Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cezacım sanada iyi haftalar, nisan ayında takip et bencede zaten senemin de dedği gibi %25 şansımız bari onu artıralım.

canım bu aralar seni pozitif görüyorum buda beni çok mutlu ediyor, aman bu ay olmadı bir dahaki ay o ay olmadı sonraki ay... allah can sağlığımızı versin.

Tatlım ben Gittigidiyordan almıştım, wondfo marka. Çok iyi çıktı. Pahalı değildi, 10 ovülasyon, 5 gebelik testini 15 liraya almıştım. Pahalı olanlar kaset şeklinde. Bunlar sadece çubuktan oluşuyor, belirttiği çizgiye kadar idrara batırıyorsun. 5 dakika içnde ikinci çizginin ilkiyle aynı koyuluğa gelmesi gerekiyor. Aynı koyulukta değilse ertesi gün devam. Adet uzunluğuna göre yapmaya başlaman gereken günü buluyorsun. Bu ucuzdu ama benim çok işime yaradı. Ben 5 tane kullandım. 5 tanesini bi arkadaşa gönderdim. İstersen hiç para verme, sana da göndereyim. Ama gebelik testiyle beraber sipariş ederim dersen, sen bilirsin yine. Geçen hamileliğimde medismart almıştım. Onun da içinde 5 tane vardı ama kaset şeklinde, damlalıkla damlatılıyordu. Onu 25 TL'ye almıştım. Ama aynı işi görüyor. Ovülasyon takibini mutlaka öneririm. Ben düşükten sonra da, ilk gebelikte de ovülasyon kullandığım ay hamile kalabildim.

Kuşum güzel dileklerin için ayrıca teşekkürler. Sürekli bebek var aklımda. Sürekli kendimi dinliyorum. Sizin dualarınız vesile olacak her şey yolunda giderse. Biri bir kapı açtı, diğerleri geçecek. Ben de hep, birimiz hamiş olalım diye dua ettim, topikçek moral bulalım diye. Bana nasip etti bu ay Allah. Sıra sizde. Her ay şansınız daha çok artıyor istatistiklere göre, bunu da unutmayın sakın

Son düzenleme:

allah hepimizin gönlüne göre versin. Deyann 1. hamile sende 2. hamilesin galiba topikte, ama galiba :)))) alınmaca olmasın allah daha çok versin, ovulasyon testini bende çok duydum bir sürü arkadaşım bu yolla hamile kaldı sonuçta nokta atışı yapıyoruz ovulasyon testide hedefe kitliyor bizi.
herkesi öptüm , minicik bebeklerimizi de... sağlıcakla gelsin yavrular tez zamanda.

Doğrudur Canım. Ben son zamanları kastettim aslında. Sürekli sohbet ettiğim, son dönemlerde düşük yapan arkadaşlar arasında diye öyle söyledim. Ne önemi var ki? Allah herkesin gönlüne göre versin.

Doğrudur Canım. Ben son zamanları kastettim aslında. Sürekli sohbet ettiğim, son dönemlerde düşük yapan arkadaşlar arasında diye öyle söyledim. Ne önemi var ki? Allah herkesin gönlüne göre versin.

aynen de öyle canım, sen ve bebişin ilk gözağrımız.
biz senin daha çok başını şişirizi gibime geliyor, sürekli bizlere yardım ediyor bildiklerini paylaşıyorsun, hamilelik haberini vermen paylaşman çok güzel ki ve çok önemli, melek annelerinin tekrar hamile kalmaları sağlıcakla çocuklarını kucaklarına almaları çok büyük umut oluyor, resmen kenetleniyoruz, birbirimizi hiç görmemize rağmen dualarımızı ayırıyoruz, birinizden bir haber alamasam huzursuzlanıyorum.
amin canım herkesin gönlüne göre versin. dr ne zaman gitmeyi düşünüyorsun.

