Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar merhaba ben geldimm:))

polyannacim tebrik ederim cok seviindim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah

Candascim kocisin yanindan gelmissin insallah tek gelmemissindir Allah hayirlara cikarsin bize mutlu haberi tez ulastirsin insallah

kizlar gecmisi fazla okuyamadim banada ovulasyon testleri geldi.. Tavsiyeler uzerine wondfo marka aldim. 50 tanesi 10 dolar gercekten cok ucuz. Ama daha baslamadim insallah obur ay baslayacam.. belkide insalah gerek kalmaz ama bu ay pek umut gormuyorum en azindan cok uzulmicem gecen ayki gibi...

Hani birde gecen ay bahsetmistim adet gordugum gun cok agladim ve ayni gun isyerindeki arkadasiminda hamile oldugunu ogrenmistim demistim. Abla dusuk yapti. kendisi 33 yasinda ve ilk bebeginde dusurmus ama simdi 2 tane cocugu var. 3. cude dusmus oldu.. cok uzuldum gercekten. o gun zaten o hamile diye aglamamistim tamda adet gormemin uzrine haberi alinca kendimi tutamamistim.. neyse yani ablada baya uzgun ama allah cocuklarina uzun omur versin insallah...
ama ben size soyliyim galiba bu ay yumurtlama donemini kacirdim. yani pazartesi gunu baya agrim olsu karnimda ama ben acligima verdim sanki midem agriyomus gibi ama galiba ogun yumurtlama gunumdu neyse boyle boyle vucudumuzu taniyoruz insallah RAbbim hayirli zamanda versin insalah

diger kizlar nasilsiniz? kittycim seniin nasil gidiyor hersey, chnb cim sende basladin testlere insallah rastgelsin..
ismini unutuklarim varsa sizler nasilsiniz kizlar ? gecmisi cok okuyamadim alinti yapmadigim icin unutuyorum kusurab bakmayin opuyorum herkesi

canım maalesef ben geç hamile kalabiliyorum dr.lar sebepsiz infertilite dediler ve korunmasız 3.5 yıldan sonra hamile kalabilmiştim yani dua etmekten başka bir çare yok insaallah şu mübarek günlerde rabbim banada bütün anne olmak isteyenlerede tattırır.peki sen hamilemisin canım
Google Translate
CANIM BU LİNKTEN İSTEDİĞİN DİLİ SEÇİP ÇEVİRİ YAPABİLİRSİN.GÜZELMİŞ SİTE , TEŞEKKÜRLER ATLAS...

AMİN İNŞ SENİNDE HABERİNİ ALMAMIZ YAKINDIR...
insaallah canım RABBİM KİMSEYE ARATMADAN VERSİN

herkeslere günaydın a.s.

anneler, anne adayları, hamiş adayları nasılsınız ?

herkeslere günaydın a.s.

günaydın canım ayak bileğin nasıl oldu:26:
benim midem sabahları çok garip oluyor ama bebeğim benimle olsun yeterki razıyım bunu çekmeye gün geçtikçe endişelerim çoğalıyor :85: Allah'ım bu sefer hayırlı olacaksa yavrumu kucağıma almamı nasip etsin:85:

saol canım :) bugün iyileşti şükür, hafi bi burkmaydı sanırım ama ilk gün felaketti :S

bebeğin senle olsunda dediğin gbi, razıyız böyle sıkıntılara.inş bu kez hayırlı ve sağlıklı olacak allahın izniyle.sıkıntılar başlıyor yani öyle mi ? şimdi haftaya salı mı gideceksin ptırtıları duymaya ?

bileğinin iyileşmesine sevindim sıkıntılarımın psikolojik olduğunu düşünüyorum stresli olduğum zamanlar midem bulanır benim bilmiyorum işte endişe var :85:
Pıt pıt duyma randevusu 26 sında yani haftaya cuma günü canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun bu arada verdiğim kan testlerinin hepsi temiz çıkmış şükür hiçbirşeyimde eksiklik yokmuş vücudumda herhangi bir mikrop da yokmuş

HERKESE GÜNAYDINLAR...
tafcım dur bakalım daha basındasın bir kalp atışlarını duy ondan sonra başlıyor telaşlar ama insallah bunlar tatlı telaşlar olun allah kucağımıza alacağımız günleri göstersin ...
candaş hadi bakalım bir burkma bir bebek çok muthiş valla......
chnbcim ne güzel bilgiler paylaşıyorsun bizlerle teşekkür ederiz...
bu arada diş etlerim için karbonatlı su ile gargara yaptım pazartesi doktor kontrol var o zaman sorcam heralde bütün ilaçlar gebelere yasak ama genede kullanılıyormuş ben dikkat edeyimde bir doktordan sonra kullanayım razıyım bebişime bişey olmasında çekeriz acıları bizz:)...

