Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle canım.Şimdi oturduğum evde ebebeyn banyosu var ama şimdi de kimse gelmiyor yanımıza...

bizde ev alırken en çok dikkat ettiğimiz konulardan biriydi ebebeyn banyosu olmalıydı..canım size misafir gelmese bile bi evladınız var..bence her ev için gerekli..

Üzülme der Mevlana
Üzülme der Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun.Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.. Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..! "Mevlana"

Beğendi butonunu niye kaldırdılar. Ne güzel beğendi diyecektim. Chnb bu mesajları beğendi...

bizde ev alırken en çok dikkat ettiğimiz konulardan biriydi ebebeyn banyosu olmalıydı..canım size misafir gelmese bile bi evladınız var..bence her ev için gerekli..

Evet canım. Biraz daha büyüyünce kullanırız. Hoş banyo ile yatak odası yanyana am yine de kullanılır...

teşekkürler kızlar yorumlarınız için inanın sorunlu biri demek bile onun yanında hafif kalır kadın resmen şizofren çift kişilikli gibi..paronoyada var ,eşim hepsini biliyor ama bazen eşimin ailesinden uzak durmakla eşime haksızlık mı ediyorum diyorum.. sonra benim aileme eşime yaklaşımlarına bakıyorum o zaman kıyaslayınca yok diyorum , onun ailesine gitmemek değil hiç konuşmasam yeri var diyorum..öyle böyle değil yani ama eşime çok üzülüorum işte:26: onun annesi :26: dediğiniz gibi uzaktan yardım etmek lazım çok yakına gelirse tüm sorumluluk üzerimizde olacak..

slm semacm ya 7.günüm kürtaj olalı kanamam var hala çok degl ama var bide dün kan pıhtısımı yoksa parçamı bilmyrm ama bişey düşürdm normalmi sence

slm semacm ya 7.günüm kürtaj olalı kanamam var hala çok degl ama var bide dün kan pıhtısımı yoksa parçamı bilmyrm ama bişey düşürdm normalmi sence

canım selam.. normal... benimde öyle oldu.hatta kürtajtan 8 gün sonra izmire gitmiştim orda uzun süre oturmak zorunda kaldım ,sabah kalktığımda çok fena kanamam olmuştu, sonra lekelenme felan oldu bitti ,yaklaşık 10 gün sürdü işte

anladm canım sen naptın gelişme yokmu

anladm canım sen naptın gelişme yokmu

canım bende yumurtlama dönemine girdim ,kocam yarrın kayınpederimle gelecekyarın akşam nasıl çalışma yapacağımı düşünüyorum çalışma yapılırda duş nasıl alınır aslında onu planlıyorum hayırlısı olsun hamiş kalırsam valla kaçak göçek maceralı olacak ilk sana derim hamile kalırsam..içine su serpilsin canım..kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınır dedi kayınvalidem,millet çocuk olsun diye mahsustan gidip kazıtıo dedinerden duyuyo böyle şeyleri ama işte milletten duymuş bebek yokkken mahsus gidip kürtaj oluyorlamış nasıl oluyorsa o:26:

alem kadınmş valla ama eskiler dogru der ayrıca geç saate bırakın kayınbaban uyumş olur mecburen olcak napacaksnz zaten zor tutturuyrsnz zamanı hadi hayırlısı inş

alem kadınmş valla ama eskiler dogru der ayrıca geç saate bırakın kayınbaban uyumş olur mecburen olcak napacaksnz zaten zor tutturuyrsnz zamanı hadi hayırlısı inş

bide eskiler derki düşük yapana kürtaj olana bi bacağı içerde onun derler ,hemen gerisi gelir derler hayırlısı olsun canım .. önceki gün ovulasyon mikroskobu aldım ona göre ovulasyon başlıyor 24 -72 saat sonra.. ama adet günüme göre bakınca öyle demiyo ama belki erken oluyordur bu ay bakalım değerlendirelim inşallah hayırlısı olsun..senin durumun nasl kendini naısl hissediyorsun..çok üzülme canım 3 ay sonra normale dönersin inşallah hemen başlarsınız çalışmalara

bu arada hemen kalkma hatta ayaklarını havaya dik canım benm tuttugunda öyle yapmştm en azından kayınbaba yatmş olr bekleyn yani mutlaka dene

