- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #5.121
bende iyiyim :) eşimin tayin dilekçesini vercez cuma günü, öncelikle ben tayin isteyip red almam lazım.Tesadüf olsada rast gelse, tayinimizde olsa ne güzel olur valla :)
fırçalamada doğruysa eğer çok kötü bişey ama
Canım güzel haberlerine sevindim. Pıhtılaşmayı sordun mu canım? Merak ettim. İnternette dün sorun vardı ben de sinir oldum. Hayırlısı inşallah...
yok canım ya sormadım heyecandan. bebişi görünce kalp atışlarınıda tekrardan duyunca herşeyi unuttum.bide drum öyle güzel bu kez çok sağlıklı maşllaah diyoki, böyle ağzı dolu dolu. bende araya girip huzursuzluk yapmak istemiyorum sanki. bide önceden sormuştum aspirin içeyim mi diye gerek yok demişti. yine öyle diyecek diye sormadım. aslında heyecandan unuttum. bide böyle bi rahatlık geldi,herşeyi olurunua bırakıyorum ilk öğrendiğim zamanlarda da böyleydim. sakin paniksiz.. yiyecek ekmeği varsa sağsalim alırım kucağıma... inşallah da öyle olur. sizler napıyosunuz. ovulasyon testlerine yorumlar yapılıyo. bayağı ilerletmişsiniz. rastgele inşallah
Canım güzel haberlerine sevindim. Pıhtılaşmayı sordun mu canım? Merak ettim. İnternette dün sorun vardı ben de sinir oldum. Hayırlısı inşallah...
yok canım ya sormadım heyecandan. bebişi görünce kalp atışlarınıda tekrardan duyunca herşeyi unuttum.bide drum öyle güzel bu kez çok sağlıklı maşllaah diyoki, böyle ağzı dolu dolu. bende araya girip huzursuzluk yapmak istemiyorum sanki. bide önceden sormuştum aspirin içeyim mi diye gerek yok demişti. yine öyle diyecek diye sormadım. aslında heyecandan unuttum. bide böyle bi rahatlık geldi,herşeyi olurunua bırakıyorum ilk öğrendiğim zamanlarda da böyleydim. sakin paniksiz.. yiyecek ekmeği varsa sağsalim alırım kucağıma... inşallah da öyle olur. sizler napıyosunuz. ovulasyon testlerine yorumlar yapılıyo. bayağı ilerletmişsiniz. rastgele inşallah
Sağ olasın canım. İnşallah iyi gidecek. Doktorun tabi daha iyi bilir. İnşallah güzel olacak her şey. Hamilelerin duası kabul olurmuş dua et bizlere....
İnşallah güzel olacak canım...
hayırlısı olsun canım hakkınızdamacun ile fırçalama olayını ben de araştırayım bakalım ben sanmıyorum öyle birşey olduğunu ama ihtimalleri göz ardı etmemek lazım:44:
hayırlsı olsun canım inşallah eşinle kavuşursunuz..
merhaba kızlar bugün kontrol için hastaneye gittim benim doktor bayrama kadar izinliydi de diğeri de bugün izinliymiş yarına randevu aldım artık inşallah bişey çıkmazsa cuma günü tatile çıkıyoruz çok bunaldım artık evde.. bir de dün bu siteyede doğru dürüst giremedim kitlendi sayfa sürekli ee bende oyun sitelerine takıldım ama eskiden nasıl zaman geçiriyosam şimdi çok sıkıcı geldi :)
sizlerin de ii olduğunuzu okudum sevindim _CandaS_ allah tez zamanda kavuştursun cnm.. ben yıllardır ailemden uzak yaşıyorum pek özlemek gibi bi huyum yoktur ama eşimden bir gün bile ayrı kalamıyorum.. bugün eşimi okulda aradılar ve eylülde çanakkaleye seminer olduğunu sölediler şimdiden derdine düştüm rapor alırım bende gelirim yalnız kalmam diyorum bakalım hayırlısı :) allahım kimseyi eşinden ayrı koymasın aminnn
kızlar ben bugün son testi yaptım ,çok silik çıktı 2. çizgi yani yumurtladım sizlerin dediğiniz 17. 18. günlerde, bugün 19. gün.. tek bi firemiz var 17. gün akşam çalışma yapmadık sahurda yaptıkonun dışında hergün alışma oldu ..şimdi dua etmek ve Allaha emanet etmek kaldı ..bekleme moduna girdim, çok heyecanlıyım çok umut etmek istemiyorum sonra hüsran olmasın...
