- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #6.081
Çok sevindim canım bebekler son aylara doğru daha çok alıyor hep diyorum size ya şu rahimağzı uzunluğuna baktırın diye. Arada baktır olur mu? Oğlanın adını yazarsam kesin birileri beni tanır. Ben özelden sana kendi ismimi ve oğlumun ismini yazayım. Oğlanın 2 ismi var yan yana yazarsam bu şekilde yan yana kullanan yok tanırlar. Hemen atıyorum. Bu arada bana kimse sen de gel faceye demedi küstüm:))
nazlım cicim benim sağolasın, mutluluktan ötürü çok büyük şükür içerisindeyim desem doğrudur, 18+5 haftalığız bakalım kısmet. hamileiğim için söylediğim şeyler kısmet nasip hayırlısı dereyi görmden paçaları sıvamayalım :)))))) annnaem diyor ruhani bir hamileik geçiriyorsun.
chnb canım rahim ağzı uzunluğu yemin ediyorum gidene kadar aklımdaydı sonra unuttum, şimdi sen söyleyince randevu kartı veriyor dr. 9.10.2011 e vermiş bir kart onun üzerine yazdım hemen unutmayayım diye ayrıca ne gibi belirtileri var sorayım bende.
nazlım cicim benim sağolasın, mutluluktan ötürü çok büyük şükür içerisindeyim desem doğrudur, 18+5 haftalığız bakalım kısmet. hamileiğim için söylediğim şeyler kısmet nasip hayırlısı dereyi görmden paçaları sıvamayalım :)))))) annnaem diyor ruhani bir hamileik geçiriyorsun.
chnb canım rahim ağzı uzunluğu yemin ediyorum gidene kadar aklımdaydı sonra unuttum, şimdi sen söyleyince randevu kartı veriyor dr. 9.10.2011 e vermiş bir kart onun üzerine yazdım hemen unutmayayım diye ayrıca ne gibi belirtileri var sorayım bende.
zilliye bak hele :) bulmuş temiz adamı hemen kapatacak değil mi ,, valla direkten dönmüş şekerim ya :) geçmiş olsun tekrardan o alsaydı kocanı napardın sen amaninnnkızlar selam....
yaa kızlar yetişemedim size ooo yine ilerlemiş sayfalar dolu dolu kocam evde olunca oturamıyorum başına bir aralık buluverdim...bende eskilerden bahsetmek isterdim
neyse daha yazdıklarınızı bitiremedim zaten devam edicem şimdilik chnb, canım senin içinin ferahladığını gördüm çok sevindim daha bir iyi oldu öğrenmek değilmi neler olacağının detayını bilmek hayırlısı olsun inşallah ohhh kısa bir süre ve spiral olmaz demiş buna daha çok sevindim....
okudukça yazarım yine kızlar öpüyorum hepinizi...ayy içimde kalmasın yazayım renkliatlas canım havlu konusunu belki bitirdiniz ama bencede hello süpersin canım bende kesip yer bezi yapardımbide verirdim kocama yerleri sil bakalım derdim benimkide bekarken bir kız buna çok aşıkmış kız zorla bunu elde etmiş hep birlikte olmak istiyormuş bizimki hayır diyormuş allahım ne saf kocam var dimi tabii ben şimdi yazacaklarım için saf diyorum yanlış anlamayın kızlar neyse bir gün arkadaş ortamı çok içmişler falan benimki sızmış ama haberi yok tabii kız demişki biz beraber olduk 1 ay sonra kız gelip demesinmi ben hamileyim ohhhh benim safım inanmış tırsmış evlenicek kızla arkadaşları demiş sen napıyorsun kızı bir araştırıyorlarki ooooo kızın beraber olmadığı kalmamış kaynanamlar falan gitmişler demişlerki para verelim oğlumuzun peşini bırak falan ne güldüm yaa sonra eşim safım öyle bir huyu varki birde gururlu hatırlamıyor olayı ama kızla evlenicek namusunu kirlettiğini sanıyorya arkadaşları diyorlarki dna yaptır allahtan arkadaşları var sağolsunlar tabii sonuç nagatif öylelikle kız bırakmış kocacığımın peşini ayy kocam vayy kocam yaa...
hoşgeldin şeker :) gözümüz aydın .. balıkları hüplet o zman :) bencillik yok ... şüpheler tedirginlikler normal :) benimki alıştı artık size :) o da soruyo arasıra hatta .. isimlerinizi deyince gülüyo ama olcak o kadar :) allahtan kk arkadaşları var olmasa napardık deyip takılıyo bana :) sakinleştiricimmişsinizde :)Kıslarrrrr ben geldim
üstümü bile soymadım daha, hemen size yazayım dedim.
herşey yolundaymışçok şükür, 3 kilo almışım, haftada 2 balık yemek gerekiyormuş falan filan işte. Geçen sefer bebek kilo almış sen almamıştın bu sefer sankim sen almışsın bebek az almış dedi bakalım bu 1 ay boyunca daha dikkatli olacağım ve haftalık yeme listesini dr mail atıcam.
