Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oku oku bitiremedim son sayfalari okuyamadim vallaa

cnhb cok sagol canim insallah bir etkisi olmaz enfeksiyonunkorkum ondan ilk kez yaptik cizgiyi gorduk calistik bosa gitmese bari

Candas hosgeldin Amasra guzel gecmis masallah esini surprizi supermis ahh ahh benimki de dusunse yok arkadas ..insallah umutsuz olmaman cok guzel hepimiz ayniyiz canim yaa benim de bu ay olmazsa 3 ay denemem olacak birde arti rahatsizliklar cikmasa daha guzel olacak ama neyse

Pileo insallah yanlis hatirlamiyorum 2 li test iyi cikmis gozun aydin

Sinua insallah sende bugun guzel haberler verirsin bize

ben geldim kızlar..okuyamadım geçmişi şimdi doıarı çıkıyorum müsait bir anımda okuyacğıam kendinize ii bakın....2011-2012 eğitim öğretim yılımı hepimize hayırlı uğurlu olsun:)

Kızlar ben de yeni geldim. Profu aradım ama daha inceleyememiş, yarın arasın demiş. Sonra bakarım.

kızlar dr gittim 5+3 müşüm keseyi gördü daha minik dedi haftaya gel bakalım bebişimiz yaşıyomuuu bakalım dedii,geç döllenme var sende sanırsam dedi,bi sürü tahlil test falan yaptılar.bakalım haftaya nolcak hayırlısıyla

Kızlar ben de yeni geldim. Profu aradım ama daha inceleyememiş, yarın arasın demiş. Sonra bakarım.
l

hoşgeldin, ne zaman inceleyecekmiş.

ben geldim kızlar..okuyamadım geçmişi şimdi doıarı çıkıyorum müsait bir anımda okuyacğıam kendinize ii bakın....2011-2012 eğitim öğretim yılımı hepimize hayırlı uğurlu olsun:)

hoşgeldin canım amin hepimize diyeyim :)

insanlar mam ço.lnyakkkk manyak, manyamışlar.

anam kızlar bugün kudurdunuz mu oku oku bitiremedim.

sinua hayırlısı olsun güzelim benimde öyle geç döllenme öpüyoru

Kullan canım iyice düzene girsin hele...

Canım benim erkekler kesinlikle gurur yapıyor. Ben de hep denediğim ay, ya da 2. ayı bir sefer de 3. ayı kaldım ama 2 ay korunmadık bu sefer testte yaptım olmadı. Ama şükür olmadı benim işler karıştı çünkü. Olsaydı yeyip bititrirdim düşecek mi, amniyosentezde sorun çıkarsa ne yaparım düşüncelerinden mahfolurdum. Bir kere doktora gitmekten ne çıkar. Al randevunu git. Ben her yere kendim gittim. Yalnız hamileyken bebeği görmeye bir de kürtaja geldi. Hakkını yemeyim 4 gün altıma erken doğumdan önce sürgü tuttu. Hala genetik raporunu kabullenemiyor...

Sağ olsun doktorum akşam ararım dedi 3 gün oldu aramadı ben de aramadım. Soracaktım artık kafama göre takılırım. Her şeyin vakti var doktora da gittin, sorun yok olacak inşallah...

Canım yorma kendini. Gerçi sen yurtdışındaydın ama bir arkadaşa bir prof kabızlık için dolcolax diye hap vermiş. Yan etkisi yok. Bizim diğer topik topluca ondan kullanıyor:))

Canım malesef bu yoğunluktan doktorların çoğu ölçmüyor. 11. haftalar ideal. Alttan daha iyi ama karından da olabilir. Tuvalete sıkışık olmak iyi. Bazı doktor tepki verebilir. Ailede böyle bir erken doğum oldu ben de tedirgin oldum de. Hem yalanda değil, artık aile olduk sayılr:))

Densiz insanlar işte. Ben de kendim uzak duruyorum nazarım değer diye düşünürler diye. Vallahi kendimi bazen cüzzamlı gibi hissediyorum. Alt katımda 3 komşum hamile, yanım doğum yaptı. Birkaç ay sonra alttakiler de doğuracak. O zaman ne yapacağım ben?(

Sorma canım nişanlıyken almıştı bir de evlendiğimiz yılın ilk öğretmenler gününde. Seneler geçti 11 yıllık evliyiz biz yok çiçek miçek. Zorla geçen doğum günümde yaşlı işi bir hırka almış 90 tlye . Geri verdim annem bile giymez... Oda benim aldığımı beğenmez. ..

