Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bence denize girmende bir sıkıntı yok çünkü kürtajdan 15 gün sonra ilişki bile olabiliyor havuza girme ama denizde bence bir sakınca yok keyfini çıkar tatilin aklından o kötü tecrübeni at

Canım ben bilgisayar konusunda cahilim. Foto koymayı bilmiyorum. Benim dünkü senin 14. günkü gibiydi hemen hemen sanırım hala çatlamadı çünkü kasık bölgem hala hareketli. Bugün de akşamüstü 5'te yapayım testi. Bu arada maşallah. Benim eşim mümkün değil her güne denemez. Bugün net çıkarsa bu akşamı kara kara düşünüyorum. Keçiboynuzu da uyguluyorum ama bizde değişiklik yok malesef. Bebek düşünmezken sorun olmuyordu da şimdi malesef sorun oluyor bu mesele...

canım sen kürtajdan sonra yapılan o ilk muayeneyi olmadın mı:26: ilk muayene önemli içerde pıhtı var mı yok mu rahimin durumu nasıl ona bakılmalı eğer hiç kontrole gitmediysen ve senin doktorun da izinliyse ilk kontrolünü ol mutlaka başka doktorda:44:

canım ben hiç bu testi yapmadım ama sana sadece şunu diyebilirim bence en koyu 17. gün buda çatladımı demek ne demek bilmiyorum

Canım önemli değil ben hoşuma giden yazı olunca ve tv den öğrendiklerimi burada paylaşıyorum ki öğrendiklerim işe yarasın. Tabi öğretmenim ben sanırım bunun da etkisi var. Taf'ın deniz ve doktor konusunda dediklerine katılıyorum...

çok sağol tatlım valla ilk kez yapıyorum ya bu testleri, emin olamıyordum.. inşallah boşa gitmedi çalışmalarımız... bu sabah sahurda yaptığım test bozuk olabilir , eşimde baktı antikorlar yana doğru kaçmışlar dedi güldü..ona kalırsa boşuna yapıyorum testleri nasılsa yumurtlama olacağını tahmin ettiğimiz günler hep çalışma yaparz diyo teste ne gerek var diyo ama dün gece çalışma olmadı sahurda ağrım batmam oldu test yaptım , sonra hemen dedim yapalım yoksa kaçırabilirdik valla, minikler arkadaşım ovulasyon testi mantıklı o yüzden , yoksa belkide kaçıracaktık biz dün ki yumurtayı.. hayırlısıyla inşallah olur , biz sebepleri gerçekleştirdik Rabbim de ol derse bebişimiz gelir..

teşekkürler canım makale için bende baya bişey öğrendim ..yani bu ay olmazsa bi dahaki ay gün aşırı çalışma yaparım ..

bence denize girmende bir sıkıntı yok çünkü kürtajdan 15 gün sonra ilişki bile olabiliyor havuza girme ama denizde bence bir sakınca yok keyfini çıkar tatilin aklından o kötü tecrübeni at

valla hamile olduğumu öğrendiğimizden beri eşime hasret kaldım :) buarada 20 sinde 20 gün değil 16 gün oluyo yine aklım başka yerdeydi sanırım :):) o zaman ben başka doktora gideyim ilk muaynem olmadı henüz zaten kanamamda yeni bitti doktora görünür giderim çok ihtiyacım var tatile ve itiraf ediyorum bu tatil bizim balayımız olacak :) sonrada çalışma yapanlar mayıs ayı kontenjanını sizler doldurursunuz inşallah :)bende haziran ayına aday olmak istiyorum :):)

canım biz ayrıydık yeni kavuştuk, eş durumu tayini kaçırdık ama ocağa kadar ücretsiz izne ayrılıcam sırf bebek yapabilmek için. 4 senedir ayrıyız... eşimin hergün çalışması uzun süren ayrılığın acısını çıkarıyor yoksa eminim yan çizer dün gece uyudu kaldı. sahurda çalışma yaptık mecbur inşallah bu ayı hamile olarak kutlarız

candaş canım sen de mi burktun ayağını ayy geçmiş olsun canım yaa ben ayağımı burktum hamile kaldım inşallah sen de hamilesindir
evet :) valla aklımada geldi :) dedim ki grafi çektirmeyim radyasyon var derken aaa tafta bunu yaşamış ardından hamile kalmıştı dedim, keşke bende peşinden gelsem valla süper olur :) burkmalar uğrumuz olsun inş :)

Minikler
, canım bencede havuza değilde denize girebilirsin.15 günü geçti sonuçta.Ama yinede tam cevabı istersen kk nın dr undan alabilirsin yardımcı olur mutlaka..

Son düzenleme:

yaaa canım ben eylülde düşük yaptım hiç kontrole gitmedim kürtaj yapılmıştı bana.. bi problem olsa belli olurdu demi?

destina0409
canım ben hiç bu testi yapmadım ama sana sadece şunu diyebilirim bence en koyu 17. gün buda çatladımı demek ne demek bilmiyorum
evet sanırım çtlamış yumurta yarında bi t3est yapıcam inşallah yarında yaparız çalışma sonra beklerim biraz dinlenmek istiyorm çalışma yapmaktan mahvoldum

teşekkürler canım makale için bende baya bişey öğrendim ..yani bu ay olmazsa bi dahaki ay gün aşırı çalışma yaparım ..

