Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maşallah. Bir annenin ilk çocuğu kız olmalı derim ben hep. Hem bakımı kolay, hem de anneye bir an önce yardım ediyorlar....:))
valla tam cinsiyeti öğrendik dedik yeniden heyecan başladı:) aslında kendi drum ne olduğunu biliyodu söylemedi bence. ben atlayıp aa biz öğrendik cinsiyeti diyince bozuldu bence. çünkü tam cinsiyeti söyleyeyim derken biz biliyoruz dedim. adam öylece kaldı. ahh boşboğazım benim .... neyse artık 1 ay daha bu heyecanı bekleriz ya da dayanamaz haftaya giderim öğrenmeye:)) bende her anneye bir kız çocuğu lazım diyenlerdenim. bu arada rahim uzunluğu ölçümünü yaptıramadım. ama tavsiyen aklımda. cinsiyet için gidersem söyleyecem dra. sen herkese tedbir alsın diye söylüyosun güzelim bir insanın başına bişe bi kere geliyo. tedbirimizi alalım. önceden de uyarmıştın hepimizi. bugün çok kalabalıktı hastane bişe diyemedim dra bi dahakine söyleyecem ölçsünler. ağrılı bişe değil dimi dışardan mı ölçüyo ay kusura bakma bu konuda biraz cahilim.

Son düzenleme:
:) geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine ya yorulma meleğin var artık senin ... ya bende hep var o kabızlık çocukkende şimdide ... ama geçen ay dr a gittiğimde çok utandım dr bile dedi bağırsaklar dolu kabızlıkmı var diye .. ki hamilelikte allah kolaylık versin .. ben hamileyken ölmüştüm dedim wc ihtiyacı bu kadar zorsa doğum kimbilir nasıldır ... ama şükür rahatlamışsın.ben ilacı olduğunu bilmiyodum banada fikir vermiş oldun saol şeker :) ee bebek için gitmediniz mi daha dr a ?
yani bebek olailme ihtimalide var mı ? off adet olabilmekte bi nimetmiş destinanın dediği gibi ... hayırlı haberler olur inş ...
:) adaşım saolasın eğlendik ya valla çok iyi oldu keşke sizdegidebilseymişsiniz ama kısmette yokmuş dyelim ozman bizde hırs yaptık arabayı alır almaz yedigöllerdeyiz :) yolu bulamdık bizde :) milli park yerine mahallesine götürdü .. 4 saatlik yol oldu bize 8 saat :)) face eklerim bi ara fotoları belki ... eşimde evet şaşırttı aslında çok kazmadırda beni çok ağlattı öncei doğum günlerimde ... 7 yılın acısı vardı mecbur kaldı yaptı :) artık dilimden kurtuldu yani ama allah var çiçek filan göndderir arada eser geçer.ya bu erkekler acayipler ya halbuki ne var yani de mi yapsalar ellerine mi yapışır ? inş 2. çiçeğinde doğumunda gelecek eşinden :)) kendiliklerinden yapınca dünyabize güzel bide anlasalar koçişlerimiz :)

oleyyyy sana :) hadi gözün aydın ... darısı başımıza .. kürtajdan sonra hiç korundun mu ? allah bu kez mutlulupun dam etsinde 9 ay snra kulaklarında ağlama sesi çınlasın :)

yok canım ne bebeği nerde bende o şanssss baksana düzenli adet bile olmıyom ki ne ara yumurta çatlatcamda bebiş olcak önce bi iyileş sonra dedi doktor izin vermio:)

güzel haberlerle geleceksin güzelim. stres oluyo haklısın ama biraz akışına bırak. ben ilk başlarda öyle yaptım sonra bi ara yine şüpheler ağlamalar vardı sonra tekrar kendime geldim. rabbim bilir herşeyi. bende ilk zaman fazla kimseye söylemedim. şimdi herkes biliyo:) yayıldı e bende pek durmadım. hatta bayramda cinsiyeti bile eşim herkese söyledi hemen. ahada şidmi kız olma ihtimalide var ara bizim oğlan kıza döndü diye söyle diyorum :)) kardeşin için şimdiden hayırlı olsun. bi yastıkta kocasınlar sen ekndini çok yorma dinlen bol bol. kabızlık içinde kuru kayısı siyah renge yakın olandan ama bi de incir ye meyve ya da kurutulmuş farketmez. bol bol su iç. birazda olsa rahatlatır bence. hadi bakalım güzel haberleirni bekliyoruz akşama

