- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #6.121
selenay ilk hamileligine kolay hamile kalmismiydin? ben de ucuncu ayin sonunda kaybettim bebegimi(
benim bi arkadasım onca tedaviden sonra hamile kaldı bebeğini kaybetti.3 ay korundu ay gebe kaldı.gebe kalıcam diye dert etme bence bırak kendini.ben 3.5 sene sonra gebe kalıp 22 haftalık bebeğimi kaybettim.hakkına ne hayırlısı ise o olsun ama rahat olbence
günaydın kızlar mutlu günler diliyorum hepinize dün akşam eşim mesaiye kaldı annemlerdeydim 11 de falan almaya geldi annemlerden çıkınca elimi tuttu hiç konuşmadan eve gittik sonra ben toparlandım yattık sessizce arkamdan sarıldı yine hiç konuşmadan uyuduk bende uyzuluk yapmadım sarılmasına izin verdim sabah işe giderkn onuda kaldırmam gerekiodu kaldırdım sonra ben çıkıorum dedim yanına çağırdı beni öpmeden gidersen işim rast gitmez bütün günüm mahvolur dedi yine öptüm hiç bişii konuşmadan çıktım evden bugünlük yeter ona :)
günaydın kızlar mutlu günler diliyorum hepinize dün akşam eşim mesaiye kaldı annemlerdeydim 11 de falan almaya geldi annemlerden çıkınca elimi tuttu hiç konuşmadan eve gittik sonra ben toparlandım yattık sessizce arkamdan sarıldı yine hiç konuşmadan uyuduk bende uyzuluk yapmadım sarılmasına izin verdim sabah işe giderkn onuda kaldırmam gerekiodu kaldırdım sonra ben çıkıorum dedim yanına çağırdı beni öpmeden gidersen işim rast gitmez bütün günüm mahvolur dedi yine öptüm hiç bişii konuşmadan çıktım evden bugünlük yeter ona :)
çok mu ayrı kalacaksınız canım..ayrılık zor ben 1 ay zor dayandım ne diyeyim Allah sana ve candasa kolaylık versin..
günaydın kızlar ..cezacım pazartesi gelecek 3 güncük.. ama 4 senelik ayrılıktan snra artık 3 güne bile tahmmülüm kalmamış
Doğru diyosun Tatlım, geçecek tabi de, işte can sıkıcı oluyor. Burada hepimiz ne kadar bebek istedik,istiyoruz. Millet elindekinin değerini bilmeyince sinir oluyorum. Olsun ama biz şanslıyız, bebeklerimiz de öyle. Kıymetlerini çoooook iyi bilen anne-babaları, sanal teyzeleri olacak8 ay mı maşallahzaman su gibi akıp gidiyor ovulasyondu preseed derken..sen bakma arkadaşlarına aynıları bizim okulda da var..sürekli şikayet..üzülüyorum onlar böyle dert yandıkça ,gözlerim doluyor bazen..az kalmış canım sabır ayaklarının şişliği inecek ve onun yerine minik nehir gelecek..günde 6 saat çokmuş canım..yoruluyorsundur..ne zaman ayrılacaksın..kolay gelsin canım kendine ve nar tanemize ii bak
hep beraber olanlar için 3 gün ayrılık güzel ama senin için zor...Alllah kavuştursun ne diyelim:)okul zamanı evde oturmak nasıl duygu?
selam kızlar eşimi yolcu ettim istanbula yeğenini görmeye gitti( ayy çok fena oldum yalnız kaldım annemlere gittim ille evimde yatacam dedim geri geldim..valla kocamdan 4 senedir ayrıyım şimdi zor geldi valla ayrılmak artık tahammül kalmamış valla...pazartesi mini mini minnoşlar okula başlayacak chnb kolay gelsin canım inşallah hemen alışıverir senin miinnoşdaa
canım çocuğu özel okula mı verdin...ben bu yıl 4. sınıfları okutacağım...ilk defa 4 okutacağım için açıkcası bende heyecanlıyım hep 1,2,3 okuttum..
