Canım sağol. Sevinemiyorum, korkuyorum çok. Bugün sabah yaptım, elimde o kalitesiz testlerden vardı. Yine de çizgi daha belirgindi düne göre. Asıl yapmam gereken gün yarın. Yarından sonra adetim bir gün gecikmiş oluyor. İnşallah her şey yolundadır. Dua edin benim için nolur
ya kan testi yaptır bak merak ettim şimdi
dularımız seninle hadi açılışı yap bakalım bizde sırasıyla takip edelim..ikinci sıra benim(çocukluğumuzda oyun oynarken böyle sıraya girerdik)
Ya korkuyorum yaptırmaya. Üç gündür idrar testi yapıyorum; ilk gün hiç çizgi çıkmadı. İkinci gün çooook çok az belirgin. Bugün daha belirgin. Aslında yaptığım testlerin hiçbiri erken gebelik testi değil. Hepsinde, adet geciktikten bir gün sonra yapın diyor. Ben dayanamadım. Gittikçe artması iyi bir şey tabi. Ama kan testi yaptırmak istemiyorum daha. İyice geciksin. Adet görmeyeceğim belli olsun. Üzülüyorum sonra çok. E hadi bakalım ikinci, üçüncü, dördüncü, sıraya girelim hepimizAaaa bu arada hamilelik kesinleşsin, preseedlerimi gönderebilirim. Yurtdışından uzun sürüyor gelmesi, vakit kaybetmek yooook
Ya korkuyorum yaptırmaya. Üç gündür idrar testi yapıyorum; ilk gün hiç çizgi çıkmadı. İkinci gün çooook çok az belirgin. Bugün daha belirgin. Aslında yaptığım testlerin hiçbiri erken gebelik testi değil. Hepsinde, adet geciktikten bir gün sonra yapın diyor. Ben dayanamadım. Gittikçe artması iyi bir şey tabi. Ama kan testi yaptırmak istemiyorum daha. İyice geciksin. Adet görmeyeceğim belli olsun. Üzülüyorum sonra çok. E hadi bakalım ikinci, üçüncü, dördüncü, sıraya girelim hepimizAaaa bu arada hamilelik kesinleşsin, preseedlerimi gönderebilirim. Yurtdışından uzun sürüyor gelmesi, vakit kaybetmek yooook
seneeem hamile misin inanmıyorum ayyy çok sevindim
ayyy hadi bakalım ikinci çizgi silik bile olsa çıktıysa hamilelikl vardır kan testi yaptırmaya çekinme ama sen kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman yaptır Allah inşallah bu sefer yavrunu sana bağışlar amiindarısı bizlerin başına hayırlı zamanda inşallah
sağol canım bizi düşündüğün için..sen ne zaman rahat hissedeceksen o zman yaptır..umarım sonuç pozitiftir..yarın güzel hbaerleerini bekliyor olacağım.
günaydın kıslarrrrr
evet bu günlerde heyecanlıyız senemgyötürü, ben çok umutlu ve mutluyum,
senemgy duaları kabul olur darısı bizlerin başına :)
senemgy valla ben çok heyecan yapıp gaz veriyor gibi olmayayım şimdi hamile olan ben olmadığım için acabalar mı falan yok sadece çok büyük sevinç var. bebeğimiz tez zamanda sağlıkla gelsin.
ceza83 senin ne zamandı, 2.'lik için senide takip edelim canımm. ve inşallah nisan ayında bekliyoruz.
taf'cım senin ne durumda, regl oldun mu
candaşımmmmmmmm sen nelerlerdesin ya? çok merak ettim seni.
öpüyorum.
Canım çok sağol. Bugün de test yaptım, pozitif çıktı ama dediğim gibi, kan testine daha var. Zaten doktor olan kuzenimin eşi de için rahat edecekese bekle adetinin üzerinden bir hafta geçsin dedi. Ama ağrı sızı olursa kasıklarda mutttlaka doktora git, dış gebelik şüphesi olabilir falan dedi. Offff hayırlısıyla şu bir hafta geçse !
Hepimiz için dua ediyorum. Çok istedik, çok üzüldük, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
günaydın kıslarrrrr
evet bu günlerde heyecanlıyız senemgyötürü, ben çok umutlu ve mutluyum,
senemgy duaları kabul olur darısı bizlerin başına :)
senemgy valla ben çok heyecan yapıp gaz veriyor gibi olmayayım şimdi hamile olan ben olmadığım için acabalar mı falan yok sadece çok büyük sevinç var. bebeğimiz tez zamanda sağlıkla gelsin.
ceza83 senin ne zamandı, 2.'lik için senide takip edelim canımm. ve inşallah nisan ayında bekliyoruz.
taf'cım senin ne durumda, regl oldun mu
candaşımmmmmmmm sen nelerlerdesin ya? çok merak ettim seni.
