Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar ben bugün itibariyle işsizim. işyerim uzun süredir beklemedeydi işler bitmek üzereydi yani benim işim çoktan bitmişti (proje hesap kitap işleri bitmişti) ne zaman çıkaracaklar diye bekliyordum bir yandan da iş başvuruları yapıyordum. ama iş başvurularında bebek düşündüğüm için geri çevriliyordum hamile kalırsan işe girip 7 ay çalışıp izne ayrılman gerekir biz öyle istemiyoruz şeklinde gerekçe sunuyorlardı. bende beni ne zaman çıkaracaklar diye oturup bekliyordum allaha şükür bu sürede hamile kaldım ne zaman çıkarırlarsa çıkarsınlar artık diye rahatlamıştım ki beklenen karar dün açıklandı tazminatlarımı alarak dün işten benimle birlikte diğer arkadaşımı da çıkardılar. Aldığım tazminat beni tatmin etti e yaklaşık 10 ay boyunca işsizlik maaşı alma hakkım da varmış artık evde örgü örüp KPSS çalışırım tabi bu arada evimde bilgisayarım ve internetim olmadığı için telefondan ne kadar takip edebilirsem o kadar girerim foruma. eşimle iletişimimiz olmaz evde bilgisayar olursa diye eve bilgisayar almak istemiyorum

sabah dokdor kontrolündeydik. maşallah bebeğime kıpır kıpırdı onu öyle görünce o kadar duygulandımki öteki bebeğim alındığında bunun kadardı demek o da böyleydi diye Allah bu yavruma uzun ömürler versin hayırlısıyla kavuşabilmemizi nasip etsin inşallah ve sizlere de meleklerinizin kardeşini en yakın hayırlı zamanda göndersin inşallah

hayırlısı olsun kuzum, hoşgeldinnnn aramıza :) benide kovmuşlardı cmt çalışmak istemediğim için biliyorsun, yakın olsaydık gider gelirdik birbirimize.
çok sevindim bebeğin için allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla gelsin kuzular. kendinize iyi bakın görüşürüz.

ya telefonla çektim buraya eklicem ama kablom falan yok aktarmak için malesef benmi hayal görüyorum:)

nazlım kürtajdan sonra hormonlar kendini hemen sıfırlamayabiliyor, kan tahlilinde ısrarcıyım, dr ara birde doğum kontrol hapı zararlı olabilir bebeğe

minikler sağol canım keyiflerin nasıl

canım ben düşük yapalı 3 ayı geçti artık sıfırlandı yani onunda takibi yapılmıştı neyse ben en kötüsüne hazırlıklı olayımda bakalım hayırlısı

amin canım inşallahhh ikinizede uzun sağlıklı ömürler versin.iş konusundada aynen geçmiş olsun gözünaydın diyelim haklarını aldıysan gerisi önemli değilaynen evde oturur hırka falan örersin artık bebişine.

yok yok dememmm sözüm va kendime olsada demem artık kişmselere bişey korkuyom zaten allahım hayılrısını versin ama yeniden yüzüm gülse bana anneliği layık görse keşke rabbim

yok yok dememmm sözüm va kendime olsada demem artık kişmselere bişey korkuyom zaten allahım hayılrısını versin ama yeniden yüzüm gülse bana anneliği layık görse keşke rabbim

ayyy canım benim ya bende seinin gibi düşünüyodum rabbim ikinci bi şans verdi güldü yüzüme inşallah bu sefer herşey güzel olur diye dua ediyorm şimdi,sizleride inan hiç eksik etmiyorm dualarımdan inanıyorum ki rabbim'in ol dediği zamanda olacak ve sonra hepimiz kucaklarımıza alıcaz üzme kendinii

muallakta bi durum daha desene
hoşgelmişsin o zman şeker :) yani bende eltin için inş hemen olmaz diyeyim dedim ama töbe yarabbim ama hakikaten işte öylelerinde işi pek rast gidiyo ... yinede beklemesindense olsunda o yaptığıyla bigün allah utandırsın onu inş :) hee bide lafta herşey iyi ama içte bi kıskançlık varda saklıyolar :) face girince denk gelirsek göster valla merak ettşm ..

