- Konu Sahibi aylin_fatih
-
Canım :))) hadi ya açılışı yap umudumuz ol :)) inş hamilesindir be arkadaşım :)
selam bacılarrrr,
ofis dışında eğitimdeydik giremedim nete,
elaa; geçmiş olsun canım geçer ya sayılı gün çabuk geçer, 3 ay sonra seninde güzel haaberlerini duyururuz inşallah .
senakar; çok sevindim allah tamamına erdirsin, kötü düşünmek yokkk herşey çok güzel olacak.
tosti; üzüldüm canım ama olsun canımız saolsun yine yeni yeniden dener ve başarılı oluruz inşallah. geçmiş olsun canım.
sardunyaa; sanada geçmiş olsun, ben kürtaj oldum kürtaj sonrası bir sürü sıkıntım çıktı ama bir sürü insan var kürtaj sonrası sağlıklı bebekler doğuran, işin psikolojik yönüde kötü bazı insanların bu yöntemi doğum kontrol yöntemi olarak kullandığını düşünüyorum da bazen allah akıl fikir versin.
inşallah tez zamanda seninde hamilelik haberlerini duyururuz.
kuzey sanırım ve inşallah nisan ayı hamilelik haberini duyurmaya az kaldı, çatlasın yumurtalarçatlasınnn
candaşşş ay vallahi meraklandım senin için sonra aklıma geldi belki de dedim eşinin yanına gitti,
hoşgeldin iyi olduğuna çok sevindim evet yorumlarından çok iyi olduğunu hissettim ama umarım yanılmıyorumdur, oyna uşağım horon bende celeyum beraber oynayalım :)
aynen öyle gelecekse geliyor takmamak gerekli, ben regl olamadım yine cmt günü dr yolları taştan durumundayım bakalım gelişmeler haberdar edicem ama inan iyi bir durum beklemiyorum yapışıklık mıdır nedir bakacağız artık hayırlısı, ben zaten sağlığıma kavuşamadığım için bebek falan beklemiyorum
ya hiç belli olmaz yumurtalama günlerinde yapıyoruzda ne oluyor, hayırlısı inşallah aralık annesi olursun canım benim, olmazsanda allah uzun ömür versin hepimize, eğer görüşemezsek sana iyi yolculuklar diliyorum.
senemmmmilk bebeğimiz nur topumuz bıcı bıcııı :) hayırlısıyla gelecek ben inanıyorum.
%25'lik şansı artırma konusunda katılıyorum sana, ben sağlığıma kavuşabilsem reglfalan olabilsem inan denerdim şu jel ile ovulasyon testini ama hal böyleyken na mümkün, regl olamamak bir sağlıksızlık var demek bile bile tekrar başka bir kürtaja yelken açmayayım.mevlam hepimizi korusun.
birde senin şu jeli bizim ofiste birine verebiliriz, geçen gördüm e-baydaydı kızardı bozardı, dedim hayrola ben halbuki niye kızardın demek istemiştim, oda anlattı 2 senedir meğer bebek deniyorlarmış olmuyormuş bende iznin olmadan senden bahsettim hamile demedim nazar değmesin diye, fazla gelmiş iki siparişi birden gelmiş dedim, senin içinde uygun olacaksa e-bay fiyatına mümkünse alırız diye düşündüm ama kesin söz vermedim. ?
testin daha belirgin çıkması ve az sancılı olman kafamızdaki kötü düşünceleri siler diye düşünüyorum yanılıyor muyum ?
herkes kendine çok iyi baksın, hamile ve yakın hamile adayları daha iyi,
sevgilerimle herkeşii öptüm.
Tatlım sağol. Allah güzel gönlüne göre versin senin de inşallah.senem arkadaşa çok sevindim, sağlıcakla gelsin bebeği Allah ım en kısa zamanda bizlerede nasip etsin
selam arkadaşlar ben de 8 haftalık hamileyim. ama kalp atımı olmadı. 2 dr gittim. ikisde aynı şeyi söledi kürtaj olcakmışım. 2 gün sonra kürtaj oluyorum. dr kesenin içindeki emriyonun gelişmediğini söledi. Allah yardımcım olsun.ilk hamileliğimdi.
cok uzuldum canim bende emin olmak icin 3 doktora gitmistim hep bir umitle ama nasip degilmis..uzulme diyemiyorum cunku ayni seyi bende yasadim ama metanetli ol en onemlisi moralini yuksek tut....Rabbimin dedigine karsi gelemiyoruz herseyin hayirlisini dileyelim cok dua et...insallah hayirli zamanda saglikli bebislerimize kavusuruz
Kuşum yaaa ne şekersin sen öyle enerjik enerjik haller maşallahBen delş gibi bişeyim şu aralar, sürekli test yapıyorum :) Evet daha belirgin çok şükür. artıyor sanırım. Sadece gaz var çok, biraz sancı yapıyor. Düşünmemeye çalışıyorum ben yine de. Çok alıştırmıyorum kendimi bu sefer.
Canım tabi veririm. Hiç sorun değil. Hatta işine yarayan olacaksa bir kutunun yarısı kaldı. 3 enjektör hiç kullanılmadı. Onu da verebilirim. Paraya falan gerek yok onun için. İşimiz görülsün.
Tatlım sağol. Allah güzel gönlüne göre versin senin de inşallah.
