Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dETSİNA SAOL CANIM İNŞ HAYIR OLSUN ... EVET YA DÜN ÇOŞMUŞUZ YİNE SANIRIM :) SEN NASILSIN ? NE VAR NE YOK :)

NAZLIM İNŞ HAMİLESİNDİR AMA BEN BU TESTLERİ ANLAYAMIYORUM BAZEN HAMİLELİK YOKSADA VAR GÖSTERİYO ... İNŞ VARDIR VE DOĞRUDUR ...

of neden test yaptım yaaa uyuz kocam hep onun yüzünden yok nette okumuş kabızlık mide bulantısı halsizlik gebelik belirtisiymiş herşeyi bilmek zorunda sanki kafam allak bullak şuan bence yoktur bi kaç gün beklemekde fayda var eğer varsa da ilaç kullanmak istemiorum

nazlım nazlım ben sein yerinde olsam hemen kan tahlili yaptırırım hamileysenki inşallah hayırlısıyla o zaman hapı bırakırsın, gebelik testinde çıkan kan tahlilinde belli eder kendini. yok hamile değilsen dr görünmende fayda var.

candaş kuzum sağolasın,bayramda eşimin ailesine gittik 2.gün akşamı evdeydik.
sağol iyi dileklerin için kuzum, eltim ise bayramda beni gördü çok istiyor hamile kalmayı çalışmışlar kesin bu ay hamileyim diyor, ki töwbe onların işi gücü pek rast gider. kendi halinde face geldiğinde haber ver sana gösterim kendilerini, ayrıca anlamıyorum ben onu iyiyiz güzeliz ama laflar çat çat sokuluyor

canım 17 ağustos 7 gün kanama 30 ağustos düne kadar kanama 15 günde iki adet bu şekilde olurmu bebek kafam allak bullak oldu eşime de söleyemiorum test negatif çıktı dedim umutlanmasın diye

kızlar hepinize günaydınn,yorumlarınız için çk sağolun ya.nazlım çk şaşırdm ya hemen kan testi yaptır kafan rahatlasın.ben 2 test yapmıştım aynı gün biri negatif çıktı diğerinde 2. çizgi çıktı en garanti kan testi canım ,eğer öyleysede hayırlı olsun canım bende kan testinde belli olana kadar eşime dememiştim umutlanmasın diyee.hemen yaptır bizide haberdar et

destina bugün okul yokkkkkkk tatillll:)))))) 6 eylül bulunduğum ilçenin kurtuluşu olduğu için tatil...
kızlar çok yazmışsınız yaaa valla oku oku bitmiyooo

peki test yaptıında varmıymış gebelik evde 3 tane daha erken gebelik testim var:)yarın sabah yapcam bi tane daha bebeişine kurban olayım bu arada allahım kucağına almayı nasib etsin canımmm

Şimdilik sadece günaydın, işler çok ... önce biraz onları halledeyim sonra yazacam :) öptüm hepinizi ...

geç oldu ama kusura bakma canım mutlu yıllarrrrrrrrrrrr

destina kızının doğum günüymüş iyi ki doğmuş minik prensesss

peki test yaptıında varmıymış gebelik evde 3 tane daha erken gebelik testim var:)yarın sabah yapcam bi tane daha bebeişine kurban olayım bu arada allahım kucağına almayı nasib etsin canımmm

evet canım varmış,çok sağol canım benim darısı inşalllahhhhhh sizlerin başına en yakın zamanda.bencede en garantisi kan testi derim ben canım vaktin varsa git yaptır bi saatte veriyolar zaten sonuçları özelde.

ben ne kaçırdım test mi yaptın canım??pozitif mi çıktı??

bi sayfa önde buldum canım ikinci test silik çıkmış umarım o silik çizgiler git gide kalınlaşır:)))

ben ne kaçırdım test mi yaptın canım??pozitif mi çıktı??

yavrum test yaptım silik çıktı ama tıbben mümkün diil ki böle bişi 17 ağustoos 6 gün kanama 30 ağustos 6 gün kanama

yarında idrar testi yaptırcam yine silik çıkarsa kan vercem canım

gerçekten çk ilginç ilk defa duyduğum için bişi diyemiyorm,bence sen bi doktora git canım ve gözük muhakkak.en azından kafan rahatlar ne varsa gözükür zaten orda.

