- Konu Sahibi aylin_fatih
-
kıssslar bii gunu daha geride bıraktık hepinize iyi aksamlar
gorusmek üzere
:87:
Ah kuzum ya, o kadar konuşup kafa şişirdik ki biz de bu konuya. Sonunda genel kanımız, bir adet bekleme yönündeydi, rahim hazırlansın diye. Ben öyle de yaptım. Hemen başladık çalışmalara. Ama ikinci adetim, hiiiiiç adeti olmadığı üzere 5 gün erken geldi. Buna luteal faz yetmezliği diyorlar. Yumurtanın döllendiğine dair tüm işaretler verdı ama rahim hazır değildi yeni bir bebeğe. Üçüncü adetimi görmedimbebiş geldi. Tabi sağlıklı mıdır, iyi midir, yerinde midir bilmiyorum, daha kontrole gitmedim. Birkaç gün önce gördüm çift çizgiyi. Kısmetse nisan 1 de gidicem doktora. Ama demem o ki, sen ve eşin hazırsanız beklemenin anlamı yok. Rahim hazır olduğunda bebiş tutunuyor zaten. Önemli olan döllenme değil, tutunma aşaması. Dediğim gibi geçen ay tutunmadı gitti. Bu ay tutundu. Salıverin çayıra gitsin kuzuyuuuuu
senemcim çok sağlıklı allahın izniyle, nasıl gidiyor kendinde neler gözlemliyorsun. şafak sayar gibi arkadaş 1 nisanı sayıyoruz.
annenin ruh hali bebeği çok etkliyor, pimpirikli yapacağız he kuzuyuda senem. baba kızsın sana biraz.
ay ne güzel anlatmışsın, amin canım allah hepimize nasip etsin senin kızının niye benimle konuşmuyorsunu ben çok yapıyordum anneme.
ayrıca bende çok sakarmışım sonra bende astigmat çıkmış küçükken ama şimdi geçti. :)
:87:
Ah kuzum ya, o kadar konuşup kafa şişirdik ki biz de bu konuya. Sonunda genel kanımız, bir adet bekleme yönündeydi, rahim hazırlansın diye. Ben öyle de yaptım. Hemen başladık çalışmalara. Ama ikinci adetim, hiiiiiç adeti olmadığı üzere 5 gün erken geldi. Buna luteal faz yetmezliği diyorlar. Yumurtanın döllendiğine dair tüm işaretler verdı ama rahim hazır değildi yeni bir bebeğe. Üçüncü adetimi görmedimbebiş geldi. Tabi sağlıklı mıdır, iyi midir, yerinde midir bilmiyorum, daha kontrole gitmedim. Birkaç gün önce gördüm çift çizgiyi. Kısmetse nisan 1 de gidicem doktora. Ama demem o ki, sen ve eşin hazırsanız beklemenin anlamı yok. Rahim hazır olduğunda bebiş tutunuyor zaten. Önemli olan döllenme değil, tutunma aşaması. Dediğim gibi geçen ay tutunmadı gitti. Bu ay tutundu. Salıverin çayıra gitsin kuzuyuuuuu
Bugün daha iyiyiz Kitycim :) Ağrı sızı yapmadı sıpacık. Baba kızıyor zaten bol bol. Çok da kızmasın ama ağlarım sonra çokAz kaldı az. Ben her gün bi gebelik testi yapıyorum sıkıntıdan. Göğüslerimin ne kadar büyüdüğünü ölçüyorum, beta hcg artmış diyorum, eşim gülüyor Şaka bi yana, ben de zor bekliyorum 1 nisanı. Söz, kötü şaka yok :)
merhaba senem resmen seni takip ediyorum kk'de..senin adina cok sevindim Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah masallah..bende onceden yazmistim zaten yeni kurtaj olanlardanim hep bi dusunce bebegim oalacakmi daha kurtaj olali 2 hafta oldu doktor banada 3 ay bekleyin dedi ..nasil gececek bu 3 ay bilmiyorum.insallah Rabbim hemen nasip eder okadar cok istiyorum ki saglikli eli ayagi duzgun bi bebek insallah sizleride takip ediyorum..
bide bu ovulasyon testi varmis ben cok cahil kalmisim galiba nasil bisi hic anlamadim herkes yapmalimi bunu??? merak ettim dogrusu..Allah herseyi gonlumuze gore versin insallah hepimizin..
