- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #5.821
lKızlar ben de yeni geldim. Profu aradım ama daha inceleyememiş, yarın arasın demiş. Sonra bakarım.
ben geldim kızlar..okuyamadım geçmişi şimdi doıarı çıkıyorum müsait bir anımda okuyacğıam kendinize ii bakın....2011-2012 eğitim öğretim yılımı hepimize hayırlı uğurlu olsun:)
doğum kontrol hapı kullanmak istemioyurm sabahtan beri 2 kez kustum afedersiniz midemi mahvetti piskolojik olarakda kendimi çok kötü hissediorum kabızlık var ve müthiş derecede akıntım var pantolonuma kadar çıkmış bıraksammı kendi haline napsam arkadaşlar ne dersiniz bi akıl verin nolurr
düşüne düşüne kafayı yiyecem bende bu ay ilk deneme sayılır bizimde olmadı.. geçen sene olan kaza ile istemeden di düştü gitti:26: ya bakıyorum millete hamile kalıyolar bişe olmuyo ne düşüyo ne bişe,uğraşmıyolarda hemen hamile kalıyolar :26: onların bebikleri urganlada bizim ki pamuk ipliğiyle mi bağlıydı:26: isyan etmek de istemiyorum ama çevremde bi ton hamile var bişe mişe olmuyoçalışıyorsn olmuyo yumurtlama gününe denk getirdim olmadı yani of of...valla düşünmekten kafayı yiyecem burda Allahtan sizler varsınız sizi görüyorumda rahatlıyorum yoksa bir ben miyim diye kafayı yerdim..eşim zaten ciddiye almıyor olur illa ki bi gün diyor çıkıyor işin içinden.. ee düşük yapan acılar çeken benim sana bişe olmuyo dedim o zamanda şükret diyo buda bi nimet günahların dökülüyor ne güzel öbür tarafta bu düşen bebek iyiki düşmüş dersin çünkü orda sana kat kat geri dönecek diyo öyle teselli oluyorum ama neden ben diye de kendi kendime düşünmeden edemiyorum
inş sonuçlar güzel gelir canım ya gönlüm senle :) spiral eğer uğraştırmazsa taktırabilrisin rahat olur.Hani eşin dikkat ederkte korunsa şimdi istenmiyo ya bu kez hamile kalacağın tutabilir yani ama yinede karar senin ... Bende ateş ölçümü pek kullanışlı değil evet.Aslında testleride yapmıştım 3 ay boyunca, kiminde 14 te yumurtladım kiminde 16 ... sürekli değişiyo sanırım .. onuda alınca umutlanıyorum ister istemz pek almak istemiyorum ama belki fikrim değişir alırım da bu aya yetişmez kredi kartımı kullanmamam gerek te :)
...
pileo cum gözün aydın canım çk sevindm güzel haberlerin darısı başımıza artık inşallah benimde bugün saat 4,30 randevum var bakalım ilk kontrolüm keseyi falan görürümüyüz bilmiyom artık hayırlısı olsun ya çk stres yapıyom bi yandanda herşeye hazırla kendini diyom,of kafam davul gibi arrtıkk,nolur dua edin herşey yolunda gitsin kızlar,daha kimselere söyleyemedm korkumdan ya değilsem diyeee ,ya kötü bişi olursa diyee soğukkanlı olmaya çalışıym.dünde kardeşiimin çeyizini serdk 3 hafta sonra evleniyıoo bi yorulmuşumki valla eve nasıl geldm nasl yattım bilmiyorm.banyomu bile bu saabah kalkınca yapabildm.sonra hastanelik oldm belki gülceksiniz ama bi kabız olmuşm öle böle değil ,başkası anlatsa gülerdm ama başa gelmeyince anlaşılmazmış.yemin ederim 2 gün tuvalete çıkamadm ,artık ağla ağla canım çıkınca eşim kalk böle olmicak hastaneye gidelm dedi,gittik.bi ilaç verdiler kendime geldm yaa rahatladmm
valla tam cinsiyeti öğrendik dedik yeniden heyecan başladı:) aslında kendi drum ne olduğunu biliyodu söylemedi bence. ben atlayıp aa biz öğrendik cinsiyeti diyince bozuldu bence. çünkü tam cinsiyeti söyleyeyim derken biz biliyoruz dedim. adam öylece kaldı. ahh boşboğazım benim .... neyse artık 1 ay daha bu heyecanı bekleriz ya da dayanamaz haftaya giderim öğrenmeye:)) bende her anneye bir kız çocuğu lazım diyenlerdenim. bu arada rahim uzunluğu ölçümünü yaptıramadım. ama tavsiyen aklımda. cinsiyet için gidersem söyleyecem dra. sen herkese tedbir alsın diye söylüyosun güzelim bir insanın başına bişe bi kere geliyo. tedbirimizi alalım. önceden de uyarmıştın hepimizi. bugün çok kalabalıktı hastane bişe diyemedim dra bi dahakine söyleyecem ölçsünler. ağrılı bişe değil dimi dışardan mı ölçüyo ay kusura bakma bu konuda biraz cahilim.
