Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım yaa, şükür ki birşey çıkmamış. aynen canım valla hakkımızda hayırlısı
soğan suyu mu aha hiç duymadığım bir şey daha bakim güzelim, içilir mi o kokmaz mı araştırayım canım çok saol. mucuk

amin cnm

benim ilk adetimden sonra kasıklarımı ağrıyodu dr.a gittim dedi müdahale yapıldığından enfeksiyon olabilir anitibiyotik verdi sol tarafım geçti sağ tarafımda vardı tekrar gittim bişi yoktu üşütmekten dedi bi ilaç daha verdi ilacı kullanırken soğan suyuna başladım iltihap söktürüyo diye.düdüklüde 3 büyük soğanı kaynattuım 6 bardak suyla sonra içine yarım demet kadar maydonoz demlendirip süzdüm kavonoza limon suyuyla sabah akşam aç karnına içtim 7 gün sonra adet oldum zaten soğan suyunu içtiğim ilk 2 gün beyaz yumrta akı gibi akışkan akıntım oldu, adetimde bu ay yoğun geçti.2 günlük yaptım soğan suyunu burnumu tıkadım içtim adet zamanı içilmediğinden içemedim pazartesi başlarım gene hem kilo verdiriyomuş, 15 günden fazla içmeyin diyolar ara vermek gerekiyomuş 10-15 gün kadar

ayy aynı aynı eşim bana şaka yapıor kaldıramıyorum o da uzum zmndır alttan alıyoo bebiş meselesi için ama sabrı heran taşabilir

kuzey bizde de aynısı oluyor işte,
valla bu topiğe yazdım mı bilmiyorum ama ben şimdi canım burnumda, regl olamıyorum türlü türlü hastalık aklımda sonra iş yerinde bazı kişiler canımı sıktı falan ocak ayında oluyor bu işler tabii bende eve gidiyorum istiyorum ki hiç kimse bişi demesin telefonum çalıyor kaldırıp atacağım telefonumu falan, telefonlara bakmıyorum vs. huysuzlukta abartmıştım yani , eşim bir nevi kum torbası gibi ama anam oda tehlikeli sularda yüzüyor birde anlıyorum ben onun arızalanacağı zamanı falan 2002 den beri birlikteyiz neyse işte eşimi kum torbası olarak kullandığım zamanlarda eşim bir espri yaptı adama tam 15 dakika söylendim sonra oda bir cırladııı ben zaten bekliyordum böyle bir cırlama yapacağını, sonra mır mır kedi gibi peşinde dolandım. cmt günü dr dedi herşeyi bir halledelim yumurtlamaya göre diyeceğim birlikte olun falan, ya sonra düşündüm kendi kendime şimdi erkek stres yapıyor olabilir biliyor musun? afedersin böyle adamlar cinselliği damızlık olarak algılamasın falan o yüzden karar verdim ben eşime demicem günleri :) bari evde biri yürüyen bomba olmasın.

kuzey şimdi seninde stres zamanın değil biliyor musun? kızma ama bana. şimdi yumurta ölçüleri falan oldu mu olmadı mı, en gereksiz şey şimdi sana stres. sen ovulasyon testi alsana bacım senem yazmış ya bir marka uygunmuşta fiyatı 2 koldan saldırırız ne dersin? çok pahalıda değil zaten idrar ve teste artık alıştık :)))))))) ben şimdi henüz o yumurtlama yumurta büyüklüğü olayını bilmiyorum ya bir yorum yapamıyorum zamanla onları öğrenirim kaldı ki sen o zamana kadar bebek haberini verirsin.

ya bu çatlama iğnesi vurulup ilişkiye girip (düşünsene dr veriler herşey ok ) olmayan gelemeyen bebeler varmış, ya böyle bizi çok bekletmesin bebeler ama sağlıcakla gelsin.