canımm yaa bizde kızımı geçen yıl göz doktoruna götürdük ve oda astigmat var gibi görünüyor dedi ama okula başlayınca getirin o zaman daha iyi görebiliriz dedi tesadüfe bak inşallah benim kızımdada geçer:))
Canım çok teşekkürler. Birbirimize nasıl güzel enerjiler yolluyorsak artık, keyifler de çabucak düzeliyor buradaOvülasyon testi kullanmadan da tabi ki hamile kalınır ama her ay sağlıklı bir kadının hamile kalma şansı %25. Ovülasyon testiyle en şanslı günleri bulup ona göre çalışınca bu şans bi hayli artıyor tabi. Her gün ilişki sprem kalitesini bozuyor. Adetten sonra birkaç günlük aranın ardından yapılacak gün aşırı denemeler de ovülasyon testi olmasa bile şansı çok arttırır diye düşünüyorum. Adet düzensizliği de yoksa her şey daha kolay olur. Ovülasyon testi bizi motive ediyor işte. O günlerde yumurtanın çatlayacağını bilmek sanırım ekstra bir enerji veriyor İçin rahatlıyor, şartlanıyorsun. Hem motivasyon, tüm organizmanı belli bir hedefe yönelttiğinden, enerji verici özelliği olduğundan başarı şansını arttırıyor. Ben tavsiye ederim. Uygulaması da çok kolay.
Allah işini rastgetirsin Canım. Bu kez herşey yolunda gitsin, gönlüne göre olsun. Çok teşekkürler ayrıca. Bakalım 1 nisanda güzel haberler veririm inşallah buradan hepinize.Bir önceki düşükte sizin dediğinizgibi yaptım arkadaşlar dediğiniz gibi oldu rahim 2 ayda anca toplanıyor zaten bundada oyle yapıyım o zaman içimde hep bir korku var gene aynısı olurmu dıye korkudan dolayı kararım bi böyle bi böyle oluyor ne zor bir iş bu ya varlığı bir dert yoklugu birvdert sıpanın allah yardımcımız olsun ..
senemcim bebeşin hayırlı olsun canım inşallah bir sıkıntı olmadan kucagına alırsın kuzunu 1 nisan da dr gidicen galiba iyi haberlerini bekliyorum cnm
selam kıssslar
bende bugun biir sinirlilik hali var işyerinde de stress oldumu katlanıyor iiice tahammulsuz bir haldeyim acaba 3 gundur progestrn içiyorum onun yan etkisi mi?
selam kıssslar
bende bugun biir sinirlilik hali var işyerinde de stress oldumu katlanıyor iiice tahammulsuz bir haldeyim acaba 3 gundur progestrn içiyorum onun yan etkisi mi?
Olabilir Canım. Bende yapmadı öyle bir etki ama ben zaten doğuştan agresifim, ters etki yaratmış olabilir bende
üzülme canım yaa bilseydin zaten yaptırırmıydın..sen onlara güvendin demekki gerçi ne oldu tamda bilemediğim için hakkında hayırlısı olsun nasip değilmiş demekki..insan burda paylaşırken karamsarlığı bir kenara atıyor tek başına kalıp kendini dinlemek kötü bende kürtaj oldum ilk zamanlar çok kötüydü ama şimdi çok rahatım burda ki arkadaşların yaşadıkları anlatılanlar hep birer moral aslında yalnız olmadığını görmek heee yaşadıklarımız elbette üzücü şeyler ama yalnız olmadığını seni anlayan birilerininde olduğunu bilmek çok güzel birşey allah herkez için hayırlısı neyse onu versin...üzme kendini daha kötüsünden saklasın allah canım yaa demekki göreceğimiz varmış bu günleri ..
günaydınnn tünaydınnnn :)
ya bende çok tersim, ofis bizim sürekli stresli, birde nasıl anlatım bilemiyorum ama bazen öyle bir uyanıyorum ki pinpirik böle tetikteyim alıcılarım açık diken üstü öyle durumda çözümümü buldum.
tek kalabileceğim bir yere geçip derin nefes alıp derin bir oh çekip sakinleşiyorum.
birde en eğer evden çıkarken evi dağınık görürsem ayy takiii metroya binenen kadar söyleniyorum.
Tatlım sağol iyi dileklerin için. Ben bugün de test yaptım en son, artık ikinci çizgi iyice belirgin. Ama kan testi, doktor gibi olaylara haftaya giricem. Bakalım, bu günler riskli günler ya, bebeğimin benimle kalacağı iyice belli olsun, ondan sonra ultrason falan. İdrar testinde çizgi gitgide belirginleştiğine göre beta hcg artışta. Adetim daha bir gün gecikti. Şöyle bir hafta geciksin, doktordayım :) İstiyorum ki gideyim, göreyim, rahat edeyim. Eşimin kuzeni de doktor ya, ona da soruyorum telefonda bazı şeyleri. Çok ağrı hissetmezsen doktora gitmeyi erteleyebilirsin dedi.Ağrı dış gebelik şüphesi ya. Çok şükür hafif kasık sızıları dışında bir şey yok. Bakalım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?