chnb arkadaşım dün sorun vardı sitede unuttum sonra sormayı senin eşin hangi şehirde? çanakkale çok güzel şehir benim memleketim , o yüzden burda yaşamaı tercih ettik ama işte eşimin çalışma lab. ortamı iyi olursa kalırız yoksa ver elini istanbul ankara .. inşallah iyi olur diye dua ediyorum çünkü ailemden uzak olmak istemiyorum artık,yakınlarımda olsunlar
bebiklerinin kalp atışlarını duyanlar dinlemeye gidenler var rabbim kucaklarına almayı nasip etsin.. bizede o mutlu anları yaşatsın
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, inş güzel olur bu kez.Allah kimseyi eşinden ayrı koymasın gerçekten.Bencilce olacak belki ama anne baba başımızın tacı ama eşte tutunacak dal.O yüzden kimseler yaşamasın bunu.
Tafcım, macunu araştırınca bizlede paylaşır mısın ? banada çok mantıklı gelmedi ama oladabilir tabi, nelerden neler oluyor bu devirde ya ...
Canım biz uzun yıllar Edirnede idik. 1.5 yıldır Hatay'dayız. İnşallah umduğun gibi olur. Bence 17. geceyi pas sayma. Sahurda da olsa olmuş. Şimdi ben de yazayım toplu sonucumu: Değerlendirmelerinizi bekliyorum:
12. gün 2. çiggi çoook silik. 13. gün 2.çizgi kontrol çizgisinin yarısı koyulukta. 14. gün aynı koyulukta. Bugün 15. gün yine kontrol çizgisinin yarısı koyulkta. Az önce yaptım dün de bu saatte yapmıştım.11., 13. ve 14. gün çalışma oldu. Bugün gerk yok gibi geldi bana zaten gücümüzde kalmadı. Yorumlar mısınız?
Gerçekler eşlerimizi Allah başımızdan eksik etmesin...
imkanınız varsa bugün de olursa iyi olur canım yok yapamayız diyorsan yarın yaparsınız gün aşırı olmuş olur:26: çünkü ikinci çizgiyi en koyu yakaladığın gün yumurtan çatlayacak diye bir kural yok en koyuyu gördükten sonra 36 saat içinde çatlar genelde yumurta:97:
Sağ ol canım. Çizginin koyuluğu yarıya indi bugün ben de çatlamış sandım. Dün lekem oldu pembe akıntımda oldu, kasık ağrımda. Bugün geçti birçoğu. Yalnızca rahim bölgemde gaz varmış hissi var o kadar. Yarın olsun bari günaşırı kuralını bozmayalım. Siz nasıl denemiştiniz bu ilişki işini?
Canım biz uzun yıllar Edirnede idik. 1.5 yıldır Hatay'dayız. İnşallah umduğun gibi olur. Bence 17. geceyi pas sayma. Sahurda da olsa olmuş. Şimdi ben de yazayım toplu sonucumu: Değerlendirmelerinizi bekliyorum:
12. gün 2. çiggi çoook silik. 13. gün 2.çizgi kontrol çizgisinin yarısı koyulukta. 14. gün aynı koyulukta. Bugün 15. gün yine kontrol çizgisinin yarısı koyulkta. Az önce yaptım dün de bu saatte yapmıştım.11., 13. ve 14. gün çalışma oldu. Bugün gerk yok gibi geldi bana zaten gücümüzde kalmadı. Yorumlar mısınız?
Gerçekler eşlerimizi Allah başımızdan eksik etmesin...
aslında bir sürü belirtiyi de yaşamışsın bugün de çalışsaydın son kez iyi olurdu:26: ama sen bilirsin dünkü çalıştığınız da yeterli
bizim çalışma benim ıslak günlerime girince gün aşırı olsun diye dikkat ediyordum amakasık ağrımı hissettiğimde bozuyordum gün aşırıyı ardarda çalıştığım da olmuştu. iki hamileliğimde de yumurtlamadan önceki günüm boştu. ama öyle denk geldi yani bilemiyordum ne zaman yumurtamın çatlayacağını:26: hatta bu hamileliğimde yumurtlama öncesi2 gün boştu tam yumurtlama günü sabah akşam ilişki oldu ama şansa yani o gün yumurtladığımı bilmeden ertesi sabah bir uyandım ateşim yükselmiş yani dün tam da çalıştığım gün yumurtam çatlamış o zaman çok sevindim kaçırmadım diye. çünkü yumurtlamadan 2 gün sonra eşim şehir dışına gitti 3 geceliğine:97: öyle yani Allah'ın işi kısmette varsa kaçamıyorsun
ayrıca bu ay yamatake'nin isteği üzerine ovulasyon testleri de yapmıştım (en son kürtajdan sonraki ay yapmıştım bir daha yapmamıştım) en koyu ikinci çizgiyi gördüğüm gün çalışma yapamamıştık ertesi gün sabah oldu ilişki sonra her zaman yaptığım saatte ovulasyon testini tekrarladım silikleşmeye başlamış akşamına bir daha ilişki oldu ertesi gün de ateşimin çıktığını görünce tam zamanında olmuş ilişki diye sevinmiştim
14. gün yumurtlamışsın o zaman, ertesi gün ki çizgi koyuluğu azalmış..hayırlısı olsun inşallah tutturmuşsunuzdur
Sağ olun arkadaşlar. Aslında Lonreliness bugün daha koyu çıkar demişti ben de öyle umdum. Renklitaş senin eşit olan günden bir gün sonra koyulaşmıştı. Benim koyulaşmadı işte. Ben de umdum koyulaşmadı. Eşimi ikna edebilir miyim bilmiyorum bu gece için. Olmazsa yarın akşam bu ayı kapatırız...
