Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tünaydın kıssslar ,
bugun doktora gııttım yumurtam çatlamıs bugun 18.gün oluyr..ne zmn çatlamıstır dedim en geç 2 gun en erken 1 gun dedi yuvarlak bii cvp verdi döllendiğini anlayamazmısız
rahım duvarı kalınlıgımız sordum 8mm dedi eh peh soyle boyle cok ince değil begenmedim gibi ama yumurta kaliten iii zaten progestron da içiyorum faydası olacaktır herhalde dedim yok yok takma kafana dedi tutunur dedii ehhh inşllh dedim cıktım
bundan sonrası artık 4 nısanı bekleyecezz en erken ...

Ohhh Canım hayırlısıyla gelsin o zaman miniş :) Ben de progesteron içtim. Ek destekler lazım artık, napalım İnşallah benimkinin sağlığını, seninkinin gelişini beraber kutlarız.

Ohhh Canım hayırlısıyla gelsin o zaman miniş :) Ben de progesteron içtim. Ek destekler lazım artık, napalım İnşallah benimkinin sağlığını, seninkinin gelişini beraber kutlarız.

inşlllh cnmm inşllhhh
inann senin heyecanını kalbiniin pır pırlıgını bende yasıyorum su 1 nisanın bir an evvel gelmesini nasıl beklediginii bu haftayı bitti sayıyorum az kaldı senin gitttin sıralarda 6haftalık gibii tahminii pıt pıtlarınıda gorursun sanki

inşalla canım allah sabır versin bende 2 gün önce ilk bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum benimde tek korkum bi daha gebe olsam bebeğim ölmez inşalla çok korkuyorum allah kimseye göstermesin canım

canlarım yaa çyle diyosunuzda bu konuda en iyi anlayan gerçekten erkek doktorlar..benim doktorum bi ultrasonu koyarken... sonra adamın gözü hep ekranda :)) ben bidefa kadın doktora gittim ikinci gebeliğimde ikili test için bebek hareket etsin diye karnıma bi vurdu acayip sinir olmuştum dedim bir dahamı...benim doktorum çok iyidir yaa en son gittiğimde merak etme güner gebe kalıcaksın dedii güler yüzlü canım doktorum:)))

İnşallah Canım. Geçen sefer bebeğimin kalp atışlarını görmüştük ama sesini duyuracak kadar güçlü değildi. Bu kez heyecanım çok daha büyük. Allah ikimizin de yüzüne gülsün inşallah.

Haklısın Canım. Herkes erkek doktor tavsiye ediyor. Bodrum'da doktor bulmak mesele malesef. İyi birkaç doktor var ama her kafadan bir ses çıkıyor. Bir doktor buldum. Alanında iyiymiş. Arkadaşım gitti. Çok soğuk bir adam diyor. Ayy sıcağını naapacaksa. Kocam da "Benim karımın orasına burasına bakan adam sıcak kanlı olmasın zaten huleyyn "diyor Ben de "Çok meraklı adam senin karının orasına burasına bakmaya" diyorum Yuvarlanıp gidiyoruz işte. Ama dediğim gibi, kararım erkek doktor yönünde. Zaten açmışım açacağımı, korkum, utanmam kalmadı yani

2008 martında hamile kaldım... 9 haftalıktı kalbi durduğunda kürtaj kabusunu yaşadım
çok üzüldüm çok ağladım ama hep dedim ki "rabbim beni çok seviyormuşsun ki sağlıksız bir evlatla ömür boyu hem çekmeme hem çeken evladımı görüp üzülmeme izin vermedin. ve o kadar seviyormuşsun ki beni daha ileri aylarda sakatlığı öğrenip bu kararı benim vermem gerekmedi"

2009 martında hamile kaldım... oğlum 15 ayını bitirdi çok şükür nur gibi

darısı hepinizin başına

bende geldim,,

öncelikle hormon testi için aç tok farketmiyormuş ayrıca kan tahlili verilerek bakılıyor.

bende verdim tahlili yarın alacağım sonuçlarını.

kuzey gözün aydın canıım.

ya valla bende gören gördü zaten de :) adetliyken bakılacak sandım ona henüz alışamadım :)

kadın dr hiç memnun kalmadım, şimdi ki dr çok iyi rahat bir adam evet oda soğuk salak salak espri yapmıyor.

bakalım hayırlısı...

haty allah razı olsun, gelsin moraller, oğlunuzada allah uzun sağlıklı ömürler nasip eylesin.

