Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağolasın canım benim , tamam özelden yazarsan sevinirim, aaaa aşkolsun sana dedik biz gel diye sen deidn ben bilmiyorum face kullanmayı bir tek msn diye yoksa yanılıyor ? eğer demediysek bize aşkolsun.

nazlım cicim benim sağolasın, mutluluktan ötürü çok büyük şükür içerisindeyim desem doğrudur, 18+5 haftalığız bakalım kısmet. hamileiğim için söylediğim şeyler kısmet nasip hayırlısı dereyi görmden paçaları sıvamayalım :)))))) annnaem diyor ruhani bir hamileik geçiriyorsun.

chnb canım rahim ağzı uzunluğu yemin ediyorum gidene kadar aklımdaydı sonra unuttum, şimdi sen söyleyince randevu kartı veriyor dr. 9.10.2011 e vermiş bir kart onun üzerine yazdım hemen unutmayayım diye ayrıca ne gibi belirtileri var sorayım bende.

annem geçen gün azğından kaçırdı yeniden hamile kalırsan napcas bilmem senle gelip kalcam sizde diye :)onlarda korkuyo sanırım bebek ölmeden bi gün önce gittik doktora velet o kadaroynaktıki ultrasonda görüntü almak için epey uğraştı doktorum sonra görüntü verdi annemlere gittik babamın ultrason görüntüsünü eline alıp oğlan torunummu olcak şimdi benim demesi gözlerinin dolması hiç gözümün önünden gitmio hamile kalsam onlara bile sölemek istemiorum bi eşim bilse yetcek sanki aaaa bide siz tabi böle acılar yaşadıkya korkar olduk galiba herşeyden

Amanınnnn, Alıntı yapmışım yazmamışım Nazlım ve Destinacığıma.

Nazlım aklın yolu birdir... Çok beğendim son mesajını...

Destina sağ ol canım artık bizim sıpanın okuluna odaklanıyorum bir de kendi yeni okuluma. Biraz dinleneceğim uzun süre. Buradaki doktorumla mesajlaşıyoruz facebooktan. Şimdi diyeceksiniz hani bilmiyordun. Yaptığım şu. Gmail adresim var açıyorum orayı. Orada eşim kurmuştu bu facemi zaten. Doktor hanımın bana yazdığı mesaj var. Ona tıklıyorum cevap yaz diyor yazıyorum. Cehalet işte... Yazdım spirali. O da kondom şu an için size daha uygun yazmış. Ama biz 11 yıllık evliyiz. Bir kere denedik beceremedik canım onu...

Bu gidişle eski usul. Dikkat... 6 yıl neredeyse kaza olmadı bir 6-7 ay da olmaz inşallah...

Destinacığım Allahtan eşinin arkadaşları uyanık çıkmış, yoksa mazallah...

Evet demiştim Hellocuğum hatırladım şimdi... Oğlumun adını beğendin mi? Karin'in anlamını Osmanlıca sözlükten yazdım okudun di mi?

Canım işin kötü pek belirti vermiyor. Benim aniden kanamam oldu 2 gün sonra suyum geldi 2 gün sonra doğmuştu. Bir de rahim ağzı yetmezliği teşhisi 18-24 haftalar arası bebek kaybedenlere konuluyor genelde.Korkutmak istemem. Çok yaygın değil aslında. Ama ben yaşadığım için tanıdıklarıma diyorum. Bizim aralık annelerinden birinin 26 haftalık doğdu, dün sabah vefat etmiş bebek. Bugün telefon ettim ablası çıktı biraz tavsiyelerde bulundum. Bunun için enfeksiyona dikkat, 3 litre suyu ihmal etme. Çok da karnını ovalama. Bir de özel anlarda ve krem sürerken göğüs uçlarını uyarma. Şu an bunlar geldi aklıma...

Canım işin kötü pek belirti vermiyor. Benim aniden kanamam oldu 2 gün sonra suyum geldi 2 gün sonra doğmuştu. Bir de rahim ağzı yetmezliği teşhisi 18-24 haftalar arası bebek kaybedenlere konuluyor genelde.Korkutmak istemem. Çok yaygın değil aslında. Ama ben yaşadığım için tanıdıklarıma diyorum. Bizim aralık annelerinden birinin 26 haftalık doğdu, dün sabah vefat etmiş bebek. Bugün telefon ettim ablası çıktı biraz tavsiyelerde bulundum. Bunun için enfeksiyona dikkat, 3 litre suyu ihmal etme. Çok da karnını ovalama. Bir de özel anlarda ve krem sürerken göğüs uçlarını uyarma. Şu an bunlar geldi aklıma...

zilliye bak hele :) bulmuş temiz adamı hemen kapatacak değil mi ,, valla direkten dönmüş şekerim ya :) geçmiş olsun tekrardan o alsaydı kocanı napardın sen amaninnn
hoşgeldin şeker :) gözümüz aydın .. balıkları hüplet o zman :) bencillik yok ... şüpheler tedirginlikler normal :) benimki alıştı artık size :) o da soruyo arasıra hatta .. isimlerinizi deyince gülüyo ama olcak o kadar :) allahtan kk arkadaşları var olmasa napardık deyip takılıyo bana :) sakinleştiricimmişsinizde :)

Hellocuğum bir de saatte 4 ve daha fazla kasılma. Kasılma ne dersen. Rahim toplanması. Karnının belirli bir bölgesinde sanki bebek oraya baskı yapıyor gibi sertleşme oluyor, taş gibi oluyor orası. Elini koyunca hissediyorsun. O zaman daELİNLE OVMAMAK LAZIM. bEN OVUYORDUM HASTANEDE DOKTOR NE YAPIYORSUN RAHİMİ UYARIYORSUN DEMİŞTİ...

