bir yandan soyunuyorum bir yandan yemek yapıp size laf yetiştiriyorum kardeşim geldi kirliymiş tüm gömlekleri ona gömlek seçiyorum derkennn yazamadım bir türlü,
en çok chnb'nin hoşuna gidecek gibime geliyor neyse bebeğe nasipse Ege Çınar ismini koyalım diyoruz. Ege'yi eşim istedi benim çok aklıma yatmadı yaramaz oluyorlar egeler efeler ama bizimkiler beğendi annaneme ben demiştim Çınar diye o gün bugündür tutturdu Çınar diye Arkadaşım Kumsal yada Yankı tavsiyesiyle geldi Kumsal'ı kız olsa belki düşünürdüm Yankı olmadı velhasıl şimdilik Ege Çınar diyoruz. Çınar biraz kız ismi gibi daha öncede demiştim Çınar var ama çok sıcak bakmıyorum falan sonra bizimkiler beğenince içime sindi.
olsun canım hayırlısı olsun.yok kuzum hamile diilim malesef saçma testlerin gazabına uğradım 4 idrarda gebelik testi pozitif çıktı kan verdim 0,100:)bu arada ben yasemin kimdir bu nazlım deme :)
iyi akşamlar herkese...ben evimle uğraşıyordum bu yüzden pek giremedim kızlar..geçmişi okumaya çalışıyorum:)
ege çınar güzel isim hello
CHNB
canım çok teşekkür ederim acaip beğenerek okudum hikayeyi, allah razı olsun gönlünün gönlünüzün muradını versin.
küçük kuzene isim arıyorduk o zamanlar tesadüf eseri buluştuğum arkadaşımın Timuçin Eser'le arkadaşın fotoğraf çekimi varmış orada tanıştık ben hırsız polisde çok beğenirdim adamı sonra laf lafı açtı ben ve ailem hasta FENERBAHÇE'lidir. Fenerbahçe amblemindeki yaprak palamut yaprağıdır o zamanlar gücü simgelemek için palamut yaprağı kullanmışlar halbuki Çınar yaprağı olabilirmiş, güç, uzun ömür ve kök temsil ediyor dedim ve teyzemi aradım oğlunun ismi Çınar olsun diye lakin eniştem beğenmedi onun yerine Yamaç ismini koydular. Sonra bana kaldı isim. Benim annemin vefatıyla ailemle olan sıkı fıkı ilişkilerim çok sekteye uğradı yani annemin tarafıyla kuzenler yeğenler falan eee eşimin de ailesi Aydın'da ve uzak bir aile birbirine dedik Çınar kollarıyla beni ve eşimi kollar gölge olur belki hayırlısıyla. Çınar'ı beğenenler olduğunu bilmiyordum.
senin ne kadar buruk olduğunu tahmin edebiliyorum bir yandan şükür duyuyorsun bir yanda korku dağları, 5 6 ay sonra inşallah senden de alacağız güzel ve mtulu haberleri o zaman gözlerimiz yine dolacak ama bu sefer şükürden. Destinama da oğluşuna kardeş diğer arkadaşlarımla beraber banada hayırlısıyla evlat sahibi olup büyütmek nasip olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.
not: msn için gönderiyorum sana mesaj.
hayırdır evde tadilat mı var canım, çok sağolasın. iyisin mi? durumlr neler
yok canım perd,halı,lambalar falan...eve taşınalı 6 ay falan oldu ama anca yerleşiyoruz..çınar ismini bende düşünmüştüm..çok güçlü bir isim olduğu için ama eşim denizde kararlı..iyiyim canım önümüzzdeki hafta doktora gideceğim bakalım hormonlar ne alemde:)bu arada okul başladı ben yoğun bir tempo içine girdim..çalışmak iyi geldi..sen bugün doktoramı gittin.umarım herşey yolundadır
iz
yeni taşındığınızı biliyordum söylemiştin demek yerleşmeler offf allah kolaylık versin güzel ama yorucu. Deniz ve Ulaş süper isimler benim favorilerimdi.
