kızlar birşey sormak istiyorum...
yerleşme kanaması olduktan ne kadar sonra kanda yaa idrarda sonuç verir? ben 20 haziranda adet olmalıydım olmadım 27 haziranda kahverengi lekelenmelerim başladı.. 30 haziranda bitti.. ben ayın birinde kanda baktırdım 2.06 çıktı yani yokk.. vee yerleşme kanaması adet tarihinde gelir deniyor ama benimki 1 hafta sonra geldi tabii yerleşmeyse oo geçen hamileliğimdeki gibi olduğu için yerleşme diyorum aynısın yaşadım ama onda hemen çıkmıştı idrarda hemen derken yerleşmenin başladığı tarihten sonraki 5. günde.. ama bunda çıkmadı zaten kanamada regl gecikmesinden sonra oldu...offf ne bileyim yaaa anlamadım hala bir umut var içimde negatifi görmeme rağmen allahım aklıma mukayyet ol yarabbimm:95::95:
bide pileonun dediği şey aklıma takıldı, adet olmadan yumurtlama olurmu diyee sormuşyaa bende adet olmadım ama 2 gün önce yumurtlama belirtisi olan afedersiniz sümüksü sıvı geldi..şimdi yumurtlamamı oldu yada hamileliktede böyle sıvı oluyormuki acebaa oyyyy oyyy ne tarafa dönsem bir soru işareti??ağlasammı gülsemmi...
destinacığım bu mesajı 1 temmuz akşamı yazmışsın ben haftasonları pek topiğe giremiyorum gözümden kaçmış.adetin gecikmiş gelince de kahverengi akıntı şeklinde gelmiş sonra devamında kırmızı gelmemiş bilemedimki şimdi bana bekarken olmuştu böyle birşey çok korkmuştum ama üşüttüğüm için olmuş kış ayıydı kar vardı dışarda, akıntı gelirken kasıklarımda hafif ağrı da oluyordu. bir kaç gün zift gibi katı kahverengi akıntımolmuştu sonra durmuştu 1-2 gün sonra da adet gelmişti bir kaç gün daha bekle ne bileyim en azından cumaya kadar bekle idrar testini yenilersin yine negatif çıkarsa pazartesi günü doktora gidip bir muayene ol derim :26:
yumurtlama akıntısı gördüğün her günü değerlendirmek lazım ne olur ne olmaz canım ateş ölçmeyi denesene orda herşeyi anlarsın vücudunda olup bitenleri inan kafan rajat olur bu şekilde yumurtam çatladı mı yumurtlayabildim mi acaba gibi sorular kalmaz aklında:26: yumurta kıvamı akıntı adet zamanında da kanamamla oluyor bazen benim yani kanamam uzayan akıntı şeklinde olabiliyor bazen:44: şimdi yerleşmeden yaklaşık 3 gün sonra kanda çıkar 6 gün sonra da idrarda yapacağın teste öğrenebilirsin hamileliği. senin gerçekten yumurtlayıp yumurtlamadığını bilemediğimiz için elimizdeki her negatif testi kötüye yormayalım bence:97:
valla bu hamilelik o kadar mucizevi birşey ki olmaz desen oluyor olur desen kalıyor... 1 arkadaşta adet gecikmesinden tam 10 gün sonra kanda çıkmıştı... kimisinde 3 - 4 gün önceden belli oluyor ... inş minik melek gizleniyodr tek temennimiz bu olabilir sanırım ..... pileo ya katılmaman ve pileonunda en yakın zamanda kırmızılaara kavuşması dileğimle :)
kızlar birşey sormak istiyorum...
yerleşme kanaması olduktan ne kadar sonra kanda yaa idrarda sonuç verir? ben 20 haziranda adet olmalıydım olmadım 27 haziranda kahverengi lekelenmelerim başladı.. 30 haziranda bitti.. ben ayın birinde kanda baktırdım 2.06 çıktı yani yokk.. vee yerleşme kanaması adet tarihinde gelir deniyor ama benimki 1 hafta sonra geldi tabii yerleşmeyse oo geçen hamileliğimdeki gibi olduğu için yerleşme diyorum aynısın yaşadım ama onda hemen çıkmıştı idrarda hemen derken yerleşmenin başladığı tarihten sonraki 5. günde.. ama bunda çıkmadı zaten kanamada regl gecikmesinden sonra oldu...offf ne bileyim yaaa anlamadım hala bir umut var içimde negatifi görmeme rağmen allahım aklıma mukayyet ol yarabbimm:95::95:
bide pileonun dediği şey aklıma takıldı, adet olmadan yumurtlama olurmu diyee sormuşyaa bende adet olmadım ama 2 gün önce yumurtlama belirtisi olan afedersiniz sümüksü sıvı geldi..şimdi yumurtlamamı oldu yada hamileliktede böyle sıvı oluyormuki acebaa oyyyy oyyy ne tarafa dönsem bir soru işareti??ağlasammı gülsemmi...
valla bu hamilelik o kadar mucizevi birşey ki olmaz desen oluyor olur desen kalıyor... 1 arkadaşta adet gecikmesinden tam 10 gün sonra kanda çıkmıştı... kimisinde 3 - 4 gün önceden belli oluyor ... inş minik melek gizleniyodr tek temennimiz bu olabilir sanırım ..... pileo ya katılmaman ve pileonunda en yakın zamanda kırmızılaara kavuşması dileğimle :)
evet canım yaa bünyelerin farklı olduğunu bilemek zaten umudumu arttırıyor okudukça kendime yakın olanda umutlanıyor kendime uzak olan hamilelik belirtilerinde umutsuzlanıyorum herşeyin hayırlısı hepimizi için canım..
