Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydın hatta tünaydınnn,bişi sormak istiyorum şimdi çoğumuz ilk gebeliklerimizi sonuçlandıramasakda kısmen yaşadık,benim merak ettiğim ikinci gebeliktede aynı hamilelik belirtileri oluyomu yoksa anlaşılmıyomu çk merak ettim,özellikle bizim gibi başından kürtaj yada düşükle sonuçlanan gebeliklerde durum nasıl oluyo bilgisi olan paylaşabilirmi?

Sanırım kişiden kişiye değişir. Ben ertık anlayamıyorum. Birbirine karışıyor. Şöyle bilgi buldum.

Hamilelik (Gebelik) Belirtileri Nasıl Olur?

Asagida yer alan hamilelik (gebelik) belirtileri listemiz en cok gorulen durumdan aza dogru siralanmistir.

1-Mide bulantısı

2-Baş dönmesi

3-Tansiyon düşmesi

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık

5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı

8-Akıntı artması

9-Göğüslerde hassasiyet

10-Göğüslerde şişme

11-Göğüs uçlarının acıması

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması

13-Sık idrara çıkma

14-Uyku hali

15-Halsizlik

16-Ağızda kuruluk

17-Ağızda metal tadı hissetmek

18-Dudakların fosur fosur olması

19-Göz bebeklerinin büyümesi

20-İdrar kokusunda değişme

21-Kokulara aşırı hassasiyet

22-Gazlı olmak

23-Mide yanması

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması

26-Adet gecikmesi

27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme

28-Mide kazinmasi-cok acikma

Bebeğimonline.comden alıntı.

sağol canım teşekkür ederim,benim illk gebeliğimde bunların çoğunu yaşadım zaten ama acaba özelliklede bizim gibi olanlarda ikinci gebelik belirtileri nasıl onları merrak ettim aslındavaalla bunları okuyunca yemin ederim hamile gibi hissediyo insan kendini ya psikolojik tamamen

Beklenmeyen gün ne zamandı?

Beklenmeyen gün ne zamandı?

ayın 17 si canım ama beklenmeyen demeyelimde beklenen diyelim çünkü pek umudum yokzaten bu ayda olmazsam şu yazı atlatalım kardeşimi evlendireyim bol bol göbek atim ondan sonra şu ovülasyon testlerinden denemeyi düşünüyorum bakalım kısmet artık yaaa

Kısmet canım. Benim sipariş ettiğim test de kargoya verilmiş. 3 günde gelirmiş ama haftasonu dahil değil. Çarşambaya dek gelecek inşallah. İnşallah hayırlara vesile olur. Sen de bence uygun kampanya olunca al. Bu ay olmazsa al koy kenara bence. Bu ay eşimle keşke ayrı olmasaydım malum günlerde. Eşim seni de götüreyim diyor ama kayınvalide evi de olsa bu işleri oralarda denemek zor...:78:
Umarım bu ay sen ve Loneliness güzel haberler verir bizler...

sağol canım benim güzel dileklerin için evet bi tanesinin süresi uzunmuş 2013 falan diyo alıp kenara atabilirim belki ,sen dene umarım faydasını görürsün canım,valla eşinin uzakta olması zordur eminim allah yardımcınız olsun,doğru sölüyon öle ev dışında misafirlikte bende pek sevmiyom hem rahat olmuyo hemde banyo derdi falan zorr valla ama baktın çk zorda kalırsan mecbur kaçırmamak için yumurtlama günleri falan göze al derim,eşin annesini uzaklaştırsın yarım saat evden o bile yeter.

Canım kayınvalidemim genç değil. Bir de görümcem olacak. Pek de sıcak bakmıyorum aslında. Ne bileyim sanırım bu ayı atlatırım. Gitsem bile tutmama ihtimali de var rezil olduğumla kalırım. Gitmem sanırım. Umarım fayda görürüm.

Bir de acaba silikle başlayacak test sonra koyulaşacak sonra yine silikleşecek. Sonra da tamamen tek çizgi olacak sanırım. Acaba ilk silik çıkıncadan itibaren mi birliktelik gerekir? Bilen varsa yanıtlarsa sevinirim. Bir de çift çizgi görününce her gün mü olmalı?

valla benim gibisin aynı bende hiç anlamıyom o testlerden ya sırf beceremem diye şimdiye kadar almadımbelki taf anlar ya kızın bilmeediği şey yok maşallahh,o yardımcı olabilirdi ama ortalarda gözükmüyo,anladım evcimenler yanii o zman ya izine çıkın ayarlayın bi şekilde,geçen sene çalıştığım yerde bi çocuk vardı,çocuk yapacam karımla diye izinlerini istedi ve kullandı harbidende hamile kaldı karısı,o zmanlar çok gülmüştüm,tuhafıma gitmişti ne ayıp demiştim,insan böle şeyden izin istermi demiştim ama insanın başına gelince anlaşılmıyomuş,şu anda hiçde yadırgamıyorum vallahi,sende eşinde gerçekten istiyosanız böle şeyler yapmaktan çekinmeyin

İlahi Sinau, güldürdün beni vallahi... Ben diyemem ama...:78: Bakalım rast gele diyeyim...