.
candaş cım kızmakta haklısın inanki var ya tepem atıyor yaa! insanlar çok anlayışsız zayıflıkla ne alakası var şişmanlıkla ne alakası var,yengemin kuzeni var bi deri bi kemik 2 çocuk doğurdu..halada bi deri bi kemik! ya bide eşlerimizden ayrıyız biz onun etkisi var adamları denk getiremedik ki de yapak! :26: denk getirincede tutmuyo anacım anlamadım bende çok sinirliyimgeçen gün bayramlaşmada teyzem oturuyo karşımda kucağında torunu bak sema ne tatlı torunum böyle nispet yapacasına ,diyoki erkenden çocuk sahibi olmak en güzeli sizler geldiniz 30 yaşına hala yapmıyonuz diyo! inanki kalkıp torununuda onuda boğasım geldi bebekleri çok severim ama o an o çocuk bana öyle itici geldiki nefret ettim, kızı 17 sinde kaçtı çat diyede doğurdu..gelmiş beni onla kıyaslıyo off valla milletle laf bile yarıştırmıyorum tek dediiğim Allah kısmetse verir bizimde olur diyorum geçiyorum.. soranlarada henüz düşünmüyorum düşük yaptım onun etkisini atamadım üzerimden seneye düşünüyorum diyorum..ne yapayım bi keresinde de teyzemin torununu seveyim diye kucağıma aldım hemen aldılar kucağımdan nazar ederim diye heralde:26: çocuğum olmuyo diye düşünüyolar milletin çocuğuna da nazar ederim diye düşünüyolar:26: valla paronoyak oldum eşimin arkadaşının çocuğu oldu bayramda görmeye gidecektik bu olaylar olunca eşime bağırdım kimsenin bebeğini mebeğini görmek istemiyorum diye:26: oda şaşırdı üstelemedi:26:
[:
ne güzel eşleriniz çiçek getirmiş benim ki 1 kere bile çiçek getirmedi bana..bilimadamlarından öyle şeyler yapmasını bekleme diyo ,kafam çok dolu öyle incelikler aklıma gelmiyo diyo cevabı hazır yani of of bu ay hamile kalamadım yaa inanki herif gözüme batıo dün dedi ki yumurtlama dönemi geçti yanımdan kaçıyon diyo ben istemesem cinsellike felan alakan yok diyo ee dedim çocuk olana kadar seninle ilişkim sadece çıkar ilişkisi .çıkarım olan günler belli ,onun dışındaa benden özele ihtimam bekleme dedim iyi bari Allahtan yumurtlama, bebek meselesi felan var yoksa karımıza sarılamayacaz bilee diyo
mesajları okudum yazacaklarım da vardı eşim aradı çıktım gelinceye kadar yine kaynatmışsınız yetişemiyorum hızınıza :) bugün gerçekten tempolu bir gün.. okulun ilk günü (yeni okuluma başladım biraz zorlandım ama alışacağım zamanla) veee göbüşümden kurtulmak istiyorumhamiş sanılmaktan nefret ediyorum :) 3 aylık bende 9 aylık eşimde :) dün kıyafetlerimiz olmayınca diyet ve spora başladık :)
kızlar bende sağ solun dedikleri için çok üzdüm kendimi ama boşvermek gereeekkk.. burdan yazdıklarınızı okuyorum çok şükür hiçbirimizin ne maddi sorunu var ne de eşiyle problemi.. çekemeyenlerimizde çok oluyor doğal olarak..
