cevabını bekliyorum bu saayfadamısın
canım maalesef ben geç hamile kalabiliyorum dr.lar sebepsiz infertilite dediler ve korunmasız 3.5 yıldan sonra hamile kalabilmiştim yani dua etmekten başka bir çare yok insaallah şu mübarek günlerde rabbim banada bütün anne olmak isteyenlerede tattırır.peki sen hamilemisin canımAllah mutluluğunu daim etsin canım...
Canım ben senie uzun zamandır biliyorum başka yerlerde birkaç kez yazıştık. Neden olmadı tekrar. Doktora gittin mi? Bir şey dedi mi? Yakınız seninle sen ADANA BEN hATAY...
insaallah canım RABBİM KİMSEYE ARATMADAN VERSİNGoogle Translate
CANIM BU LİNKTEN İSTEDİĞİN DİLİ SEÇİP ÇEVİRİ YAPABİLİRSİN.GÜZELMİŞ SİTE , TEŞEKKÜRLER ATLAS...
AMİN İNŞ SENİNDE HABERİNİ ALMAMIZ YAKINDIR...
herkeslere günaydın a.s.
anneler, anne adayları, hamiş adayları nasılsınız ?
günaydın canım ayak bileğin nasıl oldu:26:
benim midem sabahları çok garip oluyor ama bebeğim benimle olsun yeterki razıyım bunu çekmeye gün geçtikçe endişelerim çoğalıyor :85: Allah'ım bu sefer hayırlı olacaksa yavrumu kucağıma almamı nasip etsin:85:
saol canım :) bugün iyileşti şükür, hafi bi burkmaydı sanırım ama ilk gün felaketti :S
bebeğin senle olsunda dediğin gbi, razıyız böyle sıkıntılara.inş bu kez hayırlı ve sağlıklı olacak allahın izniyle.sıkıntılar başlıyor yani öyle mi ? şimdi haftaya salı mı gideceksin ptırtıları duymaya ?
saool canım :) oo testlerin iyi çıkmasına çok sevindim hadi geçmiş olsun. 26 sına dekte sana rahat yok gibime geliyo inş 2. ohu çekeceksin 26 sında :) ama endişeler normal ya, hamişlerin hep yaşadığı şeylerdi ya.. mide bulansının psikoljik olması şaşırtıcı :) duymuştum ama yaşayan birini bilmiyodum, ilk sen oldun :)bileğinin iyileşmesine sevindimsıkıntılarımın psikolojik olduğunu düşünüyorum stresli olduğum zamanlar midem bulanır benim bilmiyorum işte endişe var :85:
Pıt pıt duyma randevusu 26 sında yani haftaya cuma günü canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsunbu arada verdiğim kan testlerinin hepsi temiz çıkmış şükür hiçbirşeyimde eksiklik yokmuş vücudumda herhangi bir mikrop da yokmuş
HERKESE GÜNAYDINLAR...
tafcım dur bakalım daha basındasın bir kalp atışlarını duy ondan sonra başlıyor telaşlar ama insallah bunlar tatlı telaşlar olun allah kucağımıza alacağımız günleri göstersin ...
candaş hadi bakalım bir burkma bir bebek çok muthiş valla......
chnbcim ne güzel bilgiler paylaşıyorsun bizlerle teşekkür ederiz...
bu arada diş etlerim için karbonatlı su ile gargara yaptım pazartesi doktor kontrol var o zaman sorcam heralde bütün ilaçlar gebelere yasak ama genede kullanılıyormuş ben dikkat edeyimde bir doktordan sonra kullanayım razıyım bebişime bişey olmasında çekeriz acıları bizz:)...
HERKESE GÜNAYDINLAR...
tafcım dur bakalım daha basındasın bir kalp atışlarını duy ondan sonra başlıyor telaşlar ama insallah bunlar tatlı telaşlar olun allah kucağımıza alacağımız günleri göstersin ...
bu arada diş etlerim için karbonatlı su ile gargara yaptım pazartesi doktor kontrol var o zaman sorcam heralde bütün ilaçlar gebelere yasak ama genede kullanılıyormuş ben dikkat edeyimde bir doktordan sonra kullanayım razıyım bebişime bişey olmasında çekeriz acıları bizz:)...
hayırlı olsun canım rabbim senide bebeginide korusun.....kızlar rabbime şükürler olsunki bana mutluluğu bir daha yaşattı..
inşallah bu dfa sonuna kadar gidecek ve kucağıma alacağım...
doktordan geldim değerim 451 hamileyim......
darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşların başına olsun inşallah....
kizlar merhaba ben geldimm:))
polyannacim tebrik ederim cok seviindim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Candascim kocisin yanindan gelmissin insallah tek gelmemissindir Allah hayirlara cikarsin bize mutlu haberi tez ulastirsin insallah
kizlar gecmisi fazla okuyamadim banada ovulasyon testleri geldi.. Tavsiyeler uzerine wondfo marka aldim. 50 tanesi 10 dolar gercekten cok ucuz. Ama daha baslamadim insallah obur ay baslayacam.. belkide insalah gerek kalmaz ama bu ay pek umut gormuyorum en azindan cok uzulmicem gecen ayki gibi...