Doğru diyosun Tatlım, geçecek tabi de, işte can sıkıcı oluyor. Burada hepimiz ne kadar bebek istedik,istiyoruz. Millet elindekinin değerini bilmeyince sinir oluyorum. Olsun ama biz şanslıyız, bebeklerimiz de öyle. Kıymetlerini çoooook iyi bilen anne-babaları, sanal teyzeleri olacak
günaydın kızlar ayyy sonunda okudum geçmişi bitti:))
chnb, canım face olayını yazmışsınız ama bende ekleyeyim hellom doğru hatırlıyor biz sana demiştik sen o sıra pek girmemiştin ekledik sizleride ekleyelim diye sende ben bilmyorum demiştin ama bende merak ediyorum seni bakayım hello eklediyse eklerim seni çok basit aslında ana sayfanın sol üst kçşesinde facebook yazısının yan tarafın da gölge var 3 tane zaten biz sana istek gönderince orada kırmızıyla rakam yazıyor ona tıklayıp onayla diyeceksin:)) hadi bakalım hececanınız artıyordur başarılar size şimdiden...
hellom, canım isimleri çok beğendim bende çınar kız ismi duymadım hatta yan komşumun torununun adı çınar erkek oda çok tatlı...herşeyin yolunda olmasına sevindim
senemciğim, al bendende o kadar hiç takma sen onlara vallahi ne güzelde cevap vermişsin hocayacezanında dediği gibi gidecek şişler gelecek minik nehir ekin canım çok az kalmış maşallah allah tamamına erdirsin.. zaten bu son zamanlarda insana daha bir darlık geliyor ve kim ne dese batıyor yaklaşmasınlar senemimize yawww daraltmayın nar tanemizin annesini dikkat et boş zamanlarında ayaklarını hep yukarı kaldır dinlen canım öpüyorum kızını ve seni...
yaseminciğim, konuşmamışsın ama yinede ileri bir adım bugün daha iyi olacak inşallah...
candaş, günaydın canım...
pileo, canım yeni işin hayırlı olsun ama pek anlamadım dersanedemisin öğretmenmisin sende...herşeyin yolunda olmasınada çok sevindim canım...
kızlar bu arada ne çok öğretmen var...chnb,lonelines,ceza,renkliatlas,minikler,senem:)
renkli atlas,allah kavuştursun hayırdır ne için gitti eşin, sende gitseydin keşke yalnızlık zor...
benimde moralim bozuk, eşime çok kızdım akşam kaynanama inmiştik bahsetmiştim görümcemin biri şizofreni hastası 1 yaşında kızı var çocuğu görmeniz lazım yaa kendini sevdirmek için elinden geleni yapıyor neyse eşim gidiyor ona bağırarak arkasında sürünüyor benide al diye eşimde dediki yaa destina bir kere bile bana böyle yapmadı falan gülüyor allah benim cinler geldi tepem attı abartma istersen tabii unutkan olduğun için unutmuşsun o günleri dedim herkezin ortasında birazda sert konuştum tamam benim kızım kimseye yaklaşmıyor ama o kadarda değil küçükken kendisi çok oynatırdı destinayı kızımda sadece öpülmekten hoşlanmamak var sevmiyor oda genetik demekki ben sevmem öyle öpmek öpülmek falan halası ve bir amcası onlarda benim gibi eşimin diğer kardeşleride abartı şekilde her gördüklerini sokakta bizlede karşılaşsalar öperler hoşuma gitmiyor benimde yaa zorlamı işte kızımda anasına çekmişneyse onu geçtik görümcemin kızını ve destinayı eşim ve ben biraz oynattık falan destina eline bişey almış kıza gel al diyor peşinde koşturuyor gülüyoruz falan birden eşim destinaya bağırdı çocuğu çok yordun diyee destinada onun bağırmasıyla irkildi bir garip baktı yok bab yorulmadı dedi ben bilmiyorum zaten duygusal zamanlarım bir bozuldum anlatamam sinir oldum kimseye bişey demeden çıktım yukarı sonra geldiler yukarı eşim ve kızım eşim dediki moralinmi bozuldu niye bişey demeden çıktın yukarı bende yoooo dedim sonra destinayı uyuttum gittim yattım sabahta kalktık kahvaltı yaptık yeni doğum yapan görümcemin bebk mevlidi var kaynanamları oraya götürdü ben gitmedim eltimlerle gidicem ayyy patlıcak gibiyim birazdan gelir bizi almaya sinirlerimi boşaltmazsam iyidir destina bebeği çok kıskanıyor bende sinir oluyorum alttakilere destinanın yanında bebeği bir yemedikleri kaldı offf göndermesem olmuyor göndersem çocuk çok kıskandığı için zarar verme eğilimlerinde bide halden anlayan insanlar değil sürekli sen büyüksün sen ablasın falan söylenmemesi gereken şeyleri söylüyorlar anlatamıyorum çok cahiller kızıma çok yaramaz diyorlar bende içimden diyorum bebk yürümeye yeni başladı allahım sen bebeğe bir zara gelmeden onu kızımdan daha yaramaz yapda yaramazlık neymiş görsünler töbee töbee yaa insanı çileden çıkartıyorlar bazen...