tşk ederim cnm ne güzel valla arama arama boşver onlar seni bulurdu bişey olsa :) bizde de aynısı olacak sanırım eşimle pazar yaptık ben eve gelecem onun bi sınavı varmış okulda kalacak bi kumru yiyelimmi diyor sabahtan beri bi simitle duruyorum diyor :) sen ye ben yanında otururum deyince o da vazgeçti :) büyük idda oluştu anlayacağın
hep plan yapıp ona göre yaşayan biriyim ben bebeğimizi bile planlamıştık ikinci dönem evimde olacaktım miniğimle planladığımız dönemde de oldu ama bizimle kalmadı şimdi yine hesaba başladım şu ay olsa felan die ücretsiz izine gözüme diktim :) allahım hakkımızda hayırlısını versin ne güzel eşinle birlikte olmanın tadini çıkarmaya bak devlet işi geridi kalmaz hiç düşünme :)
ben geldim kızlar..okuyamadım geçmişi şimdi doıarı çıkıyorum müsait bir anımda okuyacğıam kendinize ii bakın....2011-2012 eğitim öğretim yılımı hepimize hayırlı uğurlu olsun:)
kızlar dr gittim 5+3 müşüm keseyi gördü daha minik dedi haftaya gel bakalım bebişimiz yaşıyomuuu bakalım dedii,geç döllenme var sende sanırsam dedi,bi sürü tahlil test falan yaptılar.bakalım haftaya nolcak hayırlısıyla
l
hoşgeldin, ne zaman inceleyecekmiş.
hoşgeldin canım amin hepimize diyeyim :)
insanlar mam ço.lnyakkkk manyak, manyamışlar.
anam kızlar bugün kudurdunuz mu oku oku bitiremedim.
sinua hayırlısı olsun güzelim benimde öyle geç döllenme öpüyoru
kızlar dr gittim 5+3 müşüm keseyi gördü daha minik dedi haftaya gel bakalım bebişimiz yaşıyomuuu bakalım dedii,geç döllenme var sende sanırsam dedi,bi sürü tahlil test falan yaptılar.bakalım haftaya nolcak hayırlısıyla
oku oku bitmedi arkadaşşşşşş
Sana da hayırlı olsun canım...
Canım kalbini ferah tut. Bir de Nihat Hatipoğlu ramazandadüşük olanlar için parmağını dedi ama ben elimi koyuyordum karnıma 99 kere el mübdi deyin dedi. Hatta eşin derse daha da iyiymiş...
Canım öğlen 13.30 gibi arayın dedi sekreter. İleri testleri yaptıracağız her halükarda...
Şimdilik sadece günaydın, işler çok ... önce biraz onları halledeyim sonra yazacam :) öptüm hepinizi ...
kolay gelsin CAndascim sanad gunaydin ama bana iyigeceler benimde uyku tutmadi okuyamadigim yerleri okuyodum optum
Bide şunu yazayım ...
Ben uçuyorum galiba :) Gördüğm rüyaların kişi sınırlaması yok ... bu kez anlatmayacağım hani güzeldi rüyam hayır var gibi....
Tabirlerine baktım ... Rüyayı gören kadın ise erkek çocuk doğuracağına işarettir yazıyo :) ama ben eşimin tayinine yormuştum...