oyyoyyyy çiftekumrulara bak senn bide yenilince tavlayı koltuk altına koyarlar. hoş ayıp bişe mi argo mu değil mi bilmem ama böyle bişe var:)) valla benim bebiş pek bi şakacı çıktı. başından beri böyleyiz bakalım sonu ne olacak:)canım damaklarımın ağrısı dışında şimdilik sıkıntı yok. tabi yemek yiyememem ve çorba ile doymamamında etkisi var gerginleşiyorum. napalım artık. 2 güne kadar ağzım açılır heralde. yiyemediklerimin acısnı çıkartacam

candaş cım kızmakta haklısın inanki var ya tepem atıyor yaa! insanlar çok anlayışsız zayıflıkla ne alakası var şişmanlıkla ne alakası var,yengemin kuzeni var bi deri bi kemik 2 çocuk doğurdu..halada bi deri bi kemik! ya bide eşlerimizden ayrıyız biz onun etkisi var adamları denk getiremedik ki de yapak! :26: denk getirincede tutmuyo anacım anlamadım bende çok sinirliyim geçen gün bayramlaşmada teyzem oturuyo karşımda kucağında torunu bak sema ne tatlı torunum böyle nispet yapacasına ,diyoki erkenden çocuk sahibi olmak en güzeli sizler geldiniz 30 yaşına hala yapmıyonuz diyo! inanki kalkıp torununuda onuda boğasım geldi bebekleri çok severim ama o an o çocuk bana öyle itici geldiki nefret ettim, kızı 17 sinde kaçtı çat diyede doğurdu..gelmiş beni onla kıyaslıyo off valla milletle laf bile yarıştırmıyorum tek dediiğim Allah kısmetse verir bizimde olur diyorum geçiyorum.. soranlarada henüz düşünmüyorum düşük yaptım onun etkisini atamadım üzerimden seneye düşünüyorum diyorum..ne yapayım bi keresinde de teyzemin torununu seveyim diye kucağıma aldım hemen aldılar kucağımdan nazar ederim diye heralde:26: çocuğum olmuyo diye düşünüyolar milletin çocuğuna da nazar ederim diye düşünüyolar:26: valla paronoyak oldum eşimin arkadaşının çocuğu oldu bayramda görmeye gidecektik bu olaylar olunca eşime bağırdım kimsenin bebeğini mebeğini görmek istemiyorum diye:26: oda şaşırdı üstelemedi:26:

chnb kesinlikle doğru bi söz terzi kendi söküğünü dikmez..bize çok uyuyor,var ya sabah gitti tıp fak. ne, al benide götür demi? götürmüyo neden öyle davranıyor anlamıyorum ,başka bi hastalık için istesem götürür ama kadın doğum diyince yan çiziyo..utanıyor mu nedir
tafcım haklısın korunurken hamile kalmıştım geçen sene ama düşükten kürtajdan sonra dr a görünmedim içimde kuşku oldu , bu ay denedim olmadı ya..korunurken oluyo korunmadan olsun diye uğraşırken olmuyo..anlamadım gitti.yedigöllere gitmediiğin iyi olmuş çünkü yolları berbat mahvolurdun valla..
nazlım kesinlikle stresten olmuyo istersin olmaz istemez korunursun olur.. çok takıyoruz sanırım:26:

canım o gelgitler bizde de oluyor, eltim bayramda benden özenmiş hamile kalacakmış hemen yaparız diyor hep der benim hayatım mükemmel diye mükemmelde gidiyor maşallah. Ben hayatta öyle bir iddalı söz söylemem felaketim olur, bende 9. ayda hamile kalabildim biltiyorsun ooo millet neler neler anlattı ha hoş hamile kaldım da o pataavatsızlıklar bitti mi yooo sadece yönlerini değiştirdiler, mevlam çocuk bebek diye meletmesin. tez zamdna sağlıklı bebelerimiz olsun.

