valla tam cinsiyeti öğrendik dedik yeniden heyecan başladı:) aslında kendi drum ne olduğunu biliyodu söylemedi bence. ben atlayıp aa biz öğrendik cinsiyeti diyince bozuldu bence. çünkü tam cinsiyeti söyleyeyim derken biz biliyoruz dedim. adam öylece kaldı. ahh boşboğazım benim .... neyse artık 1 ay daha bu heyecanı bekleriz ya da dayanamaz haftaya giderim öğrenmeye:)) bende her anneye bir kız çocuğu lazım diyenlerdenim. bu arada rahim uzunluğu ölçümünü yaptıramadım. ama tavsiyen aklımda. cinsiyet için gidersem söyleyecem dra. sen herkese tedbir alsın diye söylüyosun güzelim bir insanın başına bişe bi kere geliyo. tedbirimizi alalım. önceden de uyarmıştın hepimizi. bugün çok kalabalıktı hastane bişe diyemedim dra bi dahakine söyleyecem ölçsünler. ağrılı bişe değil dimi dışardan mı ölçüyo ay kusura bakma bu konuda biraz cahilim.Maşallah. Bir annenin ilk çocuğu kız olmalı derim ben hep. Hem bakımı kolay, hem de anneye bir an önce yardım ediyorlar....:))
iyiyim canım bende kafa dağıttım geldim :) inş hayırlısı lur ya ama çok sıkıldın artık değil mi ? off ne var ki artık gelselerde rahatlasak cümbür cemaat ...
gelselerde rahatlanmıyoki güzelim. hep koku hep endişe. ay ne zor işmiş çocuk yapmak taşımak doğurmak. ilkler kaybedilince hep endişeliyiz.ama gelsinlerde endişelerin bu yönde olsun. bu ay sana çok umutluydum be candasım. hem de 2 yumurta vardı. biri tutsaydu bari diyecem ama demekki zamanı değilmiş. ama en azından biliyosun ki yumurtuyosun üstelik tahmin ettiğin tarihlerde. bu anlamda sıkıntın yok. üsteklik hamile kalabiliyosun hem de korunduğun halde. o halde yakındır gelecektir bebiş(leri)in
ayy hadi bakalım bi netleşsinde oğlumuz mu var kızımız mı bi patlatalım :)) ay canım dişin içnde geçmiş olsun tamda zamanında çıkmış hee ... şimdi nispet yapar gibi olmasında bende geçenlerde dişimle oynarken arkadan elime bişey takıldı alla alla ne ki diyorum bi baktım ki dişim çıkmış 20 lik ... anneme babam sordum çıkmış gerçekten.Babamda dediki bizdeki 20 likler ağrısız geçiyor. maşallah valla şanslıyım :) inş seninkide çabul geçer be canım hamileyken ağrı daha dayanılmaz olur şimdi ...
ay sorma bi erkek bi kız oldu bizimki.bayramda gittiğim dr kesinlikle erkek pipisi var dedi. kendi drumda 2 li testte erkek gibi dedi. şimdide gıcıklığı tuttu söylemiyo :) birazdaha heyecan yaparız napalım artık.
:) geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine ya yorulma meleğin var artık senin ... ya bende hep var o kabızlıkpileo cum gözün aydın canım çk sevindm güzel haberlerin darısı başımıza artık inşallah benimde bugün saat 4,30 randevum var bakalım ilk kontrolüm keseyi falan görürümüyüz bilmiyom artık hayırlısı olsun ya çk stres yapıyom bi yandanda herşeye hazırla kendini diyom,of kafam davul gibi arrtıkk,nolur dua edin herşey yolunda gitsin kızlar,daha kimselere söyleyemedm korkumdan ya değilsem diyeee ,ya kötü bişi olursa diyee soğukkanlı olmaya çalışıym.dünde kardeşiimin çeyizini serdk 3 hafta sonra evleniyıoo bi yorulmuşumki valla eve nasıl geldm nasl yattım bilmiyorm.banyomu bile bu saabah kalkınca yapabildm.sonra hastanelik oldm belki gülceksiniz ama bi kabız olmuşm öle böle değil ,başkası anlatsa gülerdm ama başa gelmeyince anlaşılmazmış.yemin ederim 2 gün tuvalete çıkamadm ,artık ağla ağla canım çıkınca eşim kalk böle olmicak hastaneye gidelm dedi,gittik.bi ilaç verdiler kendime geldm yaa rahatladmm
yani bebek olailme ihtimalide var mı ? off adet olabilmekte bi nimetmiş destinanın dediği gibi ... hayırlı haberler olur inş ...17 ağustosta adet oldum tam çalışmalara başladık hadi bu ay umudumuz olsun derkennnn bayramın 1 .günü yine adet oldum 3.günü şiddetli kanama halsizlik hastaneye götürdü eşim doktor falan yok tabi tatil diye cuma günü kendi doktoruma gittim hormon bozukluğu kis miyom falan yok şükür hormon dengeliyici ayrıca doğum kontrolüne yarayan bi ilaç verdi 21 gün kullanıcam sonrasında yeniden gitcem kontrole iki gündür mide bulantısı vardı bugün 2 kez kustum aşırı derecede beyaz akıntım var canım
