canım ben 30 31 günde adet oluyorum..sen 14. gün yumurtlamış olabilirsin yada ertesi gün.. ben 17. gün koyu çizgiyi gördüm ya gece 11 gibi ateşim yükselmişti , bi baktım eşim uyumuş uyandırmadım, sahurda kasıklarımda ağrı vardı belimde hafifde bulandtı gibi bişey oldu , hemen çalışma yapalım dedim yumurtladığımı hissettim. seninde lekelenme oldu felan o gün oldu demekki.. bekleyelim bakalım bu ayın sonu gelmez artık
Bence de eşimi bu gece ikna edebilirsem son denemek istiyorum bu ay... Şimdiden saymaya başlayalım seninle: Şafak 13...
Sağ ol resim için de canım. Ben one step çubuk şeklinde. Dediğim gibi 14. eşit. Daha çok çıkmadı. Sen kaç günde adet oluyorsun canım?
Canım Segemy'nin olmuştu kürtaj sonrası ilk ay. Taf'ın dediği mantıklı ama için raht edecekse kanaman devam ederse doktora sor derim...
tüm türkiye nin başı sağolsun
Rabbim analarına ,babalarına, eşlerine ,evlatlarına sabır versin...mekanları cennet olsun...
kızlar rabbime şükürler olsunki bana mutluluğu bir daha yaşattı..
inşallah bu dfa sonuna kadar gidecek ve kucağıma alacağım...
doktordan geldim değerim 451 hamileyim......
darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşların başına olsun inşallah....
Canım yeni gördüm, çok çok çok sevindimAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel bir mutluluk bu. Tüm bekleyen arkadaşlar bir gün tadacaklar, yavaş yavaş çoğalıyoruz topikte de.
kızlar rabbime şükürler olsunki bana mutluluğu bir daha yaşattı..
inşallah bu dfa sonuna kadar gidecek ve kucağıma alacağım...
doktordan geldim değerim 451 hamileyim......
darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşların başına olsun inşallah....
kızlar bu 19. gün felan demişsiniz adetin ilk günündenmi saydınız 11.günden idrar testi yapmaya başlamışsınız okadar erken sonuç alınabiliyormu??birde belirtiler oldumu nasıl şüphelendiniz??bu arada hamilesin şuanda sanırım gözün aydın rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısıda bana ve tüm isteyenlere olsun insaallah :)
canım loelinees bana demişti ki 'benim hiç t çizgisi c den koyu olmamıştı seninkinde koyu çıkmış dedi!' yani test markasından dolayı olabillir, benim predictor marka, senin hangisi? benim koyu olduğu günden sonraki testte de koyu çıktı bugün son testi yaptım silik çıktı istersen karşılaştırmak istersen resim çekip koyabilirim yine
Canım sevindim test almana. Bence güzel bir şey test. O zaman mı bu zaman mı demek daha zor. Tabi ilk kullandığım için biraz tecrübesizlik yaptım. Hem teste erken başladım hem de ilşki sıklığını kaçırmayayım diye pek ayarlayamadım. Sık sık olunca da biraz zor oluyor benim eşim biraz bu konuda sıkıntılı... Ama dün gece de ikna ettim iki çizgi eşitti çünkü...Ablaya da üzüldüm. Gerçi abla dedim benden 3 yaş küçük... Sana da rast gelsin inşallah.
Canım sebepsiz infertilite de tüp bebek raporu vermiyorlar mı? Fazla vakit kaybetme bence çok bilmem ama diğer yan gebe kalma teknikleri uygulanmıyor mu? Seyhan Başkent Hastanesinde Bülent Haydardedeoğlu varmış bir arkadaş da bana onu tavsiye etmişti bir görüş istersen. Ben hamile değilim. Son 3 ay önce düşük yaptım... 2 düşük bir 25 haftalık erken doğum, bir de zor elde ettiğim bir oğlum var...
Günaydın kızlar... İyiyiz... Sizler nasılsınız?
Amin...
Çok sevindim canım...
Bir de canım Ender Saraç karanfil günde birkaç tane çiğnemek düşüğü engelliyormuş. Sanırım diş etlerine de iltihaplara iyi geliyordu...
Yaaa, ben ilk 4 ay bulantı yaptığı için boştan fırçalardım... İyi oldu duyduğumuz.
kızlar bu 19. gün felan demişsiniz adetin ilk günündenmi saydınız 11.günden idrar testi yapmaya başlamışsınız okadar erken sonuç alınabiliyormu??birde belirtiler oldumu nasıl şüphelendiniz??bu arada hamilesin şuanda sanırım gözün aydın rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısıda bana ve tüm isteyenlere olsun insaallah :)
taf :) çizelgen uğurlu olsun :) çok güzelmiş, 6 haftalık melek :)
inş canım :)teşekkür ederim canım benim seninkini de yapacağız yakında inşallah
günaydın kızlar şimdi kontole gidiyorum bu benim ilk kontrolüm inşallah bi sorun çıkmaz ve uzun bi yasakta gelmez dua edin öptüm..
günaydın kızlar şimdi kontole gidiyorum bu benim ilk kontrolüm inşallah bi sorun çıkmaz ve uzun bi yasakta gelmez dua edin öptüm..
Yaaaaaaaa ben adet oldum diyorum kimse beni sallamamış küstüm size
meraba kızlarrr
doktora gittim dün gebelik yok miyom yok kis yok hayatında seni üzen ne varsa uzaklaştır dedi oldu canım dedimm başka bi ilaç verdi bunu iç gelmezse yine hastaneye gel hormon tahlilleri yapıcas dedi soraaa sabah bi kalktım adet olmuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl mutlu oldum nasıl az gelio ama şükürler olsun :) seviom sizi geçmişi okuyamadım fazla az gelmesi normal heralde dimi:):):)):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?