destina bugün okul yokkkkkkk tatillll:)))))) 6 eylül bulunduğum ilçenin kurtuluşu olduğu için tatil...
kızlar çok yazmışsınız yaaa valla oku oku bitmiyooo
ohhh yarasın tatil sana :) sende durumlar ne alemde canım ? adet oldun mu yumurtlamadamısın beklemede mi ?
napıyosun canım ? korkular başladı galiba ?
geç oldu ama kusura bakma canım mutlu yıllarrrrrrrrrrrr

destina kızının doğum günüymüş iyi ki doğmuş minik prensesss
canım benim düşünmen yeter ne demek.. çok sağolasın arkadaşım :)
yavrum test yaptım silik çıktı ama tıbben mümkün diil ki böle bişi 17 ağustoos 6 gün kanama 30 ağustos 6 gün kanama
ya inş vardırda 2. kez ümidin yarım almaz.İlkinde de kürtajın etkisiyle böyle bişey yaşamıştın diye hatırlıyorum ? allah yardımcın olsun ...
saol canım inş bi müjde olur eşimin müjdesi olsa daha çok sevinirim sanki ama :)
bide iyi ki bi burçları biliyolar herşey burcumuzun yüzünden yani ... başka bahane bulamıyolar ki :)
canım üzüldüm ya ama tai işsizlik maaşı ve tazminatuı durumu kurarıyo ... inş bebeğin arkadşın olacak ona şükür be... arayacağım seni ve burda seni çok arayacağız eminimde keşke fikrin değişsede pc alsanız ya dayanamayz hasretine vallla .....
inş o günlerde gelecek korkma.... en azından teselli edecek durumların var şekerim :) seviyosun seviliyosun evlisin hamile kalabiliyosun eşinle birliktesin... eee herşey b kadar iyiyken allah bize beklemeyi ceza vermiş çok mu ? bunada şükür :) yine polyana oldum :)) bende esince hiç eşimle kavuşAMAYACAĞIMI HİÇ ANNE OLAMAYACAĞIMI BABAMIN EVİNDE KURUYUP GİDECEĞİMİ DÜŞÜNÜRÜM MESELA : HATTA ESMESİNE GEREK YOK HALİHAZIRDA BÖYLE DURUM :) AMA HERŞEY RAYINA OTURACAK HEPİMİZ İÇİN :)

YAMATEKE :) ÖZLEDİK SENİ KIZIN VE SEN NASILSIN ? EPEYDİR DENK GELEMEDİK Bİ YAA

bende inanıyorum canım ama ben çok güçlü dağ gibi görünsemde çok güçsüz bi insanmışım bu olayda patlak verdi eşim dahil herkes şaşkın tavrıma çok canım yandı ama napayım toparlanamıorum bi türlü hele bi akrabam deli etti beni al çocuk çocuk diyodun yedin başını falan gibi konuştu bi ton kavga ettim bidaha da yüzüne bakmam artık ben istemezmiydim evladım yaşasın kokusunu çekeyim doya doya ama olmadı kısmeti yokmuş yavrumun insanlar tuaf ve can yakıcı

canımsın yaaa kavuşcan sende eşinle merak etme hepimizin birer birer yüzü gülecek bi kaç ay öncesine bakıorumda daha çok mutsuz vardı aramızda:)şimdi daha az mutsuz var:):)): grlişme var yani sen ben bi kaç kişi kaldık zate sırayla gidios bakalım

ağzı olan konuşuyo işte... Ama sen yinede bu psikolojiyi üzerinden atmaya çalış eğer karakterine yapışırsa canını çok yakar ... Insanlığını unutanlar utansın ...

öyle şeker..gün gelecek devran dönecek ağlayan yüzler gülecek elbet ... şükür aylar öncesindeki mutsuzlarımız daha çoktu evet.şimdi azaldık inş vakitle hepimiz mutlu olacağız işte sabrımız sınanıyo ... Birde şu bi gerçekki bazı şeylerin vakti dolacak çile çekilecek sonra rayına girecek... Dua ederk gönül huzurumuzu arttırabiliyoruz ancak rab de görürse sabrı meşaketi o da verecek karşılığını .. Bize düşen razı olmak kadere ... Bu iş okul para pul davası değil ... Canı veren allah kaderde varsa vardır yoksa yok .. Dualarla belki değiştirebilirz ama razı olmak zorundayız ki bizler umutsz vak'a deiliz anne olacağımıza inanıyorum ben... Hee belki 3 - 5 aya olmazda 3-5 seneye olur .. Inş uzamaz o kadar ama olur allahın izniyle ...

