Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaaaaaaa ben adet oldum diyorum kimse beni sallamamış küstüm size

canım pardon ya, benim canm sıkkın şu şehitlere.o yüzden yazmayı unuttum. Vallah günaydın bile demek gelmedi içimden.

hadi gözünaydın, inş son adetin olsunda ay sonu mutlu haberi ver bize

Evet Canım aynısı olmuştu benim de. Luteal faz yetmezliği diyorlar. Ama tedavisi kolay, hatta ben kendi kendimi tedavi ettim gibi bişey. İnternette, bunun tedavisinin progestan almakla olduğunu görünce, adet olmamla beraber progestan kullanmaya başladım. Çok şükür o ay hamile kaldım. Bir de ben adet siklusumun 21 gün sürdüğü o ay hamilelik belirtileri yaşamıştım. Kendimce, bebek oluştu ama luteal faz dönemi kısa sürdüğünden tutunamadı demiştim. Ara ara böyle düzensizlikler olur. Bu progesteron zaten vücudumuzda da üretilen bişey. Kullanmanın zararı olduğunu sanmıyorum. Zaten ben de kullandığım ay hamile kaldım. Madem doktorla randevun var, sor sen en iyisi. Bizim gibi ezberden iş yapmamış olursun. Ay doktorlar beni öldürecekler bulsalar zaten Ama Canım için rahat olsun, her kadına dönem dnöem olur, tedavisi de basit zaten gördüğün gibi. Belki bana olduğu gibi uğurlu bile gelir sana da

canım pardon ya, benim canm sıkkın şu şehitlere.o yüzden yazmayı unuttum. Vallah günaydın bile demek gelmedi içimden.

hadi gözünaydın, inş son adetin olsunda ay sonu mutlu haberi ver bize

ben gazete bile okuyamıorum biz doğmamış evlatlarımıza nasıl üzüldük o insanlar analar napsın allahım sabır versin hepsine inşallah şükür oldum canım yaa az gelio ama geliyoya ona şükür

dün oldum kuzum az gelio ama ilaçdan sanırım oda buna şükür yarın başlıorum ateş ölçmeye testlerimde var eşimde çörek otu bal tarçın almış yumurtlamayı kolaylaştırıomuş e bizde çalışma yaparız gerisi rabbimin takdiri inşallah yüzüm güler artık

merhaba arkadaşlar

hepinize geçmiş olsun.

ben 22 temmuzda kalp durması nedeni ile kürtaj oldum. doktor rahim toparlansın diye ve reglim düzenli olsun diye doğum kontrol hapıda verdi. kanamam 10 gün falan sürdü sonra kesildi. ondan 1 hafta sonra tekrar çok az sildikçe gelen bir kanamam oldu. ve doğum kontrol hapı süresince devam etti. doğum kontrol hapı ara kanama yapabiliyormuş ondandır diye düşündüm. hap bittikten 3 gün sonra yani pazar günü normal şekilde reglim gelmeye başladı ama dünden beri kesiliyor gibi oluyor sonra tekrar geliyor. normalde şimdiye kadar biter kahverengi lekeye dönüşürdü. ama bu normal kanama tedirgin oldum. çünkü sağ tarafımda arada çok ağrıyor yumurtalık ağrısı galiba.

sizlerde de böyle gariplikler oldu mu.

Kötü bi sabahla hepinize günaydın ! Şahit ailelerine bol sabır diliyorum ...

Nuraycım, çok sağol canım, ayağı düzelttik şimdilik ...

Nasılsınız kızlar ?
evdeyim canım...boş boş vakit geçiriyorum.karnım ağrıyor ama hastalanamıyorum.onun vermiş olduğu huzursuzluk var üstümde

taf :) çizelgen uğurlu olsun :) çok güzelmiş, 6 haftalık melek :)
çizelgen hayırlı olsun canım.. ilerlesin ilerlesin o çizelge 40.haftaya gelsin inşallahhhh

günaydın kızlar şimdi kontole gidiyorum bu benim ilk kontrolüm inşallah bi sorun çıkmaz ve uzun bi yasakta gelmez dua edin öptüm..
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım..
Yaaaaaaaa ben adet oldum diyorum kimse beni sallamamış küstüm size
ohhhhh rahatlamışsın ne güzel.bende adet olmak istiyorummm.dün yazdığını görmemişim canım..

candas geri sayım başladı galiba hangi gün güzel haberlerini alacağız(inşallah)

bu arada benim smear testimin sonucu güzel geldi...

destina ne yaptın?adetin bitti mi?

