- Konu Sahibi aylin_fatih
-
ben bugün kırmızıları gördüm..nisan a artık.çok gecikmediği için mutluyum..
senemcim ovulasyon testini hangi siteden aldın.bu ay takip etmek istiyorum..bu ay olmazsa önümüzdeki ay preseed almayı düşünüyorum.bu ay bal çörek otu tarçını deneyeceğim.sen nasılsın.neler napıyorsun.heyecanla beklediğini düşünüyorum.inan ki senin kadar heyecanlıyım bebeğinin kalp atışlarını duyacağın için.dualarım seninle.ilk önce sen mutlu olacaksın ardından bizlerrrrr.hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum.
herkese iyi bir hafta diliyorum...
gel beraber oyanayalım horonu o zman :))
Canım ya biran önce eski düzenine kavuşsanda bi rhatlasan hakikaten, kafan rahat edemiyodur bu şekilde muhtemelen.İnsan o zman bebeği 2. plana atıyo dediğin gibi.Ben bu ay bunu anladım sağlık yerinde olsun bebk geciksin diyor insan ...
tabi ya kısmet belli olmaz gelecekse gelir, bence yumurtlama günlerim bitmişir ama belli de olmaz :)
İnş sırayla hepimiz buraya yuppppiiii yazarız meleklerimiz için :)
Bende çok öptüm :)
ben bugün kırmızıları gördüm..nisan a artık.çok gecikmediği için mutluyum..
senemcim ovulasyon testini hangi siteden aldın.bu ay takip etmek istiyorum..bu ay olmazsa önümüzdeki ay preseed almayı düşünüyorum.bu ay bal çörek otu tarçını deneyeceğim.sen nasılsın.neler napıyorsun.heyecanla beklediğini düşünüyorum.inan ki senin kadar heyecanlıyım bebeğinin kalp atışlarını duyacağın için.dualarım seninle.ilk önce sen mutlu olacaksın ardından bizlerrrrr.hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum.
herkese iyi bir hafta diliyorum...
Tatlım ben Gittigidiyordan almıştım, wondfo marka. Çok iyi çıktı. Pahalı değildi, 10 ovülasyon, 5 gebelik testini 15 liraya almıştım. Pahalı olanlar kaset şeklinde. Bunlar sadece çubuktan oluşuyor, belirttiği çizgiye kadar idrara batırıyorsun. 5 dakika içnde ikinci çizginin ilkiyle aynı koyuluğa gelmesi gerekiyor. Aynı koyulukta değilse ertesi gün devam. Adet uzunluğuna göre yapmaya başlaman gereken günü buluyorsun. Bu ucuzdu ama benim çok işime yaradı. Ben 5 tane kullandım. 5 tanesini bi arkadaşa gönderdim. İstersen hiç para verme, sana da göndereyim. Ama gebelik testiyle beraber sipariş ederim dersen, sen bilirsin yine. Geçen hamileliğimde medismart almıştım. Onun da içinde 5 tane vardı ama kaset şeklinde, damlalıkla damlatılıyordu. Onu 25 TL'ye almıştım. Ama aynı işi görüyor. Ovülasyon takibini mutlaka öneririm. Ben düşükten sonra da, ilk gebelikte de ovülasyon kullandığım ay hamile kalabildim.
Kuşum güzel dileklerin için ayrıca teşekkürler. Sürekli bebek var aklımda. Sürekli kendimi dinliyorum. Sizin dualarınız vesile olacak her şey yolunda giderse. Biri bir kapı açtı, diğerleri geçecek. Ben de hep, birimiz hamiş olalım diye dua ettim, topikçek moral bulalım diye. Bana nasip etti bu ay Allah. Sıra sizde. Her ay şansınız daha çok artıyor istatistiklere göre, bunu da unutmayın sakın
allah hepimizin gönlüne göre versin. Deyann 1. hamile sende 2. hamilesin galiba topikte, ama galiba :)))) alınmaca olmasın allah daha çok versin, ovulasyon testini bende çok duydum bir sürü arkadaşım bu yolla hamile kaldı sonuçta nokta atışı yapıyoruz ovulasyon testide hedefe kitliyor bizi.
herkesi öptüm , minicik bebeklerimizi de... sağlıcakla gelsin yavrular tez zamanda.