:) adaşım saolasın eğlendik ya valla çok iyi oldu keşke sizdegidebilseymişsiniz ama kısmette yokmuş dyelim ozman[candas canım adaşım eşin sana ne güzel doğum günü süprizi yapmış öyle süper benimki o kadar ince fikirli değil ama geçen sene kendiliğinden çiçek almıştı ilk defa ben demedenbu arada eşimi ikna edemedim yedigöllere gidemedik neymiş efendim çok uzakmış yolları kötüymüş siz eğlenmişe benziyorsunuz ama amasrada
arkadaşım kürtajdan sonra hamile kalma oranın ilk 2 ay çok fazla yüksek.yalnız kötü bir kürtajsa kanallarının düzelene kadar 7-8 ay hamile kalamaya birlirsin.ben geçen sene zorunlu krtaj oldum çok kötü bir kürtajdı 1 sene hiç bir şekilde olmadı yalnız şimdi hamileyim 1 sene aradan sonra
:) geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine ya yorulma meleğin var artık senin ... ya bende hep var o kabızlıkçocukkende şimdide ... ama geçen ay dr a gittiğimde çok utandım dr bile dedi bağırsaklar dolu kabızlıkmı var diye .. ki hamilelikte allah kolaylık versin .. ben hamileyken ölmüştüm dedim wc ihtiyacı bu kadar zorsa doğum kimbilir nasıldır ... ama şükür rahatlamışsın.ben ilacı olduğunu bilmiyodum banada fikir vermiş oldun saol şeker :) ee bebek için gitmediniz mi daha dr a ?
yani bebek olailme ihtimalide var mı ? off adet olabilmekte bi nimetmiş destinanın dediği gibi ... hayırlı haberler olur inş ...
:) adaşım saolasın eğlendik ya valla çok iyi oldu keşke sizdegidebilseymişsiniz ama kısmette yokmuş dyelim ozmanbizde hırs yaptık arabayı alır almaz yedigöllerdeyiz :) yolu bulamdık bizde :) milli park yerine mahallesine götürdü .. 4 saatlik yol oldu bize 8 saat :)) face eklerim bi ara fotoları belki ... eşimde evet şaşırttı aslında çok kazmadırda beni çok ağlattı öncei doğum günlerimde ... 7 yılın acısı vardı mecbur kaldı yaptı :) artık dilimden kurtuldu yani ama allah var çiçek filan göndderir arada eser geçer.ya bu erkekler acayipler ya halbuki ne var yani de mi yapsalar ellerine mi yapışır ? inş 2. çiçeğinde doğumunda gelecek eşinden :)) kendiliklerinden yapınca dünyabize güzel bide anlasalar koçişlerimiz :)
oleyyyy sana :) hadi gözün aydın ... darısı başımıza .. kürtajdan sonra hiç korundun mu ? allah bu kez mutlulupun dam etsinde 9 ay snra kulaklarında ağlama sesi çınlasın :)
güzel haberlerle geleceksin güzelim. stres oluyo haklısın ama biraz akışına bırak. ben ilk başlarda öyle yaptım sonra bi ara yine şüpheler ağlamalar vardı sonra tekrar kendime geldim. rabbim bilir herşeyi. bende ilk zaman fazla kimseye söylemedim. şimdi herkes biliyo:) yayıldı e bende pek durmadım. hatta bayramda cinsiyeti bile eşim herkese söyledi hemen. ahada şidmi kız olma ihtimalide var ara bizim oğlan kıza döndü diye söyle diyorum :)) kardeşin için şimdiden hayırlı olsun. bi yastıkta kocasınlarpileo cum gözün aydın canım çk sevindm güzel haberlerin darısı başımıza artık inşallah benimde bugün saat 4,30 randevum var bakalım ilk kontrolüm keseyi falan görürümüyüz bilmiyom artık hayırlısı olsun ya çk stres yapıyom bi yandanda herşeye hazırla kendini diyom,of kafam davul gibi arrtıkk,nolur dua edin herşey yolunda gitsin kızlar,daha kimselere söyleyemedm korkumdan ya değilsem diyeee ,ya kötü bişi olursa diyee soğukkanlı olmaya çalışıym.dünde kardeşiimin çeyizini serdk 3 hafta sonra evleniyıoo bi yorulmuşumki valla eve nasıl geldm nasl yattım bilmiyorm.banyomu bile bu saabah kalkınca yapabildm.sonra hastanelik oldm belki gülceksiniz ama bi kabız olmuşm öle böle değil ,başkası anlatsa gülerdm ama başa gelmeyince anlaşılmazmış.yemin ederim 2 gün tuvalete çıkamadm ,artık ağla ağla canım çıkınca eşim kalk böle olmicak hastaneye gidelm dedi,gittik.bi ilaç verdiler kendime geldm yaa rahatladmm
pileo canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...ayyy bak şuna yaa biz helloyla sana ilk erkek demiştik sonra kıza çevirmiştik dr erkek dedi öbürü kız dedi tesadüf sağlıklı olsunda dediğin gibi işin esprisi bunlar öpüyorum canım..
