Yaaaaaaaa ben adet oldum diyorum kimse beni sallamamış küstüm size
Evet Canım aynısı olmuştu benim de. Luteal faz yetmezliği diyorlar. Ama tedavisi kolay, hatta ben kendi kendimi tedavi ettim gibi bişey. İnternette, bunun tedavisinin progestan almakla olduğunu görünce, adet olmamla beraber progestan kullanmaya başladım. Çok şükür o ay hamile kaldım. Bir de ben adet siklusumun 21 gün sürdüğü o ay hamilelik belirtileri yaşamıştım. Kendimce, bebek oluştu ama luteal faz dönemi kısa sürdüğünden tutunamadı demiştim. Ara ara böyle düzensizlikler olur. Bu progesteron zaten vücudumuzda da üretilen bişey. Kullanmanın zararı olduğunu sanmıyorum. Zaten ben de kullandığım ay hamile kaldım. Madem doktorla randevun var, sor sen en iyisi. Bizim gibi ezberden iş yapmamış olursun. Ay doktorlar beni öldürecekler bulsalar zatenSenemcim bana yardim et yazimi okumussur belki 21.gunumde adet gordum sendede boyle bisi olmustu galiba..progesteron kullanmistin..sence bendede ayni durum olabilirmi ..gerci haftaya randevu aldim doktordan ama cok endiseliyim ters giden bisilermi var acaba??:18:
canım pardon ya, benim canm sıkkın şu şehitlere.o yüzden yazmayı unuttum. Vallah günaydın bile demek gelmedi içimden.
hadi gözünaydın, inş son adetin olsunda ay sonu mutlu haberi ver bize
dün yazmışsın şimdi gördüm ay hadi hayırlı olsun bak stres yaptığın için gelmemiş adetgördün mü doktora gittin rahatladın adetin geldi hadi hayırlısı olsun inşallah ateş ölç bu ay
evdeyim canım...boş boş vakit geçiriyorum.karnım ağrıyor ama hastalanamıyorum.onun vermiş olduğu huzursuzluk var üstümdeKötü bi sabahla hepinize günaydın ! Şahit ailelerine bol sabır diliyorum ...
Nuraycım, çok sağol canım, ayağı düzelttik şimdilik ...
Nasılsınız kızlar ?
çizelgen hayırlı olsun canım.. ilerlesin ilerlesin o çizelge 40.haftaya gelsin inşallahhhhtaf :) çizelgen uğurlu olsun :) çok güzelmiş, 6 haftalık melek :)
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım..günaydın kızlar şimdi kontole gidiyorum bu benim ilk kontrolüm inşallah bi sorun çıkmaz ve uzun bi yasakta gelmez dua edin öptüm..
ohhhhh rahatlamışsın ne güzel.bende adet olmak istiyorummm.dün yazdığını görmemişim canım..Yaaaaaaaa ben adet oldum diyorum kimse beni sallamamış küstüm size
kızlar sinirlerim tepemde.. 182 hattından randevu alarak gittik bir de bizim burda kapıda kartlı sistem var ordan da ne olur ne olmaz die sıra aldık.. 10:50 randevu saatim die bekliyoruz bi anda herkes kapıda sıra oldu hemşire sıradaki dio giriyolar içeriye sordum randevu var nasıl bi sistemle içeri alıyosunuz randevu saatimi sordu ve verdiği cvp şuanda saat 10:48 :) ay ölüyüm ben güya randevulu gittik bizden sora gelenler muayne oldu gitti almasaymışım daha iyiymiş her neyse girdim içeri doktor yok hemşire soruyo ne var felan kontrol dedim kan idrar ve usg istedi usg burda değil mi dedim aşağıdan çektir işte burdaya dedi :) (ben doktorun odasındadır ve doktor kendi inceler die düşünüyorum) neyse gittik usg için bi hasta daha var (kız akşam acildeymiş) annesi ne olur gün vermeyin felan dio (içimden ne gün mü veriliyor diyorum ama öyleymiş) o kıza pazartesine bana da salıya gün vermişler.. ben beklemiycem dedim eşime ve tekrar doktorun odasına gittim bi sıra daha bekledim girdim içeriye ben kayıtımın silinmesini istiyorum dedim (üzerimden para bari kazanmasınlar suratsızlar) doktor ne oluyo dedi hemşire anlattı ...... beyin hastası dedi :) idrar ve kan tahlili yaptır da ona bakalım dedi yok silin kayıdımı mümkünse dedim ve tmm dediler çıktım..
yarın tatile çıkıyoz gittiğimiz yerde bi özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum.. buarada devlet hastanesinde sıra yok diyenlere gülmeye başladım adamları bezdirolar ilgi kalmamışki devlet hastanesine (12 lira devlete ödeyeceğine 30 lira özele verir en azından insan muamelesi görür)
candas geri sayım başladı galiba hangi gün güzel haberlerini alacağız(inşallah)
bu arada benim smear testimin sonucu güzel geldi...