herkeslere günaydın a.s.
anneler, anne adayları, hamiş adayları nasılsınız ?
Canım sevindim test almana. Bence güzel bir şey test. O zaman mı bu zaman mı demek daha zor. Tabi ilk kullandığım için biraz tecrübesizlik yaptım. Hem teste erken başladım hem de ilşki sıklığını kaçırmayayım diye pek ayarlayamadım. Sık sık olunca da biraz zor oluyor benim eşim biraz bu konuda sıkıntılı... Ama dün gece de ikna ettim iki çizgi eşitti çünkü...Ablaya da üzüldüm. Gerçi abla dedim benden 3 yaş küçük... Sana da rast gelsin inşallah.
kizlar ne olur bana bisi soyleyin
yillardir 30 gunde bir adet goren ben bugun 21. gunde adet gordum bunun sebebi ne olabilir.. hatta dun 2 gunde 1 kuralini bozmayalim diyede calismistik ama ben anlamadim ne olur bilen varsa soylesin. tamam adet goreyim ama niye 21 gunde geldi bi sorun mu var acaba????
chnbcim cok sagol canim insallah bende bikactane yaptim anlamaya calistim nasil olacagini.. insallah ise yarar meyvelerini toplariz.. cok guzel 2 cizgi yakalamissin insallah tutunur bebis
canım kanamanın adet olduğuna emin misin sakın yerleşme kanaması olmasın o:26: miktarına bak bakalım ne kadar olacak:44: olmazsa bu ay luteal faz uzunluğunu anlamak için ateş ölçme yöntemini deneriz sende ateş ölçerek bunu anlayabiliriz eğer luteal faz kısalığın varsa bu gebeliğe engel progesteron hormonu takviyesi yapman gerekir yumurta çatlattıktan 3 gün sonra başlayıp 10 gün süreyle içmelisin.:97:
canım loelinees bana demişti ki 'benim hiç t çizgisi c den koyu olmamıştı seninkinde koyu çıkmış dedi!' yani test markasından dolayı olabillir, benim predictor marka, senin hangisi? benim koyu olduğu günden sonraki testte de koyu çıktı bugün son testi yaptım silik çıktı istersen karşılaştırmak istersen resim çekip koyabilirim yine
kizlar ne olur bana bisi soyleyin
yillardir 30 gunde bir adet goren ben bugun 21. gunde adet gordum bunun sebebi ne olabilir.. hatta dun 2 gunde 1 kuralini bozmayalim diyede calismistik ama ben anlamadim ne olur bilen varsa soylesin. tamam adet goreyim ama niye 21 gunde geldi bi sorun mu var acaba????
gunaydin candascim burda yeni sabah oldu.. ayagini burktugunu gordum taf yazmis gecmis olsun diye.. cook gecmis olsun insallah daha iyisindir bende adet gordum erkenden bakalim niye bende anlamadim((
chnbcim cok sagol canim insallah bende bikactane yaptim anlamaya calistim nasil olacagini.. insallah ise yarar meyvelerini toplariz.. cok guzel 2 cizgi yakalamissin insallah tutunur bebis
Sağ ol resim için de canım. Ben one step çubuk şeklinde. Dediğim gibi 14. eşit. Daha çok çıkmadı. Sen kaç günde adet oluyorsun canım?
Canım Segemy'nin olmuştu kürtaj sonrası ilk ay. Taf'ın dediği mantıklı ama için raht edecekse kanaman devam ederse doktora sor derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?