bizde dün akşam eşimle uzun zaman sonra sahile yalnız indik tavla oynadık destina annemlerle düğüne gitmişti fırsattan istifadetabii benimle dalga geçen eşimin tavla sonunda yenilgiyle bana bakması süper oldu
düşüne düşüne kafayı yiyecem bende bu ay ilk deneme sayılır bizimde olmadı.. geçen sene olan kaza ile istemeden di düştü gitti:26: ya bakıyorum millete hamile kalıyolar bişe olmuyo ne düşüyo ne bişe,uğraşmıyolarda hemen hamile kalıyolar :26: onların bebikleri urganlada bizim ki pamuk ipliğiyle mi bağlıydı:26: isyan etmek de istemiyorum ama çevremde bi ton hamile var bişe mişe olmuyoçalışıyorsn olmuyo yumurtlama gününe denk getirdim olmadı yani of of...valla düşünmekten kafayı yiyecem burda Allahtan sizler varsınız sizi görüyorumda rahatlıyorum yoksa bir ben miyim diye kafayı yerdim..eşim zaten ciddiye almıyor olur illa ki bi gün diyor çıkıyor işin içinden.. ee düşük yapan acılar çeken benim sana bişe olmuyo dedim o zamanda şükret diyo buda bi nimet günahların dökülüyor ne güzel öbür tarafta bu düşen bebek iyiki düşmüş dersin çünkü orda sana kat kat geri dönecek diyo öyle teselli oluyorum ama neden ben diye de kendi kendime düşünmeden edemiyorum
canım kayınvalidemlerdeydik 2.günü akşam geldik. 3.gün annanemin kızkardeşi kanser hastasıydı ya ona gittik, öyle geçti ama eşimi bir görsen bir görseniz ağzı kulaklarında 33 yaşında bebek :) babam psikopata bağladı kendini :))) aradı niye benim bebe hareket etmiyormuş neden ben 2 kilo almışım az mı yiyormuşum oooo oo şişirdi beni.
sizin içinde hayırlısı olsun her ay umudumuz var geç olacak ama çok güzel olacak. napalım bizim sınavlarımız derin...
o zaman şimdi dr a gidecekler bugün sinua bol şanslar çok güzel olacak herşey, taf yarın gidecek anladım dr maşallah diyecek ne kadar büyümüş.
evet ya şükür hamile kalabilyorum.evet bazen çok fazla üzülüyorum hatta çoğu zaman ama şuanda olmayacağını kabulenmek zorundayım vakti dolmadan olmuyo hiçbişey ... allah eşime ve bana sağlıklı ömürler verirse bebeklerede can verir teselliyi kendime dönderdim :) zaten tayinede az kaldı inş seneye hazirandan itibaren her an olabilir hani bebek kavuşturmayackta bebeğe kavuşmaya az kalacak ... allah büyüktür derdimiz büyük değilki olur elbet değil mi :) 28 yaşında anne olayım istyodum evlenmeden, gidişat o yönde sanırım .. hep ilk niyetlerim oluyo zaten ... bu yılıda geçirirsek annelik 28 yaşına nasip olacak :) ama dediğinde doğru hamile kalsak iş bitecek sanki .. bitmez ki o zman endişler dahada çoğalacak ama allah yardımcımız olsun cmleten...valla tam cinsiyeti öğrendik dedik yeniden heyecan başladı:) aslında kendi drum ne olduğunu biliyodu söylemedi bence. ben atlayıp aa biz öğrendik cinsiyeti diyince bozuldu çünkü. çünkü tam cinsiyeti söyleyeyim derken biz biliyoruz dedim. adam öylece kaldı. ahh boşboğazım benim .... neyse artık 1 ay daha bu heyecanı bekleriz ya da dayanamaz haftaya giderim öğrenmeye:)) bende her anneye bir kız çocuğu lazım diyenlerdenim. bu arada rahim uzunluğu ölçümünü yaptıramadım. ama tavsiyen aklımda. cinsiyet için gidersem söyelyecem dra. sen herkese tedbir alsın diye söylüyosun güzelim bir insanın başına bişe bi kere geliyo. tedbirimizi alalım. önceden de uyarmıştın hepimizi. bugün çok kalabalıktı hastane bişe diyemedim dra bi dahakine söyleyecem ölçsünler. ağrılı bişe değil dimi dışardan mı ölçüyo ay kusura bakma bu konuda biraz cahilim.