Hayırlı olsun canım... Alışırsın inşallah. Ben de 3. defa gittim yeni okuluma...

Ben de plancıyım ama ne kadar plan yapsak kaderde yazılanı yaşıyoruz. Oğlak burcuyum ben, ya sen?

Sana da hayırlı olsun canım...

Canım kalbini ferah tut. Bir de Nihat Hatipoğlu ramazandadüşük olanlar için parmağını dedi ama ben elimi koyuyordum karnıma 99 kere el mübdi deyin dedi. Hatta eşin derse daha da iyiymiş...

Canım öğlen 13.30 gibi arayın dedi sekreter. İleri testleri yaptıracağız her halükarda...

hadi bakalim insallah sinuacim keseyi gorduk yaa rabbim pitpit;arida duymayi nasip etsin insallah

oku oku bitmedi arkadaşşşşşş

aynen

bekliyoruz haberini canimm

Kizlar kafayi cok takiiyoruz degil mi konusanlara siz bosverin onlari hic kafayi yormayin onlari duydukca daha stres oluyoruz eninde sonunda bizde bunu yasicaz(anneligi) tabiki ilk once insallah diyorum Rabbim baska keder vermesin sagligimiz sihhatimiz yerinde cok sukur kendinizi yipratmayin bende oyloe yapmaya calisiyorum...
bendende haberler cizgiyi gorduk calismayi yaptik insallah bu seferde enfeksiyon engel olmaz heray bisi cikiyor..kizlar gercekten uzerlerimizde nazarlar var galiba kursun mu doktursek nee aklima simdi geldi :44::44:

Şimdilik sadece günaydın, işler çok ... önce biraz onları halledeyim sonra yazacam :) öptüm hepinizi ...

Şimdilik sadece günaydın, işler çok ... önce biraz onları halledeyim sonra yazacam :) öptüm hepinizi ...

kolay gelsin CAndascim sanad gunaydin ama bana iyigeceler benimde uyku tutmadi okuyamadigim yerleri okuyodum optum

Bide şunu yazayım ...

Ben uçuyorum galiba :) Gördüğm rüyaların kişi sınırlaması yok ... bu kez anlatmayacağım hani güzeldi rüyam hayır var gibi....

Tabirlerine baktım ... Rüyayı gören kadın ise erkek çocuk doğuracağına işarettir yazıyo :) ama ben eşimin tayinine yormuştum...

Rüyanın sonunda ikisinden birine sebep olsunda neye olursa olsun değil mi:)

bencede canim anlatma insallah ruyan bi ciksin zaten nasil olsa ogrenicez insallah cok dua et / edelim ....

günaydın kızçeler

benide uyku tutmuyor bu saatte kalkıyorum, evi süpürüp silmek gerekiyor birde toz alınacak. Bıktım vallahi ya.

chnb hayırlı sonuçlar olsun canım inşallah.

citaknuray çalışmalara devam ediyorsun değil mi?

minikler,renkliatlas selam bacılar. Ceza nasıl geçti okul. Destina günaydın. Candaşım hayır olsun inşallah.

şubat topiğini okudum hemen hemen herkes bebeğini hissediyormuş bende daha tıkkk yok.Biraz acıtasyon yapayım sabah sabah size. Annanem aradı evi hergün temizleme, otur bişiler ör bebeğe, benim elim tutmyor annen olsaydı hiçç sıkıntımız olmazdı diyerek telefonu kapattık, belliki kafasında kurmuş kadıncağız üzüldüm ama belli etmedim.