ceza83 hoşgeldin cnm seninde hayırlı olsun inşallah güzelliklerden yana verimli bir yıl olur..
sinua cnm gözünaydın inşallah pıt pıtları da duyarsın en kısa zmanda

chnb bende de durum aynısı olacak sanırım cnm çiçek durumu şimdilik aynı(nişanlı +öğretmenlergünü) henüz 1 yıllık evliyiz ama kendimi bu sonuca alıştırsam ii olacak

buarada aslan burcuyum herşeyi yönetecem illaki :) bir iki ay önce burçları okuduk eşim hımm diyor bak burcundan kaynaklanıyor :) şimdi herşeyden bunun arkasına sığınıyorum

_CandaS_ cnm allah hayırlara yazsın.. inşallah bir güzelliğin müjdesidir..
hello_kity cnm allah seni ve bebeğini nazardan korusun demekki bebişin ağır abi olacak öyle herşeye tepki vermiyo
temzlik derdi hiç bitecek gibi bişey değilki.. sübürge silme toz çamaşır bulaşık offff en iyisi biraz relax olmak sanırım nasıl olsa bebişin doğduğunda o sana bu fırsatı vermeyecek alıştır kendini
hem nazar konusunda en çok annenin nazarı değer denilir o zaman bebeğini kendi de görmesin hani koruyacakya ama en iyisi biraz uzak kalamk sanırım olmaz olmaz bebeğe bişey olur nazarıda üstümüze kalır.. bizimde bi arkadaşın bebeği oldu herkes hemen bebek görmeye gitti hatta bebeğin babası arıyo sitem ediyor bi siz gelmediniz die ama ısrarla kırkının çıkmasını bekledik
destina0409 cnm bu erkekler pek kurnazlar kılıfsız çıkmıyorlar :) bazı bayanlar bayılır eşlerinin aldıklarını sergilemeye onları görünce bazen üzülüyorum benim nie bi hediyem yok die sonrada klasik olacak ama bizim varlığımız birbirimize verdiğimiz en güzel hediye die düşünüyorum :) garip bir teselli belkide heheheh

NAZLIM canım ben de 4 ağustosta kürtaj oldum henüz adet olmadım ama olacak gibi de hissetmiyorum idrara sıkışma başladı artık iltihapmı yoksa ??? bilmiyorum eşime dedim hamiş miyim acaba die aman dur bi kontrolden sonra diyor sanki gelene dur demek elimizde üstelik bu kadar gel die çağırmaya ısrarlara gelmeyen yaramazlara yerinde olsam imkanım varsa kan testi yaptırırdım..

Son düzenleme:
gerçekten çk ilginç ilk defa duyduğum için bişi diyemiyorm,bence sen bi doktora git canım ve gözük muhakkak.en azından kafan rahatlar ne varsa gözükür zaten orda.

haklısın canım ah iş yerinden izin alamam ki şimdi mecbur yarını beklicem bidaha idrar testi yapayımda bakalım yine çizgi çıkarsa gitcem yavrum doktora

haklısın canım ah iş yerinden izin alamam ki şimdi mecbur yarını beklicem bidaha idrar testi yapayımda bakalım yine çizgi çıkarsa gitcem yavrum doktora

en mantıklısı bu galiba ikincide de çift çizgiyi görürsen gidersin şimdi aklına takıp kendini kötü hissetme ii düşün ii olsun cnm ve hayat mucizelerle dolu unutma ne arzuluyosan allah gönlüne göre versin inşallah

canım 17 ağustos 7 gün kanama 30 ağustos düne kadar kanama 15 günde iki adet bu şekilde olurmu bebek kafam allak bullak oldu eşime de söleyemiorum test negatif çıktı dedim umutlanmasın diye

nazlım kürtajdan sonra hormonlar kendini hemen sıfırlamayabiliyor, kan tahlilinde ısrarcıyım, dr ara birde doğum kontrol hapı zararlı olabilir bebeğe

minikler sağol canım keyiflerin nasıl

hayırlısı olsun o zaman canım arkadaşlarında dediği gibi stres yapma kimseyede bişi deme yarın git dr''a inşallah sonrada müjdeli haberle gelirsin değilsede üzme kendini herşeyin hayırlısı allahtan azcık daha beklemş olursn,ilaç falanda alma sakın nolur nolmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…