of neden test yaptım yaaa uyuz kocam hep onun yüzünden yok nette okumuş kabızlık mide bulantısı halsizlik gebelik belirtisiymiş herşeyi bilmek zorunda sanki kafam allak bullak şuan bence yoktur bi kaç gün beklemekde fayda var eğer varsa da ilaç kullanmak istemiorumdETSİNA SAOL CANIM İNŞ HAYIR OLSUN ... EVET YA DÜN ÇOŞMUŞUZ YİNE SANIRIM :) SEN NASILSIN ? NE VAR NE YOK :)
NAZLIM İNŞ HAMİLESİNDİR AMA BEN BU TESTLERİ ANLAYAMIYORUM BAZEN HAMİLELİK YOKSADA VAR GÖSTERİYO ... İNŞ VARDIR VE DOĞRUDUR ...
nazlım nazlım ben sein yerinde olsam hemen kan tahlili yaptırırım hamileysenki inşallah hayırlısıyla o zaman hapı bırakırsın, gebelik testinde çıkan kan tahlilinde belli eder kendini. yok hamile değilsen dr görünmende fayda var.
candaş kuzum sağolasın,bayramda eşimin ailesine gittik 2.gün akşamı evdeydik.
sağol iyi dileklerin için kuzum, eltim ise bayramda beni gördü çok istiyor hamile kalmayı çalışmışlar kesin bu ay hamileyim diyor, ki töwbe onların işi gücü pek rast gider. kendi halinde face geldiğinde haber ver sana gösterim kendilerini, ayrıca anlamıyorum ben onu iyiyiz güzeliz ama laflar çat çat sokuluyor
kızlar hepinize günaydınn,yorumlarınız için çk sağolun ya.nazlım çk şaşırdm ya hemen kan testi yaptır kafan rahatlasın.ben 2 test yapmıştım aynı gün biri negatif çıktı diğerinde 2. çizgi çıktı en garanti kan testi canım ,eğer öyleysede hayırlı olsun canım bende kan testinde belli olana kadar eşime dememiştim umutlanmasın diyee.hemen yaptır bizide haberdar et
Şimdilik sadece günaydın, işler çok ... önce biraz onları halledeyim sonra yazacam :) öptüm hepinizi ...
peki test yaptıında varmıymış gebelik evde 3 tane daha erken gebelik testim var:)yarın sabah yapcam bi tane daha bebeişine kurban olayım bu arada allahım kucağına almayı nasib etsin canımmm
peki test yaptıında varmıymış gebelik evde 3 tane daha erken gebelik testim var:)yarın sabah yapcam bi tane daha bebeişine kurban olayım bu arada allahım kucağına almayı nasib etsin canımmm
ben ne kaçırdım test mi yaptın canım??pozitif mi çıktı??
evet canım varmış,çok sağol canım benim darısı inşalllahhhhhh sizlerin başına en yakın zamanda.bencede en garantisi kan testi derim ben canım vaktin varsa git yaptır bi saatte veriyolar zaten sonuçları özelde.
gerçekten çk ilginç ilk defa duyduğum için bişi diyemiyorm,bence sen bi doktora git canım ve gözük muhakkak.en azından kafan rahatlar ne varsa gözükür zaten orda.
ceza83 hoşgeldin cnm seninde hayırlı olsun inşallah güzelliklerden yana verimli bir yıl olur..
sinua cnm gözünaydın inşallah pıt pıtları da duyarsın en kısa zmanda
chnb bende de durum aynısı olacak sanırım cnm çiçek durumu şimdilik aynı(nişanlı +öğretmenlergünü) henüz 1 yıllık evliyiz ama kendimi bu sonuca alıştırsam ii olacak :1::1::1: buarada aslan burcuyum herşeyi yönetecem illaki :) bir iki ay önce burçları okuduk eşim hımm diyor bak burcundan kaynaklanıyor :) şimdi herşeyden bunun arkasına sığınıyorum:27::27::27: _CandaS_ cnm allah hayırlara yazsın.. inşallah bir güzelliğin müjdesidir.. hello_kity cnm allah seni ve bebeğini nazardan korusun demekki bebişin ağır abi olacak öyle herşeye tepki vermiyo :nazar::nazar::nazar: temzlik derdi hiç bitecek gibi bişey değilki.. sübürge silme toz çamaşır bulaşık offff en iyisi biraz relax olmak sanırım nasıl olsa bebişin doğduğunda o sana bu fırsatı vermeyecek alıştır kendini :27::27: hem nazar konusunda en çok annenin nazarı değer denilir o zaman bebeğini kendi de görmesin hani koruyacakya:1::1: ama en iyisi biraz uzak kalamk sanırım olmaz olmaz bebeğe bişey olur nazarıda üstümüze kalır.. bizimde bi arkadaşın bebeği oldu herkes hemen bebek görmeye gitti hatta bebeğin babası arıyo sitem ediyor bi siz gelmediniz die ama ısrarla kırkının çıkmasını bekledik destina0409 cnm bu erkekler pek kurnazlar kılıfsız çıkmıyorlar :) bazı bayanlar bayılır eşlerinin aldıklarını sergilemeye onları görünce bazen üzülüyorum benim nie bi hediyem yok die :17::17: sonrada klasik olacak ama bizim varlığımız birbirimize verdiğimiz en güzel hediye die düşünüyorum :) garip bir teselli belkide heheheh canım ben de 4 ağustosta kürtaj oldum henüz adet olmadım ama olacak gibi de hissetmiyorum idrara sıkışma başladı artık iltihapmı yoksa ??? bilmiyorum eşime dedim hamiş miyim acaba die aman dur bi kontrolden sonra diyor sanki gelene dur demek elimizde üstelik bu kadar gel die çağırmaya ısrarlara gelmeyen yaramazlara :emir_bebek::emir_bebek: yerinde olsam imkanım varsa kan testi yaptırırdım..[/QUOTE .!.:işten izin alamıorum şuan canım içimden kapıdan çıkıp kaçıp gitmek gelio ama malesef imkan yok şuanda
haklısın canım ah iş yerinden izin alamam ki şimdi mecbur yarını beklicem bidaha idrar testi yapayımda bakalım yine çizgi çıkarsa gitcem yavrum doktora
canım 17 ağustos 7 gün kanama 30 ağustos düne kadar kanama 15 günde iki adet bu şekilde olurmu bebek kafam allak bullak oldu eşime de söleyemiorum test negatif çıktı dedim umutlanmasın diye
haklısın canım ah iş yerinden izin alamam ki şimdi mecbur yarını beklicem bidaha idrar testi yapayımda bakalım yine çizgi çıkarsa gitcem yavrum doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?