şu hormon testlerimi yaptırayım bende pazartesi başlayayım barim soğan suyuna, ay allah razı olsun bacım bir deniyim zaten varya evin içi aktar gibi oldu :) kayınvalidem ballar çörek otları falna göndermiş onlar ne olacak bilmiorum bile, ama soğan suyunu deniyim alerji zamanımda zaten burnumda koku almaz süper. saolasın.

nedemek cnm inş. işe yarar sen netten bak genede hem adet düznelediğini hemde gebelikde şansı arttırdığını okudum

Kuşum 22 mm çatlaması için uygun büyüklükmüş. Hatta doktor kendiliğinden çatlamıyorsa çatlatma iğnesi vurabilirmiş o büyüklüğe ulaşınca. Ovülasyon testleri çatlayıp çatlamadığını belli ettiği için iyi oluyor. Çatlamıştır bence artık. Doğru diyorsun, insan zorunluluk gibi olunca kasıyor çok. Normalde hep ben naz yaparım eşime, valla horoz nuri gibi peşinde koştum yumurtlama boyunca Şimdi de o koşsun bakalım

Ya kuzular bende 5 tane ovülasyon testi var. Bir dönemde yeterli geliyor. İsteyen özelden adresini versin, hemen yarın yollarım. Bana 5 tane yetti işte geçen ay.

inşallah cnm çok sağlıklı bi hamilelik geçirirsin ezan vakti okadar çok içimden gelerek yazıyorumkii bunu Allah ım tüm hamilelere tüm bebek isteyenlere sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahh

evet cnm kocana soyleme gunler vallla dediin gibi stressten istekleri kacıo adamalrın
ovulasyon testi yerine doktora gittik ya baco bakmayın bana siz işte laf olsun konusmak istiyorum olmus bitmiştir artık simdi ctesi seninki buyumus kıvamı gelmiş olur inşllh gunaşırı çalışırsınız

senemgy
Kuşum 22 mm çatlaması için uygun büyüklükmüş. Hatta doktor kendiliğinden çatlamıyorsa çatlatma iğnesi vurabilirmiş o büyüklüğe ulaşınca. Ovülasyon testleri çatlayıp çatlamadığını belli ettiği için iyi oluyor. Çatlamıştır bence artık. Doğru diyorsun, insan zorunluluk gibi olunca kasıyor çok. Normalde hep ben naz yaparım eşime, valla horoz nuri gibi peşinde koştum yumurtlama boyunca Şimdi de o koşsun bakalım

he yaa naz yaptıgıım gunlerimi aklıma getiroumm bende ah su veletin bize yaptırdıgına

tsk edrim cnm hepberaber olsun inşalllh

Merhaba senemgy, çooooookk sevindim inşşallah ALLAH tamamına erdirir sağlıkla kucağınada almayı nasip eder Allah tüm isteyenlere biran evvel 2çizgi ve kocaman karınlar versin AMİNNNNNNNNNNNN

AMİİİİİİİNNNNNNNNNN CANIM. Çok teşekkür ederim.

Kuşum yüreğine sağlık, teşekkürler güzel sözlerin için. Ben de her gece dua ediyorum inan. Artık gözyaşlarım karışıyor dualarıma. Allah isteyen herkese versin inşallah. Daha masum bi istek mi olur? Hayırlısıyla gelsin kuzular.

22 bak çok uygunmuş, süper süper :) kuzeyy ovulasyon testiyle çifte kontrol olur dedim ya, ya sen konuş ki ben dinlerimmmmmmmmmm.
sen hiç atlamadın dimi bu ay gün mün full derslere çalışıldı.

Ya kuzular bende 5 tane ovülasyon testi var. Bir dönemde yeterli geliyor. İsteyen özelden adresini versin, hemen yarın yollarım. Bana 5 tane yetti işte geçen ay.

heyoo ay iyiki hatırlattın hani bizim arkadaş varya, pressed e-bay, almışmış iş yerine gelecek miş geçen hafta vermiş siparişi bugün sordum, teşekkür etti ve ettim. ovulasyon testi eşime sipariş vermiştim dediğin markayı sipariş vermiş.