gelselerde rahatlanmıyoki güzelim. hep koku hep endişe. ay ne zor işmiş çocuk yapmak taşımak doğurmak. ilkler kaybedilince hep endişeliyiz.ama gelsinlerde endişelerin bu yönde olsun. bu ay sana çok umutluydum be candasım. hem de 2 yumurta vardı. biri tutsaydu bari diyecem ama demekki zamanı değilmiş. ama en azından biliyosun ki yumurtuyosun üstelik tahmin ettiğin tarihlerde. bu anlamda sıkıntın yok. üsteklik hamile kalabiliyosun hem de korunduğun halde. o halde yakındır gelecektir bebiş(leri)in
...
ay sorma bi erkek bi kız oldu bizimki.bayramda gittiğim dr kesinlikle erkek pipisi var dedi. kendi drumda 2 li testte erkek gibi dedi. şimdide gıcıklığı tuttu söylemiyo :) birazdaha heyecan yaparız napalım artık.
yok canım ne bebeğinerde bende o şanssss baksana düzenli adet bile olmıyom ki ne ara yumurta çatlatcamda bebiş olcak önce bi iyileş sonra dedi doktor izin vermio:)
pileo canım 2li testin temiz çıkmış çok şükür çok sevindim her test ayrı bir stres yahu Allah hayırlısını yaşatsın bize hakkımızda inşallah
bayramda hiçbir yere gitmedik kayınvalidemlerdeydik hep zaten ramazan boyu hep orda yedik içtik ben çok fena alıştım hazır yemeğebayramdan sonra ilk evde yemek yeme olayımız o yüzden komik oldu midem bulanıyor diye yemek yapamadım bisküvi yedik eşimle oturduk halimize gülüyorum kayınvalidemi aradım ne yemek yediniz ne kaçırdık diye gülüyor o da yarın keyfi bir kontrole gideceğim doktora son gittiğimde almıştım randevumu kontrol hakkımı kullanayım istedim hem de 9.-10. hafta arası benim korktuğum zamanlar olduğu için yarından sonraki ilk doktor ziyareti muayeneye girecek yani ücretli olacak o yüzden kontrol hakkım var nasılsa diye kullanmak istedim inşallah yarın herşeyin yolunda olduğunu öğrenip bir kere daha rahatlarım:97:
ah canım sorma yaa geçen hafta adet olmadan önce adamın tepesine çıkcaktım nerdeyse dün akşam istedi ama uykum var dedim istekszice oda sen beni kullanıposun demeye başladı ilişkide bile bebek aklımda sürekli nasıl zevk alcaksınki bişilerle uğraşayım diyorum yok içimden gelmio 7 aylık olcaktım ben şimdi ne hale gelirdim acaba çok merak edorum 3 aylıkken 5 kilo almıştım:)evet ya şükür hamile kalabilyorum.evet bazen çok fazla üzülüyorum hatta çoğu zaman ama şuanda olmayacağını kabulenmek zorundayım vakti dolmadan olmuyo hiçbişey ... allah eşime ve bana sağlıklı ömürler verirse bebeklerede can verir teselliyi kendime dönderdim :) zaten tayinede az kaldı inş seneye hazirandan itibaren her an olabilir hani bebek kavuşturmayackta bebeğe kavuşmaya az kalacak ... allah büyüktür derdimiz büyük değilki olur elbet değil mi :) 28 yaşında anne olayım istyodum evlenmeden, gidişat o yönde sanırım .. hep ilk niyetlerim oluyo zaten ... bu yılıda geçirirsek annelik 28 yaşına nasip olacak :) ama dediğinde doğru hamile kalsak iş bitecek sanki .. bitmez ki o zman endişler dahada çoğalacak ama allah yardımcımız olsun cmleten...
evet ya sizin cinsiyet olayıda maratonlu oldu :)) senin bu meleğin vary çok fena fırıldak :) sizi fır dönderiyo ya ... çok zeki olcak sanırsam bi meslek yakıştırması yapsamda ne yapsam acep ... mmmmm tiyatrocu gibi reklamcı gibi ne yapacağı belli değil sağ gösteriyo sol vuruyo :) hadi bekliyoruz cinsiyeti sağlıcakla :)testler güzel çıktı inş değil mi ? okudumda unuttum ya:26:
biraz dinlenmeye ihtiyacın var yani .. benimde dinlenmeye ihtiyacım çok var ben korunmak istiyorum eşim istemiyor.. alt üst etti bu bebk olayı bizi .. ya çok afedersin ama o işten zevk almıyorum hiç bebek istemeye başladıktan sonra böyle oldu ... bi yeni bi ben e ihtiyacım var benimde ... önce bizim iyi olmamız lazım ama unutma şeker ....
