Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıssslar bii gunu daha geride bıraktık hepinize iyi aksamlar
gorusmek üzere

canım görüşmek üzereeeeeeeee,

evet bende kaçarım herkese iyi akşamlarr.

yarın olsun hayır olsun.

bebekli akşamların olsun kuzeycim :) anladın sen onu

Son düzenleme:

senemcim çok sağlıklı allahın izniyle, nasıl gidiyor kendinde neler gözlemliyorsun. şafak sayar gibi arkadaş 1 nisanı sayıyoruz.
annenin ruh hali bebeği çok etkliyor, pimpirikli yapacağız he kuzuyuda senem. baba kızsın sana biraz.

Bugün daha iyiyiz Kitycim :) Ağrı sızı yapmadı sıpacık. Baba kızıyor zaten bol bol. Çok da kızmasın ama ağlarım sonra çok Az kaldı az. Ben her gün bi gebelik testi yapıyorum sıkıntıdan. Göğüslerimin ne kadar büyüdüğünü ölçüyorum, beta hcg artmış diyorum, eşim gülüyor Şaka bi yana, ben de zor bekliyorum 1 nisanı. Söz, kötü şaka yok :)

Son düzenleme:
Kimseye sormadılar gelmeden, "Bak burada böyle bir dünya var. Acısı da var, tatlısı da... Hüznü de var, neşesi de... Gün gelir teknede balık keyfi yaparsın sevdiğinle, mehtaba kaldırırsın kadehini, sımsıkı sarılırsın hiç bitmeyecek gibi... Gün gelir, gözünle göresin gelmez... Gün gelir, eş dost kalabalık bir sofranın hoş muhabbetinde demlenirsin, tadını çıkara çıkara... Gün gelir uzaklaşırsın kendinle baş başa... Gülersin, ağlarsın, sevinirsin, yanarsın... Peki kararın nedir?" diye. Sormadılar hiçbirimize... Sorsalardı da mutlaka derlerdi bu dünyanın en güzel yanının, ne yaşarsan yaşa, gözündeki yaşı silip haykırabilmek olduğunu "HAYAT GÜZELDİR" diye. Deselerdi yine gelirdik. Yine ağlardık... Yine gülerdik... Yüzümüzde tebessüm, gözümüzde yaşla yinelerdik : HAYAT GÜZELDİR!

Unutmamanız ve unutanlara hayat boyu hatırlatacak enerjiyi güzel yüreklerinizde hissetmeniz dileğiyle, Melek annesi Melek arkadaşlarım benim...

canımm yaa bizde kızımı geçen yıl göz doktoruna götürdük ve oda astigmat var gibi görünüyor dedi ama okula başlayınca getirin o zaman daha iyi görebiliriz dedi tesadüfe bak inşallah benim kızımdada geçer:))

merhaba senem resmen seni takip ediyorum kk'de.. senin adina cok sevindim Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah masallah..bende onceden yazmistim zaten yeni kurtaj olanlardanim hep bi dusunce bebegim oalacakmi daha kurtaj olali 2 hafta oldu doktor banada 3 ay bekleyin dedi ..nasil gececek bu 3 ay bilmiyorum.insallah Rabbim hemen nasip eder okadar cok istiyorum ki saglikli eli ayagi duzgun bi bebek insallah sizleride takip ediyorum..
bide bu ovulasyon testi varmis ben cok cahil kalmisim galiba nasil bisi hic anlamadim herkes yapmalimi bunu??? merak ettim dogrusu..Allah herseyi gonlumuze gore versin insallah hepimizin..

evett canım bizde ağlarız burada sen ağlarsan baba o kadarda kısmasınnn:) iyi iyi çok sevindim ağrın sızın olmadığına, valla 1 nisan aynı zamanda teyzemin doğum günüüü. çifte mutluluk. inşallah

Canım çok teşekkürler. Birbirimize nasıl güzel enerjiler yolluyorsak artık, keyifler de çabucak düzeliyor burada Ovülasyon testi kullanmadan da tabi ki hamile kalınır ama her ay sağlıklı bir kadının hamile kalma şansı %25. Ovülasyon testiyle en şanslı günleri bulup ona göre çalışınca bu şans bi hayli artıyor tabi. Her gün ilişki sprem kalitesini bozuyor. Adetten sonra birkaç günlük aranın ardından yapılacak gün aşırı denemeler de ovülasyon testi olmasa bile şansı çok arttırır diye düşünüyorum. Adet düzensizliği de yoksa her şey daha kolay olur. Ovülasyon testi bizi motive ediyor işte. O günlerde yumurtanın çatlayacağını bilmek sanırım ekstra bir enerji veriyor İçin rahatlıyor, şartlanıyorsun. Hem motivasyon, tüm organizmanı belli bir hedefe yönelttiğinden, enerji verici özelliği olduğundan başarı şansını arttırıyor. Ben tavsiye ederim. Uygulaması da çok kolay.

bu kadar benzerlik pes :)
geçer canım inşallah bende geçmiş ama şöyle bir şey var herşey doktoruna bakıyor benim hem hipermetropum hem de astigmatım çıkmıştı ve bayağı da ilerliyordu ilk önce gözlük sonra lens kullandım sonra ise arkadaşım bir dr önerdi 21 yaşında yada 22 yaşında falandım (way be yaşa bak ) dr dedi tembellikten de yapabilir 1 ay kör gezdim gibi bir şey :))) sonra hepsi geçti şu anda hiçbirşey kullanmıyorum 6 ayda bir falan kontrole gidiyorum.
köşe kenar göremiyoruz ya ondan sakarlık çok yapıyoruz. :))) geçer canım zaten bir süre sonra oda kendine göre ayarlamaya başlar.