Tatlım sağol iyi dileklerin için. Ben bugün de test yaptım en son, artık ikinci çizgi iyice belirgin. Ama kan testi, doktor gibi olaylara haftaya giricem. Bakalım, bu günler riskli günler ya, bebeğimin benimle kalacağı iyice belli olsun, ondan sonra ultrason falan. İdrar testinde çizgi gitgide belirginleştiğine göre beta hcg artışta. Adetim daha bir gün gecikti. Şöyle bir hafta geciksin, doktordayım :) İstiyorum ki gideyim, göreyim, rahat edeyim. Eşimin kuzeni de doktor ya, ona da soruyorum telefonda bazı şeyleri. Çok ağrı hissetmezsen doktora gitmeyi erteleyebilirsin dedi.Ağrı dış gebelik şüphesi ya. Çok şükür hafif kasık sızıları dışında bir şey yok. Bakalım artık.
selam bacılarrrr,
Canım bu süper bi haber :)))) maşallah ya :) Allahın izniyle meleğin çok sağlıklı olacak, bu kez annesini üzmeyecek hiç, ve bi şey diyeyim bence kızın olacak :) çok erken ama öyle hissettim :) Valla neşemizi yerine getirdi küçük pıtırcık :) İnş haftaya çok daha güzel kutlarız o zamn tam sevincini paylaşırız canım arkadaşım
candaşşş ay vallahi meraklandım senin için sonra aklıma geldi belki de dedim eşinin yanına gitti,
hoşgeldin iyi olduğuna çok sevindim evet yorumlarından çok iyi olduğunu hissettim ama umarım yanılmıyorumdur, oyna uşağım horon bende celeyum beraber oynayalım :)
aynen öyle gelecekse geliyor takmamak gerekli, ben regl olamadım yine cmt günü dr yolları taştan durumundayım bakalım gelişmeler haberdar edicem ama inan iyi bir durum beklemiyorum yapışıklık mıdır nedir bakacağız artık hayırlısı, ben zaten sağlığıma kavuşamadığım için bebek falan beklemiyorum
ya hiç belli olmaz yumurtalama günlerinde yapıyoruzda ne oluyor, hayırlısı inşallah aralık annesi olursun canım benim, olmazsanda allah uzun ömür versin hepimize, eğer görüşemezsek sana iyi yolculuklar diliyorum.
sevgilerimle herkeşii öptüm.
arkadaşlar bugün kürtaj oldum. çook zor bir durum. ama elden bişey gelmiyor. eşim bana çok destek oldu. sürekli komik olaylardan bahsedip güldürdü. hep güzel şeylerden bahsederek beni motive etti. asıl ben ailemle annemle konuşurken çok kötü oldum. bu olayı en kısa zamanda atlatıp yaz sonunda inşallah güzel haberler veririm burada. nuray ve hello kityy çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. umarım sağlıklı bebeklerimiz olur:))
arkadaşlar bugün kürtaj oldum. çook zor bir durum. ama elden bişey gelmiyor. eşim bana çok destek oldu. sürekli komik olaylardan bahsedip güldürdü. hep güzel şeylerden bahsederek beni motive etti. asıl ben ailemle annemle konuşurken çok kötü oldum. bu olayı en kısa zamanda atlatıp yaz sonunda inşallah güzel haberler veririm burada. nuray ve hello kityy çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. umarım sağlıklı bebeklerimiz olur:))
geçmiş olsun canım...umarım bi daha yaşamazsın..annemle 3 gün konuşamadım telefonda..sonra ağlaya ağlaya..bir ay kadar da görüşmedim..nedense insan annesi ile arasında farklı bir bağ kuruyor bebekkonusunda..eşler yardımcı olmasa ne yapardık bilemiyorum.kasımda olmuştum kürtaj artık daha iyiyim.umarım aynı acıları bir kez daha yaşamayız
teşekkür ederim nuray. kürtaj olduktan sonra kanamam akşam durdu. bugünde yok. bu normal mi acaba. 1 hafta sonra dr gitcektim. acaba 2 gün sonra mı gitsem. böle bir durumu yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi?????
teşekkür ederim nuray. kürtaj olduktan sonra kanamam akşam durdu. bugünde yok. bu normal mi acaba. 1 hafta sonra dr gitcektim. acaba 2 gün sonra mı gitsem. böle bir durumu yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi?????
Ben kürtaj olmadım, bir hafta sürdü kanamam. Kürtaj olanlarda hemen bitti. Gebelik ürünü gidince rahim duvarları dökülüyor ya, ondan oluyor kanama. Ama kürtajda iyice temizlendiğinden dökülecek bir şey kalmıyor, kanama da olmuyor doğal olarak. Merak etme sen.
teşekkürler ceza. bunları daha önce yaşamış insanlarla konuşunca kendimi daha iyi hissediyorum. çünkü çevremde bu tarz bir olay ilk kez benim başıma geldi. bu yüzden insanlar durmadan soru soruyor. bu da canımı çok acıtıyor. bunları neden ben yaşıyorum diye soruyorum kendime. cezalandırıldığımı falan düşünüyodum. karamsarlığımı üstümden atmaya çalışıyorum .güzel günler için hala ümidim var. umarım gözyaşlarımız bu kez güzel bir şeyler için akar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?