gelde o teyzeyi oğma işt. yapmıyoz arkadaş var mı ötesi yapmıyoz ! sanki biz istemiyoruz. yok ya onlar deniyoruzda olmuyo dedirtecek zevk duyuyolar cidden ... Herkesin nasibi kısmeti ... çok mu iyi bişey 17 yaşında doğurmak .. bizim durumumuza bakınca evet stres yok iyi sayılabilir ama eziyeti çok .. o kadın zaten kendi çocuk ki çocuğu nasıl eğitsin ... bizler herşeye doymuşuz şükürler olsun tamam sende bende eşlerimizden ayrıydık ama bir çok şeyi yaşayabilmişiz bebeğin sırası şimdi geldi. ona güzel bi gelecek sağlayabilirz iyi bi anne olabilri önce olsaydı belki kötü bi anne olacaktık .. tesellilerimiz çok ama onu görecek eş dost gerek ... inançlı ve anlayışlı insnaları görmek beni mutlu ediyo .. dün görümcemin k.validesi (70 yaşlarında) bebekle ilgili konuşuyo .. sizlerde haklısınız hemen yapamadınız ayrı diye ama büyürdü be kızım ... yada nasipte değilmiş işte gerçi korkunuz yok bi daha hamile kalırsın dedi. insanlık böyle olur başkası gibi olmuyo deyip iç karartmakla değil ... belki çoğu iyi niyetli ama öyle görünmüyo burdan. banada yengem durur duru der ilk geceden korunmayacaktınız kocaman olmuştu çocuk dye. ama o zman şartlar uygun deildi anlayan kim .. zaten bizim nazarımız değer ama kaçırsınlar bebeği .... bende kimsenin bebeğine yanaşmıyorum laf etmesinler diye .. millet zorla veriyo aman ya bişey olacak sonra benden oldu diyecekler . en iyisi dediğin gbi uzak kalmak ... ama nasip olunca anneliki bunları işttirmek lazım ele güne .. yaptıklarını bilmeleri lazım.. ben diyeceğim ortamı olursa yazık bizede ...candaş cım kızmakta haklısın inanki var ya tepem atıyor yaa! insanlar çok anlayışsız zayıflıkla ne alakası var şişmanlıkla ne alakası var,yengemin kuzeni var bi deri bi kemik 2 çocuk doğurdu..halada bi deri bi kemik! ya bide eşlerimizden ayrıyız biz onun etkisi var adamları denk getiremedik ki de yapak! :26: denk getirincede tutmuyo anacım anlamadım bende çok sinirliyimgeçen gün bayramlaşmada teyzem oturuyo karşımda kucağında torunu bak sema ne tatlı torunum böyle nispet yapacasına ,diyoki erkenden çocuk sahibi olmak en güzeli sizler geldiniz 30 yaşına hala yapmıyonuz diyo! inanki kalkıp torununuda onuda boğasım geldi bebekleri çok severim ama o an o çocuk bana öyle itici geldiki nefret ettim, kızı 17 sinde kaçtı çat diyede doğurdu..gelmiş beni onla kıyaslıyo off valla milletle laf bile yarıştırmıyorum tek dediiğim Allah kısmetse verir bizimde olur diyorum geçiyorum.. soranlarada henüz düşünmüyorum düşük yaptım onun etkisini atamadım üzerimden seneye düşünüyorum diyorum..ne yapayım bi keresinde de teyzemin torununu seveyim diye kucağıma aldım hemen aldılar kucağımdan nazar ederim diye heralde:26: çocuğum olmuyo diye düşünüyolar milletin çocuğuna da nazar ederim diye düşünüyolar:26: valla paronoyak oldum eşimin arkadaşının çocuğu oldu bayramda görmeye gidecektik bu olaylar olunca eşime bağırdım kimsenin bebeğini mebeğini görmek istemiyorum diye:26: oda şaşırdı üstelemedi:26:
canım o gelgitler bizde de oluyor, eltim bayramda benden özenmiş hamile kalacakmış hemen yaparız diyor hep der benim hayatım mükemmel diye mükemmelde gidiyor maşallah. Ben hayatta öyle bir iddalı söz söylemem felaketim olur, bende 9. ayda hamile kalabildim biltiyorsun ooo millet neler neler anlattı ha hoş hamile kaldım da o pataavatsızlıklar bitti mi yooo sadece yönlerini değiştirdiler, mevlam çocuk bebek diye meletmesin. tez zamdna sağlıklı bebelerimiz olsun.
