merhaba kızlar chnb cnm verdiğin bilgiden dolayı teşekkürler bizde gün aşırıya uymadık günlük ilişkiyle şansımızın aratacağına inanmıştık ve yanlış olduğunu daha ii anladım.. şu ovulasyon testelerine de ilk defa burda denk geldim ve çok mantıklı bişey bu aklıma yattı :)
kızlar cumaya kontroüm vardı ve doktorum bayaram sonuna kadar izne ayrılmış biz haftasonu tatile gitmeyi düşünüyoduk cuma günü 20 gün oluyor kürtaj olalı sizce denize girmenin bi sakıncası olur mu?? başka doktora mı gideyim tatil dönüşünü mü bekleyim?? başka doktora gidersem araştırma yaparmı??
baya soru biriktirmişim :) fikri olan yazarsa sevinirim..
teşekkür ederim canım bu 10 saat olayınıda senden öğrendim..iyi oldu öğrendiğim inşallah hamile kalırım..hergün ilişkide iyi değilmiş yukarıda ki makaledee okudum..onuda öğrenmiş oldu ama geç oldu..10. günden beri hergün ilişkioluyor hayırlısı olsun rabbim ol derse olur...
senin testlerin nasıl ? resim koysana karşılaştıralım
merhaba kızlar chnb cnm verdiğin bilgiden dolayı teşekkürler bizde gün aşırıya uymadık günlük ilişkiyle şansımızın aratacağına inanmıştık ve yanlış olduğunu daha ii anladım.. şu ovulasyon testelerine de ilk defa burda denk geldim ve çok mantıklı bişey bu aklıma yattı :)
kızlar cumaya kontroüm vardı ve doktorum bayaram sonuna kadar izne ayrılmış biz haftasonu tatile gitmeyi düşünüyoduk cuma günü 20 gün oluyor kürtaj olalı sizce denize girmenin bi sakıncası olur mu?? başka doktora mı gideyim tatil dönüşünü mü bekleyim?? başka doktora gidersem araştırma yaparmı??
Eki Görüntüle 241777
selam kızlar testleri yorulayan arkadaşara teşekkür ederim ama sanırım test ve control kısmı görünmüyordu yanlış youmlanmış. şimdi yazdım bi tekrar bakabilir misiniz? testlere başladığımdan beri çalışma yapıyoruz. bu gece sahurda yaptım son testi çünkü kasığımda ok batma oldu ağrı oldu belimdede, sanırım yumurtladım diye test yaptım ama biraz bulanık görnüyo control kısmı anlayamadım..sahurda çalışma yaptık mecbur ,ne olur ne olmaz diye..
aaa ben önceki fotoda C ile T yi yanlış görmüşüm demekki bende hiç T, C'den koyu çıkmıyordu da ondan ilginç geldi bana17. gün pik yapmış LH demkki 17. gün veya 18. gün sabahında çatlattın yumurtayı yani dün geceki çalışma boşa gitmedi hadi hayırlı olsun ha bir de bugünkü C hakikaten görünmüyor yani bugünkü test bozuk olabilir:26:
Canım önemli değil ben hoşuma giden yazı olunca ve tv den öğrendiklerimi burada paylaşıyorum ki öğrendiklerim işe yarasın. Tabi öğretmenim ben sanırım bunun da etkisi var.Taf'ın deniz ve doktor konusunda dediklerine katılıyorum...
bence denize girmende bir sıkıntı yok çünkü kürtajdan 15 gün sonra ilişki bile olabiliyorhavuza girme ama denizde bence bir sakınca yok keyfini çıkar tatilin aklından o kötü tecrübeni at
canım sen kürtajdan sonra yapılan o ilk muayeneyi olmadın mı:26: ilk muayene önemli içerde pıhtı var mı yok mu rahimin durumu nasıl ona bakılmalı eğer hiç kontrole gitmediysen ve senin doktorun da izinliyse ilk kontrolünü ol mutlaka başka doktorda:44:
Canım ben bilgisayar konusunda cahilim. Foto koymayı bilmiyorum. Benim dünkü senin 14. günkü gibiydi hemen hemen sanırım hala çatlamadı çünkü kasık bölgem hala hareketli. Bugün de akşamüstü 5'te yapayım testi. Bu arada maşallah.Benim eşim mümkün değil her güne denemez. Bugün net çıkarsa bu akşamı kara kara düşünüyorum. Keçiboynuzu da uyguluyorum ama bizde değişiklik yok malesef. Bebek düşünmezken sorun olmuyordu da şimdi malesef sorun oluyor bu mesele...