Doğrudur Canım. Ben son zamanları kastettim aslında. Sürekli sohbet ettiğim, son dönemlerde düşük yapan arkadaşlar arasında diye öyle söyledim. Ne önemi var ki? Allah herkesin gönlüne göre versin.
aynen de öyle canım, sen ve bebişinilk gözağrımız.
biz senin daha çok başını şişirizi gibime geliyor, sürekli bizlere yardım ediyor bildiklerini paylaşıyorsun, hamilelik haberini vermen paylaşman çok güzel ki ve çok önemli, melek annelerinin tekrar hamile kalmaları sağlıcakla çocuklarını kucaklarına almaları çok büyük umut oluyor, resmen kenetleniyoruz, birbirimizi hiç görmemize rağmen dualarımızı ayırıyoruz, birinizden bir haber alamasam huzursuzlanıyorum.
amin canım herkesin gönlüne göre versin. dr ne zaman gitmeyi düşünüyorsun.
bu arada ben hafta sonu dr gittim, yapışıklık %90 yoktur belirtilerin hiç öyle değil ama uzun bir maraton bizi bekliyor dedi dr.:) tahmin ettiğim gibi.
cmt günü bazı tahliler verdim onların sonucuna göre bugün farlutral kullanacağım reg.2 veya 3. veya
4.günü gidip hormon testi yapılacak sonrasında ovulasyon takibi yaparız olmadı çatlatırız iğneyle falan dedi. tüm bunlara rağmen olmazsa rahim filmi çekeriz dedi. sonrasına bakarız dedi. bir gelişme olursa haberdar ederim sizleri de benden bu kadar.
ya söyleyemeylim senem ya, bende hamile kalırsam sanırım 3. aya kadar kimseye hatta doğurana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum :)))))))))))))
Canım ya geçmiş olsunarkadaşlar bugün kürtaj oldum. çook zor bir durum. ama elden bişey gelmiyor. eşim bana çok destek oldu. sürekli komik olaylardan bahsedip güldürdü. hep güzel şeylerden bahsederek beni motive etti. asıl ben ailemle annemle konuşurken çok kötü oldum. bu olayı en kısa zamanda atlatıp yaz sonunda inşallah güzel haberler veririm burada. nuray ve hello kityy çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. umarım sağlıklı bebeklerimiz olur:))
Canım nasılsın ?geçmiş olsun canım...umarım bi daha yaşamazsın..annemle 3 gün konuşamadım telefonda..sonra ağlaya ağlaya..bir ay kadar da görüşmedim..nedense insan annesi ile arasında farklı bir bağ kuruyor bebekkonusunda..eşler yardımcı olmasa ne yapardık bilemiyorum.kasımda olmuştum kürtaj artık daha iyiyim.umarım aynı acıları bir kez daha yaşamayız
canım bu aralar seni pozitif görüyorum buda beni çok mutlu ediyor, aman bu ay olmadı bir dahaki ay o ay olmadı sonraki ay... allah can sağlığımızı versin.
bu arada ben hafta sonu dr gittim, yapışıklık %90 yoktur belirtilerin hiç öyle değil ama uzun bir maraton bizi bekliyor dedi dr.:) tahmin ettiğim gibi.
cmt günü bazı tahliler verdim onların sonucuna göre bugün farlutral kullanacağım reg.2 veya 3. veya
4.günü gidip hormon testi yapılacak sonrasında ovulasyon takibi yaparız olmadı çatlatırız iğneyle falan dedi. tüm bunlara rağmen olmazsa rahim filmi çekeriz dedi. sonrasına bakarız dedi. bir gelişme olursa haberdar ederim sizleri de benden bu kadar.
ya söyleyemeylim senem ya, bende hamile kalırsam sanırım 3. aya kadar kimseye hatta doğurana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum :)))))))))))))
süper bu ya :) hadi gözümüz aydın canımcım, ovulasyonla hamile kalman da çok sürmez Allahın izniyle, valla çok iyi haberler gelmeye başladı topiğimizden :) Senemen mutlu haberi verdi, şimdi sıra hepimizde :) Hem bakarsın 2. sen olursun, süreç uzun diyosun ama kısmet yani bu işleri, hiç belli olmaz şeker :)
Senem; canım ne zaman gideceksin hastaneye? dün gece yatarken valla seni ve bebeğini düşündüm, içim kıpır kıpır oldu :)
süper bu ya :) hadi gözümüz aydın canımcım, ovulasyonla hamile kalman da çok sürmez Allahın izniyle, valla çok iyi haberler gelmeye başladı topiğimizden :) Senemen mutlu haberi verdi, şimdi sıra hepimizde :) Hem bakarsın 2. sen olursun, süreç uzun diyosun ama kısmet yani bu işleri, hiç belli olmaz şeker :)
Senem; canım ne zaman gideceksin hastaneye? dün gece yatarken valla seni ve bebeğini düşündüm, içim kıpır kıpır oldu :)
kitty vallaa dogru dıosun dogurana kadar söylememek lazım
senemciimm en dogrusu agrı sızı olmadıkca rahatsızlık onumuzdeki hafta sonu gıtmen en mantıklısı gidip te simdiden kese falan gozukmeyince beklemek su an ki beklemekten daha uzun sürüyor..