Ben hep hamileliklerimi günaşırı ilşki ile elde ettim.(Toplam 4 gebelik) Yine günaşırı gidiyoruz. Ama bugün çift çizgi net çıkarsa şansımı bu gece zorlamayı düşünüyorum...

Canım biz de 4 sene kadar ayrı kalmıştık. Zor gerçekten. Sen ne iş yapıyorsun?

Amin....

Canım sorun her zaman olmuyor. Sanırım sende olmadı. Bu arada folikasit ve çinko kullanıyor musun?

valla gelecek ay da ben gider burkarım ayağımı :) şakası bi tarafa inşallah bebiş çıkmıştır yola bi bakarsın el eder sana :) kk dr.una nasıl ulaşacağım hangi başıl altında bulabilirim ?? şansımı deneyim bi

evet ağrı da oluyor.adet sancısı gibi. ve karında şişlik de oluyor.
sen bu akşam eşinin önüne ne bulursan yığ. fındık, fıstık, çikolata, kahve..
bu arada benim tayin işi yine olmadı.
bu ay üst üste iki olumsuz haber aldım.
neyseki çok şükür eşimden ayrı değilim. bebeği olup da ayrı illerde olanlar var. 20 km başka bi ilçeye gidiyorum sadece. tabi onun yerine yürüyerek gidebileceğim bir okula gelmek isterdim ama olmadı.herşeyde bir hayır vardır diyip oturduk yerimize.

candaşçım, çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.

yasemincim, bugün doktora gidecektin?

passiflora, keyifler nasıl?bir inanamama durumları var mı, yoksa alıştın mı?

renkli atlas, dün kontrol test çigilerini yazmamıştın. 17. günü pik yapmış senin test. pik yapınca üst üste 2 gece değerlendirmek lazım. iyi yapmışsın.

ayy 4 hamilelikte düşük mü oldu geçmiş olsu canım yaa...
ben öğretmenim canım, folikacit ve çinko kullanmıyorum 2 ay öce kullanmaya başlamıştım 1 ay kullandım çok kilo aldırıyor bana bıraktım . ama şimdi başlıyım diyorum folikacid e , sen kullanıyor musun ? çinkoyu ilk senden duydum ? o ne işe yarayacak peki?

biz çok şükür ayrı kalmadık hiç geçen sene temmuzda düğünümüz oldu ağustosta eş durumu ile yanına geldim.. öğretmenim.. loneliness ben eşimle aynı ilçedeyim önce 15 dk lık bi köye çıktı tayinim kadromuz 3 kişiydi ve yaşamadığım sorun kalmadı norm fazlası oldum da kurtuldum şimdi 30 dklık bi kasabaya gidiş geliş yapacam yolum uzadı ama arkadaşlarımla tanıştım içten samimiler sevdim onları bu defa içime doğuyo mutlu olacağım.. demek istediğim yolun yakınlığı önemli değil önemli olan huzurlu bir iş ortamın olması eğer ortamın iyi ise vardır bir hayır demek lazım üzülme yani

İNŞ CANIM EL SALLAR BANA BU AY SONUNDA :) KERAMET BURKMADAYSA TEKER TEKER BURKARIZDA TABİ :)) LİNKİ KOPYALADIM, DİLERSEN KONU AÇABİLRİSİN, DİLERSEN BİRİNN KONUSUNUN ALTINA SORUNU YAZABİLİRSİN.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f935/
CANIM ÇOK SAĞOL, EŞİNLE BERABERDE OLSAN İNŞ EN YAKIN ZAMNDA SENİNDE TAYİNİN OLUR.BİRAZ DUYARLI OLSALAR KEŞKE BU KONUDA HEPİMİZ İÇİN...

Canım site Almanca sanırım. Pek anlayamadım yalnız 28 günde yumurtladığımı anladım...

Canım akşama tüm kozlarımı kullanacağım testi bir yapayım da. Okulda da vardır bunda da bir hayır diyelim canım...

Canım benim bir oğlum var. 2 tane 8 haftalık düşük(biri 2003 mayıs anneler günü, biri 2011 mayıs anneler günü- )
bir de 25 haftalık erken doğumum var geçen sene haziranda. Hepsinde de günaşırı ilişkide ya ilk, ya 2. ayında kaldım. Ama bu sefer 2 ay önce denedik olmadı. Geçen ay eşimle ayrıydık. Bu ay da tutar inşallah... Folik bana da aldırıyor canım ama ben geçen kasımdan beri neredeyse kullanıyorum. Çinkoyu Ender Saraç'tan duydum. Bebeğin sanırım kas sistemini güçlendiriyor. Bbebk doğunca kafasını filan hareket ettiriyormuş. Benim son gittiğim doktor da dedi. Ama bana İstanbulda gittiğim prof Elevit pronatal verdi. Şu an folbiol, elevit, ecapirin(kan sulandırmak için) kullanıyorum...Sen de iç boş ver verirsin kiloları.

tebrik ederim canımm inan çok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı ansip eylesin insaallah.ne güzel bayrama 3 kişi gireceksiniz rabbim banada ve bütün isteyenlerede nasip eylesin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…