evet :) valla aklımada geldi :) dedim ki grafi çektirmeyim radyasyon var derken aaa tafta bunu yaşamış ardından hamile kalmıştı dedim, keşke bende peşinden gelsem valla süper olur :) burkmalar uğrumuz olsun inş :)candaş canım sen de mi burktun ayağınıayy geçmiş olsun canım yaa ben ayağımı burktum hamile kaldım inşallah sen de hamilesindir
canım sen kürtajdan sonra yapılan o ilk muayeneyi olmadın mı:26: ilk muayene önemli içerde pıhtı var mı yok mu rahimin durumu nasıl ona bakılmalı eğer hiç kontrole gitmediysen ve senin doktorun da izinliyse ilk kontrolünü ol mutlaka başka doktorda:44:
destina0409
canım ben hiç bu testi yapmadım ama sana sadece şunu diyebilirim bence en koyu 17. gün buda çatladımı demek ne demek bilmiyorum
teşekkürler canım makale için bende baya bişey öğrendim ..yani bu ay olmazsa bi dahaki ay gün aşırı çalışma yaparım ..
valla hamile olduğumu öğrendiğimizden beri eşime hasret kaldım :) buarada 20 sinde 20 gün değil 16 gün oluyo yine aklım başka yerdeydi sanırım :):) o zaman ben başka doktora gideyim ilk muaynem olmadı henüz zaten kanamamda yeni bitti doktora görünür giderim çok ihtiyacım var tatile ve itiraf ediyorum bu tatil bizim balayımız olacak :) sonrada çalışma yapanlar mayıs ayı kontenjanını sizler doldurursunuz inşallah :)bende haziran ayına aday olmak istiyorum :):)
canım biz ayrıydık yeni kavuştuk, eş durumu tayini kaçırdık ama ocağa kadar ücretsiz izne ayrılıcam sırf bebek yapabilmek için. 4 senedir ayrıyız... eşimin hergün çalışması uzun süren ayrılığın acısını çıkarıyoryoksa eminim yan çizer dün gece uyudu kaldı. sahurda çalışma yaptık mecbur inşallah bu ayı hamile olarak kutlarız
yaaa canım ben eylülde düşük yaptım hiç kontrole gitmedim kürtaj yapılmıştı bana..bi problem olsa belli olurdu demi?
evet sanırım çtlamış yumurta yarında bi t3est yapıcam inşallah yarında yaparız çalışma sonra beklerim biraz dinlenmek istiyorm çalışma yapmaktan mahvoldum
evet :) valla aklımada geldi :) dedim ki grafi çektirmeyim radyasyon var derken aaa tafta bunu yaşamış ardından hamile kalmıştı dedim, keşke bende peşinden gelsem valla süper olur :) burkmalar uğrumuz olsun inş :)
Minikler, canım bencede havuza değilde denize girebilirsin.15 günü geçti sonuçta.Ama yinede tam cevabı istersen kk nın dr undan alabilirsin yardımcı olur mutlaka..
Canım ben bilgisayar konusunda cahilim. Foto koymayı bilmiyorum. Benim dünkü senin 14. günkü gibiydi hemen hemen sanırım hala çatlamadı çünkü kasık bölgem hala hareketli. Bugün de akşamüstü 5'te yapayım testi. Bu arada maşallah.Benim eşim mümkün değil her güne denemez. Bugün net çıkarsa bu akşamı kara kara düşünüyorum. Keçiboynuzu da uyguluyorum ama bizde değişiklik yok malesef. Bebek düşünmezken sorun olmuyordu da şimdi malesef sorun oluyor bu mesele...