Rüyanın sonunda ikisinden birine sebep olsunda neye olursa olsun değil mi:)
günaydın canlarımmm...
kuzum sağolasın ben örgü biliyorum öyle muhteşem şeyler olmuyorda işimizi görüyor, teyzemlerin falan hep bebelerine ben ördüğüm için, annanem neyi kurmuş kafasında sabah sabah. Çok teşekkür ederim destinam.
biz romantik bir çift kesinlikle değiliz.
senin ne kursun var? birde senin şimdi durumlar nedir.
unuttum tekrar düzenledim 18+3 ama millet yazıyor işte hissediyorum diye bakalım cuma günü de benim dr var.
evet bazılarının niyeti kötü maalesef.allah nerhamate versin aslında seni değil anneni daha çok züyo hiç farkında mı ? hoş bu devirde anne baba kardeşlerinede güvenilmiyo kikesinlikle iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum,bakışlarından belli..iyi niyetli olanları biliyorum anlıyorum..ama kötüleride anlıyorum imalı imalı..dediğin gibi çok şükür herşeyimiz tam bi çocuk kaldı iyi anne oluruz inşallah..bana böyle imaları kıskandırmak için nispetleri bi teyzem bide görümcem yapıyor, inanki teyzemin o sinsi bakışları rüyalarıma giriyo..kızı okusun istiyordu okumadı kocaya kaçtı,kocasıda çok adi yalancı biri doğru dürüst işi yok..ben bizi kıskandığını düşünüyorum neyle vuracak, nispet yapacak bişeyleri yok bebekle çocukla yapıyo nispeti.. Allah büyük yaa rabbim herkese istediğini versin..ben onlarında iyi olmasını isterim sonuçta kuzenim oda iyi olsun eşide herkesin elinde fırsatları vardı o değerlendirmedi okumadı gitti kocaya oda kötü çıktı ,keşke iyi olsaydı .. ama kimse bizim gibi düşünmüyor eminim çocuğum olmuyo diye seviniyolardır..eşimle ayrıydım onada nispet yapıyolardı öyle evlilik mi olur diyolardı..milletin ağzı torba değil inanki..ama annemde çok üzülüyor onlar öyle yapınca , annemde torun istiyo çok üzülüyo bayramda teyzem öyle yaparken anneme baktım gözleri dolmuştu,yani benim paronoyaklığım deil onların lafıları iğne gibi hareketleri hep imalı iğneli ,annemde rahatsız olmuş çünkü
takma diyecem ama canım valla takılmayacak gibi deil...düşük yaptığım gün görümcem doğum yapmıştı, aradan 1 2 hafta çekti eşimde gitmişti yalnızdım beni aradı bana telefonda bebeğini anlatıyo sürekli anne olmak çok güzel bi duygu 3. yüde yapacam çok şükür durumumuz iyi bakarız, teelfonda bebeği kokluyo ohhh miss miss diyo ,böyle bi duygu anlatılamaz diyo.. hemen kapattım işim var dedim , eşimi aradım bana böle böyle yapıyo dedim eşim şaşırdı neden öyle yapıyo ki dedi inanmazsan sesini kaydedicem bi dahakine dedim.. yok gerek yok inanırım diyo anasının kızı manyaklık var onlarda diyo,,Allahtan eşim bilincinde manyak olduklarının
hayatta herkes bişeylerle sınanıyo canım bizimde imtahanımız bunlar beni çok umutlandırdılar büyükler hemen olur hemen olur diye bende inandım sanki onlara :)korunmadık hiç ama olmadı hayırlısı böleymiş ne diyelim
bencede burçla ilgisi yok ya... ama tek bende olmamasına hem sevindim hem üzüldümcanım burçla felan alakası yok ben yay burcuyum en ateşli kadınlardanmış yay kadını ..inanki bebek meselesi gündeme gelene kadar iyiydi geçen düşükten beri bende bebek arzusu artınca ne zevk alıyorum ne odaklanabiliyorum.eşim bişe demiyo ama ben istemesem aklına bile gelmiyo diyo..ne yapayım ev işi felan yoruluyorum yorgun oluyorum diyorum..