canım kayınvalidemlerdeydik 2.günü akşam geldik. 3.gün annanemin kızkardeşi kanser hastasıydı ya ona gittik, öyle geçti ama eşimi bir görsen bir görseniz ağzı kulaklarında 33 yaşında bebek :) babam psikopata bağladı kendini :))) aradı niye benim bebe hareket etmiyormuş neden ben 2 kilo almışım az mı yiyormuşum oooo oo şişirdi beni.
sizin içinde hayırlısı olsun her ay umudumuz var geç olacak ama çok güzel olacak. napalım bizim sınavlarımız derin...
o zaman şimdi dr a gidecekler bugün sinua bol şanslar çok güzel olacak herşey, taf yarın gidecek anladım dr maşallah diyecek ne kadar büyümüş.
evet ya şükür hamile kalabilyorum.evet bazen çok fazla üzülüyorum hatta çoğu zaman ama şuanda olmayacağını kabulenmek zorundayım vakti dolmadan olmuyo hiçbişey ... allah eşime ve bana sağlıklı ömürler verirse bebeklerede can verir teselliyi kendime dönderdim :) zaten tayinede az kaldı inş seneye hazirandan itibaren her an olabilir hani bebek kavuşturmayackta bebeğe kavuşmaya az kalacak ... allah büyüktür derdimiz büyük değilki olur elbet değil mi :) 28 yaşında anne olayım istyodum evlenmeden, gidişat o yönde sanırım .. hep ilk niyetlerim oluyo zaten ... bu yılıda geçirirsek annelik 28 yaşına nasip olacak :) ama dediğinde doğru hamile kalsak iş bitecek sanki .. bitmez ki o zman endişler dahada çoğalacak ama allah yardımcımız olsun cmleten...
evet ya sizin cinsiyet olayıda maratonlu oldu :)) senin bu meleğin vary çok fena fırıldak :) sizi fır dönderiyo ya ... çok zeki olcak sanırsam bi meslek yakıştırması yapsamda ne yapsam acep ... mmmmm tiyatrocu gibi reklamcı gibi ne yapacağı belli değil sağ gösteriyo sol vuruyo :) hadi bekliyoruz cinsiyeti sağlıcakla :)testler güzel çıktı inş değil mi ? okudumda unuttum ya:26:
evet candas ya sen çok önceden söylemiştin 28 yaşında anne olayım demiştim dedin. bak bende doğum kontrol hapını bırakınca hemen olmaz yaza doğru kalırım diye düşünmüştüüm. 2. aya hamile kaldım ama kaybettim. bu bebğim bana 5 temmuzda öğrendiğim testle geldi. inşallah kucağımada alabilirim. yani nebilim sanki akıldan geçen ilk dileklerin tutması mı diyelim bilmiyorum ki.. evet canım 2 li testimiz temiz çıktı dedim. darısı sizlere inşallahhh. senin ikiz olursa yapmazlar ama 2 li felan. hadi hayırlısı..bebişime yaptığın benzetme cuk oldu bence. gerçekten çok fırıldak bu. daha gelmeden oynatıyo bizi. babası kılıklı mı olacak acep sen böyle sağ gösterip sol vuruyo dedin ya. bi anda eşim gözümün önüne geldi :))
:) yok öyle bilim adamları anlamaz filan .. erkeklerin işine analmazlık geliyo ya dümenci üç kağıtöılar hepsi :) napalım çıkarsız işler yürümüyo:) şanslılarki çocuk isteme aşamasındayız :) bu arada aklıma çocuklar duymasında selamş ve gönül geldi, ne gülerdim onlara meğerse işin aslı böyleymiş ... eşimde bana diyo ki oğlum olursa başak burcu kızla evlenmesim diycem çok isteksi oluyo dşyecekmiş miş ...dedim halt etmişsin sen bunun burçla ne ilgisi var çoğu kadın böyle.. tamam çoğu öyledirde boğalar ve akrepler öyle değil diyo ... hee dedim çok denedin galiba :)ne güzel eşleriniz çiçek getirmiş benim ki 1 kere bile çiçek getirmedi bana..bilimadamlarından öyle şeyler yapmasını bekleme diyo ,kafam çok dolu öyle incelikler aklıma gelmiyo diyo cevabı hazır yani of of bu ay hamile kalamadım yaa inanki herif gözüme batıo dün dedi ki yumurtlama dönemi geçti yanımdan kaçıyon diyo ben istemesem cinsellike felan alakan yok diyo ee dedim çocuk olana kadar seninle ilişkim sadece çıkar ilişkisi .çıkarım olan günler belli ,onun dışındaa benden özele ihtimam bekleme dedim iyi bari Allahtan yumurtlama, bebek meselesi felan var yoksa karımıza sarılamayacaz bilee diyo