bende 19 unda gittim dktora 22 mm olmus bugun çatlar dedi yarına hazır olur bizde çalıstık işte ztn gebe kalmada sorunun yok dıo ama kurtaj sonrasıda korunmamıza ragmen şıp dıe de kalamadık yanii...neyse o gun gel bugun gel dıe sıkıldım ztn persembe yıne gel ee nıye gelecem bakacak ona gore progestron aspirin soyllucek bu kacıncı gidişim ztn obur hastayı alacam dıe cabuk cabuk muayene yapıor ...valla dedim durdum kaldım hemen cıkmak istemıyorum burdan gittikten sonra bii suru sorular geliyor aklıma dusunmek istiyorum 1 kaç dkkagelemem belki dedim izin alamam işten siz napacaklarımı anlatır mısınız dedim? 14.gunu progestron al dedi(gun 3 defa 100 mg dan)bende dedim elimde gecen 200 mg lık var gunde 1 alsam olur dedi aspirin dedim(kan pıhtılaşması için)20.günü yarım tane bebe aspirin ...ayy zorla cımbızla laf cektim..gitmicem bı daha ona ztn...işte boyle belki de su anda hucrelere bolunmeye baslamıstır
Canım benim ya, iyi niyetli arkadaşım. Nisan başında gidicem anormal bir durum olmazsa, ara ara gebelik testi de yapıyorum yanlışlık olmasın diye :)Bir de şu kendimi dinleme huyum olmasaVücudumdaki ağrıları takip ediyorum. Kendimce anlamlar çıkarıyorum. Doktora da geç gitme nedenim, 5 haftalıktan önce görünmemesi usg de. Görünecek kıvama gelsin bi. Biliyosun benim yumurtlama testi 20. günde pozitif çıkıyor. Döllenme geç oluyor yani. Bu hesaba göre şu anda 4+2 günlük hamileliğim. Nisan 1 gibi gidicem sanırım. Bakalım artık.
hadi bakalım canım, inş hayırlısıyla görrüsün bebeğini ve inş bu sefer seni hiç üzmez annesiCanım benim ya, iyi niyetli arkadaşım. Nisan başında gidicem anormal bir durum olmazsa, ara ara gebelik testi de yapıyorum yanlışlık olmasın diye :)Bir de şu kendimi dinleme huyum olmasaVücudumdaki ağrıları takip ediyorum. Kendimce anlamlar çıkarıyorum. Doktora da geç gitme nedenim, 5 haftalıktan önce görünmemesi usg de. Görünecek kıvama gelsin bi. Biliyosun benim yumurtlama testi 20. günde pozitif çıkıyor. Döllenme geç oluyor yani. Bu hesaba göre şu anda 4+2 günlük hamileliğim. Nisan 1 gibi gidicem sanırım. Bakalım artık.
valla ovulasyon testi de alacağım bir düzene girim sen denemek istemez misin ovulasyon testini candaş, bu arada eşinin yanında mısın şimdi sen
cezacım sanada iyi haftalar, nisan ayında takip et bencede zaten senemin de dedği gibi %25 şansımız bari onu artıralım.
Tatlım ben Gittigidiyordan almıştım, wondfo marka. Çok iyi çıktı. Pahalı değildi, 10 ovülasyon, 5 gebelik testini 15 liraya almıştım. Pahalı olanlar kaset şeklinde. Bunlar sadece çubuktan oluşuyor, belirttiği çizgiye kadar idrara batırıyorsun. 5 dakika içnde ikinci çizginin ilkiyle aynı koyuluğa gelmesi gerekiyor. Aynı koyulukta değilse ertesi gün devam. Adet uzunluğuna göre yapmaya başlaman gereken günü buluyorsun. Bu ucuzdu ama benim çok işime yaradı. Ben 5 tane kullandım. 5 tanesini bi arkadaşa gönderdim. İstersen hiç para verme, sana da göndereyim. Ama gebelik testiyle beraber sipariş ederim dersen, sen bilirsin yine. Geçen hamileliğimde medismart almıştım. Onun da içinde 5 tane vardı ama kaset şeklinde, damlalıkla damlatılıyordu. Onu 25 TL'ye almıştım. Ama aynı işi görüyor. Ovülasyon takibini mutlaka öneririm. Ben düşükten sonra da, ilk gebelikte de ovülasyon kullandığım ay hamile kalabildim.
Kuşum güzel dileklerin için ayrıca teşekkürler. Sürekli bebek var aklımda. Sürekli kendimi dinliyorum. Sizin dualarınız vesile olacak her şey yolunda giderse. Biri bir kapı açtı, diğerleri geçecek. Ben de hep, birimiz hamiş olalım diye dua ettim, topikçek moral bulalım diye. Bana nasip etti bu ay Allah. Sıra sizde. Her ay şansınız daha çok artıyor istatistiklere göre, bunu da unutmayın sakın
bende birkaç adrese baktım aralarında çok fiyat farkı var.ucuz olup beni şaşırtmasın bozuk çıkmasın fiyat ikinci planda.
bundan sonra böyle başının etini yeriz artık..bize seminer verirsin bebek bakımı hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?