canım iş yerim çok sıkıcı akşama kadar yanlız başınayım sizlerde olmasanız kafayı yerim işten çıkamam ev kira falan eşimin işide sallantılı özel sektör malesef böyle onu yanlızda bırakmak istemiorum ilk günlerdeki gibi acı çekmiorum şükürler olsun raabim derdini verirken sabrınıda yanında hediye ediyo

bende inan senin yaşadıklarını yaşadm kolay değil gerçekten çk acı ama allah herşeyin sabrını veriyo gülüm üzülme yıpratma kendini bende senin gibiydm tansiyonlarım falan fırladı kürtaj olayından sonra zor toparladm ama dedim ya herşeye rağmen hayat devam ediyoo,zaten devam ettiği için şimdi eskisinden daha çk istiyoruz daha çk arzuluyoruz duygularımız körelmedi arttı tam aksine,densiz insanlarıda boşver bunlar numunelik öle aralara serpiyolar bunlardan ,su vermiyo kimse bunlara, güneş görmyolar ama biyerden bitiyolar yabani otlarrrrr gibi,hep pusuda beklicekler bize bişi olsunda onlarda nemalansın mutsuzluğumuzla beslensnler diye boşverrrr sen yine güçlü olllllllben öle diyorm bu seferde olmadımı gene denicem olana kadar durmak yk

candaşım napim hala kimseciklere diyemiyorm,annemi yine tembihledm kimselere deme diyeee.ya bu o kadar manyak bi duygukiiii,şimdi hamileyim sevinmem lazım ama onu bile yapamıyorm,kızlar anlatıyolrdı onlara moral vermek için diyodm bişiler ama öle olmuyomuş ya candaşımm,çk düşünmeyip sadece dua ediyorm yoksa kafayı yerm.

ay kadını dövcektim heee ağzıma geleni söledim ama annemler falan zor tuttular yaşlı başlı olmasa dalardım yeminle sabır büyük nimet ve şükürler olsun bizlere rabbim ne güzel sabır verdi dualarla destek oluyoruz birbirimize ama insanın eşi bile bazen ahanda delirdi bu kız gözüyle bakabilio malesef:)kocam korkmaya başladı benden

zordur eminim. 3 ayı doldurunca dersin artık ... inş allah bebeklerimize sağlık versinde yeterki biz sadece endişelenelim ... zor ve karmaşıktır eminim yaşamayan bilemez yani... bizde başımıza gelince 2 kat daha fazla hak veririz artık size inş :) sadece sen eşin anne baba abla biliyor değil mi hamişliğini canım ?

aman aman sakin ol :) dalma sen.bazılarıda farkında bile değil ne yaptıklarından be canm... sakin olmamız lazım ki bebekler gelsin biz böyle sinirlenirsek korkar kaçarlar .. bende çok fazla sinirliyim bu konuda görümcemin kabalığı ektra sinir akttı baktım olmuyo dedim düzelcen kızım yok kaçarın ... haNİ bi laf vardır ya keskin sirke küpüne zarar ... işte biz aslında onu yapıyoruz farkında olmadan.. amaçları bizi üzmek madem bu insanların, bence bu konuda çok başarılılar çünkü onlara istedikleri rantı sağlıyoruz ...

hayırlısı olsun kuzum, hoşgeldinnnn aramıza :) benide kovmuşlardı cmt çalışmak istemediğim için biliyorsun, yakın olsaydık gider gelirdik birbirimize.
çok sevindim bebeğin için allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla gelsin kuzular. kendinize iyi bakın görüşürüz.

bende potansiyel bi sinir harbi var zaten canım bu olayla daha da arttı insanlar çok manasız şeyler söleyebilio bi arkadaş var oda ay dikkat etmedinmi sen yaa niye böle oldu falan diye saçmalamıştı bizim kadar dikkat eden varmı acaba

sinirden şu anda burnumdan soluyorummmmmmmmmmm.

kaynanalar geliyormuş bu cuma, ya madem gelecektiniz beni niye kuşadasına kadar yordunuz 2 gün için, yok hayır bana acımaları yok, oğullarına da yok demek ki kuşadasına gideceğiz diye dünyanın masrafını yaptı çocuk.
yahu bizimkiler olsa der kızım boşuna gelip zahmet etmeyin boşuna masraf yapmayın biz elicez nasılsa der falan yok artık ben varya bu hareketlerinden sonra sıtkımı sıyırdım derler ya aynı öyle oldum. Yok zihniyetleri değişmeecek bana kıllık olsun diye yapmıyorlar mevlam öyle yaratmış onları.

ama cidden sinirim bozuldu ya, şimdi evin camlarını sileyim der halıları sileyim der sonra çok yoruldum tirplerine girer sonra ağzı açıldı mı evini temizledim offfffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff kızçeler of.

bu arada var mı sizde gelişmeler.

az önca hepinize tek tek cevap yazdım ama internet kopunca hepsi silindi:84::84::84:sinir oldum.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…