kızlar sinirlerim tepemde.. 182 hattından randevu alarak gittik bir de bizim burda kapıda kartlı sistem var ordan da ne olur ne olmaz die sıra aldık.. 10:50 randevu saatim die bekliyoruz bi anda herkes kapıda sıra oldu hemşire sıradaki dio giriyolar içeriye sordum randevu var nasıl bi sistemle içeri alıyosunuz randevu saatimi sordu ve verdiği cvp şuanda saat 10:48 :) ay ölüyüm ben güya randevulu gittik bizden sora gelenler muayne oldu gitti almasaymışım daha iyiymiş her neyse girdim içeri doktor yok hemşire soruyo ne var felan kontrol dedim kan idrar ve usg istedi usg burda değil mi dedim aşağıdan çektir işte burdaya dedi :) (ben doktorun odasındadır ve doktor kendi inceler die düşünüyorum) neyse gittik usg için bi hasta daha var (kız akşam acildeymiş) annesi ne olur gün vermeyin felan dio (içimden ne gün mü veriliyor diyorum ama öyleymiş) o kıza pazartesine bana da salıya gün vermişler.. ben beklemiycem dedim eşime ve tekrar doktorun odasına gittim bi sıra daha bekledim girdim içeriye ben kayıtımın silinmesini istiyorum dedim (üzerimden para bari kazanmasınlar suratsızlar) doktor ne oluyo dedi hemşire anlattı ...... beyin hastası dedi :) idrar ve kan tahlili yaptır da ona bakalım dedi yok silin kayıdımı mümkünse dedim ve tmm dediler çıktım..
yarın tatile çıkıyoz gittiğimiz yerde bi özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum.. buarada devlet hastanesinde sıra yok diyenlere gülmeye başladım adamları bezdirolar ilgi kalmamışki devlet hastanesine (12 lira devlete ödeyeceğine 30 lira özele verir en azından insan muamelesi görür)

ayyy çıldırmalık resmen iyi yapmışsın boşver özel hastanede muayeneni olursun biraz fazla verirsin dediğin gibi ama için rahat eder sinir hastası olmamış olursun

Destina ne yaptın?adetin bitti mi?

seninde gözün aydın canım inşallah adetinde gelir en kısa zamanda rahatlarsın

sinirlenme canım...tatilden dönüşte yaptırırsın..ben özel muayehanesine gidiyorum 100 tl veriyorum işlemleri yaptırmak için özel hastaneye gidiyorum oraya da 35 tl veriyorum..bu hafta gittiğimde bana güzel güzel anlattı..prolaktin nedir neden yükselir?dün akşamda aradı smear testi sonuçlarını söyledi..eğer durumun iyiyse özel bi nebze daha iyi..çüünkü artık özeellerde devlet hastanesi gibi oldu.tatile gittiğin yerde ki özel hastaneye varınca sgk ile anlaşması var mı mutlaka sor..çünkü biz tatilde o hatayı yaptık 5 tl lik bir iğneye tam 120 tlt ödedik:)
neyse canını sıkma güzel güzel tatilini yap...

ayyy çıldırmalık resmen iyi yapmışsın boşver özel hastanede muayeneni olursun biraz fazla verirsin dediğin gibi ama için rahat eder sinir hastası olmamış olursun

haklısın cnm parasında da değilim inan kendi doktorum izinli olmasa özeline gidiyordum ama yok işte ve burda özel hastane yok bursa 1buçuk saat sürüyor akşama memleketten misafir gelecek ve yarın da yola çıkma planı yüzünden gitmedim bursaya.. herşeyde bir hayır var işte bundan sonra ne yapmam gerektiğini öğrendim :)
buarada yasemin_doğru86 adetini görmüşsün cnm darısı hamişliğini görmeye inşallah onu da paylaşırsın emin ol daha dikkat çekici olacak ve hepimiz çoook mutlu olacağız
ceza83 test sonucun güzel çıkmış seninde gözünaydın

sağol canım nasıl rahatladım bir bilsen..adet gelse daha da rahatlayacağım..beklemek ne zormuş.
ya ne gıcık bi durum aylar önce gelmesin diye beklerdik şimdide gelsin diye gözünün içine bakıos allahım aklımıza sahip çıksın inşallahhh

tatlım onlar gebelik testi değil ovulasyon testi neyse Allah söyletmiş olsun ...

destina ne yaptın?adetin bitti mi?
smear testi için gözün aydın canm :) zor oluyo mu bu testi yaptırmak ? acı veriyo mu yani ? inş adetinde çabucak gelir, sıkılman hat sfhadadır şimdi ..

benim beklenmeyen günümde 27 ağustos.dilerim güzel bi haber olsun bu ay ...
olmazsada canımız saolsun değil mi :)

tatlım onlar gebelik testi değil ovulasyon testi neyse Allah söyletmiş olsun ...

ayy canım çok ii anlıuyorum senii, bizim dairenin hastaneside bu şekilde yürüyor.çok sinir bozucu, birde burdaki dr lar değişiyo sürekli.Bilseydin özele giermişsin.neyse giderssen bizlerede haber ver.Tailde inş çok ii geçer....

Yasemin, aman canım adetin gelsinde azar azar gelsin onada şükür :)

hayır hiç zor olmadı canım..ben smear testi yapacağım dediğinde korkmuştum ama gereksiz bir korku olduğunu sonra anladım..her bayanın yılda 1 kez yaptırması gerekiyormuş.şu adet başlasada ilaçlarımı kullanmaya başlasam..

güzel bi günün gecesinde alırsın umarım seni mutlu edecek haberi..bildiğim kadarı ile 26 sı kadir gecesi..bizim evlilik yıl dönümümüz:)hadi bakalım bize güzel bi haber ver:)
olmazsa da diğer ay tabiii motivemiz hep yüksek olsun...

kızlar siz dua okumuştunuz cuma günleri bana da öğretsenizeee nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…