önceden öyle değildin diyo oda farkında psikolojik tamamen,inanki yumurtlama dönemlerinde yapsam yeter bana şimdi yapmıyoruz diye şikayet ediyor ama geçen ay yumurtlama döneminde hergün yaptık hatta yumurtlama günü 2 kere bi iftarda bi sahurda o zamanda pes etmişti ben diyordum hadi diye,bi kere uyuya kaldı yapmamak için bence oda erkekler çok gıcık valla.hele şu 3 gündür aramız limoni hiç gözüme gözükmesin valla,dün denize gittik durmadan dalıyo çıkıyo el sallıyo,bende adetliyim ya giremedim ,girsemde zaten haşema giyiyorum canım bile istemiyo öyle ,ay çocuklar gibi eğlendi denizde bende piştim,geliyo bide diyoki eğleniyormusun ay diyom piştim gidelim artık valla don gömlek soyuncam burda aaa yettin canıma dedim , eve geldik hala deniz iyiydi aslında erken geldik diyo ,bencil kızım bunlar ..
hoşgeldin canım yeni okul döenmi hayırlı olsun bakalım ... birde haklısın işte kıskanıyolar özette.Kıskananlar çatlasn inş .bebeklerde hesapsız be minikler hesaba uymuyo sıplarmesajları okudum yazacaklarım da vardı eşim aradı çıktım gelinceye kadar yine kaynatmışsınız yetişemiyorum hızınıza :) bugün gerçekten tempolu bir gün.. okulun ilk günü (yeni okuluma başladım biraz zorlandım ama alışacağım zamanla) veee göbüşümden kurtulmak istiyorumhamiş sanılmaktan nefret ediyorum :) 3 aylık bende 9 aylık eşimde :) dün kıyafetlerimiz olmayınca diyet ve spora başladık :)
kızlar bende sağ solun dedikleri için çok üzdüm kendimi ama boşvermek gereeekkk.. burdan yazdıklarınızı okuyorum çok şükür hiçbirimizin ne maddi sorunu var ne de eşiyle problemi.. çekemeyenlerimizde çok oluyor doğal olarak..
saol canım hoşbuldum :) nasılsın ? güzeldi amasra ... Eşimde aslında güya romantik ve incedir ama inanki şimdiye dek neredeyse hiç göstermedi ... bu yıl ilkini yaptı şükür ... darısı senin başlına. kocalar az ilgilerini gösterseler şımartsalar ölürler sanki gıcıklaroku oku bitiremedim son sayfalari okuyamadim vallaa
cnhb cok sagol canim insallah bir etkisi olmaz enfeksiyonunkorkum ondan ilk kez yaptik cizgiyi gorduk calistik bosa gitmese bari
Candas hosgeldin Amasra guzel gecmis masallah esini surprizi supermis ahh ahh benimki de dusunse yok arkadas ..insallah umutsuz olmaman cok guzel hepimiz ayniyiz canim yaa benim de bu ay olmazsa 3 ay denemem olacak birde arti rahatsizliklar cikmasa daha guzel olacak ama neyse
Pileo insallah yanlis hatirlamiyorum 2 li test iyi cikmis gozun aydin
Sinua insallah sende bugun guzel haberler verirsin bize
:) hoşgeldin canım nasılsın ? sende tatildeydin bi yerlere gitmiştin değil mi ? giremedim ya pek takip edemedim sizi o araben geldim kızlar..okuyamadım geçmişi şimdi doıarı çıkıyorum müsait bir anımda okuyacğıam kendinize ii bakın....2011-2012 eğitim öğretim yılımı hepimize hayırlı uğurlu olsun:)
hoşgeldin :) ooo süper işte neden üzülr gibisin şekerim herşey çok güzel olacak..keseyi görmüşsün inş 2. sefere kalp atışı gelecek sonra hep sağlık haberleriyle çoşacağız burda :)kızlar dr gittim 5+3 müşüm keseyi gördü daha minik dedi haftaya gel bakalım bebişimiz yaşıyomuuu bakalım dedii,geç döllenme var sende sanırsam dedi,bi sürü tahlil test falan yaptılar.bakalım haftaya nolcak hayırlısıyla
offf şu testlerin sonucunu öğrensekte bi rahatlasak ona göre plan yapsanız değil mi * hayırlısı olsun inş ablacım ... benim içnde vaktini bekliyoruz sanırım inş olacak birgün :)Kullan canım iyice düzene girsin hele...