Destina ne yaptın?adetin bitti mi?
kızlar sinirlerim tepemde.. 182 hattından randevu alarak gittik bir de bizim burda kapıda kartlı sistem var ordan da ne olur ne olmaz die sıra aldık.. 10:50 randevu saatim die bekliyoruz bi anda herkes kapıda sıra oldu hemşire sıradaki dio giriyolar içeriye sordum randevu var nasıl bi sistemle içeri alıyosunuz randevu saatimi sordu ve verdiği cvp şuanda saat 10:48 :) ay ölüyüm ben güya randevulu gittik bizden sora gelenler muayne oldu gitti almasaymışım daha iyiymiş her neyse girdim içeri doktor yok hemşire soruyo ne var felan kontrol dedim kan idrar ve usg istedi usg burda değil mi dedim aşağıdan çektir işte burdaya dedi :) (ben doktorun odasındadır ve doktor kendi inceler die düşünüyorum) neyse gittik usg için bi hasta daha var (kız akşam acildeymiş) annesi ne olur gün vermeyin felan dio (içimden ne gün mü veriliyor diyorum ama öyleymiş) o kıza pazartesine bana da salıya gün vermişler.. ben beklemiycem dedim eşime ve tekrar doktorun odasına gittim bi sıra daha bekledim girdim içeriye ben kayıtımın silinmesini istiyorum dedim (üzerimden para bari kazanmasınlar suratsızlar) doktor ne oluyo dedi hemşire anlattı ...... beyin hastası dedi :) idrar ve kan tahlili yaptır da ona bakalım dedi yok silin kayıdımı mümkünse dedim ve tmm dediler çıktım..
yarın tatile çıkıyoz gittiğimiz yerde bi özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum.. buarada devlet hastanesinde sıra yok diyenlere gülmeye başladım adamları bezdirolar ilgi kalmamışki devlet hastanesine (12 lira devlete ödeyeceğine 30 lira özele verir en azından insan muamelesi görür)
seninde gözün aydın canım inşallah adetinde gelir en kısa zamanda rahatlarsın
ayyy çıldırmalık resmeniyi yapmışsın boşver özel hastanede muayeneni olursun biraz fazla verirsin dediğin gibi ama için rahat eder sinir hastası olmamış olursun
ya ne gıcık bi durum aylar önce gelmesin diye beklerdik şimdide gelsin diye gözünün içine bakıos allahım aklımıza sahip çıksın inşallahhhsağol canım nasıl rahatladım bir bilsen..adet gelse daha da rahatlayacağım..beklemek ne zormuş.
kızlar bu 19. gün felan demişsiniz adetin ilk günündenmi saydınız 11.günden idrar testi yapmaya başlamışsınız okadar erken sonuç alınabiliyormu??birde belirtiler oldumu nasıl şüphelendiniz??bu arada hamilesin şuanda sanırım gözün aydın rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısıda bana ve tüm isteyenlere olsun insaallah :)
canım çok üzüldüm bende 7 ay önce 2.5 aylık bebegimi kaybettim ve halen hamile kalmayı bekliyorum insaallah rabbim banada bütün isteyenlerede aratmadan verir.çok şükür sag salim dogan bir evladın var rabbim insaallah banada nasip eyler.insaallah sende saglıklı bir sürü evlada sahip olursun
smear testi için gözün aydın canm :) zor oluyo mu bu testi yaptırmak ? acı veriyo mu yani ? inş adetinde çabucak gelir, sıkılman hat sfhadadır şimdi ..candas geri sayım başladı galiba hangi gün güzel haberlerini alacağız(inşallah)
bu arada benim smear testimin sonucu güzel geldi...
destina ne yaptın?adetin bitti mi?
tatlım onlar gebelik testi değil ovulasyon testineyse Allah söyletmiş olsun ...
smear testi için gözün aydın canm :) zor oluyo mu bu testi yaptırmak ? acı veriyo mu yani ? inş adetinde çabucak gelir, sıkılman hat sfhadadır şimdi ..
benim beklenmeyen günümde 27 ağustos.dilerim güzel bi haber olsun bu ay ...
olmazsada canımız saolsun değil mi :)
kızlar nasılsınız ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?