bu arada hemen kalkma hatta ayaklarını havaya dik canım benm tuttugunda öyle yapmştm en azından kayınbaba yatmş olr bekleyn yani mutlaka dene

ben unutuyorum canım hep onu hemencen kalkıveriyorum çok sabırsız biriyim durduk yerde duramam..önceki bebek düşük tehlikesi demişti yatacan dedi dr ay duramadım yerimde kalktım dolandım ertesigünde düştü işte..zaten o yola girmişti.. senin kaç haftalıktı canım? benim 10 hafta bitmişti düştü

elhamdülillah canım kanamam var biraz ama oda normalmş ya 3 ayı beklemicem zaten geç tutmştu bebegm bide korunursm geç tutar diye korkuyrm bırakıcam rabbim ne zaman kısmet ederse korunmadıgı halde olmayanda varmş düşünsene

benmki 3 ayıma giriyrdm ama bebegm gelşmemş yani ölmştü küçük kalmş yani ayrıca sakın yapma artık böyle dedgmide uygula bak inş allahın iznyle tutar inş kalkma hatta havaya dik ayakları lütfen

sen bilirsin canım kendini iyi hissediyorsan hemen başlarsın çalışmalara..rabbim hayırlsını versin.. benim önceki gebeliğimde inanki çok dikkat ediyorduk eşim korunuyordu, adetimden 4 gün sonraydı yumurtlama dönemi değil diye eşim korunmadı ama ben geri çekilmesini söylemiştim umursamadı ,hemen koştum banyoya saniyelik bi olay canım içini yıkadım tamamen.. sonra geldim bi tonda kavga ettik ağladım hatta ama inanki bebek istemedğimden değil, eşimle ayrıyız ya kızdım dedim sen burdasın ben bi başıma oralarda hamile kalsam ne olacak ,başıma bişe gelse hastalansam ne olacak.. hiç mi düşünmüyorsun diye bi ton kavga ettik.. stresliydimde çok ağladım ona rağmen hamile kaldım .. gerçi çok sevindik ama işte stresi beni boğdu yalnız nasl yaparım diye ,bide tayinim çıkmıştı taşındım felan düştü bebecik..

bunu neden anlattım ne kadar korunsanda rabbim ol derse oluyor ,yumurtlama dönemim değildi, üstelik koştum yıkadım içini, o kadar stres üzüntü yaşadım ama bi baktım hamileyim

çok sabırsızım hemen yaşamak istyrm o duyguyu çünkü bişey anlamadan gitti bebegm istyrm hemen bu ayki yumurtlamada kalayım kısmet ama gönlüm böyle diliyor korkum var ya geç tutarsa diye bide dün rüyamda bebegm vardı nasıl güzel yüzü bembeyaz emziriydm onu o yüzden artık hemen tutsun istyrm semacm

aynen öyle canım çok duydm böyle şeyler o yüzden kısmet bırakıcam bazen korunsanda oluyor bazende korunmuysn yine olmuyr salıvercem rabbim kısmete koymuşsa verr yoksada hayırlısı sabrımızı verr güzel allahım

canım seni çok iyi anlıyorum şuan hala vücudunda hormonlar olduğundan daha da bi hassassın,annelik duyguların çok daha güçlü.. ben istemediğim halde düşünce kahroldum,dünyam yıkıldı biri bebeğinden bahsedince gözlerim doluyordu..hemen bebeğim olsun istiyordum ama eşim yanımda yok,biliyorsun o dönemleri yumurtlama dönemine denk gelmyordu hiç yinede umutlanıyordum ,erken gebelik belirtileri topiğine girip duruyordum yani o duyguyu bi kere yaşaynca bırakamıyorsun müptelası ediyor insanı..dünyanın en güzel meyvesi en güzel nimeti..

amin cnaım tez zamanda yavrularımıza kavuşalım bizdee çok acı çektik..

burdakiler dogulu bide hemen çocuk olmalı 1 sene oldu evleneli çoktan olmalıydı tam tuttu dedk kısmeti yokmş bebgmn bide benm yüzümden gelişmemş dediler zayıfmışım yemek yemiyrmşm öyle üzüldmki benm yaşadklarm bana yetyr zaten bide bunlar o yüzden korunmayacagm

inş ya allahımın izniyle olck inş sende degerlendr bak dedgmi unutma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…