tünaydın kıssslar ,
bugun doktora gııttım yumurtam çatlamısbugun 18.gün oluyr..ne zmn çatlamıstır dedim en geç 2 gun en erken 1 gun dedi yuvarlak bii cvp verdi döllendiğini anlayamazmısız
rahım duvarı kalınlıgımız sordum 8mm dedi eh peh soyle boyle cok ince değil begenmedim gibi ama yumurta kaliten iii zaten progestron da içiyorum faydası olacaktır herhalde dedim yok yok takma kafana dedi tutunur dedii ehhh inşllh dedim cıktım
bundan sonrası artık 4 nısanı bekleyecezz en erken ...
Ohhh Canım hayırlısıyla gelsin o zaman miniş :) Ben de progesteron içtim. Ek destekler lazım artık, napalımİnşallah benimkinin sağlığını, seninkinin gelişini beraber kutlarız.
slm kızlar ben aranıza yenı geldim bı hafta once
bende bebegımı kaybettım yanı kurtajla
aldılar eşimle kanuyuçmazlıgı var ondan
bebek gelısmemıs kalbi durmus ilk bebegımdı
oyle kotu oldumkı rabbim kimseye yasatmasın
böyle acıyı banada 3 sonra bebek yapa bılırsınız
dedi doktor 15 birleşmeyın dedı bıde kızlar
herkes dıyor kurtajdan sonra cabuk hamıle kalırsın d
diyorlar ınsalah kalırım allahım herseyın hayırlısını
versın amin.....
Yaaa sormayın hiç, bu konudan en muzdarip benimdir aranızda. Kadın doktora gittim, hep abdominal muayene yaptı. Düşük olunca alanında uzman bir erkek doktora gittim, direkt vajinal muayene doğal olarak. Eşim kıskançtır, diyorum ki "bak kadın doktor kadın doktor dedin, bacakları erkek doktora açtık " diye, deme öyle sinirlerim bozuluyo diyoBiz sırf vajinal muayene sebebiyle kadın tercih etmiştik ama dediğim gibi zorda kalınca kadın erkek dinlemedik. Allahtan doktor yaşlıydı, kızım diye hitap etti hep. Ama o zaman da baba yerine koyup muayene olamıyorsun Offfff ne zor işler.
İnşallah Canım. Geçen sefer bebeğimin kalp atışlarını görmüştük ama sesini duyuracak kadar güçlü değildi. Bu kez heyecanım çok daha büyük. Allah ikimizin de yüzüne gülsün inşallah.inşlllh cnmm inşllhhh
inann senin heyecanını kalbiniin pır pırlıgını bende yasıyorum su 1 nisanın bir an evvel gelmesini nasıl beklediginii bu haftayı bitti sayıyorum az kaldı senin gitttin sıralarda 6haftalık gibii tahminii pıt pıtlarınıda gorursun sanki
canlarım yaa çyle diyosunuzda bu konuda en iyi anlayan gerçekten erkek doktorlar..benim doktorum bi ultrasonu koyarken... sonra adamın gözü hep ekranda :)) ben bidefa kadın doktora gittim ikinci gebeliğimde ikili test için bebek hareket etsin diye karnıma bi vurdu acayip sinir olmuştum dedim bir dahamı...benim doktorum çok iyidir yaa en son gittiğimde merak etme güner gebe kalıcaksın dedii güler yüzlü canım doktorum:)))
2008 martında hamile kaldım... 9 haftalıktı kalbi durduğunda kürtaj kabusunu yaşadım
çok üzüldüm çok ağladım ama hep dedim ki "rabbim beni çok seviyormuşsun ki sağlıksız bir evlatla ömür boyu hem çekmeme hem çeken evladımı görüp üzülmeme izin vermedin. ve o kadar seviyormuşsun ki beni daha ileri aylarda sakatlığı öğrenip bu kararı benim vermem gerekmedi"
2009 martında hamile kaldım... oğlum 15 ayını bitirdi çok şükür nur gibi
darısı hepinizin başına
haty allah razı olsun, gelsin moraller, oğlunuzada allah uzun sağlıklı ömürler nasip eylesin.
sevgiler.
2008 martında hamile kaldım... 9 haftalıktı kalbi durduğunda kürtaj kabusunu yaşadım
çok üzüldüm çok ağladım ama hep dedim ki "rabbim beni çok seviyormuşsun ki sağlıksız bir evlatla ömür boyu hem çekmeme hem çeken evladımı görüp üzülmeme izin vermedin. ve o kadar seviyormuşsun ki beni daha ileri aylarda sakatlığı öğrenip bu kararı benim vermem gerekmedi"
2009 martında hamile kaldım... oğlum 15 ayını bitirdi çok şükür nur gibi
darısı hepinizin başına
Hehehehe Nisan olmaz Kuşum. O eşimin ilk beslediği hayvan olan muhabbet kuşunun adı :) Ben severim de o koymaz. Ben de Nehir ismini çok severim. Sade, doğal, telaffuzu kolay, anlamı güzel... Çok da var ama... Allah o günleri göstersin de, Dudu bile koyarımHiiiii aranızda adı Dudu olan yok di mi :26: [/QUOT
desene Senem saglikli sihhatli olsunda adi ne olursa olsuninsallah o gunleride goruruz..bencede Nehir ismi cok guzel tabii erkekde olabilir
Hehehehe Nisan olmaz Kuşum. O eşimin ilk beslediği hayvan olan muhabbet kuşunun adı :) Ben severim de o koymaz. Ben de Nehir ismini çok severim. Sade, doğal, telaffuzu kolay, anlamı güzel... Çok da var ama... Allah o günleri göstersin de, Dudu bile koyarımHiiiii aranızda adı Dudu olan yok di mi :26:
desene Senem saglikli sihhatli olsunda adi ne olursa olsuninsallah o gunleride goruruz..bencede Nehir ismi cok guzel tabii erkekde olabilir
senemmm kopardın beni :)))))))) ayyy :) nehir diye bir teyzem var çok naif bir kadın allah selamet versin. olur olur :) nisan'ı ne attım ama tutturdum bende :)
kuzey senem , kızınız olursa ismini belkim nisan koyarsınız ?
senemcimm kuzeycim nisanın ilk haftasını neşeye boğarsınız umaırm.
Kuzulaaaar! GünaydınYa gece rüya gördüm, evim misafirle dolup taşıyormuş. Rüya tabirlerine baktım netten, rüyanın görüldüğü evde hamile kadın varsa bebeğin erkek olacağına işarettir diyor İlk gayrı bilimsel cinsiyet analizi Çin Takvimi erkek demişti, bu ikinci analiz de erkek diyor. Bakalım. Tabi ya erkek olsun. Kız olursa istemezsiniz oğullarınıza, ay büyüklüğü var diye Topikte kısmetimiz kapanmasın şimdiden
Kuzulaaaar! GünaydınYa gece rüya gördüm, evim misafirle dolup taşıyormuş. Rüya tabirlerine baktım netten, rüyanın görüldüğü evde hamile kadın varsa bebeğin erkek olacağına işarettir diyor İlk gayrı bilimsel cinsiyet analizi Çin Takvimi erkek demişti, bu ikinci analiz de erkek diyor. Bakalım. Tabi ya erkek olsun. Kız olursa istemezsiniz oğullarınıza, ay büyüklüğü var diye Topikte kısmetimiz kapanmasın şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?