demekki çoğumuz böyleyiz.gerçekten yıprandık artık ... habire aklımızda bebek olunca dediğin gibi zevk almak ne mümkün ... evet bide zaman sayımları var .. bizimkilerde yaşasalar doğsalarda 3 aylık olacaklardı ama geriye değil ileriye bakalım ya böylesi daha iyi olur .. eçmişin kaybından başka bişesi yok gelecekse umutlarla dolu ...ah canım sorma yaa geçen hafta adet olmadan önce adamın tepesine çıkcaktım nerdeyse dün akşam istedi ama uykum var dedim istekszice oda sen beni kullanıposun demeye başladı ilişkide bile bebek aklımda sürekli nasıl zevk alcaksınki bişilerle uğraşayım diyorum yok içimden gelmio 7 aylık olcaktım ben şimdi ne hale gelirdim acaba çok merak edorum 3 aylıkken 5 kilo almıştım:)
evet candas ya sen çok önceden söylemiştin 28 yaşında anne olayım demiştim dedin. bak bende doğum kontrol hapını bırakınca hemen olmaz yaza doğru kalırım diye düşünmüştüüm. 2. aya hamile kaldım ama kaybettim. bu bebğim bana 5 temmuzda öğrendiğim testle geldi. inşallah kucağımada alabilirim. yani nebilim sanki akıldan geçen ilk dileklerin tutması mı diyelim bilmiyorum ki.. evet canım 2 li testimiz temiz çıktı dedim. darısı sizlere inşallahhh. senin ikiz olursa yapmazlar ama 2 li felan. hadi hayırlısı..bebişime yaptığın benzetme cuk oldu bence. gerçekten çok fırıldak bu. daha gelmeden oynatıyo bizi. babası kılıklı mı olacak acep sen böyle sağ gösterip sol vuruyo dedin ya. bi anda eşim gözümün önüne geldi :))
gelde o teyzeyi oğma işt. yapmıyoz arkadaş var mı ötesi yapmıyoz ! sanki biz istemiyoruz. yok ya onlar deniyoruzda olmuyo dedirtecek zevk duyuyolar cidden ... Herkesin nasibi kısmeti ... çok mu iyi bişey 17 yaşında doğurmak .. bizim durumumuza bakınca evet stres yok iyi sayılabilir ama eziyeti çok .. o kadın zaten kendi çocuk ki çocuğu nasıl eğitsin ... bizler herşeye doymuşuz şükürler olsun tamam sende bende eşlerimizden ayrıydık ama bir çok şeyi yaşayabilmişiz bebeğin sırası şimdi geldi. ona güzel bi gelecek sağlayabilirz iyi bi anne olabilri önce olsaydı belki kötü bi anne olacaktık .. tesellilerimiz çok ama onu görecek eş dost gerek ... inançlı ve anlayışlı insnaları görmek beni mutlu ediyo .. dün görümcemin k.validesi (70 yaşlarında) bebekle ilgili konuşuyo .. sizlerde haklısınız hemen yapamadınız ayrı diye ama büyürdü be kızım ... yada nasipte değilmiş işte gerçi korkunuz yok bi daha hamile kalırsın dedi. insanlık böyle olur başkası gibi olmuyo deyip iç karartmakla değil ... belki çoğu iyi niyetli ama öyle görünmüyo burdan. banada yengem durur duru der ilk geceden korunmayacaktınız kocaman olmuştu çocuk dye. ama o zman şartlar uygun deildi anlayan kim .. zaten bizim nazarımız değer ama kaçırsınlar bebeği .... bende kimsenin bebeğine yanaşmıyorum laf etmesinler diye .. millet zorla veriyo aman ya bişey olacak sonra benden oldu diyecekler . en iyisi dediğin gbi uzak kalmak ... ama nasip olunca anneliki bunları işttirmek lazım ele güne .. yaptıklarını bilmeleri lazım.. ben diyeceğim ortamı olursa yazık bizede ...
geçmiş olsun canım o teyzeyede .. allah bol şifalar versin inş ... babanda da paniklik var yani :)) eşinde napsın bebek doğana dek bebeğin olmak istemiş :)) allah her gününüzü böyle etsin inş :) bizim içinde olacak ya geç olacak ama inş iyi olacak :)
hayatta herkes bişeylerle sınanıyo canım bizimde imtahanımız bunlar beni çok umutlandırdılar büyükler hemen olur hemen olur diye bende inandım sanki onlara :)korunmadık hiç ama olmadı hayırlısı böleymiş ne diyelimdemekki çoğumuz böyleyiz.gerçekten yıprandık artık ... habire aklımızda bebek olunca dediğin gibi zevk almak ne mümkün ... evet bide zaman sayımları var .. bizimkilerde yaşasalar doğsalarda 3 aylık olacaklardı ama geriye değil ileriye bakalım ya böylesi daha iyi olur .. eçmişin kaybından başka bişesi yok gelecekse umutlarla dolu ...