Sağ olsun doktorum akşam ararım dedi 3 gün oldu aramadı ben de aramadım. Soracaktım artık kafama göre takılırım. Her şeyin vakti var doktora da gittin, sorun yok olacak inşallah...
valla kurşun döktürsek yeridir :) ben çok nazar çekerim bide kırmızıyı çok giyerim sanırım ondan :) mesela k.validemler az bişeyimi beğenseler güzellik olarak değil yemek filan bile olsa nazarları değiyo anlıyorum eşimle dalıyoruz birbirimize.Okursam bişeyler zorla atlatıyoruz kavgasız grültüsüz ... inş bu ay herşey yolunda gider ve yakalarsınız miniğimizi :)Kizlar kafayi cok takiiyoruz degil mi konusanlara siz bosverin onlari hic kafayi yormayin onlari duydukca daha stres oluyoruz eninde sonunda bizde bunu yasicaz(anneligi) tabiki ilk once insallah diyorum Rabbim baska keder vermesin sagligimiz sihhatimiz yerinde cok sukur kendinizi yipratmayin bende oyloe yapmaya calisiyorum...
bendende haberler cizgiyi gorduk calismayi yaptik insallah bu seferde enfeksiyon engel olmaz heray bisi cikiyor..kizlar gercekten uzerlerimizde nazarlar var galiba kursun mu doktursek nee aklima simdi geldi :44::44:
inş canım hayır olur dualarımız yardımcımız olsun inş ... rüyaların anlamına baktın mı hepsin vuslat var ama gelemedi gitti bi türlü 2 vuslatta :)bencede canim anlatma insallah ruyan bi ciksin zaten nasil olsa ogrenicez insallah cok dua et / edelim ....
günaydın kızçeler
benide uyku tutmuyor bu saatte kalkıyorum, evi süpürüp silmek gerekiyor birde toz alınacak. Bıktım vallahi ya.
chnb hayırlı sonuçlar olsun canım inşallah.
citaknuray çalışmalara devam ediyorsun değil mi?
minikler,renkliatlas selam bacılar. Ceza nasıl geçti okul. Destina günaydın. Candaşım hayır olsun inşallah.
şubat topiğini okudum hemen hemen herkes bebeğini hissediyormuş bende daha tıkkk yok.Biraz acıtasyon yapayım sabah sabah size. Annanem aradı evi hergün temizleme, otur bişiler ör bebeğe, benim elim tutmyor annen olsaydı hiçç sıkıntımız olmazdı diyerek telefonu kapattık, belliki kafasında kurmuş kadıncağız üzüldüm ama belli etmedim.
şu kıskanma nazar değme olaylarını bilyorum ya hatırlarsanız kuzenim 9 ay 10 gün herkesten saklamış çocuk doğduktan 3 gün sonra kendi fotoğraflarını koymuş bebeğinin fotoğrafını koymamış bana laf sokmuştu, annanem teyzem onlara gitmişti bebeği görmeye ben nazarım değer gelmiyim deyip at nalı göndermiştim :))))))))))))))) bazılarının yıldızı dşük oluyor sen imrensen çok sevsen bile değiyor nazar da arkadaş bu ne kadar kendini önemsemek ya, benden hala çocuk sakınan saklayan var. Allah ıslah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?