Tatlım, ağrım szıım çok olmazsa nisan 1 için randevu aldım. Şimdilik lekelenme, kanama,aşırı ağrı sızı yok. Yalnız sabahları çok hafif bulantı oluyor. İlk gebeliğimde olmadığı için hoşuma bile gidiyor bana da normal şeyler oluyor diye :)

Çevremde hiç kimse bilmiyor durumumu. Bir te eşim, ben bir de kuzenimle onun doktor eşi. Ama sizlere söylerken hiç tereddüt etmedim. Ben de hepinizin güzel haberlerini sabırsızlıkla beklediğim için, ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Çok şükür bir kere hamile kalabildiğimizi gördük, yine olur dedik. Allah izin verirse olacak da. İkincileri konuşucaz buralarda :)) Gerçi ben bugünlerde ; Allahım nolur sağlıklı olsun bebeğim, ikinci için hiç istekte bulunmam. Bir tane olsun, gerisi gelmese de olur diye dua ediyorum

bu arada ben hafta sonu dr gittim, yapışıklık %90 yoktur belirtilerin hiç öyle değil ama uzun bir maraton bizi bekliyor dedi dr.:) tahmin ettiğim gibi.
cmt günü bazı tahliler verdim onların sonucuna göre bugün farlutral kullanacağım reg.2 veya 3. veya
4.günü gidip hormon testi yapılacak sonrasında ovulasyon takibi yaparız olmadı çatlatırız iğneyle falan dedi. tüm bunlara rağmen olmazsa rahim filmi çekeriz dedi. sonrasına bakarız dedi. bir gelişme olursa haberdar ederim sizleri de benden bu kadar.
ya söyleyemeylim senem ya, bende hamile kalırsam sanırım 3. aya kadar kimseye hatta doğurana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum :)))))))))))))

Hadi Canım, Allah rastgetirsin işinizi. Her geçen ay kaçma ihtimali azalıyor sıpanın, yakaladık yakalayacağız :) Evet evet kimselere deme bişey.

Canım ya geçmiş olsun keşke yaşamasaydın ama başa gelen çekiliyor işte.İnş 2. meleğin yüzünü güldürür arkadasşım, acın azalacak zamanla.Sadece sabır ....
Canım nasılsın ?
canım bu aralar seni pozitif görüyorum buda beni çok mutlu ediyor, aman bu ay olmadı bir dahaki ay o ay olmadı sonraki ay... allah can sağlığımızı versin.

bomba gibiyim sorma :) Bencede olmadı diğer aylara kısmet diyeceiz :) amin canım ya, sadece dün eşimin ailesine çok kızdım ve dedimki bebek olsa da bi bahanem olsa onlardan uzak kalmaya.Gerçi bu bahane ne kadar uzak tutar o da tartışılır :))

süper bu ya :) hadi gözümüz aydın canımcım, ovulasyonla hamile kalman da çok sürmez Allahın izniyle, valla çok iyi haberler gelmeye başladı topiğimizden :) Senem en mutlu haberi verdi, şimdi sıra hepimizde :) Hem bakarsın 2. sen olursun, süreç uzun diyosun ama kısmet yani bu işleri, hiç belli olmaz şeker :)

Senem; canım ne zaman gideceksin hastaneye? dün gece yatarken valla seni ve bebeğini düşündüm, içim kıpır kıpır oldu :)

Canım benim ya, iyi niyetli arkadaşım. Nisan başında gidicem anormal bir durum olmazsa, ara ara gebelik testi de yapıyorum yanlışlık olmasın diye :)Bir de şu kendimi dinleme huyum olmasa Vücudumdaki ağrıları takip ediyorum. Kendimce anlamlar çıkarıyorum. Doktora da geç gitme nedenim, 5 haftalıktan önce görünmemesi usg de. Görünecek kıvama gelsin bi. Biliyosun benim yumurtlama testi 20. günde pozitif çıkıyor. Döllenme geç oluyor yani. Bu hesaba göre şu anda 4+2 günlük hamileliğim. Nisan 1 gibi gidicem sanırım. Bakalım artık.

kitty vallaa dogru dıosun dogurana kadar söylememek lazım
senemciimm en dogrusu agrı sızı olmadıkca rahatsızlık onumuzdeki hafta sonu gıtmen en mantıklısı gidip te simdiden kese falan gozukmeyince beklemek su an ki beklemekten daha uzun sürüyor..