Beğendiğinize sevindim babam ve kardeşim dalga geçiyorlar moralim bozulmuştu. Kardeşim diyor ki aynen aktarıyorum "abla Çınar büyüyüp 2.çocuğunu yaparsan oda erkek olur ismini Köknar koy" adi herif :))) ama çok güldüm. Çınarı yaptık büyüttük kardeşi kaldı. Herşey yolundaymış ama kilosu azmış birde şu rahim ağzı uzunluğunu sormayı unuttum. Sana okulda başarılar sular seller gibi geçsin inşallah. Doktora gidince yaz olur mu merak ediyorum. kolay gelsin.
yok canım perd,halı,lambalar falan...eve taşınalı 6 ay falan oldu ama anca yerleşiyoruz..çınar ismini bende düşünmüştüm..çok güçlü bir isim olduğu için ama eşim denizde kararlı..iyiyim canım önümüzzdeki hafta doktora gideceğim bakalım hormonlar ne alemde:)bu arada okul başladı ben yoğun bir tempo içine girdim..çalışmak iyi geldi..sen bugün doktoramı gittin.umarım herşey yolundadır
chnb oğlun okula başlayacak pazartesi günü hayırlı uğurlu olsun..çok güzel bir süreç olacak sizin için
Kolay gelsin canım. Biz de bu akşam oğlana ufaktan ufaktan bir şeyler aldık babasıyla. Yarın da eksikleri tamamlayacağız. Allah herkese nasip etsin çok güzel bir heyecanmış. Bizim oğlanda sıfır heyecan. Acaba 3 yıldır anaokuluna gitti diye mi?
Bu arada Hellocuğum, rahimboyunu da takma. Dediğim gibi çok fazla kişide rastlanan bir durum değil.. Çok takıyorsan telefonda sor böyle böyle demeyii unuttum bir sorun var mıydı de. Bazıları da ölçüyor ama sorun yoksa söylemiyor...
oyyy mini mini 1 yer onu teyzesi, canım 19 da detaylı var o zaman raporları ona götüreceğim o zaman sorarım :)
Kolay gelsin canım. Biz de bu akşam oğlana ufaktan ufaktan bir şeyler aldık babasıyla. Yarın da eksikleri tamamlayacağız. Allah herkese nasip etsin çok güzel bir heyecanmış. Bizim oğlanda sıfır heyecan. Acaba 3 yıldır anaokuluna gitti diye mi?
Bu arada Hellocuğum, rahimboyunu da takma. Dediğim gibi çok fazla kişide rastlanan bir durum değil.. Çok takıyorsan telefonda sor böyle böyle demeyii unuttum bir sorun var mıydı de. Bazıları da ölçüyor ama sorun yoksa söylemiyor...
pazartesi okul kıyafetlerini giysin bide o zman gör çok tatlı oluyorlar maşallah..şimdi onda heyecan olmaması normal anaokulu devam edecek zannediyordur okul onun için bilgiyi öğreneceği yer değilde oyun oynanılan bir yer gibidir..ödevler fotokopiler başlasın asıl dert o zaman başlıyor...
iz
yeni taşındığınızı biliyordum söylemiştin demek yerleşmeler offf allah kolaylık versin güzel ama yorucu. Deniz ve Ulaş süper isimler benim favorilerimdi.
Beğendiğinize sevindim babam ve kardeşim dalga geçiyorlar moralim bozulmuştu. Kardeşim diyor ki aynen aktarıyorum "abla Çınar büyüyüp 2.çocuğunu yaparsan oda erkek olur ismini Köknar koy" adi herif :))) ama çok güldüm. Çınarı yaptık büyüttük kardeşi kaldı. Herşey yolundaymış ama kilosu azmış birde şu rahim ağzı uzunluğunu sormayı unuttum. Sana okulda başarılar sular seller gibi geçsin inşallah. Doktora gidince yaz olur mu merak ediyorum. kolay gelsin.
