- Konu Sahibi aylin_fatih
-
hadi bakalım canım, inş hayırlısıyla görrüsün bebeğini ve inş bu sefer seni hiç üzmez annesibirde ilkinde ağzımız yandı ya 2. sinde resmen üflüyoruz :) Bende hamile kalırsam hemen gitmeyi düşünmem, o stresli zamanı dr.suz atlatmak gerek :) tabi ağrı sancı ve kanama olmazsa :) Şimdi kısmetse doğum tarihi ne zamana gelecek canım ?ben ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum ya :)
Aslında çok isterim denemeyi canım da ben eşimin yanında olamadığım için o testlerde boşa gider, hani bebeği yapmak için vakit olmaz ayda sadece 8 gün beraberiz ya, o da haftasonlarına geliyo yumurtlama tarihine gelmiyor.Yoksa süper bi imkan bu testler.Eşimin yanından döndüm canım, daha doğrusu plan değişti o geldi gitti.cuma akşamıda tekrar ben gideceğim kısmet olursa.
kız kardeşim fal baktrmış, daha önceden dediğinin çoğu çıkan birine ( bu arada fala kısmen inanırım:) bebk var demiş, o da hemen bana söylüyo tabi.İlk başta acaba dedim? Sonra da manyama kızım kuzanim hamile ya o çıkmıştır diye kendimi teselli ettim :) Bundan sonra taktiğim bu ya, geçen ay üzüldüm ya biraz her ay aynısı olmasın :)
bu arada ben hafta sonu dr gittim, yapışıklık %90 yoktur belirtilerin hiç öyle değil ama uzun bir maraton bizi bekliyor dedi dr.:) tahmin ettiğim gibi.
cmt günü bazı tahliler verdim onların sonucuna göre bugün farlutral kullanacağım reg.2 veya 3. veya
4.günü gidip hormon testi yapılacak sonrasında ovulasyon takibi yaparız olmadı çatlatırız iğneyle falan dedi. tüm bunlara rağmen olmazsa rahim filmi çekeriz dedi. sonrasına bakarız dedi. bir gelişme olursa haberdar ederim sizleri de benden bu kadar.
ya söyleyemeylim senem ya, bende hamile kalırsam sanırım 3. aya kadar kimseye hatta doğurana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum :)))))))))))))
Canım nasılsın ?
bomba gibiyim sorma :) Bencede olmadı diğer aylara kısmet diyeceiz :) amin canım ya, sadece dün eşimin ailesine çok kızdım ve dedimki bebek olsa da bi bahanem olsa onlardan uzak kalmaya.Gerçi bu bahane ne kadar uzak tutar o da tartışılır :))
Canım her şey yolunda giderse 26 Kasım gibi görünüyor. Yay bebeği yani :)
24 kasım öğretmenler günü hediyesi..alacağın en güzel hediye.bizde bu ay çok çalışırsak yeni yıl olmadı diğer aya sevgililer günü....kadınlar günü..23 nisan....bu böyle gider
kitty vallaa dogru dıosun dogurana kadar söylememek lazım
senemciimm en dogrusu agrı sızı olmadıkca rahatsızlık onumuzdeki hafta sonu gıtmen en mantıklısı gidip te simdiden kese falan gozukmeyince beklemek su an ki beklemekten daha uzun sürüyor..
bende 19 unda gittim dktora 22 mm olmus bugun çatlar dedi yarına hazır olur bizde çalıstık işte ztn gebe kalmada sorunun yok dıo ama kurtaj sonrasıda korunmamıza ragmen şıp dıe de kalamadık yanii...neyse o gun gel bugun gel dıe sıkıldım ztn persembe yıne gel ee nıye gelecem bakacak ona gore progestron aspirin soyllucek bu kacıncı gidişim ztn obur hastayı alacam dıe cabuk cabuk muayene yapıor ...valla dedim durdum kaldım hemen cıkmak istemıyorum burdan gittikten sonra bii suru sorular geliyor aklıma dusunmek istiyorum 1 kaç dkkagelemem belki dedim izin alamam işten siz napacaklarımı anlatır mısınız dedim? 14.gunu progestron al dedi(gun 3 defa 100 mg dan)bende dedim elimde gecen 200 mg lık var gunde 1 alsam olur dedi aspirin dedim(kan pıhtılaşması için)20.günü yarım tane bebe aspirin ...ayy zorla cımbızla laf cektim..gitmicem bı daha ona ztn...işte boyle belki de su anda hucrelere bolunmeye baslamıstır
Aaaaa bak o kısmını hiç düşünmemiştim :) Belki de 24 Kasımda doğar :) Offfff şu birkaç hafta çabucak geçse
Canım her şey yolunda gitsin de, seminer ne demek :) Alışkınım zaten işimde de :)) Hiç tereddüt etme, ben de o ucuzlarla yakaladım işte.
ooo süper :) çok uyumlu bi bebek olacak desene :)Canım her şey yolunda giderse 26 Kasım gibi görünüyor. Yay bebeği yani :)
iyiyim canım.yumurtlama günümü bekliyorum sabırsızlıkla:)bu arada adetinizde kürtajdan sonra değişiklik oldu mu.mesela benim geçen ay çok yoğundu bu ay daha az.hormonlarım şaştı.
