Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya kan testi yaptır bak merak ettim şimdi
dularımız seninle hadi açılışı yap bakalım bizde sırasıyla takip edelim..ikinci sıra benim(çocukluğumuzda oyun oynarken böyle sıraya girerdik)

ya kan testi yaptır bak merak ettim şimdi
dularımız seninle hadi açılışı yap bakalım bizde sırasıyla takip edelim..ikinci sıra benim(çocukluğumuzda oyun oynarken böyle sıraya girerdik)

Ya korkuyorum yaptırmaya. Üç gündür idrar testi yapıyorum; ilk gün hiç çizgi çıkmadı. İkinci gün çooook çok az belirgin. Bugün daha belirgin. Aslında yaptığım testlerin hiçbiri erken gebelik testi değil. Hepsinde, adet geciktikten bir gün sonra yapın diyor. Ben dayanamadım. Gittikçe artması iyi bir şey tabi. Ama kan testi yaptırmak istemiyorum daha. İyice geciksin. Adet görmeyeceğim belli olsun. Üzülüyorum sonra çok. E hadi bakalım ikinci, üçüncü, dördüncü, sıraya girelim hepimiz Aaaa bu arada hamilelik kesinleşsin, preseedlerimi gönderebilirim. Yurtdışından uzun sürüyor gelmesi, vakit kaybetmek yooook

seneeem hamile misin inanmıyorum ayyy çok sevindim
ayyy hadi bakalım ikinci çizgi silik bile olsa çıktıysa hamilelikl vardır kan testi yaptırmaya çekinme ama sen kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman yaptır Allah inşallah bu sefer yavrunu sana bağışlar amiin darısı bizlerin başına hayırlı zamanda inşallah

sağol canım bizi düşündüğün için..sen ne zaman rahat hissedeceksen o zman yaptır..umarım sonuç pozitiftir..yarın güzel hbaerleerini bekliyor olacağım.

Amin Canım. Ben hala inanabilmiş değilim. Heyecan yok hiç. Garip hissediyorum kendimi. Emin olmadan da sevinemeyeceğim galiba. Darısı hepimizin başına.

sağol canım bizi düşündüğün için..sen ne zaman rahat hissedeceksen o zman yaptır..umarım sonuç pozitiftir..yarın güzel hbaerleerini bekliyor olacağım.

Bakalım artık Canım. Yarın ola hayrola. Belki de birkaç gün daha beklerim kan testi için. İnsan olumsuzu yaşayınca sevinirken bile ihtiyatlı davranıyor.

günaydın kıslarrrrr

evet bu günlerde heyecanlıyız senemgyötürü, ben çok umutlu ve mutluyum,
senemgy duaları kabul olur darısı bizlerin başına :)

senemgy valla ben çok heyecan yapıp gaz veriyor gibi olmayayım şimdi hamile olan ben olmadığım için acabalar mı falan yok sadece çok büyük sevinç var. bebeğimiz tez zamanda sağlıkla gelsin.

ceza83 senin ne zamandı, 2.'lik için senide takip edelim canımm. ve inşallah nisan ayında bekliyoruz.

taf'cım senin ne durumda, regl oldun mu

candaşımmmmmmmm sen nelerlerdesin ya? çok merak ettim seni.

öpüyorum.

Canım çok sağol. Bugün de test yaptım, pozitif çıktı ama dediğim gibi, kan testine daha var. Zaten doktor olan kuzenimin eşi de için rahat edecekese bekle adetinin üzerinden bir hafta geçsin dedi. Ama ağrı sızı olursa kasıklarda mutttlaka doktora git, dış gebelik şüphesi olabilir falan dedi. Offff hayırlısıyla şu bir hafta geçse !

Hepimiz için dua ediyorum. Çok istedik, çok üzüldük, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

kıssssssssssss cok sevindimmm cnmm benim yuppii bee allahım tamamını erdirsin inşlahh saglıklı bişekilde bende doktordan geldim simdi son adet 7 marttı ya 1 yumurta olgunlasıyormus 15 mm olmus ctesi tekrar gel dedi çatlamşsa iş bitmiştir dedi cok erken olusmus gibi geldi bana 13.gunde çatlıyor olck bu durumda hep 14,15. gunde dıe hesaplardım ben ..pregsı sordum ctesi geldiinde eger rahim duvarın kalınlasmıssa gerek yok dedi ..cnm sende catladıgını hıssettin zmnda basladın diimi?

ben adet oldum canım ama sevindim adet olduğuma çünkü bu ay çok ilaç almıştım ve tam beklediğim günde adet oldum yani luteal fazım normale döndü progestan kullanmama gerek kalmadan bakalım bu ay nasıl olacak yumurtlamam Allah hayırlısını versin seneme çok sevindim darısı hayırlısıyla bizim başımıza

ohhhhhhh beeeeee ne güzel bi haber çok sevindim.inşallah senin ve bizim için herşey daha güzel olacak.kan testinde 4 basamaklı çıkacak inşallah..