Hani birde gecen ay bahsetmistim adet gordugum gun cok agladim ve ayni gun isyerindeki arkadasiminda hamile oldugunu ogrenmistim demistim. Abla dusuk yapti. kendisi 33 yasinda ve ilk bebeginde dusurmus ama simdi 2 tane cocugu var. 3. cude dusmus oldu.. cok uzuldum gercekten. o gun zaten o hamile diye aglamamistim tamda adet gormemin uzrine haberi alinca kendimi tutamamistim.. neyse yani ablada baya uzgun ama allah cocuklarina uzun omur versin insallah...
ama ben size soyliyim galiba bu ay yumurtlama donemini kacirdim. yani pazartesi gunu baya agrim olsu karnimda ama ben acligima verdim sanki midem agriyomus gibi ama galiba ogun yumurtlama gunumdu neyse boyle boyle vucudumuzu taniyoruz insallah RAbbim hayirli zamanda versin insalah
diger kizlar nasilsiniz? kittycim seniin nasil gidiyor hersey, chnb cim sende basladin testlere insallah rastgelsin..
ismini unutuklarim varsa sizler nasilsiniz kizlar ? gecmisi cok okuyamadim alinti yapmadigim icin unutuyorum kusurab bakmayin opuyorum herkesi
canım maalesef ben geç hamile kalabiliyorum dr.lar sebepsiz infertilite dediler ve korunmasız 3.5 yıldan sonra hamile kalabilmiştim yani dua etmekten başka bir çare yok insaallah şu mübarek günlerde rabbim banada bütün anne olmak isteyenlerede tattırır.peki sen hamilemisin canım
insaallah canım RABBİM KİMSEYE ARATMADAN VERSİN
günaydın kızlarrrrrrrr
herkeslere günaydın a.s.
benim midem sabahları çok garip oluyor ama bebeğim benimle olsun yeterki razıyım bunu çekmeye gün geçtikçe endişelerim çoğalıyor :85: Allah'ım bu sefer hayırlı olacaksa yavrumu kucağıma almamı nasip etsin:85:
bileğinin iyileşmesine sevindimsıkıntılarımın psikolojik olduğunu düşünüyorum stresli olduğum zamanlar midem bulanır benim bilmiyorum işte endişe var :85:
Pıt pıt duyma randevusu 26 sında yani haftaya cuma günü canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsunbu arada verdiğim kan testlerinin hepsi temiz çıkmış şükür hiçbirşeyimde eksiklik yokmuş vücudumda herhangi bir mikrop da yokmuş
HERKESE GÜNAYDINLAR...
saool canım :) oo testlerin iyi çıkmasına çok sevindim hadi geçmiş olsun. 26 sına dekte sana rahat yok gibime geliyo inş 2. ohu çekeceksin 26 sında :) ama endişeler normal ya, hamişlerin hep yaşadığı şeylerdi ya.. mide bulansının psikoljik olması şaşırtıcı :) duymuştum ama yaşayan birini bilmiyodum, ilk sen oldun :)
canım saol ya, iinş süpriz gelir :)
birde diş deyince aklıma geldi, bir arkadaşım belgeselde mi ne izlemiş.Hamilelerde diş macunu kullanımı bebeği gelişimini kötü yönde etkiliyomuş.Kesinlikle kullanmayın demişler.paylaşayım dedim ... bu arada acıların annesi olduk valla topikçek ya :)
kizlar merhaba ben geldimm:))
polyannacim tebrik ederim cok seviindim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Candascim kocisin yanindan gelmissin insallah tek gelmemissindir Allah hayirlara cikarsin bize mutlu haberi tez ulastirsin insallah
kizlar gecmisi fazla okuyamadim banada ovulasyon testleri geldi.. Tavsiyeler uzerine wondfo marka aldim. 50 tanesi 10 dolar gercekten cok ucuz. Ama daha baslamadim insallah obur ay baslayacam.. belkide insalah gerek kalmaz ama bu ay pek umut gormuyorum en azindan cok uzulmicem gecen ayki gibi...