chnb bayıldım hem senin hemde oğlunun ismine.

destina kuzum allah korumuş eşini, ve size bağışlamış resmen rabbim.

nazlım nasıl istersen öyle davran canım benim, 3 aydan sonra ben etrafa yaymıştım. Allah korusun olacağı varsa oluyor zaten

Kızlar sizlerin de merak ettim isimlerinizi. Renkliatlas ve Nazlım'ı biliyorum. Hellocuğum sen de yazmamışsın ismini...

abla benimde aynı rahimde kasılmalarım olmuştu hemen hastaneye gittik adet sancısı gibi ama daha fazlasıydı hastaneye gittim ultrasona aldılar bebek yaşıo ama aşağı inmiş dediler bööölee yavrum kafasını resmen çevirdi baktı bana yada bana öyle geldi:)
sora yukarı çıktık beni odaya aldılar suyum gelmeye başladı ve kanama doktor bana bidahi gebeliğinde 12.haftada rahim ağzına dikiş atıcaz gerekirse rahim ağzını ölçücez dedi

Sağ ol canım. Anlamı yaban gülü. Dedem koymuş ismimi. Ben eskiden sevmezdim de sonradan edebiyatta şiirlerde gördüm alıştım. Sevindim beğendiğine...

Canım diyorum ya. Gerekirseyle uğraşma. Bazı doktorlar bunun ölçümünü yapıyor. Benim buradaki doktorum 8lik hegar bujiyle ölçmüştü, İstanbuldaki prof. eliyle ultrasonla vajinal ölçtü. Sor istersen canım doktoruna. Bir de canım doktorun eminim çok iyidir ama değişik bir doktorun da fikrini al derim. Dünkü doktorla birlikte benim erken doğumdan sonra 10 değişik doktor oldu...

cümleyi yanlış kurdum ablacım rahim ağzını ölçücez sürekli gerekirse açılma varsa dikiş atıcaz demişti :)gebe kalırsam dediğini yapıcam araştırma halindeyim şuan benim doktorum gerçekten mükemmel insan olarakda mesleki açıdanda ama fikir almak her zaman güzel buna katılıorum ah ablacım hele bi hamile kalayımda sen ste yeterki senin memlekete bile geleyim senin doktoruna falan:)

Türk kadınlarında rahimağzı uzunluğu ortalama 4 cm miş. 3cm de eh işte. Ama 2.5 cmim altına inerse erken doğum tehdidi var demekmiş...

O günler de gelecek inşallah. Gezmeye beklerim canım. Ben de buradan İstanbul'a gittim doktora canım. Buradaki de iyi ama net demiyordu. İstanbuldaki prof net olarak konuştu...

benim adım bahar canım, face ekleyebilyorsan ekle bizleri. teşekkür ediyorum tavsiyeler için allah razı olsun. Bende bebeği soracaktım yaşıyormu diye işte diyorum hepp nasip kısmet önüne geçilmiyorrrr. Allah yaşatmasın kimseye sağlıkla sıhatle uzun ömürle hayırlı bebekler nasip eylesin hepimize.
darısı senin başına lafını sevmiyorum bana yine iddalı geliyor mesela ben daha iyisi daha güzeli sizin olsun derim onun yerine hani ben ne bilim başıma benim ne gelecek sizede aynısını isteyeyim, birde sen sanki durumu kurtarmışsın da darısı senin başına diyorsun, böyle kızlar evlenir bekalarla nisbet gibi darısı senin başına bak sennnn??? ne biim bana öyle geliyor. Başın sağolsuna da takmıştım bir aralar ama annemden sonra öğrendim ki insanın ailesindeki baş kişinin reisin olması gerekiyor ve hakikaten aileden birinin bir başın sağolması gerekiyor. Bugün komşu gördü beni aaa niye söylemiyorsun dedim abla dur bakalım bu yol uzun bir yol bana diyor ooo büyük kadın lafları bunlar sen daha genç kızsın sağol ablacım dedim kaçtım.

Memnun oldum canım, yine aynı noktaya geldik. Ben eklemeyi bilmem ama windowslive adresim var onu mu vereyim? Arkadaşlar beni eklemişti sonra bana gmail adresime mesaj gelmişti onayla diye ben de onaylamıştım. Lonlinesle msn den konuşuyoruz. Face ile msn ayrı galiba. Vallahi öğretmenim ama teknoloji cahiliyim. Şükür burada yazmayı beceriyorum...:26:

bir yandan soyunuyorum bir yandan yemek yapıp size laf yetiştiriyorum kardeşim geldi kirliymiş tüm gömlekleri ona gömlek seçiyorum derkennn yazamadım bir türlü,

en çok chnb'nin hoşuna gidecek gibime geliyor neyse bebeğe nasipse Ege Çınar ismini koyalım diyoruz. Ege'yi eşim istedi benim çok aklıma yatmadı yaramaz oluyorlar egeler efeler ama bizimkiler beğendi annaneme ben demiştim Çınar diye o gün bugündür tutturdu Çınar diye Arkadaşım Kumsal yada Yankı tavsiyesiyle geldi Kumsal'ı kız olsa belki düşünürdüm Yankı olmadı velhasıl şimdilik Ege Çınar diyoruz. Çınar biraz kız ismi gibi daha öncede demiştim Çınar var ama çok sıcak bakmıyorum falan sonra bizimkiler beğenince içime sindi.

Bu arada olgunluk yaşa da bakmıyor yaşananlar olgunlaştırıyor insanı...

Ama bunlar yaşanınca hiç tamamen mutlu olamıyor insan. Benim bir yanın eksik sanki. Şükür bir evladım var ama hep içim buruk buruk. Her an dokunsalar ağlayacakmış gibiyim. Bak gözlerim doldu yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…