Kızlar hepinize çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. En azından hamile kalabildiğimizi gördük geçen hamileliklerde. Neden tekrar olmasın? Ama gerçekten bir hazırlık dönemi var, ona da inanın. Binde bir oluyor öyle düşüğün hemen ardından, adet bile görmeden falan hamilelik. Bakın ilk ay korunmadık, olmadı. İkinci ay adet erken geldi çünkü tam temizlenmemişti içim. Bu ay biliyorsunuz ya, çok uğraştım. Preseedler, progestanlar, yumurta takipleri. Şansımızı arttıracak bişeyler yapmayınca %25 ihtimal hamile kalmamız. Ben bu ay sadece o ihtimali arttırmaya çalıştım. Siz her şey doğal olsun derseniz, o da güzel tabi. Ama herkesin içi rahat olsun ki, hepimiz Allah'ın izniyle anne olacağız.

inşallahhhhhh canım..

merhaba arkadaslar bende 5 gun once kurtaj oldum bebegim 8 haftalikti ve kalbi durmustu..dr bi neden belirtmedi kadinlarin her 4unden 1inde boyle durumlarla karsilasiyoruz dedi..doktor banada 3 ay beklememiz gerektigini soyledi toparlanabilmek icin bu 3 ay nasil gececek bilmiyorum..cuma gunu randevum var insallah hepimiz hayirli zamanda hayirli saglikli bebisler aliriz kucagimiza

selam arkadaşlar ben de 8 haftalık hamileyim. ama kalp atımı olmadı. 2 dr gittim. ikisde aynı şeyi söledi kürtaj olcakmışım. 2 gün sonra kürtaj oluyorum. dr kesenin içindeki emriyonun gelişmediğini söledi. Allah yardımcım olsun.ilk hamileliğimdi.

Aynı şeyi dr bana da söyledi. bir neden arama 4 kadından 1 inde olabilir dedi. moralim bozuldu. ama hayırlısı bu ise elden bir şey gelmiyor. bizde zamana bırakacağız eşimle. sana da geçmiş olsun. ben de kürtajdan çok korkuyorum.

Merhaba senem uzun süredir bilgisayarım tamirdeydi,yeni gördüm haberini,çok sevindim.Allah tamamına erdirsin,ikiz olsun innşaalllah:)

kızlar merhabalar;bende iki defa düşük yaşadım hemde bebeklerin kalbi durdugundan ikisine kürtajla sonlandırıldı..Ama elhm kürtajdan sonra 3 ay arayla gebe kalabildim. en son kürtajımı aralık sonu olmuştum ..Elhamdüliiilahha dün hamile oldugumu ögrendim..Hiç ümidinizi kaybetmeyin.. Rabbim vakti zamanı gelinde nasip edecektir.Kendinizi strese sokmayın oluruna bırakın..(Son kürtaj sonrası rahimde iltihap oluşmuştu biraz hap ve fitil kullanmıştım elhm şu an bi sıkıntım yok ve sonrasında hamile kalabildim elhm)

Merhaba senem uzun süredir bilgisayarım tamirdeydi,yeni gördüm haberini,çok sevindim.Allah tamamına erdirsin,ikiz olsun innşaalllah:)

Aaaaminnn canım :) Allah isteyene bekletmeden versin inşallah.

Canım ben de 12 Aralıkta düşük yapmıştım. İşte bugünlerde hamile olduğumu öğrendim. Benim tek düşüğüm vardı. Kötü tesadüf deyip geçicez artık napalım. Allah bu kez yüzümüze güler inşallah.

ya ben bebek istiyorum, bugün çok ağrım var, regl olmaya çabalıyorum ama :)) oda olmuyor.

ya kıslar ya tez zamanda sağlıklı bebeğimiz sonra bebeklerimiz hatta bazılarımızın ikizleri olsun ya.
canım adet oldun mu peki şimdi?
o duana en içten aminlerimi yolluyorum bende hepimiz adına :)
canım nasıl oldun
canımcım çok sağol, epeydir de giremedim :) İyiyim çok şükür şimdi düzeldim, haftasonu eşimin yanına gitcem.Bu ay yumurtlama zamanımız denk gelmedi, yani aralık annesi olamıcam :) adım gibi eminim buna.Neyse bu arada ben rahatlamaya başladım, bebeği akışına bıraktım, ne zaman gelirse gelsin:) her gün horon dinleyince dedim ya bebek gelir, oyna kızım :)) ya ben acayip meraklıyımdır da folklore, gerçi bebeği de karnımda alıştırırm tek gelsin de değil mi :) Ama umutla bekleyince hayal kırklığı yaşıyoruz ya beklememeye karar verdim ben... Sen nasılsın canım ?
Canım :))) hadi ya açılışı yap umudumuz ol :)) inş hamilesindir be arkadaşım :)

slm kızlar bende gecen sene mayısta kürtaj oldum 3 aylık bebegımın kalbi durdu agustosa kadar korunduk ve bu sene ocakta hamıle kaldım yani kürtajdan sonra hamıle kalıyorsunuz ben 5 ay sonra kaldım fakat buda düşük oldu nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…