bende 19 unda gittim dktora 22 mm olmus bugun çatlar dedi yarına hazır olur bizde çalıstık işte ztn gebe kalmada sorunun yok dıo ama kurtaj sonrasıda korunmamıza ragmen şıp dıe de kalamadık yanii...neyse o gun gel bugun gel dıe sıkıldım ztn persembe yıne gel ee nıye gelecem bakacak ona gore progestron aspirin soyllucek bu kacıncı gidişim ztn obur hastayı alacam dıe cabuk cabuk muayene yapıor ...valla dedim durdum kaldım hemen cıkmak istemıyorum burdan gittikten sonra bii suru sorular geliyor aklıma dusunmek istiyorum 1 kaç dkka gelemem belki dedim izin alamam işten siz napacaklarımı anlatır mısınız dedim? 14.gunu progestron al dedi(gun 3 defa 100 mg dan)bende dedim elimde gecen 200 mg lık var gunde 1 alsam olur dedi aspirin dedim(kan pıhtılaşması için)20.günü yarım tane bebe aspirin ...ayy zorla cımbızla laf cektim..gitmicem bı daha ona ztn...işte boyle belki de su anda hucrelere bolunmeye baslamıstır

valla ovulasyon testi de alacağım bir düzene girim sen denemek istemez misin ovulasyon testini candaş, bu arada eşinin yanında mısın şimdi sen

valla aynen ya bende cmt günü dr gittim bir not kağıdı çıkardım, adam diyor yandık :)))))) eşim dedi bu ne dedim notlar sonra aklıma geliyor şimdi sorayım rahat rahat dedim, bana yapışıklık olmadığını , önce hormon testi yapılacağını sonrasında yumurtlama takibi yapılacağını söyledi bakalım hayırlısı yan en azından artık bi dr kontrolündeyim. ona da seviniyorum ayrıca, sağlıkla hamile kalacağımız günler gelsin, :)

sanırım sende dr kontrolündesin değil mi

Son düzenleme:

senemmmm 1 nisan cumaaa ya sabah mı gitcen :) ben hafta sonu giremiyorum nete :) çatlarımmmmm

hadi bakalım canım, inş hayırlısıyla görrüsün bebeğini ve inş bu sefer seni hiç üzmez annesi birde ilkinde ağzımız yandı ya 2. sinde resmen üflüyoruz :) Bende hamile kalırsam hemen gitmeyi düşünmem, o stresli zamanı dr.suz atlatmak gerek :) tabi ağrı sancı ve kanama olmazsa :) Şimdi kısmetse doğum tarihi ne zamana gelecek canım ?ben ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum ya :)
valla ovulasyon testi de alacağım bir düzene girim sen denemek istemez misin ovulasyon testini candaş, bu arada eşinin yanında mısın şimdi sen

Aslında çok isterim denemeyi canım da ben eşimin yanında olamadığım için o testlerde boşa gider, hani bebeği yapmak için vakit olmaz ayda sadece 8 gün beraberiz ya, o da haftasonlarına geliyo yumurtlama tarihine gelmiyor.Yoksa süper bi imkan bu testler.Eşimin yanından döndüm canım, daha doğrusu plan değişti o geldi gitti.cuma akşamıda tekrar ben gideceğim kısmet olursa.

kız kardeşim fal baktrmış, daha önceden dediğinin çoğu çıkan birine ( bu arada fala kısmen inanırım:) bebk var demiş, o da hemen bana söylüyo tabi.İlk başta acaba dedim? Sonra da manyama kızım kuzanim hamile ya o çıkmıştır diye kendimi teselli ettim :) Bundan sonra taktiğim bu ya, geçen ay üzüldüm ya biraz her ay aynısı olmasın :)

cezacım sanada iyi haftalar, nisan ayında takip et bencede zaten senemin de dedği gibi %25 şansımız bari onu artıralım.

daha sipariş vermedim ama bugün yarın veriririm..nasılsa daha çok..inşallah işe yarar.

bende birkaç adrese baktım aralarında çok fiyat farkı var.ucuz olup beni şaşırtmasın bozuk çıkmasın fiyat ikinci planda.
bundan sonra böyle başının etini yeriz artık..bize seminer verirsin bebek bakımı hakkında

Canım her şey yolunda gitsin de, seminer ne demek :) Alışkınım zaten işimde de :)) Hiç tereddüt etme, ben de o ucuzlarla yakaladım işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…