Rica ederim Canım. Hepimizin işi görülsün de. Benim zaten fazladan sipariş ettiğim gelmedi daha.Mail attım Amazon. com a, bir hafta içinde gelecek dediler. Valla birilerinin işine yarasın da, para pul lazım değil. Herkesin yüzü gülsün maksat. Cepten çıkmış bir kere nasılsa. Ama gelirse verebilirim yani isteyene. Yarım kutu kalmıştı benim, testleri falan da vardı, buradan bi arkadaşa gönderdim. Yenisini de seve seve gönderirim.

22 bak çok uygunmuş, süper süper :) kuzeyy ovulasyon testiyle çifte kontrol olur dedim ya, ya sen konuş ki ben dinlerimmmmmmmmmm.
sen hiç atlamadın dimi bu ay gün mün full derslere çalışıldı.

he he çalıştıkk dohhtor hn 19 unda baktı ya hımm tmmm kıvama geldi pazar,ptesi,salı calışın perşembe tekrar gel ne yapacaksa ama dusundum tasındım 10 gun içinde birkaç defa ucretsiz muayene olabilrms izin alacam yarın sabah gidecem döllendiğini görebilir mi ki yaaabaktıgında ancak çatlamıs der herhalde neyse ztn az konusyo hatun gidecem yarın sabah yazarım sızede

gercekten oyle sizi okudukca rahatliyorum sanki yalniz degilim diye..ama geceden sabaha baya bisi kacirmisim burda zaten ana yok abla yok onlarlada haftada bir konusunca ne konusacagimi sasiriyorum.Burdan yalniz kalmadigimi hissediyorum..Canim testi arastirdim gercekten ilk defa sizden duydum cevremde hic benim basima gelen bisi olmadigi icin bilmiyordum..Insan basa gelince anliyor herseyi..Galiba benim gibiler icin erken bu test..En azindan adetimin duzene girmesi lazim ondan sonra bende alip yapicam insallah..Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim..Kocamda bikti laflarimdan hergun "anne olabilecekmiyim "diye soruyorum oda tabiki olacaksin diyip duruyor..Allah nasip etsin insallah hepimize hayirli zamanda hayirli evlatlar

bir şekilde anlar herhalde ya döllenip döllenmediği ölçme falan yaparak mı anlar anlamalı :)
bu kadın doktorlar iyi hoşda anam burunlarından kıl aldırmıyor ya,
gerçi varya 8 tane dr gitmişimdir şu olaylar başıma geldiğinden beri 1 tanesi kadındı bir tek de o vajinal muayene yapmadı
hamile kaldık mı doğurana kadar pimpirik
ya ciddi diyorum eğer benim çocuğum olurda bakımıyla ilgili size sızlanırsam bu topiği hatırlatın

şii bacımm ben tutuştum şimcik yarın bende gitcem hormon testine dra hormon testi kan testi değilmi, bu kanamalı halde vajinal bişi yapmaz umarım DDDDDDDDD ayrıca tok aç farketmez dimi. bi el atın şu bacınıza ya

şekerlik ovulasyon testlerinde regl aralığın şu kadarsa şu gün test yapmaya başla diyor. bende sen gibiyiim ben aldım bu sefer valla en azından tecrübe olur diye.

Yaaa sormayın hiç, bu konudan en muzdarip benimdir aranızda. Kadın doktora gittim, hep abdominal muayene yaptı. Düşük olunca alanında uzman bir erkek doktora gittim, direkt vajinal muayene doğal olarak. Eşim kıskançtır, diyorum ki "bak kadın doktor kadın doktor dedin, bacakları erkek doktora açtık " diye, deme öyle sinirlerim bozuluyo diyo Biz sırf vajinal muayene sebebiyle kadın tercih etmiştik ama dediğim gibi zorda kalınca kadın erkek dinlemedik. Allahtan doktor yaşlıydı, kızım diye hitap etti hep. Ama o zaman da baba yerine koyup muayene olamıyorsun Offfff ne zor işler.

şekerlik ovulasyon testlerinde regl aralığın şu kadarsa şu gün test yapmaya başla diyor. bende sen gibiyiim ben aldım bu sefer valla en azından tecrübe olur diye.

evet kesinlikle bende kullanicam aklima cok yatti..Allah yuzumuzu guldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…