Hani birde gecen ay bahsetmistim adet gordugum gun cok agladim ve ayni gun isyerindeki arkadasiminda hamile oldugunu ogrenmistim demistim. Abla dusuk yapti. kendisi 33 yasinda ve ilk bebeginde dusurmus ama simdi 2 tane cocugu var. 3. cude dusmus oldu.. cok uzuldum gercekten. o gun zaten o hamile diye aglamamistim tamda adet gormemin uzrine haberi alinca kendimi tutamamistim.. neyse yani ablada baya uzgun ama allah cocuklarina uzun omur versin insallah...
ama ben size soyliyim galiba bu ay yumurtlama donemini kacirdim. yani pazartesi gunu baya agrim olsu karnimda ama ben acligima verdim sanki midem agriyomus gibi ama galiba ogun yumurtlama gunumdu neyse boyle boyle vucudumuzu taniyoruz insallah RAbbim hayirli zamanda versin insalah
diger kizlar nasilsiniz? kittycim seniin nasil gidiyor hersey, chnb cim sende basladin testlere insallah rastgelsin..
ismini unutuklarim varsa sizler nasilsiniz kizlar ? gecmisi cok okuyamadim alinti yapmadigim icin unutuyorum kusurab bakmayin opuyorum herkesi
canım maalesef ben geç hamile kalabiliyorum dr.lar sebepsiz infertilite dediler ve korunmasız 3.5 yıldan sonra hamile kalabilmiştim yani dua etmekten başka bir çare yok insaallah şu mübarek günlerde rabbim banada bütün anne olmak isteyenlerede tattırır.peki sen hamilemisin canım
insaallah canım RABBİM KİMSEYE ARATMADAN VERSİN
günaydın kızlarrrrrrrr
herkeslere günaydın a.s.
bileğinin iyileşmesine sevindimsıkıntılarımın psikolojik olduğunu düşünüyorum stresli olduğum zamanlar midem bulanır benim bilmiyorum işte endişe var :85:
HERKESE GÜNAYDINLAR...
saool canım :) oo testlerin iyi çıkmasına çok sevindim hadi geçmiş olsun. 26 sına dekte sana rahat yok gibime geliyo inş 2. ohu çekeceksin 26 sında :) ama endişeler normal ya, hamişlerin hep yaşadığı şeylerdi ya.. mide bulansının psikoljik olması şaşırtıcı :) duymuştum ama yaşayan birini bilmiyodum, ilk sen oldun :)
canım saol ya, iinş süpriz gelir :)
birde diş deyince aklıma geldi, bir arkadaşım belgeselde mi ne izlemiş.Hamilelerde diş macunu kullanımı bebeği gelişimini kötü yönde etkiliyomuş.Kesinlikle kullanmayın demişler.paylaşayım dedim ... bu arada acıların annesi olduk valla topikçek ya :)
Canım çok güldüm doktorla diyaloğunuza. Gerçekten Türkiye'de iyi doktorlar çok. Çalışmalar da iyi olmuş. Ben Çanakkalede formasyon almıştım. Şehiri ve insanları çok sevmiştim. Üniversiteyi de beğenmiştim eğitim fakültesi çok iyiydi. Gece ders veriyorlardı bize. Elektrikler kesilince bile ders yapıyorlardı. Tabi sene 1998.
bende iyiyim :) eşimin tayin dilekçesini vercez cuma günü, öncelikle ben tayin isteyip red almam lazım.Tesadüf olsada rast gelse, tayinimizde olsa ne güzel olur valla :)Günaydın kızlar... İyiyiz... Sizler nasılsınız?
Yaaa, ben ilk 4 ay bulantı yaptığı için boştan fırçalardım... İyi oldu duyduğumuz.
bende çanakkale onsekizmart mezunuyum 2004 mezunuyum ama. 1998 de liseden yeni mezun olmuştum.. bu arada kadınlar kulübü dün çöktü hacklediler sanırım
bende iyiyim :) eşimin tayin dilekçesini vercez cuma günü, öncelikle ben tayin isteyip red almam lazım.Tesadüf olsada rast gelse, tayinimizde olsa ne güzel olur valla :)
fırçalamada doğruysa eğer çok kötü bişey ama
bende iyiyim :) eşimin tayin dilekçesini vercez cuma günü, öncelikle ben tayin isteyip red almam lazım.Tesadüf olsada rast gelse, tayinimizde olsa ne güzel olur valla :)
fırçalamada doğruysa eğer çok kötü bişey ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?