şu kıskanma nazar değme olaylarını bilyorum ya hatırlarsanız kuzenim 9 ay 10 gün herkesten saklamış çocuk doğduktan 3 gün sonra kendi fotoğraflarını koymuş bebeğinin fotoğrafını koymamış bana laf sokmuştu, annanem teyzem onlara gitmişti bebeği görmeye ben nazarım değer gelmiyim deyip at nalı göndermiştim :))))))))))))))) bazılarının yıldızı dşük oluyor sen imrensen çok sevsen bile değiyor nazar da arkadaş bu ne kadar kendini önemsemek ya, benden hala çocuk sakınan saklayan var. Allah ıslah etsin.

günaydın canlarımmm...

hellom, canım sanada günaydın ayy boşver evet hergün evi temizleme bak bana ablandan örnek al biraz hem alıştırma kendini çocuk olunca hergün yapılamıyor malesef anneannen doğru demiş boşver temizliği, örmeyi bilsem yapar gönderirdim canım benim...ama artık hazırlar daha makbul uğraşmıyor şnsanlar üzme kendini...yaa senin ne kadar olduki destinayı ben 21 haftayı geçmişti öyle hissetmeye başlamıştım canım meraklanma herkezde aynı olacak diye bişey yok hem şu bağırsak hareketleri varya böyle bişeyler hissediyorsan bebişindir canım ilk öyle başlıyor...

candas, sanada günaydın canım offf dün ne yazmışsınız yaa oku oku saat oldu 12 sonra yazmaya başlamıştım uykulu uykulu bir tuşa basmışım bide baktım pc kapanıyor sonrada yattım... rüyan hayır olsun diyelim hayır olsun canım...

sinau, gözün aydın canım birinci basamak çok şükür atlatıldı...darısı diğer basamaklara...

taf, seni bekliyoruz muayenen istediğin gibidir inşallah...

pileo, iyi olmana sevindim canım az kaldı sabret herşeyi doya doya yiyeceksin...

ceza,hoşgeldin canım okuldasın sanırım şimdi...

chnb, bugünmü başlıyorsun testlere canım?

renkliatlas selam, canım erkeklerin hepsi aynı diyoruz ama farklılarıda var canım benim üniv. bir arkadaşa 2 sene boyunca sevgilisi her hafta hiç şaşmadan izmirden çiçek gönderdi herkez imrenerek bakardı arada gelen hediyeler dışında tabii yaaa...ama şu hale bak topiktekilerin eşleri hep aynı sanki benim eşimde 7 yıllık evliyiz 1 defa çiçek verdi oda görümcemler alıp vermişler sağolsun kızlar...bide 2 yılımızda doğum günümde cep tel almıştı eşimin açıklamasıda şu çok ince düşünen bir eşim var sağolsun kendileri diyorki şimdi ben seni böyle hediyeye filan alıştırırsam allaha şükür şimdi durumumuz iyi olduda kötü durumda olduk sana hediyeleri kestim üzülmezmisin daha çok üzülürsün bende üzülürüm galiba sanırsan kesin haklı çünkü ilk başlarda bana değer vermiyor diye çok üzülüyordum ama şimdi alıştım arkadaşların bazıları konuşuyor ilk seneler ne güzeldi hediyelere boğardı beni şimdi herşey monotonlaştı diyorlar çok üzülüyorlarmış eşimde aynen şu hareket heee anladım ben onu diyorum

ben dün temizliğe başlıyordum ya kursum varmış 1 ay ara girince unuttum tabi arkadaş arayınca temizliği ittim kenara koşa koşa kursa dolayısıyla bugüne kaldı offf çok sıcak ve temizlik

Son düzenleme:

Son düzenleme:
kızlar bişi sölücem size ama dalga geçmeyin benimle lütfen ben dün iki kez kustum akşam halsizlik mide bulantısı kasık ağrrısı benim öküz kocam tutturdu sabah test yap içime doğuyo sende bişiler var diye ben test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ben doğum kontrol hapı kullandıım için öyle çıkmıştır yada test bozuktur dimi