evet ya şükür hamile kalabilyorum.evet bazen çok fazla üzülüyorum hatta çoğu zaman ama şuanda olmayacağını kabulenmek zorundayım vakti dolmadan olmuyo hiçbişey ... allah eşime ve bana sağlıklı ömürler verirse bebeklerede can verir teselliyi kendime dönderdim :) zaten tayinede az kaldı inş seneye hazirandan itibaren her an olabilir hani bebek kavuşturmayackta bebeğe kavuşmaya az kalacak ... allah büyüktür derdimiz büyük değilki olur elbet değil mi :) 28 yaşında anne olayım istyodum evlenmeden, gidişat o yönde sanırım .. hep ilk niyetlerim oluyo zaten ... bu yılıda geçirirsek annelik 28 yaşına nasip olacak :) ama dediğinde doğru hamile kalsak iş bitecek sanki .. bitmez ki o zman endişler dahada çoğalacak ama allah yardımcımız olsun cmleten...

evet ya sizin cinsiyet olayıda maratonlu oldu :)) senin bu meleğin vary çok fena fırıldak :) sizi fır dönderiyo ya ... çok zeki olcak sanırsam bi meslek yakıştırması yapsamda ne yapsam acep ... mmmmm tiyatrocu gibi reklamcı gibi ne yapacağı belli değil sağ gösteriyo sol vuruyo :) hadi bekliyoruz cinsiyeti sağlıcakla :)testler güzel çıktı inş değil mi ? okudumda unuttum ya:26:
yok canım ne bebeği nerde bende o şanssss baksana düzenli adet bile olmıyom ki ne ara yumurta çatlatcamda bebiş olcak önce bi iyileş sonra dedi doktor izin vermio:)

biraz dinlenmeye ihtiyacın var yani .. benimde dinlenmeye ihtiyacım çok var ben korunmak istiyorum eşim istemiyor.. alt üst etti bu bebk olayı bizi .. ya çok afedersin ama o işten zevk almıyorum hiç bebek istemeye başladıktan sonra böyle oldu ... bi yeni bi ben e ihtiyacım var benimde ... önce bizim iyi olmamız lazım ama unutma şeker ....

ne güzel eşleriniz çiçek getirmiş benim ki 1 kere bile çiçek getirmedi bana.. bilimadamlarından öyle şeyler yapmasını bekleme diyo ,kafam çok dolu öyle incelikler aklıma gelmiyo diyo cevabı hazır yani of of bu ay hamile kalamadım yaa inanki herif gözüme batıo dün dedi ki yumurtlama dönemi geçti yanımdan kaçıyon diyo ben istemesem cinsellike felan alakan yok diyo ee dedim çocuk olana kadar seninle ilişkim sadece çıkar ilişkisi .çıkarım olan günler belli ,onun dışındaa benden özele ihtimam bekleme dedim iyi bari Allahtan yumurtlama, bebek meselesi felan var yoksa karımıza sarılamayacaz bilee diyo

hamile kalamamak ayrı bi stres. kalıyosun apayrı bi stres.eminim doğursak da endişeler sürecek. bizler daha bi pimpirikli olacağız gibime geliyo. hep bi esirgeme korku hali..... evet canım testimiz şükür temiz çıktı. darısı sizlere inşallah. hadi bakalım yarın keyfi muayeni yap bebişini gör hasret gider bakalım. mantık benimkiyle aynı. giriş yaptırdım 10 gün boyunca ücretsiz hakkım var diye illa kullanacam onu. en son güne de olsa bi bahaneyle gidesim vardır hep