saool canım :) oo testlerin iyi çıkmasına çok sevindim hadi geçmiş olsun. 26 sına dekte sana rahat yok gibime geliyo inş 2. ohu çekeceksin 26 sında :) ama endişeler normal ya, hamişlerin hep yaşadığı şeylerdi ya.. mide bulansının psikoljik olması şaşırtıcı :) duymuştum ama yaşayan birini bilmiyodum, ilk sen oldun :)

canım saol ya, iinş süpriz gelir :)

birde diş deyince aklıma geldi, bir arkadaşım belgeselde mi ne izlemiş.Hamilelerde diş macunu kullanımı bebeği gelişimini kötü yönde etkiliyomuş.Kesinlikle kullanmayın demişler.paylaşayım dedim ... bu arada acıların annesi olduk valla topikçek ya :)

canım amin inşallah bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız daha sonra bebişlerle hep beraber gezmelere gideriz
diş etlerin çok kötü olmuş ya anlattığına göre karbonatlı ya da tuzlu su ile gargara bana da mantıklı geldi başka ne yapılabilir bitkisel araştırmak lazım sen 2. 3 ayına girdiğin için aslında diş tedavisi görebilirsin yani doktorlar öyle diyor genelde ikinci 3 ayda herşey serbest:26: ama tabi biz tedirgin olduğumuz için çekmeye razıyız

hayırlı olsun canım rabbim senide bebeginide korusun.....

Canım sevindim test almana. Bence güzel bir şey test. O zaman mı bu zaman mı demek daha zor. Tabi ilk kullandığım için biraz tecrübesizlik yaptım. Hem teste erken başladım hem de ilşki sıklığını kaçırmayayım diye pek ayarlayamadım. Sık sık olunca da biraz zor oluyor benim eşim biraz bu konuda sıkıntılı... Ama dün gece de ikna ettim iki çizgi eşitti çünkü... Ablaya da üzüldüm. Gerçi abla dedim benden 3 yaş küçük... Sana da rast gelsin inşallah.

Canım sebepsiz infertilite de tüp bebek raporu vermiyorlar mı? Fazla vakit kaybetme bence çok bilmem ama diğer yan gebe kalma teknikleri uygulanmıyor mu? Seyhan Başkent Hastanesinde Bülent Haydardedeoğlu varmış bir arkadaş da bana onu tavsiye etmişti bir görüş istersen. Ben hamile değilim. Son 3 ay önce düşük yaptım... 2 düşük bir 25 haftalık erken doğum, bir de zor elde ettiğim bir oğlum var...

günaydın kızlarrrrrrrr

herkeslere günaydın a.s.

Günaydın kızlar... İyiyiz... Sizler nasılsınız?

Amin...

Çok sevindim canım...

Bir de canım Ender Saraç karanfil günde birkaç tane çiğnemek düşüğü engelliyormuş. Sanırım diş etlerine de iltihaplara iyi geliyordu...

Yaaa, ben ilk 4 ay bulantı yaptığı için boştan fırçalardım... İyi oldu duyduğumuz.

Canım sevindim test almana. Bence güzel bir şey test. O zaman mı bu zaman mı demek daha zor. Tabi ilk kullandığım için biraz tecrübesizlik yaptım. Hem teste erken başladım hem de ilşki sıklığını kaçırmayayım diye pek ayarlayamadım. Sık sık olunca da biraz zor oluyor benim eşim biraz bu konuda sıkıntılı... Ama dün gece de ikna ettim iki çizgi eşitti çünkü... Ablaya da üzüldüm. Gerçi abla dedim benden 3 yaş küçük... Sana da rast gelsin inşallah.

Canım sebepsiz infertilite de tüp bebek raporu vermiyorlar mı? Fazla vakit kaybetme bence çok bilmem ama diğer yan gebe kalma teknikleri uygulanmıyor mu? Seyhan Başkent Hastanesinde Bülent Haydardedeoğlu varmış bir arkadaş da bana onu tavsiye etmişti bir görüş istersen. Ben hamile değilim. Son 3 ay önce düşük yaptım... 2 düşük bir 25 haftalık erken doğum, bir de zor elde ettiğim bir oğlum var...

günaydın kızlarrrrrrrr

herkeslere günaydın a.s.

Amin...

Çok sevindim canım...

Bir de canım Ender Saraç karanfil günde birkaç tane çiğnemek düşüğü engelliyormuş. Sanırım diş etlerine de iltihaplara iyi geliyordu...

Yaaa, ben ilk 4 ay bulantı yaptığı için boştan fırçalardım... İyi oldu duyduğumuz.

bende çanakkale onsekizmart mezunuyum 2004 mezunuyum ama. 1998 de liseden yeni mezun olmuştum.. bu arada kadınlar kulübü dün çöktü hacklediler sanırım

bende iyiyim :) eşimin tayin dilekçesini vercez cuma günü, öncelikle ben tayin isteyip red almam lazım.Tesadüf olsada rast gelse, tayinimizde olsa ne güzel olur valla :)
fırçalamada doğruysa eğer çok kötü bişey ama

bende çanakkale onsekizmart mezunuyum 2004 mezunuyum ama. 1998 de liseden yeni mezun olmuştum.. bu arada kadınlar kulübü dün çöktü hacklediler sanırım

Tuhaflık var gerçekten sitede... Çanakkale güzel bir şehir...

İnşallah güzel olacak canım...

hayırlısı olsun canım hakkınızda macun ile fırçalama olayını ben de araştırayım bakalım ben sanmıyorum öyle birşey olduğunu ama ihtimalleri göz ardı etmemek lazım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…