İlahi Sinau, güldürdün beni vallahi... Ben diyemem ama...:78: Bakalım rast gele diyeyim...

ya tabiki bayan olarak çocuk yapacam izin verin diyemezsinde sağlık problerim var dersin atıyorum,yada ne bilim aynı zamnalrda izin tarihlerini kullanın.valla ben anlatıyomda benimki yanımda demesi kolay,allah sizede kolaylık versin canım zor valla ya ,en azından bahaneniz oluyo ben kürtaj olalı 3 ay oldu millet bana eee bebek yokmu diyo yaa,dedimki bismillah yaa daha yeni kaybettim diyorum ama kime anlatıyommmm,çevremdede heerkes bebek yapma peşinde yani bu sıralarr bebek yapmak İN,bebek düşünmüyozz AUT.bakalım kimler kırcak şeytanın bacağını ilkk

kızlar bende hamileyimm mutlumuyum???evet çok şükür ama kaygılıyım.bebek internetten bakıyorum 8 haftalık görünüyo doktor 7 diyo geriden geliyo ama pıt pıt kalbi atıyo yaaa.Allah ım inşallah sağlıklı olur.uzun süredir dinleniyordum giremedim.bütün gebelerin bebekleri hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin.yanlız hello kity göremedim bebegi iyidir inş.

canım öncelikle tebrikler,hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik olsun inş.....

canım hatırlıyorum seni evet bayağdır yoktun topikte gözünaydın canım çok sevindim,geç döllenme olmuş olabilir hiç sıkma canım benim tatlı canını,allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahhhh

aminn inşallah eşim çok istiyo bu sefer kendini çok kaptırdı bişey olursa en çok onun için üzülcem

aminn inşallah eşim çok istiyo bu sefer kendini çok kaptırdı bişey olursa en çok onun için üzülcem

hiç kötü düşşünme canım benim ,çok pozitif ol,her güne başlarken herşey çk güzel olucak de,bak pileo vardı bu topikte maşallah oda hamile,geçen bi yazısını okudum o kadar pozitifki herşey çk güzel olcak diyo sende öle düşün,ne güzel canım benim tadını çıkar,mutlu olllbizede çk dua ettt,vermek istediğin bi tüyo varmı bu arada bizee yeni hamiş olarak

eşim bazen geliyo karnıma dokunuyo felan adamı tersliyom hemen heveslenme diyorumm öncekinde umudum kırıldı ya bir türlü kendimi toparlayamıyorumcanım ben ovulasyon testlerinin faydasını gördüm yaa tavsiye ederim.iki tane kullanıyodum bi dijital olanlardan bide normal çizgili olanlardan emin olmak için:))inş. darısı başına sağlıklı sıhhatli

inan ben kendimi koydum senin yerine hak veriyorum ama yinede tadını çıkar ben kendi kendime söz verdim eğer bidaha olursa hiç kötü düşünmek yok,tadını çıkarcam,keyfini çıkarcam,nolur sen şu an bizim olmak istediğimz yerdesin boşver iyi şeyleri düşün ve çağır,çk şanslısın,anın tadını çıkarinşallahhh sorunsuz şekilde tamamlamak nasip eder yüce rabbimmmmmmayrıca şu testlerden hiç anlamıyom ben ya,şans artık bizimkiii

inan canım bişeyi çekince bile söylemiyorum bilmiyorum belkide psikolojim bozuk umarım bebegim iyi olur.en kısa zamanda seninde hayırlı haberlerini alırız

inan canım bişeyi çekince bile söylemiyorum bilmiyorum belkide psikolojim bozuk umarım bebegim iyi olur.en kısa zamanda seninde hayırlı haberlerini alırız

hayır ya öyle yapma,eziyet etme kendine tadını çıkar ne güzel şans yeniden yüzüne gülmüş,temkinli ol tabi bolbol dua et ama kendine zehir etme şu anları yaa,sev onu annesi şimdi ,konuş onunla,beni sakın bırakma sıkı sıkı sarıl annene dee,seni hiç bırakmicam herşey çok güzel olcak ve sen bana geliceksin deee,korkmaaa.ben hepimize çk dua ediyorummmm,allahın izniyle yüzlerimiz gülcek bu sefer,seni yeniden çok çok tebrik ediyorummmm canımmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…