ah canım sorma yaa geçen hafta adet olmadan önce adamın tepesine çıkcaktım nerdeyse dün akşam istedi ama uykum var dedim istekszice oda sen beni kullanıposun demeye başladı ilişkide bile bebek aklımda sürekli nasıl zevk alcaksınki bişilerle uğraşayım diyorum yok içimden gelmio 7 aylık olcaktım ben şimdi ne hale gelirdim acaba çok merak edorum 3 aylıkken 5 kilo almıştım:)

gelde o teyzeyi oğma işt. yapmıyoz arkadaş var mı ötesi yapmıyoz ! sanki biz istemiyoruz. yok ya onlar deniyoruzda olmuyo dedirtecek zevk duyuyolar cidden ... Herkesin nasibi kısmeti ... çok mu iyi bişey 17 yaşında doğurmak .. bizim durumumuza bakınca evet stres yok iyi sayılabilir ama eziyeti çok .. o kadın zaten kendi çocuk ki çocuğu nasıl eğitsin ... bizler herşeye doymuşuz şükürler olsun tamam sende bende eşlerimizden ayrıydık ama bir çok şeyi yaşayabilmişiz bebeğin sırası şimdi geldi. ona güzel bi gelecek sağlayabilirz iyi bi anne olabilri önce olsaydı belki kötü bi anne olacaktık .. tesellilerimiz çok ama onu görecek eş dost gerek ... inançlı ve anlayışlı insnaları görmek beni mutlu ediyo .. dün görümcemin k.validesi (70 yaşlarında) bebekle ilgili konuşuyo .. sizlerde haklısınız hemen yapamadınız ayrı diye ama büyürdü be kızım ... yada nasipte değilmiş işte gerçi korkunuz yok bi daha hamile kalırsın dedi. insanlık böyle olur başkası gibi olmuyo deyip iç karartmakla değil ... belki çoğu iyi niyetli ama öyle görünmüyo burdan. banada yengem durur duru der ilk geceden korunmayacaktınız kocaman olmuştu çocuk dye. ama o zman şartlar uygun deildi anlayan kim .. zaten bizim nazarımız değer ama kaçırsınlar bebeği .... bende kimsenin bebeğine yanaşmıyorum laf etmesinler diye .. millet zorla veriyo aman ya bişey olacak sonra benden oldu diyecekler . en iyisi dediğin gbi uzak kalmak ... ama nasip olunca anneliki bunları işttirmek lazım ele güne .. yaptıklarını bilmeleri lazım.. ben diyeceğim ortamı olursa yazık bizede ...

geçmiş olsun canım o teyzeyede .. allah bol şifalar versin inş ... babanda da paniklik var yani :)) eşinde napsın bebek doğana dek bebeğin olmak istemiş :)) allah her gününüzü böyle etsin inş :) bizim içinde olacak ya geç olacak ama inş iyi olacak :)

:) yok öyle bilim adamları anlamaz filan .. erkeklerin işine analmazlık geliyo ya dümenci üç kağıtöılar hepsi :) napalım çıkarsız işler yürümüyo:) şanslılarki çocuk isteme aşamasındayız :) bu arada aklıma çocuklar duymasında selamş ve gönül geldi, ne gülerdim onlara meğerse işin aslı böyleymiş ... eşimde bana diyo ki oğlum olursa başak burcu kızla evlenmesim diycem çok isteksi oluyo dşyecekmiş miş ...dedim halt etmişsin sen bunun burçla ne ilgisi var çoğu kadın böyle.. tamam çoğu öyledirde boğalar ve akrepler öyle değil diyo ... hee dedim çok denedin galiba :)
demekki çoğumuz böyleyiz.gerçekten yıprandık artık ... habire aklımızda bebek olunca dediğin gibi zevk almak ne mümkün ... evet bide zaman sayımları var .. bizimkilerde yaşasalar doğsalarda 3 aylık olacaklardı ama geriye değil ileriye bakalım ya böylesi daha iyi olur .. eçmişin kaybından başka bişesi yok gelecekse umutlarla dolu ...