evet bazılarının niyeti kötü maalesef.allah nerhamate versin aslında seni değil anneni daha çok züyo hiç farkında mı ? hoş bu devirde anne baba kardeşlerinede güvenilmiyo ki görümcenede yazık ama allahtan eşinde farkındaymış :) benim görümcemde mikrop ya.. yurtdışında yaşıyo bu olayda geçmiş olsun dememişti ya eşim konuşmuş geçenlerde benimle konuşması gerektiğini hatırlatmış filan tamam demiş ama umru değil.Eşime dedimki kimseye zzorla söyletemezsin.Bide son zamanlarda alışmış habrie ayyy çok merhametliyim kimseye dayanamam çok merhametliym ya deyip duruyo.Sanki deynce merhametli oluyo, ben kimin nasıl biri olduğunu biliyorum lafla kandıracak sanki ... Aslında olmayanın farkında değil yazık işte acınası bu insanlar... hepsi için seninki içinde bnimkli içinde veren allah alan allah ... istemem kötüsünü yaşasınlar ama bu yaptıkları sadece bizim değil emin allahında gücüne gidiyo.Benim eşim yeğenleri içn ölür yeğenleri 10 ve 5 yaşında olmasına rağmen afeedersin it yerine saymıyolar. bu sene bu davranışı kazandırmış anneleri ... yazık ne evlatları ne kendilerinde insanlık yook ... birde görümcem kızına diyor ki dayının kızı oolsunda ben onu ağlatırım acını alırım hiç merak etme. şakasında bile hep üzmek ön planda .. sanki gerçekten halalık edecekmiş gibi .... allaha havale ettim ben o elbet soracak ona ...

bencede burçla ilgisi yok ya... ama tek bende olmamasına hem sevindim hem üzüldüm :) çok etkiledi bu bebek olayı bizleri ya
hoşgeldin canım yeni okul döenmi hayırlı olsun bakalım ... birde haklısın işte kıskanıyolar özette.Kıskananlar çatlasn inş .bebeklerde hesapsız be minikler hesaba uymuyo sıplar
saol canım hoşbuldum :) nasılsın ? güzeldi amasra ... Eşimde aslında güya romantik ve incedir ama inanki şimdiye dek neredeyse hiç göstermedi ... bu yıl ilkini yaptı şükür ... darısı senin başlına. kocalar az ilgilerini gösterseler şımartsalar ölürler sanki gıcıklar inş bu ay son olsun be denemen.Gerçektem geçen her ay sıkıntıyla dolu beklemek üzüyo insnaı sebepleri olma ihtimalini yüksekleştirsede üzüyo ama ümit kırmamak için direniyoruz :)
:) hoşgeldin canım nasılsın ? sende tatildeydin bi yerlere gitmiştin değil mi ? giremedim ya pek takip edemedim sizi o ara yeni dönem hayırlı olsun sanada uğur getirsin inş :)
hoşgeldin :) ooo süper işte neden üzülr gibisin şekerim herşey çok güzel olacak..keseyi görmüşsün inş 2. sefere kalp atışı gelecek sonra hep sağlık haberleriyle çoşacağız burda :)
offf şu testlerin sonucunu öğrensekte bi rahatlasak ona göre plan yapsanız değil mi * hayırlısı olsun inş ablacım ... benim içnde vaktini bekliyoruz sanırım inş olacak birgün :)
valla kurşun döktürsek yeridir :) ben çok nazar çekerim bide kırmızıyı çok giyerim sanırım ondan :) mesela k.validemler az bişeyimi beğenseler güzellik olarak değil yemek filan bile olsa nazarları değiyo anlıyorum eşimle dalıyoruz birbirimize.Okursam bişeyler zorla atlatıyoruz kavgasız grültüsüz ... inş bu ay herşey yolunda gider ve yakalarsınız miniğimizi :)
bencede canim anlatma insallah ruyan bi ciksin zaten nasil olsa ogrenicez insallah cok dua et / edelim ....
inş canım hayır olur dualarımız yardımcımız olsun inş ... rüyaların anlamına baktın mı hepsin vuslat var ama gelemedi gitti bi türlü 2 vuslatta :)
Canım inş seninde histtmen yakındır bugün yarın sallar tekmeyi oğluşun :)) ananende üzülüyodur her türlü zorluğunu yaşayan biride o maalesef Allah ona sağlık sıhhat versin inş... bende bişeyler yazıp seni üzmeyeceğim yazılacak çok şey var ama allah annenin ömrünü sana ve oğluna sonrada eşine versin ordan izlesin mutlu olsun inş canım arkadaşım ....
hoşgeldin canım saol.allah akıl fikir versin saklayanlara ama kaşınıyolar yani :)

Siz bi yere gitmişmiydiniz kıtty bayramda ? eltinden naber bu arada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…