senemcim kesinlikle doğru birşey sorcam bende hiç ovulasyon testi yapmadım ama mantığı sanırım şöyle, bir çizelgesi var 28 gün süren adette şu kadar gün sonra işte 35 gün süren adette şu kadar gün sonra testi yapmaya başlıyorsun, 2 tane belirgin çift çizgi çıktı mı çubukta tam gaz çalışıyorsun. şimdi bende adet düzensizliği var ya ben yinede kullansam fayda eder mi acaba, ben sadece günü kestiremiyorum, sanırım benimde 20.günde falan oluyor artık. sürekli test eder bakarım ne dersin?
perşembe günü hormon testimde var bari boş oturmayayım bende, nisanda çalışmaya başlıyım en azından dr derim ki o günlerde de denedik olmadı bir de ona vakit kaybetmem ne dersiniz sinem nasıl fikir kızlar?

Bir önceki düşükte sizin dediğinizgibi yaptım arkadaşlar dediğiniz gibi oldu rahim 2 ayda anca toplanıyor zaten bundada oyle yapıyım o zaman içimde hep bir korku var gene aynısı olurmu dıye korkudan dolayı kararım bi böyle bi böyle oluyor ne zor bir iş bu ya varlığı bir dert yoklugu birvdert sıpanın allah yardımcımız olsun ..
senemcim bebeşin hayırlı olsun canım inşallah bir sıkıntı olmadan kucagına alırsın kuzunu 1 nisan da dr gidicen galiba iyi haberlerini bekliyorum cnm

Allah işini rastgetirsin Canım. Bu kez herşey yolunda gitsin, gönlüne göre olsun. Çok teşekkürler ayrıca. Bakalım 1 nisanda güzel haberler veririm inşallah buradan hepinize.

selam kıssslar
bende bugun biir sinirlilik hali var işyerinde de stress oldumu katlanıyor iiice tahammulsuz bir haldeyim acaba 3 gundur progestrn içiyorum onun yan etkisi mi?

selam kıssslar
bende bugun biir sinirlilik hali var işyerinde de stress oldumu katlanıyor iiice tahammulsuz bir haldeyim acaba 3 gundur progestrn içiyorum onun yan etkisi mi?

Olabilir Canım. Bende yapmadı öyle bir etki ama ben zaten doğuştan agresifim, ters etki yaratmış olabilir bende

selam kıssslar

günaydınnn tünaydınnnn :)

ya bende çok tersim, ofis bizim sürekli stresli, birde nasıl anlatım bilemiyorum ama bazen öyle bir uyanıyorum ki pinpirik böle tetikteyim alıcılarım açık diken üstü öyle durumda çözümümü buldum.
tek kalabileceğim bir yere geçip derin nefes alıp derin bir oh çekip sakinleşiyorum.
birde en eğer evden çıkarken evi dağınık görürsem ayy takiii metroya binenen kadar söyleniyorum.

Olabilir Canım. Bende yapmadı öyle bir etki ama ben zaten doğuştan agresifim, ters etki yaratmış olabilir bende

ay ne biliim valla bii garibim ya dun bişey sormustum sana ama 19 unda yumrtam 22 mm olmustu çatlamısmıdır acaba artık birde gun kovalamaktanda sıkıldım herhalde daha kasmak istemiyorum kendimide eşimide bugunden itibaren

sağol cnm bnm çok dişim ağrımıştı acile gittik hamile olduğumu söyleyince hiç bakmadılar ağrı kesici jinekoloğumda dişim yaptırabileceğimi poliklinikdeki dişçiyle görüştü ben genede çok tedirgindim yaptırmicaktım ama ağrıyodu bana gene ağrı yapacağını söyledi,hafif bi ağrım olsa hiçç gitmezdim.öyle dişim yapıldı ertesi gün kanama oldu iğne vuurldum ertesi günde kalp atışını gördüm yavrumun ama o h.sonu rahatsızlandım pzt.başka dr.a gittim kendiminkine ulaşamadım çünkü kese bozulmuş bebek kalbi atmıyo ve kanama yapmış dediler sabah gel kürtaj olcaksın.o akşam aşırı kanamyla acile kaldırıldım ilk müdahalede düşmüş dediler sonra odaya aldılar tuvalete gittim koca bi parça düştü ve kanama içimde parça kalmış kürtaj oldum ama dr.tam kürtaj değil dedi.kontrollerimde şükür bişi çıkmadı 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dediler yarın 2 ay bitiyo.şu an diş tedavimi oluyorum yazın temmuzda gidicem tahliler yapılcak folik asite başlicaz yaz sonu eylül başı tekrar hamile kalmak istiyorum.şükür adetlerim düzenli düşükden sonra 22 şubatda adet oldum bu ay gene 19 unda zaten 3-4 gün oynuyoda bnm.herşey Allah dan diyorum belkide yaşasa sakat olabilirdi.hakkımızda hayırlısı olsun artık bundan sonra

hello kity nedicem adet düzensizliği için soğan suyunu denesene hem adeti düzene sokuymuş,hem ödem atıyomuşda hem de hamile kalmada etkisi olduğunu duydumm

ayy aynı aynı eşim bana şaka yapıor kaldıramıyorum o da uzum zmndır alttan alıyoo bebiş meselesi için ama sabrı heran taşabilir

Merhaba senemgy, çooooookk sevindim inşşallah ALLAH tamamına erdirir sağlıkla kucağınada almayı nasip eder Allah tüm isteyenlere biran evvel 2çizgi ve kocaman karınlar versin AMİNNNNNNNNNNNN

Merhaba, Kuzey-35 çalışmalara devam listelerde görünmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…