öpüyorum.
Canım çok sağol. Bugün de test yaptım, pozitif çıktı ama dediğim gibi, kan testine daha var. Zaten doktor olan kuzenimin eşi de için rahat edecekese bekle adetinin üzerinden bir hafta geçsin dedi. Ama ağrı sızı olursa kasıklarda mutttlaka doktora git, dış gebelik şüphesi olabilir falan dedi. Offff hayırlısıyla şu bir hafta geçse !
Hepimiz için dua ediyorum. Çok istedik, çok üzüldük, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Kızlar hepinize çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. En azından hamile kalabildiğimizi gördük geçen hamileliklerde. Neden tekrar olmasın? Ama gerçekten bir hazırlık dönemi var, ona da inanın. Binde bir oluyor öyle düşüğün hemen ardından, adet bile görmeden falan hamilelik. Bakın ilk ay korunmadık, olmadı. İkinci ay adet erken geldi çünkü tam temizlenmemişti içim. Bu ay biliyorsunuz ya, çok uğraştım. Preseedler, progestanlar, yumurta takipleri. Şansımızı arttıracak bişeyler yapmayınca %25 ihtimal hamile kalmamız. Ben bu ay sadece o ihtimali arttırmaya çalıştım. Siz her şey doğal olsun derseniz, o da güzel tabi. Ama herkesin içi rahat olsun ki, hepimiz Allah'ın izniyle anne olacağız.
merhaba arkadaslar bende 5 gun once kurtaj oldum bebegim 8 haftalikti ve kalbi durmustu..dr bi neden belirtmedi kadinlarin her 4unden 1inde boyle durumlarla karsilasiyoruz dedi..doktor banada 3 ay beklememiz gerektigini soyledi toparlanabilmek icin bu 3 ay nasil gececek bilmiyorum..cuma gunu randevum var insallah hepimiz hayirli zamanda hayirli saglikli bebisler aliriz kucagimiza
Merhaba senem uzun süredir bilgisayarım tamirdeydi,yeni gördüm haberini,çok sevindim.Allah tamamına erdirsin,ikiz olsun innşaalllah:)
kızlar merhabalar;bende iki defa düşük yaşadım hemde bebeklerin kalbi durdugundan ikisine kürtajla sonlandırıldı..Ama elhm kürtajdan sonra 3 ay arayla gebe kalabildim. en son kürtajımı aralık sonu olmuştum ..Elhamdüliiilahha dün hamile oldugumu ögrendim..Hiç ümidinizi kaybetmeyin.. Rabbim vakti zamanı gelinde nasip edecektir.Kendinizi strese sokmayın oluruna bırakın..(Son kürtaj sonrası rahimde iltihap oluşmuştu biraz hap ve fitil kullanmıştım elhm şu an bi sıkıntım yok ve sonrasında hamile kalabildim elhm)
canım adet oldun mu peki şimdi?ya ben bebek istiyorum, bugün çok ağrım var, regl olmaya çabalıyorum ama :)) oda olmuyor.
ya kıslar ya tez zamanda sağlıklı bebeğimiz sonra bebeklerimiz hatta bazılarımızın ikizleri olsun ya.
canımcım çok sağol, epeydir de giremedim :) İyiyim çok şükür şimdi düzeldim, haftasonu eşimin yanına gitcem.Bu ay yumurtlama zamanımız denk gelmedi, yani aralık annesi olamıcam :) adım gibi eminim buna.Neyse bu arada ben rahatlamaya başladım, bebeği akışına bıraktım, ne zaman gelirse gelsin:) her gün horon dinleyince dedim ya bebek gelir, oyna kızım :)) ya ben acayip meraklıyımdır da folklore, gerçi bebeği de karnımda alıştırırm tek gelsin de değil mi :) Ama umutla bekleyince hayal kırklığı yaşıyoruz ya beklememeye karar verdim ben... Sen nasılsın canım ?canım nasıl oldun
Canım :))) hadi ya açılışı yap umudumuz ol :)) inş hamilesindir be arkadaşım :)Kızlar yaa, kafam çok karıştı. Bugün daha iyi bir test alıp tekrar denedim. Gerçi onun da prospektüsünde adet geçtikten bir gün sonra uygulayın diyordu ama dayanamayıp yaptım. İki gün var adete de. İkinci çizgi hayal meyal çıktı. Yani varla yok arasında. Hemen 3. dakikada belirdi . Çok da beklemedim ama iyice yakından bakmak gerekiyor görmek için. Anlamadım bişey. Yarın bi daha deneyeyim en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?