime 1-2 gün kala döllendiyse 1 hafta sonrada yerleşme kanaması olmuştur diyorum vee böylee bekliyorum işte bir sonraki adet tarihini koca bir hüsran belki ama umutlanmakda güzel bee tafcığım

süpersin canım, o akıntı adet olurken bende her ay olur bende onu yumurtaların atılmasına yorarımki her ayy adete yakında bu akıntı gelir bunuda yumurtlamaya yorarım aslında ateş ölçme evet düşünebilirim şu hastanelerdeki ateş ölçme aletiylemi yapıyorsun yanii cam olanla?nasıl yapıyorsun?yerleşmeden sonraki 3. gün demişsin yaa kahverengi akıntının kesildikten sonraki 3. günmü ben 2. gün yaptırdım 2.06 çıktı.4 gün sonrada idrarda baktım negatif çıktı böyle işte canım...

evet canım yaa bünyelerin farklı olduğunu bilemek zaten umudumu arttırıyor okudukça kendime yakın olanda umutlanıyor kendime uzak olan hamilelik belirtilerinde umutsuzlanıyorum herşeyin hayırlısı hepimizi için canım..

Canım al benden de o kadar. Ama benim düzenli oluyordu. Progestana bağlıyorum bakalım bir gelse de rahatlasam...

Pileo ben de sendenim canım... Gerçi yeni katıldım...

Amin....

HUZUR İÇİN KÜÇÜK SIRLAR
‎1- Ufak şeyleri dert etmeyin.
2- Erkenden kalkmaya alışın.
3- Hayatı olduğu gibi ...kabul edin.
4- Tenkit etme isteğinizi bastırın.
5- Bırakın ara sıra canınız sıkılsın.
6- Rastgele iyilikler yapmaya çalışın.
7- Başkalarını suçlamayı artık bırakın.
8- Herşeye hâkim olmaya çalışmayın.
9- Her an bir şeyler öğrenmeye açık olun.
10-İnsanların gözlerine bakın ve gülümseyin.
11-Bırakın, çoğu zaman başkaları haklı olsun.
12-Herkesin onayını alamayacağınızı unutmayın.
13-Her gün biraz vaktinizi, minnettarlık için harcayın.
14-Hizmeti, hayatın değişmez bir parçası haline getirin.
15-Sevgi kapasitenizi geliştirip, hayatınızı sevgi ile doldurun.
16-Gerçeği olduğu gibi kabul edin, çünkü hayat adil değildir.

Ben de umutlanmadım desem yalan olur be canım. Gelsin istiyorum yoksa boş hayallere kapılmak istemiyorum...

Bu yıl Temmuz ayında 5 cuma, 5 cumartesi, 5 Pazar bulunuyor. Bu 823 yılda bir olan bir durum. Buna "una borsa di soldi" yani bereket deniyor. Bu bilgiyi paylasan herkese dört gün icinde para yagiyormus, Feng Shui teorisine göre... :)))

bizede bol bol bebek yağması dileğimle :) yine bi umut .. temmuzun son haberi benden gelsin inş :)

canım kardeşim ozaman herkeze bereketli bir ayy diliyorum bende...her anlamda kim neyi istiyorsa ona yorsun...

canım kardeşim ozaman herkeze bereketli bir ayy diliyorum bende...her anlamda kim neyi istiyorsa ona yorsun...

amiinnnnn canım inş Allah herkesin gönlüne göre versin madem özel bi aydayız.. kimin ne dileği varsa rabbim kabul eylesin ... tez göndersin ...

yapma be candas tamda herşeyi oluruna bırakmıştım şimdi bu ayın özelliğine göre yeniden umut yeşerdi içimde. madem bu ay bereketli adetide beklerim bebeğide bu ay hepimize bereket getirir inşallah. hergün bi hamile haberi alırız...hepimize bebiş,sağlık, aşk, huzur, para getirsin.....

canım ovülasyon testi kullandım. bir de doktora gitmiştim ya o günler. doktor söyledi. yalnız o dikkat et hamile kalma şeklinde söyledi.

canım ovülasyon testi kullandım. bir de doktora gitmiştim ya o günler. doktor söyledi. yalnız o dikkat et hamile kalma şeklinde söyledi.

Ah bu doktorlar... Biri hemen dene diyor, biri olmasın diyor. Olsun, olsun...

Ben hepinizin dileğini biliyorum...

Erken doğum topiğinden bir arkadaş yazmış. Ben de Allah'ım hakkımda hayırlısı neyse o olsun ama benim istediğim hayırlı olan olsun diye dua ederdim ara ara bencilce bir dua mı diye düşünerek. Rahatladım:

Rabbim sizede nasip eder inşallah ama ben şunu bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyosam Hz. Ali hep şöyle dua edermiş: ALLAH'IM SEN BİZİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANLARIDA GÖNLÜMÜZE RAZI EYLE

Candaşcım iyiyiz çok şükür canım. yani şimdilik bişey yok. kısmen uyku hali başladı okadar.. Çok yakın zamanda seninde bu duyguyu tatmanı diliyorum.. Hem feng shui'ye göre, Hemde mübarek 3 aylar hürmetine. AMİN

kızlaaaaaarr nerdesinizzzz ya ben şoklardayım. kızlar gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı bu ne şimdi biri bişe desin bana. resmini çektim ellerimin titremesi geçince yükleyecem bakın diye.ya test yanlış olabilir mi.allahım ben bugün ölmesem daha ölmem heralde. ya can sıkıntısı işte bi tane vardı evde yapayyım tek çizgi görğünce kırmızları getirtebilrim dedim. bide soğan kürüne başlamıştım 4 gündür içmeden bi daha bakayım dedim bide bugün göğsüm sızlamıştı ya hani. hatta tam burda yazarken söyledimde size dedim bakayım bi daha sonra içeyim soğanı.yapmamla 2. çizgi çıktı. şoktayım.farlutal içmiştim ben söktürücü soğan suyu allahım sen esirge yarabbim.heyecandan yazamıyorum

testte bozuk olabilri değil mi? bide bugün çok az su içmiştim hatta sıvı alımım bugün çok azdı acaba etkiler mi idrarı.su içmededim diye çıkmış olamaz değil mi.ay iyice saçmaladım tamam susuyorum

Canım bildiğim kadarıyla yanlış pozitif pek olmuyor. Bir de zaten idrar yoğunken yapılmalı. Umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsin. Bir tane daha yapsana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…