Canım al benden de o kadar. Ama benim düzenli oluyordu. Progestana bağlıyorum bakalım bir gelse de rahatlasam...
Pileo ben de sendenim canım... Gerçi yeni katıldım...
yapmayın güzelim.keşke hamile olsaydımda hepinizi peşime taksaydım ama benim gecikme strestenMİŞ. umarım seninki geç döllenmedir ne bilim bebiş saklanmıştır bekliyodur. psrogestanla anneciğine tutunacaktır...ben bıraktım artık herşeyi akışına gelirse gelir gelmezse gelmez. bebeğede kırmızıya da açık kapım:))
Bu yıl Temmuz ayında 5 cuma, 5 cumartesi, 5 Pazar bulunuyor. Bu 823 yılda bir olan bir durum. Buna "una borsa di soldi" yani bereket deniyor. Bu bilgiyi paylasan herkese dört gün icinde para yagiyormus, Feng Shui teorisine göre... :)))
bizede bol bol bebek yağması dileğimle :) yine bi umut .. temmuzun son haberi benden gelsin inş :)
canım kardeşimozaman herkeze bereketli bir ayy diliyorum bende...her anlamda kim neyi istiyorsa ona yorsun...
Bu yıl Temmuz ayında 5 cuma, 5 cumartesi, 5 Pazar bulunuyor. Bu 823 yılda bir olan bir durum. Buna "una borsa di soldi" yani bereket deniyor. Bu bilgiyi paylasan herkese dört gün icinde para yagiyormus, Feng Shui teorisine göre... :)))
bizede bol bol bebek yağması dileğimle :) yine bi umut .. temmuzun son haberi benden gelsin inş :)
canım ovülasyon testi kullandım. bir de doktora gitmiştim ya o günler. doktor söyledi. yalnız o dikkat et hamile kalma şeklinde söyledi.İdrarda belli bir seviyeye ulaşmadan çıkmıyormuş. O yüzden cuma net çıkmayabilir. Ben kürtaj olanda adete 4 gün kala tek çizgi gördüm. Adet günü çift çizgiyi gördüm. Tabi bünyeden bünyeye fark eder. İnşallah çıkar am bir iki gün daha geç yapsan sanki daha mı iyi olur. Gerçi heyecandan beklenmiyor o daayrı mesele. Yumurtlama takibini nasıl yaptın?
yapmayın güzelim.keşke hamile olsaydımda hepinizi peşime taksaydım ama benim gecikme strestenMİŞ. umarım seninki geç döllenmedir ne bilim bebiş saklanmıştır bekliyodur. psrogestanla anneciğine tutunacaktır...ben bıraktım artık herşeyi akışına gelirse gelir gelmezse gelmez. bebeğede kırmızıya da açık kapım:))
Ağzından bal damlıyor güzelim. İnternetten araştırdım progestan adet geciktirici olarak da kullanılıyormuş. 3-7 gün arasında geciktirebiliyormuş. Benim önceki hamileliklerimde ara ara acıkınca hissedilen mide sızması gibi his olurdu. Arada yine oluyor. Aradaadet olacak gibi gurulduyor. Bu psikoloji insanı her şey hissettiriyormuş. Canım Allah da sana tez zamanda sağlıklı hamileleik versin. Biz de evrene mesaj yollayalım: Geleceksen gel artık... Belki gelir. (Adet ya da bebek...)
Hepimizin niyetini biliyorum
canım ovülasyon testi kullandım. bir de doktora gitmiştim ya o günler. doktor söyledi. yalnız o dikkat et hamile kalma şeklinde söyledi.
canım ovülasyon testi kullandım. bir de doktora gitmiştim ya o günler. doktor söyledi. yalnız o dikkat et hamile kalma şeklinde söyledi.
yapma be candas tamda herşeyi oluruna bırakmıştımşimdi bu ayın özelliğine göre yeniden umut yeşerdi içimde. madem bu ay bereketli adetide beklerim bebeğide bu ay hepimize bereket getirir inşallah. hergün bi hamile haberi alırız...hepimize bebiş,sağlık, aşk, huzur, para getirsin.....
Canım bildiğim kadarıyla yanlış pozitif pek olmuyor. Bir de zaten idrar yoğunken yapılmalı. Umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsin. Bir tane daha yapsana.testte bozuk olabilri değil mi? bide bugün çok az su içmiştim hatta sıvı alımım bugün çok azdı acaba etkiler mi idrarı.su içmededim diye çıkmış olamaz değil mi.ay iyice saçmaladım tamam susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?