galiba nasipten öte yol yok demek daha doğrusu :) inş kucağına alacaksın hep ağlatmaz allah elbet güldürürde ama vakti dolunca o gülüşler geliyo işte :) bende üzülmemek için direncem mesela sürekli bi sıkıntıdan bahsdiydum babamın yanında karnım burnumda nasıl gezcem diye.. şu 2-3 ayıda hamile kalmadan atlatırsam eşim doğum zamanı yanımda olabilecek.. bu da bi nimet :) hmm eşimde ikiz tesellisinde bekliyo .. diyo ki durcaz turnayı gözünden vurcaz inş öylede olur ama ben sizin bu dualarınızla 2. ye de ikiz hamişi olurum kesin :) bide eşimin tesellisi var .. en erken bu ay hamile kalırsam eşim 32 yaşına giriyo 31 yaşında baba olmak en son istediği şeymiş..erkekler o rakamı sevmezmişte bilmem neymiş :) manyak ya :)

babasına çekmiş o zman bebeği :)minik fırıldak koyuyorum o zman onun lakabını ben :) hani gelişide çok farklıydı :) başka bi bebek bu başka :)

kesinlikle iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum,bakışlarından belli..iyi niyetli olanları biliyorum anlıyorum..ama kötüleride anlıyorum imalı imalı..dediğin gibi çok şükür herşeyimiz tam bi çocuk kaldı iyi anne oluruz inşallah..bana böyle imaları kıskandırmak için nispetleri bi teyzem bide görümcem yapıyor, inanki teyzemin o sinsi bakışları rüyalarıma giriyo..kızı okusun istiyordu okumadı kocaya kaçtı,kocasıda çok adi yalancı biri doğru dürüst işi yok..ben bizi kıskandığını düşünüyorum neyle vuracak, nispet yapacak bişeyleri yok bebekle çocukla yapıyo nispeti.. Allah büyük yaa rabbim herkese istediğini versin..ben onlarında iyi olmasını isterim sonuçta kuzenim oda iyi olsun eşide herkesin elinde fırsatları vardı o değerlendirmedi okumadı gitti kocaya oda kötü çıktı ,keşke iyi olsaydı .. ama kimse bizim gibi düşünmüyor eminim çocuğum olmuyo diye seviniyolardır..eşimle ayrıydım onada nispet yapıyolardı öyle evlilik mi olur diyolardı..milletin ağzı torba değil inanki..ama annemde çok üzülüyor onlar öyle yapınca , annemde torun istiyo çok üzülüyo bayramda teyzem öyle yaparken anneme baktım gözleri dolmuştu,yani benim paronoyaklığım deil onların lafıları iğne gibi hareketleri hep imalı iğneli ,annemde rahatsız olmuş çünkü
takma diyecem ama canım valla takılmayacak gibi deil...düşük yaptığım gün görümcem doğum yapmıştı, aradan 1 2 hafta çekti eşimde gitmişti yalnızdım beni aradı bana telefonda bebeğini anlatıyo sürekli anne olmak çok güzel bi duygu 3. yüde yapacam çok şükür durumumuz iyi bakarız, teelfonda bebeği kokluyo ohhh miss miss diyo ,böyle bi duygu anlatılamaz diyo.. hemen kapattım işim var dedim , eşimi aradım bana böle böyle yapıyo dedim eşim şaşırdı neden öyle yapıyo ki dedi inanmazsan sesini kaydedicem bi dahakine dedim.. yok gerek yok inanırım diyo anasının kızı manyaklık var onlarda diyo,,Allahtan eşim bilincinde manyak olduklarının

hayatta herkes bişeylerle sınanıyo canım bizimde imtahanımız bunlar beni çok umutlandırdılar büyükler hemen olur hemen olur diye bende inandım sanki onlara :)korunmadık hiç ama olmadı hayırlısı böleymiş ne diyelim