evet güzel bir telaş...çok şükür bi eksiğimiz kalmadı sayılır.Rabbim olmayana nasip etsin..köknar değildi gürgen olabilir:84::84::84: bizde öyle canım sanki hamile kaldım da tek eksiğimiz isim kaldı..biz bazen tartışıyoruz bile o isim olmasında bu isim olsun diyesağol canım çabuk geçsin hemen 15 tatil gelsin tamam yazarım canım..umarım değerler düşmüştür
Öyledir canım, bize kitap listesi verdiler. Bir arkadaş müdür yardımcısı bir okulda. Oradan getirmiş bana ama verdikleri listeyle aynı değil listede Meb yazıyor, arkadaşın getirdiği farklı yayınevi. Masraftan kurtulacağız sandık, kurtulamayacağız sanırım...
Sen kaç okutacaksın bu yıl?
Selam kızlar nasılsınız? Ben uzatmaları oynuyor gibiyim, çok yoğun çalışıyorum malesef.Her gün en az altı saat derse giriyorum, hep ayakta. Bir aylık hızlandırma dönemimiz hala devam ediyor. Artık 7. ayımızı da bitirdik, 2 gün sonra 8. aya giriyoruz. Artık hazırlıklar da hızlandı. Ama kendimi çok yorgun hissediyorum inanın. Kocaman ayaklarım oldu ayakta durmaktanNormal bir insan olmak istiyorum yeniden. Bebiş gelse de yavaş yavaş da olsa eski halime dönsem diyorum. İnce,narin halini özledim ayaklarımın yaaa
Bir de etrafımdaki tüm yeni anneler, anneliğin olumsuz taraflarını anlatıyorlar bana. Yok uykusuz kalacakmışım, gözlerim çöekecekmiş, göğüslerimin acısından ağlayacakmışım... Ya hiç mi güzel tarafı yok diye çığlık atasım geliyor. Bu kadar kıymet bilmez olunur mu? Öğretmen arkadaşlardan biri sabahtan başladı dün; bebek doğunca ne yaparsan yap göbek sarkar, kiloların bir kısmı kalır, vücut deforme olur demeye, elinde de kepekli ekmekten sandviç, sabah kahvaltısını yapıyor sözde. Ayıptır söylemesi ben de şambali tatlısı yapıp götürmüştüm bir tepsi. On dakika sonra baktım elinde kocaman bir parça iştahla götürüyor; diğer arkadaşlara da anlatıyor "ben hamileliğimde yemek yemedim,tatlı yediğim kadar" diye. Dolmuşum ama iyice. "Hocam böyle yediysen zaten göbek de kalır, deformasyon da olur, ben 7 aydır ağzıma tatlı koymuyorum bebeğe de bana da faydası yok diye" dedim. Pilates yapıyorum, yürüyorum, 3 aydır kahvaltıda bile ekmek yemiyorum. Ya biz kadınlar kimseden çekmiyoruz hemcinslerimizden çektiğimiz kadar. Arkadaş iki güzel şey söyle! Of sizi de sıktım valla, fena dolmuşumSizlerde ne var ne yok?
Bu arada Kittycim seçtiğin isimler çok güzel.Çınar ismini hep sevmişimdir. İsmi gibi uzun ömürler versin Allah oğluşumuza. Atlarım da mahçup olurum diye tek tek yazamıyorum isimlerinizi ama herkesi çok merak ediyorum. Herkesin keyfi yerinde inşallah? Yeni güzel haberler var mı, takip edemedim hiç?
selam kızlar eşimi yolcu ettim istanbula yeğenini görmeye gitti( ayy çok fena oldum yalnız kaldım annemlere gittim ille evimde yatacam dedim geri geldim..valla kocamdan 4 senedir ayrıyım şimdi zor geldi valla ayrılmak artık tahammül kalmamış valla...pazartesi mini mini minnoşlar okula başlayacak chnb kolay gelsin canım inşallah hemen alışıverir senin miinnoşdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?