Ben hep hamileliklerimi günaşırı ilşki ile elde ettim.(Toplam 4 gebelik) Yine günaşırı gidiyoruz. Ama bugün çift çizgi net çıkarsa şansımı bu gece zorlamayı düşünüyorum...
Canım biz de 4 sene kadar ayrı kalmıştık. Zor gerçekten. Sen ne iş yapıyorsun?
Amin....
Canım sorun her zaman olmuyor. Sanırım sende olmadı. Bu arada folikasit ve çinko kullanıyor musun?
Ben hep hamileliklerimi günaşırı ilşki ile elde ettim.(Toplam 4 gebelik) Yine günaşırı gidiyoruz. Ama bugün çift çizgi net çıkarsa şansımı bu gece zorlamayı düşünüyorum...
Canım biz de 4 sene kadar ayrı kalmıştık. Zor gerçekten. Sen ne iş yapıyorsun?
İNŞ CANIM EL SALLAR BANA BU AY SONUNDA :) KERAMET BURKMADAYSA TEKER TEKER BURKARIZDA TABİ :)) LİNKİ KOPYALADIM, DİLERSEN KONU AÇABİLRİSİN, DİLERSEN BİRİNN KONUSUNUN ALTINA SORUNU YAZABİLİRSİN.valla gelecek ay da ben gider burkarım ayağımı :) şakası bi tarafa inşallah bebiş çıkmıştır yola bi bakarsın el eder sana :) kk dr.una nasıl ulaşacağım hangi başıl altında bulabilirim ?? şansımı deneyim bi
CANIM ÇOK SAĞOL, EŞİNLE BERABERDE OLSAN İNŞ EN YAKIN ZAMNDA SENİNDE TAYİNİN OLUR.BİRAZ DUYARLI OLSALAR KEŞKE BU KONUDA HEPİMİZ İÇİN...candaşçım, çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.
yasemincim, bugün doktora gidecektin?
passiflora, keyifler nasıl?bir inanamama durumları var mı, yoksa alıştın mı?
renkli atlas, dün kontrol test çigilerini yazmamıştın. 17. günü pik yapmış senin test. pik yapınca üst üste 2 gece değerlendirmek lazım. iyi yapmışsın.
Eisprungkalender / Eisprungrechner | Schwangerschaft, Mütter, Baby & Kinderwunsch Community
bu sitede yumurtlama hesaplayıcısı var..kız ve erkek bebek olma ihtimali yüksek günleride pembe ve mavi noktalarla belli ediyor. döllenme günü ve kanda idrarda belli olacak günleride gösteriyor..
evet ağrı da oluyor.adet sancısı gibi. ve karında şişlik de oluyor.
sen bu akşam eşinin önüne ne bulursan yığ. fındık, fıstık, çikolata, kahve..
bu arada benim tayin işi yine olmadı.
bu ay üst üste iki olumsuz haber aldım.
neyseki çok şükür eşimden ayrı değilim. bebeği olup da ayrı illerde olanlar var. 20 km başka bi ilçeye gidiyorum sadece. tabi onun yerine yürüyerek gidebileceğim bir okula gelmek isterdim ama olmadı.herşeyde bir hayır vardır diyip oturduk yerimize.
candaşçım, çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.
yasemincim, bugün doktora gidecektin?
passiflora, keyifler nasıl?bir inanamama durumları var mı, yoksa alıştın mı?
renkli atlas, dün kontrol test çigilerini yazmamıştın. 17. günü pik yapmış senin test. pik yapınca üst üste 2 gece değerlendirmek lazım. iyi yapmışsın.
ayy 4 hamilelikte düşük mü oldugeçmiş olsu canım yaa...
ben öğretmenim canım, folikacit ve çinko kullanmıyorum 2 ay öce kullanmaya başlamıştım 1 ay kullandım çok kilo aldırıyor bana bıraktım . ama şimdi başlıyım diyorum folikacid e , sen kullanıyor musun ? çinkoyu ilk senden duydum ? o ne işe yarayacak peki?
kızlar rabbime şükürler olsunki bana mutluluğu bir daha yaşattı..
inşallah bu dfa sonuna kadar gidecek ve kucağıma alacağım...
doktordan geldim değerim 451 hamileyim......
darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşların başına olsun inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?