tüm bacılar nasılsınız hiç kimsecikler gelmez olmuş ...
destinacım eşim istanbula yeğenini görmeye gitti eltim amerikadan geldi gidecekler pazartesi onnları uğurlayacak görümceme gidecek kayınpederimde orda onu alıp gelecek.. inanki görümcemin iğneli laflarını çekmemek için gitmedimeşimlede aram limoniydi ama şimdi çok pişman oldum minnoşuma kapris yaptım diye ,dün aradım çok özledim dedim oda bende özledim dedi
mükemmel duygu canım allah razı olsun bu ücretsiz izin hakkını çıkaranlardan.. torba yasada çıktı ya 5 yılını dolduranlar mazeretsiz 1 sene alabilir diye.. vala ne stresim var ne tasam oturuyom evde ama arada içime kurt düşüyo ya bi yanlışlık olduysa onay gelmediysekorkudan okulu arayıp izin dilekçeme onay geldi mi diye soramadım aramadıklarına göre sorun yok diyorum..inanılmaz rahatlık canım ya emekli ol deseler şincik olurum alışıverdim valla rahatlığa
kalabalık sınıf gerçekten kötü..ideal olanı 20..özel için 24 bile fazla..zor bir yıl sizi bekliyor..Canım özel okula verdim. Burada devletler yarım gün ve 50 kişden fazla mevcutlar. Benim 50 kişilik sınıfta oğlan hemen yaramaz damgasını yer. Hareketli çünkü. Özelde 24 kişilik... Hem bakıcı ile uğraşmam...
kızlar slm. dra gittik bugün rahat durmadık yine. dr 1 hafta sonra cinsiyet için gelin demişti ya o bahaneyle gittik. evet pipi kesinleşti:)) şimdi taaa 1 ay sonra kontrol ben arada bi bahane daha bulup gitmezsem tabi. yavrum iyiymiş çok şükür.
kitty çınar çok güzel bi isim ayrıca erkek ismi ben kızda hiç duymadım. arkadaşımın oğlunun ismide onur çınar. ben çok beğendim valla. çınar gibi uzun ömrü olsun sağlıkla olsun inşallah.
destinaammm nerdesin peşimi bıraktın iyice sen. gel artık amaaaa. arayı açma bu kadar.ateşli günlerinizin hatrına da olsa gel artık ya:))) canım sormuşsun benim iş durumunu ben çalışmaya başladım dersanede. evet canım öğretmenim ama devlete atanamadım bi türlü. bende adamakıllı hazırlanmadım zaten hiç. o yüzden öğretmen adayıyım diyeyim. yıllardır öyle diyorum zaten:)) şubata kadar sözleşme yaptım. marta doğum olursa diye.yazamasamda takip edecem sizi hep. şu adaptasyon dönemini bi atlatayım. amaan iyimi yapotım kötü mü bilmiyorum. tam da evde yatıp dinlenilecek dönemdi. neyse artık bu da iyi olur inşallah.
kalabalık sınıf gerçekten kötü..ideal olanı 20..özel için 24 bile fazla..zor bir yıl sizi bekliyor..
Canım Allah kavuştursun. Zor biliri biz de çok ayrı kaldık. En son yaz tatilinde annesini köye götürdü 20 gün ayrı kaldık. Bir 8 aylık askerlik, 3 yıl doktora yaparken ayrı yaşadık. Bazen kavuşmamız mahşere kaldı deyip takılırım...
