Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bence de eşimi bu gece ikna edebilirsem son denemek istiyorum bu ay... Şimdiden saymaya başlayalım seninle: Şafak 13...

Bence de eşimi bu gece ikna edebilirsem son denemek istiyorum bu ay... Şimdiden saymaya başlayalım seninle: Şafak 13...

siz son çalışmayıda yapın bu gece,biz dün gece son çalışmayı yaptık bundan sonra gün aşırı yarın olr çalışma.. dün 2 çalışma yaptık benimki vur deyince öldürüyor oda çok istiyor bebek olsun diye, bende çok yoruldum ama herşey bebek için diyo

bir arkadaş dedi yumurtlamadan sonra adete kadar 1 gün boş bi gün çalışma şekilinde devam edin dedi az kaldı şafak 13 ...

ama kurtaj sonrasi sanki normal degil mi? benim 5 ay gecti. bende kurtajdan sonra ilk adetim 23 gun sonra geldi sonralari tekrar normal duzenime gectim. yani 30-31 gunde oluyordum. BU ay niye boyle oldu anlamadim. zaten hemen doktoru aradik randevu aldik ama haftaya persembe verdi..burdaki turk doktoruna gidiyorum.. cok da pahali sigortam olamadigi icin bi gidise 150 dolar aliyolar ama ne yapayim icim rahat degil..
Esimde diyor iyice panikatak oldun rahat ol sakin ol kendini cok kasiyorsun diyor. bilmiyorum heray boyle moral bozukluklari yasamak zorundamiyiz..

tüm türkiye nin başı sağolsun
Rabbim analarına ,babalarına, eşlerine ,evlatlarına sabır versin...mekanları cennet olsun...

tüm türkiye nin başı sağolsun
Rabbim analarına ,babalarına, eşlerine ,evlatlarına sabır versin...mekanları cennet olsun...

aaahhh ah söylenecek o kadar şey varki.. son zamanda analarımızın yüreğinden yanışına seyirci kaldık..
terörü lanetliyoruz...

Canım yeni gördüm, çok çok çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel bir mutluluk bu. Tüm bekleyen arkadaşlar bir gün tadacaklar, yavaş yavaş çoğalıyoruz topikte de.

Senemcim bana yardim et yazimi okumussur belki 21.gunumde adet gordum sendede boyle bisi olmustu galiba..progesteron kullanmistin..sence bendede ayni durum olabilirmi ..gerci haftaya randevu aldim doktordan ama cok endiseliyim ters giden bisilermi var acaba??:18:

amminnnnn insaallah canım tekrar tekra gözün aydın olsun insaallahh rabbim saglıkla kucagına almayı nasip eylesin.

Eki Görüntüle 242477
chnb karşılaştırmak istersen diye resim koydum.. bugn 19. gün silik çıktı
kızlar bu 19. gün felan demişsiniz adetin ilk günündenmi saydınız 11.günden idrar testi yapmaya başlamışsınız okadar erken sonuç alınabiliyormu??birde belirtiler oldumu nasıl şüphelendiniz??bu arada hamilesin şuanda sanırım gözün aydın rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısıda bana ve tüm isteyenlere olsun insaallah :)

canım çok üzüldüm bende 7 ay önce 2.5 aylık bebegimi kaybettim ve halen hamile kalmayı bekliyorum insaallah rabbim banada bütün isteyenlerede aratmadan verir.çok şükür sag salim dogan bir evladın var rabbim insaallah banada nasip eyler.insaallah sende saglıklı bir sürü evlada sahip olursun

Son düzenleme:
Kötü bi sabahla hepinize günaydın ! Şahit ailelerine bol sabır diliyorum ...

Nuraycım, çok sağol canım, ayağı düzelttik şimdilik ...

Nasılsınız kızlar ?

canım o yapılan testler ovulasyon yani yumurtlama gününü tespit için kullanılan testler oluyor gebelik testi değil:97: inşallah sen de en hayırlı zamanda meleğinin kardeşine kavuşacaksın

taf :) çizelgen uğurlu olsun :) çok güzelmiş, 6 haftalık melek :)

günaydın kızlar şimdi kontole gidiyorum bu benim ilk kontrolüm inşallah bi sorun çıkmaz ve uzun bi yasakta gelmez dua edin öptüm..

günaydın kızlar şimdi kontole gidiyorum bu benim ilk kontrolüm inşallah bi sorun çıkmaz ve uzun bi yasakta gelmez dua edin öptüm..

inşallah herşeyin yolunda olduğunu öğreneceksin ve ondan sonra kafan rahat bir şekilde olayları akışına bırakacaksın

Yaaaaaaaa ben adet oldum diyorum kimse beni sallamamış küstüm size

dün yazmışsın şimdi gördüm ay hadi hayırlı olsun bak stres yaptığın için gelmemiş adet gördün mü doktora gittin rahatladın adetin geldi hadi hayırlısı olsun inşallah ateş ölç bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…