canım burçla felan alakası yok ben yay burcuyum en ateşli kadınlardanmış yay kadını ..inanki bebek meselesi gündeme gelene kadar iyiydi geçen düşükten beri bende bebek arzusu artınca ne zevk alıyorum ne odaklanabiliyorum.eşim bişe demiyo ama ben istemesem aklına bile gelmiyo diyo..ne yapayım ev işi felan yoruluyorum yorgun oluyorum diyorum..önceden öyle değildin diyo oda farkında psikolojik tamamen,inanki yumurtlama dönemlerinde yapsam yeter bana şimdi yapmıyoruz diye şikayet ediyor ama geçen ay yumurtlama döneminde hergün yaptık hatta yumurtlama günü 2 kere bi iftarda bi sahurda o zamanda pes etmişti ben diyordum hadi diye,bi kere uyuya kaldı yapmamak için bence odaerkekler çok gıcık valla.hele şu 3 gündür aramız limoni hiç gözüme gözükmesin valla,dün denize gittik durmadan dalıyo çıkıyo el sallıyo,bende adetliyim ya giremedim ,girsemde zaten haşema giyiyorum canım bile istemiyo öyle ,ay çocuklar gibi eğlendi denizde bende piştim,geliyo bide diyoki eğleniyormusun ay diyom piştim gidelim artık valla don gömlek soyuncam burda aaa yettin canıma dedim ,eve geldik hala deniz iyiydi aslında erken geldik diyo ,bencil kızım bunlar ..

mesajları okudum yazacaklarım da vardı eşim aradı çıktım gelinceye kadar yine kaynatmışsınız yetişemiyorum hızınıza :) bugün gerçekten tempolu bir gün.. okulun ilk günü (yeni okuluma başladım biraz zorlandım ama alışacağım zamanla) veee göbüşümden kurtulmak istiyorum hamiş sanılmaktan nefret ediyorum :) 3 aylık bende 9 aylık eşimde :) dün kıyafetlerimiz olmayınca diyet ve spora başladık :)
kızlar bende sağ solun dedikleri için çok üzdüm kendimi ama boşvermek gereeekkk.. burdan yazdıklarınızı okuyorum çok şükür hiçbirimizin ne maddi sorunu var ne de eşiyle problemi.. çekemeyenlerimizde çok oluyor doğal olarak..

hayırlı olsun canım yeni okulun inşallah bende ocak eş durumunda yeni okulumda başlarım hayırlısıyla.. şuan izindeyim bi boşluk var valla sanki heran biri arayacak hocam neden gelmediniz okula diyecek gibi iznim onaylanmış ki arayan soran yok bende aramadım..sorun olsa ararlardı korkudan arayamuyorum

bizde ramazanda çok aldık diyete başladık eşimle..eşim pek uymuyor ama ben uyuyorum diyete..

evet çekemeyen çok oluyor kıskançlıktan yapıyorlar ..

tşk ederim cnm ne güzel valla arama arama boşver onlar seni bulurdu bişey olsa :) bizde de aynısı olacak sanırım eşimle pazar yaptık ben eve gelecem onun bi sınavı varmış okulda kalacak bi kumru yiyelimmi diyor sabahtan beri bi simitle duruyorum diyor :) sen ye ben yanında otururum deyince o da vazgeçti :) büyük idda oluştu anlayacağın
hep plan yapıp ona göre yaşayan biriyim ben bebeğimizi bile planlamıştık ikinci dönem evimde olacaktım miniğimle planladığımız dönemde de oldu ama bizimle kalmadı şimdi yine hesaba başladım şu ay olsa felan die ücretsiz izine gözüme diktim :) allahım hakkımızda hayırlısını versin ne güzel eşinle birlikte olmanın tadini çıkarmaya bak devlet işi geridi kalmaz hiç düşünme :)

valla planlamamak lazım..bizde mart nisanda olsa iyi olur diyoruz ama olmasada farketmez isterse temmuzda olsun yaz tatiline denk gelsin artık gelsinde ne günü gelirse gelsin diyorum..
maşallah eşinde hem diyet yapıyo hem kumru yemek istiyo ben bugün sebze yaptım bi tabak koydum önüne çorbada var yedi ,ekmek az ye dedim..sonra doymadı kavun kesmiş tırtıklıyo sonra bi baktım bi kase daha çorba koy dedi kesmedi beni dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…