sevgiler.

haty allah razı olsun, gelsin moraller, oğlunuzada allah uzun sağlıklı ömürler nasip eylesin.

sevgiler.

aminnnnnnnnn teşekkür ederiz allah hepimizden razı olsun
moral geldi mi bebişler de gelir merak etmeyin

ha bu arada mutlaka "aman gençtir zırt pırt senede bir hamile kalmış" diye düşünen olursa diye söyleyeyim doğum yaptığımda 35 yaşıma girmiştim ben ve ilk çocuğumu doğurdum :87:

kuzey senem , kızınız olursa ismini belkim nisan koyarsınız ?

senemcimm kuzeycim nisanın ilk haftasını neşeye boğarsınız umaırm.

Hehehehe Nisan olmaz Kuşum. O eşimin ilk beslediği hayvan olan muhabbet kuşunun adı :) Ben severim de o koymaz. Ben de Nehir ismini çok severim. Sade, doğal, telaffuzu kolay, anlamı güzel... Çok da var ama... Allah o günleri göstersin de, Dudu bile koyarım Hiiiii aranızda adı Dudu olan yok di mi :26:

boyle anneleri duydukca heyecanim dahada artiyor moralimiz duzeliyo gercekten.Allah size ve oglunuza hayirli uzun omurler versin insallah..Amin darisi bizlerin basina Saglicakla kalin

senemmm kopardın beni :)))))))) ayyy :) nehir diye bir teyzem var çok naif bir kadın allah selamet versin. olur olur :) nisan'ı ne attım ama tutturdum bende :)

desene Senem saglikli sihhatli olsunda adi ne olursa olsun insallah o gunleride goruruz..bencede Nehir ismi cok guzel tabii erkekde olabilir

İnşallah Canım. Erkek bebek için geçen sefer Rüzgar Ekin ismini düşünmüştük.Rüzgar asi bir isim. Ekin de toprağa bağlılığı simgeliyor. Böyle deli dolu bişey :) Allah kısmet etsin o günleri de bebişlerimize koyacağımız isimleri tartıştığımız bir topinnk açalım

senemmm kopardın beni :)))))))) ayyy :) nehir diye bir teyzem var çok naif bir kadın allah selamet versin. olur olur :) nisan'ı ne attım ama tutturdum bende :)

Hakkatten ama Kitycim ya, süper tuttu :) Nehir güzel isim ya. Dediğin gibi naif birine yakışacak gibi.

Kuzulaaaar! Günaydın Ya gece rüya gördüm, evim misafirle dolup taşıyormuş. Rüya tabirlerine baktım netten, rüyanın görüldüğü evde hamile kadın varsa bebeğin erkek olacağına işarettir diyor İlk gayrı bilimsel cinsiyet analizi Çin Takvimi erkek demişti, bu ikinci analiz de erkek diyor. Bakalım. Tabi ya erkek olsun. Kız olursa istemezsiniz oğullarınıza, ay büyüklüğü var diye Topikte kısmetimiz kapanmasın şimdiden

Son düzenleme:
kuzey senem , kızınız olursa ismini belkim nisan koyarsınız ?

senemcimm kuzeycim nisanın ilk haftasını neşeye boğarsınız umaırm.

GUNAYDINLAR kıssslar
bii haftayı daha geride bırakıyoruzzz ben cumadan haftayı bitiririm
valla benim aklımdan hep erkek isimleri geciyor hıc kızım olacagını dusunmedim hep erkek isimlerine odaklıyım o isimler kuzey,ruzgar,deniz bu tarz isimler

hayır olsun kısss ruyann bende çin takviminde tutarsa bu ay kız cıkıyor
benim bugun kasıklarımda bacaklarımda rahatsız eden bişeyler var ya biide dun gece farkettim vajınamda bir koku olusmus bu sabahta mıdem bulanıyor ..psikolojik oldugunu sanmıyorum sankikurtaj oldugum bebişimde ögrendikten 10 gun sonra baslamıstı ama neyse işte

hayır olsun bacım hayır olsun,
bizim ilk gözağrımız o 9 ay boyunca bizde seninle heyecan içinde bekleyeceğiz,
sende saolasın bizimle paylaşıyorsun,
Topikte kısmetimiz kapanmasın şimdiden [/QUOTE]aolasın bizimle paylaşıyorsun. allah mutluluğumuzu daim etsin arttırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…