bence bebek olunca daha bi yakınlaşırsınız:)
Ben 3 defa hamilelik geçirdim 3 defa kürtaj oldum her kürtajımdan sonra 6 ay içinde hamile kaldım. Yanlız bu dönemde odak noktanız gebelik olmasın, her ay adetinizi takip etmeyin kendinizi durup dururken strese sokmayın. Bu şekilde hamile kalmanız daha kolay olacaktır.
eskiden özel hastene doktorları herşeyi anlatırdı.hasta kapabilmek için.şimdi girmenle çıkman bir oluyor.artık özel muayenehanesine gitmek gerekiyor.konuşsalar ölecekler sanki.
demek heryerde oyle artık 150 tl vercez esir alacaz
ooo süper :) çok uyumlu bi bebek olacak desene :)
hadi hayırlısı.Bende de oldu canım ya, miktarda biraz farketti az oluyorum sanki, ama sürede baya farketti eskiden 28 de bir olurdum şimdi her ay 1 gün ekleniyor o süreye mesela bu ay 33. günde bekliyroum.Cidden düzenim değişti ya
doktora gitmekte insanı rahatlatabiliyor hakketen aşama aşama bişeylerin peşindesin yaa hedefıne ulaşmak için ilerlemek güzel sevinmeme hak veriyorum cnmvalla aynen ya bende cmt günü dr gittim bir not kağıdı çıkardım, adam diyor yandık :)))))) eşim dedi bu ne dedim notlar sonra aklıma geliyor şimdi sorayım rahat rahat dedim, bana yapışıklık olmadığını , önce hormon testi yapılacağını sonrasında yumurtlama takibi yapılacağını söyledi bakalım hayırlısı yan en azından artık bi dr kontrolündeyim. ona da seviniyorum ayrıca, sağlıkla hamile kalacağımız günler gelsin, :)
sanırım sende dr kontrolündesin değil mi
doktora gitmekte insanı rahatlatabiliyor hakketen aşama aşama bişeylerin peşindesin yaa hedefıne ulaşmak için ilerlemek güzel sevinmeme hak veriyorum cnm
:) aynen bende defterime notlar alıyorum...cnm ben 3 ocak kurtajdan sonra reglm gecikince birde akıntılarım cogaldı martın basında kurtaj oldugum kadına bir gidiim dedim gebeliğe engel bişey olmasın regl ne zmn olurum adam gibi dıe o da enfeksiyon kapmıssn dedi ilaç yazdı gonderdi 2.kontrol de regl olmustum bitmişti hazırmı dedim oo dedi 2 yumurta olusmaya baslamıss istersen takip edelim edelim anasını satiim dedimbide boyle deniyelim ee işte oyle başladı simdi 15.gundeyim progestrona basladım20.gunde de aspirin içmeye baslıcam yani varsa bişey haftaya cumaya cıkar bence ama beklicem desemde beklemeye calısacam 3 nisanda test yaprım dıe dusuncem var ...
Ben 3 defa hamilelik geçirdim 3 defa kürtaj oldum her kürtajımdan sonra 6 ay içinde hamile kaldım. Yanlız bu dönemde odak noktanız gebelik olmasın, her ay adetinizi takip etmeyin kendinizi durup dururken strese sokmayın. Bu şekilde hamile kalmanız daha kolay olacaktır.
Kuşum hadi beni yalnız bırakma yaaHedef, yaza kadar topikçek hamişş olmak ama sağlıkla. Bişey kalmadı. Geldi gelecek herkesinki,hissediyorum. Doktor takibi iyi olmuş. Ben pişmanım takip ettirmediğime. Şimdi acabalarım olmazdı bu kadar belki. Ne zor işmiş arkadaş yaaa. Valla çift çizgiyi görmeden önce daha mutlu ve stressiz bi insandım ben, psikopat oldum iyice Bi yandan diyorum sağlığım yerinde, eşim yanımda, ailem iyi. Sorun çıkarsa yine yaparız. Bi yandan da ya yine kötü olursa diyorum. Amaaaaannn. HER ŞEY OLACAĞINA VARIR. YÜCE ALLAH'IM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN. HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN EN GÜZEL ZAMANDA.
ooo süper :) çok uyumlu bi bebek olacak desene :)
hadi hayırlısı.Bende de oldu canım ya, miktarda biraz farketti az oluyorum sanki, ama sürede baya farketti eskiden 28 de bir olurdum şimdi her ay 1 gün ekleniyor o süreye mesela bu ay 33. günde bekliyroum.Cidden düzenim değişti ya
Kuşum hadi beni yalnız bırakma yaaHedef, yaza kadar topikçek hamişş olmak ama sağlıkla. Bişey kalmadı. Geldi gelecek herkesinki,hissediyorum. Doktor takibi iyi olmuş. Ben pişmanım takip ettirmediğime. Şimdi acabalarım olmazdı bu kadar belki. Ne zor işmiş arkadaş yaaa. Valla çift çizgiyi görmeden önce daha mutlu ve stressiz bi insandım ben, psikopat oldum iyice Bi yandan diyorum sağlığım yerinde, eşim yanımda, ailem iyi. Sorun çıkarsa yine yaparız. Bi yandan da ya yine kötü olursa diyorum. Amaaaaannn. HER ŞEY OLACAĞINA VARIR. YÜCE ALLAH'IM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN. HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN EN GÜZEL ZAMANDA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?