yolda gelirken düşündüm bebeği hissedemiyorum diye sizi çok gerip bencillik yaptıysam özür dilerim.
geçmişi okuyamadım akşam okurum sanırım.
bu arada arabayla geçerken bir reklam gördüm dinazor parkı açılmış bir yere yaa dedim keşke chnb burada olsaydı onun oğlu çok seviyormuş dinazorları eşim döndü o kim nasıl bir isim o üniversiteden mi arkadaşın dedi , yok dedim kluptenhııı dedi eşim böyle allah ıslah etsin der gibi oğlunun ismi neydi bu arada
Hellocuğum bir de saatte 4 ve daha fazla kasılma. Kasılma ne dersen. Rahim toplanması. Karnının belirli bir bölgesinde sanki bebek oraya baskı yapıyor gibi sertleşme oluyor, taş gibi oluyor orası. Elini koyunca hissediyorsun. O zaman daELİNLE OVMAMAK LAZIM. bEN OVUYORDUM HASTANEDE DOKTOR NE YAPIYORSUN RAHİMİ UYARIYORSUN DEMİŞTİ...
chnb bayıldım hem senin hemde oğlunun ismine.
destina kuzum allah korumuş eşini, ve size bağışlamış resmen rabbim.
nazlım nasıl istersen öyle davran canım benim, 3 aydan sonra ben etrafa yaymıştım. Allah korusun olacağı varsa oluyor zaten
abla benimde aynı rahimde kasılmalarım olmuştu hemen hastaneye gittik adet sancısı gibi ama daha fazlasıydı hastaneye gittim ultrasona aldılar bebek yaşıo ama aşağı inmiş dediler bööölee yavrum kafasını resmen çevirdi baktı bana yada bana öyle geldi:)
sora yukarı çıktık beni odaya aldılar suyum gelmeye başladı ve kanama doktor bana bidahi gebeliğinde 12.haftada rahim ağzına dikiş atıcaz gerekirse rahim ağzını ölçücez dedi
Canım diyorum ya. Gerekirseyle uğraşma. Bazı doktorlar bunun ölçümünü yapıyor. Benim buradaki doktorum 8lik hegar bujiyle ölçmüştü, İstanbuldaki prof. eliyle ultrasonla vajinal ölçtü. Sor istersen canım doktoruna. Bir de canım doktorun eminim çok iyidir ama değişik bir doktorun da fikrini al derim. Dünkü doktorla birlikte benim erken doğumdan sonra 10 değişik doktor oldu...
cümleyi yanlış kurdum ablacım rahim ağzını ölçücez sürekli gerekirse açılma varsa dikiş atıcaz demişti :)gebe kalırsam dediğini yapıcam araştırma halindeyim şuan benim doktorum gerçekten mükemmel insan olarakda mesleki açıdanda ama fikir almak her zaman güzel buna katılıorum ah ablacım hele bi hamile kalayımda sen ste yeterki senin memlekete bile geleyim senin doktoruna falan:)
Canım işin kötü pek belirti vermiyor. Benim aniden kanamam oldu 2 gün sonra suyum geldi 2 gün sonra doğmuştu. Bir de rahim ağzı yetmezliği teşhisi 18-24 haftalar arası bebek kaybedenlere konuluyor genelde.Korkutmak istemem. Çok yaygın değil aslında. Ama ben yaşadığım için tanıdıklarıma diyorum. Bizim aralık annelerinden birinin 26 haftalık doğdu, dün sabah vefat etmiş bebek. Bugün telefon ettim ablası çıktı biraz tavsiyelerde bulundum. Bunun için enfeksiyona dikkat, 3 litre suyu ihmal etme. Çok da karnını ovalama. Bir de özel anlarda ve krem sürerken göğüs uçlarını uyarma. Şu an bunlar geldi aklıma...
benim adım bahar canım, face ekleyebilyorsan ekle bizleri. teşekkür ediyorum tavsiyeler için allah razı olsun. Bende bebeği soracaktım yaşıyormu diye işte diyorum hepp nasip kısmet önüne geçilmiyorrrr. Allah yaşatmasın kimseye sağlıkla sıhatle uzun ömürle hayırlı bebekler nasip eylesin hepimize.
darısı senin başına lafını sevmiyorum bana yine iddalı geliyor mesela ben daha iyisi daha güzeli sizin olsun derim onun yerine hani ben ne bilim başıma benim ne gelecek sizede aynısını isteyeyim, birde sen sanki durumu kurtarmışsın da darısı senin başına diyorsun, böyle kızlar evlenir bekalarla nisbet gibi darısı senin başına bak sennnn??? ne biim bana öyle geliyor. Başın sağolsuna da takmıştım bir aralar ama annemden sonra öğrendim ki insanın ailesindeki baş kişinin reisin olması gerekiyor ve hakikaten aileden birinin bir başın sağolması gerekiyor. Bugün komşu gördü beni aaa niye söylemiyorsun dedim abla dur bakalım bu yol uzun bir yol bana diyor ooo büyük kadın lafları bunlar sen daha genç kızsın sağol ablacım dedim kaçtım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?