Sorma şimdi alışverişini yaptık. Kıyafetleri 175 tl (yedeksiz, yalnız yaz tşörtünü 2 aldım terler diye), kırtasiyede 380 civarı. Daha ufak tefek çıkacak. Allah tek maaşlılara yardım etsin...
Canım özel okula verdim. Burada devletler yarım gün ve 50 kişden fazla mevcutlar. Benim 50 kişilik sınıfta oğlan hemen yaramaz damgasını yer. Hareketli çünkü. Özelde 24 kişilik... Hem bakıcı ile uğraşmam...
Kaybetmeyen anlamaz canım bizi. Evet yorucu ama insan seve seve katlanıyor. Onun acı çekmesine dayanamıyor.. Sen de göreceksin inşallah kan alındığında bile o ağlarken sen de ağlıyorsun. Ama yaptığı en ufak bir değişik hareket seni mutlu ediyor. Dünyanın en güzel çocuğu senin çocuğun gibi geliyor. Ben de 8 haftalık düşükten sonra oğluma kavuşmuştu. Çok zor bir bebekti ama çok güzel zamanlarda geçirdik. Yaşayınca göreceksin...
Eşim gelince ekleteceğim canım. Sağ olsun teknik şeyleri o hallediyor. Ben yazıyorum yalnızca. Milleti de takma. Her çocuk aynı olacak diye bir şey yok. Bireysel farklılıkları tabiki doğal. Önemseme boş ver. Benimki de çok hareketli ben de ilk zaman a ne kadar hareketli denince üzülürdüm. Şimdi o kadar üzülmüyorum. Onun da diğer yaşıtlarından pek çok üstün yanı var. Üzülmek yok...
Keşke gitseydin günaşırı kuralı bozulmazdı...
kolay gelsin canım bu sene yoğun bir tempo seni bekliyortatlı telaşlar işte... ne güzel oğlunla güzel tatlı anlar yaşayacaksınız ..bizde görür müyüz acaba :26: kendi çocuğumuzu öyle :26: gün aşırı kuralını zaten bozduk tatlım aramız limoni yaa pek yapmadık çalışma.. ama gelince gün aşırı devam ederiz inşallah! ovulasyon mikroskobu aldm eşimin haberi yok ay sabahtan beri anlamaya çalışıyom meğe yanlış yere tükürüyormuşum şimdi çözdüm hemen gördüm böyle eğrelti otu gibi çizikler oluştu ama sabah aç karnına diş fırçalamadan felan yapın diyo yarın yapacam bakalım
selam bende kurtaj oldum 3 ay once suan calisiyoruz ama hamile kalmiyorum hamile olmuycam diye tedirgin icindeyim allah cocugu olmayan herkese cocuk nasip etsin zor durum verende allah alanda allah yar ve yardimciniz olsun
evet canım ovulasyon gününü gösteriyo ovulasyon olmadan gösteriyor olacak diye.. gebelikten korunmak içinde kullanılıyormuş.. güzel bi alet sürekli ovulasyon testi almaktansa 1 kere bunu aldım sürekli kullanırım.. 1 ay kullanımla kendinizi iyice bilir en ufak tükürük değişikliğinde anlarsınız diyo..bakalım kullanmaya başlıyım sizede anlatırım..İnşallah görürsünüz canım. Ne stresliymiş. Şimdi eşyalarını kaplıyoruz. Bizimki her şeyi açmış çantaya koymuş, ama düzen yok malesef... İsmini yazıyorum her şeyine. Eşim de pantolonu kısaltmaya vermiştim unutmuş almayı. Kızdım her şeyi ben düşüneceğim illa...
bEN DE OVULASYON TESTİNİ YANLIŞ YAPMIŞTIM. nEYSE ÖĞRENMİŞSİN. bU HEMEN YUMURTLAMA GÜNÜNÜ MÜ GÖSTERİYOR?
gEÇMİŞ OLSUN, OLUR İNŞALLAH...
hadi yaaa ben bu iki aylık tatilde özledim bebelerimi:)onlarsız 6 ay çok zoorrrrrrrrrr..ama tabii hastalıkta,hamilelikte falan çok ömenli..bence sen bi ara...sonra bi sorun çıkarsa Allah korusun işin içinden sıyrılıp çıkarlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?