:) yok öyle bilim adamları anlamaz filan .. erkeklerin işine analmazlık geliyo ya dümenci üç kağıtöılar hepsi :) napalım çıkarsız işler yürümüyo:) şanslılarki çocuk isteme aşamasındayız :) bu arada aklıma çocuklar duymasında selamş ve gönül geldi, ne gülerdim onlara meğerse işin aslı böyleymiş ... eşimde bana diyo ki oğlum olursa başak burcu kızla evlenmesim diycem çok isteksi oluyo dşyecekmiş miş ...dedim halt etmişsin sen bunun burçla ne ilgisi var çoğu kadın böyle.. tamam çoğu öyledirde boğalar ve akrepler öyle değil diyo ... hee dedim çok denedin galiba :)
demekki çoğumuz böyleyiz.gerçekten yıprandık artık ... habire aklımızda bebek olunca dediğin gibi zevk almak ne mümkün ... evet bide zaman sayımları var .. bizimkilerde yaşasalar doğsalarda 3 aylık olacaklardı ama geriye değil ileriye bakalım ya böylesi daha iyi olur .. eçmişin kaybından başka bişesi yok gelecekse umutlarla dolu ...
galiba nasipten öte yol yok demek daha doğrusu :) inş kucağına alacaksın hep ağlatmaz allah elbet güldürürde ama vakti dolunca o gülüşler geliyo işte :) bende üzülmemek için direncem mesela sürekli bi sıkıntıdan bahsdiydum babamın yanında karnım burnumda nasıl gezcem diye.. şu 2-3 ayıda hamile kalmadan atlatırsam eşim doğum zamanı yanımda olabilecek.. bu da bi nimet :) hmm eşimde ikiz tesellisinde bekliyo .. diyo ki durcaz turnayı gözünden vurcaz inş öylede olur ama ben sizin bu dualarınızla 2. ye de ikiz hamişi olurum kesin :) bide eşimin tesellisi var .. en erken bu ay hamile kalırsam eşim 32 yaşına giriyo 31 yaşında baba olmak en son istediği şeymiş..erkekler o rakamı sevmezmişte bilmem neymiş :) manyak ya :)
babasına çekmiş o zman bebeği :)minik fırıldak koyuyorum o zman onun lakabını ben :) hani gelişide çok farklıydı :) başka bi bebek bu başka :)
mesajları okudum yazacaklarım da vardı eşim aradı çıktım gelinceye kadar yine kaynatmışsınız yetişemiyorum hızınıza :) bugün gerçekten tempolu bir gün.. okulun ilk günü (yeni okuluma başladım biraz zorlandım ama alışacağım zamanla) veee göbüşümden kurtulmak istiyorumhamiş sanılmaktan nefret ediyorum :) 3 aylık bende 9 aylık eşimde :) dün kıyafetlerimiz olmayınca diyet ve spora başladık :)
kızlar bende sağ solun dedikleri için çok üzdüm kendimi ama boşvermek gereeekkk.. burdan yazdıklarınızı okuyorum çok şükür hiçbirimizin ne maddi sorunu var ne de eşiyle problemi.. çekemeyenlerimizde çok oluyor doğal olarak..
hayırlı olsun canım yeni okulun inşallah bende ocak eş durumunda yeni okulumda başlarım hayırlısıyla.. şuan izindeyim bi boşluk var vallasanki heran biri arayacak hocam neden gelmediniz okula diyecek gibi iznim onaylanmış ki arayan soran yok bende aramadım..sorun olsa ararlardı korkudan arayamuyorum
bizde ramazanda çok aldık diyete başladık eşimle..eşim pek uymuyor ama ben uyuyorum diyete..
evet çekemeyen çok oluyor kıskançlıktan yapıyorlar ..
tşk ederim cnm ne güzel valla arama arama boşver onlar seni bulurdu bişey olsa :) bizde de aynısı olacak sanırım eşimle pazar yaptık ben eve gelecem onun bi sınavı varmış okulda kalacak bi kumru yiyelimmi diyor sabahtan beri bi simitle duruyorum diyor :) sen ye ben yanında otururum deyince o da vazgeçti :) büyük idda oluştu anlayacağın
hep plan yapıp ona göre yaşayan biriyim ben bebeğimizi bile planlamıştık ikinci dönem evimde olacaktım miniğimle planladığımız dönemde de oldu ama bizimle kalmadı şimdi yine hesaba başladım şu ay olsa felan die ücretsiz izine gözüme diktim :) allahım hakkımızda hayırlısını versin ne güzel eşinle birlikte olmanın tadini çıkarmaya bak devlet işi geridi kalmaz hiç düşünme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?